back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 19:39

De la: 9am007548, la data 2009-05-27 19:36:26
De la: gabigabi, la data 2009-05-27 15:35:11si totusi : cum explicati voi Premonitia ? Viitorul este scris deja si "din intimplare " se deschide o fereastra si-l putem vedea ? si atunci :de unde pina unde functioneaza liberul arbitru ....exista el ?si acum,povestea : eram in autobuz ,chiar pe scaunul din spatele soferului ; aveam copilul (avea cam 5 ani atunci ) in brate si ne uitam pe geam,comentind ce vedeam ; deodata, imi vine-n gind ca ,daca iese de pe o strada laterala un sofer cu masina si nu se asigura ,acesta ne loveste perpendicular....bufnitura si frina pusa de autobuz,ne va face sa intram cu capul in geamurile masinii si,instinctiv,string copilul mai bine la piept si -i feresc capul cu mina,infingindu-ma bine-n scaun si-n podea ,cu picioarele .....citeva minute sa fi trecut ? nu stiu,dar , a urmat un buffff !.....ce parere aveti ?

Interesant!!!! Eu am un fel de flash-uri, un fel de suprapuneri de imagini , pe care habar n-am sa le explic.
Cel mai des mi se intampla sa le am in starea aia care precede somnul, sau inainte sa ma trezesc de tot, indiferent daca e sau nu dimineata. Sau noaptea, cand sunt extenuata si incep sa-mi simt mainile grele si calde de oboseala. E ca un fluid are imi curge prin vene si ma relaxeaza; atunci incep sa "vad", dar nu e niciodata ce vreau eu, iar starea asta nu pot sa o provoc....E ca ploaia, vine sau nu vine. E si foarte stressant, pt ca rareori e ceva "de bine". Dealtfel toata viata mea pare o gluma proasta.....

Uitasem link-ul www.unexplainable.net/1/tsu.wmv

Ia uitati-va peste ce am dat pe net: Sper ca reusiti sa vedeti si voi (ca au inceput sa scoata video-ul si de pe You-Tube, pt ca e SUPERINCOMOD).

Daca nu reusiti, scrieti-mi pe q22@live.it si va lamuresc eu, sau digitati pe You-Tube scheletri giganti (in italiana) si cautati un video cu o reportera pe o plaja. E socant, un schelet uman de 150 de picioare(cred ca e cam cat un bloc de 10 etaje).

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 03:54

De la: 9am007548, la data 2009-05-27 19:39:32
De la: gabigabi, la data 2009-05-27 15:35:11si totusi : cum explicati voi Premonitia ? Viitorul este scris deja si "din intimplare " se deschide o fereastra si-l putem vedea ? si atunci :de unde pina unde functioneaza liberul arbitru ....exista el ?si acum,povestea : eram in autobuz ,chiar pe scaunul din spatele soferului ; aveam copilul (avea cam 5 ani atunci ) in brate si ne uitam pe geam,comentind ce vedeam ; deodata, imi vine-n gind ca ,daca iese de pe o strada laterala un sofer cu masina si nu se asigura ,acesta ne loveste perpendicular....bufnitura si frina pusa de autobuz,ne va face sa intram cu capul in geamurile masinii si,instinctiv,string copilul mai bine la piept si -i feresc capul cu mina,infingindu-ma bine-n scaun si-n podea ,cu picioarele .....citeva minute sa fi trecut ? nu stiu,dar , a urmat un buffff !.....ce parere aveti ?

Interesant!!!! Eu am un fel de flash-uri, un fel de suprapuneri de imagini , pe care habar n-am sa le explic.
Cel mai des mi se intampla sa le am in starea aia care precede somnul, sau inainte sa ma trezesc de tot, indiferent daca e sau nu dimineata. Sau noaptea, cand sunt extenuata si incep sa-mi simt mainile grele si calde de oboseala. E ca un fluid are imi curge prin vene si ma relaxeaza; atunci incep sa "vad", dar nu e niciodata ce vreau eu, iar starea asta nu pot sa o provoc....E ca ploaia, vine sau nu vine. E si foarte stressant, pt ca rareori e ceva "de bine". Dealtfel toata viata mea pare o gluma proasta.....

Ia uitati-va peste ce am dat pe net: Sper ca reusiti sa vedeti si voi (ca au inceput sa scoata video-ul si de pe You-Tube, pt ca e SUPERINCOMOD).

Daca nu reusiti, scrieti-mi pe q22@live.it si va lamuresc eu, sau digitati pe You-Tube scheletri giganti (in italiana) si cautati un video cu o reportera pe o plaja. E socant, un schelet uman de 150 de picioare(cred ca e cam cat un bloc de 10 etaje).

Eu stiam de oameni cam de 33 picioare maxim. Cam 11 m. Este si o scara a gigantilor care au trait in vechime. Sint schelete foto prin anii 30 si sec 19. Deci e putin probabil sa fie falsuri. Dar 150 piciore...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 04:06

De la: cristianvitu, la data 2009-05-27 18:24:50...aAAaa..Dna Gabi, cititi putin despre baza de informatii akashika sau acashika...luati de pe google daca nu aveti alta sursa...desi o atare baza se acceseaza altfel...e interesant insa, macar ca lectura....

Dle. Ticu,
punctul Dvs. de vedere este supercunoscut! si nu o spun la peiorativ!...doar ma gandeam ca stiinta a mai evoluat din 1968 incoace si-n directia asta...desi ma-ntreb: de ce oamenii nu au mai fost pe Luna de atata amar de ani...hi- hi!

Nu au mai fost pe Luna fiindca si-au bagat nasul pe partea intunecata a Lunii si erau sa si-l prinda pe acolo. Au fost avertizati sa vina dupa 2020 sau cam asa ceva. Si chinezii tin cont de acest termen.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 04:22

D-na Gabi, premonitia e destul de simplu de explicat. Dar explicatia pe care o dau se refera doar la persoana in cauza. Ptr fenomene externe, explicatiile sint mai greu de dat
Sint cam 4 categorii de cauzalitati care duc la formarea unei premonitii..
-Tot ceea ce am facut in trecut, inclusiv alte vieti, intra intr-un fel de memorie interna. Care nu se sterge niciodata, dar este in subconstient.
-Planurile pe care le facem care sint sigure.
-Ceea ce fac altii sau au in plan si ne vor influenta si pe noi. Ceea ce este la altii intra pe relatii telepatice intre noi.
-Ceea ce facem in prezent are deasemenea influenta in viitor ca si cauzlitate a viitoarelor evenimentre. Deci toate aceste 4 elemente sint procesate si sint elemente sigure de influentare in viitor. Practic sintem avertizati din interior de ceea ce este in noi.
Ptr avertizarile evenimentelor externe, aici deja este vorba de acea biblioteca akashica. Dar eu as fi mai pragmatic. Tot noi sintem cauza. Intram intr-un fel de paienjenis al unor fenomene pe care natura, sau divinitatea, cum vrem sa spunem, le tine in asteptare ca evenimente sigure. Cum ar fi cutremurele, su alte cataclisme care se produc sigur dar noi nu stim de ele. De exemplu eu am premonitii despre cum se va schimba vremea in lunile ce urmeaza, dar ca evenimente anormale. Nu o furtuna scurta sau o ninsorica slaba. Am stiut de exemplu intr-una din iernile trecute ca va veni iarna in martie. Si asa a fost. Acum mi-a mai trecut ca stau mai mult la calculator.
Deci premonitiile se refera la AVERTISMENTE PERSONALE, in special.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 04:25

Acea biblioteca akashica eu personal cred ca poate fi asimilata cu notiunea de cunoastere totala. Insa noi oamenii, care gindim pragmatic, cu emisfera stinga, e greu sa accesam acest mod de lucru, si sa acceptam in viitorul chiar mediu aceasta explicatie. Si cu toate astea premonitiile exista si sint la inceput. Deci incepem sa lucram intens si cu emisfera dreapta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 04:32

De la: oryon_belt, la data 2009-05-27 11:28:41Da, am vazut un fulger globular, acum 40 de ani. Si in alta ordine de idei, am avut si vise premonitorii. Chiar foarte explicite, pe care le-am verificat ulterior.

Si pe mine ma intereseaza acel fulger globular, o descriere, daca se poate. Eu chiar nu am vazut vreodata asa ceva.
Iar in privinta premonitiilor, daca vreti sau puteti, cele referitor la toti. Daca nu pe forum, pe email. Daca doriti.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 04:44

De la: ticu, la data 2009-05-27 14:54:51
De la: nastasemihail, la data 2009-05-27 05:22:34Abia acum, citind cele postate de dl Ticu si Dl Dkko, am ajuns la concluzia ca totusi e bine sa-i lasi pe omeni sa creada in ce vor ei. Eu vorbesc de unele fenomene care nu sint numai citite de mine. Am vazut de 2 ori ozn-uri, am avut o multime de vise premonitive, am cracteristici telepaaatice putin peste medie, am putine caracteristici de magnetizare, dar cred ca normale. Am o putere de concentrare mult peste medie. Astea sint caracteristici care le am si eu si bineinteles foarte multi oameni. Altele le postez din ceea ce am citit sau vazut pe internet. Eu nu sint aici sa conving punctual persoane care nici nu vor sa auda de astfel de fenomene. Sint aici ptr schimb de informatii, nu sa ma contrazic si sa ma invirt in jurul cozii si sa ajung sa ma intreb daca am vazut ceea ce am vazut sau sa stau la coada.
Cind vezi un anumit lucru este experienta ta personala. Sint oameni care fac soc cind vad fenomene cu totul iesite din comun. Este treaba lor in ce cred.
Pe mine ma intereseaza numai schimbul de informatii pe tema respectiva, nu sa ma contrazic.
Exista o categorie de oameni care contrazic, stiind bine ca nu au dreptate. Culmea au fost si ei martorii acelorasi tipuri de fenomene. Contrazic, dupa care asteapta sa se hraneasca de la cei mai naivi. EU NU SINT NAIV, AM FOST, NU MAI SINT. Si nu am de gind sa ma contrazic aiurea pe ceea ce sint sigur.
Am avut confirmarea ca ceea ce gindesc eu despre aceste fenomene e mai mult spre corect decit spre fals. Sint explicatii foarte fragile. Nu sint la capitolul de afirmatie si negare. Sint la capitolul de explicare a fenomenelor.

Domnule nastasemihail , sa fac o precizare ; nu stiu ce puteri ai matale, nu le contest,dar telepatie exista,[ asa a fost mai demult salvat un submarin prins sub un ghetar ], vise premonitive exista, cu magnetizarea , am si ruda in Dragasani, cu puterea asta, nu sunt multi in lume dotati cu asa calitati, dar exista ; toate bune, pana la OZN-uri. O mai fi viata, in univers, dar e imposibil sa vina pe la noi, deoare ce legile fizicii sunt valabile in tot universul. acele pseudoOZN-uri, sunt ori sateliti de spionaj SUA., ori sateliti meteo, ori iluzi optice, ori inventii sa se vanda ziarele mai bine , e.t.c.- sunt distante mari [ani lumina] incat nici o fiinta din univers nu o poate strabate,doar sa ne vada si pleaca alti ani lumina ! ; tot ce e materie , se stie ca la viteza luminii sau mai mare, se descompune in cele mai mici particule , si mai sunt ele cauze,asa ca cu OZN-uri,e de domeniul SF .!

Dl Ticu, daca niste fiinte au capacitatea de a calatori citeva sute de ani printre stele pina la noi (se spune ca unele ar trai de la citeva zeci de mii pina la sute de mii de ani), ar fi o problema sa-si faca baze pe planete, ori in subteran ori la suprafata. si sa-si faca nave gigant si sa stea pe orbita, la marginea sistemului solar, ferite de ochii unora ca noi, la marginea sistemului solar. Nu ar fi nici cea mai mica problema sa stea milioane de ani, la modul asta. Vezi ca se spune in literatura de specialitate ca respectivele fiinte si-au cam terminat treaba si urmeaza sa ne cam paraseasca. Dar cele cu mult mai inteligente decit noi. Noi urmeaza sa plecam la drum eventual cu cele asemanatoare noua. Nu e fabulatie. Se pare ca asta e realitatea. Si motivul ptr care se constientizeaza existenta acestor fiinte este ca sint cam egale cu noi. Dar cele care le vedem f des. Daca nu vrem sa stim de ele este ca si cum punem mina pe ochi cind vedem ceva ce nu vrem sa vedem. Precum copii.
Se aseamana f mult cu iesirea la maturitate a tinerilor la 18 ani.

stefanescu_gerard

95 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 12:04

De la: nastasemihail, la data 2008-11-18 17:12:57O MINTE CARE FUNCTIONEAZA FOARTE BINE ESTE ACEEA CARE PUNE CEASUL SA TE SCOLI DIMINEATA IN LOC SA TE SCOLI TU FARA CEAS, O MINTE CARE CAUTA IN AFARA RASPUNSURI UN LOC SA STEA LINISTITA CITEVA MINUTE PE ZI SA-SI RASPUNDA DE CE E AGITAT. PUR SI SIMPLU DIN CAUZA UNEI MICARURI GRELE. O MINTE SANATOASA ESTE ACEEA CARE TAIE TREI SFERTURI DIN PADURILE UNEI TARI PTR A-SI FACE MOBILA SAU A O ARDE. O MINTE SANATOASA ESTE ACEEA CARE CONSIDERA CA PAMINTUL ESTE SINGURA REALITATE DIN UNIVERS. O MINTE SANATOASA ESTE ACEEA CARE REFUZA CEEA CE VAD MILIOANE DE OAMENI. INTR-ADEVAR ITI TREBUIE MULTA VOINTA SI "CREDINTA" PTR A BAGA IN CATEGORIA NEBUNILOR PE TOTI CARE SPUN CA LI SE INTIMPLA SAU VAD FENOMENE IESITE DIN COMUN. ACESTE FENOMENE SINT RARE INTRADEVAR, DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU EXISTA. TRAIM O EPOCA PRAGMATICA CARE NE VA FACE SA IESIM DIN ACEST FEL DE A GINDI NEGATIVIST. ORICE OM CU O ANUMITA CARACTERISTICA VA FI PRIVIT CA O ADEVARATA PERLA PTR CEI DIN JUR SI NU CA UN NEBUN. CE ESTE MAI BINE, SA STAM LA TELEVIZOR SI SA CONSIDERAM LUMEA EXTERIOARA IN NEREGULA SAU SA FIM ACTIVI SI POZITIVI. APROPO DE NEBUNI, SE CONSIDERA CA NEBUNII SINT OAMENI CARE NU SE MAI POT ECHILIBRA IN LUMEA REALA, DAR CEEA CE VAD EI NICI NU POT SPUNE ALTORA. UN OM SANATOS ROADE TOT CE VEDE IAR LA SFIRSITUL VIETII SE INTREABA CE A REALIZAT, UN MALDAR DE GUNOI, DAR ESTE SANATOS LA MINTE. CREIERUL NOSTRU ESTE FACUT MAI DEGRABA PTR O INTELEGELE SUPERIOARA A LUCRURILOR SI MAI PUTIN PTR SUPRAVIETUIRE IN EPOCA ACEASTA MODERNA. DACA VOM REFUZA ORICE ASTFEL DE FENOMEN CA FIIND CIT DE CIT REAL, SAU VOM EXPLICA TOTUL NUMAI PRIN PRISMA CUNOSTINTELOR ACTUALE OFICIALE, VOM SFIRSI PRIN A FI MAI RIDICOLI DECIT CEI CARE SPUNEAU CA NU POT CADE PIETRE DIN CER SAU PAMINTUL E PLAT SI E IN CENTRUL UNIVERSULUI. CA SA INCHEI VOI CATALOGA ACESTE FENOMEME IN 2 CATEGORII MARI, CELE CE TIN DE TRAIRILE INTERNE ALE OAMENILOR CARE NICI MACAR NU POT FI CUMVA COMENTATE, SI CELE EXTERNE VAZUTE CHIAR DE MAI MULTI OAMENI. FENOMENE CE TIN DE GHICITORI, VRAJITORII, OCULTISM SAU ALTELE ASEMENEA SINT MAI DEGRABA FACUTE PTR A SE CISTIGA BANI. NU E CAZUL SA AJUNGEM LA ASTFEL DE SUBIECTE. MA SCUZATI CA SINT MAI DUR IN LIMBAJ INSA AM INTILNIT SI EU O SERIE DE FENOMENE PE CARE LE UIT IN TIMP, CA OM SANATOS CE SINT.

Ma faci sa rad cu gura la urechi cand te vad,scuze pt afirmatie atat de "limitat".
Nu este dorinta mea de a te jigni ,dar se vede ca nu stii multe lucruri ,in skimb incerci sa-ti impui o parere.

O minte avansata spre normal are puteri telekinetice/telepatice si multe alte puteri.
Pe timpul comunismului exista(nu stiu daca mai traieste) o femeia care a fost luata de americani si care putea sa modifice ADN-ul in materie negativa.
Exista destui indivizi care au puteri telekinetice ,adica misca obiecte din loc cu ajutorul mintii.
Exista destui indivizi cu puteri telepatice,care poate comunica doar cu ajutorul gandului.
Defapt toti oamenii au o aceasta prima faza a puterii telepatice care se manifesta in stare de veghe si care lucreaza la o frecventa foarte joasa(plaja intre 20-50 Hz) si care se manifesta prin "vise premonitorii" sau mai bine spus se acceseaza un plan inalt al existentei si se vede un viitor nu prea indepartat pe un anumit segment de evenimente care se modifica usor in perceptie deoarece se asociaza cu lucruri stiute de constient.

Cat despre "adevarul" ca exista o viata doar pe aceasta planeta...... gresit.
Sunt cel putin 100 de sisteme solare ca al nostru cu posibilitatea de a avea cel putin o planeta ca Terra pe care se poate dezvolta viata in forma inteligenta.
Si asta numai in galaxia Calea Lactee.
Si mai sunt multe alte galaxii.

Descarca Google Earth si cauta harta stelara.
O sa-mi dai dreptate.

stefanescu_gerard

95 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 12:13

De la: nastasemihail, la data 2009-05-28 04:44:16
De la: nastasemihail, la data 2009-05-27 05:22:34Abia acum, citind cele postate de dl Ticu si Dl Dkko, am ajuns la concluzia ca totusi e bine sa-i lasi pe omeni sa creada in ce vor ei. Eu vorbesc de unele fenomene care nu sint numai citite de mine. Am vazut de 2 ori ozn-uri, am avut o multime de vise premonitive, am cracteristici telepaaatice putin peste medie, am putine caracteristici de magnetizare, dar cred ca normale. Am o putere de concentrare mult peste medie. Astea sint caracteristici care le am si eu si bineinteles foarte multi oameni. Altele le postez din ceea ce am citit sau vazut pe internet. Eu nu sint aici sa conving punctual persoane care nici nu vor sa auda de astfel de fenomene. Sint aici ptr schimb de informatii, nu sa ma contrazic si sa ma invirt in jurul cozii si sa ajung sa ma intreb daca am vazut ceea ce am vazut sau sa stau la coada.
Cind vezi un anumit lucru este experienta ta personala. Sint oameni care fac soc cind vad fenomene cu totul iesite din comun. Este treaba lor in ce cred.
Pe mine ma intereseaza numai schimbul de informatii pe tema respectiva, nu sa ma contrazic.
Exista o categorie de oameni care contrazic, stiind bine ca nu au dreptate. Culmea au fost si ei martorii acelorasi tipuri de fenomene. Contrazic, dupa care asteapta sa se hraneasca de la cei mai naivi. EU NU SINT NAIV, AM FOST, NU MAI SINT. Si nu am de gind sa ma contrazic aiurea pe ceea ce sint sigur.
Am avut confirmarea ca ceea ce gindesc eu despre aceste fenomene e mai mult spre corect decit spre fals. Sint explicatii foarte fragile. Nu sint la capitolul de afirmatie si negare. Sint la capitolul de explicare a fenomenelor.

Domnule nastasemihail , sa fac o precizare ; nu stiu ce puteri ai matale, nu le contest,dar telepatie exista,[ asa a fost mai demult salvat un submarin prins sub un ghetar ], vise premonitive exista, cu magnetizarea , am si ruda in Dragasani, cu puterea asta, nu sunt multi in lume dotati cu asa calitati, dar exista ; toate bune, pana la OZN-uri. O mai fi viata, in univers, dar e imposibil sa vina pe la noi, deoare ce legile fizicii sunt valabile in tot universul. acele pseudoOZN-uri, sunt ori sateliti de spionaj SUA., ori sateliti meteo, ori iluzi optice, ori inventii sa se vanda ziarele mai bine , e.t.c.- sunt distante mari [ani lumina] incat nici o fiinta din univers nu o poate strabate,doar sa ne vada si pleaca alti ani lumina ! ; tot ce e materie , se stie ca la viteza luminii sau mai mare, se descompune in cele mai mici particule , si mai sunt ele cauze,asa ca cu OZN-uri,e de domeniul SF .!

Dl Ticu, daca niste fiinte au capacitatea de a calatori citeva sute de ani printre stele pina la noi (se spune ca unele ar trai de la citeva zeci de mii pina la sute de mii de ani), ar fi o problema sa-si faca baze pe planete, ori in subteran ori la suprafata. si sa-si faca nave gigant si sa stea pe orbita, la marginea sistemului solar, ferite de ochii unora ca noi, la marginea sistemului solar. Nu ar fi nici cea mai mica problema sa stea milioane de ani, la modul asta. Vezi ca se spune in literatura de specialitate ca respectivele fiinte si-au cam terminat treaba si urmeaza sa ne cam paraseasca. Dar cele cu mult mai inteligente decit noi. Noi urmeaza sa plecam la drum eventual cu cele asemanatoare noua. Nu e fabulatie. Se pare ca asta e realitatea. Si motivul ptr care se constientizeaza existenta acestor fiinte este ca sint cam egale cu noi. Dar cele care le vedem f des. Daca nu vrem sa stim de ele este ca si cum punem mina pe ochi cind vedem ceva ce nu vrem sa vedem. Precum copii.

"
O mai fi viata, in univers, dar e imposibil sa vina pe la noi, deoare ce legile fizicii sunt valabile in tot universul."
Nu cunosti nici macar a 10 parte din fizica care se aplica cu adevarat in univers.
Exista si altfel de fizica pe care nu ai invatat-o la scoala si care se aplica pt altfel de corpuri.
Pun pariu ca nu stiai ca noi,oamenii avem si un corp energetic si unul spiritual(sufletul) compus di 9 corpuri si care sunt formate din tahioni ( particule energetice) ce devin lizibile la viteza de 300 X viteza luminii si ca pt aceste corpuri spirituale se aplica alte legi ale fizicii.

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 12:22

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Tahionii sunt particule ipotetice, existente doar pe baze teoretice, care ar călători mai repede decât lumina. Conceptul de tahion (derivat din greacă, tachys = rapid) a fost introdus pentru prima data de Gerald Feinberg. Ei reprezintă o soluție bizară a ecuațiilor relativității restrânse: masa lor este imaginară, conținându-l pe i, și reprezentând rădăcina pătrată a unui număr negativ. Astfel, energia lor poate fi reală, (însă, de asemenea negativă), permițându-le existența în continuumul spațio-temporal. Din această inversare a proprietăților particulelor obișnuite (fie ei tardioni sau luxoni) rezultă o serie de consecințe care par a încălca legile bunului simț... Astfel, un tahion accelerează în momentul în care pierde energie. Mai mult, un tahion cu energie zero, este numit transcendent, călătorind cu o viteză infinită, în vid. Aplicând mai departe inversarea proprietăților tardionilor (particule condamnate la viteze subluminice) ajungem la concluzia că c este limita inferioară a vitezei tahionice, care nu poate fi niciodată atinsă. Datorită energiei negative pe care o posedă, tahionii trebuie să primească o energie infinită care să îi decelereze până la pragul luminic.
Presupunând că ar exista astfel de particule încarcate electric, deplasându-se mai repede decât lumina în orice mediu, ar trebui să producă radiație Cerenkov, pierzând energie, și deci dobândind impuls suplimentar. Consecința ar fi o reacție în lanț, care ar elibera cantități uriașe de energie sensibilă, ceea ce, în mod evident, nu se întâmplă. Având în vedere aceast ultim argument, și faptul ca acea radiație Cerenkov nu a fost observată, concluzia logică este fie lipsa sarcinii electrice în cazul tahionilor, fie lipsa interacțiunii dintre ei. Dacă aceasta ar avea într-adevăr loc, crearea de perechi tahion-antitahion ar instabiliza vidul - din nou o concluzie neconcordantă cu observația.
Tahionii nu au putut fi izolați experimental, ca particule reale în vid, însă s-a încercat identificarea lor ca cvasiparticule, într-un mediu laser (termen tehnic ce se referă la acele medii cu inversie de populație). Laserul funcționeaza pe baza dezexcitării simultane a mai multor atomi; în mod normal, majoritatea atomilor dintr-un cristal sunt neexcitați, și doar unii dintre ei se află pe nivele energetice superioare. Inversia de populație se realizează atunci când majoritatea atomilor trece într-o stare energetică superioară, starea excitată, lăsând doar o minoritate pe nivelul fundamental. Cvasiparticulele, ca fononii și polaritonii în cazul solidelor, există doar ca excitații la nivelul particulelor obișnuite.
Până în prezent, există două efecte ce se propagă cu o viteză mai mare decât lumina[necesită citare], iar tahionul ar putea fi un al treilea. Un foton ce străbate o barieră cuantică (de potențial) prin efectul de tunel se deplasează aparent mai repede decât lumina. La fel, prin efectul EPR, doi fotoni proveniți de la o aceeași sursă se comportă într-o manieră corelată, continuă să interacționeze și dupa emisie. Dacă unul dintre ei suferă o schimbare a stării, ea va fi preluată automat de celălalt, iar interacțiunea pare a fi instantanee.
În ceea ce privește transmiterea de informație dincolo de limitele prezentului, aceasta rămâne imposibilă. Teoria cuantică aplicată undelor asociate acestor particule duce la două soluții: undele tahionice localizate sunt subluminice, iar cele superluminice sunt nelocalizate. Presupunând deci că ar fi posibilă detectarea unor particule atât de ipotetice, Incertitudinea lui Heisenberg își spune cuvântul.

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 12:24

Pun pariu ca stie!

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 12:29

"Viteza luminii intr-un mediu transparent este c/i, unde i este indicele de refractie al mediului.

Evident, atunci cand indicele de refractie este subunitar, viteza luminii este mai mare decat c, si invers, cand indicele este supraunitar, viteza luminii este mai mica decat c.

Un mediu transparent cu indice de refractie foarte mare este condensatul optic, in el viteza luminii putand ajunge chiar la 0.

Un ex. de mediu transparent cu indice de refractie mult subunitar, poate fi o atmosfera rarefiata formata din ioni de cesiu superexcitati, mediu in care au fost observate oficial pana in prezent, viteze ale luminii de pana la 300 X c"...sursa: forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t462394.html

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 12:31

...io, cre' ca discutia asta incepe sa ne-o ia inainte!

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 12:41

acum vorbind serios, putem cunoaste ceva nou doar daca imbinam ceea ce am cunoscut pana azi folosind toate "uneltele" si nu doar cate una...pe apucate

cu siguranta " gandul" e purtat de un soi de unda propagata cu o viteza mare in raport cu ceea ce acceptam ca fiind "mare", pentru ca, uite, a ajuns "imediat" la tine!...dar ia "gandeste" mai "incolo"..spre marginea Universului cunoscut....vezi ca ti-a luat ceva timp s-ajungi cu gandul acolo?!...deci si viteza gandului e finita....hm!...ce ziceti de rationament?

de omnia dubitandum
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 13:35

De la: nastasemihail, la data 2009-05-28 03:54:34
De la: 9am007548, la data 2009-05-27 19:39:32

Eu stiam de oameni cam de 33 picioare maxim. Cam 11 m. Este si o scara a gigantilor care au trait in vechime. Sint schelete foto prin anii 30 si sec 19. Deci e putin probabil sa fie falsuri. Dar 150 piciore...

Oameni de 11 m inaltime ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 13:43

Domnule nastasemihail , dupa cum citesc postarile,lu' matele , intreb : matale crezi in reincarnare ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 13:49

De la: nastasemihail, la data 2009-05-28 04:44:16

:

sml-confused0067: Interesant , unde se spune ca extra terestrii traiesc sute de ani, si ca stau la marginea sistemului,fara sa fie detectati ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:07

De la: cristianvitu, la data 2009-05-28 12:29:36
"Viteza luminii intr-un mediu transparent este c/i, unde i este indicele de refractie al mediului.

Evident, atunci cand indicele de refractie este subunitar, viteza luminii este mai mare decat c, si invers, cand indicele este supraunitar, viteza luminii este mai mica decat c.

Un mediu transparent cu indice de refractie foarte mare este condensatul optic, in el viteza luminii putand ajunge chiar la 0.

Un ex. de mediu transparent cu indice de refractie mult subunitar, poate fi o atmosfera rarefiata formata din ioni de cesiu superexcitati, mediu in care au fost observate oficial pana in prezent, viteze ale luminii de pana la 300 X c"...sursa: forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t462394.html

:

sml-happy0065: corect !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:08

De la: cristianvitu, la data 2009-05-28 12:24:09

Pun pariu ca stie!

Considerati-va castigator !...

principiul nedeterminarii a lui H. si predictibilitatile temporale ,cautati lucrarile lui David Bohm.
Ex:

www.lamia.infm.it/transport_properties_of_qd_file/image004.gif">

Magnetic Aharonov-Bohm efect

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:12

De la: cristianvitu, la data 2009-05-28 12:41:23acum vorbind serios, putem cunoaste ceva nou doar daca imbinam ceea ce am cunoscut pana azi folosind toate "uneltele" si nu doar cate una...pe apucate

cu siguranta " gandul" e purtat de un soi de unda propagata cu o viteza mare in raport cu ceea ce acceptam ca fiind "mare", pentru ca, uite, a ajuns "imediat" la tine!...dar ia "gandeste" mai "incolo"..spre marginea Universului cunoscut....vezi ca ti-a luat ceva timp s-ajungi cu gandul acolo?!...deci si viteza gandului e finita....hm!...ce ziceti de rationament?
:

sml-confused0067: Domnule cristianvitu, eu zic ca atat tmp cat nu se stie cum se deplaseaza gandul,sa nu ne hazardam cu niste afirmatii nefondate .Nicaeri nu spune ca gandul e purtat de unde.! sa asteptam stinta ce va spune !

Ticu
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:37

ati auzit expresia "forma gand"?....si ce face ea? si ce mai face " un nenorocit" de cristal de cuart cu o forma gand...si daca cuartul face ceea ce face cu formele gand , acestea nu sunt o forma de existenta a materiei?!...care vibreaza atat de "bine" ca nu se vede? ( eu nu le vad, cu toate ca port ochelari!)...dar exista!..la nivel cuantic, dar exista!...Chiar credeti ca Stiinta ne spune tot ce stie?!?

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 15:09

De la: ticu, la data 2009-05-28 14:12:47

Domnule cristianvitu, eu zic ca atat tmp cat nu se stie cum se deplaseaza gandul,sa nu ne hazardam cu niste afirmatii nefondate. Nicaeri nu spune ca gandul e purtat de unde.! sa asteptam stinta ce va spune !

Credeam ca, oameni inteligenti fiind, nu trebuie sa acceptam doar ce ni se spune, ci sa cercetam la randul nostru. Daca faci parte dintre oamenii care "cred si nu cerceteaza", avem o discutie inutila. Te las sa astepti momentul in care iti va transmite un institut de cercetare un comunicat in aceasta privinta...

Crezi ca mai apuci acel moment?!

www.FreshNews.ro
castinllia

7 mesaje
Oras: Reghin

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 15:43

se spune : vise premonitorii ..nu premonitive!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 16:42

De la: cristianvitu, la data 2009-05-28 14:37:07ati auzit expresia "forma gand"?....si ce face ea? si ce mai face " un nenorocit" de cristal de cuart cu o forma gand...si daca cuartul face ceea ce face cu formele gand , acestea nu sunt o forma de existenta a materiei?!...care vibreaza atat de "bine" ca nu se vede? ( eu nu le vad, cu toate ca port ochelari!)...dar exista!..la nivel cuantic, dar exista!...Chiar credeti ca Stiinta ne spune tot ce stie?!?

Domnu'ce e aia forma gand ? si cum e gandul materie ? [ bine ar fi sa se faca materie tot ce gandesc eu ! }

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 16:47

da@cristianvitu - in fiecare zi le multumesc ptr.protectia si grijea ce mi-o poarta ! dar,cred ca sunt 2 ingeri pazitori ? poveste : ma visez ca merg pe un drum si obosita fiind,doresc sa ma asez undeva ; in fata mea,pe stinga,vad o casuta minuscula....ma duc la ea si,intru ! in clipa in care am intrat ,am ramas cu gura cascata ptr.ca in acel spatiu,atit de mic ,era ca un fel de labirint format din niste panouri lucitoare ca oglinzile,care isi tot schimbau pozitia in spatele meu ....si tot merg printre ele si nu mai ajung la nici-un capat ! obosita de moarte, ma opresc si spun tare : daca voi credeti ca ma veti face sa renunt,va inselati !....brusc dispare totul si acel interior minuscul devine inalt,maiestuos ,cu o poarta ca de cetate,barata de un drug,inchis cu un lacat pazit de un barbat urias aproape....ma uit la el,el la mine si, imi deschide poarta cea zavorita ....un culoar boltit ducea spre o gradina ,unde ma asteptau ghizii mei in acea calatorie :un barbat si o femeie !

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 16:47

Multumesc frumos doamna ca m-ati desteptat!!!...mi se intampla si mie astfel de flash-uri...aseara am fost mai atent si am retinut unul dintre ele!...astept sa vad ce-mi ofera "realitatea"...

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 16:48

Multumesc frumos doamna ca m-ati desteptat!!!...mi se intampla si mie astfel de flash-uri...aseara am fost mai atent si am retinut unul dintre ele!...astept sa vad ce-mi ofera "realitatea"...

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 17:26

De la: ticu, la data 2009-05-28 16:42:12
De la: cristianvitu, la data 2009-05-28 14:37:07ati auzit expresia "forma gand"?....si ce face ea? si ce mai face " un nenorocit" de cristal de cuart cu o forma gand...si daca cuartul face ceea ce face cu formele gand , acestea nu sunt o forma de existenta a materiei?!...care vibreaza atat de "bine" ca nu se vede? ( eu nu le vad, cu toate ca port ochelari!)...dar exista!..la nivel cuantic, dar exista!...Chiar credeti ca Stiinta ne spune tot ce stie?!?

Domnu'ce e aia forma gand ? si cum e gandul materie ? [ bine ar fi sa se faca materie tot ce gandesc eu ! }

...www.energie-vitala.com...e un loc in care puteti afla cate ceva...pentru inceput!

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 17:35

De la: gabigabi, la data 2009-05-28 16:47:09da@cristianvitu - in fiecare zi le multumesc ptr.protectia si grijea ce mi-o poarta ! dar,cred ca sunt 2 ingeri pazitori ? poveste : ma visez ca merg pe un drum si obosita fiind,doresc sa ma asez undeva ; in fata mea,pe stinga,vad o casuta minuscula....ma duc la ea si,intru ! in clipa in care am intrat ,am ramas cu gura cascata ptr.ca in acel spatiu,atit de mic ,era ca un fel de labirint format din niste panouri lucitoare ca oglinzile,care isi tot schimbau pozitia in spatele meu ....si tot merg printre ele si nu mai ajung la nici-un capat ! obosita de moarte, ma opresc si spun tare : daca voi credeti ca ma veti face sa renunt,va inselati !....brusc dispare totul si acel interior minuscul devine inalt,maiestuos ,cu o poarta ca de cetate,barata de un drug,inchis cu un lacat pazit de un barbat urias aproape....ma uit la el,el la mine si, imi deschide poarta cea zavorita ....un culoar boltit ducea spre o gradina ,unde ma asteptau ghizii mei in acea calatorie :un barbat si o femeie !

Da doamna...asa e...ne nastem cu unul, apoi mai primim unul la botez si inca mai putem primi in anumite circumstante...Vor fi voci ce au sa comenteze "botezul"...nu-i bai!...Sunt situatii in viata cand incepem sa avem si unul sau mai multi ghizi spirituali...Dvs. e posibil sa-i aveti si pe acestia! Cine sunt ei?...entitati din alta dimensiune pe care dumneavostra o "accesati" in timpul somnului fizic, spre exemplu. Asocierile drumului dumneavoastra cu acele elemente de arhitectura pot sa nu fie intamplatoare si ele chiar sa existe! Asa cum stiti sa aveti acea atitudine (in vis) puteti sa mai aveti inca una ( si multe altele) : exprimati-va dorinta de a sti unde anume va aflati!...si o sa aflati!

de omnia dubitandum
stefanescu_gerard

95 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 17:41

De la: cristianvitu, la data 2009-05-28 12:41:23acum vorbind serios, putem cunoaste ceva nou doar daca imbinam ceea ce am cunoscut pana azi folosind toate "uneltele" si nu doar cate una...pe apucate

[url]video.google.com/videoplay?docid=7239169544268439911&hl=en[/url]

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: