Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 16:05
 Inca stiinta nu a ajuns la apogeu, asa ca ce e azi la limita cunoasterii, mai tarziu , pentru urmasii nostri va vi ca o joaca de simplu !
Ticu
|
|
|
cristianvitu
732 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 17:01
De la: dkk0, la data 2009-05-22 15:33:51De la: cristianvitu, la data 2009-05-22 15:23:04Dle dkk0
Cu ani in urma(1980) presa comunista a scris prin intermediul revistei "stiinta si tehnica" despre o anume rusoaica ce facea diverse interventii asupra obiectelor ....le deplasa, facea ceasul mecanic sa se opreasca, separa -dintr-un ou-albusul de galbenus...toate astea sub privirile unor oameni de stiinta rusi (sovietici) si doar cu "puterea mintii"...Nu stiu ce varsta aveti, dar e bine sa va informati cu privire si la acest aspect...Ea se numeste Nina Kulaghina...cautati va rog informatii despre ea pe google si ..mai vorbim!
Nu cred ca varsta mea conteaza. Conteaza sa dati niste argumente si dovezi valabile. Nu ce a scris nu stiu ce revista, ca nu stiu ce a facut o anumita rusoaica "sub privirile oamenilor de stiinta rusi". Daca acei oameni erau de stiinta, ar fi trebuit sa faca experimente, si daca acele experimente erau intradevar reale, ar fi auzit toata lumea de ele.
Uite ca nu s-a auzit si pana la mine. SI credeti-ma, urmaresc de la 14 ani emisiuni de stiinta. Asta nu inseamna ca toate stirile sunt adevarate.
Asa e! Varsta nu conteaza! Dar, te intreb pe dumneata: ce inseamna " argumente si dovezi valabile" in propria dumitale acceptiune? Esti cumva atat de informatt incat sti ca" acei oameni de stiinta rusi" nu au facut experimente?! sau nu au ajuns la dumneata si de aceea ele nu au avut loc...aminteam de natura acelor experimente...dar dumneata atat de inversunat fiind nu ai observat, sau te-ai facut ca nu observi..."ar fi auzit toata lumea de ele"- vai, dragul meu domn! daca dumneata ai gasi gaina cu ouale de aur ai da oua tuturor sa puna la closca...asa de tare ma indoiesc!...a fi la curent cu astfel de "chestiuni" inseamna nu numai sa urmaresti "de la 14 ani emisiuni de stiinta", ci sa citesti, sa participi la discutii-nu doar asa ca aici- care au loc pe parcursul a ore in sir, zile chiar, nesimtind ca timpul trece...si inainte de toate sa treceti acest noian de informatie prin filtrul propriei Dvs, ratiuni! Vad ca de altfel sunteti extrem de sceptic si v-ati facut un tel ( subliniat si de pseudonimul sub care postati) din a distruge tot ceea ce pentru dumneavostra este lipsit de fundament rational. Va admir, cu toate ca la inceput am fost iritat! Va admir in primul rand consecventa cu care adoptati atitudinea de "Gigi contra"! Va dezaprob insa pentru faptul ca nu raspundeti decat prin " nu cred" si "dovediti-mi"! Incercati ca, in scepticismul Dvs., sa raspundeti si altfel decat prin tacere sau omisiune intrebarilor ce va sunt adresate, astfel putem purta o discutie pertinenta si constructiva pentru a ne lamuri reciproc despre ceea ce nu stim, nu credem sau nu intelegem azi...asa cum putem! Misto, bascalie, negare poate face oricine, mai ales cineva care nu stie nimic despre un anume subiect! Imi aduc aminte ce destept ma credeam cand aveam 20 de ani...puteam da raspuns la orice intrebare...apoi am mai aflat cate ceva...si intr-o zi mi-am dat seama cat de mult am gresit atunci...Azi, tot ceea ce pot spune despre mine este ca MAI AM ENORM DE INVATAT, IN CONSECINTA: NU STIU NIMIC!
de omnia dubitandum
|
teo_teodora_lili0
33 mesaje
|
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 20:57
domnule dikko
mai citeste cite ceva si matale nu numai almanahe si reviste
daca nu ai avea urechile astupate si ochii legati ai vedea multe lucruri
pentru inceput iti recomand sa incepi cu BIBLIA
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 03:36
De la: dkk0, la data 2009-05-22 10:47:56De la: nastasemihail, la data 2009-05-22 05:32:57De la: cristianvitu, la data 2009-05-21 17:11:52erata: mai sus se va citi "[...] dogme, religioase sau nu[...]" in loc de "[...]dogme religioase, sau nu[...]"
Domnule dkk0 spune-mi si mie cum explici telekinezia?..pe scurt...!
Domnul Cristian, vad ca ati preluat cumva conducerea. Spuneti-mi cind dupa 9 nopti nedormite complet, vezi un fel de triplare a obiectelor, nu mai stiu pe o parte sau ambele. si nu mai stiu daca erau numai copaci si oameni sau si cladiri. Exact 3, triplare. Insomnie totala, cu pastrare perfecta a constiintei. Cum s-ar putea numi. Revenire numai cu tratament homeopatic. Rezultat, revenire completa a somnului. Ce a fost aia?
D-le Cristian, chiar credeti in astfel de basme aka telekinezie? Daca ar exista o persoana cu aceste calitati nu credeti ca am auzi mai des de ea? A fost o vreme cind si mi-e imi placea sa cred ca astfel de fenomene exista, si chiar as vrea sa existe. Ar insemna ca omul este mai mult decat o aglomerare de elemente chimice. Insa pana nu am dovezi nu cred.
D-le Mihail, sa inteleg ca timp de 9 nopti nu ati dormit deloc? Teoretic este imposibil
Da. Dar nu asta e important. Mi-am revenit dupa 2 saptamini cu tratament homeopatic. Complet in vreo 2 ani. Acum vreo 20 ani. Ma interesa daca am vazut aurele copacilor si a oamenilor. Dar dumneata nu crezi in asta.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 07:53
si mai ai capacitatea de a vedea aura ? dar,apropos de asta : nu crezi ca reprezentarea sfintilor cu acel cerc de aur in jurul capului, ar fi dovada ca inca din vechime oamenii -si-n mod deosebit pictorii, ca oameni mai speciali fiind - o vedeau ?
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 09:39
De la: gabigabi, la data 2009-05-24 07:53:11si mai ai capacitatea de a vedea aura ? dar,apropos de asta : nu crezi ca reprezentarea sfintilor cu acel cerc de aur in jurul capului, ar fi dovada ca inca din vechime oamenii -si-n mod deosebit pictorii, ca oameni mai speciali fiind - o vedeau ?
 Gabi, aura asta exista la toate animalele vi de pe pamant, normal ca si la om , ea este un camp electromagnetic de o anumita lungime de unda in afara spectrului luminii, un curent electrostatic, care apare datorita frecarii si circulatiei in corp.- sange, inima, stomac toate organele din corp, e.t.c. aceasta aura difera de la om la om, exemplu, e mai puternica la bioenergeticieni, sau la persoane de care se lipesc obiecte.Cand pui mana pe antena radio-tv, se simte si acolo, tot din cauza ei apare si sentimentul de iubire .Ca este pictata la sfinti,asta este un simbol de respect , in toata lumea se face asta., aura apare numai la fiinta vie, adica ei sunt vi,in veci .!
Ticu
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 19:35
@ticulica ....ai zis ca ai fost blocat ! cine te-a blocat si de ce ?
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:19
Dupa toate datele de care se dispune, si nu sint prea multe, aura nu este de natura electromagnetica.
Este un cimp energetic, dar e viu. Energia electromagnetica nu formeaza fiinte vii. Daca ar fi formet, de mult stiam asta si am fi realizat si noi ceva empiric. Cimpurile electromagnetice se pot masura cu aparate. Ori aurele dau semnale extraordinar de mici la aparate si totusi se intra in domeniul unre energii, care se spune ca sint f mari.
Pe mine ma interesa daca aurele sint cele care se vad in stare de oboseala sau e numai o halucinatie.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 23:16
De la: gabigabi, la data 2009-05-24 07:53:11si mai ai capacitatea de a vedea aura ? dar,apropos de asta : nu crezi ca reprezentarea sfintilor cu acel cerc de aur in jurul capului, ar fi dovada ca inca din vechime oamenii -si-n mod deosebit pictorii, ca oameni mai speciali fiind - o vedeau ?
Nu, deloc, dar mi-ar place sa mai vad asta.
|
cristianvitu
732 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 01:39
Sf Francisc de Asissi vedea lumea inconjurata de culori....
din descrierea pe care mi-ati facut-o am inteles ca ati vazut de 3 ori "acelasi obiect" si nu un obiect inconjurat de propria imagine,,,adica aura!...Acum am inteles..va mai amintiti culorile de care erau inconjurati copacii?..in ordine, de la corpul fizic spre exterior....coincideau acestea?- in functie de specie...
Cum ati perceput atunci materia artificiala?
Dar materia nevie?
Cine v-a ajutat sa inchideti" ochiul"?
Ati meditat 9 zile in sir pentru a-l deschide?Cine v-a indrumat?
de omnia dubitandum
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 01:48
De la: cristianvitu, la data 2009-05-25 01:39:31Sf Francisc de Asissi vedea lumea inconjurata de culori....
din descrierea pe care mi-ati facut-o am inteles ca ati vazut de 3 ori "acelasi obiect" si nu un obiect inconjurat de propria imagine,,,adica aura!...Acum am inteles..va mai amintiti culorile de care erau inconjurati copacii?..in ordine, de la corpul fizic spre exterior....coincideau acestea?- in functie de specie...
Cum ati perceput atunci materia artificiala?
Dar materia nevie?
Cine v-a ajutat sa inchideti" ochiul"?
Ati meditat 9 zile in sir pentru a-l deschide?Cine v-a indrumat?
Nu. Deci nu-mi mai aduc aminte daca era doar la copaci si oameni sau la toate obiectele. S-a inchis singur. Se pare ca nu erau culori. De fapt putin imi mai aduc aminte. Ma interesau evenimentele. Din cauza lor nu am dormit DELOC 9 zile si nopti. Cum incercam sa dorm, ma trezeam instantaneu si la televizor sau la servici dimineata. Am fost perfect constient. Cind am realizat ca nu mai dormeam DELOC, nici nu mai puteam alerga dupa autobuz m-am dus la doctor si s-a rezolvat. Aura era tripla, formata din 3 corpuri unul in continuarea celuilalt, parca mai diluate. Atit.
|
teo_teodora_lili0
33 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 12:23
aurele nu se vad in stare de oboseala se vad in momentul in care esti deconectat de la alte activitati, alte ginduri ,in stare de repaos al gindirii.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:41
De la: gabigabi, la data 2009-05-24 19:35:50@ticulica ....ai zis ca ai fost blocat ! cine te-a blocat si de ce ?
 Eeeei, dupa cate am inteles,[mi s-a spus ] o persoana importanta, nu spun cine,ar fi telegrafiat o depesa catre cu destinatia conducerea marilor forumuri, in care onorabilul arata ca eu jignesc persoanele de pe forumuri, ca postez clipuri cu caracter ofensator la adresa oamenilor,ca asa si pe din colo,etc, etc.!; dar la mine totul trece,
eu raman la toate rece. !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:58
De la: teo_teodora_lili0, la data 2009-05-25 12:23:20aurele nu se vad in stare de oboseala se vad in momentul in care esti deconectat de la alte activitati, alte ginduri ,in stare de repaos al gindirii.
 : Domnita,stii cand gandirea intra in repaos bre ? cand omul sta intins pe masa, se incalzeste la lumanare si are vata in nas si pantofi noi .!
Ticu
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 15:51
 ticulica,dar sa stii ca atunci cind creierul intra-n undele alpha si ai ceva abilitati naturale si exersate ,atunci se pot intimpla multe !
mi-ai scris pe sub."telepatie abuziva" cum ca tu n-ai vrut sa mai continui subiectul @nastasemihail....of,of,mai,mai !cum sa nu vrei,cind iti plac atit de mult aceste subiecte ? dar n-ai vrut sa recunosti ,nici mort,ca raspunzind asa,in zeflemea,ai gresit ! ntzzzz,nu-i frumos ! :
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 17:09
De la: nastasemihail, la data 2009-05-24 20:19:09Dupa toate datele de care se dispune, si nu sint prea multe, aura nu este de natura electromagnetica.
Este un cimp energetic, dar e viu. Energia electromagnetica nu formeaza fiinte vii. Daca ar fi formet, de mult stiam asta si am fi realizat si noi ceva empiric. Cimpurile electromagnetice se pot masura cu aparate. Ori aurele dau semnale extraordinar de mici la aparate si totusi se intra in domeniul unre energii, care se spune ca sint f mari.
Pe mine ma interesa daca aurele sint cele care se vad in stare de oboseala sau e numai o halucinatie.
 Domnu' nastasemihail, de ce contrazici stiinta ? Campul energetic are legatura cu natura electromagnetica, dar camp energetic "viu " nu am, auzit si nu are nici o legatura cu aura ,!. Aura este un camp electro magnetic de natura electrostatica, asta mai pe larg spus , ca sa nu intram in amanunt, si ia nastere numai la fiintele vi, datorita frecarii a tot ce este in organismul uman ,incepand de la sange creier, inima e.t.c. numai fiintele vi au aura, de aceea au desenate la cap sfintii acele cercuri galbene adica ei sunt vi [simbolic ] Aurele se vad [ s-au reusit pozarea lor] numai cu radiatii din afara spectrului luminii., stiam care , dar am uitat numele radiatiei . ;- se pot masura cu aparate de masura .!si lasa asa , ca vad altii mai cunoscatori, si se iau de noi .!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 17:29
De la: gabigabi, la data 2009-05-25 15:51:39 ticulica,dar sa stii ca atunci cind creierul intra-n undele alpha si ai ceva abilitati naturale si exersate ,atunci se pot intimpla multe !
mi-ai scris pe sub."telepatie abuziva" cum ca tu n-ai vrut sa mai continui subiectul @nastasemihail....of,of,mai,mai !cum sa nu vrei,cind iti plac atit de mult aceste subiecte ? dar n-ai vrut sa recunosti ,nici mort,ca raspunzind asa,in zeflemea,ai gresit ! ntzzzz,nu-i frumos ! :
Gabi, atmosfera e poluata cu sute de radiatii [ corect spus radiatii alpha, nu unde, ca unda este un raport intre frecventa radiatiei si viteza luminii. ] care fiecare are in felul ei, efect asupra creierului. si celularul ataca creierul, si noi vorbim la el.! Pana aici e clar dar , cu tot respectul si scuzele, nu inteleg nimic, ce e cu telepatia abuziva, si ce subiect ?.
Ticu
|
dkk0
83 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 21:43
De la: cristianvitu, la data 2009-05-22 17:01:00De la: dkk0, la data 2009-05-22 15:33:51De la: cristianvitu, la data 2009-05-22 15:23:04Dle dkk0
Cu ani in urma(1980) presa comunista a scris prin intermediul revistei "stiinta si tehnica" despre o anume rusoaica ce facea diverse interventii asupra obiectelor ....le deplasa, facea ceasul mecanic sa se opreasca, separa -dintr-un ou-albusul de galbenus...toate astea sub privirile unor oameni de stiinta rusi (sovietici) si doar cu "puterea mintii"...Nu stiu ce varsta aveti, dar e bine sa va informati cu privire si la acest aspect...Ea se numeste Nina Kulaghina...cautati va rog informatii despre ea pe google si ..mai vorbim!
Nu cred ca varsta mea conteaza. Conteaza sa dati niste argumente si dovezi valabile. Nu ce a scris nu stiu ce revista, ca nu stiu ce a facut o anumita rusoaica "sub privirile oamenilor de stiinta rusi". Daca acei oameni erau de stiinta, ar fi trebuit sa faca experimente, si daca acele experimente erau intradevar reale, ar fi auzit toata lumea de ele.
Uite ca nu s-a auzit si pana la mine. SI credeti-ma, urmaresc de la 14 ani emisiuni de stiinta. Asta nu inseamna ca toate stirile sunt adevarate.
Asa e! Varsta nu conteaza! Dar, te intreb pe dumneata: ce inseamna " argumente si dovezi valabile" in propria dumitale acceptiune? Esti cumva atat de informatt incat sti ca" acei oameni de stiinta rusi" nu au facut experimente?! sau nu au ajuns la dumneata si de aceea ele nu au avut loc...aminteam de natura acelor experimente...dar dumneata atat de inversunat fiind nu ai observat, sau te-ai facut ca nu observi..."ar fi auzit toata lumea de ele"- vai, dragul meu domn! daca dumneata ai gasi gaina cu ouale de aur ai da oua tuturor sa puna la closca...asa de tare ma indoiesc!...a fi la curent cu astfel de "chestiuni" inseamna nu numai sa urmaresti "de la 14 ani emisiuni de stiinta", ci sa citesti, sa participi la discutii-nu doar asa ca aici- care au loc pe parcursul a ore in sir, zile chiar, nesimtind ca timpul trece...si inainte de toate sa treceti acest noian de informatie prin filtrul propriei Dvs, ratiuni! Vad ca de altfel sunteti extrem de sceptic si v-ati facut un tel ( subliniat si de pseudonimul sub care postati) din a distruge tot ceea ce pentru dumneavostra este lipsit de fundament rational. Va admir, cu toate ca la inceput am fost iritat! Va admir in primul rand consecventa cu care adoptati atitudinea de "Gigi contra"! Va dezaprob insa pentru faptul ca nu raspundeti decat prin " nu cred" si "dovediti-mi"! Incercati ca, in scepticismul Dvs., sa raspundeti si altfel decat prin tacere sau omisiune intrebarilor ce va sunt adresate, astfel putem purta o discutie pertinenta si constructiva pentru a ne lamuri reciproc despre ceea ce nu stim, nu credem sau nu intelegem azi...asa cum putem! Misto, bascalie, negare poate face oricine, mai ales cineva care nu stie nimic despre un anume subiect! Imi aduc aminte ce destept ma credeam cand aveam 20 de ani...puteam da raspuns la orice intrebare...apoi am mai aflat cate ceva...si intr-o zi mi-am dat seama cat de mult am gresit atunci...Azi, tot ceea ce pot spune despre mine este ca MAI AM ENORM DE INVATAT, IN CONSECINTA: NU STIU NIMIC!
D-le Cristian,
Va raspund astfel pentru ca sunt sceptic, extrem de spectic dupa cum bine ati punctat. E normal sa cer dovezi, nu credeti? Doar pentru ca s-a scris despre ceva nu inseamna ca este si adevarat. Si daca ar fi fost adevarat nu credeti ca ar fi incercat si alti cercetatori sa faca astfel de experimente, si poate au facut-o. Insa dvs. veniti cu teoria conspiratiei, care spune ca s-a descoperit ceva insa unii au interesul sa ascunda adevarul.
Si acum daca tot suntem la capitolul incredibil, sa va povestec un eveniment din viata sotiei mele.
Dupa ce a sustinut treapta a doua la bacalaureat, in seara premergatoare afisarii rezultatelor a visat nota obtinuta si numele persoanelor care aveau nota mai mare si mai mica decat ea. Pentru aflarea rezultatelor nu s-a dus ea ci mama ei. La intoarcerea acesteia a intrebat-o care era nota si numele celor doua persoane, iar mama ei i-a confirmat visul.
Eu ce concluzie ar trebui sa trag?
|
dkk0
83 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 21:48
De la: teo_teodora_lili0, la data 2009-05-22 20:57:13domnule dikko
mai citeste cite ceva si matale nu numai almanahe si reviste
daca nu ai avea urechile astupate si ochii legati ai vedea multe lucruri
pentru inceput iti recomand sa incepi cu BIBLIA
Doamna Teo, de ce trebuie sa imi confirmati faptul ca persoanele credincioase ataca persoana si nu ideile? (dikko???) De ce o faceti pe telepatul omniescent si spuneti ca ar trebui sa citesc biblia? poate am citit-o. Si nu o data. De mai multe ori, insa nu prea am avut ce citi. Au fost mai interesante legendele olimpului.
|
dkk0
83 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 21:57
Hai sa va mai zic una.
Cand eram copil (paduri cutreieram) am vazut un OZN. Aveam aproximativ 13 ani si eram impreuna cu vreo cativa prieteni, batand mingea. LA un moment dat pe cer am vazut un disc cenusiu cu o cruce (semana mai mult cu semnul plus decat o cruce crestina) care stationa la punct fix. Dupa aproximativ 5 minute un nor a acoperit discul. Am tot asteptat sa reapara insa nu s-a intamplat.
Dupa cativa ani am citit cartea ENIGMELE PAMANTULUI si am vazut o poza care prezenta un OZN exact ca cel vazut de mine.
Atunci am crezut ca sigur era un OZN acum insa nu stiu ce sa mai cred. Mai bine zic ca nu stiu ce era, decat sa trag o concluzie fara sa am argumente in favoare acesti ipoteze.
Aaaa, d-le Cristian vreau sa va fac o confidenta. Sunt prost in a asterne ideile pe hartie. Nu ma pricep deloc. De aceea va rog sa imi scuzati stilul de exprimare (de fapt nu am nici un stil  )
o seara buna va doresc tuturor.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 04:16
De la: gabigabi, la data 2009-05-25 15:51:39 ticulica,dar sa stii ca atunci cind creierul intra-n undele alpha si ai ceva abilitati naturale si exersate ,atunci se pot intimpla multe !
Ne, nu-i adevarat. Telepatia abuziva sau cum i s-o mai zice, ne, nu e buna.
Nu am raspuns in zeflemea, sint mult mai multi cei care nu cred decit in paharul de alcool, sau, ma rog coca-cola, ca am vrut si eu sa intru in multime, sa ma odihnesc. Dar telepatia dusa la extrem de oameni puternici e...aiurea.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 08:25
orice Putere este abuziva @nastasemihail ! eu adusesem in discutia despre telepatie- si asupra careia unii au dubii ca ar exista- doua vorbe din popor : "gind la gind " desemnind exact asta : te gindesti la cineva si ,ori iti da un telefon,ori iti iese-n cale sau iti trimite un e-mail,mai nou ! a doua vorba : "mi-ai luat vorba din gura ",desemnind faptul ca,discutind fata-fata cu cineva si urmarind o idee,poti intra spontan pe vibratia gindului sau ;creierul tau o preia si gura spune exact ce voia sa spuna si el....de unde expresia respectiva.....ei si aici ,tu ai considerat ca-i cazul sa faci o glumita care a incheiat discutia ! despre asta am spus ! o zi buna !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 08:44
De la: gabigabi, la data 2009-05-26 08:25:24orice Putere este abuziva @nastasemihail ! eu adusesem in discutia despre telepatie- si asupra careia unii au dubii ca ar exista- doua vorbe din popor : "gind la gind " desemnind exact asta : te gindesti la cineva si ,ori iti da un telefon,ori iti iese-n cale sau iti trimite un e-mail,mai nou ! a doua vorba : "mi-ai luat vorba din gura ",desemnind faptul ca,discutind fata-fata cu cineva si urmarind o idee,poti intra spontan pe vibratia gindului sau ;creierul tau o preia si gura spune exact ce voia sa spuna si el....de unde expresia respectiva.....ei si aici ,tu ai considerat ca-i cazul sa faci o glumita care a incheiat discutia ! despre asta am spus ! o zi buna !
Ai dat chiar definitia telepatiei normale. S-ar putea sa fi postat si eu chiar la topicul deschis de mine "Telepatia".
Pe topicul cu telepatia abuziva, e aiurea....
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 10:15
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 10:24
De la: gabigabi, la data 2009-05-26 08:25:24orice Putere este abuziva @nastasemihail ! eu adusesem in discutia despre telepatie- si asupra careia unii au dubii ca ar exista- doua vorbe din popor : "gind la gind " desemnind exact asta : te gindesti la cineva si ,ori iti da un telefon,ori iti iese-n cale sau iti trimite un e-mail,mai nou ! a doua vorba : "mi-ai luat vorba din gura ",desemnind faptul ca,discutind fata-fata cu cineva si urmarind o idee,poti intra spontan pe vibratia gindului sau ;creierul tau o preia si gura spune exact ce voia sa spuna si el....de unde expresia respectiva.....ei si aici ,tu ai considerat ca-i cazul sa faci o glumita care a incheiat discutia ! despre asta am spus ! o zi buna ! :
sml-confused0067:  Gabi, telepatie exista,sunt anumite persoane care au puterea asta,este o forma de comunicare intre doua persoane aflate la distanta , una fata de alta, prin concentrarea creierului, nu oricine poate asta, dar ce inseamna abuziva, cum adica ?
Ticu
|
dkk0
83 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 12:34
De la: ticu, la data 2009-05-26 10:15:02De la: dkk0, la data 2009-05-25 21:57:58Hai sa va mai zic una.
Cand eram copil (paduri cutreieram) am vazut un OZN. Aveam aproximativ 13 ani si eram impreuna cu vreo cativa prieteni, batand mingea. LA un moment dat pe cer am vazut un disc cenusiu cu o cruce (semana mai mult cu semnul plus decat o cruce crestina) care stationa la punct fix. Dupa aproximativ 5 minute un nor a acoperit discul. Am tot asteptat sa reapara insa nu s-a intamplat.
Dupa cativa ani am citit cartea ENIGMELE PAMANTULUI si am vazut o poza care prezenta un OZN exact ca cel vazut de mine.
Atunci am crezut ca sigur era un OZN acum insa nu stiu ce sa mai cred. Mai bine zic ca nu stiu ce era, decat sa trag o concluzie fara sa am argumente in favoare acesti ipoteze.
Aaaa, d-le Cristian vreau sa va fac o confidenta. Sunt prost in a asterne ideile pe hartie. Nu ma pricep deloc. De aceea va rog sa imi scuzati stilul de exprimare (de fapt nu am nici un stil )
Sti ce e bine sa faci ? Mai citeste biblia, poate gasesti ceva interesant in ea si lasa prostiile astea cu OZN-uri ca OZN-urile nu au existat nicio data pe pamant, au fost simple minciuni ziaristice si ca unii sa para grozavi . !
Ticule, am citit biblia, am fost si crestin practicant, insa m-am lecuit.
Se pare ca nu m-ai inteles deloc. CHiar eu ii spuneam d-lui Cristian ca nu cred in OZN, in telekizenie, in zei atotputernici si TOTUSI iti spun ca am vazut un OZN, iar sotia mea a avut un vis premonitoriu.
Si de ce tot imi dati sfaturi cu privire la cartile pe care ar trebui sa le citesc? Sunteti cumva telepat?
|
cristianvitu
732 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 13:50
Dle. dkk0,
In urma cu 27 de ani, pe 8 sept 1982 am observat timp de aprox. 30 s, impreuna cu inca 2 martori evolutia pe cerul nord estic la cca 30 grade in raport cu orizontul pe un arc de bolta de aprox.140 grade , evolutia unui obiect ovoidal de culoare alb-albastru...acesta a redus viteza catre ultima treime a traiectoriei observate, din partea inferioara a iesit un fel de jet reactiv; acesta a franat(obiectul) la iesirea acelui jet...apoi a mers constant cu viteza scazuta dupa care a DISPARUT IN CIRCA10ms..lasand o urma subtire luminoasa...ca atunci cand te joci in intuneric cu un bat de chibrit a carui flacara s-a stins... Am scris revistei "stiinta si tehnica" de atunci si mi-a raspuns un domn inginer Gabriel Constantinescu, caruia i-am trimis apoi un raport facut dupa un anume model, inclusiv relatarile a inca 3 martori oculari ai evenimentului....in total am trimis raportul a 6 observatii ale aceluiasi eveniment...ceva mai tarziu am fost contactat si de Dl. Florin Gheorghita, autor de literatura in domeniu...
Am amintit asta pentru ca sambata 25 mai a.c. seara pe la orele 22.16 am observat in apropierea Ploiestiului, impreuna cu inca un martor (care a ramas stupefiat vreo 2 ore dupa aceea, de ceea ce tocmai vazuse, intrucat "auzise dar nu credea") evolutia unui obiect de forma triunghiulara ( isoscel cu unghiul varfului obtuz, si colturi rotunjite) ce emitea o lumina constanta alb -albastruie; observatia a durat circa 25-30 de secunde, triectoria pe care am facut obseervatia fiind rectilinie, incepand de la zenitul locului (in dreptul constelatiei Carul Mare, la acea ora) pe un arc de Bolta cereasca de circa 50-60 de grade spre Est...Nu comentez, dar am citit despre observarea unui grup de lumini pe cer in preajma Sibiului , in aceiasi seara...
Nu am teama de a cadea in ridicol cu aceste afirmatii, intrucat ele sunt verificabile , cu martorii respectivi...
Despre subiectul legat de premonitia sotiei dumneavoastra ....! Fiecare fiinta umana se naste cu aceste" daruri", doar ca ele se pierd prin natura "educatiei sociale" pe care o primim si nu numai...Uneori, mai ales in conditii de "stress" le manifestam.."spontan"....Dar despre asta, alta data!
de omnia dubitandum
|
cristianvitu
732 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:02
Despre "telepatie":
...in urma cu 2 ani, fiind in vizita la niste prieteni care locuiau langa ambasada Rusiei, a trebuit sa merg pentru ceva cumparaturi pana in Piata Victoriei...Din momentul in care am iesit pe strada si m-am apropiat de cladirea ambasadei, am simtit cum intru intr-un puternic camp de emisie in care m-am deplasat pana aproape de iesirea din parcul acela mare din apropiere, spre Piata; senzatia pe care am avut-o: presiune excesiva pe calota craniana si simptome de pierdere a cunostintei. Nu erau din cauza caldurii intrucat sunt foarte rezistent la caldura excesiva si am tensiunea arteriala 11/6.5. Stiam din discutii purtate anterior ca acolo sunt 2-3 persoane care emit regulat, intr-un anume scop...atunci, am simtit asta pe pielea mea...caci, nici eu nu credeam! Insotitorul meu, inzestrat si e el cu o receptivitate asemanatoare cu mine, a simtit aceleasi senzatii ca mine...si in plus mi-a relatat ca "baietii emit in fiecare seara de la 18.00 pana pe la 20.00 ...ei simtind asta, din casa unde locuiau!
de omnia dubitandum
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:26
De la: dkk0, la data 2009-05-26 12:34:09De la: ticu, la data 2009-05-26 10:15:02De la: dkk0, la data 2009-05-25 21:57:58Hai sa va mai zic una.
Aaaa, d-le Cristian vreau sa va fac o confidenta. Sunt prost in a asterne ideile pe hartie. Nu ma pricep deloc. De aceea va rog sa imi scuzati stilul de exprimare (de fapt nu am nici un stil )
Sti ce e bine sa faci ? Mai citeste biblia, poate gasesti ceva interesant in ea si lasa prostiile astea cu OZN-uri ca OZN-urile nu au existat nicio data pe pamant, au fost simple minciuni ziaristice si ca unii sa para grozavi . !
Ticule, am citit biblia, am fost si crestin practicant, insa m-am lecuit.
Se pare ca nu m-ai inteles deloc. CHiar eu ii spuneam d-lui Cristian ca nu cred in OZN, in telekizenie, in zei atotputernici si TOTUSI iti spun ca am vazut un OZN, iar sotia mea a avut un vis premonitoriu.
Si de ce tot imi dati sfaturi cu privire la cartile pe care ar trebui sa le citesc? Sunteti cumva telepat?
 Cum adica m-am lecuit ? pai crestinismul e boala? atunci ori esti musulman . ori ateu .! Nu vreau sa fac propaganda religioasa , alegerea credintei , e alegerea, hotararea personala a fiecaruia dar sa stii ca fara Dumnezeu, nu putem exista, de El avem nevoie in fiecare clipa . ! Domnu' nu contest existenta altor fiinte in univers, dar pe pamant nu au fost niciodata , ca nu au cum, OZN-urile , pot fii sateliti americani de spionaj, aparate meteo, sau inchipuiri, , iluzii optice ,e.t.c..!
Ticu
|
cristianvitu
732 mesaje
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:59
Dle Ticu,
cu respect va informez ca unda este o forma de energie rezultata in urma combinarii a cel putin doua forme de campuri, care se genereaza reciproc , propagarea respectand legea conservarii energiei...cat despre faptul ca hz/ (m/s)=hz ( raportul frecventa supra viteza...luminii??)...hm ! ...am mari rezerve!!!, intrucat o unda este caracterizata prin marimile: frecventa(Hz), lungime(m), perioada(s) si energie(W), desi privind cu atentie este o varianta sa aveti dreptate: atunci cand caracterizam unda prin lungimea ei: Hz= 1/s adica (1/s):(m/s)=m, corect! dar din contextul afirmatiei Dvs. nu a reiesit asta...
Am vazut ca intre timp ati mai postat..."[...]Domnu' nu contest existenta altor fiinte in univers, dar pe pamant nu au fost niciodata , ca nu au cum, OZN-urile , pot fii sateliti americani de spionaj, aparate meteo, sau inchipuiri, , iluzii optice ,e.t.c..! "...eram tentat sa incep si eu ca Dl dkk0: " demonstrati!".....dar, nu fac asta, fac alta...mai "lata"!...ce ziceti- in afara de blasfemie- de afirmatia: Domnu' nu contest existenta altor fiinte in Univers, dar pe Pamant nu a fost niciodata , ca nu are cum, Dumnezeu , poate fii satelit american de spionaj, aparat meteo, sau inchipuire, , iluzie optica ,e.t.c..! ...Eh?!..ce ziceti?
Imi cer iertare tuturor pentru afirmatia de mai sus, dar nu m-am putu abtine...Sa nu-mi spuneti sa citesc Biblia!!!...Am citit-o de cateva ori si de fiecare data am inteles ceva in plus...cu siguranta, la lectura urmatoare voi mai intelege inca altele....!
de omnia dubitandum
|
|
|