back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 09:59

De la: tanar_si_deazamagit, la data 2009-10-20 09:18:25fratilor nu stati bine !!! voi vreti sa-l votati pe Basescu ? pai dovada mai clara de atat nu exista Basescu cu cainele in lesa (Boc) nu a reusit sa ia masuri anti criza si ne adanceste in criza politica si mai mult , fratilor Basescu nu este cu poporul , Basescu nu are cojones , Basescu este doar orgolios si orgoliile lui se rasfrang in buna starea a noastra ...... voi nu vreti presedinte ,vreti dictator. Opinia mea este ca Antonescu ar trebui sa fie presedinte pentru ca este onest si cu spirit moral , in coalitie cu Psd-ul care este majoritar.

Inclusiv lui Băsescu îi este frică de Antonescu. A declarat că în turul doi îl va avea ca adversar pe Antonescu deși l-ar prefera pe Geoană.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
9am148677

6 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:03

AM INCREDERE IN T RAIAN BASESCU

9am148677

6 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:04

AM INCREDERE IN TRAIAN BASESCU

vovilena

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:08

De la: 9am148677, la data 2009-10-20 14:03:54AM INCREDERE IN T RAIAN BASESCU

de la ce mai vine uncrederea in acest om . care se gandeste doar la el?

ELENA V.
tonel_junyor

4 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:14

TONEL_JUNYOR:;;;;;;;;;l_voteaza Basescu
PDL SECTOR 4
VOTATI CE VA SPUNE INIMA ALEGEREA ESTE INDEPENDENTA.
BASE BASE,BASESCU

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:29

De la: 9am148677, la data 2009-10-20 14:04:36AM INCREDERE IN TRAIAN BASESCU

Imi place ca nu va lungiti postarea .Scurt si ...la obiect,nu ? .Fara argumentatii plictisitoare in care sa ne explicati de unde naiba provine increderea in individul asta care minte cum respira

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:56

Nu am incredere in Geoana si Oprescu pentru ca in spatele lor stau Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea, Oprisan, Cozmanca, etc. Prost trebuie sa fii ca sa votezi haita asta de mafioti!

Nu am incredere in Crin Antonescu pentru ca este un neica nimeni al politicii! Intelectual fara vreo pagina publicata, produsul mintii lui! Nici macar in reviste pentru copii nu a publicat! Si stai si te intrebi ce a facut el in viata? A fost repetent doi ani in facultate, profesoras de istorie la tara, muzeograf la Tulcea(?!!) si lustruitor de banci in Parlament, unde nu i s-a admis nicio initiativa legislativa si a fost premiant la chiul de la sedinte!
Colac peste pupaza, este proprietatea lui Patriciu, care l-a platit, ca pe multi alti liberali, in consiliile de administratie ale firmelor si ONG-urilor lui!
E deajuns ca Patriciu detine un partid, nu vreau sa detina si un presedinte de tara!

Nu am incredere in Becali si Vadim, acesti Stan si Bran, ai politicii! Nu ii vad presedinti decat pe la Socola, Balaceanca sau Palazu Mare!

Am incredere in Basescu! El este singurul in prezent care se ia de piept cu PSD+PNL=LOVE(LE)

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 15:24

De la: black10131307, la data 2009-10-20 14:56:08Nu am incredere in Geoana si Oprescu pentru ca in spatele lor stau Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea, Oprisan, Cozmanca, etc. Prost trebuie sa fii ca sa votezi haita asta de mafioti!

Nu am incredere in Crin Antonescu pentru ca este un neica nimeni al politicii! Intelectual fara vreo pagina publicata, produsul mintii lui! Nici macar in reviste pentru copii nu a publicat! Si stai si te intrebi ce a facut el in viata? A fost repetent doi ani in facultate, profesoras de istorie la tara, muzeograf la Tulcea(?!!) si lustruitor de banci in Parlament, unde nu i s-a admis nicio initiativa legislativa si a fost premiant la chiul de la sedinte!
Colac peste pupaza, este proprietatea lui Patriciu, care l-a platit, ca pe multi alti liberali, in consiliile de administratie ale firmelor si ONG-urilor lui!
E deajuns ca Patriciu detine un partid, nu vreau sa detina si un presedinte de tara!

Nu am incredere in Becali si Vadim, acesti Stan si Bran, ai politicii! Nu ii vad presedinti decat pe la Socola, Balaceanca sau Palazu Mare!

Am incredere in Basescu! El este singurul in prezent care se ia de piept cu PSD+PNL=LOVE(LE)

Iar ai căzut din chiloții Elenei Udrea Cocoș? Măcar să te fi dus la duș. Puți groaznic. Pârțul Blondei îl ai și în răsuflare. Cumpră-ți pastă de dinți !

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
tanar_dezamagit

5 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 16:25

De la: 111dinu, la data 2009-10-20 15:24:49
De la: black10131307, la data 2009-10-20 14:56:08Nu am incredere in Geoana si Oprescu pentru ca in spatele lor stau Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea, Oprisan, Cozmanca, etc. Prost trebuie sa fii ca sa votezi haita asta de mafioti!

Iar ai căzut din chiloții Elenei Udrea Cocoș? Măcar să te fi dus la duș. Puți groaznic. Pârțul Blondei îl ai și în răsuflare. Cumpră-ți pastă de dinți !

e drept camarade ca se ia in piept cu ei dar motivul este orgoliul sau atat nimic mai mult

daca nu acum atunci cand ? sunt tanar si vreau sa iau masuri in privinta situatiei politice actuale !!!! voi? Romania ....... tara frumoasa, bogata, prospera........... daca ar traii nemti in ea.
ioanmiron

3 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 18:23

De la: gabigabi, la data 2008-11-13 10:14:39 subscriu ,@rotaru ! dar uitindu-ma la ce se vede pe sticla,imi plac 2 oameni :
Crin Antonescu - PNL si Cristian Diaconescu -PSD

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 18:31

De la: ioanmiron07, la data 2009-10-20 18:23:36
De la: gabigabi, la data 2008-11-13 10:14:39 subscriu ,@rotaru ! dar uitindu-ma la ce se vede pe sticla,imi plac 2 oameni :

Ai pus punctul pe I
Și eu susțin un președinte în persoana lui Crin Antonescu și un ministru de externe în persoana lui Cristian Diaconescu.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 20:05

Ce pretentii poti sa ai de la un asemenea mancator de kkt?

Dementul asta, fiindca nu are niciun argument ca sa poarte o discutie, incepe sa manince excrementele cu lopata! Tipic pentru un bolnav psihic ca el! S-a spart in figuri ca este nu stiu ce kkt de intelectual, dar nivelul IQ-ului dovedeste ca este un animal de grota, un sub-om! Un aurolac prost crescut! Vai de capul liberalilor cu asa sustinatori!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 20:06

De la: 111dinu, la data 2009-10-20 18:31:41

Ai pus punctul pe I
Și eu susțin un președinte în persoana lui Crin Antonescu și un ministru de externe în persoana lui Cristian Diaconescu.

Cu asa sustinatori handicapati ca tine, este cel mai bun presedinte.....de la Balaceanca!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 20:39

Nu stiti, ca toti vaneaza de fapt ,marele ciolan?Ar promite orice ,numai sa fie alesi..... cum sa mergem la vot ,sa votam niste mincinosi si prefacuti,care-si vad doar interesul si buzunarul propriu???Nu dau ei, 2 bani pe siguranta si traiul zilnic al CETATENILOR CARE-I VOTEAZA !!!!! Ar trebui sa le fie atata de rusine....cred ca a disparut cu desavarsire bunul simt si constiinta,in toata clasa politica!! ,sunt dezgustata de ei !!!

tibi_4_cluj

4 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 14:25

mai bordura!!!!!...ESTI CUMVA MEMBRU P.S.D.???? comunica-mi ceva rau de BOC! si daca esti asa documentat,stii sau mai bine zis iti poti imagina, oare, cam cat a luat spaga bombonel?ex.un dir. de reg.trimitea.mariei sale ,prin ministrii din ramura respectiva ,doua miliarde.. pentru scaun,..asta inainte de 2000...etc

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 16:09

De la: tibi_4_cluj, la data 2009-10-21 14:25:17mai bordura!!!!!...ESTI CUMVA MEMBRU P.S.D.???? comunica-mi ceva rau de BOC! si daca esti asa documentat,stii sau mai bine zis iti poti imagina, oare, cam cat a luat spaga bombonel?ex.un dir. de reg.trimitea.mariei sale ,prin ministrii din ramura respectiva ,doua miliarde.. pentru scaun,..asta inainte de 2000...etc

Te vad om informat in domeniul spagilor .Ia spune,la Blaga,Videanu,Nuti,Boc care mai sunt preturile ? Au lasat si ei ceva din pret ca este criza au tot asa de mari le mentin pentru fiecare spagar propulsat de ei ?

PS:Iti pot comunica despre Boc ca a avut cea mai proasta guvernare a Romaniei.Mai vrei ?Hai sa mai adaug si ca a promis "ca nici macar pentru functia de premier nu va parasi primaria Clujului".Da' de teza lui de doctorat in care arata avantajele parlamentului bicameral ce spui ?.Hai mai ,Boc este un dobitoc ce dracu...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 16:33

De la: black10131307, la data 2009-10-20 20:06:20
De la: 111dinu, la data 2009-10-20 18:31:41

Ai pus punctul pe I

Cu asa sustinatori handicapati ca tine, este cel mai bun presedinte.....de la Balaceanca!

dragutule,nu mai vorbi de balaceanca e ca si cum ai vorbi de funie in casa spinzuratului ! uitindu-ma la ce zice Sefu' si la felul cum i se zbate Ochiul ala ; ii premura miinile si ,ca sa le ascunda tremuratul si-le freaca parca s-ar spala pe miini in permanenta si la cum i se ingroasa o vena cind se enerveaza , mai-mai ca-mi vine sa sfatuiesc sa aveti grija de el .....

9am129569

7 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 07:36

In Traian Basescu

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 09:27

De la: 9am129569, la data 2009-10-23 07:36:52In Traian Basescu

Da doamna,stiu,ne-ati mai spus si pe 25 septembrie aceste cuvinte (pag 14) .Doua postari mari si late,identice ,("in Traian Basescu"), aveti pe acest forum.. .Probabil nu simtiti nevoia sa discutati si despre altceva sau sa ne spuneti exact de ce aveti incredere in Traian Basescu.Stiu deja ce veti spune peste un timp pe acest subiect,veti spune "in Traian Basescu".

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:38

cum poti sa mai ai incredere intr-un om care ieri ti-a spus ca imprumutul de la FMI nu-i ptr. salarii si pensii,ci-i ca o centura de siguranta si va fi folosit ptr. investitie si dezvoltare , apoi sa vii si sa spui ca daca nu vine transa a douava fi jale mare ,nu stiu ! cum poti sa mai crezi in cineva care spunindu-ti asta,te face sa te-ntrebi pe ce s-a dus prima transa ? si pe a doua cheltuind-o tot asa ,ce vei face Dupa ? si din ce achiti aceste datorii ,daca RO nu mai are nimic de exportat ? cum sa-l mai crezi cind senin zice ca el si guvernul nu si-a propus sa lupte cu criza ....ca trece ea si cind o sa treaca la americani,trece si la noi !?
asa ca,scumpa doamna atit de concisa @ 129569 , daca sotul dvs. ar proceda asa in cadrul familiei dvs.,punind in pericol stabilitatea si bunastarea familiei,nu v-ati desparti de el,ptr.ca nu-i un om pe care sa te poti baza ? ei bine, Romania asta vrea sa faca : sa dea DIVORT de el !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 11:07

De la: black10131307, la data 2009-10-20 20:05:06

Ce pretentii poti sa ai de la un asemenea mancator de kkt?

Dementul asta, fiindca nu are niciun argument ca sa poarte o discutie, incepe sa manince excrementele cu lopata! Tipic pentru un bolnav psihic ca el! S-a spart in figuri ca este nu stiu ce kkt de intelectual, dar nivelul IQ-ului dovedeste ca este un animal de grota, un sub-om! Un aurolac prost crescut! Vai de capul liberalilor cu asa sustinatori!

De la începutul anului, voi pedeleii ați înjurat birjărește pe toți potrivnicii. Am răspuns politicos, până acum o lună, însă mesajele voastre au fost la fel de injurioase. Cînd nu vă convin replicile, imediat vă considerați a fi niște îngeri. Ați crezut că dețineți monopolul forumului.
Pe toate canalele TV, se spune că, în campania electorală, politețea împotriva bădărăniei preacticate de Traian Băsescu nu va avea șanse. Asta ați încercat și voi. Eu, prin răspunsurile mele, am dorit să vă mai tai aripile cu care zburați în înaltul mojiciei de exprimare.
La argumentele mele ați răspuns cu înjurături. La prostiile voastre v-am răspuns așa cum meritați.

Dacă la vîrsta de 29 de ani noțiunea de demnitate îți este necunoscută, cum îți prevezi viitorul ? Ce alt stăpân îți vei căuta, când Băsescu va primi un șut acolo unde voi îl pupați, știind că nu poți trece de nivelul de slugă?
Ai auzit, cred, ce i-a spus Adriana Săftoiu pedelistului Flutur... A lupta pentru principii este o trăsătură de caracter nobilă, a lupta doar pentru un om este trăsătura de caracter a slugii. Flutur, obișnuit să scrie cu oi, a rămas mut, cu privirea în podea, alb la față, ca sluga prinsă furând ouă din cuibar.

tonel_junyor

4 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 14:50

BASESCU BASESCU BASESCU

mariamicalia

6 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 15:01

GIOANA

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 15:44

De la: tonel_junyor, la data 2009-10-23 14:50:40BASESCU BASESCU BASESCU

Ai uitat ceva : JOS, JOS, JOS !

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 15:47

De la: mariamicalia, la data 2009-10-23 15:01:32GIOANA

Dacă va ajunge în turul doi cu Băsescu, sigur îl voi vota. Nu cred că se va întâmpla acest lucru, fiindcă în turul doi se vor confrunta Geoană cu Antonescu.

druzzy_fly

2 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 15:58

black vreau sa te intreb ce lucrari importante a publicat basescu?doar celebra poezie macabra despre mama.cred ca oricine e mai bun decat basescu in acest moment.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:27

Azi 23 10 2009 sant convinsa ca cel mai bun politician roman este TRAIAN BASESCU

GINA
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:34

De la: 9am076753, la data 2009-10-23 16:27:29Azi 23 10 2009 sant convinsa ca cel mai bun politician roman este TRAIAN BASESCU

Eu tot azi 23 10 2009 sunt convins ca cel mai rau politician pentru Romania este TRAIAN BASESCU.

quintessence

8 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 18:28

1- M.S. REGELE MIHAI I DE ROMANIA
2-KLAUS JOHANNIS
3- VICTOR CIORBEA
4-....

.....22000001-traian basescu

9am148677

6 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 19:12

am incredere in Traian Basescu!

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: