Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 02:59
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-12 02:46:00falsuri,emile,falsuri grosolane,iti voi explica cand ne vom intalni face to face cu biblia in mana[aia originala,in ebraica] si dictionarul ebraico-roman in cealalta mana,tot asa vroia sa ne induca in teroare prin eroare nenea daniken cu incursiunile lui printre stele si amintirile lui despre viitorinca odata ma vad obligat sa ma repet
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:03
Ai un dar de a enerva si a induce stari de distrugere in tot ce atingi. Omul vorbeste de telepatie care e dovedita stiintific. Mamele au cu copiii, sotii care tin unii la altii si multi alti oameni. Eu am . Tu nu, o tii pe a ta. Esti berbec sau taur, ca tot aia e . Astia o tin numai pe a lor. Cu Florin vorbesc. Esti incapatinat rau.
Sa sti ca eu nu caut sa te conving pe tine. Caut raspunsuri la ceva care, culmea, le cam stiu raspunsul. Dar nu e clarificat in cuvinte, iar tu nu faci decit sa enervezi. O tot tii cu falsurile in toate domeniile. Tu esti real?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:11
eu nu ma consider nici taur,nici berbeac,sunt om din neamul oamenilor
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:12
Florine
Daca nu te faci cuminte, chem politia lu' aia mici si verzi, si vezi tu atunci.... |
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:13
emile,nu vorbeam despre telepatie sau cititori de ganduri,eu faceam referire la transfer pur de energie la distanta,stiind sigur ca acea persoana are un deficit energetic si cunoscand exact si locul care este deficitar
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:21
Sint cazuri, cind un grup de oameni s-au rugat pentru vindecarea altuia, distanta: America-Romania, si respectivul sau respectiva s-a vindecat; si vice-versa. Eu cred ca asta este cel mai bun exemplu de transfer energetic la distante enorme.
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:22
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-12 03:13:25emile,nu vorbeam despre telepatie sau cititori de ganduri,eu faceam referire la transfer pur de energie la distanta,stiind sigur ca acea persoana are un deficit energetic si cunoscand exact si locul care este deficitar Bineinteles ca exista si asa ceva. Dar toate se fac cu acordul persoanei respective. Orice abuz se reflecta in timp in cel care a abuzat. Dar transferul se face pe palierul energetic respectiv. Fizic, bunuri materiale. Astral, sentimente sau de alta natura. Spiritual, cunostinte. Mental, idei. Dar tu pe palierul spiritual, al cunoasterii, ce dai, in afara de negari. Nu se simte nimic. Falsuri. Negind ceea ce e dovedit, introduci falsuri. Vezi ca e un domeniu nou. Cercetarea in domeniu nici nu a inceput serios. Negind ceea ce este dovedit, dar nou, este ca si cum ai arunca copii la gunoi....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:22
Da' ce face Mihai? Aplecat brambura pe alte topice?
Mihai vino acasa ca de nu... |
|
|
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:24
Aoleu
Abia acuma vad ca la voi este 3:30. Sa PLECATI la culcare imediat! |
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:28
hai s-o luam metodic,in primul rand,orice rugaciune daca este spusa in dorul lelii,adica tatal nostru carele esti in ceruri......etc.,nu are nici o valoare practica,atunci cand te adresezi unei divinitati,fie ea buda,allah,dumnezeu,confucius etc.,trebuie sa sti concret ce sa-i ceri,nu ceri paine pt.gheorghe cand de fapt el are nevoie de fasole sau de mazare si acel ceva lipsa trebuie pus neaparat in rugaciune
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:29
Chestia asta cu vindecarea la distanta...Vor trebui facute cercetari seriose daca nu cumva acea persoana se vindeca oricum. Iar cei care intervin cu rugaciune, intervin acolo unde oricum se va intimpla fenomenul. Vor trebui facute cercetari in domeniul asta. Eu nu spun ca sint falsuri, dar de ce cind un om e disperat si nu are efect nimic asupra lui, nici rugaciunile. Sa nu-mi spuneti ca e un pacatos, ca un copil mic nu poate fi bagat in categoria asta.
Auzi, dar Florin ne-a dus unde a vrut el. La negarea a ceea ce vrea el. E tare smecher.
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:31
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-12 03:28:13hai s-o luam metodic,in primul rand,orice rugaciune daca este spusa in dorul lelii,adica tatal nostru carele esti in ceruri......etc.,nu are nici o valoare practica,atunci cand te adresezi unei divinitati,fie ea buda,allah,dumnezeu,confucius etc.,trebuie sa sti concret ce sa-i ceri,nu ceri paine pt.gheorghe cand de fapt el are nevoie de fasole sau de mazare si acel ceva lipsa trebuie pus neaparat in rugaciune AUZI AICI DISCUTAM DE ACELE DISPARITII SI INTRARE IN ALTE LUMI.
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:34
De la: nastasemihail, la data 2009-05-12 03:22:15asa,acum raspunsul pt.mihaita,nu este neaparat nevoie ca persoana respectiva sa fie constienta ca tu te rogi sau incerci sa-i transmiti energie,dupa ce ai vizualizat mental locul exact care este deficitar[ex. persoanele aflate in coma],ce este obligatoriu este ca persoana care face sau incearca sa faca acest transfer sa cunoasca destinul celui caruia vrea sa-i transmita acea energie,omului inca nu i-a fost permis schimbarea sortii[destinului],in caz ca nu-l cunoaste[destinul],sau il ignora va putea sa sufere anumite socuri,deziluzii sau altfel de repercursiuniDe la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-12 03:13:25emile,nu vorbeam despre telepatie sau cititori de ganduri,eu faceam referire la transfer pur de energie la distanta,stiind sigur ca acea persoana are un deficit energetic si cunoscand exact si locul care este deficitar
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 03:35
Stiti unul din preceptele spuse in Noul Testament de IIsus:
"tu ai stiut, degeaba te rogi". Asa ca odata cu inaintarea pe calea cunoasterii care nu are intoarcere, rugaciunea, cind stii ca acel lucru nu e posibil, e degeaba. Sau stii ce ai de facut sa duci la indeplinire ceea ce vrei prin rugaciune. Vezi toate realizarile lumii moderne. Si urmeaza, poate chiar lucruri ce tin de fantastic, dar ptr noi, acum. Asa ca sa lasam aceste chestii si sa vorbim de topic.
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 18:00
Inca din cele mai vechi timpuri cand omul nu cunostea anumite lucruri despre natura sa, sau cea inconjuratoare isi inchipuia anumite raspunsuri. Si acum mai viseaza unii cu ochii deschisi. Si eu pot fi unul dintre aceeia. Si poate nu este chiar asa de rau. Dar de aici si pana a le impune altora sub diferite argumente, uneori cu forta, este o distanta mare. D-lor fiti cu picioarele pe pamant iar cand il parasiti nu impuneti nimanui sa va urmareasca. Nestiinta si nu stiinta creeaza anumite ipoteze peste limita cunoasterii realitatii. Iar daca cineva de pe acest topic ar detine anumite "secrete" despre anumite limite ale cunoasterii tot nu le-ar putea demonstra pe acest topic. Dar oricum eu va indemn sa visati incontinuu la cum am putea mentine aceasta lume in care traim si care se deterioreaza mereu prin rasturnarea valorilor care duce implacabil la o viata din ce in ce mai nesigura pe pamant. Gigi Lipianu.
|
|
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 04:09
De la: gigilipianu, la data 2009-05-12 18:00:18Inca din cele mai vechi timpuri cand omul nu cunostea anumite lucruri despre natura sa, sau cea inconjuratoare isi inchipuia anumite raspunsuri. Si acum mai viseaza unii cu ochii deschisi. Si eu pot fi unul dintre aceeia. Si poate nu este chiar asa de rau. Dar de aici si pana a le impune altora sub diferite argumente, uneori cu forta, este o distanta mare. D-lor fiti cu picioarele pe pamant iar cand il parasiti nu impuneti nimanui sa va urmareasca. Nestiinta si nu stiinta creeaza anumite ipoteze peste limita cunoasterii realitatii. Iar daca cineva de pe acest topic ar detine anumite "secrete" despre anumite limite ale cunoasterii tot nu le-ar putea demonstra pe acest topic. Dar oricum eu va indemn sa visati incontinuu la cum am putea mentine aceasta lume in care traim si care se deterioreaza mereu prin rasturnarea valorilor care duce implacabil la o viata din ce in ce mai nesigura pe pamant. Gigi Lipianu. Normal ca se deterioreaza. Asta e rolul gravitatiei, sa uniformizeze tot. Si vom trai cu capul muuult in ceruri. As cum e si normal. Ca de aia e cap.
|
|
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 04:11
De asta si este evolutia in legitatea naturii. Ca noi oamenii sa mai si parasim pamintul, noroiul. Pamintul este doar suportul existentei, nu scop al existentei noastre.
|
|
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 07:22
Pentru nenea Gigi
Daca eram facuti sa raminem aici vesnic, nu ne mai schimbam. Lumea, universul este intr-o continua miscare. Dar o singura idee poate schimba multe. La virsta noastra am vazut destule. Visurile, ideile au schibat thnologia, modul de viata si ne mai dau speranta ca poate fi ceva mai bun. |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 15:50
Domnule nastasemihail , in legatura cu telepatia asa este, exista si e o putere a unor oameni de a comunica cu altii , la distante mari prin gand !! Inca nu se stie cum se manifesta !
Ticu
|
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 12:28
De la: nastasemihail, la data 2009-05-12 03:22:15De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-12 03:13:25emile,nu vorbeam despre telepatie sau cititori de ganduri,eu faceam referire la transfer pur de energie la distanta,stiind sigur ca acea persoana are un deficit energetic si cunoscand exact si locul care este deficitar "Cercetarea in domeniu" a inceput foarte, foarte de demult!!!...existenta fenomenelor "la limita cunoasterii" e recunoscuta inainte de anul 1 si cercetata de preoti,filozofi, alchimisti, cavaleri ai unor Ordine, calugari. Acum e continuata cu uneltele tehnologiei moderne! si aplicata!... Faceti va rog urmatorul rationament: 1)un corp poate fi exprimat prin densitatea sa: "dens" sau "rarefiat" raportat la o unitate de volum; 2)densitatea este expresia macroscopica a starii de vibratie caracteristice componentelor intrinseci ce-l alcatuiesc; 3)modific (cu un aport energetic corespunzator-adaugare sau diminuare) starea lui de vibratie; 4) i-am modificat densitatea! 5) intrebare: Atunci ce ma impiedica, practic, sa trec prin ziduri, sa merg pe apa, sa devin invizibil..etc., etc.? 6)raspuns: Pregatirea! Interventia asupra corpurilor energetice ale altor persoane fara incuvintarea acestora calca legea liberului arbitru; cei ce cunosc si practica aceasta stiu despre aceasta lege! Ca un exercitiu de informare va recomand vizionarea documentarului "Apa", ce se afla pe Internet la adresa: video.google.com/videoplay?docid=-2933349021550318008&hl=en Este tittrat in limba romana. In acest documentar este prezentat cel mai la indemana vector de transmitere a informatiei. Si va rog, nu uitati ca negarea sau indiferenta in raport cu un fapt sau o stare nu inseamna inexistenta acestuia/acesteia! Va doresc sa aflati ceea ce cautati!
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:38
999
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 03:09
De la: cristianvitu, la data 2009-05-14 12:28:11De la: nastasemihail, la data 2009-05-12 03:22:15De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-12 03:13:25emile,nu vorbeam despre telepatie sau cititori de ganduri,eu faceam referire la transfer pur de energie la distanta,stiind sigur ca acea persoana are un deficit energetic si cunoscand exact si locul care este deficitar Ati experimentat ceea ce spuneti? Eu personal trec psihic prin ceea ce doresc sa trec. Dar cu corpul...
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 15:49
in diverse medii, inclusiv stiintifice , este acceptat faptul ca fiinta umana, pe langa corpul fizic pe care oricine il poate vedea cu ochiul liber, este insotita de inca alte corpuri, printre care si cel denumit "astral". Acest corp permite celor mai multi practicanti "calatoria" in Univers, pe distante despre care stiu ca sunt finite si mici comparativ cu Spatiul disponibil...
Cat despre acel "exercitu" la care m-am referit mai sus, exista cel putin o fiinta umana care a reusit aceasta...
de omnia dubitandum
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:18
de ce nu ajunge rugaciunea la cel disperat ,intrebi tu @nastasemihail ? tocmai pentru ca di-spera si din acest motiv vibratia lui este deja foarte joasa ! in schimb, rugaciunea facuta din inima ,ridica mult vibratia celui care o face ; asa ca e cam greu ca cele doua sa se intilneasca si sa-si produca efectul ! dar,uneori, marea IUBIRE pentru cel in nevoie,ii poate ridica acestuia vibratia si rugaciunea sa aibe efect !
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:45
Sint de acord cu ce spune Cristian.
Voi aveti si dovezi incontestabile, fiecare din voi. Omul nu merge numai in spatiu,dar si in timp. Exemplu: cind eram copii si mintea nu era prea incarcata, ce visam noaptea se intimpla ziua-la unii se mai intimpla si cind ajung mai in virsta. Ce vreau sa spun cu aceasta? Cind trupul se odihneste, lucreaza spiritul sau subconstientul omenesc. Fiind in aceasta stare, poti zbura, poti vedea locuri necunoscute etc. Personal, astfel de experiente le traiesc azi dupa 20-30 de ani. Da omul este facut din 3 parti: trup fizic, spirit si duh de viata. Acestea sint probleme, pe care, daca voiti le vom aborda in curind. Nu agreez in totalitate cu Gabi. Rugaciunea, vibratia sau cum vrei sa-i spui, pentru cel bolnav, are o valoare decisiva! Aici avem un triunghi: bolnavul si mijlocitorul pe orizontala, iar pe verticala forta divina, pe care crestinii o numesc Dumnezeu. Cind aceste trei puncte se unesc, este imposibil sa nu ai un rezultat pozitiv. Stiu, am practicat. |
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 17:52
De la: nastasemihail, la data 2009-02-20 15:46:16Fiindca am deschis un topic mai mult ptr persoane care nu vor apare pe acest topic, mai sensibile, voi intreba daca sint persoane cu vise premonitive si care s-au adeverit. Uite, astazi, acuma am descoperit si eu acest topic ce l-ai deschis dupa cum vad de o gramada de timp. Aicea este o mica parte dintr-un raspuns cu mult mai mare ce ti l-as putea da: www.healthy.ro/comunitate/forum/view_topic/3184/Moartea-cel-mai-... Simply, I. |
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 18:40
Vise premonitorii am mai avut, si inca legate de persoane care nu imi erau rude sau de care nu ma simteam legata in vre-un fel foarte deosebit.
Astfel se facea ca acum mai bine de 15 ani, pe cand eram la un curs de Yoga, la clasa unuia dintre discipolii lui Grig, eram deja in anul al doilea - Hatha Yoga, multi din grupa mea (erau foarte multe grupe, in zile diferite, in sali de sport da la scoli diferite ...) deci cei din grupa mea si inca alti cativa au plecat intr-o excursie la munte. Eu evitasem sa ma duc cu ei cu un an inainte, de exemplu la mare, la Costinesti. Unde ei au participat la acele spirale pe plaja. Eu nu faceam nudism. Intamplator de aceasta data, nu am reusit sa ajung nici la munte cu toate ca mi-as fi dorit sa fi mers. Dupa intoarcerea lor din excursie, in prima zi de dupa week-end urmand sa ma duc la sala la antrenamentele de Hatha Yoga ca de obicei, simteam un fel de retinere si ma tot intrebam pe drum spre sala cum va fi!? In week-end avusesem un vis intr-o noapte, total dezgustator. Insa acesta era un vis cu simboluri. Se facea, in vis, ca instructorul nostru (Guru) fusese legat de un stalp, cu spatele de acesta, cu o funie groasa si nu se putea misca in nici un fel, si ca i se pusesera in picioare si niste schiuri si i se facuse vant pe o partie in jos - toate acestea cu buna stiinta/~indemn ale lui Grig (in vis, repet). La poalele partiei cine il astepta? Grig, care il oprise in acest loc si il saruta apasat direct pe gura Cu acest VIS in minte, ma indreptam tare nesigura catre sala de antrenament. Acolo, ma intampina un coleg cu mai multa experienta (mai multa vechime) ce fusese la munte cu ei, si ma instiinta ca ni se schimbase Gurul incepand chiar cu acea sedinta, iar acesta nou va ramane definitiv sau in ori ce caz pe o perioada destul de indelungata Motivul, nu mai are importanta acuma, insa decizia ii apartinea lui Grig si o luase chiar la munte, undeva in ultima zi, inainte de a se intoarce I am povestit despre visul meu, acelui coleg si i-am spus si lui ca nu pre-a ma mai interesa sa continui din moment ce nu-mi spunea mare lucru noul nostru Guru, un barbat cu un chip placut, cu plete ondulate ... cum ca nici Grig nu-mi inspirase nici o data vre-o urma macar din adoratia ce i-o aduceau toti discipolii lui ...Acesta m-a sfatuit ca daca asa simt eu, chiar si el imi recomanda sa ma retrag Dupa vre-un an si mai bine, ce credeti ca se intampla? Am un alt vis in care acel coleg de Yoga care ma sfatuise si el sa ma retrag daca asa consider eu, in acest vis insa el si cu altii erau intr-o camera unde un alt baiat a avut un ''accident''. De fapt fusese OMORAT (in visul meu). Nu stiam cine era acel baiat, era destul de tanar si i se inscenase un infarct (in visul meu). Eu asistam la acea scena in acel vis, nu stiu cum, ca si o straina, dar se facea ca eram in acea camera, si acel coleg de Yoga cand m-a vazut (in vis) privind consternata cele ce se intamplau, m-a luat repede de mana, caci se grabeau cu totii sa plece din acea camera/casa, si mi-a luat chiar el un bagaj/o desaga mare pe care il aveam eu, si mi l-a dus afara din casa aceea si m-a luat si pe mine cu o barca (parca) si am plecat din acel loc. ~ ~ ~ ~ ~ Curioasa oarecum sa vad ce-a fost cu acel vis, dupa un oarecare timp - nu mai stiu, cateva zile - am cautat sa aflu din nou un telefon de-al lor, de la secretariatul lor, pentru a relua exercitiile de Hatha Yoga. Am aflat de locul unde se afla atuncea secretariatul - undeva prin Rahova, o casa cu un gard negru. Ducandu-ma acolo, cand am dat sa intru pe poarta, aceasta tocmai s-a deschis, si in curtea foarte ingusta, foarte aproape de fatada casei ca si in visul meu - acea curte semana cu acel ''coridor'' exterior camerei unde se intamplase toata tarasenia si pe acel ''coridor''/curte iesiseram noi cu baraca pe o apa (apa parca inseamna griji, in vise; + bagajul acela greu al meu, alte griji, grutate, dificulate; iar aceeasi persoana care ma sfatuise cu vre-un an inainte sa renunt, si mi-a facut un mare bine avand in vedere toate cate au urmat apoi, pentru cine stie sau a auzit cum s-a destramat MISA, acel baiat apare si-n vis ca cel care de fapt imi ia greuatea de pe umeri si ma scoate de acolo). Deci in fata portii, in realitate de aceasta data, dupa cum spuneam imi deschisese o femeie imbracata in doliu, care era cu fata spre casa caci discuta in contradictoriu cu cativa Yoghini de acolo. Le reprosa ca ei ii ucusesera baiatul !? Ca baiatul ei era tanar si sanatos!! M-am dat la o parte si i-am facut loc femeii sa iasa. Cand am intrat, apoi am aflat ca daca urma sa mai revin eu cand ma voi fi hotarat sa reiau eu cursurile, era foarte probabil ca ei sa se mute de acolo, caci stateau cu ~ chirie, casa fiind a femeii care tocmai iesise. Acuma ce pot spune? Visele au avut doar NISTE SIMBOLURI in ele, foarte CLARE, dar erau doar niste simboluri. Doar NU il ucisesera chiar ei pe acel baiat. Cu siguranta ca NU !!! Insa se prea poate ca din cauza practicii Yoga ... sa fi avut vre-un accident ??? Tot asa cum Grig nu-l sarutase pe instructorul grupei noastre, insa tot ceea ce se intamplase era ca si rezultat in cele din urma FOARTE REAL. Grig il pusese pe ''liber'' Astea sunt unele VISE ! |
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 18:53
De la: nastasemihail, la data 2008-11-12 03:55:41EU AM AVUT FOARTE MULTE VISE PREMONITIVE (AM VERIFICAT ACEST LUCRU ULTERIOR) SI GINDURI COMUNE CIT SE POATE DE CLAR CU PERSOANE APROPIATE ( SPUN DE ACESTE 2 CARACTERISTICI FIINDCA AM CONSTATAT CA AU O MANIFESTARE ASEMANATOARE DECI O CAUZA COMUNA). VISELE PREMONITIVE MI LE-AM PUTUT EXPLICA DUPA VIRSTA DE 30 ANI SI AU FOST CLARE SI DIRECTE NU INVERSATE CUM SE SPUNE. Asta-i tot ce ne impartasesti ? Asteptam mai mult de la tine
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 19:14
Relativ la vise premonitive, desi e in afara subiectului :
Pana azi m-am convins de un lucru: avem ceva de facut fiecare de-a lungul existentei acesteia-asa cum e ea...FERICIT E, CEL CE STIE CE ARE DE FACUT! Eu...am descoperit mai greu, sau mai tarziu...ori atunci trebuia sa descopar! Ma bucur sa spun asta, desi nu ma tin de ceea ce trebuie sa fac...Ati observat cu totii ca de-a lungul vietii, vrand sa facem/obtinem un lucru, adoptam o cale -evident! De multe ori s-a intamplat ca "sa intervina ceva" in sensul franarii miscarii pe acea cale, sau a blocarii ei literalmente! Ne-am chinuit ...ne-am agitat...n-am dormit...ca sa facem acel ceva! NU s-a putut, sau a fost inutil tot acel consum de energie si timp si...nu numai. Am ajuns tot unde trebuia sa fim! Atunci ne amintim ca daca "atunci" am fi "vazut" acele "semne" cu siguranta nu am mai fi pierdut timpul, nu ne-am fi chinuit si am fi ajuns in liniste TOT ACOLO. Va indemn sa fiti atenti la "semne" sau altfel spus la intuitia voastra, la ceea ce va spune "vocea interioara" si va va fi mai bine si mai usor! Mie asa mi-a fost de cand "am deschis"larg ochii " la ceea ce se intampla cu mine si in jurul meu! Suces!
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 19:18
..imi vine sa-mi dau un pumn in cap: am scris "suces" gandindu-ma la "succesuri" am sters prea mult...!asadar:
Succes!
de omnia dubitandum
|
|
|
|

cum ca nici Grig nu-mi inspirase nici o data vre-o urma macar din adoratia ce i-o aduceau toti discipolii lui ...