back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 16:10

I In fiecare ochi ,exista niste celule foto sensibile. Imaginea este refletia unei surse de unda electro magnetica .[ raza lumina ] care in functie de culorile imaginii. isi schimba lungimea de unda , in ochi intrand mai multe lungimi de unda .[ in functie de imagine ] fiecare celula fotoelectrica , are lungimea sa de unda si in functia de unda cu care e lovita da semnal la creier . care la randul lui stie ce obiect e in fata si ce culori are .prin strangerea pleoapelor se forteaza aeste celule si toate in acelasi timp dau semnale nedefinite la creier, si asta-i cauza de se vad acele "moluste" in aer . Un fotograf color poate explica mai bine fenomenul .!

Ticu
dkk0

83 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 16:30

De la: ticu, la data 2009-06-01 16:10:47I In fiecare ochi ,exista niste celule foto sensibile. Imaginea este refletia unei surse de unda electro magnetica .[ raza lumina ] care in functie de culorile imaginii. isi schimba lungimea de unda , in ochi intrand mai multe lungimi de unda .[ in functie de imagine ] fiecare celula fotoelectrica , are lungimea sa de unda si in functia de unda cu care e lovita da semnal la creier . care la randul lui stie ce obiect e in fata si ce culori are .prin strangerea pleoapelor se forteaza aeste celule si toate in acelasi timp dau semnale nedefinite la creier, si asta-i cauza de se vad acele "moluste" in aer . Un fotograf color poate explica mai bine fenomenul .!

ticu,

astept inca un raspuns la intreabarea mea...

in legatura cu mormolocii trebuie sa te contrazic. eu vad aceste lucruri cu ochii deschisi, si iti spun ca seama cu anumite microorganisme vazute la microscop. eu nu spun ca sunt in aer ci sunt in lichidul care acopera ochiul.

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 16:33

De la: dkk0, la data 2009-06-01 14:12:57
De la: 9am007548, la data 2009-06-01 13:51:16
De la: dkk0, la data 2009-06-01 13:20:50
De la: 9am007548, la data 2009-06-01 11:23:35Eu le vedeam tot timpul...E suficient sa fie soare si sa fixezi aerul pe un fundal de culoare deschisa...Dar repet: nu cred ca sunt forme de viata. Pare doar efect optic. Au un fel de codita scurta, e adevarat. Iar miscarile nu sunt chiar dezordonate, de asta cred ca e efect optic. Se misca de parca ar fi puse intr-o clepsidra si privesti de sus in interiorul clepsidrei cum se scurg (evident, nu vezi nici o gaura, ci doar cum se evacueaza).

Poate totusi nu vorbim de acelasi lucru....Acum am iesit pe balcon sa verific si sunt cam nedumerita. Nu reusesc sa le vad. E cald, sunt cam 28 de grade, e f. mult soare si aerul e uscat chiar daca a plouat aseara mult.

Sunt microorganisme care se afla in lichidul care se afla pe cristalin. daca clipesti se observa ca urca putin si apoi sub efectul gravitatiei incep sa coboare. eu pot sa le observ tot timpul, nici nu imi trebuie concentrare.
deci nici un mister...

Microorganisme?!!! Si de ce nu le vad tot timpul???!! Acum nu le vad....si nu reusesc sa scap de senzatia ca nu le vad pt ca e prea cald. Nu stiu sa le fi vazut iarna, nu am facut caz de asta. De regula era primara sau vara....posibil dupa ploaie. Pe plaja era oricum mai umed aerul, deci......

Nu cred ca e nici asa relevant ca sa ne batem capul cu asta.....

cred ca nu ai incercat destul ... uite, eu le vad tot timpul ... este si o tehnica simpla... incearca sa nu focalizezi pe nimic, sau incruciseaza ochii...

Tot nu-mi iese.... Am incercat iar, dar afara e prea mult soare, iar in casa nu se vad deloc. Doar in spatii deschise cred ca se poate.

Mai bine vorbim de altceva, ca subiectul asta nu prea interesant....

royan32

291 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 17:36

De la: ticu, la data 2009-06-01 13:02:40sml-confused0067: Este adevarat ca stiinta ,deocamdata nu este complecta, cand va ajunge la apogeu, dispare omenirea .! Nu , nu are treaba politehnica cu psihicu, eu ma refeream ca la un institut se invata cu demonstratii unele lucruri ce alti nu pot sa le explice .! Faptul ca Oryon a avut acelasi vis cu fiica, e o pura intamplare .Eu unul nici nu cred in vise, nu mai sunt pe timpul cand babele, interpretau [asociau ]visele cu intamplari din viata .! Ca un vis , tine trei minute, poti fii sigura, ca depasirea timpului duce la cosmar, si poate moartea prin sufocare; [ recomandat e sa trezim persoana cu cosmar .! ]Nu exista vise premonitive,tot ce visezi e o pura intamplare .Asa e ,premonitia exista , si stiinta spune asta ,dar nu in vise .! Adevarat ca nu inteleg ce se vorveste pe S.F., eu inteleg ce se explica stiintific . !

da, merci pt flori! aceleasi discutii le am acasa aproape zilnic, deja am senzatie de dejavu si nu stiu cum se face tot cu politehnica, bine ca ti-ai pus foto pe avatar ca altfel... te banuiam de altele! cred ca voi ati fost selectati la nastere sa ajungeti acolo si sa fiti sceptici, ceva ca-n "furnicuze"!
si pregatirea mea presupune bazatul pe probe concrete, dar eu am invatat ca nu intotdeauna lucrurile sunt ceea ce par a fi!
faza cu visele si cu babele e chiar tare! pai tu pleci de la premisa gresita. chestia asta nu e ceva genul "aseara am visat un sobolan, oare ce-o fi?" ci e vorba de altceva, insa, cum am zis mai sus, nici nu pot sa-ti explic, nici nu poti sa intelegi, evident asta nu te impiedica sa ma contrazici pe lucruri care mie mi se intampla si nu ma refer neaparat la vise, ca am avut foarte putine ci la alte lucruri scrise si fata de care esti categoric.
tu nici daca vezi cu ochiu' tau nu o sa crezi, absolut in nimic, fac pariu ca nici daca vezi un inger-stai linistit, aparitiile astea sunt extrem de rare! chestia cu visele premonitorii si calatoriile in astral in timpul somnului au o explicatie, insa daca o sa fie nevoie sa o stii o vei afla singur.
zici ca tu crezi in lumea imateriala "ingeri, demoni, alti sfinti"- aici faci confuzie intre entitati- ingerii si demonii nu sunt sfinti, doar oamenii sanctificati de alti oameni.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 18:02

De la: dkk0, la data 2009-06-01 16:30:34
De la: ticu, la data 2009-06-01 16:10:47I In fiecare ochi ,exista niste celule foto sensibile. Imaginea este refletia unei surse de unda electro magnetica .[ raza lumina ] care in functie de culorile imaginii. isi schimba lungimea de unda , in ochi intrand mai multe lungimi de unda .[ in functie de imagine ] fiecare celula fotoelectrica , are lungimea sa de unda si in functia de unda cu care e lovita da semnal la creier . care la randul lui stie ce obiect e in fata si ce culori are .prin strangerea pleoapelor se forteaza aeste celule si toate in acelasi timp dau semnale nedefinite la creier, si asta-i cauza de se vad acele "moluste" in aer . Un fotograf color poate explica mai bine fenomenul .!

ticu,

astept inca un raspuns la intreabarea mea...

in legatura cu mormolocii trebuie sa te contrazic. eu vad aceste lucruri cu ochii deschisi, si iti spun ca seama cu anumite microorganisme vazute la microscop. eu nu spun ca sunt in aer ci sunt in lichidul care acopera ochiul.

:

sml-confused0067: In cazul asta, cred ca trebuie cosultat un oculist, nu neglija sa nu cauzeze mai tarziu, si terminati cu prostia asta cu fiinte mormolotice > !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 18:29

De la: royan32, la data 2009-06-01 17:36:58
De la: ticu, la data 2009-06-01 13:02:40sml-confused0067: Este adevarat ca stiinta ,deocamdata nu este complecta, cand va ajunge la apogeu, dispare omenirea .! Nu , nu are treaba politehnica cu psihicu, eu ma refeream ca la un institut se invata cu demonstratii unele lucruri ce alti nu pot sa le explice .! Faptul ca Oryon a avut acelasi vis cu fiica, e o pura intamplare .Eu unul nici nu cred in vise, nu mai sunt pe timpul cand babele, interpretau [asociau ]visele cu intamplari din viata .! Ca un vis , tine trei minute, poti fii sigura, ca depasirea timpului duce la cosmar, si poate moartea prin sufocare; [ recomandat e sa trezim persoana cu cosmar .! ]Nu exista vise premonitive,tot ce visezi e o pura intamplare .Asa e ,premonitia exista , si stiinta spune asta ,dar nu in vise .! Adevarat ca nu inteleg ce se vorveste pe S.F., eu inteleg ce se explica stiintific . !

da, merci pt flori! aceleasi discutii le am acasa aproape zilnic, deja am senzatie de dejavu si nu stiu cum se face tot cu politehnica, bine ca ti-ai pus foto pe avatar ca altfel... te banuiam de altele! cred ca voi ati fost selectati la nastere sa ajungeti acolo si sa fiti sceptici, ceva ca-n "furnicuze"!
si pregatirea mea presupune bazatul pe probe concrete, dar eu am invatat ca nu intotdeauna lucrurile sunt ceea ce par a fi!
faza cu visele si cu babele e chiar tare! pai tu pleci de la premisa gresita. chestia asta nu e ceva genul "aseara am visat un sobolan, oare ce-o fi?" ci e vorba de altceva, insa, cum am zis mai sus, nici nu pot sa-ti explic, nici nu poti sa intelegi, evident asta nu te impiedica sa ma contrazici pe lucruri care mie mi se intampla si nu ma refer neaparat la vise, ca am avut foarte putine ci la alte lucruri scrise si fata de care esti categoric.
tu nici daca vezi cu ochiu' tau nu o sa crezi, absolut in nimic, fac pariu ca nici daca vezi un inger-stai linistit, aparitiile astea sunt extrem de rare! chestia cu visele premonitorii si calatoriile in astral in timpul somnului au o explicatie, insa daca o sa fie nevoie sa o stii o vei afla singur.
zici ca tu crezi in lumea imateriala "ingeri, demoni, alti sfinti"- aici faci confuzie intre entitati- ingerii si demonii nu sunt sfinti, doar oamenii sanctificati de alti oameni.

Eu inteleg si cred numai in ce spune religia si stiinta ca exista .Nu contrazic pe nimeni, eu spun ce este in realitate, atat cat stiu eu .! Nu stiu ce alte lucruri ai mai patit matale, dar in faza cu visele am dreptate .! in legatura cu sfintii si ingerii stiu si eu ce sunt, eu am vrut sa spun ca numai in lumea lor sunt fiinte imateriale .Ingerii, demonii, si fantomele [daca exista ] sunt entitati .!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 01:21

Postat pe: 31 Mai 2009, ora 23:19 Citeaza Raspunde

Despre lucruri mai putin seriose si total nedemocratice...
Pai se poate demonstra existenta unei ,,finte"imateriale in jurul nostru.Mai corect spus...se poate vedea.
Este atat de evidenta si subtila incat nimeni nu tine cont de ceia ce se vede!
Am mai scris undeva...tot pe un topic deschis de Mihai...dar nu mai stiu pe unde.
Stiu doar ca MIHAI a confirmat ...dar in acel moment nu am avut timp sa continui discutia.

Daca privesti atent cerul senin se pot obesrva o multime de puncte luminose...dar este posibil si puncte negre...ce ,,danseza" aparent haotic in lumina soarelui.Aceste particule au fost numite de filozofia hindusa Chaitanya si sunt elemente ale Constintei.
Ele pot fii vazute de majoritatea dintre noi...dar nu pot fi simtite in mod normal.
Metoda este simpla;se priveste liber cerul senin. Dansul lor va apare in campul vizula daca vederea noastra este buna!

,,In this world every object has got five aspects, namely, Sath, Chith, Ananda, Rupa and Nama
(bei"ng, awareness, bliss, form and name).
Being, awareness and bliss are the three permanent attributes of every Jeeva (individual). Name and form are transitory. Man has forgotten his true Self and is leading his life believing the name and form to be real and the ephemeral world to be eternal. God is beyond all attributes and feelings. It is rather strange that man attributes"

Intr-o traducere libera se afirama ca fiecare obiect in acesta lume poseda 5 aspecte:
Trei sunt elemente ale constimtei si sunt permanente ,eterne.
Alte doua ,forma si numele(personalitatea) sunt tranzitorii.
Prin exercitiul propus de mine veti reusi sa fiti constienti de unul din elementele constintei;forma si personalitatea fiind evidente.
Din nefericire Dumnezeu este dincolo de toate acestea,se mai spune in text,...deci nu am realizat mare lucru!
Solutia...se numeste realizarea Sinelui!
Acesta realizare permite constientizarea refectarii lui Dumnezeu In toate cele 5 elemente ale fiintei.
Oamenii au fost inzestratii cu un mecanism interior special pt. a obtine acesta realizare.
Cea mai eficienta metoda cunoscuta de mine,si cu siguranta unica in acest timp moderna,este metoda propusa de Shri Mataji Nirmala Salve inca din anii 1970.
Probabil ca daca dati cautare pe net ,,realizarea sinelui"vor apare o multime de metode/sisteme avand acesta pretentie.
Nu va recomand decat cea de mai sus.

Va pot spune forte mult despre aceste elemente ale fiintei imateriale-elemente al constinei-Chaitanya.
E adevarat ca nu sunt vazute de toata lumea...si exista diverse forme particularizate ce pot fi vazute in anumite situatii.
Cel mai comun ,au fost descrise ca niste virgulite ce stralucesc in lumian soarelui;acesta fiind si starea energetica cea mai de dorit.
Nu este un subiect de forum insa observ ca exista si persone real intersate si sincere in cautarea lor.
Ticule...daca nu le vezi...incerca acest experiment!

www.realizareasinelui.ro/experiment.php

Poate le vei simti!

Personal,pana la acest experiment,nu le-am inteles niciodata cu toate ca m-au obsedat din copilarie.
Ramneam ,,blocat"ore intregi privindu-le jocul si increcand sa inteleg de ce nu pot sa ating si acest lucru pe care-l vad.
Noroc ca a venit adolescenta si am uitat....am dat tot felul de explicatii a la Ticu pt. linistea mea.
Cea cu un defect al ochilor mei a fost cea mai sadifacatore si chiar am avut intentia sa consult un medic.
Aun trecut peste douazeci de ani...si am desoperit acest experiment : www.realizareasinelui.ro/experiment.php
Am reluat studiile iar acum le pot si simti ...intr-o mica masura si controla.
Informatiile primite de la Shri Mataji Nirmala Devi au fost esentiale iar in prezenta dansei am vazut nanifestari surprinzatore ale acestei constinte.
Am inteles in final,ca dansa o controleza in intregime, cu toate ca acesta constinta are propria inteligenta si control.
Am sa va descriu doar una din experientele personale in legatura cu acesta constinta.
Priveam jocul ei la lumina camerei si in acelasi timp reflectam la o discutie avuta cu o doamna ce sustinea ca nu a facut nici un rau in viata,a incercat sa fie un model crestin de bunatate si curaj si cu toatea acestea a avut numai deceptii...chiar si probleme medicale seriose.
Pare o poveste banala,cotidiana ,numai ca eu credeam ca o cunosc bine pe acea doamna...si o consider chiar si acum o fiinta umana mult mai buna decat mine!
Dorinta mea a fost puterica de a intelege cauza reala a problemelor ei!
Brusc ,in fata mea ,acesta chaitanya,acele particole jucause, au format o imagine...un tablou colorat in care acea domana era personajul central!
Nu am inteles imediat...dar in zilele urmatore am continuat discutiile cu acea doamna.....si in final am inteles.
TABLOUL PREZENTAT DE PUTEREA CONSTINTEI IERA REPREZENTARE PERFECTA A NATURII CAUZEI PROBLEMELOR ACELEI DOAMNE.
Nu i-am spus niciodata deoarece nu era ceva de spus .Asta era viata ei si trebuia sa traga singura concluziile necesare pt. a scapa de proprile proiectii si valorizari gresite si mai laes de multimea de ,,bagaje"cu care plecase pe drumul vietii.
Cu siguranta,la acest capitol,toti suntem la fel!
Dar experienta mi-a demonstrat ca se poate comunica cu aceste particule inteligente...dar numai dupa ce omul are acesta,,realizare a SINELUI:.
Nu e nici o sansa de comunicare constienta cu ele inainte...si va vorbesc din proprie experienta.
Mai mult...se afirma in anumite scolii spirituale ca ceste pot fii doar vazute...nu si simtite.
Nu e chiar asa;cunosc foarte multi oameni ce le pot simti.
In fapt ,ceia ce vedem noi, nu sunt decat valurile unui ocean de particule ale constinta in care suntem scufundati.
Iar ce se intampla in acest proces al realzarii Sinelui este retragerea atentie de la exteriorul /valurile acestui ocean si fizarea atentiei in interior astfel ca constinta nostra individula devine una cu constinta Oceanului.
Dar acesta este alta problema....si nu este un subiect pur teoretic.
Trebuie sa experimentati un pic si apoi sa cititi .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 05:25

De la: cristianvitu, la data 2009-06-01 10:06:34ceea ce ati observat privind direct in lumina soarelui sau alta sursa puternica de lumina, se numesc fosfene...cioabanii obisnuiau sa "ghiceasca" cu ajutorul acestora privitor la evenimentele viitoare sau in desfasurare referitoare la viata lor singuratica...acelasi efect il obtineti mai lesne presand putin globii oculari stand cu ochii inchisi, mai apoi deschizandu-i! Nu sunt foarte convins ca aceasta manifestare defineste observarea unei alte lumi si nu este doar un fenomen optic in perceptia luminii la nivelul ochiului omenesc...
Despre observatii facute la vf. Omu...acolo e "altceva"....avem de-a face cu o zona energetica cu manifestari abundente. Exista masuratori radiestezice referitoare la aceasta, care vin sa o confirme.

Cu siguranta, avem multe legaturi cu "lumea" din jur, nu stim insa cum sa le accesam inca dupa bunul plac, asa ca le interpretam deseori drept "ciudatenii"...nu avem decat sa observam...si sa corelam...e cel mai simplu!..Asa zice-se a facut si Newton, urmarind caderea merelor...poate merge si aici!

Cred ca stiu cum e cu fosfenele. Sint practic legate de vedere, parca ar fi fixe.
Acele corpuscule. se miscau exact ca niste mormoloci. Si in tot spatiul. La fel le-am vazut si in Bucuresti. Acum le voi studia. Cu toate ca nu stiu daca imi vor da de mincare. Poate cine stie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 05:29

Eu am facut descrierea cit se poate de exact. Nu arata ca ceva de origine electromagnetica, de gen scinteie sau f luminos. Lumina semistravezie ca o meduza. Si suficient de mari ca sa ramin masca. Ca niste insecte putin mai mari ca bondarii de la mai multi metrii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 05:32

De la: 9am007548, la data 2009-06-01 11:23:35Eu le vedeam tot timpul...E suficient sa fie soare si sa fixezi aerul pe un fundal de culoare deschisa...Dar repet: nu cred ca sunt forme de viata. Pare doar efect optic. Au un fel de codita scurta, e adevarat. Iar miscarile nu sunt chiar dezordonate, de asta cred ca e efect optic. Se misca de parca ar fi puse intr-o clepsidra si privesti de sus in interiorul clepsidrei cum se scurg (evident, nu vezi nici o gaura, ci doar cum se evacueaza).

Poate totusi nu vorbim de acelasi lucru....Acum am iesit pe balcon sa verific si sunt cam nedumerita. Nu reusesc sa le vad. E cald, sunt cam 28 de grade, e f. mult soare si aerul e uscat chiar daca a plouat aseara mult.

Se pare ca vorbim de acelasi lucru. Si nu se vad mereu. Eu doar de 2 ori. Dar pina acum nici nu mi-am propus sa studiez asaceva.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 06:00

Eu inteleg si cred numai in ce spune religia si stiinta ca exista ticusor,esti intr-o grava eroare,stiinta si religia nu prea se pupa,asta poate fi si explicatia confuziei din creierul tau

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 06:11

Disparitiile misterioase din Marea Neagra

In Marea Neagra, in imediata vecinatate a Insulei Serpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se afla un misterios Triunghi al Bermudelor.

Potrivit dovezilor de arheologie subacvatica descoperite de Robert Ballard, cel care a detectat epava “Titanicului”, Potopul lui Noe s-ar fi produs acum aproximativ 7.500 de ani. Avand “epicentrul” in dreptul Turciei de azi, un volum urias al Mediteranei s-a revarsat peste zonele din jur nimicind totul in cale: oameni, animale, plante. Asemenea miscari de mai mica sau mai mare amploare au continuat la diferite intervale de timp, dar inca din Evul Mediu, in Marea Neagra, a inceput sa se vorbeasca de o zona malefica unde dispareau diverse ambarcatiuni.

REGIUNILE MALEFICE

In anii ‘70, Ivan T. Sanderson, unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori ai Triunghiului Bermudelor, a elaborat o harta cu douasprezece regiuni malefice, identica celebrului Triunghi al Bermudelor. Subliniind ca planeta noastra opereaza prin electromagnetism, Sanderson se intreaba, pe buna dreptate, daca nu cumva zonele respective functioneaza ca niste uriase generatoare care creeaza valtori in interior si exterior, unde obiectele pot fi atrase si eliminate in afara altor dimensiuni, cunoscute de noi. Una dintre aceste regiuni ar fi si in Marea Neagra, in apropierea Insulei Serpilor.

Cercetatorii rusi si ucraineni afirma ca falia magnetica din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagra se deschide de la o fractiune de secunda pana la cateva minute. Intr-o astfel de falie a disparut in plina zi, pe o vreme excelenta, la 31 mai 1944, crucisatorul sovietic “Tiolkovski”, undeva la 70 km sud de Crimeea. Intamplarea navei de razboi disparuta brusc pentru totdeauna intr-o stranie ceata neagra a fost imortalizata in niste dosare secrete, al caror continut a fost dezvaluit de fostii ofiteri ucraineni din flota sovietica a Marii Negre.

LICHIDATI DE KGB

Dupa o luna, cativa pescari, au fost martorii unei alte disparitii uluitoare. Ei au vazut ziua-n amiaza-mare cum cateva avioane au disparut intr-un nor inchis la culoare. Era vorba, de fapt, de o formatie decolata de la Odessa, in scopul unei recunoasteri marine. Pescarii n-au avut insa norocul fostilor ofiteri ucraineni. Rudele lor au trebuit sa poarte vesminte cernite, deoarece pescarii, martori incomozi, au fost lichidati de KGB.

SPAIMA UCRAINENILOR

Ucrainenii pazesc cu strasnicie zona, confiscand orice ambarcatiune straina de pescuit. Pentru ca aici mai sunt gasite inca mine aflate in deriva din timpul razboiului. O astfel de mina a fost recuperata de ucraineni, la limita cu apele noastre teritoriale, dar cate mai sunt in aceeasi situatie, nimeni nu stie. Caci e greu de prevazut consecinta exploziei unei mine, in falia magnetica, pentru vasele aflate in preajma, vase care ar putea fi astfel proiectate intr-o alta dimensiune.

INSULA SERPILOR

In 1991, Ucraina a mostenit de la defuncta Uniune Sovietica, Insula Serpilor, de fapt o imensa stanca, ale carei laturi pot fi parcurse la pas normal in circa 40 de minute. Sarpele de apa, care a dat numele insulei, complet inofensiv, dar cu o infatisare dezagreabila, a disparut complet la mijlocul secolului trecut, din cauza amplelor lucrari secrete desfasurate de sovietici. In noiembrie 2003, ucrainenii au declarat Insula Serpilor zona de rezervatie naturala, ca sa demonstreze ca locul poate oferi conditii pentru turism.

RADAR DE MARE PUTERE

Singurii turisti din Insula Serpilor sunt militarii din personalul de “deservire”. Acesta intretine doua imense antene ale unui radar de mare putere, care “vede” o buna parte a Balcanilor si tot ce misca in Mediterana, pana la coasta de nord a Africii si zona controlata de Israel. Mai sunt intretinute statii de bruiaj si de ascultare a convorbirilor in sistem fonic si prin cablu si un chei unde pot acosta submarine? de buzunar.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 06:19

Nu stiam eu de ce nu ma mai duc la mare. Nu-mi prea mai place marea. Acolo dispar si multi bani. Am auzit numai...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:13

De la: tell, la data 2009-06-02 01:21:23Postat pe: 31 Mai 2009, ora 23:19 Citeaza Raspunde

Despre lucruri mai putin seriose si total nedemocratice...
Pai se poate demonstra existenta unei ,,finte"imateriale in jurul nostru.Mai corect spus...se poate vedea.
Este atat de evidenta si subtila incat nimeni nu tine cont de ceia ce se vede!
Am mai scris undeva...tot pe un topic deschis de Mihai...dar nu mai stiu pe unde.
Stiu doar ca MIHAI a confirmat ...dar in acel moment nu am avut timp sa continui discutia.

Daca privesti atent cerul senin se pot obesrva o multime de puncte luminose...dar este posibil si puncte negre...ce ,,danseza" aparent haotic in lumina soarelui.Aceste particule au fost numite de filozofia hindusa Chaitanya si sunt elemente ale Constintei.
Ele pot fii vazute de majoritatea dintre noi...dar nu pot fi simtite in mod normal.
Metoda este simpla;se priveste liber cerul senin. Dansul lor va apare in campul vizula daca vederea noastra este buna!

,,In this world every object has got five aspects, namely, Sath, Chith, Ananda, Rupa and Nama
(bei"ng, awareness, bliss, form and name).
Being, awareness and bliss are the three permanent attributes of every Jeeva (individual). Name and form are transitory. Man has forgotten his true Self and is leading his life believing the name and form to be real and the ephemeral world to be eternal. God is beyond all attributes and feelings. It is rather strange that man attributes"

Intr-o traducere libera se afirama ca fiecare obiect in acesta lume poseda 5 aspecte:
Trei sunt elemente ale constimtei si sunt permanente ,eterne.
Alte doua ,forma si numele(personalitatea) sunt tranzitorii.
Prin exercitiul propus de mine veti reusi sa fiti constienti de unul din elementele constintei;forma si personalitatea fiind evidente.
Din nefericire Dumnezeu este dincolo de toate acestea,se mai spune in text,...deci nu am realizat mare lucru!
Solutia...se numeste realizarea Sinelui!
Acesta realizare permite constientizarea refectarii lui Dumnezeu In toate cele 5 elemente ale fiintei.
Oamenii au fost inzestratii cu un mecanism interior special pt. a obtine acesta realizare.
Cea mai eficienta metoda cunoscuta de mine,si cu siguranta unica in acest timp moderna,este metoda propusa de Shri Mataji Nirmala Salve inca din anii 1970.
Probabil ca daca dati cautare pe net ,,realizarea sinelui"vor apare o multime de metode/sisteme avand acesta pretentie.
Nu va recomand decat cea de mai sus.

Va pot spune forte mult despre aceste elemente ale fiintei imateriale-elemente al constinei-Chaitanya.
E adevarat ca nu sunt vazute de toata lumea...si exista diverse forme particularizate ce pot fi vazute in anumite situatii.
Cel mai comun ,au fost descrise ca niste virgulite ce stralucesc in lumian soarelui;acesta fiind si starea energetica cea mai de dorit.
Nu este un subiect de forum insa observ ca exista si persone real intersate si sincere in cautarea lor.
Ticule...daca nu le vezi...incerca acest experiment!

www.realizareasinelui.ro/experiment.php

Poate le vei simti!

Personal,pana la acest experiment,nu le-am inteles niciodata cu toate ca m-au obsedat din copilarie.
Ramneam ,,blocat"ore intregi privindu-le jocul si increcand sa inteleg de ce nu pot sa ating si acest lucru pe care-l vad.
Noroc ca a venit adolescenta si am uitat....am dat tot felul de explicatii a la Ticu pt. linistea mea.
Cea cu un defect al ochilor mei a fost cea mai sadifacatore si chiar am avut intentia sa consult un medic.
Aun trecut peste douazeci de ani...si am desoperit acest experiment : www.realizareasinelui.ro/experiment.php
Am reluat studiile iar acum le pot si simti ...intr-o mica masura si controla.
Informatiile primite de la Shri Mataji Nirmala Devi au fost esentiale iar in prezenta dansei am vazut nanifestari surprinzatore ale acestei constinte.
Am inteles in final,ca dansa o controleza in intregime, cu toate ca acesta constinta are propria inteligenta si control.
Am sa va descriu doar una din experientele personale in legatura cu acesta constinta.
Priveam jocul ei la lumina camerei si in acelasi timp reflectam la o discutie avuta cu o doamna ce sustinea ca nu a facut nici un rau in viata,a incercat sa fie un model crestin de bunatate si curaj si cu toatea acestea a avut numai deceptii...chiar si probleme medicale seriose.
Pare o poveste banala,cotidiana ,numai ca eu credeam ca o cunosc bine pe acea doamna...si o consider chiar si acum o fiinta umana mult mai buna decat mine!
Dorinta mea a fost puterica de a intelege cauza reala a problemelor ei!
Brusc ,in fata mea ,acesta chaitanya,acele particole jucause, au format o imagine...un tablou colorat in care acea domana era personajul central!
Nu am inteles imediat...dar in zilele urmatore am continuat discutiile cu acea doamna.....si in final am inteles.
TABLOUL PREZENTAT DE PUTEREA CONSTINTEI IERA REPREZENTARE PERFECTA A NATURII CAUZEI PROBLEMELOR ACELEI DOAMNE.
Nu i-am spus niciodata deoarece nu era ceva de spus .Asta era viata ei si trebuia sa traga singura concluziile necesare pt. a scapa de proprile proiectii si valorizari gresite si mai laes de multimea de ,,bagaje"cu care plecase pe drumul vietii.
Cu siguranta,la acest capitol,toti suntem la fel!
Dar experienta mi-a demonstrat ca se poate comunica cu aceste particule inteligente...dar numai dupa ce omul are acesta,,realizare a SINELUI:.
Nu e nici o sansa de comunicare constienta cu ele inainte...si va vorbesc din proprie experienta.
Mai mult...se afirma in anumite scolii spirituale ca ceste pot fii doar vazute...nu si simtite.
Nu e chiar asa;cunosc foarte multi oameni ce le pot simti.
In fapt ,ceia ce vedem noi, nu sunt decat valurile unui ocean de particule ale constinta in care suntem scufundati.
Iar ce se intampla in acest proces al realzarii Sinelui este retragerea atentie de la exteriorul /valurile acestui ocean si fizarea atentiei in interior astfel ca constinta nostra individula devine una cu constinta Oceanului.
Dar acesta este alta problema....si nu este un subiect pur teoretic.
Trebuie sa experimentati un pic si apoi sa cititi .

Domnu' tell, singurele fiinte imateriale sunt cele din lumea cereasca, adica ingeri, demoni, si ce or mai fi pe acolo . ! Acele puncte sau virgule, ce apar cand e cerul senin, de fapt apar pe creierul mic al omului,si el da senzatia ca ar fi in fata noastra, datorita reflexiei luminii in celulele din ochi, datorita cerului senin, adica luminii albastre ,adica mai multe lungimi de unda fara valori precise .!. Fii sigur ca in zona unde apare un corp nu se mai vad punctele datorita reflexiei luminii intr-o lungime de unda precisa .; este principiul fotografiei color pe cliseu . ! Ar fi bine sa mai posteze si cei care cunosc acest lucru, fara SF-uri .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:24

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-02 06:00:34Eu inteleg si cred numai in ce spune religia si stiinta ca exista ticusor,esti intr-o grava eroare,stiinta si religia nu prea se pupa,asta poate fi si explicatia confuziei din creierul tau

Din respect pentru matale, ma fac ca nu am citit asta ;cum poti sa spui asa ceva bre ? tocmai, ca religia si stiinta se "pupa" ; stiinta spune ca religia este adevarata,adica asa s-a intamplat, religia sustine stiinta, ca cu ajutorul lui Dumnezeu se face stiinta . !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:32

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-02 06:11:18Disparitiile misterioase din Marea Neagra

In Marea Neagra, in imediata vecinatate a Insulei Serpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se afla un misterios Triunghi al Bermudelor.

Potrivit dovezilor de arheologie subacvatica descoperite de Robert Ballard, cel care a detectat epava “Titanicului”, Potopul lui Noe s-ar fi produs acum aproximativ 7.500 de ani. Avand “epicentrul” in dreptul Turciei de azi, un volum urias al Mediteranei s-a revarsat peste zonele din jur nimicind totul in cale: oameni, animale, plante. Asemenea miscari de mai mica sau mai mare amploare au continuat la diferite intervale de timp, dar inca din Evul Mediu, in Marea Neagra, a inceput sa se vorbeasca de o zona malefica unde dispareau diverse ambarcatiuni.

REGIUNILE MALEFICE

In anii ‘70, Ivan T. Sanderson, unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori ai Triunghiului Bermudelor, a elaborat o harta cu douasprezece regiuni malefice, identica celebrului Triunghi al Bermudelor. Subliniind ca planeta noastra opereaza prin electromagnetism, Sanderson se intreaba, pe buna dreptate, daca nu cumva zonele respective functioneaza ca niste uriase generatoare care creeaza valtori in interior si exterior, unde obiectele pot fi atrase si eliminate in afara altor dimensiuni, cunoscute de noi. Una dintre aceste regiuni ar fi si in Marea Neagra, in apropierea Insulei Serpilor.

Cercetatorii rusi si ucraineni afirma ca falia magnetica din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagra se deschide de la o fractiune de secunda pana la cateva minute. Intr-o astfel de falie a disparut in plina zi, pe o vreme excelenta, la 31 mai 1944, crucisatorul sovietic “Tiolkovski”, undeva la 70 km sud de Crimeea. Intamplarea navei de razboi disparuta brusc pentru totdeauna intr-o stranie ceata neagra a fost imortalizata in niste dosare secrete, al caror continut a fost dezvaluit de fostii ofiteri ucraineni din flota sovietica a Marii Negre.

LICHIDATI DE KGB

Dupa o luna, cativa pescari, au fost martorii unei alte disparitii uluitoare. Ei au vazut ziua-n amiaza-mare cum cateva avioane au disparut intr-un nor inchis la culoare. Era vorba, de fapt, de o formatie decolata de la Odessa, in scopul unei recunoasteri marine. Pescarii n-au avut insa norocul fostilor ofiteri ucraineni. Rudele lor au trebuit sa poarte vesminte cernite, deoarece pescarii, martori incomozi, au fost lichidati de KGB.

SPAIMA UCRAINENILOR

Ucrainenii pazesc cu strasnicie zona, confiscand orice ambarcatiune straina de pescuit. Pentru ca aici mai sunt gasite inca mine aflate in deriva din timpul razboiului. O astfel de mina a fost recuperata de ucraineni, la limita cu apele noastre teritoriale, dar cate mai sunt in aceeasi situatie, nimeni nu stie. Caci e greu de prevazut consecinta exploziei unei mine, in falia magnetica, pentru vasele aflate in preajma, vase care ar putea fi astfel proiectate intr-o alta dimensiune.

INSULA SERPILOR

In 1991, Ucraina a mostenit de la defuncta Uniune Sovietica, Insula Serpilor, de fapt o imensa stanca, ale carei laturi pot fi parcurse la pas normal in circa 40 de minute. Sarpele de apa, care a dat numele insulei, complet inofensiv, dar cu o infatisare dezagreabila, a disparut complet la mijlocul secolului trecut, din cauza amplelor lucrari secrete desfasurate de sovietici. In noiembrie 2003, ucrainenii au declarat Insula Serpilor zona de rezervatie naturala, ca sa demonstreze ca locul poate oferi conditii pentru turism.

RADAR DE MARE PUTERE

Singurii turisti din Insula Serpilor sunt militarii din personalul de “deservire”. Acesta intretine doua imense antene ale unui radar de mare putere, care “vede” o buna parte a Balcanilor si tot ce misca in Mediterana, pana la coasta de nord a Africii si zona controlata de Israel. Mai sunt intretinute statii de bruiaj si de ascultare a convorbirilor in sistem fonic si prin cablu si un chei unde pot acosta submarine? de buzunar.

:sml-confused0067 Uite ca exemplu relatia religie, stiinta .; stiinta spune ca a fost un potop de uriasa amploare in urma cu 7500 de ani, a lui Noe, s-a intamplat asa cum ai spus aici, religia il accepta .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:46

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-02 06:11:18Disparitiile misterioase din Marea Neagra

REGIUNILE MALEFICE

LICHIDATI DE KGB

SPAIMA UCRAINENILOR

INSULA SERPILOR

RADAR DE MARE PUTERE

Nu se spune regiuni malefice, ci forte malefice care actioneaza in aceste regiuni descrise de matale bre , adica forte dintr-o alta lume, nu a noastra, ce actioneaza asupra noastra in bine sau rau, sunt forte malefice . ! Se poate sa nu stim asta ?

Ticu
stefanescu_gerard

95 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 13:01

Știința și câmpul Akashic: O teorie integrală a tuturor lucrurilor

[quote]Misticii și înțelepții știau de mult timp că există un câmp cosmic care leagă totul în cea mai profundă realitate, un câmp care conservă și transmite informația. Acest câmp este cunoscut sub numele de „câmpul akashic“.

Descoperirile recente din domeniul fizicii cuantice indică faptul că acesta este real și își are echivalentul în câmpul punctului zero care conține câmpul ca atare. Acest câmp constă într-o mare subtilă de energii fluctuante de la care apare totul: atomi, galaxii, stele, planete, ființe vii și chiar conștiință.
Acest câmp al punctului zero (sau câmp A) este memoria constantă și eternă a universului. El deține datele a tot ceea ce s-a produs vreodată pe Pâmănt și în cosmos și le pune pe acestea în corelație cu tot ce trebuie să se întămple.

În această carte, filozoful și omul de știință Ervin Laszlo ne transmite esența acestui câmp de informații într-un limbaj clar și accesibil tuturor. Grație lumii științei, el confirmă intuițiile noastre cele mai profunde în ceea ce are legătură cu marea armonie unificată a universului, și aceasta prin teoria totului unitar.
După cum spunea filozoful William James, „suntem asemenea insulelor din mare, despărțite la suprafață, dar legate prin fundul mării“, și exact asta vom descoperi aici. [/quote]

alexvladandra

2 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 18:31

In legatura cu "mormolocii" aia,asa cum spunea si ticu, in primul rand nu e niciun fel de gravitatie sau miscare aiurea brauniana. Incearca sa te uiti in sus cand ii vezi. Se iau dupa privirea ta, ptr simplul fapt ca e de la ochii tai. E intr-un fel, lumina cu care ochii tai s-au obisnuit.
Incearca sa te uiti inspre soare cateva secunde..apoi inchide ochii si intoarce-ti capul de la soare. Sau invers, dupa ce te trezesti. Priveste atent ce se intampla. "Ii" vezi iar din cauza luminii, te asigur ca daca erau atat de mari, ii vedeai tot timpul.
Ma obisnuisem si eu cu "ei" la un timp ca imi placeau cum se intorceau dupa privirea mea..dar acum nu ii mai observ ca nu le dau prea multa atentie..am prea multe pe cap.

In privinta fenomenelor supranaturale si altele, printre fenomenele care mi se pare cu totul si cu totul "la limita" este si aurora boreala. Cautati imagini pe net sau pe oriunde si indrazniti sa spuneti ca nu par..din alt fel de lume. stiu ca sunt explicate de stiinta si etc. dar totusi, felul in care apar si se misca este
scuze ca m-am bagat in discutie

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 19:34

De la: alexvladandra, la data 2009-06-02 18:31:26In legatura cu "mormolocii" aia,asa cum spunea si ticu, in primul rand nu e niciun fel de gravitatie sau miscare aiurea brauniana. Incearca sa te uiti in sus cand ii vezi. Se iau dupa privirea ta, ptr simplul fapt ca e de la ochii tai. E intr-un fel, lumina cu care ochii tai s-au obisnuit.
Incearca sa te uiti inspre soare cateva secunde..apoi inchide ochii si intoarce-ti capul de la soare. Sau invers, dupa ce te trezesti. Priveste atent ce se intampla. "Ii" vezi iar din cauza luminii, te asigur ca daca erau atat de mari, ii vedeai tot timpul.
Ma obisnuisem si eu cu "ei" la un timp ca imi placeau cum se intorceau dupa privirea mea..dar acum nu ii mai observ ca nu le dau prea multa atentie..am prea multe pe cap.

In privinta fenomenelor supranaturale si altele, printre fenomenele care mi se pare cu totul si cu totul "la limita" este si aurora boreala. Cautati imagini pe net sau pe oriunde si indrazniti sa spuneti ca nu par..din alt fel de lume. stiu ca sunt explicate de stiinta si etc. dar totusi, felul in care apar si se misca este
scuze ca m-am bagat in discutie

Ticu
Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 22:57

In legatura cu "mormolocii" aia,asa cum spunea si ticu, in primul rand nu e niciun fel de gravitatie sau miscare aiurea brauniana. Incearca sa te uiti in sus cand ii vezi. Se iau dupa privirea ta, ptr simplul fapt ca e de la ochii tai. E intr-un fel, lumina cu care ochii tai s-au obisnuit

Pai v-ati bagat cam aiurea!
Ceia ce vedeti d-vostra este diferit...se afla in alt camp si nu este de dorit a fie vazut sau avut.Practic ceva extern este ,,agatat"in campul d-voastra intern .
Ar trebui sa va intrebati totusi:cum de vedeti asta ?
Ticule teoria cu campul vizual este emanata de constinta materialist dialectica de mult apusa.
Nu e nevoie de cunostinte superiore pt a intelege termenul din fizica optica de,,distanta focala"Nu ai cum sa-ti vezi retina...sau ce spuneti voi despre iluzie...particule electice pe retina...nu inteleg nimic...ca nu prea exista logica de nici un fel.
Dar daca doriti un experiment optic ce va confirma ca la REALIATAEA perceptilor umane mai trebuie umblat...
recomand STEREOGRAMA.
www.cnet.ro/2008/12/01/e-usor-sa-iti-faci-o-stereograma/
Veti fii foarte surprinsi de rezultat atunci cand veti vedea imaginea ascunsa 3D in spatele imaginii aparente.

Ce am propus eu aici este DOAR DE A REALIZA CA OMUL POSEDA SI UN ALT CORP DECAT CEL FIZIC .
Si este f. usor de a intra in contact cu acest corp subtil...printr-un experiment simplu...pe care nimeni nu l-a facut!
In schimb sau postat(pt a cata oara ) aceleasi teorii ce le vad pe mai pe toate forumurile...depasite si inutile ..
Cine este interesat de teoria unificata a campului...
Nassim Haramein - Teoria unificata a campului - Conceptul de dimensiune
Urmariti lectile lui...Ve-ti fi surprinsi....

www.youtube.com/view_play_list?p=BFCF270DE3B272D1&search_query=t...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 03:44

La viata mea am vazut o multime de imagini din acelea reziduale, care dau impresia de ceva exterior ochiului. Apar si cind inchizi ochii.
Acei "mormoloci", ca nu stiu cum sa le spun, SE MISCA SINGURI. Daca stai cu privirea fixa, se misca dezordonat, exact ca niste fiinte materiale. Parerea mea este ca sint entitati energetice, la modul nostru de impartire a realitatii. Eu stiu sa fac deferenta intre acele fosgene si acele "luminite". Aveau consistenta clara a unor meduze dar putin mai luminoase.
Aveti putina rabdare sa apara soarele.

royan32

291 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 07:40

intrebare: chestiile alea se vad doar afara, sau voi n-ati incercat si in alta parte?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 07:57

De la: royan32, la data 2009-06-03 07:40:21intrebare: chestiile alea se vad doar afara, sau voi n-ati incercat si in alta parte?

Eu personal le-am vazut doar afar, in lumina soarelui si pe nor luminat de soare. Altii am inteles ca le-au vazut si in alte conditii. Se pare ca trebuie lumina puternica. Deci e clar ca sint stravezii si e nevoie sa reflecte o anumita cantitate de lumina ptr a fi vizibile.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 08:02

Modul de functionare a creierului nostru face parte din lumea inca la limita a cunoasterii. Cititi de ce ne contrazicem, apar de multe ori conflicte interne si altele . Dupa parerea mea aceste conflicte apar mai mult cind "cadem", in jos. Cind avem o asazisa constiinta inalta, se rezolva din mers.

"În creier există cel puțin două lumi paralele

Timp de secole s-a crezut că creierul uman funcționează ca un tot unitar care își pierde funcționalitatea dacă îi este afectată structura. Mai târziu s-a constatat că, atunci când este necesar, unele zone ale creierului preiau funcțiile zonelor afectate. O mare uimire a provocat descoperirea că, în unele cazuri, omul poate trăi chiar în cazul atrofierii sau îndepărtării epifizei (glanda pineală). Deci, o parte a creierului nostru reprezintă un fel de „creier în creier”. Adevăratul șoc a venit însă atunci când s-a dovedit pe cale experimentală că ruperea legăturilor dintre emisfera stângă și emisfera dreaptă ale creierului nu are practic nici o influență asupra capacităților intelectuale și funcționale ale omului. Deocamdată, nimeni nu a reușit să găsească o explicație rațională acestui fenomen. Cercetările ulterioare au arătat, fără nici un fel de îndoială, că fiecare emisferă reprezintă o personalitate distinctă, cu propriile vise, amintiri, cunoștințe și emoții. Concluzia este că funcționarea de ansamblu a creierului nostru are în compunerea sa dou㠄lumi” egale ca importanță, adică așa cum se întâmplă probabil în Univers. Pe scurt, a devenit clar că în creier există cel puțin două lumi paralele.
Neurofiziologul Paul Maclin confirmă în lucrările sale că creierul uman se compune din trei zone independente puse una în alta și că fiecare trăiește potrivit propriului ritm. Legătura dintre ele este ținută de celule nervoase aflate în adâncul creierului, numite nucleu de intersectare. Impulsurile electrice au o regularitate surprinzătoare în acest loc. Dar cum funcționează aceste zone, astfel încât ritmul fiecăreia să nu îl încurce pe al celeilalte?Aceasta este încă o enigmă a creierului pe care știința actuală nu o poate explica"

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 08:09

Acest mod de functionare a creierului ar putea explica aceste dileme vechi de cind lumea, Dumnezeu-diavol, bine-rau, aceasta lupta a contrariilor care duce chiar la conflicte.
Repet parerea mea,. Numai ridicarea sferei de constiinta, poate anula sau ridica aceasta lupta pe sfere mai inalte unde sa apara transformarea acestei lupte in creatie.
De fapt exista o banuiala ca este in formare, fizic, al treilea, de fapt al patrulea creier, peste cele 2.
D.p.d.v. energetic acesta deja exista, ca dovada fiind chiar modul nostru de comportare diferit de al animalelor. Putem "uni", contrariile teoretic, fara sa sarim la cel mai mic stimul extern, la "bataie". Adica modul de intelegere superior al realitatii.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 10:11

De la: tell, la data 2009-06-02 22:57:31In legatura cu "mormolocii" aia,asa cum spunea si ticu, in primul rand nu e niciun fel de gravitatie sau miscare aiurea brauniana. Incearca sa te uiti in sus cand ii vezi. Se iau dupa privirea ta, ptr simplul fapt ca e de la ochii tai. E intr-un fel, lumina cu care ochii tai s-au obisnuit

Ceia ce vedeti d-vostra este diferit...se afla in alt camp si nu este de dorit a fie vazut sau avut.Practic ceva extern este ,,agatat"in campul d-voastra intern .
Ticule teoria cu campul vizual este emanata de constinta materialist dialectica de mult apusa.
Nu e nevoie de cunostinte superiore pt a intelege termenul din fizica optica de,,distanta focala"Nu ai cum sa-ti vezi retina...sau ce spuneti voi despre iluzie...particule electice pe retina...nu inteleg nimic...ca nu prea exista logica de nici un fel.
Dar daca doriti un experiment optic ce va confirma ca la REALIATAEA perceptilor umane mai trebuie umblat...
recomand STEREOGRAMA.
Veti fii foarte surprinsi de rezultat atunci cand veti vedea imaginea ascunsa 3D in spatele imaginii aparente.

Ce am propus eu aici este DOAR DE A REALIZA CA OMUL POSEDA SI UN ALT CORP DECAT CEL FIZIC .
Si este f. usor de a intra in contact cu acest corp subtil...printr-un experiment simplu...pe care nimeni nu l-a facut!
In schimb sau postat(pt a cata oara ) aceleasi teorii ce le vad pe mai pe toate forumurile...depasite si inutile ..

www.youtube.com/view_play_list?p=BFCF270DE3B272D1&search_query=t...]

Se pare ca matale bre, imi interpretezi altfel ideea mea ;cand am spus de distanta focala, ? sau cand am spus ca omul isi vede retina? sau particule electrice pe retina ?Nuuu, altceva am zis .!poate mai clar ,ca sa intelegi, este pe principiul aparatelor de filmat ,pozat digitale, a videoului .! Acei mormoloci sunt rezultatul impulsurilor electrice, trimise de celulele din ochi , ele fiid sensibile la lungimi de unda specifice fiecarei celule.si culori ; daca in spatiu nu e o imagine precisa ,un obiect sa reflecte lungimi de unda, atunci acele celule trimit la creier lungimi de unda diferite [ aiurea ] ce da senzatia in creier de "mormoloci " . aceste senzatii sunt trimise in cristalul lichid al ochiului, nu retina , si omul are senzatia ca vede "mormoloci "in fata ,daca plimbi capul acei mormoloci merg cu privirea .! Stereogramele se refera la imaginea 3D adica tridimensionala, si nu au legatura cu subiectul respectiv .!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 10:25

De la: nastasemihail, la data 2009-06-03 03:44:40La viata mea am vazut o multime de imagini din acelea reziduale, care dau impresia de ceva exterior ochiului. Apar si cind inchizi ochii.
Acei "mormoloci", ca nu stiu cum sa le spun, SE MISCA SINGURI. Daca stai cu privirea fixa, se misca dezordonat, exact ca niste fiinte materiale. Parerea mea este ca sint entitati energetice, la modul nostru de impartire a realitatii. Eu stiu sa fac deferenta intre acele fosgene si acele "luminite". Aveau consistenta clara a unor meduze dar putin mai luminoase.
Aveti putina rabdare sa apara soarele.

Domnu' nastasemihail , scoate cuvantul "entitati, " si inlocuieste-l cu altul, Entitatile sunt fiinte din lumea cereasca , imparatia Domnului, adica ingeri, demoni, si fantome daca exista, eu nu am vazut .!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 12:37

De la: ticu, la data 2009-06-03 10:11:25
De la: tell, la data 2009-06-02 22:57:31In legatura cu "mormolocii" aia,asa cum spunea si ticu, in primul rand nu e niciun fel de gravitatie sau miscare aiurea brauniana. Incearca sa te uiti in sus cand ii vezi. Se iau dupa privirea ta, ptr simplul fapt ca e de la ochii tai. E intr-un fel, lumina cu care ochii tai s-au obisnuit

recomand STEREOGRAMA.

Se pare ca matale bre, imi interpretezi altfel ideea mea ;cand am spus de distanta focala, ? sau cand am spus ca omul isi vede retina? sau particule electrice pe retina ?Nuuu, altceva am zis .!poate mai clar ,ca sa intelegi, este pe principiul aparatelor de filmat ,pozat digitale, a videoului .! Acei mormoloci sunt rezultatul impulsurilor electrice, trimise de celulele din ochi , ele fiid sensibile la lungimi de unda specifice fiecarei celule.si culori ; daca in spatiu nu e o imagine precisa ,un obiect sa reflecte lungimi de unda, atunci acele celule trimit la creier lungimi de unda diferite [ aiurea ] ce da senzatia in creier de "mormoloci " . aceste senzatii sunt trimise in cristalul lichid al ochiului, nu retina , si omul are senzatia ca vede "mormoloci "in fata ,daca plimbi capul acei mormoloci merg cu privirea .! Stereogramele se refera la imaginea 3D adica tridimensionala, si nu au legatura cu subiectul respectiv .!

ticule cred ca vorbim de lucruri diferite!
si tu poti vedea steneogramele?
ca nici pe ale nu le poate percepe toat lumea....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 14:04

De la: tell, la data 2009-06-03 12:37:07
De la: ticu, la data 2009-06-03 10:11:25

recomand STEREOGRAMA.

ticule cred ca vorbim de lucruri diferite!
si tu poti vedea steneogramele?
ca nici pe ale nu le poate percepe toat lumea....
:

sml-confused0067: despre stereograme e mult de discutat,ea se bazeaza pe iluzie optica de adancime la o imagine plana., printr-o tehnica speciala da iluzia ca obiectul plan il vezi in trei dimensiuni [ ca in realitate. ] ; ele se vad cu ajutorul stereoscopului.

Ticu
Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: