Fosta membra 9am.ro
74 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 08:10
Buna dimineata tuturor.
Singurul om in care aveam incredere era Vadim dar cum el nu a avut si nu va avea sansa sa ajunga sef de stat voi incerca sa cred ca Geoana este bun .
|
|
|
9am126342
2 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:01
basescu, cel mai bun presedinte care la avut romania.
|
9am036121
11 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:34
STIU EXACT IN CE TIP DE POLITICIAN SI DE OM, NU AM NICI O INCREDERE. DACA ACESTA ESTE : alcoolic, palavragiu, hot, mincinos, brutal, nesimtit, agresiv, las, imoral, egoist si rapace, daca pute, daca este chelios si insemnat pe fata.
|
mamalucy43
24 mesaje
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 14:08
pt tocileanu florentina
da de ce nu ne-a scos din c......5 ani?cine nu l-a lasat ca mai mare mogul ca el nici nu exista.are procuratura pe mana,are politia pe mana,serviciile de ce dracu nu ne-a scos din c......5 ani.cred ca daca ne scotea numai aveam motiv sa-l alegem asa ca ne-a lasat in c......Un mincinos mai mare ca el nici nu exista el care a facut parte din nomenclatura si se plimba liber prin toata lumea mai vorbeste dar n-are bun simt sa uite ca sunt multi romani care pun botul la vrajeala lui sper totusi sa nu fie asa multi pe care a reusit sa-i prosteasca
|
|
|
vladina
9 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 16:44
Cum se poate sa ai incredere intr-un politician?Ca in Eminescu"Ce-i mana pe ei in lupta?"...Am crezut in idealuri in decembrie 1989.In februarie 1990,deja nu am mai crezut.Nu mai vorbiti de politicieni,putem vorbi de filozofi,de oameni de cultura,etc.Dar de politicieni,imi pare rau,nu.Politica in sine vestejeste orice intentie buna,oamenii se transforma,vor putere,vor multi bani,si chiar le obtin pe amandoua.Daca ar deveni politicieni,din personajele mediatizate,poate as avea incredere in Plesu,Iaru,C.T. Popescu,dar as avea incredere si in niste tarani batrani,care sunt multi,necunoscuti,cu mult bun simt si modestie.Dar cum nu sunt politicieni,si de data asta,voi da un vot negativ.
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:51
De la: 9am036121, la data 2009-12-05 12:34:00STIU EXACT IN CE TIP DE POLITICIAN SI DE OM, NU AM NICI O INCREDERE. DACA ACESTA ESTE : alcoolic, palavragiu, hot, mincinos, brutal, nesimtit, agresiv, las, imoral, egoist si rapace, daca pute, daca este chelios si insemnat pe fata.
de geoana vb nui asa?
|
9am127532051
3 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 23:06
De ce nu am incredere in dl. Basescu:
- Pentru ca minte continuu fara jena, dar jura cinstit pe biblie (nu a dat cu pumnul ci cu dosul palmei)
- pentru ca genereaza de 5 ani numai conflicte,
- pentru ca isi vede doar de interesele lui, ale familiei si ale celor care-i tin trena,
- pentru ca e inconjurat de de tot felul de afaceristi si interlopi,
- pentru ca e suspectat de tot felul de chestii necurate de la afaceri cu armament la vanzarea flotei, complicitate la rapiri si afaceri imobiliare si cu terenuri,
- pentru ca nu am vazut nici un corupt invinuit,
- pentru ca una spune oamenilor in fata sau la la televizor si alta face (vezi botezul mielului), pentru ca a gestionat si fraudat cele mai murdare alegeri.
Daca ar fi fost cinstit implementa sistemul de vot pe baza CNP asa cum e la banci sau la plata impozitelor, sau macar pe baza cartii de alegator primita odata cu buletinul de toata lumea, pe care se punea o stampila si nu se mai putea vota a doua oara.
Asa se dezlipeste abtibildul lipit pe CI si e voteaza la nesfarsit la sectiile speciale fara liste, de aceea sunt asa cozi si de aceea sunt asa de multe sectii speciale, sa poata vota turistii electorali in voie !
Daca erau cinstite alegerile, nu se infiintau o multime de sectii speciale unde se poate vota de 'nspe ori, nu se carau oamenii cu autobuzele, si nu se faceau diverse manareli la adapostul intunericului.
Si la primul tur de scrutin sondajele pana in ora 17 au aratat cu totul altfel decat cele facute cand s-a inoptat.
Si acolo unde nu e destul trafic turistic, se schimba procesul verbal facut in sectia de votare cu altul in care se trec sute de voturi cui trebuie si se taie de la celalalt si asta fals se preda la BEC, ca cine are butoanele puterii nu are nici un interes sa verifice corectitudinea datelor inscrise.
A fost un exemplu clar prezentat la TV, dar cate oare asemenea situatii nu au fost demascate ???
Sunt destule motive sa spun ca m-am saturat de tot circul si mizeria asta care dureaza de 5 ani ?
De ce nu a facut dl. Basescu referendum sa intrebe romanii daca sunt de acord sa se imprumute zeci de miliarde de Euro ?
Unde sunt banii ?
Cine o sa-i platesca inapoi si in cate generatii ?
Cei 3 mil care l-au votat si pe care-i numeste "poporul roman" ?
Nu cumva tot din poporul roman mai sunt si ceilalti 18-19 mil. care nu-l mai vor ?
O sa ne lase balta cu toate belelele si nu o sa predea gestiunea tarii asa cum au facut toti care s-au perindat pe la conducere in ultimii 20 de ani.
Singurul care a platit pentru ceea ce a facut dar mai ales pentru ceea ce nu a facut, a fost cel impuscat in '89 ca sa taca !
Pentru ca azi se lafaie in Casa Poporului, in vilele si cabanele lui, cei care l-au judecat si condamnat si altii asemeni lor.
Era si atunci o clasa privilegiata dar erau mai putini si se infruptau mai discret din buget, se gandeau totusi si la oamenii simpli sa aiba un serviciu, o siguranta a zilei de maine, un concediu anual...
Acum e un jaf continuu, o inversare de valori intelectuale si morale, o sfidare totala a celor cu tupeu si bani multi facuti peste noapte din tot felul de "inginerii financiare" sau furaciuni ordinare.
TRAIM BINE ?
Intrebarea o pun celor multi care se inghesuie dimineata in tramvaie si autobuze sa ajunga la serviciu si vin noaptea acasa rupti de oboseala si stres, care inghit orice pentru a nu-si pierde locul de munca, care muncesc pentru un salariu de mizerie care abia le ajunge sa platesca facturile, care nu mai stiu de mult ce inseamna un concediu, care accepta sa muncesca si la negru fara sa aiba asigurata peste cativa ani o pensie !
TRAIM BINE ???
TRAITI BINE ???
|
|
|
Profetul2
9 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 00:51
NU POATE FI VORBA DECAT DESPRE DL. BASESCU. D=LUI ARE VIZIUNEA INTREGULUI SI A DETALIULUI.VOTATI-L NEAPARAT.EU SUNT MEMBRU PDL DIN 21 11 2009 O SA VA EXPLIS MAI MULTE DUPA ALEGERI SAU CHIAR MAINE DIMINEATA.PTR. RECUNOASTERE SUNT CEL CU PAREREA CA DL BASESCU ESTE PTR OMUL DE RAND SI PENTRU POSTERITATE.VA IUBESC DRAGI ROMANI..
|
|
|
cristiancarpen
2 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 15:59
Stolojan este cel mai bun prim ministru care l-a avut Romania de la Titulescu incoace si cred ca este singurul politician care are in cap si altceva decat sa fure pentru a face avere....
restul politicienilor sunt de genul feminin.....
|
9am173412
7 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 16:50
te multumesti cu100 de hoti in locul unuia?
|
octavasile
1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:24
in BASESCU?nici vorba. cel mai corupt dintre romani care ,striga ... sariti! coruptii ne inconjoara! oare mai crede cineva in lacrimile sale? poate. dupa alegeri o sa regrete si o sa aiba dupa ce plinge! impreuna cu tatucul lor! viata merge inainte, cu sau fara BASESCU un produs naturalmente romanesc, de care nu ne este cinste!
tocmai am semnat mai sus!
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:48
De azi in colo nu mai am incredere in nici un politician Roman
GINA
|
9am169668
3 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:03
in nici unul.
toti sunt o apa si un pamant.
|
9am169668
3 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:04
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 17:01
Mi-a revenit increderea in politicieni :1.Traian Basescu
2Teodor Stolojan
3 Sulfina Barbu
4L.Blaga ETC.......
GINA
|
9am140514
2 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:43
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:45
De la: 9am140514, la data 2009-12-09 14:43:44MIRCEA GEOANA JUCARIA LUI VANTU
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:49
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 14:54
|
9am126342
2 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:06
TRAIAN BASESCU cel mai bun
|
9am036121
11 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:32
BASESCU si CO., au experimentat si brevetat sistemul romanesc unic de fraudare electorala, de orice fel. Interpolul, CIA, FBI, Frantujii, Englejii, si alte Mari Puteri Democratice, duc tratative cu SEFUL statului roman, pt. achizitionarea pe bani buni, a patentului respectiv, care urmeaza sa bage mintile in cap, cetatenilor americani, francezi, englezi, si altor natiuni cu veche democratie, ce continua cu nesimtire sa aleaga prin vot liber, o persoana apreciata de popor, dar alta decat persoana care trebuie, cu orice pret, sa iasa castigatoare. Asteptam rezultatele implementarii, modernizarii, reformarii in statele care au importat brevetul romanesc. STEVIA SI URZICILE, LA PRIMAVARA !
|
9am036121
11 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:34
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:35
Nu am incredere in politicienii de la PSD, mai ales in aceasta perioada de instabilitate politica a tarii.Faceau pe lupii moralisti ca vom face si om drege si ei franeaza procesul democratic al tarii noastre.Asa sa ii ajute Dumnezeu dupa cat rau au facut tarii.Incredere am in Traian Basescu , T.Stolojan si ceilalti enumerati de mine.
GINA
|
reio
486 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:48
Nu este vorba neaparat de incredere ca doar e politician, nu ?
Dar pentru ca a aratat ca este capabil de a face si mai ales de a avea un disurs altel decat ce am avut pana acum:
CRIIIIIIN Antonescuuuuu...!!!!!!
|
mariamicalia
6 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:10
MIRCEA GEOANA
|
9am126066
25 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:39
In cine poti sa mai ai incereder in ziua de azi ? Stai si te intrebi cate odata daca poti sa faci ceva sa treaca acest haos total, prin vot nu se poate ca si aici suntem inselati , mintiti etc. etc. Deci concluzia este indiferent cine ar veni nu cred sa mai apucam o soarta mai buna. Poate copii nostru macar sa apuce vremuri mai bune, dar nu vad cum. Ca sa prinda ciolanul nu conteaza cum si catre cine merg toate insultele si nebuniile care le ies pe gura la ditamai presedintii. Dar bine spunea Simirad de la Iasi ca "ceilalti ce au facut sa merite sa iasa presedinte, macar Base a condus o nava ?!?" Asta spune tot. Mai citean azi pe net cum ca Pata[ievici stie ca Base are un film in care Geoana face sex oral. Rusine... Ce clasa de de oameni care se pretintind "de cultura" Traim in Romania ....Ela
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:43
De la: 9am126066, la data 2009-12-10 15:39:09In cine poti sa mai ai incereder in ziua de azi ? Stai si te intrebi cate odata daca poti sa faci ceva sa treaca acest haos total, prin vot nu se poate ca si aici suntem inselati , mintiti etc. etc. Deci concluzia este indiferent cine ar veni nu cred sa mai apucam o soarta mai buna. Poate copii nostru macar sa apuce vremuri mai bune, dar nu vad cum. Ca sa prinda ciolanul nu conteaza cum si catre cine merg toate insultele si nebuniile care le ies pe gura la ditamai presedintii. Dar bine spunea Simirad de la Iasi ca "ceilalti ce au facut sa merite sa iasa presedinte, macar Base a condus o nava ?!?" Asta spune tot. Mai citean azi pe net cum ca Pata[ievici stie ca Base are un film in care Geoana face sex oral. Rusine... Ce clasa de de oameni care se pretintind "de cultura" Traim in Romania ....Ela
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:38
Din pacate "Zarurile au fost aruncate" ! Acum nu se mai poate face nimic. Va veni ziua cand multi vor dori sa vina un VADIM si acesta nu va mai putea veni. Deocamdata nu vor trece 6 luni si, in special unii care l-au votat pe candidatul Traian Basescu, isi vor roade unghiile si isi vor frange mainile cu care au introdus buletinul de vot in urna. Am intalnit oameni seriosi care, in mod neasteptat pentru mine, au votat cu acest om care va face mult rau Romaniei si romanilor. Nu va reprosez d-stra nimic, pentru ca nu stiti multe lucruri. Devreme ce alianta PSD + PNL s-au comportat atat de inconstient la loviturile lui Traian Basescu care lovituri puteau fi usor anticipate inca de la demisia lui NICA din Guvernul BOC. Nici macar zambetul sinistru al lui Traian Basescu aruncat ori de cate ori era atacat de adversari sau de reprezentanti massmedia nu l-a citit nimeni. Strategia lui Traian Basescu, de-a dreptul diabolica si neonoranta pentru noi ceilalti dar foarte eficienta pentru el, nu a fost inteleasa nici macar de multi membrii marcanti chiar din PDL. Linistea cu care acesta si-a dus la indeplinire toate actiunile de fraudare nu a fost simtita de multi dintre noi. Marturisesc, cu toate ca eu l-am simtit de mult, ca unele actiuni ale sale m-au surprins si pe mine. Unele dintre acestea inca nu se stiu nici acum si vor fi date in vileag mai tarziu cand acestuia nici nu-i va pasa. Desi Vadim a anticipat in mare parte dimensiunile fraudei nici acesta nu le-a stiut si nu le stie inca pe toate. Chiar daca viitoare lege a alegerilor presidentiale le va anihila aproape in intregime aceste fraude vor putea fi evitate si prin modernizarea sistemului de vot. Vom ramane in istorie insa cu cea mai frauda electorala din lume luata prin prisma strategiei complicate si lipsite de orice transparenta cu care nici macar COSA NOSTRA nu s-ar putea lauda. Aveti rabdare ca veti mai afla multe lucruri si de acum incolo despre acest scrutin atat de nefast pentru romani.
In concluzie, de acum inainte chiar ca nu vom mai putea avea incredere in nimeni. Si daca pana acum eram obisnuiti sa privim viitorul ca pe ceva care ni-l pot infaptui altii sau statul roman, acum nu mai putem avea incredere decat in fortele proprii in care putini dintre noi vroiam sa credem. Acum nu mai avem incotro.
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 20:03
In cei din PD.L in frunte cu Traian Basescu
GINA
|
9am177256
2 mesaje
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 20:10
 domnule draga nu sti ce vr cu geoana mergea tara de rapa  toata stima la traian basescu
|
|
|