back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 23:12

De la: Tycu, la data 2010-04-26 09:45:20
De la: merisia, la data 2010-04-25 21:26:32Atomul are spatiu gol 99%. E fenomenal cum compune materia solida .Eu va spun totusi ca traim intr-o lume imaginara, creata de divinitate. Da voi vorbii despre DUMNEZEU tot timpul ,pina la sf. zilelor mele. Si eu am fost ca voi, si tare mult am pierdut...Acum sunt un om fericit datorita LUI.Nefericit pt. ca vad rautatea si ignoranta oamenilor. Einstein a fost un mare savant. In alt citat spune: DUMNEZEU este subtil, nu rau intentionat. Altul:Atunci cind solutia e simpla ,Dumnezeu iti raspunde. Sper sa nu fim un vis al lui Dumnezeu zice tot Einstein. Imi cer scuze daca v-am deranjat.

Domnita da ai dreptate, atomul are 99%spatiu gol, se refera la spatiul liber intre nucleu si electroni, un spatiu care inca nu se stie daca e vid sau poate alta materie !! Asta o spune si fizica, si asa e ca ca lumea e creatia divinitatii !!

E o mare enigma cu aceste spatii goale si in univers si in microunivers.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 01:19

De la: nastasemihail, la data 2010-04-26 23:12:19
De la: merisia, la data 2010-04-25 21:26:32Atomul are spatiu gol 99%. E fenomenal cum compune materia solida .Eu va spun totusi ca traim intr-o lume imaginara, creata de divinitate. Da voi vorbii despre DUMNEZEU tot timpul ,pina la sf. zilelor mele. Si eu am fost ca voi, si tare mult am pierdut...Acum sunt un om fericit datorita LUI.Nefericit pt. ca vad rautatea si ignoranta oamenilor. Einstein a fost un mare savant. In alt citat spune: DUMNEZEU este subtil, nu rau intentionat. Altul:Atunci cind solutia e simpla ,Dumnezeu iti raspunde. Sper sa nu fim un vis al lui Dumnezeu zice tot Einstein. Imi cer scuze daca v-am deranjat.

Domnita da ai dreptate, atomul are 99%spatiu gol, se refera la spatiul liber intre nucleu si electroni, un spatiu care inca nu se stie daca e vid sau poate alta materie !! Asta o spune si fizica, si asa e ca ca lumea e creatia divinitatii !!

Dibluri universale pentru spatii goale

*
se folosesc pentru beton, piatra, gips carton si alte materiale de constructii;
*
diblurile se deschid in spatiu gol si in functie de marimea diblului deschiderea maxima este de 19 mm;
*
este foarte important ca gaura sa fie curata inainte de introducerea diblului;

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 01:48

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 08:56

Asa este , e o enigma, nici acum inca nu se stie exemplu ,cum arata un camp magnetic si ce este intre electroni si nucleu la atom, poate sa fie vid ,sau alta materie necunoscuta noua !! are dreptate merisia ca el ocupa 99% din atom !!!

Ticu
teo_teodora_lili0

33 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 14:01

VA INVIT LA UN FILM DEOSEBIT PE BLOGUL
auraumana-lilia502.blogspot.com

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 01:48

De la: Tycu, la data 2010-04-27 08:56:56

Asa este , e o enigma, nici acum inca nu se stie exemplu ,cum arata un camp magnetic si ce este intre electroni si nucleu la atom, poate sa fie vid ,sau alta materie necunoscuta noua !! are dreptate merisia ca el ocupa 99% din atom !!!

Acum vorbim un limbaj mai comun. Acest asa zis vid, spatiu intre corpuri ceresti. Similar lui, spatiul gol, imens din interiorul atomilor. Si chiar o explicatie viabila a suportului cimpului electromagnetic. Toate astea sint mari enigme si gasirea raspunsului la ele, care s-ar putea sa fie acelasi, ne va scoate definitiv din evul mediu al cunoasterii. Materia neagra si energia neagra or fi raspunsurile.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 10:33

De la: nastasemihail, la data 2010-04-28 01:48:13

Acum vorbim un limbaj mai comun. Acest asa zis vid, spatiu intre corpuri ceresti. Similar lui, spatiul gol, imens din interiorul atomilor. Si chiar o explicatie viabila a suportului cimpului electromagnetic. Toate astea sint mari enigme si gasirea raspunsului la ele, care s-ar putea sa fie acelasi, ne va scoate definitiv din evul mediu al cunoasterii. Materia neagra si energia neagra or fi raspunsurile.

Mi-a placut comparatia dintre atom si univers cu spatiul dintre ele,asa e si cu evul mediu al cunoasterii, eu cred ca noi si generatia noastra nu apucam rezolvarea enigmei, atat timp cat banii sunt cheltuiti pe razboaie !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 13:36

omul
este cel mai mare fenomen
a ajuns la limita
prostiei omenesti

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:02

De la: 9am045616, la data 2010-04-28 13:36:14omul
a ajuns la limita
prostiei omenesti
Da si asta imi place !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:07

Miºule , este o ºtire pe tv. , cu acea femeie în Italia ..... Comentãm ceva , apropos de ºtire sau ....?
Eu unul sunt rezervat , dar nu la modul absolut ... Am o reþinere ! Fenomenul UFO în Italia nu este tratat chiar cu indiferenþã ! Ciudatã ºtirea , aºa cum o prezintã formatul tv. , dar nu total lipsitã de adevãr ....

alecu_ioan

15 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 15:22

Toata lumea are dreptate.Virtualitatea este inversul realitati.Lumea materiala este doar 5 la suta din ce percepem, indiferent de locul unde suntem.Realitatea fizica si inertia spatiului si timpului care trebuiesc percepute ca un tot in contnuoa miscare dar si imobilitate cu viteze de 10 la putrea 34 ne conduc la trairea clipei in care existam. Cum viteza noastra de reactie privind capacitata de analiza este limitata la 10 la puterea 16 biti, nu putem trece de limita fizica a spatiului in care suntem si a timpul dilatat sau contractat in raport cu viteza informationala si de conversie cu care se manifesta energia din spatiu si timp. Filozofia acestui mod de a privi lumea este dincolo de materialitaea existentiala a fiecarui dintre noi si implicit a fenomenologiei care ne conduce sa abordam si ne intrebam de unde venim , unde suntem ,unde trecem,.... si unde vom ajunge ?
Un punc de vedere care va fi criticat si apostrofat de toata lumea-acesta va confirma cele ce am enuntat.
IOAN.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:06

a ajuns la limita
prostiei omenesti

Incearca sa iesi.....sau sa depasesti faza.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:09

De la: camioneros70, la data 2010-04-28 15:07:16Miºule , este o ºtire pe tv. , cu acea femeie în Italia ..... Comentãm ceva , apropos de ºtire sau ....?
Eu unul sunt rezervat , dar nu la modul absolut ... Am o reþinere ! Fenomenul UFO în Italia nu este tratat chiar cu indiferenþã ! Ciudatã ºtirea , aºa cum o prezintã formatul tv. , dar nu total lipsitã de adevãr ....

Ce stire ca sint 100 de zile intr-una la tv.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:11

De la: nastasemihail, la data 2010-04-28 16:06:50
a ajuns la limita
prostiei omenesti

Incearca sa iesi.....sau sa depasesti faza.

problema e ca sunt la .........faza de inceput

merisia

52 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 19:51

De la: alecu_ioan, la data 2010-04-28 15:22:42Toata lumea are dreptate.Virtualitatea este inversul realitati.Lumea materiala este doar 5 la suta din ce percepem, indiferent de locul unde suntem.Realitatea fizica si inertia spatiului si timpului care trebuiesc percepute ca un tot in contnuoa miscare dar si imobilitate cu viteze de 10 la putrea 34 ne conduc la trairea clipei in care existam. Cum viteza noastra de reactie privind capacitata de analiza este limitata la 10 la puterea 16 biti, nu putem trece de limita fizica a spatiului in care suntem si a timpul dilatat sau contractat in raport cu viteza informationala si de conversie cu care se manifesta energia din spatiu si timp. Filozofia acestui mod de a privi lumea este dincolo de materialitaea existentiala a fiecarui dintre noi si implicit a fenomenologiei care ne conduce sa abordam si ne intrebam de unde venim , unde suntem ,unde trecem,.... si unde vom ajunge ?
Un punc de vedere care va fi criticat si apostrofat de toata lumea-acesta va confirma cele ce am enuntat.
IOAN.

merisia

52 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 19:54

Aveti dreptate. Asa este. Ma bucur ca exista oameni ca dv.

merisia

52 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 20:12

Femeia din Italia inseminata de extraterestri e un caz real. Sunt pt. prima oara probe palpabile ,reale ce atesta ca femeia spune adevarul.Exista extraterestrii. Ei ,ca si noi, sunt creatia DOMNULUI. Se pare insa ca desi au evoluat in stiinta au regresat in REPRODUCERE. Sunt disperati ca vor disparea din Univers.In urma cu un an am visat ca pe pamint au venit extraterestrii, iar oamenii au ramas fara CREDINTA. Hotii si criminalii isi faceau de cap. Era un HAOS. O tristete fara limite mi-a cuprins sufletul...L-am cautat pe DUMNEZEU si nu l-am mai gasit....Visul m-a pus multa vreme pe ginduri...deoarece ce visez se intimpla in timp.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 22:55

De la: nastasemihail, la data 2010-04-28 16:09:12
De la: camioneros70, la data 2010-04-28 15:07:16Miºule , este o ºtire pe tv. , cu acea femeie în Italia ..... Comentãm ceva , apropos de ºtire sau ....?

Cu femeia ce a avortat un extraterestru.... Vezi mes, @merisia....

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 00:59

De la: Tycu, la data 2010-04-28 10:33:49
De la: nastasemihail, la data 2010-04-28 01:48:13

Mi-a placut comparatia dintre atom si univers cu spatiul dintre ele,asa e si cu evul mediu al cunoasterii, eu cred ca noi si generatia noastra nu apucam rezolvarea enigmei, atat timp cat banii sunt cheltuiti pe razboaie !!!

HAI Cà E TARE: spaþii goale???..mãi, voi aþi fost pe la ºcoalã?!..îºi mai aduce aminte careva de " norul electronic", de principiul nedeterminãrii ºi de celelalte "chestii " legate de subectu vost?..conform celor ce susþineþi, habar n-aþi avut vreodatã, dar vã place sã vã vedeþi postãrile afiºate aiciºa..."suportul câmpului electromagnetic"...ce suport frate?!?..ãsta e ELECTRO-MAGNETIC" adicãtelea ãla electricu-l genereazã p-ãla magneticu (fizicã clasa X-a, completatã ºi adãugitã de ani de facultate)..dacã ziceai dã suportu campului magnetic al Pãmântului, mai cã mã întrebam o þârã...E neagrã tare materia...

de omnia dubitandum
marco

627 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 01:03

De la: merisia, la data 2010-04-28 20:12:18Femeia din Italia inseminata de extraterestri e un caz real. Sunt pt. prima oara probe palpabile ,reale ce atesta ca femeia spune adevarul.Exista extraterestrii. Ei ,ca si noi, sunt creatia DOMNULUI. Se pare insa ca desi au evoluat in stiinta au regresat in REPRODUCERE. Sunt disperati ca vor disparea din Univers.In urma cu un an am visat ca pe pamint au venit extraterestrii, iar oamenii au ramas fara CREDINTA. Hotii si criminalii isi faceau de cap. Era un HAOS. O tristete fara limite mi-a cuprins sufletul...L-am cautat pe DUMNEZEU si nu l-am mai gasit....Visul m-a pus multa vreme pe ginduri...deoarece ce visez se intimpla in timp.

... da de ce ar fi ''extraterestri'' ? ... daca au plecat tot de aici ? ... ca tot se zice ca ne dau tircoale ...

... oricum e cam mult sa spui ca o malformatie denota existenta ''extraterestrilor'' ... prin laboratoarele universitatilor de medicina se gasesc chestii si mai ciudate dar absolut ''normale'' ... in limitele unor defecte genetice ...

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 01:06

ce s-o petrece când vor termina târcoalele?!.. Ce ne-or da?..E?!

de omnia dubitandum
marco

627 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 01:10

De la: cristianvitu, la data 2010-04-29 01:06:39ce s-o petrece când vor termina târcoalele?!.. Ce ne-or da?..E?!

... nu ne dau nimic, breee ... sintem prea plini de microbi si virusuri ca sa ne mai poata da sau lua ceva ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 04:34

De la: merisia, la data 2010-04-28 20:12:18Femeia din Italia inseminata de extraterestri e un caz real. Sunt pt. prima oara probe palpabile ,reale ce atesta ca femeia spune adevarul.Exista extraterestrii. Ei ,ca si noi, sunt creatia DOMNULUI. Se pare insa ca desi au evoluat in stiinta au regresat in REPRODUCERE. Sunt disperati ca vor disparea din Univers.In urma cu un an am visat ca pe pamint au venit extraterestrii, iar oamenii au ramas fara CREDINTA. Hotii si criminalii isi faceau de cap. Era un HAOS. O tristete fara limite mi-a cuprins sufletul...L-am cautat pe DUMNEZEU si nu l-am mai gasit....Visul m-a pus multa vreme pe ginduri...deoarece ce visez se intimpla in timp.

Nu te mai gindi la astea. Traieste-ti viata. In viitor vor fi multe. dar nu ce a fost in evul mediu. Nu identic.

9am186676

8 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 04:37

Art Of Massage CELE MAI BUNE SI FRUMOASE FETE LE GASESTI DOAR LA NOI,SEXY,DORNICE,JUCAUSE,NONCONFORMISTE,SENZUALE,MASAJ DE CEA MAI BUNA CALITATE LA CEL MAI MIC PRET,VINO SA TE CONVINGI,CONDITII PESTE ASTEPTARI!!! 29 Apr 01:02
0731209970/0743773670
Email: office@artofmassage.ro
www.artofmassage.ro

Extraterestrii sunt numai in vise,

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 04:38

De la: camioneros70, la data 2010-04-28 22:55:48
De la: nastasemihail, la data 2010-04-28 16:09:12

Cu femeia ce a avortat un extraterestru.... Vezi mes, @merisia....

Nu am vazut, dar nu stiu daca aia ar lasa asa treaba neterminata. Am auzit ca fac accelerarea dezvoltarii sarcinii, si isi iau odoarele in citeva ore. Deci nu prea cred ca i l-au lasat femeii. ne cunosc ei bine si stiu ca ne-am prinde. Nu sintem animale sa faca orice.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 04:41

Vitu, daca critici aceste necunoscute cu vidul si suportul cimpului electromagnertic , explica tu, dar pe intelesul unor prosti ca noi. ca eu nu stiu sa-mi explic cele 3 notiuni. vidul, suportul cimpului energetic si spatiile goale din atomi. Ca deja e certificat ca materia e de fapt fara materie. Ultimele particule nu mai au masa. Deci masa ar apare din miscarea a ceva. Ultimele...nimicuri. Pardon particule.

9am186676

8 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 04:45

De la: nastasemihail, la data 2010-04-29 04:41:44Vitu, daca critici acea enigma cu vidul si suportul inca necunoscut al cimpului electromagnertic , explica tu, dar pe intelesul unor prosti ca noi. ca eu nu stiu sa-mi explic cele 3 notiuni. vidul, suportul cimpului energetic si spatiile goale din atomi. Ca deja e certificat ca materia e de fapt fara materie. Ultimele particule nu mai au masa. Deci masa ar apare din miscarea a ceva. Ultimele...nimicuri. Pardon particule.

Art Of Massage CELE MAI BUNE SI FRUMOASE FETE LE GASESTI DOAR LA NOI,SEXY,DORNICE,JUCAUSE,NONCONFORMISTE,SENZUALE,MASAJ DE CEA MAI BUNA CALITATE LA CEL MAI MIC PRET,VINO SA TE CONVINGI,CONDITII PESTE ASTEPTARI!!! 29 Apr 01:02
0731209970/0743773670
Email: office@artofmassage.ro
www.artofmassage.ro

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 04:47

Tocmai vroiam sa-ti spun sa ma scutesti pe topicurile care nu au treaba cu astfel de subiecte, dar vad ca esti rapida. Reg......za-te te rog pe alte topicuri.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 04:50

De la: nastasemihail, la data 2010-04-29 04:41:44Vitu, daca critici aceste necunoscute cu vidul si suportul cimpului electromagnertic , explica tu, dar pe intelesul unor prosti ca noi. ca eu nu stiu sa-mi explic cele 3 notiuni. vidul, suportul cimpului energetic si spatiile goale din atomi. Ca deja e certificat ca materia e de fapt fara materie. Ultimele particule nu mai au masa. Deci masa ar apare din miscarea a ceva. Ultimele...nimicuri. Pardon particule.

cristianvitu

732 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 08:38

Am reusit o incitare la discutiee...!
asdar, conform def. "În fizicã, vidul este absenþa materiei într-un anumit spaþiu. Vidul perfect este o idealizare, în realitate orice spaþiu conþine o cantitate de materie."
Acum, dupa parerea mea, daca e sa vorbim despre "vidul atomic"-spatiul acela gol a carui existenta in jurul atomului m-a intrigat, spun ca nu exista, el fiind ocupat de orbitele electronilor, despre care am invatat ca nu au o traiectorie fixa, orbita electronului variind ca pozitie ( in coordonate polare) in raport cu nucelul atomic, astfel luand nastere acel "nor electronic"; conf. princ. lui Heissenberg, nu putem determina pozitia si viteza unui electron simultan; adica fie stim unde este la un moment "t" fie ii cunoastem viteza, la acelasi "t"...electronul, are masa!...ea este me = 9.1 × 10 la puterea-28 grame
Ipoteza lui de Broglie:
Acesta afirmã cã orice particulã aflatã în miºcare (electron, proton, atom) are ºi o comportare ondulatorie. El stabileºte relaþia între lungimea de undã asociatã ºi impulsul particulei.
În relaþia lui de Broglie intervin atât mãrimi specifice corpusculilor (cum ar fi energia ºi impulsul) precum ºi mãrimi caracteristice undelor (frecvenþa, lungimea de undã).
Noile teorii au fost cu greu acceptate de comunitatea ºtiinþificã. Experimentele ulterioare au demonstrat, însã, corectitudinea acestor ipoteze.
Asadar acel spatiu din jurul nucleului atomic nu este gol!!! Acolo, in orice moment, nu este un spatiu liber!
Revin cu ce mai pot..mai tarziu...Imi place provocarea si nu te supara pe mine..dar mi s-a parut foarte superficiala si " inocenta" abordarea la care am facut referire azi noapte...

de omnia dubitandum
Pagini: << 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: