back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 19:11

De la: pilot1974, la data 2010-01-23 12:29:02Iliescu un adevarat polician,nu apucam noi un adevarat politician sa se nasca asa curand.]
Si foarte abil daca a reusit sa-tina ascunsa pana acum , relatia cu blonda mai tanara cu 30 de ani decat el iar doamna Nina, sa tolereze faptul ca ies peste tot impreuna Felicitari!

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 19:11

De la: tielenti, la data 2010-01-23 19:00:58
De la: Bi_anca, la data 2010-01-23 12:50:19
De la: mytcor, la data 2010-01-23 12:38:48
De la: pilot1974, la data 2010-01-23 12:29:02Iliescu un adevarat polician,nu apucam noi un adevarat politician sa se nasca asa curand.]

Ia-l acasã, milogule !...

Inceteaza sa mai faci atac la persoana. Daca ideea e gresita, vino cu ARGUMENTE, nu cu jigniri!!

Sau parintii tai nu te-au invatat sa te respecti macar pe tine ....
Bunicutza Ilici nu are nici o vina e sarac si cinstit el nu a furat ci a stat de 6 in timp ce furau cei din sleahta prezidentiala ,sleahta parlamentara ,sleahta guvernamentale,slehtele judetene , slehtele injustitiei si restu lcare au devalizat bancile,industria,economia,CFR ,FLOTELE ETC,EL saracu e fata mare.a DORMIT IN SCAUN.

Am zis eu altceva??!!!

Eu stiu ca unul care tine de 6, e considerat complice....dar in nici un caz BUN POLITICIAN!!!

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 01:34

De la: Bi_anca, la data 2010-01-23 19:11:51
De la: tielenti, la data 2010-01-23 19:00:58
De la: Bi_anca, la data 2010-01-23 12:50:19
De la: mytcor, la data 2010-01-23 12:38:48

Ia-l acasã, milogule !...

Inceteaza sa mai faci atac la persoana. Daca ideea e gresita, vino cu ARGUMENTE, nu cu jigniri!!

Sau parintii tai nu te-au invatat sa te respecti macar pe tine ....
Bunicutza Ilici nu are nici o vina e sarac si cinstit el nu a furat ci a stat de 6 in timp ce furau cei din sleahta prezidentiala ,sleahta parlamentara ,sleahta guvernamentale,slehtele judetene , slehtele injustitiei si restu lcare au devalizat bancile,industria,economia,CFR ,FLOTELE ETC,EL saracu e fata mare.a DORMIT IN SCAUN.

Am zis eu altceva??!!!

Eu stiu ca unul care tine de 6, e considerat complice....dar in nici un caz BUN POLITICIAN!!!

AM ZIS SUB FORMA DE PARODIE ,CA-I NEVINOVAT.EL TREBUIA SA VEGHEZE LA BUNUL MERS AL SOCIETATII ,PENTRU CA DE ACEEA ESTE PRESEDINTE,SA NU SE DUCA DE RAPA ,ASA CUM A DUS-O EL ,TZAPU SI ACUM PIRATUL A SCUFUNDATO DEFINITIV.

9am178149

16 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 07:26

AM INCREDERE IN BASESCU. CEIU CE SPUN CA BASESCU A JEFUIT TARA SI ACUM CONTINUA S-O MAI JUPOAIE DE CEEACE A MAI RAMAS,DAR FARA SA SPUNA CE ANUME A VANDUT SAU CUMPARAT,FACE PARTE DIN SCENARII VIRTUALE. NIMENI NU SPUNE,SAU NU SCRIE CINE A VANDUT REZERVA SI BOGATIA NOASTRA ENERGETICA,TITEIUL DI SUBSOLUL ROMANESC. NIMENI NU SPUNE DECE INDUSTRIA DE EXTRACTIE A TITEIULUI SI ACEEA DE PRELUCRARE IN RAFINARII A FOST VANDUTA IN LOC SA SE VANDA MANAGEMENTUL ACESTEIA. JEFUITORII TREBUIE CAUTATI LA PSD SI PNL. CEI CE AU DAT TUNURI SUNT CEI CE AU AVUT FUNCTII IN PARTIDUL COMUNIST LA VARFUL ACESTUIA SI CEI CE AU LUCRAT IN STRUCTURILE SECURITARTII COMUNISTE.

9am177939

2 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 07:40

CRIN ANTONESCU

9am174385

50 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 07:43

[Daca tot m-am bagat ar trebui sa scriu in cine am incredere.Naivitatile nu-si mai au locul dupa douazeci de ani.Oameni buni ,a fost schimbata o oranduire cu alta.Asta din urma asa cum si trebuia a creeat bogati ,saraci,politicieni si alte categorii ne place sau nu sa recunoastem,curve pe soselele de centura a oraselor.Acolo e simplu dai banul primesti in schimb serviciul.Credeti-ma n-am fost pe acolo ,ca sa dau amanunte.In timpul campaniilor electorale ,nu dam nimic in schimb primim promisiuni,in scris si verbale care pentru cei mai multi dintre noi se transforma in posibile viitoare realitati.
Dupa vot ramane ceata.Domnilor noi am platit ,ne-am dat votul dar unde-i serviciul promis,unde-i casa unde-i pensia mai mare,unde-i autostrada?
Aproape nimic ,am platit degeaba.Nu-i mai corect pe centura?Acolo platesti primesti.
Nu ,nu sunt deplasat.Ce sa raspund la intrebarea in cine am incredere.? Ne-a ramas dragi romani doar increderea in Dumnezeu.Doar El mai poate face ceva pentru tara asta care pare blestemata pe vecie.

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 08:18

De la: 9am174385, la data 2010-01-24 07:43:51[Daca tot m-am bagat ar trebui sa scriu in cine am incredere.Naivitatile nu-si mai au locul dupa douazeci de ani.Oameni buni ,a fost schimbata o oranduire cu alta.Asta din urma asa cum si trebuia a creeat bogati ,saraci,politicieni si alte categorii ne place sau nu sa recunoastem,curve pe soselele de centura a oraselor.Acolo e simplu dai banul primesti in schimb serviciul.Credeti-ma n-am fost pe acolo ,ca sa dau amanunte.In timpul campaniilor electorale ,nu dam nimic in schimb primim promisiuni,in scris si verbale care pentru cei mai multi dintre noi se transforma in posibile viitoare realitati.
Dupa vot ramane ceata.Domnilor noi am platit ,ne-am dat votul dar unde-i serviciul promis,unde-i casa unde-i pensia mai mare,unde-i autostrada?
Aproape nimic ,am platit degeaba.Nu-i mai corect pe centura?Acolo platesti primesti.
Nu ,nu sunt deplasat.Ce sa raspund la intrebarea in cine am incredere.? Ne-a ramas dragi romani doar increderea in Dumnezeu.Doar El mai poate face ceva pentru tara asta care pare blestemata pe vecie.
TATA A ZIS CA VREA SA FIE REGE,CA SINT ATITIA PROSTI IN ROMANIA CAREL DORESC

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 08:56

De la: 9am174385, la data 2010-01-24 07:43:51[Daca tot m-am bagat ar trebui sa scriu in cine am incredere.Naivitatile nu-si mai au locul dupa douazeci de ani.Oameni buni ,a fost schimbata o oranduire cu alta.Asta din urma asa cum si trebuia a creeat bogati ,saraci,politicieni si alte categorii ne place sau nu sa recunoastem,curve pe soselele de centura a oraselor.Acolo e simplu dai banul primesti in schimb serviciul.Credeti-ma n-am fost pe acolo ,ca sa dau amanunte.In timpul campaniilor electorale ,nu dam nimic in schimb primim promisiuni,in scris si verbale care pentru cei mai multi dintre noi se transforma in posibile viitoare realitati.
Atunci propune ca Dumnezeu sa candideze la presedentie ....
Loool ! ! ! Mare iti este gradina ! Tot din naivitate ... pluteste peste Romania,... peste mici, fasole si carnati, 2 kg de zahar, 1 L de ulei si cateva suturi in fund, ceata electorala !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am044364

26 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 14:15

Din nefericire pentru (aproape!) toti romanii clasa politica romaneasca nu mai prezinta incredere deoarece majoritatea oamenilor politici sunt doar niste politicieni inregimentrati in partide politice pentru care doar interesul de partid sau personal sunt norme de capatai.
Cu exceptia "vechii garzi" din PNTCD (Linia Coposu) restul politicienilor romani (indiferent de partid) reprezinta doar o "gasca" pusa pe imbogatire rapida si oneroasa.
Viitorul nu este deloc senin, ci plumburiu. Numai o schimbare de mentalitate este solutia dezirabila si oportuna.
Mentalitatile se schimba greu si vom avea si in viitor parte de lupi imbracati in oite.

mamalucy43

24 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:32

in niciunu.votezi un partid ,un om si te trezesti ca in functie de interesele lui,trece la alt partid care-l plateste,ca degeaba nu trece de colo -colo.si te trezesti ca un prost vorba lui mircea badea ca te duci frumos la vot ,votezi cum crezi tu si ei nemernicii in functie de cati gologanii i se ofera trece in tabara cealalta.am fost pana cum la toate alegerile la vot da de acum s-a terminat nu ma mai duc la nici-un vot.numai magarii,golanii,marsavii.

9am7230

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:16

Ar trebui sa va interesati inainte de a va spune parerile, cei care au votat, nu au fost obligati sa mearga la vot, si daca a-ti facut-o din datoria de cetatean roman, atunci nu mai vb tot felul de lucruri de care se pare ca nu sunteti la zi
informatiile pe care le detineti din ziare, tv radio, net etc, ar trebui sa stiti ca sunt 60 la suta corect dezvaluite, deoarece jurnalistii nu ar mai avea ce sa lucreze, dar care este realitatea cu adevarat, ma intreb, o stiti?
de ce nu incercati si dvs sa schimbati / modelati o persoana de varsta de 20 ani, dupa placul dvs in mai putin de 5 ani, va asigur ca nu veti reusi, atunci de ce sperati ca guvernul sa fie la fel dupa atata timp.
Neîncrederea pe care majoritatea românilor o detin, cui o datoram?

potyi46

4 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:20

din pacate asa este va dau dreptate.

tibi.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 19:58

De la: 9am178149, la data 2010-01-24 07:26:28AM INCREDERE IN BASESCU. CEIU CE SPUN CA BASESCU A JEFUIT TARA SI ACUM CONTINUA S-O MAI JUPOAIE DE CEEACE A MAI RAMAS,DAR FARA SA SPUNA CE ANUME A VANDUT SAU CUMPARAT,FACE PARTE DIN SCENARII VIRTUALE. NIMENI NU SPUNE,SAU NU SCRIE CINE A VANDUT REZERVA SI BOGATIA NOASTRA ENERGETICA,TITEIUL DI SUBSOLUL ROMANESC. NIMENI NU SPUNE DECE INDUSTRIA DE EXTRACTIE A TITEIULUI SI ACEEA DE PRELUCRARE IN RAFINARII A FOST VANDUTA IN LOC SA SE VANDA MANAGEMENTUL ACESTEIA. JEFUITORII TREBUIE CAUTATI LA PSD SI PNL. CEI CE AU DAT TUNURI SUNT CEI CE AU AVUT FUNCTII IN PARTIDUL COMUNIST LA VARFUL ACESTUIA SI CEI CE AU LUCRAT IN STRUCTURILE SECURITARTII COMUNISTE.

AUZI PRIETENE, POATE CA TE-AI INTORS DE CURAND DIN AUSTRALIA. STII CE A FURAT IMPOSTORUL , FRAUDULOSUL SI NELEGITIMUL BASE?!
1. FLOTA COMERCIALA ROMANA.....FLOTA......FLOTA.......FLOTA........FLOTA............FLOTA...FLOTA
2. TELEFONUL ZIARISTEI
3. ALRGERILE EUROPARLAMENTARE ALE FICA -SI
4. ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN DECEMBRIE 2009, ETC.
ACU` TE INTELEG, O FI SUPARAT IMPOSTORUL DE LA COTROCENI CA N-A REUSIT SA PUNA GHEARA PE TITEI, SI PE BOGATIA ENERGETICA, STIU CA SI-AR FI DORIT, SI SE OFTICA DIN GREU CA N-A PUTUT SA LE JUMULEASCA SI PE ASTEA. NU-I ASA CA ASTA-L MACINA DE ZOR, ZI SI NOAPTE, MA CUM DE MI-A SCAPAT TITEIUL, AM FOST FRAIER.......?!!!!!

9am174385

50 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 07:31

Stimate domnule
Tu poate traiesti bine si pe tine nu te-au mintit astia .N-ai decat sa crezi in ei dar lasa-i si pe altii sa emita pareri ca n-ai adus forumul din debaraua ta.De aia se cheama forum sa-si spuna parerea fiecare.

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
9am174385

50 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 07:33

Dorinele chiai ai dreptate e mult prea mare gradina ca sa intri si tu.

9am174385

50 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 07:35

SI CHIAR CREZI CA TU ESTI DESTEPTUL PROVIDENTIAL?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 08:13

De la: 9am174385, la data 2010-01-25 07:35:13SI CHIAR CREZI CA TU ESTI DESTEPTUL PROVIDENTIAL?

NU STIU CU CINE VORBESTI DAR SPER CA TE REFERI LA CEL POTRIVIT SA FIE PRESEDINTE, ADICA LA UN OM CINSTIT CARE ISI ONOREAZA PROMISIUNILE, LA CEL CARE CHIAR ISI DA DEMISIA DACA S-A APUCAT SA PROMITA ASTA DESI NU L-A PUS NIMENI, LA UN OM DE ONOARE SI NU LA UN INFRACTOR CARE AU COMIS JUMATATE DIN INFRACTIUNILE PREVEZUTE DE CODUL PENAL CARE ESTE COMPROMIS TOTAL SI NU CUNOASTE SENSUL CUVANTULUI RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 10:13

De la: 9am178149, la data 2010-01-24 07:26:28AM INCREDERE IN BASESCU. CEIU CE SPUN CA BASESCU A JEFUIT TARA SI ACUM CONTINUA S-O MAI JUPOAIE DE CEEACE A MAI RAMAS,DAR FARA SA SPUNA CE ANUME A VANDUT SAU CUMPARAT,FACE PARTE DIN SCENARII VIRTUALE. NIMENI NU SPUNE,SAU NU SCRIE CINE A VANDUT REZERVA SI BOGATIA NOASTRA ENERGETICA,TITEIUL DI SUBSOLUL ROMANESC. NIMENI NU SPUNE DECE INDUSTRIA DE EXTRACTIE A TITEIULUI SI ACEEA DE PRELUCRARE IN RAFINARII A FOST VANDUTA IN LOC SA SE VANDA MANAGEMENTUL ACESTEIA. JEFUITORII TREBUIE CAUTATI LA PSD SI PNL. CEI CE AU DAT TUNURI SUNT CEI CE AU AVUT FUNCTII IN PARTIDUL COMUNIST LA VARFUL ACESTUIA SI CEI CE AU LUCRAT IN STRUCTURILE SECURITARTII COMUNISTE.

ihim ! si PDL este floarea de crin imaculat ! iar dl. Bas ' a rasarit neprihanit din valurile marii ,dupa '90 !

9am105330

6 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 10:16

Am foarte mare incredere in Crin Antonescu. Daca toti politicienii ar avea moralitatea si inteligenta lui Romania ar fi fost cu multi ani inainte....din pacate nu toti gandim la fel.....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 10:26

De la: 9am105330, la data 2010-01-25 10:16:02Am foarte mare incredere in Crin Antonescu. Daca toti politicienii ar avea moralitatea si inteligenta lui Romania ar fi fost cu multi ani inainte....din pacate nu toti gandim la fel.....

Eu gandesc la fel ca dumneavoastra!!!!!!!!!!!!!!!
Pentru ce credeti ca ii este frica impostorului de la Cotroceni si camarilei sale portocalii de dl. Crin Antonescu si de dl. Iohannis?!
De faptul ca populatia Romaniei ii percepe ca pe niste oameni cinstiti si integrii, flori rare pe la noi !!!!!!!!!!!!!!

geba

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:31

As fi vrut sa pot avea incredere in Crin. Dar e imposibil pentru ca e un impostor si atat. Poate cu ceva bune intentii dar tot impostor la baza.
Daca eu iti aduc argumente in acest sens ce mai zici? Si chiar daca nu le aduc... simplu fapt ca am enuntat acest lucru iti va clatina increderea pentru ca "deep inside" o stiai deja... doar ca iti doresti un model de urmat si nu il gaseai. Am un singur sfat pentru tine, cauta modelul in tine si in cei valorosi din jurul tau.
Uita de politicieni, caci ei sunt doar iluzii efemere.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:35

De la: geba, la data 2010-01-25 11:31:41As fi vrut sa pot avea incredere in Crin. Dar e imposibil pentru ca e un impostor si atat. Poate cu ceva bune intentii dar tot impostor la baza.
Daca eu iti aduc argumente in acest sens ce mai zici? Si chiar daca nu le aduc... simplu fapt ca am enuntat acest lucru iti va clatina increderea pentru ca "deep inside" o stiai deja... doar ca iti doresti un model de urmat si nu il gaseai. Am un singur sfat pentru tine, cauta modelul in tine si in cei valorosi din jurul tau.
Uita de politicieni, caci ei sunt doar iluzii efemere.

Auzi, daca DL. Antonescu e impostor, base fraudulosul ce pisici mai este?!!!!!!
Unde vezi impostura la dl. Antonescu?!
Nu mai vorbi avioane, si cauta prin trecutul nelegitimului de la Cotroceni, sa vezi acolo impostura !!!!!!!!!!!

alexutza_powerpuff

2 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 13:23

am mai multa incredere in foca de la circ decat in.....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 17:27

Prin urmare suntem intelesi,nu?!!!!!
Dl. Crin Antonescu este cel mai onest, cinstit si distins politician roman in viata, cel mai potrivit pentru postul de premier intr-o Romanie monarhica reprezentata cu gratie de ASR Principesa Margareta.
Inteleg ca toata lumea este pentru, nu-i asa ?!!!!!!!!!!!!!

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 17:40

De la: 9am178165, la data 2010-01-27 17:27:46Prin urmare suntem intelesi,nu?!!!!!
Dl. Crin Antonescu este cel mai onest, cinstit si distins politician roman in viata, cel mai potrivit pentru postul de premier intr-o Romanie monarhica reprezentata cu gratie de ASR Principesa Margareta.

Corect, dar fara actorasul Duda, lasa ca Antonescu a cerut sa se mareasca salariul si pensia pe care infectul de Boc si "lupul de mare " le-a inghetat ! Sa ne traiesti nene Crinule !!!

Ticu
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 17:44

De la: Tycu, la data 2010-01-27 17:40:07
De la: 9am178165, la data 2010-01-27 17:27:46Prin urmare suntem intelesi,nu?!!!!!

Corect, dar fara actorasul Duda, lasa ca Antonescu a cerut sa se mareasca salariul si pensia pe care infectul de Boc si "lupul de mare " le-a inghetat ! Sa ne traiesti nene Crinule !!!

prima data trebuie redresata economia si apoi marite pensile... sau continuam asa la infinit???

Omerta Vision
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 10:00

De la: stejerean_vasile, la data 2010-01-27 17:44:49

prima data trebuie redresata economia si apoi marite pensile... sau continuam asa la infinit???

Pai mostenitoarea Casei Regale este, ASR Principesa Margareta, sotul dumneaei va fi print consort, ca in Regatul Unit al Marii Britanii!!!!!!!!!

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:07

De la: 9am178165, la data 2010-01-28 10:00:54

Pai mostenitoarea Casei Regale este, ASR Principesa Margareta, sotul dumneaei va fi print consort, ca in Regatul Unit al Marii Britanii!!!!!!!!!

Nu, sotul ei nu poate sa fie nimic ca in monarhie e o lege care spune ca monarhul trebuie sa fie tot din neam monarhic cinci generatii in urma , ca sa aiba functie de conducere, Si Duda ce are ? e vreun print din trecut ?

Ticu
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 16:02

De la: Tycu, la data 2010-01-28 15:07:06
De la: 9am178165, la data 2010-01-28 10:00:54

Nu, sotul ei nu poate sa fie nimic ca in monarhie e o lege care spune ca monarhul trebuie sa fie tot din neam monarhic cinci generatii in urma , ca sa aiba functie de conducere, Si Duda ce are ? e vreun print din trecut ?

Deci inca o data, prin reinstaurarea monarhiei, ASR Principesa Margareta este cea care va deveni regina a Romaniei, practic ea este monarhul tarii exact ca in Regatul Unit al Marii Britanii, sotul dansei ere si el dreptul la un titlu onorific pentru ca totusi nu se face sa i te adresezi cu: D-le Duda !!!
Ma intelegeti?!!!!
Dar asta este un impediment dintre cele mai mici, se va gasi o formula convenabila si pentru dansul, ramane sa vedem pe cine va desemna viitoarea regina a Romaniei drept mostenitor !!!!!!!!!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 16:54

De la: 9am178165, la data 2010-01-22 14:38:02
De la: click_cont, la data 2010-01-22 14:10:19
De la: 9am178165, la data 2010-01-22 14:00:08
De la: reio, la data 2010-01-22 13:32:23
De la: click_cont, la data 2010-01-22 13:28:38
De la: dinicaoprea, la data 2010-01-22 13:23:09ESTI NEBUN?

O FI NEBUN, DAR STII CINE E? ACUM UN AN ERA UNUL PE AICI CARE NE INJURA DE MAMA FOCULUI PE TOTI PE RAND SI PE FIECARE TOPIC IN PARTE. SE NUMEA "FREDYFREDY", PARCA, SAU CEVA ASEMANATOR. ACUM S-A SATURAT SA NE INJURE PE NOI SI L-A LUAT LA RAND PE BASESCU. PANA O SA-I TREACA I SE TERMINA ASTUIA MANDATUL....

eee.... si voi. Poate nu se duce omul la stadion si unde sa se defuleze ?

Nebun esti tu ca nu vezi ce se petrece in jurul tau!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu vezi ca se duce totul de rapa?!!
Cand a mai mers tara asta asa de jalnic? Totul da faliment, totul se inchide, firmele pun lacatul sau se apuca de evaziune fiscala ca altfel nu pot supravietui, oamenii sunt disponibilizati si de la stat si de la privat, pensionarii se tem pentru pensia lor, si tu ma faci pe mine nebun?!
Pai cand s-au platit angajatii, cand s-au platit somerii si cand si-au mai luat pensionarii banii din imprumuturi?!
Si cand nu se vor mai primi imprumuturi, ca vine ea si scadenta, ce vor face oamenii astia?!
Asa ca nu ma face pe mine nebun, ca ii faci nebuni pe 21 de milioane de oameni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tu n-ai batrani in familie, n-ai someri, n-ai bugetari? Daca n-ai atunci e simplu sa-ti pui ochelari de cal, las` sa crape amaratii, noi astia care suntem cu cei de la putere, noi sa traim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Las` ca nu veti fi feriti cu toata bogatia voastra, vedeti voi!!!!!!!!!!!!!!!!!

DACA TU AI AVEA BOGATIA MEA PROBABIL CA LA CAT ESTI DE IRASCIBIL TI-I PUNE LATUL DE GAT. TU NU REPREZINTI 21 MIL DE ROMANI CI TU REPREZINTI PROPRIA-TI PROSTIE PE CARE O URLI PE AICI. CALMEAZA-TE, CA NU VOM DEVENI MAI BOGATI NICIUNUL DINTRE NOI IN CONDITIILE ACTUALE, IN PLINA CRIZA, MAI ALES CA TU DORESTI DESTABILIZAREA ACESTEI TARI SI NU BINELE EI.
AM IN FAMILIE ATAT "BUGETARI" CAT SI "PRIVATI", ATAT PENSIONARI CAT SI SOMERI, NICIUNUL DINTRE EI INSA NU ASTEAPTA SA LI SE DEA CEVA DE CATRE GUVERN. CUNOSC PARERILE LOR SI NU SEAMANA DELOC CU ALE TALE. CINE DORESTE BINELE ACESTEI TARI NU-SI BATE GURA CA O TATA PROASTA INDRUGAND ORICE DOAR SA SE AFLE SI EA IN TREBA TOCMAI PENTRU CA MINTEA NU O DUCE SA GASEASCA CEVA MAI BUN DE FACUT.

TACI SI NU NE MAI INTOXICA CA VORBESTI CA O RASFATATA DE PRINTR-UN MINISTER PLINA DE BANUTI FRUMOSI, PAI TU N-AI AUZIT DE INVESTITII?!!!!!!!!!!!!!!!!!
PENSIONARII SI SOMERII TU NU PRICEPI CA CHIAR MERITA CEVA DE LA GUVERN PENTRU CA UNII AU COTIZAT CEL PUTIN 30 DE ANI, IAR CEILALTI NU E VINA LOR CA SUNT ARUNCATI DIN SLUJBE. IAR GUVERNUL TAU IDIOT DE CE NU ADUCE COMPANII MULTINATIONALE, DE CE NU CREAZA CONDITII PROPICE PENTRU CA ACESTEA SA VINA LA NOI, CA ELE AR PLATI IMPOZITE GUVERNULUI TAU DE RETARDATI CARE NU INTELEG NIMIC DIN ASPECTELE ECONOMICE. TU PRICEPI, NU STIU, STAI LA ALIODOR LA O SEDINTA SA-TI DESCHIDA MINTEA SA PRICEPI CUM PROSPERA O ECONOMIE!!!!!!!!!!!!!!!
ASTIA PE CARE TI LAUZI PRICEPE FIINTA, CA PLATESC PENSII, SALARII, ALOCATII PENTRU COPII, SOMAJE DIN IMPRUMUTURI LA BANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTIA-S OAMENII TAI CAPABILI? TU CAND ITI PLATASTI INTRETINEREA MIZEZI PE CREDIT DE NEVOI PERSONALE, INTELEGI CA ASTA INSEAMNA SA ALUNECI MULT SUB ZERO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De ce crezi ca as putea avea mai multa incredere in opozitie? ce a facut ea mai mult pentru noi ca am ajuns in aceasta situatie? Nimic, vorbe goale si lasarea sa treaca pe langa noi a unor ani foarte pretiosi doar de dragul de a imbogati niste canalii care nu se s-au saturat nici pana azi. Mai mult intoxica acest popor cu tot felul de minciuni menite sa ne termine de tot. Nu soarta ta sau a mea ii intereseaza pe cei ce crezi tu ca doresc binele acestei tari ci dorinta de a scapa de niste datorii facute in trecut in speranta ca nu vor trebui sa le plateasca niciodata la care se mai adauga sumele uriase pierdute in campania electorala.
Esti naiva daca sustii interesele acestora crezand ca vor face un bine acestei tari. Acestia sunt pusi pe distrugere nu pe reconstructie, ei au daramat tot ce a fost bun in acesta tara ca sa poata sa-si cladeasca din acele ruine propriile afaceri. Unde ai fost atunci???
De ce nu te duce capul sa intelegi ca suntem in plina criza si ca reformarea statului si eradicarea coruptiei si evaziunii fiscale este unica solutie?
Toate locurile alea de munca create aiurea in sectorul de stat au fost praf in ochii vostri si ai nostri la vremea respectiva. Ele nu-si aveau rostul! Singura lor menire era aceea de a suge bani pentru oamenii lor de la bugetul statului. Cat ai vrea sa mai continue jaful? Tu nu intelegi ca socialismul inseamna munca fara rezultate pozitive in economie? Locuri de munca nejustificate platite pe spinarea celor ce produc?
Statul nu produce aproape nimic, doar cheltuie! De unde cheltuie?
In loc sa platim pensii si salarii pentru cei ce merita si pentru situatiile sociale grave noi platim bastani ce freaca menta prin sectorul de stat plimband hartii a caror singura menire este aceea de a scoate bani de la contribuabili nemaivorbind de timpul pierdut pe la cozi si prin birouri pentru incompetenta de care nu vor sa scape.
Eu m-am saturat de astfel de practici.
Iti dau un exemplu ca sa intelegi ce fel de locuri de munca sunt alea: In Spitalul Municipal din Oradea ca sa primesti un nenorocit de concediu medical de la urgente trebuie sa treci pe la 3 birouri. 2 de internare si unul al asistentei sef. Daca nu esti atent la stampile te plimbi cu ghipsul dupa tene de 3 ori pana sa fie in regula acel concediu. Biroul de primire iti face hartiile de intrare la urgente, medicul de garda iti da o hartie de concediu daca are, daca nu ajungi din nou la el alta data. Apoiesti trimis la asistenta sefa care iti scrie concediul cu parafa medicului pe el dar nu ti se pune si nici nu ti se spune ca ai nevoie de, stampila unitatii pentru care, trebuie sa te duci la un alt birou de internare care efectiv nu face altceva decat sa-ti puna stampile si care are cel putin 2 angajati dar eu presupun ca 4 pentru ca nu pot sa stea 2 pe 24 de ore. Te las pe tine sa-mi explici de unde primesc acestia salariul!!!
Ca un astfel de caz sunt sute in sectorul de stat , la finante, la primarii in institutiile invatamint etc. Sa fii sanatoasa!!

Pagini: << 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: