Dandana
7 mesaje
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 14:22
Am mare incredere in Traian Basescu si in Gheorghe Flutur, carora le doresc Craciun fericit. Si, Craciun fericit tuturor celor care fac parte din comunitatea 9 AM NEWS
|
|
|
9am178242
2 mesaje
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 14:35
esti un om nebun m, ce incredere poti sa ai in basescu , o sa vedeti in aprilie lupte de strada in tara
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 15:36
IN CRIN ANTONESCU, SPER SA-L VAD IN VIITOR PRESEDINTELE ROMANIEI CACI E UN OM DE MARE CARACTER, SI A DOVEDIT CA NU ESTE MORT DUPA CIOLAN SAU BOLNAV DUPA PUTERE.
|
pathebz
3 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 16:10
Eu am incredere in noua generatie de politicieni ,Crin Antonesc, George Scutaru.Cristian Diaconescu,Cristian Bigiu,carora le urez Craciun fericit,cu sanatate si fericire !
|
|
|
c_predescu
2 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 17:00
Nu e ministru al cultelor ci al culturii.Cultele tine de ministerul educatiei. Dar daca aveam primministru neamt era bine?
|
John_Doe
36 mesaje
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 17:24
INCREDERE? POLITICIENI? Ha, ha ,ha!!!!
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 04:51
Eu am mare incredere in datul din coada a ciinelui fetei mele. Arata mereu o stare optimista, chiar a oamenilor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
iuda
11 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 09:49
De la: mihamirea, la data 2008-11-14 21:31:22Toti sunt o apa si-un pamant! Ma uit uneori la televizor si nu-mi vine sa cred cu cata nonsalanta si cu cata convingere mint!
iuda
|
|
|
antonya_alexya
14 mesaje
Oras: Oradea
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 10:41
eu nu mai am incredere in nimeni. vreau doar fapte, nu vorbe.
|
verginel66
6 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:44
probabil ai creierul neted daca poti spune ca ai incredere in doi dusmani ai poporului roman
|
Fosta membra 9am.ro
74 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:47
BUNA ZIUA SI LA MULTI ANI TUTUROR .
INCREDERE NU STIU IN CINE MAI POTI AVEA INCREDERE IN ZIUA DE ASTAZI .
AM VAZUT INTR-O POSTARE CA CINEVA DE AICI ARE MARE INCREDERE IN BASESCU SI FLUTUR >
BASESCU STITI FOARTE BINE CAT DE OMENOS ESTE  IN SCHIMB AM DISCUTAT CU CINEVA VECIN CU PARINTII LUI FLUTUR .
ACESTA A FOST TINUT IN FACULTATE DE PARINTII LUI CU BANI OBTINUTI DIN MUNCA CARTOFULUI.
IAR EL CAND A FOST MINISTRU A DISTRUS CULTURA DE CARTOF PRIN IMPORT .
CARTOFII LOR S-AU STRICAT IN CAPUL LOCULUI .
sA MAI STIE PERSOANA AIA CARE IL IUBESTE ASA TARE CA ESTE INJURAT DE TOTI TARANII LUI INCLUSIV DE RUDE .
CINSTE CELUI CARE II IUBESTE ASA DE MULT PE LICHELELE ASTEA
|
verginel66
6 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:49
|
Anonimus
4 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:57
In nici unul. Toti sunt la putere doar pentru un singur scop- de a fura mai mult decat ceilalti!
|
Fosta membra 9am.ro
4 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 12:32
In nici unul. Niste javre.
|
Victoria1960
16 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:27
Trebuie sa fi bolnav daca vorbesti despre lupte de stada????!!!!! Da, am incredere in domnul presedinte Traian Basescu si mai am deplina incredere in domnul prim ministru Emil Boc, carora le doresc multa sanatate, multa rabdare in noul an si mai ales multa putere de munca. Nu in ultimul rand sper ca romanii sa aiba maturitatea necesara pentru a vedea care sunt adevaratele prioritati ale acestei tari, sa dea domnul sa se trezeasca si sa punem si noi umarul la treaba, sa nu asteptam doar cu mana intinsa la autoritati. Hai sa vedem problemele cu care ne confruntam si sa incercam sa contribuim la rezolvarea lor.
|
Victoria1960
16 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:34
De la: 9am178165, la data 2009-12-25 15:36:10IN CRIN ANTONESCU, SPER SA-L VAD IN VIITOR PRESEDINTELE ROMANIEI CACI E UN OM DE MARE CARACTER, SI A DOVEDIT CA NU ESTE MORT DUPA CIOLAN SAU BOLNAV DUPA PUTERE.
Crin Antonescu nu este bolnav de putere!!!! Uitati ca a cerut functia de prim ministru ca si conditie ca pnl-ul sa vina la guvernare.
Nu stiti cine a fost acest papagal in tinerete: un turnator care a fost platit cu 300 de lei pentru fiecare informatie scrisa in conditiile in care salariul lui de profesor era 2000 de lei.
imona Fiica (foto) este un cunoscut ziarist de investigații, care a apărut și la OTV.
Sursa Porumbacu
Iată ce se spune în articol: Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Așa cum se cunoaște din biografia lui, după absolvirea Facultății de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenție, își începe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Solești, din județul Vaslui, după care în comuna Niculiței, din județul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraș însă a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînțeles că, imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraș, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu și cu această sursă au fost predate Securității comuniste o serie de note informative pentru care mai primea și bani. Practic, erau plătite într-un soi de «acord», la bucată.
300 de lei nota
Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative și cât mai «poetic» realizate, adică cuprinzând o serie de invenții și de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverși oameni care erau în anturajul său, prieteni sau dușmani. Acest lucru îl afirmă chiar ofițerul al cărui informator era
«Motivat de bani pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei pe vremea lui Ceaușescu, în condițiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine -, Crin Antonescu a început să îmi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)», spune Ioan Ichim, cadru al Securității tulcene.
Apartamentul conspirativ din strada Păcii
Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul inițial de întâlnire și de predare, restaurantul Danubius din Tulcea, nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-și predea notele, respectiv pe strada Păcii. «Banii pentru imaginația sa bolnavă și-i primea prin CEC, fiind depuși în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei», își amintește fostul șef al lui Ichim, Pavel Ionescu. «Avea o fire care «știa» să se bage în sufletul tău cu forța, pentru a se face apreciat, deosebit de «prietenos» cu toată lumea, nu fără interes desigur, așa cum a rămas până azi», spune aceeași sursă din fosta Securitate a Statului.
2456sca/DSS 01429
Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu și are numărul 2456sca/DSS 01429. În tinerețe, printre principalele sale atribuții, era aceea de a spiona copiii, mulți dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinții lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceaușescu etc. Bineînțeles că, pe lângă ceea
ce-i spuneau adolescenții oamenilor din Tulcea, le mai înflorea și el. În paralel, a dus o viață amoroasă deosebit de tumultuoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de miliție pentru întreținere de relații cu minore.
Un copil din flori
Așa cum Securitatea cunoaște, el are chiar și un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a mușamaliza cazul, la vremea aceea, mai-marii Securității au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetățean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soțul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani, este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care
nimeni, în afară de părinți și de Securitatea din România, nu cunoaște absolut nimic. Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii, nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinți erau urmăriți de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se «simpatic».
|
dory2009
20 mesaje
Oras: Husi
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:46
Imi pare rau ca va contrazic dar D-l Basescu nu e nici pe departe politician.
Dansul dupa cate stiu este actualul PRESEDINTE AL ROMANIEI.
Deci nu are nici o treaba cu politica.
Jannys's boy
|
dory2009
20 mesaje
Oras: Husi
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:52
Coordonate de cine??
De Ion iliescu si clica lui scarboasa??ca in 89 la lovitura de stat?si dupa aia cu mineriadele asazise?
de ce nu la scos din parnaie pe miron cozma cat afost presedinte?Aincercat la spartul targului dar nu i-a mers.
Jannys's boy
|
Victoria1960
16 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:52
De acord cu dumneavoastra, domnul Traian Basescu este actualul presedinte al Romaniei, dar inainte de a fi presedinte este acel "animal politic" cum il numesc analistii politici. Si este un animal politic mult mai abil decat cei care il incoltesc din toate partile.
|
Fosta membra 9am.ro
50 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 14:13
 in TRAIAN BASESCU !
|
Victoria1960
16 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 14:57
De la: valy2, la data 2009-12-26 12:32:56In nici unul. Niste javre.
Inainte de a cataloga la general"sunt niste javre", ar fi bine sa ne privim in oglinda si sa ne facem o analiza a sufletului. Cine suntem noi si cat de buni suntem pentru a avea dreptul sa-i catalogam in javre.
Romani, hai sa nu mai privim posturlie de televiziune care reusesc sa ne sadeasca ura in suflete si care nu fac altceva decat sa ne divizeze. Hai sa credibilizam acest guvern si acest presedinte si sa ii lasam sa munceasca. Guvernul Boc in tot acest an a fost doar haituit si cu toate astea nu au avut concediu, nu au avut vacante, au tinut sedinte de guvern pana noaptea tarziu, au muncit conducand o perioada cate 2 ministere si hai sa privim ce au facut parlamentarii pentru a ii ajuta sa faca ceea ce trebuie sa nu ne scufundam si mai mult in rahat.
PSD-isi au dat bir cu fugitii de la guvernare pentru a nu isi asuma responsabilitatile guvernarii, pnl-isi U INITIt motiune de cenzura pentru a tranti guvernul, nu au acceptat nici un alt prim ministru si s-au fixat pe acest Klaus Johanis de parca el ar fi fost unicul om bun la toate. Rezultatele: FMI-ul nu ne-a mai aprobat transele de imprumut astfel ca trebuie sa platim dobanzi mult mai mari, legea invatamantului a fost blocata, legea pensiilor a fost blocata. Si toate astea pentru ce??? Ce bine au facut ei acestei tari??? S-au unit toti cu mare cu mic singurul scop fiind jos cu Basescu. Au uitat ca cei care voteaza suntem noi, iar noi nu suntem nici orbi si nici surzi.
Acum ne va fi mult mai greu si totul li se datoreaza acestor nemernici, care culmea sunt salarizati tot din buzunarul nostru...
La multi ani romani si hai sa ne trezim, hai sa ne spuna acesti nemernici ce au facut ei nu doar ce nu au facut altii...
|
abiul
8 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 15:03
bravo ai pus punctul pe i nemamtul ala ne vorbeau toti eu sant tatar si sincer am o chestie de mult ramasa in cap politica sa o faca romani da de ajutat nui bai sintem linga voi adica mai nex conducerea ar fi ok si o vad asa sa fie romani una si nu o zic din fala unchiul meu a fost inspector la comertu exterior el mia zis ce sa intamplat la un dineu castigat de romania dar erau natiunile conlocuitoare si sa vorbit tare pe aceaste chestie ca romania a castigat dineul da cu natiunile conlocuitoare si asa santem vazuti prost afara din cauza hotilor care au esit dupa 1989 si a cersetorilor cre au inpanzit europa nu au plecat meseriasi care stiau meseri sau intelectuali primi acesti paraziti care sincer o zic cu tarie sant si la putere o parte din ei au vandut tara asta care e taramul unde mam nascut crescut si voi trai cat mai am zile e o tara bogata si poate sasi revina orcand in schimb nu se vrea de catre acesti bastarzi care ne conduc snt o mafie care nu ai sianse sai dai jios sau infipt tare in acest pamant panu nu crapa astea asa va fi eu cred in cei tineri care vin din urma ca va redresa tara asta si sper
erdy
|
9am178185
12 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 19:28
Ca sa fiu sincer, nu am incredere in nici-un politician !!!Prea multe nemultumiri, prea au contribuit toti la distrugerea fizica si morala a acestei biete tarisoare !!! Dupa o lege dreapta, absolut toti politicienii de 20 de ani incoace, impreuna cu "magnatii" avuti care nu s-au bagat in politica, dar au profitat din plin de protectia politicului, au contribuit la tot ceea ce s-a constata ca fiind negativ :
--politica total gresita a privatizarilor, care in totalitate s-au facut in avantajul celor cu putere de decizie;
--politica retrocedarilor, facuta in avantajul celor care nu meritau, in detrimentul celorlalti ;
--s-au accentuat puternic diferentele de orice fel, dar mai ales cele de ordin financiar, dintre cetateni, creindu-se o prapastie uriasa intre ei, acum fiind actul de nastere a bogatilor( dar inavutiti prin mijloace ilicite, cam 15 %), si a SARACILOR (diferenta de 85 %);
--in aceasta perioada "a inflorit " SPAGA, NEPOTISMUL,INDIFERENTA FATA DE CETATEAN, AROGANTA, SETEA DE INAVUTIRE ILICITA, mai ales,etc.;
--acum s-a creat nedreptatea si coruptia in justitie, aceasta institutie, impreuna cu parlamentul, fiind , pe buna dreptate, institutiile cu cea mai mica incredere a populatiei;
--EDUCATIA lasa foarte mult de dorit, cu toate ca se cheltuie sume exorbitante de la bugetul tarii, rezultatele insa, mai ales inmediul rural, sunt mult, mult sub asteptari ;
--SANATATEA, domeniu primordial intr-o socieytate, este si ea REPETENTA, si dupa cum se merge, va mai ramine inca mult timp: In acst domeniu sunt cele mai mari nedreptati: cei care nu au bani, mor cuu zile acasa si prin spitale (au murit si femei la nastere, caci nu au avut 10 milioane pr. cezariana!!!! )
--AGRICULTURA, PADURILE, TURISMUL, DELTA DUNARII, s.a. sunt tratate in continuare fara nici o responsabilitate, fiind socotiti, dupa mine, criminali ai NATIUNII, toti politicienii, si in special acei care au avut raspundere in aceste domenii );
______IATA NUMAI CITEVA DINTRE CAUZELE CARE M-AU FACUT SI MA FAC IN CONTINUARE SA NU AM INCREDERE IN NICI UN POLITICIAN. D I M P O T R I V A .......
|
dan_8
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 22:10
La urmatoarele alegeri, pe care le vad in cel mult trei ani, vor ajunge in "finala" doi candidati: Victor Ponta si Crin Antonescu. Acestia sunt si cei doi politicieni in care am incredere.
|
Victoria1960
16 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 23:04
Imi pare rau sa te dezamagesc dar mitul Crin Antonescu va pieri curand, cat despre Ponta poate dar mai are mult de invatat pentru a deveni un bun poilitician.
Crin Antonescu m-a pacalit si pe mine pana la primul tur dar apoi si-a dat arama pe fata. Sincer ma bucur din suflet ca a pierdut la timp. Daca vrei sa il cunosti mai bine pe acest pui de hitler citeste asta:
Crin Antonescu, turnător la Securitate?!
Friday, 27 November 2009 07:40
Pe internet circulă de câteva săptămâni dosarul de sursă al lui Crin Antonescu, cu numărul 2456sca/DSS 01429 Tulcea.
În el se povestește cu lux de amănunte cum șeful PNL fila minore și întreținea relații sexuale cu ele. Deși se află chiar și pe blogul lui Crin Antonescu, articolul nu a fost dezmințit!!!
Dezvăluirea-bombă este relatată în diferite forme pe internet. Cea mai completă este prezentată pe site-ul necenzurat.ro, unde apare și semnatarul articolului, ziarista Simona Fiica, care a lucrat și la Ziarul în perioada 2007-2008.
Simona Fiica este un cunoscut ziarist de investigații, care a apărut și la OTV.
Sursa Porumbacu
Iată ce se spune în articol: Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Așa cum se cunoaște din biografia lui, după absolvirea Facultății de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenție, își începe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Solești, din județul Vaslui, după care în comuna Niculiței, din județul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraș însă a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînțeles că, imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraș, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu și cu această sursă au fost predate Securității comuniste o serie de note informative pentru care mai primea și bani. Practic, erau plătite într-un soi de «acord», la bucată.
300 de lei nota
Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative și cât mai «poetic» realizate, adică cuprinzând o serie de invenții și de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverși oameni care erau în anturajul său, prieteni sau dușmani. Acest lucru îl afirmă chiar ofițerul al cărui informator era
«Motivat de bani pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei pe vremea lui Ceaușescu, în condițiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine -, Crin Antonescu a început să îmi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)», spune Ioan Ichim, cadru al Securității tulcene.
Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul inițial de întâlnire și de predare, restaurantul Danubius din Tulcea, nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-și predea notele, respectiv pe strada Păcii. «Banii pentru imaginația sa bolnavă și-i primea prin CEC, fiind depuși în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei», își amintește fostul șef al lui Ichim, Pavel Ionescu. «Avea o fire care «știa» să se bage în sufletul tău cu forța, pentru a se face apreciat, deosebit de «prietenos» cu toată lumea, nu fără interes desigur, așa cum a rămas până azi», spune aceeași sursă din fosta Securitate a Statului.
2456sca/DSS 01429
Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu și are numărul 2456sca/DSS 01429. În tinerețe, printre principalele sale atribuții, era aceea de a spiona copiii, mulți dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinții lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceaușescu etc. Bineînțeles că, pe lângă ceea
ce-i spuneau adolescenții oamenilor din Tulcea, le mai înflorea și el. În paralel, a dus o viață amoroasă deosebit de tumultuoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de miliție pentru întreținere de relații cu minore.
Un copil din flori
Așa cum Securitatea cunoaște, el are chiar și un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a mușamaliza cazul, la vremea aceea, mai-marii Securității au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetățean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soțul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani, este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care
nimeni, în afară de părinți și de Securitatea din România, nu cunoaște absolut nimic. Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii, nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinți erau urmăriți de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se «simpatic».
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 23:41
De la: dan_8, la data 2009-12-26 22:10:49La urmatoarele alegeri, pe care le vad in cel mult trei ani, vor ajunge in "finala" doi candidati: Victor Ponta si Crin Antonescu. Acestia sunt si cei doi politicieni in care am incredere. Si va castiga Victor Ponta ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 00:21
De la: dan_8, la data 2009-12-26 22:10:49La urmatoarele alegeri, pe care le vad in cel mult trei ani, vor ajunge in "finala" doi candidati: Victor Ponta si Crin Antonescu. Acestia sunt si cei doi politicieni in care am incredere. .
PRIMUL E UN ADEVARAT TIRAN CHIAR SI IN VIATA PRIVATA IAR CEL DE-AL DOILEA UN TRADATOR RATAT!
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 00:29
De la: abiul, la data 2009-12-26 15:03:54bravo ai pus punctul pe i nemamtul ala ne vorbeau toti eu sant tatar si sincer am o chestie de mult ramasa in cap politica sa o faca romani da de ajutat nui bai sintem linga voi adica mai nex conducerea ar fi ok si o vad asa sa fie romani una si nu o zic din fala unchiul meu a fost inspector la comertu exterior el mia zis ce sa intamplat la un dineu castigat de romania dar erau natiunile conlocuitoare si sa vorbit tare pe aceaste chestie ca romania a castigat dineul da cu natiunile conlocuitoare si asa santem vazuti prost afara din cauza hotilor care au esit dupa 1989 si a cersetorilor cre au inpanzit europa nu au plecat meseriasi care stiau meseri sau intelectuali primi acesti paraziti care sincer o zic cu tarie sant si la putere o parte din ei au vandut tara asta care e taramul unde mam nascut crescut si voi trai cat mai am zile e o tara bogata si poate sasi revina orcand in schimb nu se vrea de catre acesti bastarzi care ne conduc snt o mafie care nu ai sianse sai dai jios sau infipt tare in acest pamant panu nu crapa astea asa va fi eu cred in cei tineri care vin din urma ca va redresa tara asta si sper
DRAGAAAA!!! UNDE INCEPE SI UNDE SE SFARSESTE CE VREI SA NE SPUI?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 11:56
De la: Victoria1960, la data 2009-12-26 13:34:48De la: 9am178165, la data 2009-12-25 15:36:10IN CRIN ANTONESCU, SPER SA-L VAD IN VIITOR PRESEDINTELE ROMANIEI CACI E UN OM DE MARE CARACTER, SI A DOVEDIT CA NU ESTE MORT DUPA CIOLAN SAU BOLNAV DUPA PUTERE.
Crin Antonescu nu este bolnav de putere!!!! Uitati ca a cerut functia de prim ministru ca si conditie ca pnl-ul sa vina la guvernare.
Nu stiti cine a fost acest papagal in tinerete: un turnator care a fost platit cu 300 de lei pentru fiecare informatie scrisa in conditiile in care salariul lui de profesor era 2000 de lei.
imona Fiica (foto) este un cunoscut ziarist de investigații, care a apărut și la OTV.
Sursa Porumbacu
300 de lei nota
2456sca/DSS 01429
Un copil din flori
las-o jos Victorito ,esti un raspindac de toata sila !
daca nu te-ai prins ca functia de prim-ministru a fost ceruta la MISTO ! si-a batut joc de voi si nu v-ati prins de indoctrinati si fixisti ce sunteti !
|
geo_marylena
1 mesaj
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:50
eu nu am incredere in niciun politician fiecare atunci cind ajunge la putere nu-si vede decit propriu interes
|
|
|