back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 09:02

De la: karpov, la data 2009-10-29 22:08:04
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-10-29 20:15:13
De la: 9am18224, la data 2009-10-29 11:18:20Remus Cernea

Si-a depus candidatura ? N-am mai auzit nimic. S-au orientat mai greu in situatie. Poate data "viatoare" mai din timp ?

Da ! Si-a depus candidatura si ar merita sa fie ales pentru a li se da peste nas tuturor celor care dupa revolutie si-au batut joc de noi !
Pacat insa ca romanii trateaza alegerile ca pe un meci de fotbal!
Si-au ales deja echipa favorita si nu sunt in stare sa aprecieze valoarea !
Ma mira insa crestinii,eu ma cert permanent cu ei -sunt de neclintit in credinta lor insa la urne aleg,de 20 de ani ,membri ai partidului comunist-despre care ei afirma ca au fost atei !
E un paradox !
Victimile isi aleg calaul -sunt masochisti !

iar faci presupuneri nefondate : pe ce te bazezi cind afirmi ce afirmi ? ai facut tu sau altcineva vreo statistica in care omul sa fie intrebat cit de credincios este si,cu cine voteaza ,ca sa poti face o legatura intre cele doua aspecte ?! mare ti-e gradina ta, doamne !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 09:17

De la: razvan77, la data 2009-10-29 22:42:35
cea mai tare lansare in campania actuala Remus Cernea

Asta cine naiba este oare ,ia sa caut si eu pe Google despre el....

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 09:20

Conform zicalei: "dintre toate relele o aleg pe cea mai putin rea", un vot pentru Mircea Geoana.

Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 10:52

De la: 9am042611, la data 2009-10-29 20:05:57da fufa ce esti ,era mai bine inainte pt-ca aveam siguranta zilei de maine, aveam un salariu sigur si-mi faceam in fiecare an concediu la munte si la mare .

faptul ca esti comunist convins explica vulgaritatea ta.... rusine pt.vorbele tale de borfas.....parca am mai auzit pe cineva vorbind ca tine....."gaozar,etc" semanati un pic

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 10:57

asta noapte intr-o reuniune de urgenta s-a cazut de acurd sa o numeasca prim ministru pe ELENA UDREA

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 11:02

De la: mariatrica, la data 2009-10-30 09:20:22Conform zicalei: "dintre toate relele o aleg pe cea mai putin rea", un vot pentru Mircea Geoana.
dupa noapte vine zi dupa ploaie cer senin dupa comunism democratie!DAR totusi sa-mi spuna si mie cineva unde este luminita de la capatul tunelului?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 11:08

De la: vaneamarin, la data 2009-10-30 09:17:49
De la: razvan77, la data 2009-10-29 22:42:35
cea mai tare lansare in campania actuala Remus Cernea

Asta cine naiba este oare ,ia sa caut si eu pe Google despre el....
il gasesti mai repede pe GOAGAL!.. sau pe GUGUL!.....

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 11:48

ceausescu

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 12:50

De la: gabigabi, la data 2009-10-30 09:02:33

Si-a depus candidatura ? N-am mai auzit nimic. S-au orientat mai greu in situatie. Poate data "viatoare" mai din timp ?

Da ! Si-a depus candidatura si ar merita sa fie ales pentru a li se da peste nas tuturor celor care dupa revolutie si-au batut joc de noi !
Ma mira insa crestinii,eu ma cert permanent cu ei -sunt de neclintit in credinta lor insa la urne aleg,de 20 de ani ,membri ai partidului comunist-despre care ei afirma ca au fost atei !
E un paradox !

iar faci presupuneri nefondate : pe ce te bazezi cind afirmi ce afirmi ? ai facut tu sau altcineva vreo statistica in care omul sa fie intrebat cit de credincios este si,cu cine voteaza ,ca sa poti face o legatura intre cele doua aspecte ?! mare ti-e gradina ta, doamne !

Bai,aici nu suntem la ora de religie !
Suntem pe front-in prima linie !
Luptam sa scapam de jigodiile care au dus tara pe culmile disperarii -daca alegem prost si acum ,am dat de !
Credinciosii cei prosti aleg atei -s-a vazut la alegerile din 1990 cand 80% l-au ales pe Iliescu !
Daca mergem pe principiul ca aia erau atei inseamna ca cei credinciosi sunt doar 20 %-in acest caz se explica disperarea celor din conducerea bisericii de a mentine religia in scoli si de a construi biserici la fiecare intersectie !
Hotaraste-te -au votat sau nu au votat crestinii presedinti atei ??????????

9am035210

7 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:01

CU TOATA CAMPANIA ANTI BASESCU DE LA REALITATEA TV.SI ANTENA EU TOT IN BASESCU

AM INCREDERE.SE VEDE CLAR CA LE ESTE FRICA

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 17:00

De la: 9am035210, la data 2009-10-30 15:01:49

da tata, ne e frica ! ne e frica de Autoritarismul lui ; de ura lui fata de democratie- si de mutrele europene ale unora ,cu papion la git - ne e frica de "comunismul" care bate la usa in persoana lui si a celor care ca tine,nici nu-si dau seama ce fac ! dupa 20 ani de la caderea lui Ceausescu ,il vreti pe Basescu,demn reprezentant al acelui sistem anti democratic ! vreti o mina de fier si strigati ca nebunii : jos Parlamentul ! halal sa va fie !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 19:28

De la: gabigabi, la data 2009-10-30 17:00:08

da tata, ne e frica ! ne e frica de Autoritarismul lui ; de ura lui fata de democratie- si de mutrele europene ale unora ,cu papion la git - ne e frica de "comunismul" care bate la usa in persoana lui si a celor care ca tine,nici nu-si dau seama ce fac ! dupa 20 ani de la caderea lui Ceausescu ,il vreti pe Basescu,demn reprezentant al acelui sistem anti democratic ! vreti o mina de fier si strigati ca nebunii : jos Parlamentul ! halal sa va fie !

Gabi, parca Crin purta papion!

Gabi, degeaba il spalati pe iliescu cu Cocolino, sa fie mai pufos si ii prindeti aripi de ingeras la spate! Tot ca o batrana cucuvea kagebista arata!

Ce fel de ochelari purtati de'l vedeti pe Basescu dictator si pe Ilici sfant?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 19:35

2009 Editia Online OCT
29
Noua arma antibasesciana: prefraudarea ONG-ista
Andreea Pora Dezbatere
T
raian Basescu este intruchiparea raului suprem. Nu mai e dubiu! Ne-o spune non-stop coalitia PSD-PNL cu ai ei candidati siamezi Geoana si Antonescu, ne-o recita telenovelistic ziaristii inregimentati in slujba lui Vintu, Voiculescu si Patriciu, ne avertizeaza patru ONG-uri odinioara onorabile. Dictator, de filiatie hitlerista, stalinista si ceausista, terorist, traficant de arme si scandalagiu notoriu, lui Basescu ii lipsea din panoplia relelor doar cea de "fraudator". Cum ideea, lansata acum vreo sase luni pe piata abundenta a dezinformarii de Cristian Pirvulescu (un sondaj care masura perceptia romanilor despre posibilitatea fraudarii alegerilor), preluata sirguincios de moguli si slefuita de Dan Nica, nu a avut succesul scontat, trebuia sa se inventeze altceva. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus "prefrauda". Concret, Basescu "prefraudeaza", moral, e drept, prin suprapunerea alegerilor peste referendum.

"Prefraudeaza" pentru ca isi dezavantajeaza bietii contracandidatii, care nu-i asa, joaca extrem de fair-play cu patru canale de televizune in spate care le fac campanie non-stop si il diabolizeaza pe Basescu tot non-stop. "Prefraudeaza" pentru ca "schimba" temele de campanie, care nu pot fi legate decit de "monstrul Basescu" si de cum trebuie el sa plece de la Cotroceni pentru binele si linistea natiei, a mogulilor si politicienilor carora nu le va mai pune nimeni in discutie somnul si competenta parlamentara. "Prefraudeaza" pentru ca, vezi doamne, exista o singura "lista de prezenta" si nu doua sau trei. "Prefraudeaza" pentru ca nu da bine in plina campanie sa te dezici de o tema atit de populara, pe care, culmea, ai sustinut-o acum cinci ani. Iar culmea "prefraudarii" e ca n-a avut ea, "Coalitia anti", ideea de a sustine referendumul si de a face campanie pentru unicameral, ceea ce ar fi bulversat electoratul si ar fi redus beneficiul lui Basescu.

Ca asemenea "prefraudari" sint frecvente in multe tari democratice, care suprapun diferite alegeri peste referendumuri, nu mai conteaza in focul luptei antibasesciene. In tot cazul, sint mult mai frecvente decit este forma de vot uninominal inventata de Cristian Pirvulescu si perfectionata la masa cu PSD si PNL.

Si in ultima instanta, de ce s-ar mira contracandidatii si onor ONG-urile care ii sustin, ca Basescu "prefraudeaza" cu armele constitutionale de care dispune, cind ei fac asta de luni de zile? Nu este tot o "frauda morala" sa manipulezi, sa intoxici, sa minti si sa joci unfair? Cum se numeste campania feroce de spalare pe creier a electoratului dusa de trusturile lui Vintu si Voiculescu? Nu cumva tot frauda morala? La ce sa te astepti atunci cind utilizezi cele mai necinstite arme ca sa-ti infringi adversarul? Sau, poate, este democratic sa lansezi fara probe si sa mediatizezi acuze de "terorism international"? Sau sa pui stampila de "dictatura" in conditiile in care opozitia detine 65% din parlament, pica guverne si se ratoie 24 de ore din 24 pe toate ecranele? Spre deosebire de "prefraudarea" lui Basescu, nesustinuta deocamdata de nimic dovedibil, frauda morala a contracandidatilor este vizibila si demonstrabila.

Interesant este insa cine sint vestitorii "prefraudarii" si ce-i mina pe ei in lupta antibasesciana? Cele patru ONG-uri, despre care politicienii liberali si social-democrati afirma ca sint "cele mai serioase, cele mai independente si cele mai neimplicate politic", sint Pro Democratia, Tranparency International, Agentia de Monitorizare a Presei si Centrul pentru Resurse Juridice. Primele trei sint vestite pentru "independenta" lor, in special cind e vorba de banii guvernamentali pentru diferite proiecte.

Domnii Pirvulescu si Alistar, care la ora la care scriu isi pledeaza neimplicarea politica pe ecranele mogulilor, sustin ca doar principiile si grija pentru democratie sint motorul de 3.000 de cai putere care i-a pus in miscare. Chiar asa? Democratia, dar mai ales unii parlamentari liberali in frunte cu Bogdan Olteanu (intrat in parlament de pe pozitia a treia cu putin peste 3.000 de voturi) au pentru ce sa-i fie recunoscatori domnului Cristian Pirvulescu. Ce sa mai discutam despre manipularea numita "votul alb" de la parlamentare, cind s-au anulat 2% din voturi. Domnia sa este independenta personificata, tinind cont de felul infocat in care pledeaza de pe ecranele mogulilor impotriva lui Basescu. Revolta ong-istului impotriva unicameralului este cu atit mai de neinteles cu cit prin anii 2000 stringea semnaturi exact pentru unicameral si exact in perioada in care PSD facea acelasi lucru. Si de ce se rascoala Cristian Pirvulescu impotriva ipoteticei fraude morale prin referendumul lui Basescu si nu si impotriva fraudei morale practicate de contracandidatii sai prin intermediul televiziunilor mogulilor? Intrebare la care raspunsul ar putea fi unul singur: se afla de aceeasi parte a baricadei. Adica cea antibasesciana.

Victor Alistar, virful de lance al luptei impotriva coruptiei, lupta sponsorizata din greu de fostul cabinet liberal, asa cum fostul guvern PSD i-a sponsorizat lupta pentru o ANI fara gheare si dinti, a ajuns in tribunal exact cu institutia (ANI) la sefia careia a dorit sa ajunga. Motivul, declaratia de avere. Democratia are si ea conflictele ei de interese, iar Victor Alistar un dinte impotriva presedintelui Basescu. Probabil ca ii este greu sa uite de raportul comandat de Basescu pe vremea cind era primar general al Capitalei, raport care viza modul dubios in care Alistar a primit o casa de la Viorel Lis, al carui consilier era. In plus, dragostea dintii-PSD- nu piere cu una cu doua, gindindu-ne ca in ultimii ani cum era liber scaunul de ministru al justitiei, cum aparea Alistar ca posibila propunere a PSD. Asta da impartialitate, neimplicare si ong-ism.

Cit despre Agentia de Monitorizare, cred ca nu mai este nimic de spus atita vreme cit se afla cu trei picioare in trustul lui Sorin Ovidiu Vintu. Iar parte din Catavenci, daca este sa ne referim numai la Liviu Mihaiu, au avut avantaje serioase in defuncta guvernare si dezavantaje pe masura in actuala. Ma gindesc la proiecte gen Salvati Delta, Vama Veche si alte locuri la fel de frumoase de pe harta tarii. Georgiana Iorgulescu, sefa de la Centrul pentru Resurse Juridice, este o apropiata a liberalei Renate Weber. Punct.

Dar, in sfirsit, e dreptul ONG-urilor sa sustina pe cine vor si sa fie impotriva lui Basescu, d-aia e democratie si nu dictatura. E dreptul lor de societate civila sa considere ca se "prefraudeaza" sau "postfraudeaza", daca va fi nevoie si asa va suna ordinul pe institutie.

Singura nedumerire e, repet, de ce nu mimeaza macar echidistanta si principiile pe care spun ca le sustin, condamnind la fel de ferm si "frauda morala" a contracandidatilor lui Basescu. De ce nu condamna "folosirea abuziva in scop personal" a televiziunilor mogulilor?

big_bylly

3 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 21:33

BASESCU

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 10:37

De la: black10131307, la data 2009-10-30 19:28:28
De la: gabigabi, la data 2009-10-30 17:00:08

Gabi, parca Crin purta papion!

Gabi, degeaba il spalati pe iliescu cu Cocolino, sa fie mai pufos si ii prindeti aripi de ingeras la spate! Tot ca o batrana cucuvea kagebista arata!

Ce fel de ochelari purtati de'l vedeti pe Basescu dictator si pe Ilici sfant?

UITI - UITI ! mereu uiti ce vrei sa uiti : Basescu a spus fraza cu scirba lui fata de mutra de european cu papion,lui Tariceanu,intrind in direct la tvr1 si, a doua zi toti liberalii au venit in Parlament cu papionul la git,in semn de protest la vorba cea naroada a sefului care si-a exprimat in mod clar prin acea ricanare,parerea lui fata de Europa ! ....Iliescu este un criminal - ce le tot pui la un loc cele doua aspecte ? el si Basescu fac parte din tagma profitorilor si ahtiatilor dupa putere ,aparuti ca ciupercile dupa ploaie ,dupa ' 89 ! Iliescu voia sa faca un "comunism cu fata umana" si voia sa dovedeasca ca e un "despot cu fata luminata " ; Basescu ? vrea puterea numai si numai ptr. el si atit !.....ce comunism ? ce fata luminata ?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 11:13

De la: big_bylly, la data 2009-10-30 21:33:53BASESCU

REMUS CERNEA

9am102464

1 mesaj
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 12:16

De la: karpov, la data 2009-10-30 12:50:57
De la: gabigabi, la data 2009-10-30 09:02:33

E un paradox !

Bai,aici nu suntem la ora de religie !
Suntem pe front-in prima linie !
Luptam sa scapam de jigodiile care au dus tara pe culmile disperarii -daca alegem prost si acum ,am dat de !
Credinciosii cei prosti aleg atei -s-a vazut la alegerile din 1990 cand 80% l-au ales pe Iliescu !
Daca mergem pe principiul ca aia erau atei inseamna ca cei credinciosi sunt doar 20 %-in acest caz se explica disperarea celor din conducerea bisericii de a mentine religia in scoli si de a construi biserici la fiecare intersectie !
Hotaraste-te -au votat sau nu au votat crestinii presedinti atei ??????????

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 21:43

Discutie in parlament: - Noua ne mai da cineva ceva ? Sau ramânem fiecare cu ce-am furat ?

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 21:48

Sloganul electoral al PD-L:
Frati romani!
Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 21:52

Mugur Isãrescu, guvernatorul BNR, se duce la tuns.
Frizeriþa:
- Cum mai merge economia, domnu' guvernator?
- Bine, rãspunde Isãrescu, deranjat de întrebare.
Din douã în douã minute, frizeriþa îl întreabã:
- Cum mai merge economia?
- Bine, bine, dar de ce mã enervezi mereu cu întrebarea asta?
- Pentru cã vi se ridica pãrul pe cap, ºi mi-e mai uºor...

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 22:00

La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur.
Gardianul:
- Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii.............
- No, ca nu-i bai, i-am pus lacat

MARIUSCENTAUR

1 mesaj
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 23:07

cred ca Basescu o sa descurce ce au incurcat altii

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 00:22

De la: mariatrica, la data 2009-10-30 09:20:22Conform zicalei: "dintre toate relele o aleg pe cea mai putin rea", un vot pentru Mircea Geoana.

Dintre toti prostanacii pe cel mai prostanac!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 02:59

Pana acum cateva luni, raul cel mai mic parea a fi domnul Basescu. Intre timp s-a strans lantul si se confirma regula ca un lucru prost facut ramane prost facut si se va intoarce impotriva ta. Nu suntem in situatia de a avea incredere intr-un poilitician ci de a vedea in final pe cine vom vota E urat ca nu votam de voie ci de nevoie. Mai grav e ca nu ne-a ajuns frica si teroarea indurata in comunism ci de indestulam cu ea din plin. Ne intrebam ce vor face cu cei care nu sunt cu ei asa ca ne-am luat niste masuri de siguranta ca nu suntem prosti chiar toti.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 09:35

De la: MARIUSCENTAUR, la data 2009-10-31 23:07:44cred ca Basescu o sa descurce ce au incurcat altii

Dar ce a incurcat si a distrus Basescu, ca prea multe a incurcat si distrus, cine o sa mai descurce ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 09:40

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-10-31 22:00:39La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur.
Gardianul:
- Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii.............
- No, ca nu-i bai, i-am pus lacat

Pentru toate bancurile

Ticu
camelia_dragomir2000

2 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 11:01

EU AM INCREDERE IN MIRCEA GEOANA ! INDIFERENT DE CE PARTID REPREZINTA EL...........SA FIM SERIOSI E CEL MAI CAPABIL............

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 13:09

De la: camelia_dragomir2000, la data 2009-11-01 11:01:07 EU AM INCREDERE IN MIRCEA GEOANA ! INDIFERENT DE CE PARTID REPREZINTA EL...........SA FIM SERIOSI E CEL MAI CAPABIL............

E capabil ? ca si PDSL , un partid capabil in mafie si excrocism, care au facut alianta cu cea mai infecta miscare ,puroiul Romaniei ,bozgorimea , pentru niste voturi, il sustin pe cel mai borfasi intre borfasi, ciochistul A. Nastase bombonel -homo . !; asta e credibilitatea lui Geoana !!

Ticu
9am122283

4 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 17:10

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 18:00

Buna Dragi Forumisti! Tot tristi, tot tristi? Va mai mai amintiti de PENTAGONALA?
PDSR, PSM, PUNR, PRM, PDAR. Pt. cei ce nu erau maturi pe atunci redau pe nume:
Partidul Democratiei Socialiuste din Romania---Wow!!! ce cacialma!!!! Tatucul Ilici...
Partidul Socialist al muncii, macar astia s-au devoalat pe fata in urmasii comunistilor, in frunte cu marele bard Paunescu. Partidul Unitatii Nationale Romane,manipula si el ardelenii,trecut prin ciur si prin darmon,adica prin tot felul de formatiuni politice:AUR, etc.
Partidul Romania Mare, care ce-i drept nu si-a schimbat niciodata palaria dar nici naravurile..
Partidul Democrat Agrar, vezi doamne reprezenta segmentul taranimii naive...
Toate ultimele patru purtau cu mandrie trena PDSR-ului...
Desi aveau cu totul alte sigle, pentru cei care nu erau daltonisti apareau toate in culoarea rosie.
Sa vedem acum felul in care au evoluat lucrurile:
Si-au colorat ideologiile in rosu ca niste porescolari de gradinita dar si-au luat culori diferite.
Astfel: Pdsr-ul lui Nastase,albastru. Total neplacut Bunicutei astfel incat prostanacului i s-a sugerat iar rosul trandafirilor aprinsi. Constant a ramas PRM si in culoare si in convingeri intime ca cele afisate sunt cacialmna. IuDeMeRe nu si-a schimbat culoarea verde,dar naravurile si interesel dupa cum fiecare partid majoritar in alegeri si-a schimbat chilotii. Interes (national) iredentisto-maghiar. Ei dar ce ziceti voi de
de vajnicii urmasi ai Bratenilor(fie la ei,ca Bratenii s-ar rasuci ion mormant) cum au ei culoarea afisata galbena, daca ati vazut sageti galbene, dar de dedesubt sunt, de la chiloti si pana in gatlej, rosii, adica pana in cerul gurii..
Altfel spus au format marele Patrulater...au bagat la miuta pe portocalii si le rupe giuoalele...
Base ranjeste la ei si asta ii infurie in casdcade...Prostrimea credula bate din palme si sta cu palaria intinsa, cei ce-o mai au , sau cu palma intinsa pentru a mai primi ceva de pomana..
Mare-i gradina Lui Dumnezeu si te intrebi de ce tineretul e scarbit de toti, in timp ce fiecare partid din patrulater crede ca numai de el nu este scarbit.
Iata ce gandeam eu in 1992 despre partidele noastre patriotarde,iar daca s-a schimbat ceva prin ele
va pup pe frunte..
Pentagonala(acrostih)

Praful de pe toba tarii
ne promite azi guvernul.
Dand sperantele trairii
uitam ziua cea de ieri.
Surzi sunt azi alesii nostri
si ne flutura infernul.
Rumegand averea tarii
la saraci dand mangaieri.

Pasamite TVR-ul
a scapat de Everac.
Si-a abandonat naravul
si minciunile in vrac.
Mai c-ar spune adevarul
de-ar fi liber dupa plac.

Proifetii de buna stare
fac la randu-le mai marii...
Unii insa pe ascuns
fura tot la drumul mare.
N-avem hoti, n-avem corupti
ne spun azi majorarii.
Rad in barba si promit
marea lor porivatizare.

Promit laptele cu miere
patriotii de pripas.
Rumega in buna stare
scot din cand in cand un AS,
Musca peste tot de-a valma,
vand si ei ce-a mai ramas.

Pacalit e tot taranul
c-a dat votul pe un zambet.
Dornic e sa-si ia pamantul
dar vorbeste-n van de-a surda.
Ara tot cu plugul glia
si-i satul de-atata umblet.
Rupe lesne invoiala,
simte ca-i tradat de IUDA.

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: