back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 16:25

@ticulica - dl.Cristianvitu a explicat prin exemplificare ce-nseamna telepatia abuziva,asa ca eu tac ! dar,parerea mea este ca telepatia se manifesta atunci cind mintea este linistita si "chitita" pe o idee sau o persoana si, cred ca si-n decembrie 89 s-antimplat acea emisie de gind cu scop precis ! ....in dimineata lui 22 ,o mina de oameni ne chemau din stada sa iesim cu lozinca deja stiuta "nu va fie frica,Ceausescu pica "....atiti citi eram in atel.de proiectare unde lucram,ne-am repezit la ferestre ,tremurind....si,deodata,MI-A VENIT gindul : da' pina cind ? si,luindu-mi haina din cuier am zis : daca nici acum n-avem curaj,atunci cind ?... apoi chemarea ACUM ori NICIODATA ,m-a facut sa ma-ntreb cine pe cine a "impresionat " ? sau am avut eu fulguratie anticipativa? ....mi s-a mai intimplat asta !

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 16:39

Dna Gabigabi !....foarte graitor exemplul Dvs....uitasem de el...atunci a fost una din primele aplicatii in masa...produse la noi in Tara...au mai urmat si...vor mai urma! Totul e ca, atunci cand ITI VINE GANDUL, sa te intrebi automat: DE UNDE?..e primul pas in a te proteja de "actiuni externe nedorite"....

...fereste-ne doamne, macar pana invatam sa ne ferim singuri!

de omnia dubitandum
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 16:47

da,asa este dl.Cristianvitu ; cind ai "antena "pe casa,sigur ca prinzi tot felul de posturi....dar,apropos,v-am simtit gindul ca o mica ameteala ! aveti grija la gind : trimiteti doar atit cit ii trebuie celuilalt !

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 16:58

Va rog sa ma scuzati! Nu am facut-o cu rea intentie...Ma bucur mult sa stiu ca exista oameni ca Dvs.!

de omnia dubitandum
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:25

ok ! oricum ,nu stiu daca-i o binecuvintare sau o mare belea ! ca sa nu spun ca daca esti conectat la "net" ,atunci aria este si mai mare ! dvs.ce credeti ?

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:33

Nu...nu e o belea, Doamna! E...ceva pe care-l avem . Ne putem inchide! Dar atunci cand faci contrariul, adica "te deschizi" devine foarte riscant ....uneori foarte neplacut, alteori stressant! E bine sa asezati macar o protectie...daca nu stiti cum...puteti face macar o rugaciune...asa cum va vine...doar sa o spuneti "din inima"!..si va fi bine!

de omnia dubitandum
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:37

da, cind am avut mica ameteala,m-am inchinat !

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:40

De la: cristianvitu, la data 2009-05-26 14:59:05Dle Ticu,
cu respect va informez ca unda este o forma de energie rezultata in urma combinarii a cel putin doua forme de campuri, care se genereaza reciproc , propagarea respectand legea conservarii energiei...cat despre faptul ca hz/ (m/s)=hz ( raportul frecventa supra viteza...luminii??)...hm ! ...am mari rezerve!!!, intrucat o unda este caracterizata prin marimile: frecventa(Hz), lungime(m), perioada(s) si energie(W), desi privind cu atentie este o varianta sa aveti dreptate: atunci cand caracterizam unda prin lungimea ei: Hz= 1/s adica (1/s):(m/s)=m, corect! dar din contextul afirmatiei Dvs. nu a reiesit asta...

Am vazut ca intre timp ati mai postat..."[...]Domnu' nu contest existenta altor fiinte in univers, dar pe pamant nu au fost niciodata , ca nu au cum, OZN-urile , pot fii sateliti americani de spionaj, aparate meteo, sau inchipuiri, , iluzii optice ,e.t.c..! "...eram tentat sa incep si eu ca Dl dkk0: " demonstrati!".....dar, nu fac asta, fac alta...mai "lata"!...ce ziceti- in afara de blasfemie- de afirmatia: Domnu' nu contest existenta altor fiinte in Univers, dar pe Pamant nu a fost niciodata , ca nu are cum, Dumnezeu , poate fii satelit american de spionaj, aparat meteo, sau inchipuire, , iluzie optica ,e.t.c..! ...Eh?!..ce ziceti?

Imi cer iertare tuturor pentru afirmatia de mai sus, dar nu m-am putu abtine...Sa nu-mi spuneti sa citesc Biblia!!!...Am citit-o de cateva ori si de fiecare data am inteles ceva in plus...cu siguranta, la lectura urmatoare voi mai intelege inca altele....!

Domnu cristianvitu, datorita unei grabe [ asa e cand raspunzi la mai multi deodata] am facut o micuta greseala ! adica in loc de unda , trebuia 'lungime de unda ' asa ca imi cer scuze si fata de gabigabi .Unda este , : Prin undã se înþelege fenomenul de propagare a unei oscilaþii [electrice , daca e unda electromagnetica ] într-un mediu elastic. !, iar 'lungimea de unda este raportul dintre frecventa , adica numarul de unde pe secunda, si viteza luminii. ! Conservarea energiei , nu are legatura cu subiectul postat de doamna gabigabi.! asa este si cu marimile ce caracterizeaza unda si cu cele doua campuri ! scuze , eu am gresit din graba .! In legatura cu OZN-urile, aici am dreptate . ;posibil sa fie viata in univers, dar nu ne-au vizitat ca nu au cum . Da , se poate demonstra, iar faptele lui Dumnezeu se vad, nu poti sa negi acest lucru !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:57

De la: gabigabi, la data 2009-05-26 16:25:20@ticulica - dl.Cristianvitu a explicat prin exemplificare ce-nseamna telepatia abuziva,asa ca eu tac ! dar,parerea mea este ca telepatia se manifesta atunci cind mintea este linistita si "chitita" pe o idee sau o persoana si, cred ca si-n decembrie 89 s-antimplat acea emisie de gind cu scop precis ! ....in dimineata lui 22 ,o mina de oameni ne chemau din stada sa iesim cu lozinca deja stiuta "nu va fie frica,Ceausescu pica "....atiti citi eram in atel.de proiectare unde lucram,ne-am repezit la ferestre ,tremurind....si,deodata,MI-A VENIT gindul : da' pina cind ? si,luindu-mi haina din cuier am zis : daca nici acum n-avem curaj,atunci cind ?... apoi chemarea ACUM ori NICIODATA ,m-a facut sa ma-ntreb cine pe cine a "impresionat " ? sau am avut eu fulguratie anticipativa? ....mi s-a mai intimplat asta !

Gabi, despre 'telepatia abuziva nu am auzit si nici nu am vazut vreo explicatie. !Abuziv inseamna cu forta , asa-i ?Matale, am inteles ce vrei sa spui, te referi la presimtire,un caracter care il are fiecare vietate pe pamant, nu prea se stie mult despre el.,cica ar fi in subconstientul fiintei ; telepatia e cu totul altceva, este o comunicare prin gand intre doua persoane dotate cu asemenea putere.! iar in 22 dec a fost o manifestare de bucurie , nevoita, dar transmisa de la o persoana la alta, ca fiti sigura ca daca erati singura , nu ieseati cu lozinca: 'acum ori niciodata '

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 05:22

Abia acum, citind cele postate de dl Ticu si Dl Dkko, am ajuns la concluzia ca totusi e bine sa-i lasi pe omeni sa creada in ce vor ei. Eu vorbesc de unele fenomene care nu sint numai citite de mine. Am vazut de 2 ori ozn-uri, am avut o multime de vise premonitive, am cracteristici telepaaatice putin peste medie, am putine caracteristici de magnetizare, dar cred ca normale. Am o putere de concentrare mult peste medie. Astea sint caracteristici care le am si eu si bineinteles foarte multi oameni. Altele le postez din ceea ce am citit sau vazut pe internet. Eu nu sint aici sa conving punctual persoane care nici nu vor sa auda de astfel de fenomene. Sint aici ptr schimb de informatii, nu sa ma contrazic si sa ma invirt in jurul cozii si sa ajung sa ma intreb daca am vazut ceea ce am vazut sau sa stau la coada.
Cind vezi un anumit lucru este experienta ta personala. Sint oameni care fac soc cind vad fenomene cu totul iesite din comun. Este treaba lor in ce cred.
Pe mine ma intereseaza numai schimbul de informatii pe tema respectiva, nu sa ma contrazic.
Exista o categorie de oameni care contrazic, stiind bine ca nu au dreptate. Culmea au fost si ei martorii acelorasi tipuri de fenomene. Contrazic, dupa care asteapta sa se hraneasca de la cei mai naivi. EU NU SINT NAIV, AM FOST, NU MAI SINT. Si nu am de gind sa ma contrazic aiurea pe ceea ce sint sigur.
Am avut confirmarea ca ceea ce gindesc eu despre aceste fenomene e mai mult spre corect decit spre fals. Sint explicatii foarte fragile. Nu sint la capitolul de afirmatie si negare. Sint la capitolul de explicare a fenomenelor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 08:21

Multumesc, Dle Ticu!...dar ziceti-mi si mie punctul Dvs. de vedere: de ce nu au cum?!

de omnia dubitandum
oryon_belt

6 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 11:28

Da, am vazut un fulger globular, acum 40 de ani. Si in alta ordine de idei, am avut si vise premonitorii. Chiar foarte explicite, pe care le-am verificat ulterior.

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 12:06

De la: oryon_belt, la data 2009-05-27 11:28:41Da, am vazut un fulger globular, acum 40 de ani. Si in alta ordine de idei, am avut si vise premonitorii. Chiar foarte explicite, pe care le-am verificat ulterior.

Puteti sa va amintiti cate ceva despre observatia "fulgerului globular"?...locul observatiei, ora, data, conditi ile meteo, dimensiunea fulgerului, traiectoria,culoarea, emitea vreun zgomot?, erau obiecte inalte in preajma lui?...ati fost mai multi martori?...de unde ati stiut ce vedeti?...Daca nu doriti sa faceti publice aceste date scrieti-mi aceasta pe mesageria acestui forum si va voi da o adresa ...multumesc!
In ceea ce priveste visele premonitorii..pe ce perioada s-a extins cea mai" avansata" premonitie si daca e posibil, sa amintiti subiectul acesteia...

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 13:41

Ticule ai dreptate cu decembre 89!A fost vorba si de telepatie ...dar spontana!Eu am vazut fata tinerilor din Piata Universitatii in acea zi si nu o sa o uit niciodata.
Toti erau marcatii cu o lumina speciala si erau hotarati sa-si implinesca destinul.
Nu ar trebui sa speculam totusi prea mult privitor la acele zile!

Despre OZN-uri....
Ar trebui sa incerci atunci cand pleci in vacanta, sa te mai uiti si pe cer dupa stele nu doar la sticlele de bere!
Aceste OZN-uri exista iar cei ce le folosesc au responsabilitati clare la nivelul cosmosului .
Chiar credeti ca in cosmos totul functioneza perfect fara efortul unor fiinte inteligente?
Nici macar Pamantul nu ar fi protejat de accidente cosmice fara controlul permanent al unei inteligente.
Aceste fiinte nu au datoria de a da raport fiintelor umane despre ce fac si nici fintele umane nu ar trebui sa fie interesate de ceia ce nu constitue natura lor.
In fapt...fiintele umane ar trebui sa fie interesate NUMAI de esenta naturii lor.

Despre corpul uman...
Mare gresela a cautatorilor adevarului si deasemenea al religilor a fost de a considera corpul si sufletul ca si doua realitati diferite .In fapt, corpul uman nu este decat forma de manifestare materiala a sufletului .(baza materiala fiind elementul Carbon in cazul fiintelor umane)
Vreau sa zic ca sustinerea reala a existentei nu pleaca de la lume material spre lume subtila ci invers.
Adica daca atomii...moleculele...structurile fizice dispar....dispare doar forma nu si constiinta formei!
Campul electrostatic umana are lecatura cu functionarea exclusiva a fizicului(in fapt cu dereglarile lui).
Aurele umane au legatura cu starea psihica a omului;cu temperamentul si tendintele lui.Sunt doua lucruri diferite dar care depind unul de altul.
Daca te doare capul din cauza lui Vadim si fiactul va reactiona cumva iar aura deasemenea.
Este mult mai usor sa-ti pui in evidenta existenta unui corp energetic si sa-l controlezi decat sa-l explici.
Dar nu poti obtine acest lucru prin dicutii si mentalizari.In nici un caz!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 14:54

De la: nastasemihail, la data 2009-05-27 05:22:34Abia acum, citind cele postate de dl Ticu si Dl Dkko, am ajuns la concluzia ca totusi e bine sa-i lasi pe omeni sa creada in ce vor ei. Eu vorbesc de unele fenomene care nu sint numai citite de mine. Am vazut de 2 ori ozn-uri, am avut o multime de vise premonitive, am cracteristici telepaaatice putin peste medie, am putine caracteristici de magnetizare, dar cred ca normale. Am o putere de concentrare mult peste medie. Astea sint caracteristici care le am si eu si bineinteles foarte multi oameni. Altele le postez din ceea ce am citit sau vazut pe internet. Eu nu sint aici sa conving punctual persoane care nici nu vor sa auda de astfel de fenomene. Sint aici ptr schimb de informatii, nu sa ma contrazic si sa ma invirt in jurul cozii si sa ajung sa ma intreb daca am vazut ceea ce am vazut sau sa stau la coada.
Cind vezi un anumit lucru este experienta ta personala. Sint oameni care fac soc cind vad fenomene cu totul iesite din comun. Este treaba lor in ce cred.
Pe mine ma intereseaza numai schimbul de informatii pe tema respectiva, nu sa ma contrazic.
Exista o categorie de oameni care contrazic, stiind bine ca nu au dreptate. Culmea au fost si ei martorii acelorasi tipuri de fenomene. Contrazic, dupa care asteapta sa se hraneasca de la cei mai naivi. EU NU SINT NAIV, AM FOST, NU MAI SINT. Si nu am de gind sa ma contrazic aiurea pe ceea ce sint sigur.
Am avut confirmarea ca ceea ce gindesc eu despre aceste fenomene e mai mult spre corect decit spre fals. Sint explicatii foarte fragile. Nu sint la capitolul de afirmatie si negare. Sint la capitolul de explicare a fenomenelor.

Domnule nastasemihail , sa fac o precizare ; nu stiu ce puteri ai matale, nu le contest,dar telepatie exista,[ asa a fost mai demult salvat un submarin prins sub un ghetar ], vise premonitive exista, cu magnetizarea , am si ruda in Dragasani, cu puterea asta, nu sunt multi in lume dotati cu asa calitati, dar exista ; toate bune, pana la OZN-uri. O mai fi viata, in univers, dar e imposibil sa vina pe la noi, deoare ce legile fizicii sunt valabile in tot universul. acele pseudoOZN-uri, sunt ori sateliti de spionaj SUA., ori sateliti meteo, ori iluzi optice, ori inventii sa se vanda ziarele mai bine , e.t.c.- sunt distante mari [ani lumina] incat nici o fiinta din univers nu o poate strabate,doar sa ne vada si pleaca alti ani lumina ! ; tot ce e materie , se stie ca la viteza luminii sau mai mare, se descompune in cele mai mici particule , si mai sunt ele cauze,asa ca cu OZN-uri,e de domeniul SF .!

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 15:35

si totusi : cum explicati voi Premonitia ? Viitorul este scris deja si "din intimplare " se deschide o fereastra si-l putem vedea ? si atunci :de unde pina unde functioneaza liberul arbitru ....exista el ?si acum,povestea : eram in autobuz ,chiar pe scaunul din spatele soferului ; aveam copilul (avea cam 5 ani atunci ) in brate si ne uitam pe geam,comentind ce vedeam ; deodata, imi vine-n gind ca ,daca iese de pe o strada laterala un sofer cu masina si nu se asigura ,acesta ne loveste perpendicular....bufnitura si frina pusa de autobuz,ne va face sa intram cu capul in geamurile masinii si,instinctiv,string copilul mai bine la piept si -i feresc capul cu mina,infingindu-ma bine-n scaun si-n podea ,cu picioarele .....citeva minute sa fi trecut ? nu stiu,dar , a urmat un buffff !.....ce parere aveti ?

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 16:17

Pentru a putea intelege puterea care traieste intr-o fiinta, trebuie sa cunosti foarte multe lucruri.De obicei noi oamenii avand corp mai mult animalic cu instincte primare, educatia nu prea te schimba.Trebuie sa faci un mare efort mental sa te abtii de la gesturi "necugetate" atunci cand predomina animalul din om.Cand ne nastem venim pe lume montati genetic cu doua instincte primare de baza, instinctul de supravietuire si instinctul de perpetuare a speciei.Esti educat intr-un mod care iti dirijeaza si modeleaza cele doua instincte, nici vorba de o educatie care sa trezeasca spiritul din tine, atat timp cat "placerile" vietii sunt inoculate in subconstient pe toata perioada educatiei, de la 0 ani pana la 30 maxim.Majoritatea dintre oameni trec prin viata ca o vita, muncesc se inmultesc (ca e placut) si gata.A incercat ea biserica sa schimbe mentalitatea oamenilor, cu a ei forta, respectiv "politia astrala" (adica forta din cer care vede daca gresesti si te pedepseste) dar sistemul educational din ziua de azi, care are un singur scop, si anume, transformarea fiintei umane intr-o vita vorbitoare. Iesi in orice cartier din Romania, indiferent de oras, si cauta sa aduni mai multi oameni pentru ai bate pe unii din alt cartier, sigur vei gasi amatori, incearca sa-i mobilizezi pentru o infrumusetare a cartierului si iti vor rade in nas toti. Daca o turma de animale este periculoasa, pentru ca in regnul animal exista unire din pacate, in lumea umana, ciudat, dar exista cea mai mare dezbinare intre oameni. Iar ca sa incerci sa convingi oamenii sa adere la o idee, daca nu exista stimul material, este uneori o munca de Sisif, niciodata nu vei avea sustinatori.Imi inchipui ce ar fi daca ne-ar contacta o civilizatie extraterestra! Cum sa inteleaga alienii, comportamentul de turma al oamenilor, care se vor inghesui ca vitele sa-i atinga sa-i pipaie, sau pe cei care vor cade intr-o expectativa blegoasa, cu centrii gandirii blocati?! Si ma rog de ce ar fi interesti o civilizatie net superioara, sa aiba relatii cu o civilizatie, a carei membrii se omoara intre ei?! Dar sa vedem dupa 2012 ce schimbare de constiinta va avea loc, sau ce schimbare de configuratie a pamantului va avea loc, si vorbim dupa aceia.Si eu unul sunt convins ca toate acele fenomene paranormale care ne inconjoara sunt cat se poate de reale, dar intre a face meditatie spirituala si a infuleca o "masa" gustoasa, 99% dintre oameni vor alege "masa".Intre a citit o carte si a merge pana la blonda sau bruneta care ti-a dat telefon sa treci pe la ea ca e singura, ramane sa ganditit singuri cati vor alege cartea.Asta e valabil si viceversa.(sic).Niciodata nu am suportat masculul-femela si nici femela-mascul, ori din pacate omenirea se indreapta cu pasi mari spre un "chalange" intre femei si barbati, care este mai superior celuilalt, uitandu-se un singur lucru si cel mai important, ca logica spune sa faci comparatie intre doua lucruri care sunt asemanatoare nu care sunt total diferite.Unii cred ca deosebirea dintre femei si barbati se rezuma doar de la brau in jos si fiecare cauta sa demonstreze celuilalt sau celorlalti ca el/ea este a mai tare.Este ca si cum ai incepe sa faci comparatie intre un Hummer al armatei si un Clio.Vor fi idioti care vor face adevarate dizertati, ca au 4 roti, ca au motor, au volan, au pedale etc, fara sa mentioneze esentialul, si anume ca nu exista comparatie pentru ca fiecare foloseste la altceva si altui scop.Sa fiti iubiti si ...umanoizi! Sorry daca v-am plictisit.

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 16:26

Dna Gabigabi, ati multumit vreodata ingerului pazitor?!...vor apare desigur voci care sa conteste existenta ingerilor...numiti-i altfel atunci!

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 16:38

Dle dorudascalu,
Va apreciez (pozitiv) modul de gandire...dupa 2012, vom vedea...! Vedem acum, stimate domn! Nu aveti nici o clipa senzatia ca "de la o vreme" unii incep sa fie "altfel"?...nu vi se pare ca apare "o prapastie" intre doua tipuri de oameni: "animale" si "spirite"?...acel an, un "an" ca oricare altul, va fi probabil unul de rascruce in" Istoria aceasta"; cum se vor desparti sau daca o vor face cele doua tipuri...mai avem putin si aflam! E bine sa facem supozitii referitoare la acest an...dar totul se va petrece cu o naturalete si o simplitate....greu de imaginat.

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 16:58

Dle Ticu,
V-ati pus problema recompunerii materiei dupa scaderea vitezei de deplasare?...sau daca luam un sistem de referinta inertial care se misca cu viteza c, atunci acea materie se mai descompune?!....ma gandeam la ce ati spus anterior referitor la lungimea de unda...frecventa, raportata la c...dar c= 300000000m/s...stiu ca frecventa undelor seismice e undeva pe la 2-3.5Hz, deci l=3.5: 300000000=1.16x10 la puterea minus 8 metri, adica asta e lungimea de unda a unei unde seismice...aiurea!..schimbati c cu v si sunt de acord, cel putin din punct de vedere dimensional!...spre deliciul Dvs. viteza de propagare a undelor seismice este, de ex.: undele primare au viteza de 1,6 pana la 8 km/s iar cele secundare cam de 1,7 ori mai scazuta( cele secundare produc efectele la suprafata!)

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 17:04

Parerea mea este ca pentru a te inalta spiritual exista doua cai mari si late. Una este cea pentru initiati, respectiv stiinta si cealalta pentru profani, respectiv religia. Amandoua te pot duce intr-un singur loc, adica la "omul" din tine. Deocamdata conform caracteristicilor omului actual, se duce un razboi pe toate fronturile intre sustinatorii celor doua cai de urmat.Si este dificil de obicei sa alegi o singura cale, socotesc ca armonizarea in sufletul tau, a cate ceva din cele doua cai, te poate face mai constient de starea ta de homo sapiens.Nu agreez nici teoria darwiniana dar nici pe cea biblica a asa zisei noastre aparitii pe Pamant.Si incepi sa-ti pui intrebari atunci cand citesti rapoarte stiintifice care spun ca la 30.000 km de Pamant se afla o centura de radiatii care distruge orice forma de viata, cum au ajuns unii pe luna?! Cand citesti carti documentate si descoperi ca si alte popoare au avut o Marie, un Moise sau un Isus incepi sa-ti pui intrebari de genul: Ce cauta popa in sat?!(sic) Cei care se vor grabi sa ma considere de al lor ca sunt ateu, le spun ca se inseala, dar asta e valabil si viceversa, adica nu cred nici invataturile crestine. Pana voi afla mai multe despre mine ca om, ramane sa mai invat de una de alta.Deocamdata eu consider ca zeu, doar stiinta, cu oamenii ei bineinteles,care au facut descoperirile ce imi usureaza si imbunatateste viata pe planeta.Adica :tipar,motor, electricitate, radio, televizor,frigider,calculator,aparat de aer conditionat, tren, avion si o gramada de lucruri care ne inconjoara, si din care nici unul nu a fost facut de vreun politician, finantist, economist, bancher sau mitropolit. Dar stiu cu siguranta ca acestia din urma doar imi iau cu japca din munca mea si nu-mi dau nimic in schimb, decat sclavie. Sa fiti iubiti si destepti ca tara geme de...politicieni!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:01

De la: cristianvitu, la data 2009-05-27 08:21:36Multumesc, Dle Ticu!...dar ziceti-mi si mie punctul Dvs. de vedere: de ce nu au cum?!

Domnule cristianvitu, teoretic si TV-urile au incercat si Sagan la fel sa explice cu fel de fel de teorii., practic insaaaa.! Domnule, in sistemul nostru solar , numai terra are viata ., cea mai apropiata stea este proxima centauri din sistemul alpha la 4,22 ani lumina, nici acolo si nici la celelalte mai apropiate nu e viata . mai raman cele de la sute ani lumina in sus ! Ori ce viata [daca e viata ] normal ca are nastere, traire si moarte . Timpul , in repaos e acelasi peste tot , adica in orice punct al universului ai fii in repaos , ceasul o sa-ti arate ora Bucurestiului .,un an terrestru este la fel in intreg universul raportat la noi . stiinta o spune .! si sa nu o contrazicem.! In timpul deplasarii cu viteze mari, aprox . a luminii, apare o diferenta de timp, varsta ,adica tanarul ramas acasa, la intoarcere il gasesti mai batran decat astronautul . Se stie ca la viteza luminii , tot ce e materie se descompune ,in electroni, protoni, neutroni si tot ce mai e pe acolo .! sa presupunem ca ar avea o izolatie sa nu se descompuna,.Extaterstrului ii convine, [ cata viata sa aiba ]sa zboare sute ani terrestrii, doar sa ne pozeze de sus si sa zboare alti sute de anii terrestrii pana la el acasa ? aici am aratat mai pe larg,de ce nu, asa e mult de discutat,dar ocup tot topicul .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:09

De la: gabigabi, la data 2009-05-27 15:35:11si totusi : cum explicati voi Premonitia ? Viitorul este scris deja si "din intimplare " se deschide o fereastra si-l putem vedea ? si atunci :de unde pina unde functioneaza liberul arbitru ....exista el ?si acum,povestea : eram in autobuz ,chiar pe scaunul din spatele soferului ; aveam copilul (avea cam 5 ani atunci ) in brate si ne uitam pe geam,comentind ce vedeam ; deodata, imi vine-n gind ca ,daca iese de pe o strada laterala un sofer cu masina si nu se asigura ,acesta ne loveste perpendicular....bufnitura si frina pusa de autobuz,ne va face sa intram cu capul in geamurile masinii si,instinctiv,string copilul mai bine la piept si -i feresc capul cu mina,infingindu-ma bine-n scaun si-n podea ,cu picioarele .....citeva minute sa fi trecut ? nu stiu,dar , a urmat un buffff !.....ce parere aveti ?
:

sml-confused0067: Gabi , fenomenul cu premonitia exista, se stiu multe cazuri cand au fost evitate accidente, dar inca nu se stie cum apare, religia spune ca e putere Dumnezeiasca , stiinta spune ca e ceva in subconstient, doar atat se stie, asa ca doamna , atat se stie, atat o luam si noi . !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:21

De la: ticu, la data 2009-05-27 18:01:08
De la: cristianvitu, la data 2009-05-27 08:21:36Multumesc, Dle Ticu!...dar ziceti-mi si mie punctul Dvs. de vedere: de ce nu au cum?!

Domnule cristianvitu, teoretic si TV-urile au incercat si Sagan la fel sa explice cu fel de fel de teorii., practic insaaaa.! Domnule, in sistemul nostru solar , numai terra are viata ., cea mai apropiata stea este proxima centauri din sistemul alpha la 4,22 ani lumina, nici acolo si nici la celelalte mai apropiate nu e viata . mai raman cele de la sute ani lumina in sus ! Ori ce viata [daca e viata ] normal ca are nastere, traire si moarte . Timpul , in repaos e acelasi peste tot , adica in orice punct al universului ai fii in repaos , ceasul o sa-ti arate ora Bucurestiului .,un an terrestru este la fel in intreg universul raportat la noi . stiinta o spune .! si sa nu o contrazicem.! In timpul deplasarii cu viteze mari, aprox . a luminii, apare o diferenta de timp, varsta ,adica tanarul ramas acasa, la intoarcere il gasesti mai batran decat astronautul . Se stie ca la viteza luminii , tot ce e materie se descompune ,in electroni, protoni, neutroni si tot ce mai e pe acolo .! sa presupunem ca ar avea o izolatie sa nu se descompuna,.Extaterstrului ii convine, [ cata viata sa aiba ]sa zboare sute ani terrestrii, doar sa ne pozeze de sus si sa zboare alti sute de anii terrestrii pana la el acasa ? aici am aratat mai pe larg,de ce nu, asa e mult de discutat,dar ocup tot topicul .!

Iar ma bag, am mai avut aceasta discutie in alt subiect. Existenta "gaurilor de vierme" este demonstrata (la nivel teoretic cel putin) care implica curbarea spatiului. Einstein a enuntat teoria relativitatii plecand de la premiza ca toate corpurile cosmice au o miscare liniara, iar spatiul este cel care se curbeaza datorita gravitatiei care este omniprezenta in Univers.

Asadar, de ce ti se pare imposibil ca o civilizatie mult avansata tehnologic fata de noi sa detina mijloacele necesare pentru a curba spatiul si "a pasi" de la ei la noi intr-un timp foarte scurt?!

www.FreshNews.ro
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:24

...aAAaa..Dna Gabi, cititi putin despre baza de informatii akashika sau acashika...luati de pe google daca nu aveti alta sursa...desi o atare baza se acceseaza altfel...e interesant insa, macar ca lectura....

Dle. Ticu,
punctul Dvs. de vedere este supercunoscut! si nu o spun la peiorativ!...doar ma gandeam ca stiinta a mai evoluat din 1968 incoace si-n directia asta...desi ma-ntreb: de ce oamenii nu au mai fost pe Luna de atata amar de ani...hi- hi!

de omnia dubitandum
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:32

De la: tell, la data 2009-05-27 13:41:20Ticule ai dreptate cu decembre 89!A fost vorba si de telepatie ...dar spontana!Eu am vazut fata tinerilor din Piata Universitatii in acea zi si nu o sa o uit niciodata.
Toti erau marcatii cu o lumina speciala si erau hotarati sa-si implinesca destinul.
Nu ar trebui sa speculam totusi prea mult privitor la acele zile!

Despre OZN-uri....
Ar trebui sa incerci atunci cand pleci in vacanta, sa te mai uiti si pe cer dupa stele nu doar la sticlele de bere!
Aceste OZN-uri exista iar cei ce le folosesc au responsabilitati clare la nivelul cosmosului .
Chiar credeti ca in cosmos totul functioneza perfect fara efortul unor fiinte inteligente?
Nici macar Pamantul nu ar fi protejat de accidente cosmice fara controlul permanent al unei inteligente.
Aceste fiinte nu au datoria de a da raport fiintelor umane despre ce fac si nici fintele umane nu ar trebui sa fie interesate de ceia ce nu constitue natura lor.
In fapt...fiintele umane ar trebui sa fie interesate NUMAI de esenta naturii lor.

Despre corpul uman...

Mare gresela a cautatorilor adevarului si deasemenea al religilor a fost de a considera corpul si sufletul ca si doua realitati diferite .In fapt, corpul uman nu este decat forma de manifestare materiala a sufletului .(baza materiala fiind elementul Carbon in cazul fiintelor umane)
Vreau sa zic ca sustinerea reala a existentei nu pleaca de la lume material spre lume subtila ci invers.
Adica daca atomii...moleculele...structurile fizice dispar....dispare doar forma nu si constiinta formei!
Campul electrostatic umana are lecatura cu functionarea exclusiva a fizicului(in fapt cu dereglarile lui).
Aurele umane au legatura cu starea psihica a omului;cu temperamentul si tendintele lui.Sunt doua lucruri diferite dar care depind unul de altul.
Daca te doare capul din cauza lui Vadim si fiactul va reactiona cumva iar aura deasemenea.
Este mult mai usor sa-ti pui in evidenta existenta unui corp energetic si sa-l controlezi decat sa-l explici.
Dar nu poti obtine acest lucru prin dicutii si mentalizari.In nici un caz!

In legatura cu corpul uman , aici e dicutabil.; telepatia este o forma de comunicare intre doua persoane prin gand. si nu se vede pe fata nimanui, asa ca in '89 daca acei tineri vorbeau intre ei prin gand sau nu, nu avem de unde stii, ca nu s-a laudat nimeni cu asta . atunci a fost un impuls de ura transmisa de la unul la altul si curajul ca sunt mai multi ! - domnule, sufletul e tot ce tine o fiinta in viata. - nu e ceva material , e spiritual .! Carbonul se afla in toate fiintele vi , nu numai in om .! Si cum adica , sustinerea existentei pleaca de la lumea subtila la cea materiala ? - adica intai suntem fantome si poi oameni ? Cu aura cama sa e,dar la mine cum e aura daca ma doare capul din cauza lui Boc si Basescu ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:37

De la: dorudascalu, la data 2009-05-27 17:04:15Parerea mea este ca pentru a te inalta spiritual exista doua cai mari si late. Una este cea pentru initiati, respectiv stiinta si cealalta pentru profani, respectiv religia. Amandoua te pot duce intr-un singur loc, adica la "omul" din tine. Deocamdata conform caracteristicilor omului actual, se duce un razboi pe toate fronturile intre sustinatorii celor doua cai de urmat.Si este dificil de obicei sa alegi o singura cale, socotesc ca armonizarea in sufletul tau, a cate ceva din cele doua cai, te poate face mai constient de starea ta de homo sapiens.Nu agreez nici teoria darwiniana dar nici pe cea biblica a asa zisei noastre aparitii pe Pamant.Si incepi sa-ti pui intrebari atunci cand citesti rapoarte stiintifice care spun ca la 30.000 km de Pamant se afla o centura de radiatii care distruge orice forma de viata, cum au ajuns unii pe luna?! Cand citesti carti documentate si descoperi ca si alte popoare au avut o Marie, un Moise sau un Isus incepi sa-ti pui intrebari de genul: Ce cauta popa in sat?!(sic) Cei care se vor grabi sa ma considere de al lor ca sunt ateu, le spun ca se inseala, dar asta e valabil si viceversa, adica nu cred nici invataturile crestine. Pana voi afla mai multe despre mine ca om, ramane sa mai invat de una de alta.Deocamdata eu consider ca zeu, doar stiinta, cu oamenii ei bineinteles,care au facut descoperirile ce imi usureaza si imbunatateste viata pe planeta.Adica :tipar,motor, electricitate, radio, televizor,frigider,calculator,aparat de aer conditionat, tren, avion si o gramada de lucruri care ne inconjoara, si din care nici unul nu a fost facut de vreun politician, finantist, economist, bancher sau mitropolit. Dar stiu cu siguranta ca acestia din urma doar imi iau cu japca din munca mea si nu-mi dau nimic in schimb, decat sclavie. Sa fiti iubiti si destepti ca tara geme de...politicieni!
:

sml-confused0006: Cum adica bre,noi astia care mai credem in lucruri Dumnezeiesti suntem profani ? adica prosti ! vezi ca suntem multi la numar !

Ticu
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:41

Dle ZadY,
Ca sa demonstrezi cuiva asemenea afirmatii trebe mai 'nainte sa ai si sa aiba neste "cunostinte" de matematici aplicate pe fizici care nu se invata nici la liceu si nici la orice facultate...d-aia zic io, ca mai bine zici ca nu ie si nu sa poate, decat sa arati cum sta trebusoara cand se deformeaza spatiul, timpul si alte alea cand noi, nevoiasii, dam de o "gaura de vierme" sau, mai al dracului, cand 'nemerim una bucata "gaura neagra"...a nu se confunda cu "ass holle"!

Dl. Ticu nu are cum sa nu stie de avionul prabusit in Retezat acum vreo cativa ani si de informatiile primite de la salvamontistii din zona cu acea "ocazie"...dar se face ca nu stie!
De ce sa recunosti ca pe teritoriul Romaniei avem de-a face cu realitati paralele?!( vezi Bozioru-jud. Buzau, masivul Retezat, masivul Piatra Mare-Brasov, padurea Baciu-Cluj)...e greu sa vorbesti despre ceea ce se petrece langa "nas"..mai bine inchizi ochii si te faci ca nu vezi!!!

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:49

De la: cristianvitu, la data 2009-05-27 18:41:26Dle ZadY,
Ca sa demonstrezi cuiva asemenea afirmatii trebe mai 'nainte sa ai si sa aiba neste "cunostinte" de matematici aplicate pe fizici care nu se invata nici la liceu si nici la orice facultate...d-aia zic io, ca mai bine zici ca nu ie si nu sa poate, decat sa arati cum sta trebusoara cand se deformeaza spatiul, timpul si alte alea cand noi, nevoiasii, dam de o "gaura de vierme" sau, mai al dracului, cand 'nemerim una bucata "gaura neagra"...a nu se confunda cu "ass holle"!

Dl. Ticu nu are cum sa nu stie de avionul prabusit in Retezat acum vreo cativa ani si de informatiile primite de la salvamontistii din zona cu acea "ocazie"...dar se face ca nu stie!
De ce sa recunosti ca pe teritoriul Romaniei avem de-a face cu realitati paralele?!( vezi Bozioru-jud. Buzau, masivul Retezat, masivul Piatra Mare-Brasov, padurea Baciu-Cluj)...e greu sa vorbesti despre ceea ce se petrece langa "nas"..mai bine inchizi ochii si te faci ca nu vezi!!!

Mda, din pacate ai dreptate... asa ca mai bine tac si imi vad de cercetari cu colegii mei..

www.FreshNews.ro
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 19:36

De la: gabigabi, la data 2009-05-27 15:35:11si totusi : cum explicati voi Premonitia ? Viitorul este scris deja si "din intimplare " se deschide o fereastra si-l putem vedea ? si atunci :de unde pina unde functioneaza liberul arbitru ....exista el ?si acum,povestea : eram in autobuz ,chiar pe scaunul din spatele soferului ; aveam copilul (avea cam 5 ani atunci ) in brate si ne uitam pe geam,comentind ce vedeam ; deodata, imi vine-n gind ca ,daca iese de pe o strada laterala un sofer cu masina si nu se asigura ,acesta ne loveste perpendicular....bufnitura si frina pusa de autobuz,ne va face sa intram cu capul in geamurile masinii si,instinctiv,string copilul mai bine la piept si -i feresc capul cu mina,infingindu-ma bine-n scaun si-n podea ,cu picioarele .....citeva minute sa fi trecut ? nu stiu,dar , a urmat un buffff !.....ce parere aveti ?

Interesant!!!! Eu am un fel de flash-uri, un fel de suprapuneri de imagini , pe care habar n-am sa le explic.
Cel mai des mi se intampla sa le am in starea aia care precede somnul, sau inainte sa ma trezesc de tot, indiferent daca e sau nu dimineata. Sau noaptea, cand sunt extenuata si incep sa-mi simt mainile grele si calde de oboseala. E ca un fluid are imi curge prin vene si ma relaxeaza; atunci incep sa "vad", dar nu e niciodata ce vreau eu, iar starea asta nu pot sa o provoc....E ca ploaia, vine sau nu vine. E si foarte stressant, pt ca rareori e ceva "de bine". Dealtfel toata viata mea pare o gluma proasta.....

Ia uitati-va peste ce am dat pe net: Sper ca reusiti sa vedeti si voi (ca au inceput sa scoata video-ul si de pe You-Tube, pt ca e SUPERINCOMOD).

Daca nu reusiti, scrieti-mi pe q22@live.it si va lamuresc eu, sau digitati pe You-Tube scheletri giganti (in italiana) si cautati un video cu o reportera pe o plaja. E socant, un schelet uman de 150 de picioare(cred ca e cam cat un bloc de 10 etaje).

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: