Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 23:40
A vazut cineva un fulger globular?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 23:44
Sau forme plasmatice care se misca aiurea? La o cabana s-a filmat o astfel de forma cu o camera de supraveghere. Era ca in desene animate. S-a uitat pur si simplu in camera vreo 2 ore.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
himalaya_aya 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 17:23
interesant subiect...ma alatur si eu ce ceva ce nu-mi pot explica..........mi se pune pata pe un nume....."radu" de ex......cunosc un tip radu...nu-mi place,altul si apoi inca unul care imi place si cu care incheg o relatie.....apoi..8inainte ca aceasta sa se termine...mi se pune "pata" pe alt nume...."sorin".......dupa inca jumatate de an ma despart de radu....mai trece jumatate de an...intre timp eu uitasem de "pata" mea...si cunosc un tip ....sorin..........................bun.......acum sunt cu sorin dar......in fine el vrea sa plece in exterior.......suntem pe punctul de a ne desparti ........ideea e ca de cateva luni mi s-a pus pata pe un alt nume..:"..cosmin"......................si acum ....sunt sigura ca voi intalni pe cineva "cosmin".......si asta ma face sa renunt mai usor la relatia mea cu sorin ..........dar........nu stiu...................tin sa precizez ca in primele 2 cazuri nu m-am lasat influentata singura..nu m-am autosugestionat...............nu stiu......................
................................. si un alt lucru bizar.....cand ies din casa...si bag cheia in usa...dak imi trece vreo persoana prin cap....pur intamplator....de ex o prietena de la gradinita sau .....o fosta vecina plecata de mult timp in spania..............nush cum dar in cursul zilei dau peste persoana respectiva........(cum a fost cazul fostei vecine care nici nu stiam ca a revnit in tara)......... sentimente de deja-vu.....desigur......mi se intampla sa cunosc persoane ..........si eu am impresia ca imi sunt familiare.......si le caracterizez doar dintro privire.....si culmea ca asa si sunt............nu stiu de unde dar stiu exact cum sunt ele........... nu sunt nebuna nu?? |
|
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 06:34
De la: himalaya_aya, la data 2009-03-02 17:23:40interesant subiect...ma alatur si eu ce ceva ce nu-mi pot explica..........mi se pune pata pe un nume....."radu" de ex......cunosc un tip radu...nu-mi place,altul si apoi inca unul care imi place si cu care incheg o relatie.....apoi..8inainte ca aceasta sa se termine...mi se pune "pata" pe alt nume...."sorin".......dupa inca jumatate de an ma despart de radu....mai trece jumatate de an...intre timp eu uitasem de "pata" mea...si cunosc un tip ....sorin..........................bun.......acum sunt cu sorin dar......in fine el vrea sa plece in exterior.......suntem pe punctul de a ne desparti ........ideea e ca de cateva luni mi s-a pus pata pe un alt nume..:"..cosmin"......................si acum ....sunt sigura ca voi intalni pe cineva "cosmin".......si asta ma face sa renunt mai usor la relatia mea cu sorin ..........dar........nu stiu...................tin sa precizez ca in primele 2 cazuri nu m-am lasat influentata singura..nu m-am autosugestionat...............nu stiu...................... Si eu am avut chestii din astea dar nu atit de des. Culmea ca atunci cind am activitati f intense parca sint mai dese. Deci nu tin de preocupari ci chiar de premonitii. Daca iti spune ceva cifra 25.
|
|
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 06:34
De la: himalaya_aya, la data 2009-03-02 17:23:40interesant subiect...ma alatur si eu ce ceva ce nu-mi pot explica..........mi se pune pata pe un nume....."radu" de ex......cunosc un tip radu...nu-mi place,altul si apoi inca unul care imi place si cu care incheg o relatie.....apoi..8inainte ca aceasta sa se termine...mi se pune "pata" pe alt nume...."sorin".......dupa inca jumatate de an ma despart de radu....mai trece jumatate de an...intre timp eu uitasem de "pata" mea...si cunosc un tip ....sorin..........................bun.......acum sunt cu sorin dar......in fine el vrea sa plece in exterior.......suntem pe punctul de a ne desparti ........ideea e ca de cateva luni mi s-a pus pata pe un alt nume..:"..cosmin"......................si acum ....sunt sigura ca voi intalni pe cineva "cosmin".......si asta ma face sa renunt mai usor la relatia mea cu sorin ..........dar........nu stiu...................tin sa precizez ca in primele 2 cazuri nu m-am lasat influentata singura..nu m-am autosugestionat...............nu stiu...................... Si eu am avut chestii din astea dar nu atit de des. Culmea ca atunci cind am activitati f intense parca sint mai dese. Deci nu tin de preocupari ci chiar de premonitii. Daca iti spune ceva cifra 25.
|
|
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 06:35
|
|
himalaya_aya 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 09:50
cifra 25??
ce e cu ea..nu inteleg...........sunt nascuta intr-o zi de 25...... |
|
psihologul30 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 10:54
da
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 28/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 17:09
.....ceva din dogmatica ...
Energiile nu pot fi”libere”, ci doar legate de Formele lor. Toate “energiile libere” care totusi sunt in cosmos, sunt “energii negative , de ardere”. Comunicabilitatea dintre Forma si energiile ei este cea normala,nu de la “energii la energii”. Memorialul Formei trece si intr-un “memorial energetic”si cel energetic “re-mobilizeaza” pe cel al Formei , dar energii prin energii, fac “amestecuri de memorialuri “ cu anormalizari si consum de energii si chiar imprimari negative. Iata de ce biblic, doar Divinul este tot Activul Creativ. La intrebarea umoristica , ce a fost mai intai , “oul sau gaina”, in sens biblic s-a creat deodata “oul in gaina si gaina cu oul deja format”. Biblic nu se admite un “dumnezeu Natura”. Biblic, Formele speciilor sunt doar ale Divinului si nimic nu se face in plus; adausurile naturii sunt “infrumusetarea Formelor”(sau uratirea lor prin pacat ), dar niciodata ca “Forme proprii ale devenirii” naturii. Omul are tot Memorialul Cosmic, al tuturor Formelor, ca Menire –Destin de a “Ridica Natura”la Divinul Origine. Omul care cade din “Memorialul Formelor”si trece pe “memorialul energiilor naturii” ,se face “robul acestora “si se implica directin “josul naturii”. Sarpele – demon inseala pe Adam tocmai cu “ruperea Formelor” in favoarea “energiilor”, spre a face un “dumnezeu natura”. Omul are “sensul” de a “Recunoaste” pe Dzeu Supranatura. Acest Dzeu este cel biblic. Stiinta vrea sa “dezgroape”pe Dzeu din “memoriile naturii”,ce nu este posibil. Doar Omul ca Supranatura poate Recunoaste pe Dzeul Supranatural. Biblic, tot ce iese de la Dzeu se intoarce la Dzeu si tot ce iese din Natura se intoarce in Natura. Dzeu a Creat Formele de Creatie ca sa nu se “desparta”de Natura, dar “pacatul” face aceasta anormala despartire. Prin “mortile” formelor din Natura , Memorialul Divin se reantoarce la Divin si corporalitatea Naturii se reantoarce in Natura, iar “energeticul se autoconsuma” pana la arderea lui de alte “Forme”. Corporalitatea Naturii se poate extinde, dar numai prin “Formele Divine” ce se Sadesc in Natura. Taina “Maternitatii Naturii”este o problema adanca. Doar “Intalnirea dintre Formele Divine si Natura se face “Vitalizarea Nasterilor”. Anticii vorbesc de un fel de “fecundare” a Naturii de catre Divin. Atentie la specificul biblic. Divinul nu fecundeaza ci “Sadeste Formele deja formate”, iar Natura doar le “adopta “ ca “maternitate”. Natura ca Maternitate, nu produce de fapt nimic , totul este produs cu exclusivitate de Divin, dar Natura se face “Partasa” la “Filiatia de Natura- Maternitatea “. “Maternitatea nu este Origina”,ci “vehicol” al Originii. Mai mult , maternitatea Naturii se face “Divinizarea de Natura”, ca se investeste cu “multiplicarea corporalitatii naturii”, dupa cum Divinul Multiplica Formele Create. Mistic, Geneza este Dzeu ce Naste – Creeaza lumea; Natura este “Lumea cu Fapturile Lui Dzeu in Brate; Omul este “Natura care Naste si ea pe Dzeu; si ultima Iconografie, Divinul sinatura in Recunoastere reciproca, prin In-divinizarea Natura......................... poate este interesant |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 21:55
Sunt fenomene , pe care stiinta pozitiva nu le poate explica ( cel putin inca ) . De exemplu flacara de la Sfantul Mormant , din noaptea Invierii DOMNULUI . Sunt apoi acele capacitati deosebite de care dau dovada calugarii budhisti . Multe sunt relatate in cartile Alexandrei David Neel , De regula oamenii care traiesc dupa modul ancestral de viata , poseda si utilizeaza energii deosebite . Astfel de cazuri apar de exemplu , in cartea lui Karel Souceck , " Banuiala unei umbre " .
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 21:59
taticu' trezirea ca dormi pe tine,pai tu nu sti ca sub asa zisul mormant e o camera secreta unde doarme un popa betiv care cand ii suna ceasu' poc si el cu chibritu' de aprinde focu',mai studiaza
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 22:09
florin_bad_boy2006
Bagamias ceva in stiinta ta, da prost si beat a fost papa tau cand tea facut. Ori o calitate, din cele doua de mai sus a avut-o mata? Cine te crede? Ai tu o camera ascunsa, in care sta nevastata beata si aprinde brichete sau chribiturile? Minune nici una nu functioneaza, bricheta nu mai are gaz si chribitele sunt umede, am facut eu treaba mica pe capu ei, si sa prelins pe cutie trecand pe fata si pe nas. Minune,florin_bad_boy2006 nu a stiut asta, na papa tu gogosi tai.
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 02:19
De la: himalaya_aya, la data 2009-03-07 09:50:44cifra 25?? Nici eu nu stiu, de asta te-am intrebat....
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 04:12
De la: lbtc, la data 2009-03-07 17:09:43.....ceva din dogmatica ... Atunci cum se explica fantomele, formele plasmatice care sint parca vii si inteligente, fulgerele globulare, formele unde au fost ozn-uri, dupa ani de zile ca niste umbre pe cer ce apar doar pe fotografii si alte forme asa-zis energetice fara structura materiala? Sau din materia cunoscuta in acest moment. Intr-adevar noi nu putem concepe energie fara un fundament material. Dar toate scrierile mai vechi sau mai noi care se ocupa de subiecte de genul asta, ajung la concluzii care ii fac pe unii sa iasa din rindul oamenilor de stiinta. Sint manifestari energetice biostructurate fara corp.
|
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 04:19
Si mai e ceva, materie dupa ultimele cercetari in domeniul fizicii nu prea mai exista. Sint doar unde energetice care dau IMPRESIA de stagnare. Totul este energie cu vibratii diferite care formeaza iluzia formelor. Asta nu insemna ca materia nu exista, dar nu are semnificatia care o credem noi. Este o energie POTENTIALA, d p d v al fizicii. Iar formele e clar ca se modifica in timp. Ele sint de fapt in mintea noastra, mai degraba.
Poate se transforma calculatorul in energie ca nu stiu ce fac. Chestiile astea sint in studiu.
|
|
meduza 51 mesaje Membru din: 21/01/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:00
am intrat mai mult din curiozitate aici si v-am citit toate mesajele nu vreau sa le comentez pt. ca nu vreau sa supar pe nimeni ,dar vreau sa va spun ca am avut si eu un vis....care se tot repeta ............am crezut chiar ca poate era premonitoriu ..........dar nu era asa. ...................visam ca sunt intr-o biblioteca imensa cu f multe carti de toate genurile ,nici nu stiam pe care sa o citesc................ma simteam ff bine acolo si mereu aveam sentimentul ca acea biblioteca este a mea. l-am visat de 5 ori si totul era neschimbat,era acelasi vis si am inceput sa ma gandesc de unde cunosc o asemenea biblioteca dar oricat de mult m-am gandit nu mi-am adus aminte sa fi cunoscut vreuna asemanatoare cu cea din vis. in urma cu cateva luni in timp ce vedeam un film am ramas surprinsa sa vad acea biblioteca imensa ,era exact ca in visul meu. acum nu mai era nici un mister in legatura cu acel vis stiam ca nu este premonitor oricat de,, cidate ''vi se par unele vise ,ele sunt totusi niste vise si nu spun ca nu ar fi si vise premonitorii ,dar in cele mai multe cazuri aceste vise pot sa vina din subcunstientul nostru,din intamplari carora nu le-am dat prea multa importanta la momentul respectiv. |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:11
De la: nastasemihail, la data 2009-03-08 04:19:27Si mai e ceva, materie dupa ultimele cercetari in domeniul fizicii nu prea mai exista. Sint doar unde energetice care dau IMPRESIA de stagnare. Totul este energie cu vibratii diferite care formeaza iluzia formelor. Asta nu insemna ca materia nu exista, dar nu are semnificatia care o credem noi. Este o energie POTENTIALA, d p d v al fizicii. Iar formele e clar ca se modifica in timp. Ele sint de fapt in mintea noastra, mai degraba. Illusion and Reality (subtitrare în lb. Românã) - video.google.com/videoplay?docid=7239169544268439911 deocamdata uitate lafilmuletul asta ....o sa incerc sa mai postez despre energetica si forme, fulgere globulare, etc. pacat ca nu prea am timp..... |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:00
referitor la fulger globular....
si eu cand mascol dimineata si ma frec la ochi vad explozii de lumini si culori sau forme geometrice sau plastice fluide , plasmatice .....apoi majoc cu o lacrimaprintre gene si fac din ea teleobiectiv sau superangular, macro......dar toate astea nu sunt altceva decat trairiin propria natura..... uite un pasaj din .... ''Antrenamentul de uitare la care este supus poporul roman, astazi, face ca gandirea si inima sa se roteasca pe loc si, din aceasta rotire in gol, paradoxal, o data cu trecutul, dispare si viitorul. El, omul de azi, pedaleaza zadarnic intr-un prezent continuu. A locui cu fiinta doar intr-o dimensiune a timpului – si aceea distorsionata – inseamna moartea lenta, dar sigura a identitatii” - spune Dan Puric în cartea sa.''.... cred ca ar fi bine sa asculti si pe SfantulGrigorie Palama .... www.crestinortodox.ro/filocalia-7-audio/a974-20-tomul-aghioritic... ai sa auzi ca una vede ochiul alta mintea si altceva cu credinta ....si unirea celor trei ...iti da starea de contemplatie .... Sfintii faceau separatia intre minte si ratiune si aveau un control al viselor , inchipuirilor, vedeniiilor(visele cu ochiii deschisi care uneoriera o forma de comunica cu Dzeu )....sfintii nu aveau imaginatie , sau cel putin ii dadeau "forme " pozitive. ....uite si un filnulet de 20 min .... Illusion and Reality (subtitrare în lb. Românã) - video.google.com/videoplay?docid=7239169544268439911 care vorbeste despre rezonante si genetica , Dzeu energie pura etc...dar totusi nu il lua ca baza .... |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:33
Anticii faceau mare parada de :"cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste pe Dzeu "....dar la crestini este invers "cunoaste-l pe Dzeu si te vei cunoaste pe tine insuti" Stiinta de asemenea inclina tot mai mult spre o "stiinta naturalista ", care face chiar pe Dzeu ," fenomenele naturii". O stiinta doar a naturii lumii este o "stiinta a subteranului ".... Stiinta cauta "natura Omului" si o gaseste "identica" Naturii cosmice , si nerecunoscand ca Chipul Omului este "Suflarea Divina "incearca sa "confectioneze" un "chip de om natura", ce nu poate fi decat "evolutia naturii". Este si o transfigurare a Naturii in Om , nu ca "prefacerea insasi a naturii in sine"(ca evolutie). Omul fara Suflarea Divina se confunda cu fapturile Cosmice , si atunci Stiinta ar putea sustine direct "evolutia ". Dar Omul nu este o "creatie", ci o "Supra-creatie". De ce era nevoie de Om cand fapturile erau de ajuns? Ca dovada ca Omul este "peste" creatie , este faptul de "Stapanitor", prin care Natura poate creste sau se distruge . "Omul umanizat-naturalizat", este mai mult un "rob" al Naturii , care se zbate sa-si "regaseasca" din amintire "Chipul de Supra -Natura". Omul ca "Natura este creatie" si doar ca Divin este Chip propriu zis de Om - Asemanarea Lui Dzeu . Omul fara Chipul Lui Dzeu , este "Natura in memorial", de la pesti pana la animale. Intr-adevar , in Om este "Memorialul cosmic", care se oglindeste in Chipul Divin din Om , si doar in acest Chip Divin Omul capata "Constiinta Integrala Cosmica ".Natura creata are paradoxal "ratiuni ", dar nu are "Auto - cunoastere ", pentru ca doar Chipul Divin poate "Raspunde -Constientiza". Natura prin"ratiunile"sale, niciodata nu poate ajunge la "Constiinta de Sine", ci doar la "auto -simtire de sine". In Om ,care are Chipul Divin , si Natura capata Constiinta . De aici "Rolul " Omului in insasi constitutia Cosmica , ca "manifestare si concretizare ". Omul este "Bucuria sau iadul" Cosmosului. Natura vede pe Dzeu prin Om si Omul il Vede pe Dzeu doar prin Insasi Chipul Lui Dzeu. ......mai sunt multe de spus ....dar o baza de pornire.... |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 23:55
Dzeu. biblic Creeaza Formele - Fapturile - Intregurile ca "Loghii- Cuvintele- Ratiunile Divine", pe care le Sadeste in Ogorul Naturii.
Biblic Forma si Faptura este doar "Conceptual Divin". Formele sunt "Memoriile ratiunilor Divine", din care apoi ies sizisele energii - fenomene. Memorialul Divin al formelor este "Fata - Infatisarea", iar fenomenele sunt niste "functionalitati " de Caractere ale Formelor. Prin pacat, Forma - Fata se intuneca si asa raman doar "reflectarile energetice",cesi cauta permanent "rememorarea Formei", de unde parerea ca din "fenomene" se nasc Formele. Natura in sine nu are nici un Memorial , este un "gol netocmit", nu are energii , care inseamna fenomene. Daca in Natura primordiala ar exista energii, ar submina Atotputernicia Divina siar confunda Divinul cu acestea ca "divin energetic". Biblic nu se admit "intermediari ". Dzeu sadeste in Natura statica , formele Create doar de El si din acestea se nasc si reflectarile proprii energetice de Forme, ce-si "cauta Rememorarea Formelor". Aici Stiinta se incurca , facnd din aceasta "tendinta energetica de Rememorare", o devenire spre Forma. ....mai sunt multe de spus ....dar trebuie sa caut prin carti....o saincerc sa revin .... |
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 5/03/2009 |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 22:34
in legatura cu fulgerele globulare, stiu de existenta lor si sunt sigur ca si stiinta o aproba insa nu stiu ce sunt si nici nu cred ca s-a descoperit inca
asta e o sa se prinda cineva pana la urma iar cu visele alea, visele pe care le avem sunt generate de emotii pe care ne impunem sa nu le exteriorizam (s-ar putea sa nu ma fi exprimat chiar corect nu sunt foarte sigur) adica incercam sa le ascundem spre exemplu daca o ruda de-a noastra este intr-un loc unde exista un risc ridicat ca acea ruda sa pateasca ceva rau noi vom avea o "presimtire" (care de fapt este datorata de faptul ca noi cunoastem riscul ridicat de a se intampla ceva rau cu acea ruda) si probabil vom incerca sa ascundem (pe cat posibil) emotia, sentimentul de neliniste din cauza faptului ca ascundem acest sentiment vom avea un vis in care vom vedea ruda patind acel lucru rau si daca probabilitatea este mare cel mai probabil este sa se si intample insa visul nu este o "premonitie" apoi mai este o explicatie (in caz ca probabilitatea nu este foarte mare) sa zicem ca avem 100 vise nu vor fi toate "premonitii" si, si mai putine se vor adeveri daca visam ca se vor intampla 50 de lucruri din acele 100 vise eu zic ca este inevitabil ca la un moment dat un anumit vis sa se adevereasca insa nu putem zice ca visam viitorul pana nu avem sa zic 200-400 vise premonitionale cu un procent de adeverire de eu stiu, 90-95% si nu cred ca exista vreun om care sa poata sa spuna ca a reusit aceasta performanta cu toate ca as sti cateva metode de a afla viitorul (nu sunt inca posibile insa vor fi probabil in urmatorii 10-15 ani) |
|
Fosta membra 9am.ro 182 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:22
vata nu inseamna trecut-care oricum nu poate fi schimbat-nici viitor care nu exista inca si e bine sa fie o surprisa ,daca se poate, placuta pt. noi!
vata insemna prezent...si atunci devine eterna! visul... ceia ce nu se poate vedea cu ochii deschisi nu este realitate-perzent! poate veni din trecut si este legat de dorinte nesadisfacute...sau din viitor si este legat de proiecti mentale greu de atins. NASA a descoperit -de cel putin 10 ani-mecanismul vieslor si chiar o alta forma a materiei , forma ce face inca probleme creand asa zise fenomene paranormale;fulgere globulare...etc. Cum...? Pai, o sa radeti,dar din gresela! Un cercetator zelos care cauta extraterestri;semnale;imagini deosebite din spatiu...le-a si obtinut la un moment dat! Surprisa a fost cand echipa a reusit sa puna cap la cap imaginile... Au realizat ca aveau in fata un film ce reprezenta oarecum visele acestui cercetaor. Iar aceste vise erau autonome...in sensul ca persoajele,, traiau "intr-o actiune care se incheia numai atunci cand se gasea o solutie reala la problematica visului! NASA si-a facut datoria si a publicat un articol la momentul respectiv! Apoi nimic! Materia pe care au descoperit-o este numita de o anumita stinta ,,ETER"si probabil,dupa ce vor incheia cercetarile,umanitatea va face un nou salt...dar nu paranormal! |
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 00:51
De la: 9am005970, la data 2009-03-10 22:34:03in legatura cu fulgerele globulare, stiu de existenta lor si sunt sigur ca si stiinta o aproba insa nu stiu ce sunt si nici nu cred ca s-a descoperit inca Visele premonitive exista si sint foarte puternice la unii oameni. Eu am avut multe. Nu le-am descifrat pe baza acelor tabele oculte, de prin evul mediu. Sint putin adevarate. Eu le am directe si de aceea ma cam enerveaza. Dar acum sint rare de cind stau noaptea treaz. Acum apar cu o forta mai mare, mai rar tocma,i fiindca nu le bag in seama.
|
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 00:57
De la: thunderex2001, la data 2009-03-08 17:00:52 Pai tocmai ai avut un vis premonitiv pe care ti l-ai explicat in realul de acum. Astea sint. Se explica f usor si nu este nimic mistic in ele.
|
|
bighi_zaharia 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:23
Fenomene paranormale sau o realitate care se manifesta de cand este omenirea si poate inaintea ei dar pe care (din motive greu de inteles ) o ignoram. Privind cu atentie aceste lucruri, fenomene, semne, vise... simtind aceste lucruri, descoperim o armonie care ne modeleaza, ne determina sa fim mai buni, ne arata existenta unor feed-backuri la actiunile noastre, ale semenilor sau ale stramosilor nostri. Exemple:
- blesteme care se manifesta de-a lungul mai multor generatii ; - persoane care au facut un mare rau sau o mare nedreptate sufera ulterior si ce este mai trist sufera copii lor care sunt nevinovati; - in multe cazuri pe casa in care se afla un muribund poposeste o pasare care marcheaza momentul mortii ( cand tatal meu a murit a fost un porumbel care a ajuns la poalele Retezatului, singur si extrem de istovit, imediat tata a intrat in coma si in cateva ore a murit); - deseori cand moare cineva se opresc ceasurile la ora decesului; - cand se dezgoapa mortii considerati strigoi, inima contine sange necoagulat; - fiica mea a fotografiat un curcubeu, iar pe fotografii a aparut un frumos OZN, de culoarea cerului, (pe care nu l-a observat cand a facut fotografiile)aproape identic cu un desen pe care l-am gasit ulterior intr-o enciclopedie; - deseori am visat o lume galbena, in care m-amsimtit foarte aproape de fericire, ulterior am citit despre existenta acestei lumi; - am citit despre chakra lumii a 13 din partea dreapta a toracelui si in joaca am verificat cu ajutorul unui pendul cu cuart, sensul de rotatie al chakrelor (nu sunt o specialista in domeniu) si surpriza, absolut toate celelallte chakre s-au rotit in sensul acelor de ceasornic, iar chakra lumii a 13 in sens invers (acestacorespunde energiilor negative) Lucrurile scrise mai sus au fost percepute cognitiv, nu prin vise, sau prin hipnoza, au fost observate, analizate logic, repetate. => bariera intre normal si paranormal este aproape invizibila. |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 12:11
probabil ca paranormal nu exista;exista doar ignoranta noastra!
felicitari pt. sinceritate bighi_zaharia! cu siguranta vei reusi ca acea chakra negativa reflectata si in tine sa te paraseasca la un moment dat! o chakra se invarte in sens opus acelor de ceas pt.a distruge ceia ce nu mai este necesar in evolutie si in sensul acelor de ceas pt. a hrani ceia ce este in armonie cu evolutia cosmica. |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 12:34
Oare de ce in secolul asta,mai sunt oameni care cred in tampenii ca: paranormale, vise, zodii,OZN-uri, semne pe cer, e.t.c. din cauza acestor naivitati multi cad prada excroacelor, de tiganci ghicitoare,si sectelor ! ?
Ticu
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:17
De la: ticu, la data 2009-03-14 12:34:19 Stii ceva, oamenii cind au anumite fenomene inexplicabile care li se intimpla, chiar nu simt nevoia sa fie balacariti de explicatiile tale de om superior. Fiecare expune ce i se intimpla sau a vazut. Daca tu nu vezi sau nu ti se intimpla nimc inafara de tigara de seara nu reduce toata lumea la tine, ca s-ar putea sa faca explozie in tine. Cine a adus aminte de vr... sau ghi... pe aici in afara de tine. Asa ca mare atentie cu cine vorbesti si ce vorbesti. Acesta e un studiu social mai degraba decit bataia ta de joc.
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 18:19
Domnu ticu,cu siguranta te pricepi mai bine la politica!
De ce oare romanii stiu intodeauna ei mai bine ceia ce nu trait dar …au citit ! Insa postarea ta are un nume :ticulisme! |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 10:36
De la: nastasemihail, la data 2009-03-14 14:17:04De la: ticu, la data 2009-03-14 12:34:19 Mai .....mihail, cred ca nu sti pe ce topic esti. hai sa te iau mai domol, termina cu fumurile tale , ca ai multe de invatat de aici. Nu exista fenomene inexplicabile generale . ;adica daca [ sa zicem] pentru tine un fenomen e inexplicabil , fii sigur ca pentru atul e explicabil. Chiar la tine,in topic am vazut ca te miri de cel mai banal fenomen ;' fulger globular 'care si copiii pot explica, sau premonitia omului.asa ceva nu exista, sau rolul cifrelor , in viata noastra ; aiureli . Am mai vazut aici ca cineva vorbea de influenta viselor, la fel aiureli.Daca acum ,multe fenomene sunt la limita cunoasterii, in viitorul apropriat, nu o sa mai fie !
Ticu
|
|
|
|

Oare de ce in secolul asta,mai sunt oameni care cred in tampenii ca: paranormale, vise, zodii,OZN-uri, semne pe cer, e.t.c. din cauza acestor naivitati multi cad prada excroacelor, de tiganci ghicitoare,si sectelor ! ?
Mai .....mihail, cred ca nu sti pe ce topic esti. hai sa te iau mai domol, termina cu fumurile tale , ca ai multe de invatat de aici. Nu exista fenomene inexplicabile generale . ;adica daca [ sa zicem] pentru tine un fenomen e inexplicabil , fii sigur ca pentru atul e explicabil. Chiar la tine,in topic am vazut ca te miri de cel mai banal fenomen ;' fulger globular 'care si copiii pot explica, sau premonitia omului.asa ceva nu exista, sau rolul cifrelor , in viata noastra ; aiureli . Am mai vazut aici ca cineva vorbea de influenta viselor, la fel aiureli.Daca acum ,multe fenomene sunt la limita cunoasterii, in viitorul apropriat, nu o sa mai fie !