Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 21:23
Ticule...parca ti-am mai spus...
la politica te pricepi...
Observ ca te-a ,,magnetizat" sefu tau si ai devenit creator de catrene....(poate-l ,,magnetizezi" si tu si devine politician)
Dar ,,fenomenele "astea sunt prea simple pt. complicatiile lumii tale ....crede-ma!
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 09:41
De la: tell, la data 2009-06-04 21:23:12Ticule...parca ti-am mai spus...
la politica te pricepi...
Observ ca te-a ,,magnetizat" sefu tau si ai devenit creator de catrene....(poate-l ,,magnetizezi" si tu si devine politician)
Dar ,,fenomenele "astea sunt prea simple pt. complicatiile lumii tale ....crede-ma! :
sml-confused0067: Se spune ca la politica si la fotbal ne pricepem toti din tribune.Seful este deja politician adevarat .! "fenomenele ', sunt prea simple pentru mine, ca le inteleg si traiesc intr-o lume reala, nu imi plac SF-urile.!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 12:01
Ticule...nu e topicul da nu ma pot abtine..
pe tine si pe Vane v-as vota fara retinere!
oare de ce nu si pe sefii vostri?
e o discutie....poate dechidem un topic referitor la contactul direct dinte politicieni si restul lumii!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 15:22
De la: tell, la data 2009-06-05 12:01:38Ticule...nu e topicul da nu ma pot abtine..
pe tine si pe Vane v-as vota fara retinere!
oare de ce nu si pe sefii vostri?
e o discutie....poate dechidem un topic referitor la contactul direct dinte politicieni si restul lumii! :
sml-happy0065: Ce contact direct intre politicieni si restul lumii ??  Ii doare-n ..bip pe politicieni de restul lumii . ! multam pentru incredere la vot .!
Ticu
|
|
|
Bi_anca
1554 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 21:44
|
doru32
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 10:25
au filmat cei de la NASA in ultraviolet si au vazut o multime de obiecte ce nu se pot vedea cu ochiul liber.creioerul este cel mai complex organ uman a carui mecanisme nu se cunosc decat in proportie infima.mintea ta lucreaza material n-ai cum sa intelegi ce se intimpla metafizic.este imposibil!esti programata asa si poti gandi alfel doar printr-un soc fortuit.
|
cristianvitu
732 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:14
Ce e viata-in acceptiunea biologica- decat o manifestare macroscopica a materiei infinit mici?!...ah, mai are inca ceva: informatie! De ce deosebim "informatia" de "materie" atunci cand vorbim despre viata?! Daca acceptam faptul ca totul e " energie " atunci am rezolvat unitatea dintre "materie" si "informatie"...viata!...
De ce sa nu acceptam ca aglomerarea de minerale numita "roca" nu ar fi purtatoare de informatie, atata vreme cat roca are un caracter organizat?..Hm? Cu totii stim ca intervenind asupra unei structuri de acest tip cu un aport de energie (mecanica, termica, etc.) structura ei se modifica...am schimbat deci, natura informationala a "obiectului de studiu"! Inseamna aceasta viata? Daca un corp "neviu biologic" este un vector de informatie, atunci de ce i-am alocat atributul de mai sus? ...Din comoditate?...din nestiinta?
Viul este alcatuit ca si "restul materiei" din aceleasi elemente chimice, aceleasi particule alcatuiesc atomii, toate se "scalda" in acelasi "ocean informational"! Indubitabil undeva intervine puterea de percepere a realitatii.
Sunt filozofii care aseaza regnurile pe o scara a evolutiei spirituale...daca acceptam aceasta organizare "spirituala" ca fiind o "realitate fizica" atunci nu numai ca semnele de intrebare sporesc...exponential, dar si realitatea in care traim are de fapt cu totul si cu totul alti "parametri"!
Teoria fractalilor vine sa argumenteze acestea: totul este e fapt informatie!
Omul moare?...biologic da, informational nu!...ganditi-va ce ramane: elemente chimice! Atat!...acestea pastreaza informatia potrivit careia combinatia cutare de electroni da atomul cutare...dar, mai departe? Daca totul e informatie, atunci acea "constiinta" care a insemnat "omul" ramane! Unde? ..pai matematic vorbind, in matricea Universala...cum vreti sa-i zic?!..baza akashica?...dimensiunea X...Rai...Iad...?
Aici, vehiculam informatie!
Unii dintre noi sunt "deschisi" si o primesc, apoi o iau la "pritocit" devenind noi insine "vectori imbogatiti"...
Altii, tot dintre noi sunt "inchisi" si o resping; asta nu inseamna ca ei nu sunt vectori informationali...sunt, dar de sens contrar!
Exista de asemenea destui printre noi care vad informatia, dar nu "se incarca" cu ea!...si ei sunt vectori informationali, doar ca actioneaza aleator...
Orientarea acestor "vectori" clar da o rezultanta: directia in care se deplaseaza intregul...societatea!..si ea fiind o forma de manifestare a ...informatiei...
Am facut ...cum vreti sa ziceti celor de mai sus...in ideea" impacarii caprei cu varza"! Ma gandesc la faptul ca oricare e natura discutiilor, atata vreme cat ele se mentin intr-un fagas, adica rezultanta celor "vectori" e nenula...atunci e bine!....chiar facem ceva aici!
De fapt, eu zic ca ne antrenam in vederea unei "performante a perceptiei"! De ce?...ca e firesc....!
Daca cineva nu vede "mormolocul"- fir-ar el sa fie, ca alt termen nu e!- asta, nu insemna ca nu exista, sau nu insemna ca cineva nu-si doreste sa-l vada si atunci face pe dracu-n patru sa...il vada! ..Vazandu-l, vede ca "poate"...aici e revelatia!...cand afli ca "poti"! Atunci, e omenesc, iti doresti mai mult!...si se intampla!
Dl. Ticu,
Daca spunem ca Dumnezeu e totul, da, asupra noastra actioneaza sub forma de fotoni de diverse energii, de gravitatie, de vibratie, de...de.... si ...de...atunci asa e! Personal, nu pot sa explic multe lucruri legate de Dumnezeu! O vreme ma gandeam ca pot sa-l explic ca fiind o "forta guvernanta" la nivelul Universurilor....dar, ce mica-i lumea mea si cat de putine stiu despre ea...dar despre un Univers intreg?!...dar despre Universuri?!?!!!...nu pot cuprinde acestea cu mintea, dar sa explic ceva neaparat apeland la ideea de Dumnezeu, sa ma iertati si Dvs. si ceilalti, dar mi se pare...limitat...in sensul ca-mi doresc sa stiu cat mai mult pana la momentul impotmolirii si finalizarii rationamentului cu afirmatia "mai departe, Dumnezeu stie ce-o fi!".
Frumos ar fi daca cei ce "vad" o manifestare perceputa fizic ca altfel decat "obisnuitul" sa-i invete si pe ceilalti ce inca "nu vad" modul in care ...sa o faca! eu zic ca asta-i unul din scopurile noastre de fapt, nu pierderea vremii pe un forum...
Va multumesc celor ce, deja, ati facut-o cu mine!
de omnia dubitandum
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 11:28
De la: cristianvitu, la data 2009-06-06 11:14:31Ce e viata-in acceptiunea biologica- decat o manifestare macroscopica a materiei infinit mici?!...ah, mai are inca ceva: informatie! De ce deosebim "informatia" de "materie" atunci cand vorbim despre viata?! Daca acceptam faptul ca totul e " energie " atunci am rezolvat unitatea dintre "materie" si "informatie"...viata!...
De ce sa nu acceptam ca aglomerarea de minerale numita "roca" nu ar fi purtatoare de informatie, atata vreme cat roca are un caracter organizat?..Hm? Cu totii stim ca intervenind asupra unei structuri de acest tip cu un aport de energie (mecanica, termica, etc.) structura ei se modifica...am schimbat deci, natura informationala a "obiectului de studiu"! Inseamna aceasta viata? Daca un corp "neviu biologic" este un vector de informatie, atunci de ce i-am alocat atributul de mai sus? ...Din comoditate?...din nestiinta?
Viul este alcatuit ca si "restul materiei" din aceleasi elemente chimice, aceleasi particule alcatuiesc atomii, toate se "scalda" in acelasi "ocean informational"! Indubitabil undeva intervine puterea de percepere a realitatii.
Sunt filozofii care aseaza regnurile pe o scara a evolutiei spirituale...daca acceptam aceasta organizare "spirituala" ca fiind o "realitate fizica" atunci nu numai ca semnele de intrebare sporesc...exponential, dar si realitatea in care traim are de fapt cu totul si cu totul alti "parametri"!
Omul moare?...biologic da, informational nu!...ganditi-va ce ramane: elemente chimice! Atat!...acestea pastreaza informatia potrivit careia combinatia cutare de electroni da atomul cutare...dar, mai departe? Daca totul e informatie, atunci acea "constiinta" care a insemnat "omul" ramane! Unde? ..pai matematic vorbind, in matricea Universala...cum vreti sa-i zic?!..baza akashica?...dimensiunea X...Rai...Iad...?
Unii dintre noi sunt "deschisi" si o primesc, apoi o iau la "pritocit" devenind noi insine "vectori imbogatiti"...
Altii, tot dintre noi sunt "inchisi" si o resping; asta nu inseamna ca ei nu sunt vectori informationali...sunt, dar de sens contrar!
Exista de asemenea destui printre noi care vad informatia, dar nu "se incarca" cu ea!...si ei sunt vectori informationali, doar ca actioneaza aleator...
Orientarea acestor "vectori" clar da o rezultanta: directia in care se deplaseaza intregul...societatea!..si ea fiind o forma de manifestare a ...informatiei...
Am facut ...cum vreti sa ziceti celor de mai sus...in ideea" impacarii caprei cu varza"! Ma gandesc la faptul ca oricare e natura discutiilor, atata vreme cat ele se mentin intr-un fagas, adica rezultanta celor "vectori" e nenula...atunci e bine!....chiar facem ceva aici!
De fapt, eu zic ca ne antrenam in vederea unei "performante a perceptiei"! De ce?...ca e firesc....!
Daca cineva nu vede "mormolocul"- fir-ar el sa fie, ca alt termen nu e!- asta, nu insemna ca nu exista, sau nu insemna ca cineva nu-si doreste sa-l vada si atunci face pe dracu-n patru sa...il vada! ..Vazandu-l, vede ca "poate"...aici e revelatia!...cand afli ca "poti"! Atunci, e omenesc, iti doresti mai mult!...si se intampla!
Dl. Ticu,
Daca spunem ca Dumnezeu e totul, da, asupra noastra actioneaza sub forma de fotoni de diverse energii, de gravitatie, de vibratie, de...de.... si ...de...atunci asa e! Personal, nu pot sa explic multe lucruri legate de Dumnezeu! O vreme ma gandeam ca pot sa-l explic ca fiind o "forta guvernanta" la nivelul Universurilor....dar, ce mica-i lumea mea si cat de putine stiu despre ea...dar despre un Univers intreg?!...dar despre Universuri?!?!!!...nu pot cuprinde acestea cu mintea, dar sa explic ceva neaparat apeland la ideea de Dumnezeu, sa ma iertati si Dvs. si ceilalti, dar mi se pare...limitat...in sensul ca-mi doresc sa stiu cat mai mult pana la momentul impotmolirii si finalizarii rationamentului cu afirmatia "mai departe, Dumnezeu stie ce-o fi!".
Frumos ar fi daca cei ce "vad" o manifestare perceputa fizic ca altfel decat "obisnuitul" sa-i invete si pe ceilalti ce inca "nu vad" modul in care ...sa o faca! eu zic ca asta-i unul din scopurile noastre de fapt, nu pierderea vremii pe un forum...
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:27
De la: doru32, la data 2009-06-06 10:25:20au filmat cei de la NASA in ultraviolet si au vazut o multime de obiecte ce nu se pot vedea cu ochiul liber.creioerul este cel mai complex organ uman a carui mecanisme nu se cunosc decat in proportie infima.mintea ta lucreaza material n-ai cum sa intelegi ce se intimpla metafizic.este imposibil!esti programata asa si poti gandi alfel doar printr-un soc fortuit.
 "mintea ta lucreaza material " , corect se spune, "cu mintea ta, poti lucra material " ; ca material inseamna ceva ce se vede, se poate pipaii, il smti,real si mintea singura doar gandeste , atat . !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 13:53
De la: cristianvitu, la data 2009-06-06 11:14:31Ce e viata-in acceptiunea biologica- decat o manifestare macroscopica a materiei infinit mici?!...ah, mai are inca ceva: informatie! De ce deosebim "informatia" de "materie" atunci cand vorbim despre viata?! Daca acceptam faptul ca totul e " energie " atunci am rezolvat unitatea dintre "materie" si "informatie"...viata!...
Dl. Ticu,
:
sml-confused0067: Domnu 'cristian, ca Dumnezeu exista , se vad faptele Lui.! dar ca sa stim despre lumea lui, cand a aparut , unde e, asta numai El hotaraste cand trebuie sa stie omul . Inca in mileniul asta , nu se stie tot despre univers , dar sa stim de Dumnezeu !!!! Exista , si e de ajuns .! -Nu se stie cum a aparut universul din nimic, cum s-au format materiile cele mai mici adica electroni , protoni, neutroni , de unde au venit cu miliardele,[ ca ei nu se reproduc ], au incercat cu experienta de la Geneva, dar si acolo , au venit unii inculti cu aberanta teorie a "gaurii negre " care ne inghite pe noi. Pai domnule Cristian cu asemenea inculti, vrei matale sa stim de Dumnezeu ? :
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:12
in acest punct a ajuns toata lumea...indiferent de cultura si putere intelectual , atunci cand s-a incercat,rational ,explicatii privitore la Dumnezeu!
Doar putini au inteles ca este o falsa problema;nu conteza ce este Dumnezeu...in fapt...Dumnezeu nu este separat de tine Insuti!
Se spune ca la acest punct,pt a merge mai departe Dumnezeu trerbuie uitat.
Exista o metoda...mentala prin care totul este negat.
Ceea ce ramane in final este Realitatea numita Sinele-Existenta Eterna!
nu este doar o filozofie frumosa....chiar functioneaza.
Nu e asa eficient ca acel experiment vibratoriu...dar duce la aceiasi concluzie logica.
Mental si mecanic nu se poate demonstra decat ceea ce aparatine materiei grosiere...deci lumii fara suflet!
Sau cu o constinta de Sine inexistenta!
Omul are posibilitatea de a fii constient de Sine...si destinul lui este de afii constient de Sine!
Trebuie doar sa accepte acesta realitate...si nu realitatea ,,mortii "din zona fortelor materiale contrare!
Si deoarece sunt si colectivitatea 9AM merita…
Am avut o postare de multisor pe un alt forum…am dat doar copy/paste acum…intru-un alt context..dar cam aceiasi problematica.
...durerea(fizica) este avertizarea sinelui nostru ca ne aflam inrt-un proces de transformare nenatural,deci eronat!
managementul greselilor noastre ca fiinte umane DARUITE cu liber arbitru a generat diferite sisteme ,scoli, credinte ,studii inteligente ,dar care nu au puterea decat de a ascunde gunoiul -rezidurile din procesul creatiei-sub pres. In fapt aceste reziduri ar trebui distruse prin ardere.
numai ignoranta ego-ului nostru sau/si atasamentul exagerat sprea o anumita directie/functie, bareaza insasi actiunea puteri reale de a functiona SI A NE SCAPA LA TIMP DE REZIDURI MENTINANDU-NE CURATI INTERIOS , INTR-O STARE DE ARMONIE INTERIOARA SI EXTERIOARA.
planetele,universul,cosmosul-eterna armonie- sunt doar starea MATRERIALA SI TRECATORE a fiintei unice absolute ,FIINTA a carei esenta este stare IMATERIALA SI ETRENA.
In timp ce CORPUL uman(cel sudiat in anatomie) este reflectarea parti materiale a fintei cosmice ,SUFLETUL individual este refectarea fiintei universale ,imateriale .
Se pare ca chiar DUMNEZEU l-a creat pe OM dupa chipul si asmanarea Sa iar ISUS nu a putu demonstar acest lucru decat prin sacrificiul de Sine,asa cum ii si spusese TATAL SAU!
Bineinteles ca a fost creat si o COMPLEXA INTERFATA intre corp-partea materiala-distructibila(chiar si sfintii mor) si suflet-partea idestructibila,imateriala,eterna PT. A MENTINE PERMANENT IN COMUNICATIE SI ECHILIBRU CERINTELE NATURII CELOR DOUA STARII ALE FIINTEI.(MATERIALA SI SPIRITUALA)
Una din componentele acestei interfete este mintea.
Mentalul are ca instrument inteligenta.
Atunci cand emitem judecati ne folosim de aceasta interfata ;in special de inteligenta.
Deci exista sistemul corp -suflet si
interfata care are rolul de a tine echilibrul.
Ar mai trebui mentionat ca materia la randul ei ,are o componenta grosiera si una subtila iar sufletul la fel.Componenta cea mai subtila a sufletului o numim SPIRIT .
Componenta subtila a materiei actioneaza ca centrii de energie in interiorul fiintei numiti simplu chacre.
La nivelul numit spirit(PARTEA CEA MAI SUBTILA SI DECI CEA MAI PUTIN CONECTATA CU STAREA MATERIALA) interfata e putin diferita/greu de realizat datorita faptului ca nivelul de imaterialitate tinde spre absolut.
Dar aceasta interfata se proiecteaza doar in patru directii spre norocul nostru ca fiinte umane!
Una din ele este numita (TURYA-sanscrit/a patra); este cea mai importanta si mai dificil de identificat pt. campul constinte umane.
concluzie:
-dataorita tecerii la nivel cosmic a fintei univerale printr-o zona mai intunecata(aceste treceri sunt ciclice) interfata umana-in special partea mentala- a fost solicitata mai mult pt a echilibra.
De aici sunt si avantaje--cresterea capacitatii intelectuale,perfectionarea instrumentului pt. a fi utilizat pe un alt plan evolutiv.
Dar apare si marele dezavantaj ; mentalul a preluat controlul asupra fiintei umane creand acel mitic EGO -CARE STIE TOT,POATE TOT,ORGANIZEAZA TOT!
Acum ,cum ar fi posibil ca un instrument-mentalul(reflectat in ganduri) sa poata sti ceva despre creatorul lui.Este doar un instrument!
Personal cred ca ar trebui sa preluam controlul total asupra noastra si abia apoi sa radem /critcam pe noi insine ,pe altii sau acest univers !De noi insine ..in aceasta viziune ar fi cam periculos..atata timp cat nu ne apartinem!
Dar cu siguranta am pute rade de EGO-UL uman!
De ceilalti ar fi cam pierdere de timp si energie iar de univers ...e inutilt.Oricum el isi vede de treaba lui!
Acum de ce oare e nevoie de transformare,de evolutie?De ce oare suntem aici?Ce lectie ne preda acest univers miscandu-se continuu intr-o armonie perfecta,avand in grija pana si cel mai minuscul fir de iarba fara a percepe o taxa!
Poate pt .a deveni-dupa un lung proces-sursa si beneficiarul bucurie,iubirii ,armoniei si vietii!
SINGURA INTREBARE ESTE : CUM?
Am sa cedez spatiul la acest capitol mariilor maestri deoarece nu sunt decat un umil utilizator al nectarului universal fara a vea nici cea mai mica pretentie la crearea lui!
extras din PROFETUL-KALIL GIBRAN
Toate acestea vi le va da iubirea, pentru ca, astfel, sa va puteti cunoaste tainele inimii, si astfel sa puteti deveni o parte din inima vietii.
Dar daca, stapaniti de teama, veti cauta doar tihna si placerea dragostei,
Atunci e mai bine sa va acoperiti goliciunea si sa iesiti din treierisul iubirii,
Spre a va intoarce in lumea fara de anotimpuri, unde veti rade dar nu cu intreaga voastra bucurie si unde veti plange dar nu in toate lacrimile voastre.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 15:24
Dl Vitu, exista viata si in invizibil. Pina la...nu se stie. Eu nu am cum sa-i invat pe altii sa vada ce vad si eu. Sint date ale fiecarei persoane. Eu stiam ca sint manifestari ale vietii si in invizibil. Dar ceea ce am vazut eu nu e chiar invizubil. Si a fost doar de 2 ori. Altii mai des. Fiecare cu norocul lui.
Se mai spune ca cine are ochi de vazut sa vada. Eu credeam ca am vederea slaba, de la prezbitism. Dar vad de exemplu, vasele de singe din ochi. Tot la lumina puternica. Deci pot face diferenta intre ceea ce e in afara ochiului si ce tine de ochi. Nici o problema, mie imi scade vederea...si nu mai vin cu astfel de...aiureli.
Si nu as fi spus de asaceva daca nu aveam confirmarea de la inca 2 persoane si de la o fata de 15 ani.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
cristianvitu
732 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 08:31
De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 15:24:30Dl Vitu, exista viata si in invizibil. Pina la...nu se stie. Eu nu am cum sa-i invat pe altii sa vada ce vad si eu. Sint date ale fiecarei persoane. Eu stiam ca sint manifestari ale vietii si in invizibil. Dar ceea ce am vazut eu nu e chiar invizubil. Si a fost doar de 2 ori. Altii mai des. Fiecare cu norocul lui.
Se mai spune ca cine are ochi de vazut sa vada. Eu credeam ca am vederea slaba, de la prezbitism. Dar vad de exemplu, vasele de singe din ochi. Tot la lumina puternica. Deci pot face diferenta intre ceea ce e in afara ochiului si ce tine de ochi. Nici o problema, mie imi scade vederea...si nu mai vin cu astfel de...aiureli.
Si nu as fi spus de asaceva daca nu aveam confirmarea de la inca 2 persoane si de la o fata de 15 ani.
Stiu! Nu neg! NU SUNT "AIURELI" si o stiti mult mai bine! Departe de mine spiritul polemic inutil sau peiorativul!!!
Pur si simplu, personal imi doresc sa vad ceea ce vad altii!
Spre exemplu- cu riscul de a fi ridicol, sau mai stiu eu cum- am avut sansa sa simt "spiritul Muntelui" nu numai in zona ascensiunii spre cabana Muntele Rosu din Ciucas- treimea mijlocie a drumului, incepand din DN1A ci si pe Jepii Mici,ori in muntii Fagaras- transfagarasan in vecinatatea cascadei Balea; de asemenea am" facut cunostinta"( in niste situatii date, ce nu au nici o legatura cu" spiritismul organizat") cu "persoane de dincolo" intrigate de prezenta mea sau a altcuiva intr-un anume loc ce le apartinuse in timpul existentei materiale...
De asemenea, pentru cei ce nu stiu, sa stiti ca exista si "spiritele padurii"! nici eu nu credeam...dar sunt!
Recomandare sincera: cand mergeti la Munte sau la Padure cereti voie ...daca nu "simtiti" nimic mergeti!...daca, din contra simtiti o senzate de apasare, presiune pe calota craniana sau vi "se intampla" mici sau mari sicane...intoarceti-va!...nu aveti ce cauta acolo...nu sunteti in siguranta! ...Daca ati fost "primiti", nu uitati sa" multumiti pentru gazduire"....asa cum facea duduia Lizuca (Dumbrava minunata)!
Numai bine!
de omnia dubitandum
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 14:28
De la: cristianvitu, la data 2009-06-07 08:31:35De la: nastasemihail, la data 2009-06-06 15:24:30Dl Vitu, exista viata si in invizibil. Pina la...nu se stie. Eu nu am cum sa-i invat pe altii sa vada ce vad si eu. Sint date ale fiecarei persoane. Eu stiam ca sint manifestari ale vietii si in invizibil. Dar ceea ce am vazut eu nu e chiar invizubil. Si a fost doar de 2 ori. Altii mai des. Fiecare cu norocul lui.
Stiu! Nu neg! NU SUNT "AIURELI" si o stiti mult mai bine! Departe de mine spiritul polemic inutil sau peiorativul!!!
Spre exemplu- cu riscul de a fi ridicol, sau mai stiu eu cum- am avut sansa sa simt "spiritul Muntelui" nu numai in zona ascensiunii spre cabana Muntele Rosu din Ciucas- treimea mijlocie a drumului, incepand din DN1A ci si pe Jepii Mici,ori in muntii Fagaras- transfagarasan in vecinatatea cascadei Balea; de asemenea am" facut cunostinta"( in niste situatii date, ce nu au nici o legatura cu" spiritismul organizat") cu "persoane de dincolo" intrigate de prezenta mea sau a altcuiva intr-un anume loc ce le apartinuse in timpul existentei materiale...
De asemenea, pentru cei ce nu stiu, sa stiti ca exista si "spiritele padurii"! nici eu nu credeam...dar sunt!
Recomandare sincera: cand mergeti la Munte sau la Padure cereti voie ...daca nu "simtiti" nimic mergeti!...daca, din contra simtiti o senzate de apasare, presiune pe calota craniana sau vi "se intampla" mici sau mari sicane...intoarceti-va!...nu aveti ce cauta acolo...nu sunteti in siguranta! ...Daca ati fost "primiti", nu uitati sa" multumiti pentru gazduire"....asa cum facea duduia Lizuca (Dumbrava minunata)!
Numai bine!
E adevarat cu spiritele padurii...
Bunica mea povestea ca un baiat ramasese mut la ei in sat pt ca iesise noaptea sa vada "Ielele"...Nu stiu daca sunt acelasi lucru cu Sanzienele...stiu ca sunt imbracate in rochii albe si danseaza prinse in hora.
Se spune ca cine le vede ramane mut, daca nu il iau Ielele cu ele (nu stiu daca asta inseamna ca moare sau dispare fizic). Baiatul asta ramasese cu soc, nu te intelegeai cu el. Din pacate am amintiri vagi, nu mai stiu daca l-am vazut personal, iar bunica mea nu mai e demult.
|
royan32
291 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 16:51
nu stiu ce erau ielele mai concret! si pe mine ma avertiza bunica sa fiu atenta ca pot sa ma orbeasca! mai tarziu le-am considerat ca facand parte din credintele precrestine care au ramas in teritoriu, alaturi de credinta in moroi si altele.
|
royan32
291 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 17:02
De la: cristianvitu, la data 2009-06-07 08:31:35 Stiu! Nu neg! NU SUNT "AIURELI" si o stiti mult mai bine! Departe de mine spiritul polemic inutil sau peiorativul!!!
Numai bine!
si eu imi doresc sa vad ceea ce vad anumite persoane pe care le cunosc, din pacate nu e chiar atat de simplu! deci, dintr-un punct de vedere are dreptate Mihai, anumite lucruri tin de persoana fiecaruia si accesul acesteia la un anumit nivel informational!
nu stiu de ex. cum ai putea tu sa faci pe cineva sa vada/simta ce ai simtit sau vazut tu in acele zone! stii cum e chestia asta? daca nu esti "deschis" nu ai cum sa primesti "informatii". multi se autolimiteaza prin atitudini de genul "aia care vad/simt chestii sunt nebuni" etc. dupa care intervine si ceva de prin religie cu "inchipuiri diavolesti" sau ceva de genu' si tot asa.
legat de amaratii aia de "mormoloci", am intrebat daca i-ati vazut si in alta parte pt ca mie mi s-a intamplat sa vad pe perete, sau ma rog, am peretii albi la casa si in momentul in care m-am uitat o data, eram cu privirea fixa, am vazut chestiilea alea, mici si care se misca. vroiam sa stiu daca am vazut toti acelasi lucru sau daca e vorba despre altceva! am avut si control la ochi, deci....o iau si eu pe urma lui Mihai, nu cred ca am inebunit! o sa ma uit si in soare sa vedem daca e acelasi lucru si poate reusesc sa-mi dau seama singura.
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2009, ora 22:24
De la: royan32, la data 2009-06-07 17:02:03De la: cristianvitu, la data 2009-06-07 08:31:35 Stiu! Nu neg! NU SUNT "AIURELI" si o stiti mult mai bine! Departe de mine spiritul polemic inutil sau peiorativul!!!
Numai bine!
si eu imi doresc sa vad ceea ce vad anumite persoane pe care le cunosc, din pacate nu e chiar atat de simplu! deci, dintr-un punct de vedere are dreptate Mihai, anumite lucruri tin de persoana fiecaruia si accesul acesteia la un anumit nivel informational!
nu stiu de ex. cum ai putea tu sa faci pe cineva sa vada/simta ce ai simtit sau vazut tu in acele zone! stii cum e chestia asta? daca nu esti "deschis" nu ai cum sa primesti "informatii". multi se autolimiteaza prin atitudini de genul "aia care vad/simt chestii sunt nebuni" etc. dupa care intervine si ceva de prin religie cu "inchipuiri diavolesti" sau ceva de genu' si tot asa.
legat de amaratii aia de "mormoloci", am intrebat daca i-ati vazut si in alta parte pt ca mie mi s-a intamplat sa vad pe perete, sau ma rog, am peretii albi la casa si in momentul in care m-am uitat o data, eram cu privirea fixa, am vazut chestiilea alea, mici si care se misca. vroiam sa stiu daca am vazut toti acelasi lucru sau daca e vorba despre altceva! am avut si control la ochi, deci....o iau si eu pe urma lui Mihai, nu cred ca am inebunit! o sa ma uit si in soare sa vedem daca e acelasi lucru si poate reusesc sa-mi dau seama singura.
Papusa mica, mormolocii aia ii vede oricine, nu au treaba cu controlul la ochi. Poate s vad si in casa, eu nu i-am vazut.....
Dar ce spune Cristian e adevarat. Intr-un fel e mai bine sa nu fii pus in situatia sa te lamuresti pe pielea ta. Eu era s-o patesc odata si cand ma gandesc ma trec fiorii si acum. Dupa 20 de ani..
Am auzit si de povesti cu spiridusi, dar pe net am gasit doar un video cu ceva care semana cat de cat ...si m-a luat groaza si de la ala...
Fenomene ciudate se intampla multe, dar cata vreme nu ti se intampla personal, e greu de crezut.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 02:42
Ei, ia terminati cu spiridusi, iele. S-a vorbit de chestii complet inofensive. Niste "mormoloci" de lumina prin aer, la lumina soarelui. Hai sa asteptam daca mai vede cineva. Si sa trecem la alt subiect. Ca intram in subiecte iar de evul mediu.
De exemplu ca acea planeta Nibiru sau cum s-o mai fi chemind trebuia sa apara pina in mai 2009 in emisfera sudica. Si nu a aparut. Ori s-a interpretat gresit traiectoria ori e o eroare totala. As fi curios daca a aparut ceva in emisfera sudica. Ca eu nu ma duc acolo ptr "gogosi".
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 02:44
E clar ca oamenii devin din ce in ce mai energizati si nu mai au contact cu orice manifestare din invizibil. Deci nici cu "spiridusi".
Nibiru, se stie ceva daca a aparut/
|
royan32
291 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 07:45
De la: 9am007548, la data 2009-06-07 22:24:15Papusa mica, mormolocii aia ii vede oricine, nu au treaba cu controlul la ochi. Poate s vad si in casa, eu nu i-am vazut.....
Dar ce spune Cristian e adevarat. Intr-un fel e mai bine sa nu fii pus in situatia sa te lamuresti pe pielea ta. Eu era s-o patesc odata si cand ma gandesc ma trec fiorii si acum. Dupa 20 de ani..
Am auzit si de povesti cu spiridusi, dar pe net am gasit doar un video cu ceva care semana cat de cat ...si m-a luat groaza si de la ala...
Fenomene ciudate se intampla multe, dar cata vreme nu ti se intampla personal, e greu de crezut.
ee, am facut un exercitiu mic ieri dupa amiaza- am deschis geamul- si mi-am amintit ca ceea ce vedeam eu le-am inclus la categoria "mi se pare"! deci, daca nu vorbea cineva despre asa ceva nici prin gand nu-mi dadea sa vorbesc despre ele/ei sau macar sa intreb! si app. mie mi-au creat senzatia ca sunt in jur si nu doar in fata ochilor!
sigur ca nu e bine sa fii pus in situatia sa te lamuresti pe pielea ta, mai ales daca nu esti pregatit! era vorba aia "trebuie sa poti duce" sau "primesti doar cat poti duce" ceva de genu'.
|
royan32
291 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 07:47
De la: nastasemihail, la data 2009-06-08 02:42:25De exemplu ca acea planeta Nibiru sau cum s-o mai fi chemind trebuia sa apara pina in mai 2009 in emisfera sudica. Si nu a aparut. Ori s-a interpretat gresit traiectoria ori e o eroare totala. As fi curios daca a aparut ceva in emisfera sudica. Ca eu nu ma duc acolo ptr "gogosi".
pai daca era ceva, crezi ca nu auzeam si noi ?!
|
cristianvitu
732 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 09:21
Adica sistemul solar isi mareste masa?..sau trece pe aici si se duce mai departe!?...auzind de Nibiru m-am gandit automat la ideea ca Vanus e de curand intrata in sistemul solar, la fel ca si Luna(Hm!). ..Asta nu poate sa nu lase urme!...macar tulburari de traiectorii...
de omnia dubitandum
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 09:33
Nu stiu ce e cu planeta asta. Eu am dat de ea pe internet. Inafara calculatorului meu nimeni nu vorbeste pe nicaieri de ea. Sint mii de articole si video despre ea, dar numai pe internet.
Ce e interesant ca toate datele traiectoriei sint corecte. Dar nu apare....
|
cristianvitu
732 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 12:37
Asadar o planeta ( de care sincer sa fiu si eu tot pe Internet am auzit) " merge" asa pe o traiectorie ce intersecteaza Sistemul Solar...de-a curmezisul Galaxiei, netulburata de nici un camp gravitational, nedeviata, ne-nimic....mai, a dracului! Si toti zic cum ca e "planeta"...! S-asa-mi vine sa ma-ndoi !!! ...si ce zicea Noua Ordine Mondiala de asta?! c-ar fi ce?..colonisti?! Drace!..Cate-mi trec prin cap!!!
de omnia dubitandum
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:34
De la: nastasemihail, la data 2009-06-08 09:33:03Nu stiu ce e cu planeta asta. Eu am dat de ea pe internet. Inafara calculatorului meu nimeni nu vorbeste pe nicaieri de ea. Sint mii de articole si video despre ea, dar numai pe internet.
Ce e interesant ca toate datele traiectoriei sint corecte. Dar nu apare....
Domnu' Nastase mihail , cum adica nimeni nu pomeneste de planeta Nubiri ? ; ca s-as pus si la TV-uri, Discovery, a facut emisiuni despre asa ceva , am vazut prin diferite publicatii ale centrului spatial NASA. , asa ca se stie !
Ticu
|
mirciu57
104 mesaje
Oras: Alba-Iulia
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:45
d-le nastasemihail pai trebuia sa mai cititi niste carti acolo apare planeta asta internetul a aparut mai incoace dumneavoastra unde a-ti fost pina atunci?in neant?
|
royan32
291 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 17:18
mirciu57, te referi la cristian negureanu sau zacharia sitchin? sau mai ai si alte titluri?
bre ticule, unde se gasesc comunicatele alea NASA? le pastrezi doar pt tine?
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 18:27
De la: mirciu57, la data 2009-06-08 15:45:52d-le nastasemihail pai trebuia sa mai cititi niste carti acolo apare planeta asta internetul a aparut mai incoace dumneavoastra unde a-ti fost pina atunci?in neant?
Nu am de gind sa citesc carti. Nu am timp. Oricum nu ma incinta sa citesc ceva ce se dovedeste, acum , ca fiind eronat. Mai asteptam vreo 5 ani. Dupa care nici pe internet nu ma mai uit la asa ceva.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:58
De la: nastasemihail, la data 2009-06-08 18:27:17De la: mirciu57, la data 2009-06-08 15:45:52d-le nastasemihail pai trebuia sa mai cititi niste carti acolo apare planeta asta internetul a aparut mai incoace dumneavoastra unde a-ti fost pina atunci?in neant?
Nu am de gind sa citesc carti. Nu am timp. Oricum nu ma incinta sa citesc ceva ce se dovedeste, acum , ca fiind eronat. Mai asteptam vreo 5 ani. Dupa care nici pe internet nu ma mai uit la asa ceva. :
sml-happy0065: Asa e domnu nastase, e mult pana maine, dar peste 5 ani !!!!!!
Ticu
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 20:02
De la: ticu, la data 2009-06-08 19:58:19De la: nastasemihail, la data 2009-06-08 18:27:17De la: mirciu57, la data 2009-06-08 15:45:52d-le nastasemihail pai trebuia sa mai cititi niste carti acolo apare planeta asta internetul a aparut mai incoace dumneavoastra unde a-ti fost pina atunci?in neant?
Nu am de gind sa citesc carti. Nu am timp. Oricum nu ma incinta sa citesc ceva ce se dovedeste, acum , ca fiind eronat. Mai asteptam vreo 5 ani. Dupa care nici pe internet nu ma mai uit la asa ceva. :
sml-happy0065: Asa e domnu nastase, e mult pana maine, dar peste 5 ani !!!!!!
STII CEVA MAI SIGUR DE PLANETA ASTA?
|
|
|