back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 16:18

De la: thunderex2001, la data 2009-06-27 16:11:38credeti ca exista fantome?

Nuuu, nu exista asa ceva, nu are cum !

Ticu
cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 21:26

...chiar asa!

de omnia dubitandum
Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 21:58

De la: ticu, la data 2009-06-27 16:16:40
De la: 9am007548, la data 2009-06-27 12:33:09
De la: Marakesh, la data 2009-06-27 12:26:55
De la: ticu, la data 2009-03-14 12:34:19 Oare de ce in secolul asta,mai sunt oameni care cred in tampenii ca: paranormale, vise, zodii,OZN-uri, semne pe cer, e.t.c. din cauza acestor naivitati multi cad prada excroacelor, de tiganci ghicitoare,si sectelor ! ?

chiar ?!! oare de ce serviciile secrete ale tarilor puternice au si paranormali racolati printre spionii lor?

Recunosc, vina este a mea ; nu trebuia sa scriu "paranormale" alaturi de OZN,zodii si alte semne, ca nu au legatura !

Mbe...EU CRED IN TAMPENII D-LE TICU!!
Pt. ca eu sunt (clar ca lumina zilei ) TAMPITA!!!! YESSSS!!!!

Va doresc o seara placuta...lipsita de tampenii

9am066282

61 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 23:42

buna tuturor,ma credeti sau nu sunt o enciclopedie la capitolul intimplari,premonitii,etc,va ajut pe toti dak vreti in limita timpului disponibil si in ordinea importantei ori aparitiei,lumina pt toti,far D umnezeu nu suntem nimic decit niste ratacitori in viata sau vinduti cu buna stiinta diavolului

9am066282

61 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 23:43

am uitat ce e mai important,els1964@yahoo.com, este adresa mea

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 03:12

Eu am facut o diferentiere clara a acestor fenomene, deocamdata inexplicabile.
-externe, care pot fi vazute, auzite de mai multe persoane. Fenomene legate de mediul extern. Ozn-urile sint cele mai spectaculoase. Dar mai sint si vortexuri gravitationale. etc.
-fenomene interne. Cel mai adesea numai persoana respectiva stie de ele. Vise premonitive. Telepatie. Revelatii (aici intram in domeniul religiei), Clarvedere, clarauditie. Premonitii.
Bineinteles ca sint intrepatrunderi intre cele 2. Ca de exemplu, telechinezia, teleportarea de obiecte sau a ta personala. Hipnoza, autohipnoza. Si multea altele care sint din ambele categorii. Adica experiente umane interne dar care le pot vizualiza si altii.
Ptr sanatatea noastra mintala, ar fi bine ptr inceput sa abordam mai mult subiecte de tip extern.
Pe parcurs, ca sa nu cadem in misticism si limbajul de lemn specific evului mediu sa evitam cele interne.
poate mai tirziu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
royan32

291 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 09:22

hmm, revelatiile de ce trebuie sa fie neaparat corelate cu religia? nu sunt unul si acelasi lucru cu "viziunile". poate fac confuzie si nu inteleg termenii.

app. de lucruri ciudate, mi-am amintit ca acum vreo 2 luni era sa intru in sant din cauza unei chestii de pe cer la care ma uitam! era dimineata devreme, inca se mai vedea luna desi era lumina. ma uitam chiar la luna ca se vedea foarte bine si parea foarte mare, cand vad ca trece ceva, nu stiu ce era, putea sa fie si un meteorit, oricum nu prea cred ca avion dupa miscare, viteza si traiectorie. oricum, la un moment dat am renuntat sa mai urmaresc, n-aveam cum, conduceam si respectiva chestie zbura in sens opus.

shanice

300 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 13:00

De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 03:12:55Eu am facut o diferentiere clara a acestor fenomene, deocamdata inexplicabile.
-externe, care pot fi vazute, auzite de mai multe persoane. Fenomene legate de mediul extern. Ozn-urile sint cele mai spectaculoase. Dar mai sint si vortexuri gravitationale. etc.
-fenomene interne. Cel mai adesea numai persoana respectiva stie de ele. Vise premonitive. Telepatie. Revelatii (aici intram in domeniul religiei), Clarvedere, clarauditie. Premonitii.
Bineinteles ca sint intrepatrunderi intre cele 2. Ca de exemplu, telechinezia, teleportarea de obiecte sau a ta personala. Hipnoza, autohipnoza. Si multea altele care sint din ambele categorii. Adica experiente umane interne dar care le pot vizualiza si altii.
Ptr sanatatea noastra mintala, ar fi bine ptr inceput sa abordam mai mult subiecte de tip extern.
Pe parcurs, ca sa nu cadem in misticism si limbajul de lemn specific evului mediu sa evitam cele interne.
poate mai tirziu.

Interesant!!!

Acum imi aduc aminte de povestirea unui amic....
La ei venise barza de putin timp si, pt. ca trebuiau sa se descurce singuri, erau mai tot timpul franti de oboseala. La un mmt. dat, tarziu in noapte, incepe bebe-ul sa planga incetisor, deranjat poate de vreun tantar.... Sotia, care adormise pe marginea patului, in echilibru precar, crezand ca sta doar un minut intinsa putin, cade din pat, DAR NU SE LOVESTE.....se ridica buimacita sa vada ce are copilul.....Si in momentul ala se vede pe ea, ADORMITA PE MARGINEA PATULUI, NEMISCATA!!!!!!

Cred ca e un caz de decorporalizare involuntara.

shanice

300 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 13:07

De la: 9am066282, la data 2009-06-27 23:42:05buna tuturor,ma credeti sau nu sunt o enciclopedie la capitolul intimplari,premonitii,etc,va ajut pe toti dak vreti in limita timpului disponibil si in ordinea importantei ori aparitiei,lumina pt toti,far D umnezeu nu suntem nimic decit niste ratacitori in viata sau vinduti cu buna stiinta diavolului

Pai de ce nu ne ajuti direct pe forum??!!
Ia incepe mataluta sa ne povestesti ce si cum....

Pt. ca noi toti, astia de pe topicul asta suntem BOLNAVI CU CAPUL si CURIOSI nevoie mare

Asteptam!!

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 13:48

De la: shanice, la data 2009-06-28 13:07:25
De la: 9am066282, la data 2009-06-27 23:42:05buna tuturor,ma credeti sau nu sunt o enciclopedie la capitolul intimplari,premonitii,etc,va ajut pe toti dak vreti in limita timpului disponibil si in ordinea importantei ori aparitiei,lumina pt toti,far D umnezeu nu suntem nimic decit niste ratacitori in viata sau vinduti cu buna stiinta diavolului

Pai de ce nu ne ajuti direct pe forum??!!
Ia incepe mataluta sa ne povestesti ce si cum....

Pt. ca noi toti, astia de pe topicul asta suntem BOLNAVI CU CAPUL si CURIOSI nevoie mare

Asteptam!!

imi zici si mie si lui florinel si cui o mai merge...ce ne asteapta la bozioru?

de omnia dubitandum
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 15:19

Ce e bozioru?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 16:13

localitate si comuna in judetul buzau, in imprejurimile careia sunt observate de ani buni diverse manifestari neobisnuite, o zona cu cavitati in stanca sapate de sihastrii ce au salasuit acolo, cu pietre acoperite de la inscriptii intr-o scriere necunoscuta pana la grafitti de tipul jean love jana, cu necropola de umanoizi gigant si cu interdictie de acces fara autorizatie de la MI pana in '90.Atat!

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 17:12

De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 15:19:52Ce e bozioru?

Disparitiile de la Bozioru

Autor: ADINA MUTAR

Muntii Buzaului sunt cunoscuti in mediile oculte, si in cele foarte „terestre“, mai ales ale armatei, ca regiune unde se manifesta fenomene ciudate: disparitii de persoane, aparitii de Obiecte Zburatoare Neidentificate, ape vii, izvoare radioactive, defectari ale aparaturii electrice, voalarea filmelor fotografice etc.

Nu este de mirare ca in Muntii Buzaului stabilise generalul Ilie Ceausescu o subunitate cu un caracter ocult, pentru a „puncta“ si antrena soldati pentru unitatea de paranormali pe care voia s-o infiinteze.

In aceasta incursiune in necunoscut, suntem insotiti de o echipa de extrasenzoriali, condusa de cercetatorul Vasile Rudan, care, in anii ’80, a efectuat o serie de teste in regiune, la cererea gen. Ilie Ceausescu. Cu ajutorul acestor ghizi psihici am descoperit o lume de dincolo de noi, pe care localnicii o numesc „Tara Luanei“, o lume a misterelor, a mesajelor ocultate si a manifestarilor paranormale.

GEOGRAFIA SACRA

Muntii Buzaului au fost inclusi, din cele mai vechi timpuri, in geografia sacra a lumii. Este vorba de o geografie ale carei coordonate ezoterice au fost stabilite in vremurile de dinainte de Marele Potop, cand pe Pamant domneau zeii, dupa cum ne transmit toate mitologiile lumii, incepand cu cea sumeriana, considerata cea mai veche. Coordonatele respective includeau zone unde se manifestau anomalii magnetice, zone cu potential energetic care se manifesta in plan fizic si spiritual, numite de catre expertii in parapsihologie „perimetre energo-informationale“. In astfel de perimetre se petrec fenomene ciudate, corpul se dematerializeaza, calatorind in spatii atemporale sau primeste informatii telepatice de la entitati necunoscute, iar subsolurile sunt intotdeauna bogate in zacaminte de mare interes. Oamenii cu perceptii extrasenzoriale se simt foarte „apasati“ de incarcatura energo-informationala existenta in asemenea zone geografice sacre, de care Romania este plina. Este suficient sa citesti „Dacia preistorica“ a lui Nicolae Densusianu ca sa ai dimensiunile geografiei sacre ale tarii noastre.

CERUL STRANIU

Zona la care ne referim in acest material este o regiune „sihastrita“, ce cuprinde comuna Bozioru, cu satul Fisici, catunul Nucu, pana dincolo de Lacul Gotes, zona intinsa peste culmi stravechi, unde poti vedea straturile geologice ridicate aproape pe verticala, in urma unor contorsiuni ale scoartei petrecute in vremuri imemoriabile. Satele si catunele cu putini locuitori urmeaza o linie serpuita peste culmi salbatice, unde ursii sunt la ei acasa (iar ursii de pe aici sunt renumiti pentru ferocitatea lor). Peste aceasta zona se intinde un „cer straniu“, care uneori capata o intensitate ce nu poate fi descrisa prin cuvinte, pe care oamenii de stiinta o masoara in grade Kelvin, avand valoarea de peste 23.000. Pentru comparatie, azurul cerului deasupra marilor orase abia depaseste 16.000 de grade Kelvin. Avem norocul sa observam cu ochii nostri acest fenomen. Treptat, cerul senin, acel albastru curat ca in zilele frumoase, capata nuante atat de profunde, incat parca devine un vortex. Cu cat te uiti mai mult, cu atat simti ca te absoarbe infinitul. Este ca o vraja care iti cuprinde toata fiinta si-ti paralizeaza simturile, nu mai auzi nimic in jur, iar pupilele se dilata. Suntem scosi din aceasta stare de companionii nostri care ne spun zambind: „Ati simtit cum se deschid portile energetice ale Universului, cand toata fiinta devine spirit“. Cel mai straniu ni s-a parut noua faptul ca eram foarte aproape sa ratam momentul, daca nu ni s-ar fi atras atentia fiind preocupati sa ne uitam pe unde calcam, prin bolovanisurile cararii.

SECRETELE DIN ADANCURI

Ne dam seama cat de usor este sa ratezi un astfel de fenomen, fiind dezobisnuiti sa privim cerul. Cercetatorul Vasile Rudan ne spune ca testele extrasenzoriale au rezultate maxime atunci cand cerul capata acea intensitate de peste 23.000 de grade Kelvin, perceptia fiind acuta. In anii ’80, Vasile Rudan a coordonat un grup de copii carora le testa aptitudinile extrasenzoriale. Acestia nu constientizau puterile lor deosebite, participand la teste ca si cand ar fi fost jocuri normale. Erau impartiti pe grupe, asezati pe anumite culmi si li se spunea sa transmita prin puterea gandului, de la o grupa la alta, diferite informatii. Aceste transmisii telepatice aveau o mare acuratete cand cerul ajungea la intensitatea maxima. In plus, ei au indicat cu precizie, tot prin perceptie extrasenzoriala, locuri unde se afla vestigii antice, fapt ce i-a uimit pe arheologii care fusesera chemati pentru experiment. De unde stiau? Percepeau informatii ca si cand pamantul le dezvaluia tainele sale. Aici ar trebui amintita alta coincidenta stranie cu denumirile oculte ale civilizatiei sumeriene. „Buzuru“ (Bozioru ), avand ca simbol un triunghi cu baza pe verticala, se referea la un zeu enigmatic „care rezolva secretele din adancuri“, asociat de unii sumerologi cu un zeu al minelor. Era ca si cand acest enigmatic zeu intrase in „rezonanta“ cu micii cercetatori.

CELALALT TARAM

Cu siguranta, cele mai ciudate fenomene din zona sunt disparitiile de persoane. Aceste disparitii se manifesta in doua moduri. Unele persoane au disparut si nu au mai reaparut - eveniment relatat de Monitorul de Iasi, iar altele au disparut dintr-un loc si au aparut in altul, dupa o perioada de timp, fara sa-si aduca aminte ce s-a intamplat, dupa cum reiese din povestirile satenilor, stranse de profesorul de romana din comuna Bozioru, Ilie Mandricel. Despre „celalalt taram“, care, in unele conditii, „absoarbe“ pe nenorocosii care se afla in preajma, exista destule relatari cat sa merite o cercetare stiintifica a fenomenului. Din punctul de vedere al studiului fenomenelor paranormale (si ne referim la testele paranormale la care au participat numai oameni de stiinta, rezultatele acestora fiind publicate in „Enciclopedia Fenomenelor Paranormale“ de Brian Inglis), teleportarea este „transferul materiei prin materie“, pana nu demult un nonsens. Acest transfer presupune vointa „cuiva“ sau anumite conditii electromagnetice, obiecte sau persoane disparand dintr-un loc si aparand in altul sau pur si simplu, disparand in „neant“. Obiectul sau persoana transportata se numeste „aport“, putand fi incadrata in anumite coordonate fizice, spatiu, timp, greutate etc.

TELEPORTAREA DOAMNEI GUPPY

Anul 1871. Intr-un imobil din Conduit Street, Londra, se stransese un grup de oameni de stiinta, pentru a participa la demonstratiile de teleportare efectuate de mediumuri renumite ale timpului. Era o adevarata piatra de incercare sa se admita ca un obiect se poate dematerializa dintr-un loc si materializa in alt loc. Demonstratiile erau facute cu obiecte, care apareau sub ochii oamenilor de stiinta, dar ei se declarau nemultumiti, invocand tot felul de „inselatorii“. Insa Madame Guppy era sa-i dea gata, cand a fost dematerializata din casa ei din nordul Londrei si materializata in sala de sedinta. Madame Guppy, o femeie corpolenta, i-a privit nauca si jenata (era in capot) cateva secunde, apoi a fost „dusa“ inapoi. O vizita rapida, discreta in privinta scopului, la domiciliul acesteia a confirmat faptul ca era imbracata in acelasi capot. Nu era constienta de „calatoria“ ei, crezand ca avusese o „viziune“ provocata de o indigestie. Straniu era faptul ca nici unul dintre mediumurile prezente in sala de testari nu-si aducea aminte sa fi vrut sa faca aceasta demonstratie, dar erau exasperati ca „aportarile“ de obiecte nu erau luate in considerare de oamenii de stiinta. „Experimentul Guppy“ a fost trecut la „iluzionism“.

BRAILENI PIERITI IN NEANT

Tinem sa precizam ca vortexul din Bozioru nu are nici o legatura cu experimentele militare supervizate de gen. Ilie Ceausescu, nimic in comun cu „Experimentul Philadelphia“ sau „Proiectul Montauk“, „ocultii“ generalului doar profitand de particularitatile zonei pentru a-si imbunatati performantele metapsihice. In aceasta zona par ca se deschid porti temporale in mod natural, in care oamenii sunt absorbiti si uneori este posibil sa pateasca ce a patit echipajul de pe USS Eldridge. O prima referire la astfel de disparitii face Dan Fodor, in Monitorul de Iasi. El relateaza despre doi braileni (sursa reporterului i-a cerut sa nu le dezvaluie numele), care, in anul 1980, au plecat spre catunul Nucu, dar, intr-un loc numit „La Tiharie“, unul dintre ei s-a gandit sa faca o urcare pe una dintre stancile cu forme ciudate din zona. Folosind echipamente de alpinism, tanarul a urcat pana in varf, de unde a strigat la prietenul sau: „Uite ce am gasit!“.S-a aplecat, a ridicat ceva ce parea a fi un lant metalic si… a disparut. O vreme, cel ramas jos a asteptat ca prietenul sau sa termine cu glumele, apoi s-a convins ca s-a intamplat ceva cumplit. L-a anuntat pe fratele disparutului, care a sosit din Braila cu o echipa de zece insi, cativa dintre ei lucrand in Ministerul de Interne. Chiar fratele disparutului a urcat pe stanca. A gasit si el lantul metalic, pe care l-a ridicat si… a disparut si el. Nimeni n-a mai indraznit sa repete „figura“. Cei doi frati, cautati in zadar prin imprejurimi, n-au mai aparut niciodata.

ENIGMATICA CIVILIZATIE

Chestionat in privinta disparitiei celor doi braileni, Alexandru Mironov, care fusese de vreo opt ori prin regiune, a tinut sa sublinieze ca zona este intr-adevar foarte deosebita si fara astfel de disparatii misterioase. Printre altele, a precizat ca aceasta zona nu este, in primul rand, identificata arheologic, desi acolo au fost descoperite fragmente de ceramica a unei civilizatii careia nu i s-a putut preciza epoca, diferita de vestigiile cunoscute deja din punct de vedere arheologic. A amintit despre anomaliile magnetice, despre un pisc care atrage toate fulgerele, despre izvoare radioactive si despre o regiune unde solul este negru, ca si cand, odata, acolo, a ars „ceva“, probabil o constructie imensa. Am vazut si noi stratul gros de sol ars si o bucata dintr-un zid ciclopic, care probabil inconjura intreaga asezare. In regiunea amintita de A. Mironov, in anii ’80, grupurile de copii telepati, condusi de cercetatorul Vasile Rudan, au indicat, prin perceptie extrasenzoriala, locurile unde exista vestigii. In acele locuri au fost descoperite urme ale acelei asezari necunoscute, dar „experienta“ arheologilor nu a mers mai departe de demonstratiile copiilor, dintr-un dezinteres imposibil de inteles. Ce civilizatie stranie a inflorit oare pe acest „vortex“ natural si cum a disparut ea?!

2.bp.blogspot.com/_qAvhpmidFj4/RjpC71l2JEI/AAAAAAAAAUI/U6NHvU00H...">

farm2.static.flickr.com/1093/1440394320_36380de7f8.jpg">

www.omniology.com/JOE-GIANT2.jpg">

www.karpatenwilli.com/images/buzau008.JPG">

www.karpatenwilli.com/images/buzau022.JPG">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 17:16

mersi mytcor,ramane sa vedem toate pe viu la fata locului

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 17:22

unde ursii sunt la ei acasa (iar ursii de pe aici sunt renumiti pentru ferocitatea lor). i-auzi cristi,mytcor ne avertizeaza

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
vizual_art

41 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 17:56

De la: dorudascalu, la data 2009-06-21 19:58:18Exista multi oameni care incearca sa faca din semeni de ai lui, turma sa de vite, asta din varii motive.Se vede asta in realitatea de zi cu zi.Fiecare cauta sa prosteasca pe fiecare.Si isi fac comitete si comitii si incearca prin activitatile efectuate in cadrul lor, sa faca legatura intre divin si prozaic.Si toti folosesc ca sambure de plecare, unii pe Dumnezeu, altii vreo energie cosmica, altii vreo idee catalogata ca lumitata, etc.Exclud ca necompatibila ideea de homo sapiens, ca o fiinta umana care are ca principala grija castigarea banului, sa poata transcede in alta dimensiune asa prin concentrare mintala.Pentru ca una este yoga facuta de un yoghin indian care o face din convingere, neinteresandu-l nici un pic ziua de maine si alta este yoga facuta de cei din zona industrializata a lumii, care considera yoga ca pe un moft sau doar subiect de discutie cu ceilalti din gasca lor de hoti, ca sa epateze.Chiar daca personal accept orice este deosebit in rasa umana, nu caut sa fac prozeliti, care inseamna de fapt tot un fel de a avea turma ta de vite.Ai ceva de spus celorlalti oameni, ceva care poate spiritualiza, energiza sau transcede in alta dimensiune, un homo sapiens nu face din asta sursa de castig material, nici de a strange o turma, care sa te urmeze pentru a putea fi plin de orgolii, sau fudulie, pe romaneste, ci pur si simplu comunici asta normal celorlalti care vor sa te asculte.Nu e nevoie de adunari pentru asta, mai ales acum in mileniul III.Poti sa-ti faci cunoscute ideile, experientele si alte intamplari paranormale, simplu, fara sa faci prozeliti.Numai turma de animale are un sef de turma si celelalte animale il urmeaza.Daca faci asa ca om, de descalifici de la calitatea de om, la cea de vita din turma, condusa de masculul Alfa de obicei.Si in primul rand pentru a putea fi om adevarat, ai nevoie de multa, multa, multa educatie.In special cea primita in familie.Ca poti avea 3 facultati absolvite si caracterul sa fie de doi lei.Ar putea spune cineva ca oamenii sunt unici si fiecare este altceva.Gresit.Sunt unici poate in pat, la bautura, haleala, la fotbal etc. Aceasta este si greseala dupa care se zice ca oamenii sunt individual distincti, prin analizarea activitatii lor.Dar daca esti om, gandesti ca un om, toti oamenii ar trebui sa gandeasca cam la fel, in special prin refularea instinctelor gregare de animalitate, care te impinge la competitie fara sa vrei.Pana si pe forumuri, vad aceasta "batalie" chiar numai la idei.Ma asteptam sa vad pe forumuri idei, pareri, ceva care sa ma faca sa gandesc cu capul meu,Dar vad ca si aici se dau verdicte, exista elita, unii sunt pedepsiti de catre altii prin raspunsuri la postari intr-un limbaj care mie imi lasa semne de intrebare la calitatea umana a unora.Scriu unii cu un umor de o mare calitate, ironii fine, apropouri, etalare de argumente la diferite idei sau pareri si de asta mi se face un dor nebun dupa doar doua zile, sa mai citesc niste postari.Se zice ca omul cat traieste invata, eu vreau sa mai invat, fata de unii care se autoconsidera ca s-au nascut invatati.Cred ca acest comportament generalizat al oamenilor, face ca sa existe in mintea noastra Fenomene la limita cunoasterii, cand ar fi trebuit pana acum, sa cunoastem majoritatea fenomenelor, daca unii nu le-ar folosi in interes propriu.Omul poate invata multe in viata, din experienta proprie, impletita cu studiul stiintei.Dar realitatea este ca omul nu se va putea ridica la calitatea lui de fiinta superioara, decat doar cand va ajunge sa traiasca dupa Proiectul Venus, descris de Jacqes Fresco in Zeitgeist.Restul e apa de ploaie.Deocamdata stau si eu in turma, ca biciul e la ei.Dar Doamne fereste, sa devina vitele ganditoare.Eu am inceput deja sa gandesc, si sunt mandru de asta.Nu vreau sa fac prozeliti, dar vreau sa vad mai multi oameni in libertate, sa nu ma simt singur.

uite un text scris cu multa sinceritate si cu o inteligenta care te fereste de stereotipuri as fi bucuros sa ne putem comununica ideile.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:00

De la: cristianvitu, la data 2009-06-28 16:13:33 localitate si comuna in judetul buzau, in imprejurimile careia sunt observate de ani buni diverse manifestari neobisnuite, o zona cu cavitati in stanca sapate de sihastrii ce au salasuit acolo, cu pietre acoperite de la inscriptii intr-o scriere necunoscuta pana la grafitti de tipul jean love jana, cu necropola de umanoizi gigant si cu interdictie de acces fara autorizatie de la MI pana in '90.Atat!

Vreau si eu acolo!!!!!!!!!!

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:04

mie sincer mai frica mi-e de ursoaica....mai ales daca are si pui!
multumim mytcor!...vezi ca mai sunt o gramada despre subiect!

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:08

mytcor vezi ca breccia aia de sare nu e de la bozioru...e de peste munte, mai la nord, pe valea slanicului de buzau, dupa vintila voda, inainte de lopatari...

de omnia dubitandum
cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:13

De la: 9am007548, la data 2009-06-28 18:00:32
De la: cristianvitu, la data 2009-06-28 16:13:33 localitate si comuna in judetul buzau,[...].Atat!

Vreau si eu acolo!!!!!!!!!!
pai si hai!...ia legatura cu florin, ca-i vecin cu tine...io stau mai in capu' satului...!

de omnia dubitandum
Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:14

De la: cristianvitu, la data 2009-06-28 18:04:34mie sincer mai frica mi-e de ursoaica....mai ales daca are si pui!
multumim mytcor!...vezi ca mai sunt o gramada despre subiect!

@cristian..pe astea le-ai vazut??!!

Le-am mai postat odata pe alt topic parca...

www.unexplainable.net/1/tsu.wmv

urbanlegends.about.com/library/bl_giant_skeleton.htm

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:14

Mi-am petrecut multe vacante intr-un sat in comuna Bozioru. E un asezamant de poveste cu sate, o mana de case, aruncate de pe un deal pe altul. Nu aveau curent electric prin '80 iar postasul circula cu calul Unele case sunt in zone aproape uitate de lume.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:17

De la: cristianvitu, la data 2009-06-28 18:08:32mytcor vezi ca breccia aia de sare nu e de la bozioru...e de peste munte, mai la nord, pe valea slanicului de buzau, dupa vintila voda, inainte de lopatari...

am vizitat ~ intreaga zona a mt.-lor buzau totu-i fantastic si virgin !...

...asa este !...am fost si la manastirea de la vintila voda, sa tot fie vr-o 10 ani !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:20

De la: super_green_frog, la data 2009-06-28 18:14:11

Mi-am petrecut multe vacante intr-un sat in comuna Bozioru. E un asezamant de poveste cu sate, o mana de case, aruncate de pe un deal pe altul. Nu aveau curent electric prin '80 iar postasul circula cu calul Unele case sunt in zone aproape uitate de lume.

...broscuto, mai sunt garajele pt.autoturismele localnicilor la marginea drumului asfaltat ?...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 18:22

De la: ticu, la data 2009-06-27 16:18:14
De la: thunderex2001, la data 2009-06-27 16:11:38credeti ca exista fantome?

Nuuu, nu exista asa ceva, nu are cum !

....nenea ticu, cred ca-ti faci singur curaj !...ficosule !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:18

...z.about.com/d/urbanlegends/1/0/f/1/Aad4_sm.jpg">

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:20

urbanlegends.about.com/library/bl_giant_skeleton.htm
Aceasta imagine si citeva altele, e plin netul cu ele. Se spune ca ar fi facute pe photoshop.
Dar sint putine si aceleasi.
Eu nu le-am dat ca sint contestate. Nu stiu ce sa cred despre ele.

royan32

291 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:40

da si eu am auzit ca-s facatura!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:46

Eu vorbeam de niste sate aruncate pe dealuri. NU mai stiu cum se numeau si am pierdut legatura persoanele. Sau poate nu era vorba de Bozioru ?

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 21:09

3.bp.blogspot.com/_7fgp71opCWQ/SCW1o7k4rHI/AAAAAAAABS4/or8Gu4kV5...">
4.bp.blogspot.com/_7fgp71opCWQ/SCW1jLk4rGI/AAAAAAAABSw/fqFfQUL5a...">
2.bp.blogspot.com/_7fgp71opCWQ/SCW1Yrk4rFI/AAAAAAAABSo/3rXALunON...">
4.bp.blogspot.com/_7fgp71opCWQ/SCW09Lk4rCI/AAAAAAAABSQ/bzJFLhac6...">

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: