Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 17:46
Dle Ticu,
Aflandu-va intr-o multime de oameni nu vi s-a intamplat niciodata sa aveti o anume stare pe care sa va binedispuna sau din contra?! ...Ori in prezenta unei anume persoane.... acestia nu au vorbit cu Dvs....dar, aveti totusi acea stare...cum credeti ca au interactionat cu Dvs.? Toti, prin gandurile pe care le avem emitem in jurul nostru...ganduri ce capata forma ( am citit undeva ca a existat un yogi ce reusea sa materializeze ...materie sub cele mai diverse forme)...acestea " plutesc" in Infinitul materiei ce ne inconjoara....Pamantul are o aura...formata din gandurile noastre....Cristalele alea de care vorbeam au minunata capacitate de a stoca ....ganduri...si mai apoi de a le re-emite...amplificat...! Unii initiati purtau un cristal de cuart pe frunte spre a-si amplifica si directiona...forta gandului..exista si reprezentari grafice, vechi, ale acestui lucru... Ma opresc aici...sunt sigur ca nefiind "stiintifica" treaba asta n-o sa va cada tocmai bine, asa ca astept polemica....
de omnia dubitandum
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 20:15
De la: cristianvitu, la data 2009-05-28 17:46:08Dle Ticu,: sml-indifferent0014: Domnu' cristianvitu, as fi in cea mai buna stare daca matale ai renunta la acel Dvs si mi te-ai adresa direct la singular , ticu, [tu]! Referitor la subiect, da , mi s-a intamplat asta ,dar , am citit intr-o lucrare de la biblioteca universitara , ca niste fizicieni au descoperit cum se manifesta dragostea .; aura exista , clar, este formata din unde electromag. adica au lungimi de unda, daca la doua persoane aurele lor au aceleasi frecvente, se interpatrund [ cunoscutul fenomen diapazon ] si cele doua persoane se plac.! cred asta, ca e scrisa de savanti . - am spus asta ca sa ma explic ca acea stare, tot prin acele aure sunt transmise intre persoane ., ca daca persoana nu se gandeste la mine cum sa transmita ?
Ticu
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 01:17
De la: nastasemihail, la data 2009-05-28 04:44:16De la: ticu, la data 2009-05-27 14:54:51De la: nastasemihail, la data 2009-05-27 05:22:34Abia acum, citind cele postate de dl Ticu si Dl Dkko, am ajuns la concluzia ca totusi e bine sa-i lasi pe omeni sa creada in ce vor ei. Eu vorbesc de unele fenomene care nu sint numai citite de mine. Am vazut de 2 ori ozn-uri, am avut o multime de vise premonitive, am cracteristici telepaaatice putin peste medie, am putine caracteristici de magnetizare, dar cred ca normale. Am o putere de concentrare mult peste medie. Astea sint caracteristici care le am si eu si bineinteles foarte multi oameni. Altele le postez din ceea ce am citit sau vazut pe internet. Eu nu sint aici sa conving punctual persoane care nici nu vor sa auda de astfel de fenomene. Sint aici ptr schimb de informatii, nu sa ma contrazic si sa ma invirt in jurul cozii si sa ajung sa ma intreb daca am vazut ceea ce am vazut sau sa stau la coada. Subscriu pt. OZN-uri!!!!!! Si eu am vazut unul cu ochii mei si era sa ma scap pe mine. Nu la figurat, la propriu. Pe 3 spre 4 noiembrie 1997 la 4 si 15 minute dimineata, pe mare (eram pe un vas de pescuit tip Chefalu 3 de 25tdw). L-am vazut toti de pe punte, eram vreo 4, ceilalti erau ori in sala masinilor ori dormeau sub punte, de unde nu puteai sa vezi (hublourile nu ofereau suficienta vizibilitate). Comandantul imi spusese cu o zi in urma ca se tot invart obiecte de astea pe langa unitatea militara secreta de la Gura Portitei (Tulcea), dar si asa pasionata de UFO cum eram, nu l-am crezut. Eram cam la 5 km de Gura Portitei si pe langa noi mai erau 2 vase care transportau o teava lunga pt. platforma marina (cred ca piesa de schimb sau asa ceva ). Stiu ca a vorbit comandantul si cu ei sa-i atentioneze. Avea forma eliptica, si un brau de lumini rosii si galbene care sclipeau ca la discoteca. Si mai pot sa va spun ca in noiembrie, la 4 si 15 dimineata, pe mare SE VAD ZORILE. Deci stiu bine ca nu era nici stea, nici miraj, nici Venus, nici stol de pasari sau alte baliverne cu care se justifica "persoanele rationale". Iar chestia aia a disparut pur si simplu de pe cer, facand arc de cerc pe bolta in mai putin de o secunda,dupa vreo 5 minute. Comandantul mi-a spus ca aparea de vreo 3, 4 ori PE SAPTAMANA!!!! Ma pricep putin la fizica si va spun ca tehnologia terestra, cel putin in 1997, nu permitea asemenea performanta. Tot in anul ala, dar in iunie parca, dadusera o stire la telejurnal despre un OZN care ar fi aterizat la CERTZESHTI (nu stiu cum sa scriu fara diacritice) in jud. Braila cred. Dar din cate povesteau asta era mic, ca incapuse sa aterizeze in "centrul" satului, pe strada (o intersectie cred). Al meu era mai mare, nu pot sa estimez bine, dar avea diametrul cam 1,6 daca iei ca etalon lungimea unui stalp de telegraf. (adca un stalp plus inca doua treimi). Iar in 2004, la vreo 500 de m de unde locuiam eu au aparut cercuri in grau...Din pacate am aflat abia la sfarsitul anului si nu le-am vazut personal........
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 01:32
Uitasem link-ul www.unexplainable.net/1/tsu.wmv Ia uitati-va peste ce am dat pe net: Sper ca reusiti sa vedeti si voi (ca au inceput sa scoata video-ul si de pe You-Tube, pt ca e SUPERINCOMOD). Daca nu reusiti, scrieti-mi pe q22@live.it si va lamuresc eu, sau digitati pe You-Tube scheletri giganti -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Eu stiam de oameni cam de 33 picioare maxim. Cam 11 m. Este si o scara a gigantilor care au trait in vechime. Sint schelete foto prin anii 30 si sec 19. Deci e putin probabil sa fie falsuri. Dar 150 piciore...[/quote] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pai v-am spus sa intrati pe link si vedeti scheletul filmat din elicopter....Nu stiu daca intelegeti englezeste, se aude si f. prost. Dar daca digitati pe You Tube sau chiar pe Google ce v-am scris mai sus, o sa vedeti ca sunt o multime de rezultate. Unele sunt chiar mai mari (cu mult) de 11m si sunt aici in Europa. In Sardegna carau un craniu de pe santierul arheologic cu roaba (si nu mai incapea si altceva in afara de craniu).
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 01:39
De la: nastasemihail, la data 2009-05-28 04:06:03De la: cristianvitu, la data 2009-05-27 18:24:50...aAAaa..Dna Gabi, cititi putin despre baza de informatii akashika sau acashika...luati de pe google daca nu aveti alta sursa...desi o atare baza se acceseaza altfel...e interesant insa, macar ca lectura.... Asta cu Luna n-o stiam...ma refer la avertisment. Am citit doar ca Einstein ar fi spus ca extraterestrii sunt oameni care au parasit Terra acum 20 000 de ani. Dar nu stiu daca nu e vreo gaselnita gazetareasca..... Ma intereseaza amanunte, daca stiti unde le-as putea gasi.... |
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 01:55
De la: nastasemihail, la data 2008-11-12 03:55:41EU AM AVUT FOARTE MULTE VISE PREMONITIVE (AM VERIFICAT ACEST LUCRU ULTERIOR) SI GINDURI COMUNE CIT SE POATE DE CLAR CU PERSOANE APROPIATE ( SPUN DE ACESTE 2 CARACTERISTICI FIINDCA AM CONSTATAT CA AU O MANIFESTARE ASEMANATOARE DECI O CAUZA COMUNA). VISELE PREMONITIVE MI LE-AM PUTUT EXPLICA DUPA VIRSTA DE 30 ANI SI AU FOST CLARE SI DIRECTE NU INVERSATE CUM SE SPUNE. Da, nu sunt inverse; sunt explicite de tot. Odata adormisem in masina, dupa un voiaj lung si am visat ca facusem accident si zburase capul copilului prin masina(avea doar 2 ani si dormea in spate). M-am trezit speriata si am apucat sa-i spun sotului sa reduca viteza, sa nu ni se intample ca unui prieten care incercase sa evite un caine....Am apucat sa-i spun doar ca daca vede un caine sa tina drept......Atat am spus si a si aparut (la 2 noaptea, pe autostrada goala, la 2km de intrarea in Carrefour la Bucuresti). Aveam 115 la ora, ca apucase sa reduca viteza, dar tot l-am luat in plin.E ciudat ca a facut radiatorul praf, dar nu ne-a spart farurile. Practic, in afara de radiator, nu era nici macar o zgaraietura. Dupa 1 an sau 2, nu retin bine, sotul meu a visat ca fratele lui facea accident de masina. L-a sunat sa-i spuna sa nu plece la drum fara sa doarma bine inainte, dar cumnatul meu nu l-a ascultat. A 2-a zi ne-am dus sa-l luam din sant de la Pitesti (tocmai de la Constanta)
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 03:43
De la: 9am007548, la data 2009-05-29 01:39:53De la: nastasemihail, la data 2009-05-28 04:06:03De la: cristianvitu, la data 2009-05-27 18:24:50...aAAaa..Dna Gabi, cititi putin despre baza de informatii akashika sau acashika...luati de pe google daca nu aveti alta sursa...desi o atare baza se acceseaza altfel...e interesant insa, macar ca lectura.... Chestia cu Einstein am citit-o si eu, dar nu pe internet. Cu Luna, este evident ca se dispune de tehnica incomparabil mai avansata ca in anii 60-70. Si liniste in domeniu.Pe internet am citit acest mesaj care li s-a adresat americanilor. Dar la ultimele 3 expeditii, Apollo 18, 19, 20. Avertismentul, se pare ca a fost f dur si explicit. Pina atunci, nu aveti ce cauta pe Luna. Se pare ca si rusii stiu exact despre ce e vorba. Dovada ca ar fi asa. Chinezii, nici ei nu indraznesc sa faca expeditii pina in 2020. Si dispun de bani si tehnica. Li s-a spus americanilor ca " Luna este si a noastra nu numai a voastra". Au fost amenintati. Se pare ca asta e motivul ca nu s-au facut nici macar planuri ptr Marte. Trebuia facuta o baza sau mai multe pe Luna, aprovizionata, si apoi Marte.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 03:51
Am sa postez eu caracteristicile acestor obiecte, ca un rezumat. La topicul "cazuri reale de oznuri".
Ptr a se vedea ca nu are nici o legatura (deocamdata), cu posibilitatile noastre ale oamenilor. Este o combinatie de tehnica avansata si capacitati atit de rezistenta a unor fiinte din interior, deosebita, cit si niste capacitati pe care nu le avem noi.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 04:00
De la: stefanescu_gerard, la data 2009-05-28 12:04:42De la: nastasemihail, la data 2008-11-18 17:12:57O MINTE CARE FUNCTIONEAZA FOARTE BINE ESTE ACEEA CARE PUNE CEASUL SA TE SCOLI DIMINEATA IN LOC SA TE SCOLI TU FARA CEAS, O MINTE CARE CAUTA IN AFARA RASPUNSURI UN LOC SA STEA LINISTITA CITEVA MINUTE PE ZI SA-SI RASPUNDA DE CE E AGITAT. PUR SI SIMPLU DIN CAUZA UNEI MICARURI GRELE. O MINTE SANATOASA ESTE ACEEA CARE TAIE TREI SFERTURI DIN PADURILE UNEI TARI PTR A-SI FACE MOBILA SAU A O ARDE. O MINTE SANATOASA ESTE ACEEA CARE CONSIDERA CA PAMINTUL ESTE SINGURA REALITATE DIN UNIVERS. O MINTE SANATOASA ESTE ACEEA CARE REFUZA CEEA CE VAD MILIOANE DE OAMENI. INTR-ADEVAR ITI TREBUIE MULTA VOINTA SI "CREDINTA" PTR A BAGA IN CATEGORIA NEBUNILOR PE TOTI CARE SPUN CA LI SE INTIMPLA SAU VAD FENOMENE IESITE DIN COMUN. ACESTE FENOMENE SINT RARE INTRADEVAR, DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU EXISTA. TRAIM O EPOCA PRAGMATICA CARE NE VA FACE SA IESIM DIN ACEST FEL DE A GINDI NEGATIVIST. ORICE OM CU O ANUMITA CARACTERISTICA VA FI PRIVIT CA O ADEVARATA PERLA PTR CEI DIN JUR SI NU CA UN NEBUN. CE ESTE MAI BINE, SA STAM LA TELEVIZOR SI SA CONSIDERAM LUMEA EXTERIOARA IN NEREGULA SAU SA FIM ACTIVI SI POZITIVI. APROPO DE NEBUNI, SE CONSIDERA CA NEBUNII SINT OAMENI CARE NU SE MAI POT ECHILIBRA IN LUMEA REALA, DAR CEEA CE VAD EI NICI NU POT SPUNE ALTORA. UN OM SANATOS ROADE TOT CE VEDE IAR LA SFIRSITUL VIETII SE INTREABA CE A REALIZAT, UN MALDAR DE GUNOI, DAR ESTE SANATOS LA MINTE. CREIERUL NOSTRU ESTE FACUT MAI DEGRABA PTR O INTELEGELE SUPERIOARA A LUCRURILOR SI MAI PUTIN PTR SUPRAVIETUIRE IN EPOCA ACEASTA MODERNA. DACA VOM REFUZA ORICE ASTFEL DE FENOMEN CA FIIND CIT DE CIT REAL, SAU VOM EXPLICA TOTUL NUMAI PRIN PRISMA CUNOSTINTELOR ACTUALE OFICIALE, VOM SFIRSI PRIN A FI MAI RIDICOLI DECIT CEI CARE SPUNEAU CA NU POT CADE PIETRE DIN CER SAU PAMINTUL E PLAT SI E IN CENTRUL UNIVERSULUI. CA SA INCHEI VOI CATALOGA ACESTE FENOMEME IN 2 CATEGORII MARI, CELE CE TIN DE TRAIRILE INTERNE ALE OAMENILOR CARE NICI MACAR NU POT FI CUMVA COMENTATE, SI CELE EXTERNE VAZUTE CHIAR DE MAI MULTI OAMENI. FENOMENE CE TIN DE GHICITORI, VRAJITORII, OCULTISM SAU ALTELE ASEMENEA SINT MAI DEGRABA FACUTE PTR A SE CISTIGA BANI. NU E CAZUL SA AJUNGEM LA ASTFEL DE SUBIECTE. MA SCUZATI CA SINT MAI DUR IN LIMBAJ INSA AM INTILNIT SI EU O SERIE DE FENOMENE PE CARE LE UIT IN TIMP, CA OM SANATOS CE SINT. Aceste remarci le-am facut in bataie de joc, fiindca in momentul in care am deschis topicul am fost intimpinat cu remarci ca fenomenele la limita cunoasterii ar da bine numai la ce cu probleme psihice. Cum ca cei normali nu au tangenta cu asa ceva. Deci eram suparat. Eu ma scol fara ceas, LA MINUT. Iar dupa aceea am despartit teoretic fenomenele in, personale sau ce tin de persoana respectiva. Si externe care le vad toti dar nu pot fi explicate acum.
|
|
royan32 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 08:13
De la: ticu, la data 2009-05-26 10:15:02De la: dkk0, la data 2009-05-25 21:57:58Hai sa va mai zic una. da' esti chiar tare! incerci sa convingi pe cineva ca ce-a vazut cu ochii lui nu e adevarat, doar pt ca tu ai alta parere! da mah dkko, citeste biblia, cum te sfatuieste ticu, mai ales ezechiel si din exod, partea aia cu iesitul si despartitul marii, vezi cine-i insoteste pe evrei! si astea-s numai 2. pana si parintele cleopa a avut o asemenea intalnire. marturii ale oamenilor normali sunt sute, numai eu stiu vreo 2-3 povestiri, dintre care unul lucreaza la aeroport, altul a filmat si cand s-a dus sa vorbeasca cu.. nu stiu cine de la televiziune, s-a trezit acasa cu unii, care dupa cum zice el-vorbeau romaneste"ciudat", si vroiau inregistrarea- acelasi episod il gaseti in "odiseea spatiala" dar nu mai stiu care parte, e o chestie adevarata, povestita de clark (el insusi face aceasta mentiune) si prin care vrea sa faca legatura cu subiectul cartii. iar altul povesteste ca prin anii 70-80 parca nu mai retin exact, intr-o zona a bucurestiului asa ceva a stat pe cer o perioada buna de timp. bineanteles ca in presa nu s-a scris nimic! banuiesc ca tu n-ai auzit de tunguska, blue book project, si doar atat imi amintesc, aaa, buzz aldrin, prunariu care zice ca el crede ca asa ceva exista (eu as zice ca astronautii vorbesc intre ei) etc. nu-ti mai zic de unu' care a venit la tv cu poze si inregistrari. erau de fata o turma de d-astia care se ocupa cu explicatia fenomenelor luate drept ozn (ozn poa' sa fie si-un meterorit, dar de obicei cuvantul se fol. doar pt aparat de zbor). n-a mai zis nimeni nici pas! si aborigenii sau sumerieii care au reprezentari cu nave spatiale, probabil ca cineva s-a dus in zonele respective, a facut desenele si le-a ingropat la loc, sau a folosit materiale de acum cateva mii de ani, ca sa ne pacaleasca pe noi! intra pe xfacts.com la madonna paintings, ca-s niste tablouri de acu' cateva sute si pana intr-o mie de ani si poate explici tu cum au pictat aia asa ceva! pe de alta parte s-ar putea sa ai dreptate, or fi ajuns americanii la tehnologia mult visata si folosesc spatiul aerian international pe post de pista de proba! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 08:23
sml-confused0006: Cum adica bre,noi astia care mai credem in lucruri Dumnezeiesti suntem profani ? adica prosti ! vezi ca suntem multi la numar !
Raporteaza abuz de limbaj Ticu ticusor,este si o vorba de duh,care spune multi da' prosti!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 08:35
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-29 08:23:36sml-confused0006: Cum adica bre,noi astia care mai credem in lucruri Dumnezeiesti suntem profani ? adica prosti ! vezi ca suntem multi la numar ! Asa o fii.;- sau: prosti prosti, dar multi la numar !
Ticu
|
|
dkk0 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:57
De la: royan32, la data 2009-05-29 08:13:06De la: ticu, la data 2009-05-26 10:15:02De la: dkk0, la data 2009-05-25 21:57:58Hai sa va mai zic una. |
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 12:13
De la: nastasemihail, la data 2009-05-29 03:43:05De la: 9am007548, la data 2009-05-29 01:39:53De la: nastasemihail, la data 2009-05-28 04:06:03De la: cristianvitu, la data 2009-05-27 18:24:50...aAAaa..Dna Gabi, cititi putin despre baza de informatii akashika sau acashika...luati de pe google daca nu aveti alta sursa...desi o atare baza se acceseaza altfel...e interesant insa, macar ca lectura.... Pai n-am zis ca am citit pe internet. Am net doar de 2 ani.... Am citit si ca au facut experimente pe Luna (au detonat tritol) si Luna se comporta ca un corp gol...vibreaza ca un corp gol....Cred ca sunt cu discutia asta. Nu stiam de topicul cu OZN-uri. Oricum, am aflat multe si din cartea lui Doru Davidovici - Lumi Galactice. |
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 14:47
....luna se comporta ca un corp gol....unii spun ca s-ar fi despris, nu stiu cand, din Pamant...altii zic cum ca ar fi fost capturata de Terra...mai vine si amiralul Bird( inceputul sec. 20), care dupa ce se "plimba" la Polul Nord cu avionul, se intoarce si zice: Pamantul e gol..inauntru mai e o Lume...in 2007 a fost organizata inca o expeditie spre "acea lume"...dupa ce am citit si pe Internet despre ea, am asteptat...degeaba ...a mai auzit cineva, ceva?
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 20:29
Nu exista explicatie stiintifica despre OZN-uri, totul este presupunere, nicio data pamantul nu a fost vizitat de extraterestrii, e imposibil, OZN-urile sunt , iluzii optice, sateliti meteo sateliti de spionaj [asta cred si eu ] sau diferite jocuri de lumini . ! OZN= SF
Ticu
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 21:17
De la: ticu, la data 2009-05-29 20:29:24 pai normal ca nu exista... deocamdata, pt ca altfel nu s-ar mai numi ozn! vezi ca ce s-a intamplat la tunguska au reusit sa explice dupa cateva zeci de ani, in functie de evolutia stiintei! sau poate ca cine stie nu vrea sa explice, nu are acest interes, e vorba de o tehnologie care merita sa te bati pe ea-vezi circul din anii 60 cu iesitul in spatiu si aselenizarea, cand au plecat astronautii cu naveta lipita cu ciunga, de teama sa nu le-o ia rusii inainte. vezi tehnologia stealth-inainte sa fie facut public, o gramada de americani vedeau noaptea un obiect ciudat pe cer, pt ca prietenii lor de la armata faceau teste noaptea si nu degeaba. nu inteleg ce ti se pare chiar asa de imposibil!
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 21:22
despre chestia cu amiralul Bird am mai auzit, dar despre expeditia din 2007 n-am auzit chiar nimic!???
|
|
oryon_belt 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 22:50
Era seara tirziu, cind a inceput o furtuna cu fulgere si traznete,vreme mare, cum se spune. A si traznit intr-o anexa vis-a-vis de casa unde locuiam pe atunci, chiar intr-un cuib de bufnita. Ne retrasesem toti membrii familiei in bucatarie, o bucatarie relativ mare, mai mult lunga decit lata, in care se intra direct de-afara, pe niste scari de ciment incadrate de o balustrada simpla de fier. Eram eu, mama cu fratele meu in brate(plingea probabil speriat de tunete),tata si bunicii mei. Nu stiu de ce, dar lasasera usa deschisa, atmosfera era destul de terifianta si-mi aduc aminte ca era cam intuneric. La un moment dat ne trezim cu o sfera ca de foc, o minge luminoasa care urca pe deasupra scarilor, cam la 15 cm inaltime, patrunde in bucatarie, o strabate in toata lungimea ei si se intoarce pe acelasi traseu exact pe unde a intrat.
Un vis interesant, cu atit mai mult ca am visat si eu si fiica-mea aproape acelasi lucu in aceeasi noapte. Se facea ca a cazut cineva in casa scarilor. Locuiam la bloc pe la sfirsitul anilor '90, la etajul 1. In visul fetei mele era ca si cum catelul nostru cazuse si a murit, in visul meu a cazut o persoana dar nu stiam cine dar n-a murit, doar catelul meu statea in fata usii. Dupa o saptamina s-a intimplat in realitate. Era seara, citeam o carte si profitam din plin de linistea intr-un fel nefireasca pe care am constientizat-o la un moment dat. Chiar era prea liniste. Apoi se aude un zomot ca atunci cind treci cu un bat peste niste gratii si ma gindesc ca se da vreun copil pe balustrada. Era un fel de sport national datul asta pe balustrada...Se auzea de undeva de sus, probabil de pe la et 4. Se mai aude o data, apoi o bufnitura, inca una parca mai puternica si apoi busitura finala, dupa care se lasa o liniste literalmente mormintala. Am stiut atunci ca a cazut cineva, nu se auzea nici un geamat, eram terifiata si-mi era groaza sa deschid usa . N-am putut s-o fac, apoi am auzit tipete, era tatal baiatului care cazuse de sus. Norocul copilului era ca fiin iarna era imbracat cu paltonul si avea o caciulita groasa pe cap, care i-a mai amortizat cazatura. A stat vreo doua zile in coma si si-a revenit cu timpul. Singurul rol al ciinelui in vis a fost ca in realitate urcind scarile cu el cu o zi inainte de accident a intrat in apartamentul celui care a cazut, fiind usa deschisa, lucru pe care nu-l facea niciodata si nici nu l-a mai facut. Deci intr-un fel el mi-a aratat unde avea sa se intimple, da' bineinteles ca n-am priceput numai dupa aceea. Premonitiile din vis sint interesante, dar mi se par de-a dreptul fantastice cele in stare nomala, constienta.,cind pur si simplu iei la cunostinta ca a murit cineva sau ca va muri si chiar asa se intimpla... |
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 03:58
De la: oryon_belt, la data 2009-05-29 22:50:21Era seara tirziu, cind a inceput o furtuna cu fulgere si traznete,vreme mare, cum se spune. A si traznit intr-o anexa vis-a-vis de casa unde locuiam pe atunci, chiar intr-un cuib de bufnita. Ne retrasesem toti membrii familiei in bucatarie, o bucatarie relativ mare, mai mult lunga decit lata, in care se intra direct de-afara, pe niste scari de ciment incadrate de o balustrada simpla de fier. Eram eu, mama cu fratele meu in brate(plingea probabil speriat de tunete),tata si bunicii mei. Nu stiu de ce, dar lasasera usa deschisa, atmosfera era destul de terifianta si-mi aduc aminte ca era cam intuneric. La un moment dat ne trezim cu o sfera ca de foc, o minge luminoasa care urca pe deasupra scarilor, cam la 15 cm inaltime, patrunde in bucatarie, o strabate in toata lungimea ei si se intoarce pe acelasi traseu exact pe unde a intrat. Deci ati vazut un fulger globular. Eu stiu ca astea au 2 caracteristici, de fapt mai multe. Trec prin obiecte materiale. Pot exploda destul de puternic la contactul cu orice. Ceea ce e interesant e ca nu prea ating obiectele. Ati putea sa-mi confirmati pe unde a intrat si pe unde a iesit din casa. Deci daca a intrat cu usa inchisa.
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 04:03
De la: ticu, la data 2009-05-29 20:29:24 Hai dl Ticu. Daca nu ai vazut, nu inseamna ca nu exista. Eu tot spun pe forum ca am vazut unul in 68 si unul in 86. Cel din 86 am avut confirmarea in perioada urmatoare ca a fost vazut si de altii de la Brasov si Constanta. Era paralel cu pamintul, deci nu putea fi meteorit si practic nu avea coada. Deci nu meteorit. Si extrem de mare. Multi km in diametru, din moment ce a fost vazut la aceeasi marime si la Bucuresti si Brasov. Era mai mare decit Luna plina. Putin mai mare.
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 09:34
eu am inteles ca fulgerele astea globulare sunt foarte rare, dar foarte periculoase, mai ales datorita modului lor de manifestare!
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 11:58
De la: oryon_belt, la data 2009-05-29 22:50:21Era seara tirziu, cind a inceput o furtuna cu fulgere si traznete,vreme mare, cum se spune. A si traznit intr-o anexa vis-a-vis de casa unde locuiam pe atunci, chiar intr-un cuib de bufnita. Ne retrasesem toti membrii familiei in bucatarie, o bucatarie relativ mare, mai mult lunga decit lata, in care se intra direct de-afara, pe niste scari de ciment incadrate de o balustrada simpla de fier. Eram eu, mama cu fratele meu in brate(plingea probabil speriat de tunete),tata si bunicii mei. Nu stiu de ce, dar lasasera usa deschisa, atmosfera era destul de terifianta si-mi aduc aminte ca era cam intuneric. La un moment dat ne trezim cu o sfera ca de foc, o minge luminoasa care urca pe deasupra scarilor, cam la 15 cm inaltime, patrunde in bucatarie, o strabate in toata lungimea ei si se intoarce pe acelasi traseu exact pe unde a intrat. este vorba de un fulger globular, numit de marinari si "focul Sfantului Elm", provocat de ionizarea excesiva a unui volum din atmosfera, mai ales pe timpul furtunilor cand sarcina electrica creste...de fapt creste gradientul electric al atmosferei care in mod normal este de 1000 V/ mp la distanta de 1 m fata de potentialul zero=suprafata pamantului. Gradientul electric creste proportional cu distanta fata de suprafata cu potential zero. Fulgerul globular este o plasma rece, de aceea nu provoaca incendii. Este posibil sa fi emis si un soi de zumzet, dar pe care Dvs. datorita sperieturii sa nu-l fi sesizat...acest zgomot este asemanator cu cel produs de liniile de inalta tensiune ( 220KV sau 400KV) care, in jurul conductorilor produc acelasi efect de ionizare...
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 12:54
Fulgerul globular a intrat in casa pe usa deschisa, era cam de aceeasi culoare cu fulgerele obisnuite, poate o idee mai inchisa, cam de marimea unei mingi si din treapta pe care a atins-o la un momentdat s-a rupt o bucata, iar locul impactului era albicios cenusiu, cam atit ne putem aminti. A intrat si a iesit dupa un ocol rapid al incaperii, tot pe usa.
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 13:06
Si mi-am amintit ca acum doi ani, tot asa pe vreme de furtuna, cu tunete si fulgere, locuind de data asta in apropiere de munti, unde fenomenele de furtuna sint destul de intense cind se petrec, a fulgerat in dealul din fata casei, un fulger s-a despicat in doua ca dintii unei furculite, lin punctele impactului care erau destul de departate s-au format doua globuri de foc, destul de mari, au pornit sa se creeze ca doua fuioare din care s-au format globurile, ma asteptam sa se incendieze padurea... Dar la fel cum s-au format ca fuioarele asa s-au si dispersat si n-a luat foc nimic, desi nu ploua foarte tare.
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 14:55
De la: royan32, la data 2009-05-29 21:17:46De la: ticu, la data 2009-05-29 20:29:24 NTZZZZ!!!!!! Ala chiar era un UFO, pe cuvant de pionier!!!! Bag mana in foc
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 14:58
De la: nastasemihail, la data 2009-05-30 04:03:16De la: ticu, la data 2009-05-29 20:29:24 Deci ati vazut si dumneavoastra!!!!! Nu mai cunosteam romani care sa fi vazut asa ceva, cu exceptia celor de pe vasul de pescuit......
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 17:57
De la: oryon_belt, la data 2009-05-29 22:50:21Era seara tirziu, cind a inceput o furtuna cu fulgere si traznete,vreme mare, cum se spune. A si traznit intr-o anexa vis-a-vis de casa unde locuiam pe atunci, chiar intr-un cuib de bufnita. Ne retrasesem toti membrii familiei in bucatarie, o bucatarie relativ mare, mai mult lunga decit lata, in care se intra direct de-afara, pe niste scari de ciment incadrate de o balustrada simpla de fier. Eram eu, mama cu fratele meu in brate(plingea probabil speriat de tunete),tata si bunicii mei. Nu stiu de ce, dar lasasera usa deschisa, atmosfera era destul de terifianta si-mi aduc aminte ca era cam intuneric. La un moment dat ne trezim cu o sfera ca de foc, o minge luminoasa care urca pe deasupra scarilor, cam la 15 cm inaltime, patrunde in bucatarie, o strabate in toata lungimea ei si se intoarce pe acelasi traseu exact pe unde a intrat. In legatura cu fulgerul globular, nu e ceva nou, se stie cum ia nastere, si ce face el; visele nu au legatura cu realitatea si cu premonitiile. In creier sunt niste celule care nu dorm [repaos] niciodata, cand corpul doarme, ele lucreaza,si da impresia de vis . un vis tine maxim 3 minute,si ai senzatia ca visezi actiuni de ore intregi. Premonitivitatea asta apare numai cand creierul nu doarme .Vise identice, e o pura intamplare !
Ticu
|
|
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 20:15
In legatura cu OZN-urile, eu nu contest ca oamenii au vazut ceva pe cer,dar ce au vazut ei, nu sunt obiecte extraterestre., imposibil sa vina pe la noi, legile fizici sunt aceleasi in orice punct al universului. Multe obiecte pe sus au derutat ochiul omenesc .;-sateliti spionaj, sateliti meteo,si alte iluzii optice ., multe exagerari ,!
Ticu
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 20:49
De la: ticu, la data 2009-05-30 20:15:49 As vrea sa intreb :de ce la limita cunoasterii? Biblia vine si prezinta intr-un mod foarte clar ca omul este creat asemenea lui Dumnezeu---ca infatisare( pot da versetul care spune ca omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu) Apoi tot in Biblie sint prezentate versete care arata ca sint lumi necazute in pacat,in alte galaxii. Apoi ,tot Biblia spune, ca datorita pacatului. omului nu-i este permis sa patrunda in acele lumi. As vrea sa cercetati despre spiritism si miscarile( ca miscare in spatiu) sale....si veti vedea ca OZN-urile au aceiasi miscare.. Deci, fenomenele OZN sint fenomene spiritiste,diavolesti prima discutie mai pe larg al acestui subiect..OZN..a avut loc in 1758 ,in urma careia Schwedenborg descrie in " CALATORIE ASTRALA" discutia care el ar fi avut-o cu locuitorii altor planete. In 1908,doamna SMEARD,mediu spiritist,povesteste in cartea sa ca cei morti se afla pe MARTE, si ca uneori calatoresc,in misiuni speciale... In 1924, s-ar fi luat contact cu martienii prin intermediul hipnozei... Si datele pot continua pina astazi cu o repetare mai frecventa a acestoraparitii. Va propun cartea" SALVARE DIN UNIVERS? INGERI SI DEMONI" de Martin Kobialka......editura ZAPPY'S ..unde veti vedea toate documentele despre acest subiect
Maranatha
|
|
|
|

)
cu discutia asta. Nu stiam de topicul cu OZN-uri.
Nu exista explicatie stiintifica despre OZN-uri, totul este presupunere, nicio data pamantul nu a fost vizitat de extraterestrii, e imposibil, OZN-urile sunt , iluzii optice, sateliti meteo sateliti de spionaj [asta cred si eu ] sau diferite jocuri de lumini . ! OZN= SF
pai normal ca nu exista... deocamdata, pt ca altfel nu s-ar mai numi ozn! vezi ca ce s-a intamplat la tunguska au reusit sa explice dupa cateva zeci de ani, in functie de evolutia stiintei! sau poate ca cine stie nu vrea sa explice, nu are acest interes, e vorba de o tehnologie care merita sa te bati pe ea-vezi circul din anii 60 cu iesitul in spatiu si aselenizarea, cand au plecat astronautii cu naveta lipita cu ciunga, de teama sa nu le-o ia rusii inainte. vezi tehnologia stealth-inainte sa fie facut public, o gramada de americani vedeau noaptea un obiect ciudat pe cer, pt ca prietenii lor de la armata faceau teste noaptea si nu degeaba. nu inteleg ce ti se pare chiar asa de imposibil!
Nu mai cunosteam romani care sa fi vazut asa ceva, cu exceptia celor de pe vasul de pescuit......