back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:

ddonald

12 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:37

La alegerile din 6 Decembrie se afla de fapt fata in fata T. Basescu si aceeasi Marie (Iliescu) cu alta palarie (Geoana). Sa fim rationali si sa depasim statutul de manipulati pe care se mizeaza in prezent. Daca politica PSD ar fi fost fair play, s-ar fi acceptat o lupta in turul 2 de la egal la egal, fara a se arunca imediat sub fusta PNL & company. Mi se pare cat se poate de suspect ca in ultimul timp au iesit de la naftalina o sumedenie de dubiosi care mai de care mai "interesati de viitorul Romaniei". Sa vedem lucrurile asa cum sunt si sa nu luam in seama ce ne vor debita pseudo-analistii politici, pseudo-jurnalistii etc... care de mult au uitat ceea ce inseamna OBIECTIVITATEA. Alegerile prezidentiale TREBUIE sa se desfasoare pentru binele natiunii si nicidecum pentru interesele personale ale unor impostori.

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:07

Singurul politician in care am incredere este TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei; De doua ori in viata mea am fost victima unor manipulari de tip comunist care mi-au pus in pericol cariera. Ceea ce se intampla cu presedintele nostru, ceea ce mi s-a intamplat mie si multor altor romani este urmare a activitatii "scolii de manipulare" a fostului PCR preluata si continuata mult mai perfectionat de PSD.
Avem o singura sansa de a face ca democratia sa se consolideze in Romania - realegerea lui Traian Basescu ca Presedinte al tuturor romanilor.
Prof. Daniel Barbu, Craiova

stefalnico

29 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:18

De acord cu tine ! Stefan Nicolau, profesor , Constanta

stefalnico

29 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:22

De la: 9am162998, la data 2009-12-02 14:07:58Singurul politician in care am incredere este TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei; De doua ori in viata mea am fost victima unor manipulari de tip comunist care mi-au pus in pericol cariera. Ceea ce se intampla cu presedintele nostru, ceea ce mi s-a intamplat mie si multor altor romani este urmare a activitatii "scolii de manipulare" a fostului PCR preluata si continuata mult mai perfectionat de PSD.
Avem o singura sansa de a face ca democratia sa se consolideze in Romania - realegerea lui Traian Basescu ca Presedinte al tuturor romanilor.
Prof. Daniel Barbu, Craiova

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:27

Eu va dau dreptate domnilor! Pai Traian Basescu v-a marit leafa cu 50% cand odiosul ala de Tariceanu spunea ca nu mai sunt bani! .Dansul a spus clar ca nu despre bani e vorba ci "de vointa politica,banii se gasesc daca se doreste "...

stefalnico

29 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:29

Cum ar putea sa aiba incredere in Geoana liberalii si taranistii adevarati? Cei care si-au dat mana cu PSD-istii, sunt niste oportunisti ! Alde Patriciu, care a rupt PNL pentru interese personale la inceputul anilor 90. Stefa Nicolau

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:47

De la: stefalnico, la data 2009-12-02 14:29:45Cum ar putea sa aiba incredere in Geoana liberalii si taranistii adevarati? Cei care si-au dat mana cu PSD-istii, sunt niste oportunisti ! Alde Patriciu, care a rupt PNL pentru interese personale la inceputul anilor 90. Stefa Nicolau

Exact,liberalii adevarati sunt la Stolo si au ajuns un minus in coada PDului, iar taranistii adevarati sunt ...pardon,ESTE MILUT. .Restul dom'le,comunisti si moguli toti!Spune si pe OTV daca nu credeti!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 14:53

La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarât sa dea printr-o “Lege Divina” fiecarei natii câte doua virtuti. Astfel, El i-a facut:
- Pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi;
- Pe englezi - perseverenti si studiosi;
- Pe japonezi - muncitori si rabdatori;
- Pe francezi - culti si rafinati;
- Pe spanioli - veseli si ospitalieri etc.

Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care si nota:
- Românii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni;
Dupa ce a publicat-o în “Monitorul Celest”, îngerul a remarcat:
- Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte doua virtuti, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depasi si exploata pe toti ceilalti?

- Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci sa revenim cu o “Ordonanta”.

Pentru ca virtutile Dumnezeiesti, o data acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua virtuti, din cele trei, în acelasi timp!

Si astfel, se explica de ce românii care:
- Sunt inteligenti si cinstiti, în nici un caz nu fac politica;
- Sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti;
- Fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt deloc cinstiti!

Este bine că au ieșit "mogulii" unora în luminile reflectorelor, ar fi bine să iasă absolut toți "mogulii" de prin toate partidele politice românești la rampă, să vedem și noi cine sunt și ce pot face pe viitor pentru cetățenii româniei.

Aaaa, pot lua cu ei de mânuță și baronașii locali, nu de alta, dar s-ar putea simți nedreptățiți sieracii, ș-apoi să demonstreze cetățenilor români ce pot face spre binele tuturor, că destul și-au umplut buzunarele-n ultimii 20 de ani numai pentru ei.

Dacă aș fi în locul viitorului președinte, indiferent care ar fi acesta, dacă tot se desfinnțează o cameră a parlamentului (senatul), aș înființa o cameră consultativă formată numai din acești "moguli și baroni locali"...

Având în vedere cele anterioare și potența lor financiară, n-ar trebui să primească nici un fel de indemnizație din partea statului Român, munca lor ar trebui să se transpună mai întâi în interesul tuturor cetățenilor români și mai apoi în al lor personal.

Pragmatic sau utopic,...aaaa ?!

Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ?...

Hilfskonvois nach Rumänien
Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut

Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien.

...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?...

am să repet acest com. până o să vă plictisiți, poate așa o să vă reveniți !...

picătura chinezească, ..n-așa?!...

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 16:55

Cel pe care il stimez si sustin este TRAIAN BASESCU.

GINA
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 18:49

De la: sorin_dragu, la data 2009-12-02 13:37:18La alegerile din 6 Decembrie se afla de fapt fata in fata T. Basescu si aceeasi Marie (Iliescu) cu alta palarie (Geoana). Sa fim rationali si sa depasim statutul de manipulati pe care se mizeaza in prezent. Daca politica PSD ar fi fost fair play, s-ar fi acceptat o lupta in turul 2 de la egal la egal, fara a se arunca imediat sub fusta PNL & company. Mi se pare cat se poate de suspect ca in ultimul timp au iesit de la naftalina o sumedenie de dubiosi care mai de care mai "interesati de viitorul Romaniei". Sa vedem lucrurile asa cum sunt si sa nu luam in seama ce ne vor debita pseudo-analistii politici, pseudo-jurnalistii etc... care de mult au uitat ceea ce inseamna OBIECTIVITATEA. Alegerile prezidentiale TREBUIE sa se desfasoare pentru binele natiunii si nicidecum pentru interesele personale ale unor impostori.

pentru binele Romaniei ar fi trebuit sa avem un buget; un premier; un guvern,un program ! ne-a dat Basescu asa ceva ? NU ! ne-a dat nebunia de 2 luni a unei tari neguvernate si in urmatoarele 6 luni,ea va continua ! de ce ? simplu : ptr. ca Nu are sustinere in parlament ; ptr. ca s-a incapatinat,punind orgoliul lui mai presus de interesul tarii si nu l-a numit pe Johannis din prima ! de facea asa, pe 6 dec. se ducea sa candideze fara frica .....azi,ii titiie .....

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 19:03

in oricare din cei din Germania !!!

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 23:18

TRAIAN BASESCU

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 00:44

De la: 9am076753, la data 2009-12-02 16:55:09Cel pe care il stimez si sustin este TRAIAN BASESCU.
Nici eu.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
viorel56liva

1 mesaj
Oras: Galati

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 08:47

NU FAC PARETE DIN NICI UN PARTID , NU AM FOST MEMBRU P.C.R , NU AM FOST UTECIST SI NICI MACAR PIONER LA SCOALA , DAR DUPA TOATA BALACACEALA ASTA DIN JURUL LUI BASESCU SI DUPA TOATA ADUNATURA DE KK..T PE CARE CEILALATI O NUMESC CU ATITA MINDRIE ALIANTA INPOTRIVA UNUI SINGUR OM , NU POT DECIT SA STRIG CU ADMIRATIE ; HAI BASESCULE , FRUNTEA SUS SI NU DISPERA , MAJORITATEA ROMANILOR AU VAZUT CE VOR DUSMANII TAI .

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 08:57

Fara nici un dubiu, am incredere in Traian Basescu !
Oricate filmulete, emisiuni tv, radio, demonstratii ... mi s-ar arata, chiar daca toti de pe forum ar fi impotriva lui, chiar daca si PDL-ul ar fi impotriva lui, eu l-as vota tot pe el !
Ma bucur ca nu sunt singurul !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:38

De la: gabigabi, la data 2009-12-02 18:49:32
De la: sorin_dragu, la data 2009-12-02 13:37:18La alegerile din 6 Decembrie se afla de fapt fata in fata T. Basescu si aceeasi Marie (Iliescu) cu alta palarie (Geoana). Sa fim rationali si sa depasim statutul de manipulati pe care se mizeaza in prezent. Daca politica PSD ar fi fost fair play, s-ar fi acceptat o lupta in turul 2 de la egal la egal, fara a se arunca imediat sub fusta PNL & company. Mi se pare cat se poate de suspect ca in ultimul timp au iesit de la naftalina o sumedenie de dubiosi care mai de care mai "interesati de viitorul Romaniei". Sa vedem lucrurile asa cum sunt si sa nu luam in seama ce ne vor debita pseudo-analistii politici, pseudo-jurnalistii etc... care de mult au uitat ceea ce inseamna OBIECTIVITATEA. Alegerile prezidentiale TREBUIE sa se desfasoare pentru binele natiunii si nicidecum pentru interesele personale ale unor impostori.

pentru binele Romaniei ar fi trebuit sa avem un buget; un premier; un guvern,un program ! ne-a dat Basescu asa ceva ? NU ! ne-a dat nebunia de 2 luni a unei tari neguvernate si in urmatoarele 6 luni,ea va continua ! de ce ? simplu : ptr. ca Nu are sustinere in parlament ; ptr. ca s-a incapatinat,punind orgoliul lui mai presus de interesul tarii si nu l-a numit pe Johannis din prima ! de facea asa, pe 6 dec. se ducea sa candideze fara frica .....azi,ii titiie .....

Gabi, nu inteleg ce tot au oamenii cu acest Johannis bre de-l vor asa mult ? dar nimeni nu spune ca are o intelegere cu UDMR ca daca il ajuta sa fie premier le da autonomia Ardealului, sau de afacerile lui dubioase cu niste case ! sau ca nu prea a facut nimic prin Sibiu, sau daca asa vrea plavragiul ala de Antonescu Crin , zis si Dinu Paturica , ca neamtul sa fie premier , toti asa zic !!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:43

De la: viorel56liva, la data 2009-12-03 08:47:26 NU FAC PARETE DIN NICI UN PARTID , NU AM FOST MEMBRU P.C.R , NU AM FOST UTECIST SI NICI MACAR PIONER LA SCOALA , DAR DUPA TOATA BALACACEALA ASTA DIN JURUL LUI BASESCU SI DUPA TOATA ADUNATURA DE KK..T PE CARE CEILALATI O NUMESC CU ATITA MINDRIE ALIANTA INPOTRIVA UNUI SINGUR OM , NU POT DECIT SA STRIG CU ADMIRATIE ; HAI BASESCULE , FRUNTEA SUS SI NU DISPERA , MAJORITATEA ROMANILOR AU VAZUT CE VOR DUSMANII TAI .

Aaaaoooo! pai matale nici pioner n-ai fost bre?? ca pioneria nu avea legatura cu politica , pioner era facut elevul cu rezultate bune la invatatura, adica stia sa citeasca si sa socoteasca ! De fapt azi banul conteaza , nu cartea !!!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:47

De la: Silviu, la data 2009-12-03 08:57:09Fara nici un dubiu, am incredere in Traian Basescu !
Oricate filmulete, emisiuni tv, radio, demonstratii ... mi s-ar arata, chiar daca toti de pe forum ar fi impotriva lui, chiar daca si PDL-ul ar fi impotriva lui, eu l-as vota tot pe el !
Ma bucur ca nu sunt singurul !

Eeei, nu chiar toti de pe forum, mai cunosc eu cativa de pe forum care nu sunt impotriva lui !!!!

Ticu
demelza_st

40 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:03

ai incredere in basescu, ca ce?

tocileanu_florentina

12 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:00

fara nici un dubiu in TRAIA BASESCU este singurul care ne mai poate scoae din rahatul in care ne-a bagat ILIESCU SI AI LUI SI ACUM SI LIMBRICUL DE CRINISOR

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:10

De la: tocileanu_florentina, la data 2009-12-03 13:00:56fara nici un dubiu in TRAIA BASESCU este singurul care ne mai poate scoae din rahatul in care ne-a bagat ILIESCU SI AI LUI SI ACUM SI LIMBRICUL DE CRINISOR

Da si UDMRul,si PNTul ....In general toate partidele politice in afara de PDL sunt rele rau ! .Sa ne apare Base de moguli si sa-i faca un minister nou doamnei Udrea ca sa ne salveze din rahat.

PS:Va dati seama ca PDul a aparut in 2003?Pot sa va intreb,daca nu sunt indiscret ,ce au facut pana atunci ?!Unde au fost din 1989 SI PANA IN 2003?Sa nu-mi spuneti ca erau condusi de Iliescu,nu pot sa cred asa ceva! .Stiti cumva cand si-au dat seama ca sunt anticomunisti ?A fost o strafulgerare brusca de constiinta sau un lung proces de gandire si regrete pentru perioada petrecuta langa Iliescu ?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:32

De la: Tycu, la data 2009-12-03 09:43:27
De la: viorel56liva, la data 2009-12-03 08:47:26 NU FAC PARETE DIN NICI UN PARTID , NU AM FOST MEMBRU P.C.R , NU AM FOST UTECIST SI NICI MACAR PIONER LA SCOALA , DAR DUPA TOATA BALACACEALA ASTA DIN JURUL LUI BASESCU SI DUPA TOATA ADUNATURA DE KK..T PE CARE CEILALATI O NUMESC CU ATITA MINDRIE ALIANTA INPOTRIVA UNUI SINGUR OM , NU POT DECIT SA STRIG CU ADMIRATIE ; HAI BASESCULE , FRUNTEA SUS SI NU DISPERA , MAJORITATEA ROMANILOR AU VAZUT CE VOR DUSMANII TAI .

Aaaaoooo! pai matale nici pioner n-ai fost bre?? ca pioneria nu avea legatura cu politica , pioner era facut elevul cu rezultate bune la invatatura, adica stia sa citeasca si sa socoteasca ! De fapt azi banul conteaza , nu cartea !!!!!!
PAI DACA NICI MACAR PIONER NU AI REUSIT SA FII,INSEAMNA CA AI FOST PE LANGA INVATATURA!STII POEZIA LUI BACOVIA-PLUMB,ASA CREZI TU SI CU UN MARINAAR -SECURIST CARE A VANDUT FLOTA TARII ,ACUM VREA SA DISTRUGA SI ROMANIA?A PLANS DUPA STOLOJAN ACUM A PLANS DUPA FILMULETUL LUI PREFERAT,VA PLANGE SI DUPA ELENA....ELENA!

buni66

65 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:23

De la: gabigabi, la data 2009-10-17 09:00:42buna dimineata @black ! ia-ti ochelarii si aseaza-te la citit,caci voi trece in revista ce s-a intimplat demult !
ce impresie am despre PSD ? ca una care a "facut" revolutia strazii strigind "jos Ceausescu" si " jos comunismul ", proasta ! am ragusit strigind in pta.universitatii despre furtul revolutiei de catre Iliescu si esalonul 2-3 al comunistilor,printre care si Basescu -a nu se uita asta ! Nu trebuie uitat ptr.ca la noi comunismul nu prea mai era : Ceausescu era un dictator peste o burghezie rosie care adunase ceva avere,avea relatii si disciplina de partid incepuse s-o deranjeze .....ca atare , comunismul a cazut impins de la spate chiar de catre "comunisti " ! Iliescu si-a dorit puterea si a primit-o cu conditia sa lase acea burghezie sa mai acumuleze cite ceva si sa treaca averea tarii din proprietatea comuna ,in proprietatea lor ! esti de acord ? cine sunt baronii locali ? pai cine sa fie ? tocmai ei ! unde sunt ? prin toate partidele ! prin absolut toate partidele ,chiar daca cele istorice s-au refacut avind ca nucleu batrinii taranisti si liberali,dar si ei ....deh,trecuti prin lagarele de reeducare ,unii au cedat ! si-i omeneste de inteles ! tot asa dupa cum stim ca Securitatea racola inca din facultate studentii eminenti pe care-i scolea : vezi Daianu ,care a si spus din prima ce si cum ! dar aici sunt 2 aspecte : un Daianu de ex.,care ,cinstit,spune ca a lucrat in DIE si a carui gindire este profund liberala si nu face compromisuri si , oportunistul - traseistul politic ,dispus sa faca tot ce i se cere de catre un SEF,indiferent cit de murdara este treaba !
Basescu face parte din aceasta burghezie rosie, scolit si el de securitate si care, neavind nici-o alta doctrina decit binele propriu ,nu s-a jenat sa fie mereu in fruntea bucatelor fie ca era pe stg. sau pe dreapta esichierului politic ! ca lupta impotriva comunismului ? ha ! este exact la fel ca cea a lui Hitler cu evreii ,desi si el era un pic "murdar" ,iar Eva Braun era chiar evreica ! ....dar cind vrei sa ti se uite originea,o omori intii pe maica-ta .....si lacrimezi la Divertis recitind poezia despre moartea mamei ,care -saraca- mai traieste inca ! penibil,jenant,scirbos,monstruos ! de ce fac alianta unii cu altii ,chiar impotriva propriilor alegatori ? simplu : cind vine viitura, faci dig din tot ce gasesti ca s-o opresti ! cine-i viitura ? raspunde-ti tu ! de ce-i viitura el ? ptr.ca matura totul in calea lui, ptr.ca tot ce s-a facut timid,intr-adevar ,in separarea puterilor in stat,pe calea democratiei,acest om a dat cu susu-n jos ,riscind sa ne intoarcem la dec. ' 89 ! iar poporul ,scirbit de tribulatiile acestei clase politice - burghezia roie- plus : ametit,inselat,mintit si vrajit- caci are farmec,nu zic nu - crede ca-i Dumnezeu pe pamint venit sa-l salveze si -si baga singur gitul in juvat ! ....o zi buna iti doresc ! G

ddonald

12 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 14:24

Si eu mai cunosc cate unul de pe forum care face rating pentru Realitatea, Antene si altii.

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:10

celor care mai au incredere in basescu :
sa aveti parte de soarta lui !!!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:14

Astia sunt asi la eschiva dar tot ii va atinge putin pe ici pe colo, prin partile esentiale esecul IDOLULUI cand plangacios cand razacios cu alte cuvinte instabil.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 16:04

nici nu trebuie sa alegi ca sant putini cei ce stiu politica .1TRAIAN BASESCU
2 Teodor Stolojan
3Emil Boc

GINA
Amina

3 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:10

cel mai bine in Dumnezeu, astia nu merita nici sa ne uitam la ei dapoi sa le mai dam increderea noastra...(base, geoana etc)

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:37

De la: tocileanu_florentina, la data 2009-12-03 13:00:56fara nici un dubiu in TRAIA BASESCU este singurul care ne mai poate scoae din rahatul in care ne-a bagat ILIESCU SI AI LUI SI ACUM SI LIMBRICUL DE CRINISOR

draga mea doamna, nu te uiti in directia corecta ! cel care ne conduce de 5 ani este : Traian Basescu,nu altcineva ! rahatul ii apartine !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 04:38

De la: 9am076753, la data 2009-12-04 16:04:21nici nu trebuie sa alegi ca sant putini cei ce stiu politica .1TRAIAN BASESCU
2 Teodor Stolojan

3Emil Boc

Stiu politica ? Mai mult ca altii ? Mai putin ca altii ? Cui a folosit politica stiuta de ei ? O stiu din stele ? O stiu din scoala ? O stiu din regimul ceusist? Da, cu siguranta o politica nomenclaturista care pare ca nu s-a dezradacinat deloc odata cu trecerea timpului. Ei, asta e grav. Alti oameni poilitci si-au adaptat timpurilor actuale cunostintele si modul de a face politica. Am o slabiciune pentru domnul Boc si cred ca s-ar fi adaptat zilelor noastre daca nu ar fi fost de acord cu anumite lucruri. Chiar daca l-am auzit mintind zilele trecute, tot nu pot sa ma supar pe dumnealui si mai mult ii doresc sa-si revina.Stiu ca asa i-a cerut partidul, la fel cum i-a pretins doamnei Basescu "sa scrie" o scrisorica. Asta e, au toata intelegerea si compasiunea mea respectuoasa.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: