back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >> Sari la pagina:

royan32

291 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 11:22

De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 04:22:03 Natura nu creeaza astfel de perfectiuni.

ei nu! vezi date despre geometria sacra si sirul fibonacci in natura.

royan32

291 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 11:24

De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 06:10:14 Italienii infloresc totul. Vezi cea a fost cu nebunia de acum un an.

?? care nebunie??

Raporteaza abuz de limbaj
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 16:20

De la: marco, la data 2010-05-01 05:37:37
De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 05:29:03
De la: marco, la data 2010-05-01 05:22:33... extraterestri si omuletzi verzi ... ''inlocuitorii'' lui d-zeu ...

Sint prea mici. Nu-i baga nimeni in seama. Au fost mai degraba confundati cu dracii. Sint frustrati saracii

... acum 20 de ani am citit o carte a unui italian (sint dati naibii italienii astia la previziuni/premonitii) ... parca traiesc cartea acum ... si mai urmeaza ... putin se gindesc ca totul este doar ... religie ... si tehnologie ...

:

sml-confused0006: Sa nu mai citesti cartile italienilor,asa e ,sunt dati -ului broscarii astia !!! mint de inghiata si broasca in apa !!!!

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 03:52

De la: royan32, la data 2010-05-01 11:24:56
De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 06:10:14 Italienii infloresc totul. Vezi cea a fost cu nebunia de acum un an.

?? care nebunie??

Cu rominii sau mai degraba cu tiganii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 03:54

De la: Ingrid, la data 2010-05-01 10:09:15
Ce vrei sa bobesti?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 04:42

Neandertalul a disparut in timp brusc. Fara evolutie.
A aparut cromagnonul de 2 m, cu cutie craniana mai mare si capacitate cerebrala de 6 ori mai buna ca la neandertal.
Acum este la putere Homo Sapiens, dar numai 10% din creer lucreaza.
100% poate revela multe secrete. Adam lucra cu 100%. De ce am degenerat?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 04:54

Adam era cam prostalau de a trebuit sa i se faca o femeie din el. Putea sa gaseasca una in restul lumii.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 04:56

Daca s-ar folosi ceva de ordinul 90%, omul respectiv si-ar sari din minti si ar apare fenomene para. S-au facut un fel de excitari si s-a constatat asta. Deci extrem de periculos.
Oricum s-a constatat ca totusi functioneaza tot creierul, dar in alte stari.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 10:02

De la: nastasemihail, la data 2010-05-02 04:56:09Daca s-ar folosi ceva de ordinul 90%, omul respectiv si-ar sari din minti si ar apare fenomene para. S-au facut un fel de excitari si s-a constatat asta. Deci extrem de periculos.
Oricum s-a constatat ca totusi functioneaza tot creierul, dar in alte stari.
:

sml-confused0067: Asa e si cu 10% omul mai sare din minti, dar cu 90%!! era dezastru !!!!

Ticu
royan32

291 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 11:01

De la: 9am186235, la data 2010-05-02 04:42:26 Acum este la putere Homo Sapiens, dar numai 10% din creer lucreaza.

Si de unde stii mataluta cu cat la suta din creier lucra Adam??? Am degenerat pt ca suntem copie, dupa copie, dupa copie, dupa copie, etc...

Si da, o activitate cerebrala mai mare cred ca organismul nostru nu o poate suporta.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 13:10

De la: Tycu, la data 2010-04-30 10:28:02
De la: camioneros70, la data 2010-04-29 20:40:54
De la: merisia, la data 2010-04-29 16:17:35Eu ca om, fiinta rationala si educata de parinti si de viata insasi, consider MINCIUNA o fapta urita si nepermisa, atit in fata seminilor mei cit si in fata divinitatii. Personal nu am intilnit extraterestrii...Oare de ce ar mintii femeia din Italia...daca minte pt. bani si publicitate e un lucru josnic...iar eu stiu sigur ca v-a platii in fata divinitatii. Pacatul ei sa fie ?...Fetusul intr-adevar semana cu un iepure. Cred ca aveti pe undeva dreptate...Dar se vorbeste de o substanta luata de pe dinsa, ca provenind dintr-un accelerator de particole...corectati-ma daca nu am inteles bine...!!! Insa in vastul Univers trebuie sa existe fiinte evoluate si mai putin evoluate, altfel ar fii o mare risipa de spatiu. Dupa tot ce mi s-a intimplat, percep altfel totul...Tot ce se afla pe pamint si in Univers este UN INTREG,o matematica exacta.Chiar daca se produc schimbari dramatice prin explozia supernovelor.Exista o MUZICA A UNIVERSULUI.Totul e sa o INTELEGI. Personal ma consider norocoasa.Parca am tras lozul cistigator.Sunt martor ocular al miracolului vietii in spatiul ratiunii umane...ar fii pacat ca existenta noastra sa fie doar un vis...

Sunt mii , zeci de mii de dovezi , cã nu suntem singuri în Univers ... Nu ºtiu însã de ce fiinþele acestea , net mai avansate ca specie decât noi oamenii , se feresc totuºi sã intre în contact direct cu noi ?
Sau poate ei au intrat deja în contact cu pãmântenii , dar se þine secret ....
Sunt cazuri unde s-au raportat rãpiri cu carul !! Ciudat este faptul cã ele sunt relatate de cãtre oameni de pe tot globul !! S-a încercat , în zadar însã , acestor relatãri sã l-i se dea o multitudine de interpretãri ... logice . Au sfârºit prin a spune cã oamenii ce relateazã astfel de fenomene sunt ori mincinoºi notorii ori nu ãn toate minþile ... Iar în realitate, majoritatea lor covârºitoare sunt oameni de o înaltã apreciere printre semenii lor ....
Cazul acestei femei din Italia s.a fãcut public la televizor ... Sigur , nu din goana ei dupã bani , ci din aceastã cursã infernalã dupã raiting... ªi au mai "ajustat" ei , oamenii de tv. , puþin !!!

...
:

sml-confused0067: Interesant , unde ai vazut matale bre dovezi ca nu suntem singuri in univers ? ca cercetatorii, astronomii , toti savantii cu cele mai perfectionate aparate ,toti pamanteni cauta asa ceva si nu gasesc si stii matale dovezi, pai iti fac astia statuie de aur daca ai dovezi si in afara de americani , cine s-a mai plans bre ca au fost rapiti ? Posibil sa mai fie planete locuite , dar retine ca NU sunt dovezi, NICIODATA extraterestrii cu OZN-urile lor nu au fost pe pamant, chiar unii americani au recunoscut ca sunt sateliti de spionaj !!!!Cam asa sta treaba !!!!!

Tycule ...te rog , nu mã agasa cu pronunþii ... ºugubeþe !
De curiozitate , ai urmãrit mãcar emisiuni despre fenomene UFO ( nu Discovery ci emisiuni speciale pe acest subiect gen Gaia - cã º-aºa îþi plac þie italienii -) , sau seminarii ºtiinþifice pe acest subiect unde savanþi ai acestei lumi încercau sã demonstreze logic sau prin prizma cunoºtinþelor de pânã acum ale umanitãþii ... ªi au demonstrat negru pe alb cã fenomenul UFO EXISTÃ !! ªi nu poate fi explicat ... nici chimic , nici fizic , nici matematic !!!
Dacã dumneata tot timpul o sã te rezumi la discuþii raportate mereu la ... religie , nu o sã izbuteºti sã mai înþelegi nimic din ceea ce te înconjoarã !! Nu amesteca religia , cu ºtiinþa !! Pe vremea inchiziþiei , oamenii de ºtiinþã erau arºi pe rug !!!
Dacã eºti ultrareligios , nu posta pe topicuri ce trateazã subiecte nonreligioase , cã aici nu vorbim de doamne - dã doamne ! , apãrã ºi pãzeºte doamne isuse cristoase ....
Ia biblia , du-te în camera ta ... si citeºte !! Relaxeazã-te !!
Iar dacã tot ai internet la dispoziþie , mai cautã ºi tu pe goagãl , glugãl , gogãl ... dacã eºti interesat ! Nu e pãcat , crede-mã !! Iar Dumnezeu ne iartã pe toþi , chiar dacã mai greºim câteodatã ....Poþi , dupã un research de genere , sã te rogi pe urmã ºi sã ceri iertare !!

... Iar ca fapt divers , aºa ca pentru culturã generalã , cazuri de rãpiri sunt semnalate în toatã lumea , inclusiv în România ........

royan32

291 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:42

cum bre nea Tycule numai americanii s-au mai plans ca sunt rapiti? iar o luam de la capat? si daca tot incepem, explica-mi dumneata ce a vazut parintele cleopa si politistii aia doi, de erau saracii terminati, mai ales ca unul era foarte credincios si a crezut ca-l vede pe diavol - uite ca nu gasesc articolul sa ti-l dau spre studiu!
posibil ca anumite "rapiri" sa fie foarte terestre, dar interesant ar fi de stiut scopul pt care sunt facute.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:54

De la: royan32, la data 2010-05-02 11:01:15
De la: 9am186235, la data 2010-05-02 04:42:26 Acum este la putere Homo Sapiens, dar numai 10% din creer lucreaza.

Si de unde stii mataluta cu cat la suta din creier lucra Adam??? Am degenerat pt ca suntem copie, dupa copie, dupa copie, dupa copie, etc...

Si da, o activitate cerebrala mai mare cred ca organismul nostru nu o poate suporta.
:

sml-happy0009: Asa au spus astia de la revista "cancan "

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 17:09

De la: camioneros70, la data 2010-05-02 13:10:26
De la: Tycu, la data 2010-04-30 10:28:02
De la: camioneros70, la data 2010-04-29 20:40:54
De la: merisia, la data 2010-04-29 16:17:35Eu ca om, fiinta rationala si educata de parinti si de viata insasi, consider MINCIUNA o fapta urita si nepermisa, atit in fata seminilor mei cit si in fata divinitatii. Personal nu am intilnit extraterestrii...Oare de ce ar mintii femeia din Italia...daca minte pt. bani si publicitate e un lucru josnic...iar eu stiu sigur ca v-a platii in fata divinitatii. Pacatul ei sa fie ?...Fetusul intr-adevar semana cu un iepure. Cred ca aveti pe undeva dreptate...Dar se vorbeste de o substanta luata de pe dinsa, ca provenind dintr-un accelerator de particole...corectati-ma daca nu am inteles bine...!!! Insa in vastul Univers trebuie sa existe fiinte evoluate si mai putin evoluate, altfel ar fii o mare risipa de spatiu. Dupa tot ce mi s-a intimplat, percep altfel totul...Tot ce se afla pe pamint si in Univers este UN INTREG,o matematica exacta.Chiar daca se produc schimbari dramatice prin explozia supernovelor.Exista o MUZICA A UNIVERSULUI.Totul e sa o INTELEGI. Personal ma consider norocoasa.Parca am tras lozul cistigator.Sunt martor ocular al miracolului vietii in spatiul ratiunii umane...ar fii pacat ca existenta noastra sa fie doar un vis...

Sunt mii , zeci de mii de dovezi , cã nu suntem singuri în Univers ... Nu ºtiu însã de ce fiinþele acestea , net mai avansate ca specie decât noi oamenii , se feresc totuºi sã intre în contact direct cu noi ?
Sau poate ei au intrat deja în contact cu pãmântenii , dar se þine secret ....
Sunt cazuri unde s-au raportat rãpiri cu carul !! Ciudat este faptul cã ele sunt relatate de cãtre oameni de pe tot globul !! S-a încercat , în zadar însã , acestor relatãri sã l-i se dea o multitudine de interpretãri ... logice . Au sfârºit prin a spune cã oamenii ce relateazã astfel de fenomene sunt ori mincinoºi notorii ori nu ãn toate minþile ... Iar în realitate, majoritatea lor covârºitoare sunt oameni de o înaltã apreciere printre semenii lor ....
Cazul acestei femei din Italia s.a fãcut public la televizor ... Sigur , nu din goana ei dupã bani , ci din aceastã cursã infernalã dupã raiting... ªi au mai "ajustat" ei , oamenii de tv. , puþin !!!

...
:

sml-confused0067: Interesant , unde ai vazut matale bre dovezi ca nu suntem singuri in univers ? ca cercetatorii, astronomii , toti savantii cu cele mai perfectionate aparate ,toti pamanteni cauta asa ceva si nu gasesc si stii matale dovezi, pai iti fac astia statuie de aur daca ai dovezi si in afara de americani , cine s-a mai plans bre ca au fost rapiti ? Posibil sa mai fie planete locuite , dar retine ca NU sunt dovezi, NICIODATA extraterestrii cu OZN-urile lor nu au fost pe pamant, chiar unii americani au recunoscut ca sunt sateliti de spionaj !!!!Cam asa sta treaba !!!!!

Tycule ...te rog , nu mã agasa cu pronunþii ... ºugubeþe !
De curiozitate , ai urmãrit mãcar emisiuni despre fenomene UFO ( nu Discovery ci emisiuni speciale pe acest subiect gen Gaia - cã º-aºa îþi plac þie italienii -) , sau seminarii ºtiinþifice pe acest subiect unde savanþi ai acestei lumi încercau sã demonstreze logic sau prin prizma cunoºtinþelor de pânã acum ale umanitãþii ... ªi au demonstrat negru pe alb cã fenomenul UFO EXISTÃ !! ªi nu poate fi explicat ... nici chimic , nici fizic , nici matematic !!!
Dacã dumneata tot timpul o sã te rezumi la discuþii raportate mereu la ... religie , nu o sã izbuteºti sã mai înþelegi nimic din ceea ce te înconjoarã !! Nu amesteca religia , cu ºtiinþa !! Pe vremea inchiziþiei , oamenii de ºtiinþã erau arºi pe rug !!!
Dacã eºti ultrareligios , nu posta pe topicuri ce trateazã subiecte nonreligioase , cã aici nu vorbim de doamne - dã doamne ! , apãrã ºi pãzeºte doamne isuse cristoase ....
Ia biblia , du-te în camera ta ... si citeºte !! Relaxeazã-te !!
Iar dacã tot ai internet la dispoziþie , mai cautã ºi tu pe goagãl , glugãl , gogãl ... dacã eºti interesat ! Nu e pãcat , crede-mã !! Iar Dumnezeu ne iartã pe toþi , chiar dacã mai greºim câteodatã ....Poþi , dupã un research de genere , sã te rogi pe urmã ºi sã ceri iertare !!

... Iar ca fapt divers , aºa ca pentru culturã generalã , cazuri de rãpiri sunt semnalate în toatã lumea , inclusiv în România ........
:

sml-confused0067: Da ,urmaresc tot ce e despre UFO si tot ce am postat despre OZN nu are legatura cu religia, doar atat am precizat ca sa nu se cofunde lumea Divina cu extraterestrii. Am afirmat ca posibil sa mai fie planete locuite desi pana acum niciun semn , dar extraterestrii cu OZN-urile lor nu au fost niciodata pe pamant ,sunt niste legi ale fizicii universale [ valabile in tot universul ] care nu permit asa ceva .Unde ai auzit bre ca savantii , si seminarile stiintifice se ocupa cu vizita extraterestrilor ? Nu bre, ei nu se ocupa cu OZN ci cu universul si daca mai sunt planete locuite si eventual legatura cu ei !!- nu face confuzie -! ca sa vezi ce minciuni circula, azi la radio a spus ca a disparut o studenta americanca si un barbat in Triunghiul Bermudelor si banuiesc pe extraterestrii . Anul trecut un ziarist englez a recunoscut ca acasa picta pe geam cate un OZN, il poza de jos in sus sa dea impresia ca e pe cer si asa a mintit Anglia timp de 2 ani, niste fosti muncitori americani , au recunoscut ca in Zona 51 din Nevada SUA exista o fabrica subterana unde se fac aceste OZN, ca sateliti de spionaj , multe dovezi pot sa scriu dar ocup un topic intreg ! Asa ca extraterestrii nu ne-au vizitat niciodata , !!!!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 19:47

De la: royan32, la data 2010-05-02 14:42:21cum bre nea Tycule numai americanii s-au mai plans ca sunt rapiti? iar o luam de la capat? si daca tot incepem, explica-mi dumneata ce a vazut parintele cleopa si politistii aia doi, de erau saracii terminati, mai ales ca unul era foarte credincios si a crezut ca-l vede pe diavol - uite ca nu gasesc articolul sa ti-l dau spre studiu!
posibil ca anumite "rapiri" sa fie foarte terestre, dar interesant ar fi de stiut scopul pt care sunt facute.

Da, numai americanii se plang de rapiri,nu am auzit in alte tari. Cat de credincios sunt si am mai citit cate ceva de parintele Cleopa, dar e prima data cand aud stirea asta , asa ca nu stiu ce o fi vazut Cleopa si politistii !!Ce interes avea sa rapeasca cand poate sa intre in legatura direct cu omul si obtinea toate informatile !! Americanii sunt foarte influentabili, ei cred orice fara sa cerceteze. o data a venit la noi la Politehnica un prof. universitar american la un curs si a spus ca romanii nu stiu sa profite de renumitul Dracula, ca stie el in SUA o echipa care l-ar putea prinde pe Dracula, l-ar tine in azot si cu el ar castiga Romaniala bani aratandu-l ! Ce parere ai de asa idee de la un prof ??? asa si cu OZN, ei cred orice !!!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 21:36

Mãi nea Tycule , existã ºi un congres mondial ce se ocupã cu fenomenul UFO ... Congres !! Unde participã multã lume ! Printre ei se aflã ºi oameni de stiinþã !! Mulþi !! Mulþi ºi faimoºi ...
Nu dau detalii , pentrucã observ cã pe tine subiectul te intereseazã ... mai pe la "suprafaþã" ....
Fenomenul UFO , este un fenomen la limita cunoaºterii , asta apropos de subiect ...
Putem discuta aici ºi de corpul uman , spre exemplu , cã tot un fenomen este ! Funcþionarea lui este de o complexitate maximã ce pânã azi nu s-a reuºit cunoaºterea sau înþelegerea lui în totalitate ...
Noi ceilalþi ne intereseazã , curiozãm , învãþãm lucruri noi ...voi , restul , vã rezumaþi la cititul bibliei , ca explicaþie superficialã a tot ce ne înconjoarã ... pentru cã biblia ne învaþã cã orice inexplicabil este mâna Lui , deci nu a omului , deci ce rost are sã ne mai scremem mintea cu "prostii" ....

Iar eu nu înþeleg ce "ºtiri" urmãreºti matale ! Lumea , în ansamblul ei , are drept la libera exprimare !! Iar nivelul nostru de culturã , de pregãtire , de înþelegere , ne poate ajuta în a distinge pe cât posibil realul de ficþiune !! DAr nu tot ce vedem sau auzim este ficþiune , dragã postant !!....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 23:43

Cu Tycu nu o scoti la capat un domeniul asta. daca r fi rapit de extraterestrii ar spune ca a fost o piesa de teatru.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 11:27

De la: camioneros70, la data 2010-05-02 21:36:40Mãi nea Tycule , existã ºi un congres mondial ce se ocupã cu fenomenul UFO ... Congres !! Unde participã multã lume ! Printre ei se aflã ºi oameni de stiinþã !! Mulþi !! Mulþi ºi faimoºi ...
Nu dau detalii , pentrucã observ cã pe tine subiectul te intereseazã ... mai pe la "suprafaþã" ....
Fenomenul UFO , este un fenomen la limita cunoaºterii , asta apropos de subiect ...
Putem discuta aici ºi de corpul uman , spre exemplu , cã tot un fenomen este ! Funcþionarea lui este de o complexitate maximã ce pânã azi nu s-a reuºit cunoaºterea sau înþelegerea lui în totalitate ...
Noi ceilalþi ne intereseazã , curiozãm , învãþãm lucruri noi ...voi , restul , vã rezumaþi la cititul bibliei , ca explicaþie superficialã a tot ce ne înconjoarã ... pentru cã biblia ne învaþã cã orice inexplicabil este mâna Lui , deci nu a omului , deci ce rost are sã ne mai scremem mintea cu "prostii" ....

Iar eu nu înþeleg ce "ºtiri" urmãreºti matale ! Lumea , în ansamblul ei , are drept la libera exprimare !! Iar nivelul nostru de culturã , de pregãtire , de înþelegere , ne poate ajuta în a distinge pe cât posibil realul de ficþiune !! DAr nu tot ce vedem sau auzim este ficþiune , dragã postant !!....

Iar ma iei cu Biblia?sigur ma intereseaza si urmaresc ce se spune despre extraterestrii din surse autorizate,nu, nu au fost congrese despre UFO autorizate ca nu se tin asa ceva, poate congrese cum a fost decurand congresul vrajitoarelor, sau congresul yoghistilor [M.I.S.A. ]niste porcarii , au fost dezbateri mai mult axate pe univers si alte planete locuite . !Daca te-ar interesa mai mult materia Fizica ai observa ca sunt niste legi universale ,adica valabile in tot universul, simple , care arata clar imposibilitatea vizitatorilor extra. Asa este si cu corpul uman , adevarul ca se cheltuie prea mult cu razboaie si inarmari si putin pentru stiinta !Lumeaare dreptul la libera exprimare, dar are dreptul si la cultura !! !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 11:33

De la: nastasemihail, la data 2010-05-02 23:43:08Cu Tycu nu o scoti la capat un domeniul asta. daca r fi rapit de extraterestrii ar spune ca a fost o piesa de teatru.

Domnu nastasmihail, sunt multe fenomene la limita cunoasterii in care cred , dar in extraterestrii si OZN-urile lor nu , pentru ca stiinta a explicat clar ca e imposibil, iar balivernele cu rapirile americanilor la mine nu merg !!!!!

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 13:38

De la: royan32, la data 2010-05-01 11:22:57
De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 04:22:03 Natura nu creeaza astfel de perfectiuni.

Ma refer la perfectiunile create de tehnica pusa la punct. Se stie ca natura creeaza multe inimitabiule de om, dar armonios. Oamenii, entitatile au amprenta unei perfectiuni reci. Sau cum vrei sa o spui. Linii perfect paralele de exmplu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 13:41

De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 04:22:03
De la: 9am186235, la data 2010-04-30 16:20:55Ce parere aveti de fenomenul din Norvegia? Unii spun ca ar fi celalt capat de la o gaura calda, adica sosirea din timp si spatiu a unui obiect imens.

E posibil orice, pina se stie mai exact.
Si eu am avut senzatia ca ar fi ceva artificial. Natura nu creeaza astfel de perfectiuni.

Am vrut sa spun ca spirala asta daca era naturala, ar mai fi aparut. Si pina acum am fi avut si raspunsul la ea.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 13:52

Fumarolele facute de vulcanul Stromboli, un exemplu de ec face natura mai ...natural. Sau lava care curge in toate directiile. Nu are linii paralele.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:03

De la: nastasemihail, la data 2010-05-03 13:38:33
De la: royan32, la data 2010-05-01 11:22:57

Ma refer la perfectiunile create de tehnica pusa la punct. Se stie ca natura creeaza multe inimitabiule de om, dar armonios. Oamenii, entitatile au amprenta unei perfectiuni reci. Sau cum vrei sa o spui. Linii perfect paralele de exmplu.

Natura face multe lucruri perfecte domnu' nastasemihail, matale mergi pe ideea si am observat ca multi gandesc asa, ca daca se descopera lucruri inteligent facute din timpuri trecute ca: linii paralele , sau piramide perfect calculate in constructie, sau desene de cosmonauti prin pesteri de pe timpuri, negasind explicatie cum au aparut dau vina pe extraterestrii, dar de ce nu puneti problema unor civilizatii pamantene foarte inteligente disparute in timp ? Eu mai repede cred in asa ceva !!!!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:04

Nea Tycule .... Te întreb , nu dau cu paru' ºi nici nu te iau la miºto !!
Nivelul dumitale la limba englezã , care este ?
Dar italianã ? Sau spaniolã ??....
Dacã dispui de un nivel bun , la una din aceste limbi strãine , tasteazã te rog cuvinte pe google gen , Ufo , incredible , jaime maussan , ovni tv , ... etc.
Nu intenþionez , prin asta , sã te conving eu de ceva ... dar fã ºi dumneata un studiu ! Nu pot sã mai gãsesc acele înregistrãri fãcute de un editor tv. canadian , cu interceptãrile transmisiilor NASSA , pe vremea când aceste transmisii erau bruiate pentru restul lumii . Eu în arhiva personalã am acele înregistrãri . Putem o datã sã le vizionãm aceste , dacã vrei !! Cã de dat nu le dau !! Sunt sigur , cã pe bucãþi , se gãsesc pe youtube sau google video ....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 20:10

De la: camioneros70, la data 2010-05-03 16:04:37Nea Tycule .... Te întreb , nu dau cu paru' ºi nici nu te iau la miºto !!
Dacã dispui de un nivel bun , la una din aceste limbi strãine , tasteazã te rog cuvinte pe google gen , Ufo , incredible , jaime maussan , ovni tv , ... etc.
Nu intenþionez , prin asta , sã te conving eu de ceva ... dar fã ºi dumneata un studiu ! Nu pot sã mai gãsesc acele înregistrãri fãcute de un editor tv. canadian , cu interceptãrile transmisiilor NASSA , pe vremea când aceste transmisii erau bruiate pentru restul lumii . Eu în arhiva personalã am acele înregistrãri . Putem o datã sã le vizionãm aceste , dacã vrei !! Cã de dat nu le dau !! Sunt sigur , cã pe bucãþi , se gãsesc pe youtube sau google video ....

Cu engleza stau bine scris, citit, cu italiana si spaniola stiu ce au uitat ei ! in schimb ma mai descurc in rusa ca sa stiu cand ma injura lipovenii !Ce vrei sa spui cu NASSA, cu arhiva?ca s-au interceptat semnale si ca au fost oameni care au vazut obiecte pe cer ? Cred asta , s-au vazut obiecte necunoscute si semnale necunoscute,cred, dar toate astea sunt pamantene, sateliti de spionaj !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 21:48

De la: Tycu, la data 2010-05-03 20:10:47
De la: camioneros70, la data 2010-05-03 16:04:37Nea Tycule .... Te întreb , nu dau cu paru' ºi nici nu te iau la miºto !!

Cu engleza stau bine scris, citit, cu italiana si spaniola stiu ce au uitat ei ! in schimb ma mai descurc in rusa ca sa stiu cand ma injura lipovenii !Ce vrei sa spui cu NASSA, cu arhiva?ca s-au interceptat semnale si ca au fost oameni care au vazut obiecte pe cer ? Cred asta , s-au vazut obiecte necunoscute si semnale necunoscute,cred, dar toate astea sunt pamantene, sateliti de spionaj !

Nu dragã domnule Tycu , nu sateliþi de spionaj !! Ei nu zboarã vertical cu 40.000-60.000 de KM. pe orã
...Acei sateliþi ... orbiteazã .... la viteza melcului , faþã de ce se vede din staþie ... Existã chiar ºi înregistrãrile dintre membrii echipajului ... Chestii d'ãstea de ..."spionaj"....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 10:54

De la: camioneros70, la data 2010-05-03 21:48:42

Nu dragã domnule Tycu , nu sateliþi de spionaj !! Ei nu zboarã vertical cu 40.000-60.000 de KM. pe orã
...Acei sateliþi ... orbiteazã .... la viteza melcului , faþã de ce se vede din staþie ... Existã chiar ºi înregistrãrile dintre membrii echipajului ... Chestii d'ãstea de ..."spionaj"....

Sa nu exageram ca nu s-au semnalat viteze asa mari, daca nu erau de spionaj , atunci ce erau ? Se stie ca in sistemul nostu solar , doar pamantul e locuit , se mai stie ca cea mai apropiata stea este la 4,22 ani lumina,nelocuita,se mai stie ca pana la 100 ani lumina in jurul pamantului nu sunt stele locuite,se mai stie ca la viteza luminii sau apropiata de ea orice materie [SI VIETATEA ] se descompune in cele mai mici particule, electroni, protoni, celule, ca sa vina un OZN de la peste 100 ani lumina,sa stea cateva minute pe cer si apoi sa plece iar 100ani l. atunci el trebuie sa mearga numai cu viteza luminii ceea ce este imposibi pentru ca s-ar descompune, pentru ca la franare ii trebuie mii de Km spatiu,pentru ca o simpla ciocnire cu un fir de praf cosmic ar insemna spargerea navei ,apoi mai e legea "fiului mai batran ca tata-l" care e valabila in intreg universul ,apoi de ce nu ia legatura directa cu pamantenii si interesant de ce numai americanii au legatura cu extraterestrii si cu ajutorul armatei , tin secret totul ! Eu mai merg pe o varianta , posibil sa fie dintr-un alt univers care se afla in universul nostru, dar alt spatiu si timp , asta as mai crede , dar nu dintr-al nostru !!!!!

Ticu
NoName

94 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 00:20

De la: Tycu, la data 2010-05-04 10:54:11

Sa nu exageram ca nu s-au semnalat viteze asa mari, daca nu erau de spionaj , atunci ce erau ? Se stie ca in sistemul nostu solar , doar pamantul e locuit , se mai stie ca cea mai apropiata stea este la 4,22 ani lumina,nelocuita,se mai stie ca pana la 100 ani lumina in jurul pamantului nu sunt stele locuite,se mai stie ca la viteza luminii sau apropiata de ea orice materie [SI VIETATEA ] se descompune in cele mai mici particule, electroni, protoni, celule, ca sa vina un OZN de la peste 100 ani lumina,sa stea cateva minute pe cer si apoi sa plece iar 100ani l. atunci el trebuie sa mearga numai cu viteza luminii ceea ce este imposibi pentru ca s-ar descompune, pentru ca la franare ii trebuie mii de Km spatiu,pentru ca o simpla ciocnire cu un fir de praf cosmic ar insemna spargerea navei ,apoi mai e legea "fiului mai batran ca tata-l" care e valabila in intreg universul ,apoi de ce nu ia legatura directa cu pamantenii si interesant de ce numai americanii au legatura cu extraterestrii si cu ajutorul armatei , tin secret totul ! Eu mai merg pe o varianta , posibil sa fie dintr-un alt univers care se afla in universul nostru, dar alt spatiu si timp , asta as mai crede , dar nu dintr-al nostru !!!!!

Domnu' Tycu ,da' Dumnezeu in care univers o fi ??

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 09:49

De la: 9am186307, la data 2010-05-05 00:20:51
De la: Tycu, la data 2010-05-04 10:54:11

Domnu' Tycu ,da' Dumnezeu in care univers o fi ??

Dumnezeu e peste tot in lumea asta , in universul asta , se vede creatia Lui peste tot !!!!

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 14:05

Viteze de 100000 km/h la ozn-uri au fost masurate. Vezi cele 2 de l turnurile gemene. Unul a aparut, nefiind vazut pina a tisnit. Pe film normal da impresia ca dispare. dar nu dispare, zboara. Si la unghi drept. Nici un om nu rezista la aceste acceleratii (1 sce, de la 0 km/h la 100000 km/h). De fapt e sub o secunda. Si devieri in unghi drept. Deci ar putea fi vorba chiar de pierderea masei, dematerializare.

Cind o sa fie mai putina contrazicere, o sa spun un exp[eriment simplu de micsorare a greutatii de noi oamenii. L-am facut intre 15-17 ani cu colegii. Si inca o data pe la 28 ani. Seamana cu cel facut de japonezul acela la cuvintul levitatie. dar in cazul meu e doar micsorare puternica a greutatii. Chiar cu un ordin de marime. Probabil cea receptionata, de oameni, nu reala.

Pagini: << 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: