back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 19:42

De la: 111dinu, la data 2009-10-23 11:07:44
De la: black10131307, la data 2009-10-20 20:05:06
De la: 111dinu, la data 2009-10-20 15:24:49
De la: black10131307, la data 2009-10-20 14:56:08Nu am incredere in Geoana si Oprescu pentru ca in spatele lor stau Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea, Oprisan, Cozmanca, etc. Prost trebuie sa fii ca sa votezi haita asta de mafioti!

Nu am incredere in Crin Antonescu pentru ca este un neica nimeni al politicii! Intelectual fara vreo pagina publicata, produsul mintii lui! Nici macar in reviste pentru copii nu a publicat! Si stai si te intrebi ce a facut el in viata? A fost repetent doi ani in facultate, profesoras de istorie la tara, muzeograf la Tulcea(?!!) si lustruitor de banci in Parlament, unde nu i s-a admis nicio initiativa legislativa si a fost premiant la chiul de la sedinte!
Colac peste pupaza, este proprietatea lui Patriciu, care l-a platit, ca pe multi alti liberali, in consiliile de administratie ale firmelor si ONG-urilor lui!
E deajuns ca Patriciu detine un partid, nu vreau sa detina si un presedinte de tara!

Nu am incredere in Becali si Vadim, acesti Stan si Bran, ai politicii! Nu ii vad presedinti decat pe la Socola, Balaceanca sau Palazu Mare!

Am incredere in Basescu! El este singurul in prezent care se ia de piept cu PSD+PNL=LOVE(LE)

Iar ai căzut din chiloții Elenei Udrea Cocoș? Măcar să te fi dus la duș. Puți groaznic. Pârțul Blondei îl ai și în răsuflare. Cumpră-ți pastă de dinți !

Ce pretentii poti sa ai de la un asemenea mancator de kkt?

Dementul asta, fiindca nu are niciun argument ca sa poarte o discutie, incepe sa manince excrementele cu lopata! Tipic pentru un bolnav psihic ca el! S-a spart in figuri ca este nu stiu ce kkt de intelectual, dar nivelul IQ-ului dovedeste ca este un animal de grota, un sub-om! Un aurolac prost crescut! Vai de capul liberalilor cu asa sustinatori!

De la începutul anului, voi pedeleii ați înjurat birjărește pe toți potrivnicii. Am răspuns politicos, până acum o lună, însă mesajele voastre au fost la fel de injurioase. Cînd nu vă convin replicile, imediat vă considerați a fi niște îngeri. Ați crezut că dețineți monopolul forumului.
Pe toate canalele TV, se spune că, în campania electorală, politețea împotriva bădărăniei preacticate de Traian Băsescu nu va avea șanse. Asta ați încercat și voi. Eu, prin răspunsurile mele, am dorit să vă mai tai aripile cu care zburați în înaltul mojiciei de exprimare.
La argumentele mele ați răspuns cu înjurături. La prostiile voastre v-am răspuns așa cum meritați.

Dacă la vîrsta de 29 de ani noțiunea de demnitate îți este necunoscută, cum îți prevezi viitorul ? Ce alt stăpân îți vei căuta, când Băsescu va primi un șut acolo unde voi îl pupați, știind că nu poți trece de nivelul de slugă?
Ai auzit, cred, ce i-a spus Adriana Săftoiu pedelistului Flutur... A lupta pentru principii este o trăsătură de caracter nobilă, a lupta doar pentru un om este trăsătura de caracter a slugii. Flutur, obișnuit să scrie cu oi, a rămas mut, cu privirea în podea, alb la față, ca sluga prinsă furând ouă din cuibar.

Nu ai avut niciodata argumente pentru toate gazele puturoase pe care le-ai emis cu titlu de idei de geniu!
Nu ai stiut decit sa ataci si sa improsti balele tale veninoase, in stinga si in dreapta! Pentru mine esti ca o flegma pe trotuar, ma feresc sa nu te calc in picioare.
Dar nu te baza prea mult, nu se stie niciodata cind o sa....

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 21:08

Geoana si Nastase consulta o ghicitoare, dornici sa vada cat o mai duce partidul lor.
- Va cadea ... intr-o zi de sarbatoare, raspunde femeia.
- Si care va fi ziua aceea ?
- Indiferent care va fi, va fi o sarbatoare !

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 09:45

De la: black10131307, la data 2009-10-23 19:42:02
De la: 111dinu, la data 2009-10-23 11:07:44
De la: black10131307, la data 2009-10-20 20:05:06
De la: 111dinu, la data 2009-10-20 15:24:49
De la: black10131307, la data 2009-10-20 14:56:08Nu am incredere in Geoana si Oprescu pentru ca in spatele lor stau Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea, Oprisan, Cozmanca, etc. Prost trebuie sa fii ca sa votezi haita asta de mafioti!

Nu am incredere in Crin Antonescu pentru ca este un neica nimeni al politicii! Intelectual fara vreo pagina publicata, produsul mintii lui! Nici macar in reviste pentru copii nu a publicat! Si stai si te intrebi ce a facut el in viata? A fost repetent doi ani in facultate, profesoras de istorie la tara, muzeograf la Tulcea(?!!) si lustruitor de banci in Parlament, unde nu i s-a admis nicio initiativa legislativa si a fost premiant la chiul de la sedinte!
Colac peste pupaza, este proprietatea lui Patriciu, care l-a platit, ca pe multi alti liberali, in consiliile de administratie ale firmelor si ONG-urilor lui!
E deajuns ca Patriciu detine un partid, nu vreau sa detina si un presedinte de tara!

Nu am incredere in Becali si Vadim, acesti Stan si Bran, ai politicii! Nu ii vad presedinti decat pe la Socola, Balaceanca sau Palazu Mare!

Am incredere in Basescu! El este singurul in prezent care se ia de piept cu PSD+PNL=LOVE(LE)

Iar ai căzut din chiloții Elenei Udrea Cocoș? Măcar să te fi dus la duș. Puți groaznic. Pârțul Blondei îl ai și în răsuflare. Cumpră-ți pastă de dinți !

Ce pretentii poti sa ai de la un asemenea mancator de kkt?

Dementul asta, fiindca nu are niciun argument ca sa poarte o discutie, incepe sa manince excrementele cu lopata! Tipic pentru un bolnav psihic ca el! S-a spart in figuri ca este nu stiu ce kkt de intelectual, dar nivelul IQ-ului dovedeste ca este un animal de grota, un sub-om! Un aurolac prost crescut! Vai de capul liberalilor cu asa sustinatori!

De la începutul anului, voi pedeleii ați înjurat birjărește pe toți potrivnicii. Am răspuns politicos, până acum o lună, însă mesajele voastre au fost la fel de injurioase. Cînd nu vă convin replicile, imediat vă considerați a fi niște îngeri. Ați crezut că dețineți monopolul forumului.
Pe toate canalele TV, se spune că, în campania electorală, politețea împotriva bădărăniei preacticate de Traian Băsescu nu va avea șanse. Asta ați încercat și voi. Eu, prin răspunsurile mele, am dorit să vă mai tai aripile cu care zburați în înaltul mojiciei de exprimare.
La argumentele mele ați răspuns cu înjurături. La prostiile voastre v-am răspuns așa cum meritați.

Dacă la vîrsta de 29 de ani noțiunea de demnitate îți este necunoscută, cum îți prevezi viitorul ? Ce alt stăpân îți vei căuta, când Băsescu va primi un șut acolo unde voi îl pupați, știind că nu poți trece de nivelul de slugă?
Ai auzit, cred, ce i-a spus Adriana Săftoiu pedelistului Flutur... A lupta pentru principii este o trăsătură de caracter nobilă, a lupta doar pentru un om este trăsătura de caracter a slugii. Flutur, obișnuit să scrie cu oi, a rămas mut, cu privirea în podea, alb la față, ca sluga prinsă furând ouă din cuibar.

Nu ai avut niciodata argumente pentru toate gazele puturoase pe care le-ai emis cu titlu de idei de geniu!
Nu ai stiut decit sa ataci si sa improsti balele tale veninoase, in stinga si in dreapta! Pentru mine esti ca o flegma pe trotuar, ma feresc sa nu te calc in picioare.
Dar nu te baza prea mult, nu se stie niciodata cind o sa....

Ghemotoc de vată hidrofilă abia scos dintre picioarele Elenei Udrea Cocoș. Mai mult nu am ce spune.î decât că ețti scârbos.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 09:51

@ black cifră

De câte ori vei posta pe acest forum, oricare dintre useri se va gândi la tine ca fiind : țucător de găoază prezidențială, pedeleu, conform definiției de pe un topic, pedelist agățat în belciugul prins de clitorisul Elenei Udrea Cocoș, tampon absorbant între picioarele Elenei Udrea Cocoș, ghemotoc de vată hidrofilă folosit și aruncat la tomberonul putorilor politice.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 09:52

Oamenii politici nu si-au respectat NICIODATA promisiunile !
Ei profita de slaba memorie istorica a populatiei si de nevoia acesteia de a spera intr-un viitor mai bun;de aceea populatia le da girul nolori politicieni care apar pe scena,uitand ca sunt sprijiniti de niste partide care la randul lor nu isi tin promisiunile si de oligarhi financiari care se asteapta sa le promoveze interesele in schimbul banilor investiti in campaniile electorale .

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
catalin_779

7 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 11:07

cred ca dor prin Africa,China,Taiwan se mai intimpla sa nu ai pe cine vota, toti is de kko...Crin Antonescu?!!marele nimeni,un chiulangiu afemeiat,Baselu?duca se in groapa Marianelor ca ne am umplut de bine ce am trait pina acum,Opresu abie mai respira ,ase ca le urez campanie placuta pe alta lume...

aiela

7 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 11:57

in base

aiela
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:06

De la: aiela, la data 2009-10-24 11:57:54in base

Este opțiunea ta și ti-o respect. Totuși, eu îți recomand să te mai gândești.

illudere

13 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:13

N-am incredere in niciunul. Sunt aceeasi care s-au succedat de la revolutie pana acum, ei sunt cei care au dud poporul la pauperizare.

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:28

cred ca inca nu sa nascut

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:35

In afara de faptul ca in comentariile cu aceasta tema cu putine exceptii ne spurcam unii pe altii credeti ca suntem bagati in seama?? In cine am incredere? Greu de raspuns obiectiv. Pe cine cunoastem? Increderea a fost inselata de mai toti politicieni care apar pe sticla. As avea incredere in cei modesti care nu apar pe sticla - care nu spurca cu de toate. Dovada este ca primarul Sibiului se bucura de atata simpatie. Pana acum inca nu au reusit sa-l spuce de si deja au fost incercari.Parerea mea ca raul trebuie starpit din radacini - prin urmare actualul staff politic trebuie complet sterse din viata politica a Romaniei. Problema este ca nu cunoastem oameni demni care pot lua locul actualilor.. Ce posibilitate a ramas noua alegatorilor? Simplu - sa trecem cate un zero barat la fie care nume - semn ca vrem sa stergem din viata politica actualul politic. Apoi....Dumnezeu cu mila.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:55

De la: illudere, la data 2009-10-24 12:13:03N-am incredere in niciunul. Sunt aceeasi care s-au succedat de la revolutie pana acum, ei sunt cei care au dud poporul la pauperizare.

Nu trebuie să te lași înșelat de propaganda făcută împotriva politicienilor. Nu toți sunt ticăloși, nu toți au furat, nu toți au averi ilicite, nu toți fac parte din clanuri mafiote, așa cum nici tu, cetățean român, nu trebuie să fii pus în aceeași oală cu interlopii români care fură, violează și comit crime prin Italia, Spania sau Anglia.
Eu cred și sper că vei analiza mai atent politicienii din cursa electorală și te vei decide asupra vreunuia, fiindcă neparticiparea la vot va da șanse mai mari celui care este cu adevărat unul dintre politicienii ticăloși, hoți, cu averi ilicite, capabili să cumpere voturi. Pe toți nu ne poate cumpăra. Cu o singură condiție. Să participăm la vot, să votăm persoana neimplicată în mizerii. Doar așa putem să-i facem pe ticăloși să-și cheltuiască banii fără succes.
12-14 milioane de alegători îi vor trimite să dea socoteală clanurilor mafiote care le-au dat banii pentru campaniile electorale.
Un număr mic de alegători îi vor trimite la visteria țării pentru a-și achita sumele datorate și promise clanurilor mafiote, fapt ce va adânci, așa cum spui, „pauperizarea poporului”.
Tu decizi !

SAMSONALA

10 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 13:29

nu va mai laudati atata!!!!!!!!!!! si tu ala ofticosu,presupun ca na-ai zice nu sa-i traci si tu una buc macar limba sub chiloti pe cocosel!!!!!!!

SAMSONALA

10 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 13:30

9am056502

3 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 14:28

Vleau sa-l votati pe crin (are miros de PDSR)
Vleau sa-l votati pe Vadim si Becali (au miros de medicamente)
Vleau sa-l votati pe Basescu {care are coloana aproape dreapta (imi aminteste de constantinescu care a dat bir cu fugiti cind imi pusesem toata speranta in el)}
Vleau sa votati oricine care spune de luminita de la capatul tunelului, cu toti care fac pomeni electorale, cu toti care ne promit pensii mari -pe care generatia noastra n-o sa le mai apuce, cu toti care ne promi ca o sa traim mai bine si o sa fim mandrii de tzara in care traim)

VOTATI Presedinte ILIESCU !

sansa zilei de maine si poimaine !

cheloionut

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 14:46

Ma gandesc ce mananc maine ,il votez pe ala care face salariul minim 800 euro net , adica pe niciunu

perluta

10 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 14:56

nici cei lalti nu sunt mai buni ca basescu

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 15:17

Am vota pe "unul" din toti daca promite ca "batranii" scuze mosii din partid o sa vina doar la congresuri ca invitati nu ca unii care trag sforile
Si as vota pe cineva care a fost prin strainatate ca Stolojan, Geoana, etc

perluta

10 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 15:20

Traian Basescu

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:03

A-l vota pe Traian Băsescu echivalează cu votul dat clanurilor mafiote pedeliste. Eu nu sunt de acord. Vă înțeleg pe voi, democrat-liberalii. Sunteți speriați ! Odată cu căderea șefului de clan din fruntea țătii, veți fi distruși din punct de vedere financiar, fiindcă voi ați cunoscut doar drumul spre visteria țării, nu ați fost capabili să vă dezvoltați o afacere fără furt din banul public.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:11

De la: 9am118336, la data 2009-10-24 15:17:14Am vota pe "unul" din toti daca promite ca "batranii" scuze mosii din partid o sa vina doar la congresuri ca invitati nu ca unii care trag sforile
Si as vota pe cineva care a fost prin strainatate ca Stolojan, Geoana, etc

Mai ușor cu Stolojan. Este un biet contabil. Inclusiv la Banca Mondială a fost pe o funcție de contabil. De fiecare dată i-a fost frică să preia guvernarea. Îl înțeleg. Printr-un cor de aplaudaci a căpătat o falsă "aureolă". Aceea de priceput în economie.
În anul 1991 a fost pus prim-ministru de foștii săi colegi securiști, nu pentru competență, fiindcă și atunci era un biet contabil, ci pentru a avea mai ușor acces la conturile lui Ceaușescu.
Aplaudacilor nu le-a venit în minte să întrebe de unde a apărut subit fabuloasa avere a lui Stolojan.

9am035210

7 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:17

BASESCU ESTE CEL MAI BUN PRESEDINTE PE CARE LA AVUT ROMANIA IN ULTIMII 20 ANI

AM INCREDERE IN EL SI IL VOTE CU TOTI PRIETENI SI FAMILIA MEA NUMEROASA

SA TERMINAM CU TOTI COMUNISTII

piti

9 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:18

Toti sunt o apa si un pamant ,toti sunt pentru ei,dar Basescu a spus de foarte mule timp ca nu sunt bani pentru pensii si salarii mai mari dar nimeni nu il asculta din contra zicea ca bani sunt dar nu semneaza presedintele si ce au facut cand au dat gres au dat bir cu fugiti si s-au retras de la guvernare,acum vor ciolanul deoarece vin niste bani nerambursabili si n-ar fi mai bine sa ii ia tot mafioti din PSD si PNL ca ei au fost de la inceput cu jaful in tarisoara asta,votati fratilor pe matusa Tamara,pe taracila,pe geonica pe crin pe cine vreti si o s-o duceti ffffff bine,mergeti la vot e cel mai bine

piti

9 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:24

In Stolo ne-am pierdut increderea de mult,a fost in strainatate si ce a facu?a dat bir cu fugiti ca e bolnav cand a vazut ca tara nu mai are un ban,Geoana ce a facut?il conduce bunicuta de Iliescu sa mearga la culcare bunicuta ca a fost mana dreapta a lui Ceausescu si nu a invatat nimic decat sa duca tara de rapa nu a fost in stare nici sa intretina pe timpul mandatului nici cat construia Ceausescu intr-o zi,noi care suntem tineri si am apucat si din acel guvern nu vrem sa mai avem comunisti democrati la conducere

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:26

De la: piti, la data 2009-10-24 16:18:02Toti sunt o apa si un pamant ,toti sunt pentru ei,dar Basescu a spus de foarte mule timp ca nu sunt bani pentru pensii si salarii mai mari dar nimeni nu il asculta din contra zicea ca bani sunt dar nu semneaza presedintele si ce au facut cand au dat gres au dat bir cu fugiti si s-au retras de la guvernare,acum vor ciolanul deoarece vin niste bani nerambursabili si n-ar fi mai bine sa ii ia tot mafioti din PSD si PNL ca ei au fost de la inceput cu jaful in tarisoara asta,votati fratilor pe matusa Tamara,pe taracila,pe geonica pe crin pe cine vreti si o s-o duceti ffffff bine,mergeti la vot e cel mai bine

Eu zic să-i votați flota, casa din Mihăileanu, averile ilicite ale fiicelor președintelui,averea Elenei Udrea Cocoș, tunul de 700 mil. euro dat de Berceanu CFR-ului, prin firma sa de produs scaune, bordurile lui Videanu, jaful pădurilor făcut de Flutur...

piti

9 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:27

In Basescu am incredere si ii voi da votul meu si familia tot pe Basescu il sustine,in altul nu am incredere

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:29

Fiecare face cum îl taie capul. Eu, de exemplu, merg în toamna asta la vot doar pentru interesul meu. Prea puțin mă interesează ce vor alții. Eu doresc să am un alt președinte. Traian Băsescu este o greșeală a naturii. Acestui om i s-a plantat, chipurile, o sămânță democratică în cap și, acum, după 5 ani, are capul plin de buruieni. Nu am timp de cosit, ca urmare, voi merge la vot să-mi exprim voința pentru alt prezidențiabil.
Vă doresc fiecăruia să vă exprimați votul pentru cine credeți că nu are buruieni în cap. Cei care nu vin la vot nu sunt de condamnat, dar, pot deveni, când nu mai suportă, ierbicidul "președintelui buruiană".

9am141940

2 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:30

Este timpul ca acest destept- Basescu- sa dispara, sa-si gaseasca o nava si sa plece..de cinci ani nu face decat ce vrea , pentru el si partidul lui, dezbina pe oricine si tine scena politica romaneasca mai rau decat in razboiul din basarabia, de fapt tragand o linie..nu a facut absolut nimic bine, nici intern nici extern,poate doar imbogatirea partidului condus de celebrii ministri : udrea, ritzi, berceanu..videanu, ne minte si ne manipuleaza cum nici ceausescu nu o facea si daca este sa scapam de comunisti..el este primul care trebuie sa plece...cine era comandant de nava si facea transporturi speciale in timpul lui ceausescu ???? va raspund tot eu... numai un comunist si un securist de frunte, asa ca mai ganditi-va cand il aplaudati pe basescu, este cancerul actual si viitor al tarii, inca 5 ani cu el si suntem terminati ca si natie..

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:33

De la: 9am141940, la data 2009-10-24 16:30:46Este timpul ca acest destept- Basescu- sa dispara, sa-si gaseasca o nava si sa plece..de cinci ani nu face decat ce vrea , pentru el si partidul lui, dezbina pe oricine si tine scena politica romaneasca mai rau decat in razboiul din basarabia, de fapt tragand o linie..nu a facut absolut nimic bine, nici intern nici extern,poate doar imbogatirea partidului condus de celebrii ministri : udrea, ritzi, berceanu..videanu, ne minte si ne manipuleaza cum nici ceausescu nu o facea si daca este sa scapam de comunisti..el este primul care trebuie sa plece...cine era comandant de nava si facea transporturi speciale in timpul lui ceausescu ???? va raspund tot eu... numai un comunist si un securist de frunte, asa ca mai ganditi-va cand il aplaudati pe basescu, este cancerul actual si viitor al tarii, inca 5 ani cu el si suntem terminati ca si natie..

Subscriu !

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:48

Eu cred ca toti sunt o apa si un pamant si sunt chiar si intelesi .
Se cearta doar asa de ochii lumii caci tre sa fie un pic de circ care sa simuleze democratia si pentru popor ...
Trist !
Insa papusarii sunt cei din spatele scenei, care au grija si ca aceasta "lupta politica " sa para credibila .

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: