back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 09:21

De la: merisia, la data 2010-04-28 20:12:18Femeia din Italia inseminata de extraterestri e un caz real. Sunt pt. prima oara probe palpabile ,reale ce atesta ca femeia spune adevarul.Exista extraterestrii. Ei ,ca si noi, sunt creatia DOMNULUI. Se pare insa ca desi au evoluat in stiinta au regresat in REPRODUCERE. Sunt disperati ca vor disparea din Univers.In urma cu un an am visat ca pe pamint au venit extraterestrii, iar oamenii au ramas fara CREDINTA. Hotii si criminalii isi faceau de cap. Era un HAOS. O tristete fara limite mi-a cuprins sufletul...L-am cautat pe DUMNEZEU si nu l-am mai gasit....Visul m-a pus multa vreme pe ginduri...deoarece ce visez se intimpla in timp.

Domnita merisia, eu am fost de acord cu talica in toate postarile , dar pana la extraterestrii.Domnita retine asta , ca ori mai fi locuitori in univers, dar la noi pe pamant niciodata nu au venit, este imposibila vizita lor, totul sunt minciuni inventate de ziaristi si in general de americani !Nu confunda extraterestrii cu lumea cereasca creata de Dumnezeu !!iar cu femeia aceea este o adevarata minciuna !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:10

De la: Tycu, la data 2010-04-29 09:21:56
De la: merisia, la data 2010-04-28 20:12:18Femeia din Italia inseminata de extraterestri e un caz real. Sunt pt. prima oara probe palpabile ,reale ce atesta ca femeia spune adevarul.Exista extraterestrii. Ei ,ca si noi, sunt creatia DOMNULUI. Se pare insa ca desi au evoluat in stiinta au regresat in REPRODUCERE. Sunt disperati ca vor disparea din Univers.In urma cu un an am visat ca pe pamint au venit extraterestrii, iar oamenii au ramas fara CREDINTA. Hotii si criminalii isi faceau de cap. Era un HAOS. O tristete fara limite mi-a cuprins sufletul...L-am cautat pe DUMNEZEU si nu l-am mai gasit....Visul m-a pus multa vreme pe ginduri...deoarece ce visez se intimpla in timp.

Domnita merisia, eu am fost de acord cu talica in toate postarile , dar pana la extraterestrii.Domnita retine asta , ca ori mai fi locuitori in univers, dar la noi pe pamant niciodata nu au venit, este imposibila vizita lor, totul sunt minciuni inventate de ziaristi si in general de americani !Nu confunda extraterestrii cu lumea cereasca creata de Dumnezeu !!iar cu femeia aceea este o adevarata minciuna !!!

Tycule , vezi tu în titlul acestui topic , ceva referitor la religie ???????????????????????????
EU NU !!

Raporteaza abuz de limbaj
royan32

291 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 14:34

De la: merisia, la data 2010-04-28 20:12:18Femeia din Italia inseminata de extraterestri e un caz real. Sunt pt. prima oara probe palpabile ,reale ce atesta ca femeia spune adevarul.Exista extraterestrii.

Femeia din Italia este un caz real, din pacate! Problele sunt palpabile ca respectivul foetus era un ierpure.. Mai bine ramanea la povestea intiala, era mai credibila. Ceva a determinat-o sa insceneze toata povestea cu avortul extraterestru - eu il banuiesc pe prezentatorul emisiunii, sau cineva de la ei de'acolo- acum l-au schimbat dupa circul cu asa-zisa caseta a autopsiei. Pacat pt ea, pt ca acum nu o mai crede nimeni, eu in nici un caz!

merisia

52 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 16:17

Eu ca om, fiinta rationala si educata de parinti si de viata insasi, consider MINCIUNA o fapta urita si nepermisa, atit in fata seminilor mei cit si in fata divinitatii. Personal nu am intilnit extraterestrii...Oare de ce ar mintii femeia din Italia...daca minte pt. bani si publicitate e un lucru josnic...iar eu stiu sigur ca v-a platii in fata divinitatii. Pacatul ei sa fie ?...Fetusul intr-adevar semana cu un iepure. Cred ca aveti pe undeva dreptate...Dar se vorbeste de o substanta luata de pe dinsa, ca provenind dintr-un accelerator de particole...corectati-ma daca nu am inteles bine...!!! Insa in vastul Univers trebuie sa existe fiinte evoluate si mai putin evoluate, altfel ar fii o mare risipa de spatiu. Dupa tot ce mi s-a intimplat, percep altfel totul...Tot ce se afla pe pamint si in Univers este UN INTREG,o matematica exacta.Chiar daca se produc schimbari dramatice prin explozia supernovelor.Exista o MUZICA A UNIVERSULUI.Totul e sa o INTELEGI. Personal ma consider norocoasa.Parca am tras lozul cistigator.Sunt martor ocular al miracolului vietii in spatiul ratiunii umane...ar fii pacat ca existenta noastra sa fie doar un vis...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 20:40

De la: merisia, la data 2010-04-29 16:17:35Eu ca om, fiinta rationala si educata de parinti si de viata insasi, consider MINCIUNA o fapta urita si nepermisa, atit in fata seminilor mei cit si in fata divinitatii. Personal nu am intilnit extraterestrii...Oare de ce ar mintii femeia din Italia...daca minte pt. bani si publicitate e un lucru josnic...iar eu stiu sigur ca v-a platii in fata divinitatii. Pacatul ei sa fie ?...Fetusul intr-adevar semana cu un iepure. Cred ca aveti pe undeva dreptate...Dar se vorbeste de o substanta luata de pe dinsa, ca provenind dintr-un accelerator de particole...corectati-ma daca nu am inteles bine...!!! Insa in vastul Univers trebuie sa existe fiinte evoluate si mai putin evoluate, altfel ar fii o mare risipa de spatiu. Dupa tot ce mi s-a intimplat, percep altfel totul...Tot ce se afla pe pamint si in Univers este UN INTREG,o matematica exacta.Chiar daca se produc schimbari dramatice prin explozia supernovelor.Exista o MUZICA A UNIVERSULUI.Totul e sa o INTELEGI. Personal ma consider norocoasa.Parca am tras lozul cistigator.Sunt martor ocular al miracolului vietii in spatiul ratiunii umane...ar fii pacat ca existenta noastra sa fie doar un vis...

Sunt mii , zeci de mii de dovezi , cã nu suntem singuri în Univers ... Nu ºtiu însã de ce fiinþele acestea , net mai avansate ca specie decât noi oamenii , se feresc totuºi sã intre în contact direct cu noi ?
Sau poate ei au intrat deja în contact cu pãmântenii , dar se þine secret ....
Sunt cazuri unde s-au raportat rãpiri cu carul !! Ciudat este faptul cã ele sunt relatate de cãtre oameni de pe tot globul !! S-a încercat , în zadar însã , acestor relatãri sã l-i se dea o multitudine de interpretãri ... logice . Au sfârºit prin a spune cã oamenii ce relateazã astfel de fenomene sunt ori mincinoºi notorii ori nu ãn toate minþile ... Iar în realitate, majoritatea lor covârºitoare sunt oameni de o înaltã apreciere printre semenii lor ....
Cazul acestei femei din Italia s.a fãcut public la televizor ... Sigur , nu din goana ei dupã bani , ci din aceastã cursã infernalã dupã raiting... ªi au mai "ajustat" ei , oamenii de tv. , puþin !!!

...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:42

Am acum o a 2-a confirmare a unui om celebru ca extraterestrii nu sint, cum credem noi, ingerasi. Hawkins avertiza ca e bine sa nu intram in contact cu ei. El a procesat probabil informatiile care le are oricine vrea sa le aiba. Si nu sint chiar atit de inofensivi. Parerea mea e ca noi ii luam la periculozitate. Dar ei fiind mai evoluati nu se incurca de noi. De fapt sint multe date ca se cam poarta la rapiri nu asa cum ar dori oamenii.
Si e o previziune. Dar nu mai readuc informatia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:44

"voi nu veti stii niciodata cine sintem si de unde venim. Si vom reveni".

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 01:55

De la: cristianvitu, la data 2010-04-29 08:38:51 Am reusit o incitare la discutiee...!
asdar, conform def. "În fizicã, vidul este absenþa materiei într-un anumit spaþiu. Vidul perfect este o idealizare, în realitate orice spaþiu conþine o cantitate de materie."
Acum, dupa parerea mea, daca e sa vorbim despre "vidul atomic"-spatiul acela gol a carui existenta in jurul atomului m-a intrigat, spun ca nu exista, el fiind ocupat de orbitele electronilor, despre care am invatat ca nu au o traiectorie fixa, orbita electronului variind ca pozitie ( in coordonate polare) in raport cu nucelul atomic, astfel luand nastere acel "nor electronic"; conf. princ. lui Heissenberg, nu putem determina pozitia si viteza unui electron simultan; adica fie stim unde este la un moment "t" fie ii cunoastem viteza, la acelasi "t"...electronul, are masa!...ea este me = 9.1 × 10 la puterea-28 grame
Ipoteza lui de Broglie:
Acesta afirmã cã orice particulã aflatã în miºcare (electron, proton, atom) are ºi o comportare ondulatorie. El stabileºte relaþia între lungimea de undã asociatã ºi impulsul particulei.
În relaþia lui de Broglie intervin atât mãrimi specifice corpusculilor (cum ar fi energia ºi impulsul) precum ºi mãrimi caracteristice undelor (frecvenþa, lungimea de undã).
Noile teorii au fost cu greu acceptate de comunitatea ºtiinþificã. Experimentele ulterioare au demonstrat, însã, corectitudinea acestor ipoteze.
Asadar acel spatiu din jurul nucleului atomic nu este gol!!! Acolo, in orice moment, nu este un spatiu liber!
Revin cu ce mai pot..mai tarziu...Imi place provocarea si nu te supara pe mine..dar mi s-a parut foarte superficiala si " inocenta" abordarea la care am facut referire azi noapte...

Dar electronii nu au masa. Sau au ceva f mic. Nu mai stiu. Si in spatiul in care e norul electronic, e incomparabil mai mult spatiu...,gol. Iar diferenta intre spatiul gol si spatiul ocupat de norul sau norii electronici e f mare. Iar nucleul se divide pina nu mai exista particule fara masa. La asta ma refer. Materie de fapt nu mai exista. Ci doar ceva ce alearga precum mutunachii din desene animate sa dea impresia ca exista .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 02:06

De la: nastasemihail, la data 2010-04-30 01:42:39Am acum o a 2-a confirmare a unui om celebru ca extraterestrii nu sint, cum credem noi, ingerasi. Hawkins avertiza ca e bine sa nu intram in contact cu ei. El a procesat probabil informatiile care le are oricine vrea sa le aiba. Si nu sint chiar atit de inofensivi. Parerea mea e ca noi ii luam la periculozitate. Dar ei fiind mai evoluati nu se incurca de noi. De fapt sint multe date ca se cam poarta la rapiri nu asa cum ar dori oamenii.

Si cind un om de talia lui Hawkins, spune asa ceva, informatiile ca fiintele respective sint prin jur, au fost vazute. Si are informatii ca noi toti dar cei din jurul lui si el le discern mai bine ca un om oarecare/

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 10:07

De la: camioneros70, la data 2010-04-29 14:10:56
De la: Tycu, la data 2010-04-29 09:21:56

Tycule , vezi tu în titlul acestui topic , ceva referitor la religie ???????????????????????????
EU NU !!

Nuu, nici eu u m-am referit la religie, Merisia a facut o confuzie, a confundat extraterstrii cu lumea lui Dumnezeu , ori adevarul este ca extraterestrii nu au fost niciodata pe pamant , e imposibila vizita lor, tot ce s-a vazut sunt lucruri pamantene iar lumea luiDumnezeu exista !!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 10:17

De la: merisia, la data 2010-04-29 16:17:35Eu ca om, fiinta rationala si educata de parinti si de viata insasi, consider MINCIUNA o fapta urita si nepermisa, atit in fata seminilor mei cit si in fata divinitatii. Personal nu am intilnit extraterestrii...Oare de ce ar mintii femeia din Italia...daca minte pt. bani si publicitate e un lucru josnic...iar eu stiu sigur ca v-a platii in fata divinitatii. Pacatul ei sa fie ?...Fetusul intr-adevar semana cu un iepure. Cred ca aveti pe undeva dreptate...Dar se vorbeste de o substanta luata de pe dinsa, ca provenind dintr-un accelerator de particole...corectati-ma daca nu am inteles bine...!!! Insa in vastul Univers trebuie sa existe fiinte evoluate si mai putin evoluate, altfel ar fii o mare risipa de spatiu. Dupa tot ce mi s-a intimplat, percep altfel totul...Tot ce se afla pe pamint si in Univers este UN INTREG,o matematica exacta.Chiar daca se produc schimbari dramatice prin explozia supernovelor.Exista o MUZICA A UNIVERSULUI.Totul e sa o INTELEGI. Personal ma consider norocoasa.Parca am tras lozul cistigator.Sunt martor ocular al miracolului vietii in spatiul ratiunii umane...ar fii pacat ca existenta noastra sa fie doar un vis...

Domnita, da, totul a fost o minciuna, de obicei in occident acolo pentru bani ei sunt in stare de orice, cu ce vrei sa traiasca si ziaristii ? In lume multe femei nasc copii cu diferite malformatii, cu cap de iepure, sau caine ,sau frati lipiti ,etc. Nu te mai amagi ca extraterestrii pe pamant nu au fost niciodata , totul este minciuni si iluzii obtice !!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 10:28

De la: camioneros70, la data 2010-04-29 20:40:54

Sunt mii , zeci de mii de dovezi , cã nu suntem singuri în Univers ... Nu ºtiu însã de ce fiinþele acestea , net mai avansate ca specie decât noi oamenii , se feresc totuºi sã intre în contact direct cu noi ?
Sau poate ei au intrat deja în contact cu pãmântenii , dar se þine secret ....
Sunt cazuri unde s-au raportat rãpiri cu carul !! Ciudat este faptul cã ele sunt relatate de cãtre oameni de pe tot globul !! S-a încercat , în zadar însã , acestor relatãri sã l-i se dea o multitudine de interpretãri ... logice . Au sfârºit prin a spune cã oamenii ce relateazã astfel de fenomene sunt ori mincinoºi notorii ori nu ãn toate minþile ... Iar în realitate, majoritatea lor covârºitoare sunt oameni de o înaltã apreciere printre semenii lor ....
Cazul acestei femei din Italia s.a fãcut public la televizor ... Sigur , nu din goana ei dupã bani , ci din aceastã cursã infernalã dupã raiting... ªi au mai "ajustat" ei , oamenii de tv. , puþin !!!

...
:

sml-confused0067: Interesant , unde ai vazut matale bre dovezi ca nu suntem singuri in univers ? ca cercetatorii, astronomii , toti savantii cu cele mai perfectionate aparate ,toti pamanteni cauta asa ceva si nu gasesc si stii matale dovezi, pai iti fac astia statuie de aur daca ai dovezi si in afara de americani , cine s-a mai plans bre ca au fost rapiti ? Posibil sa mai fie planete locuite , dar retine ca NU sunt dovezi, NICIODATA extraterestrii cu OZN-urile lor nu au fost pe pamant, chiar unii americani au recunoscut ca sunt sateliti de spionaj !!!!Cam asa sta treaba !!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 10:59

De la: nastasemihail, la data 2010-04-30 01:55:51
De la: cristianvitu, la data 2010-04-29 08:38:51 Am reusit o incitare la discutiee...!
asdar, conform def. "În fizicã, vidul este absenþa materiei într-un anumit spaþiu. Vidul perfect este o idealizare, în realitate orice spaþiu conþine o cantitate de materie."
Acum, dupa parerea mea, daca e sa vorbim despre "vidul atomic"-spatiul acela gol a carui existenta in jurul atomului m-a intrigat, spun ca nu exista, el fiind ocupat de orbitele electronilor, despre care am invatat ca nu au o traiectorie fixa, orbita electronului variind ca pozitie ( in coordonate polare) in raport cu nucelul atomic, astfel luand nastere acel "nor electronic"; conf. princ. lui Heissenberg, nu putem determina pozitia si viteza unui electron simultan; adica fie stim unde este la un moment "t" fie ii cunoastem viteza, la acelasi "t"...electronul, are masa!...ea este me = 9.1 × 10 la puterea-28 grame
Ipoteza lui de Broglie:
Acesta afirmã cã orice particulã aflatã în miºcare (electron, proton, atom) are ºi o comportare ondulatorie. El stabileºte relaþia între lungimea de undã asociatã ºi impulsul particulei.
În relaþia lui de Broglie intervin atât mãrimi specifice corpusculilor (cum ar fi energia ºi impulsul) precum ºi mãrimi caracteristice undelor (frecvenþa, lungimea de undã).
Noile teorii au fost cu greu acceptate de comunitatea ºtiinþificã. Experimentele ulterioare au demonstrat, însã, corectitudinea acestor ipoteze.
Asadar acel spatiu din jurul nucleului atomic nu este gol!!! Acolo, in orice moment, nu este un spatiu liber!
Revin cu ce mai pot..mai tarziu...Imi place provocarea si nu te supara pe mine..dar mi s-a parut foarte superficiala si " inocenta" abordarea la care am facut referire azi noapte...

Dar electronii nu au masa. Sau au ceva f mic. Nu mai stiu. Si in spatiul in care e norul electronic, e incomparabil mai mult spatiu...,gol. Iar diferenta intre spatiul gol si spatiul ocupat de norul sau norii electronici e f mare. Iar nucleul se divide pina nu mai exista particule fara masa. La asta ma refer. Materie de fapt nu mai exista. Ci doar ceva ce alearga precum mutunachii din desene animate sa dea impresia ca exista .

Domn' nastase mihail, electronul are masa ca e materie, norul de electroni este format din electronii care din motive fizice parasesc atomii, Nu exista nor de electroni in interiorul atomului,Electronii se rotesc in jurul nucleului cu viteza luminii pe un spatiu circular si datorita inertiei si a campului magnetic nu cad pe nucleu ca ar insemna dezastru ! intre straturile de electroni si nucleu sunt spatii foarte mici . Exemplu , daca se aseaza doua metale unul peste altul , normal ele stau departate intre ele cu o distanta foart mica,si omul daca se aseaza pe o placa de metal normal sezutul lui e la o distanta mica fata de metal,[ se mai spune " pluteste " ] asta datorita campului magnetic de acelasi semn din cele doua corpuri ,! altfel s-ar ciocnii electronii intre ei si ar fi dezastru [ exemplu fulgerul ] Domnu nastasmihail , nucleul nu se divide , decat numai in reactoare speciale cu degajare de energie, iar indiferent cat de mici sunt particulele, au masa ca sunt materii !!!

Ticu
merisia

52 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 13:59

Total neinteles BRE...nu mor de grija extraterestrilor. Dupa ce m-am trezit din visul spus mai sus am multumit DOMNULUI ca a fost doar vis si convinsa total ca exista MARELE CREATOR DUMNEZEU mi-am revenit sufleteste.Normal ca atomul are masa.Normal ca fara atom nu ar exista materie niciunde in Univers.Problema e cu totul alta, foarte simpla pt. mine, pt dv.pare fff.complicat.Legile fizicii nu sunt aceleasi peste tot in Univers. Materia poate actiona cu totul diferit in alt mediu in alte zone . Chiar pe Tera sunt zone in care aceste fenomene se produc.Anomalii electromagnetice...ENERGII NECUNOSCUTE si nu numai...Iarasi revin si spun, la nivelul de stiinta al omenirii, nu cunoastem decit 0,99% din tainele Universului. Dupa ce am trecut prin cele 3 dimensiuni ala UNIVERSULUI NEVAZUT, subliniez am trecut in mod real nesedata, neamortita...perfect constienta...stiu lucruri ce ar pune pe ginduri oamenii ce vor sa primeasca,dar pe care marii savanti ai lumii le-ar combate cu argumente stiintifice, pe cind eu voi fii considerata nebuna, neputind aduce argumente. Bineinteles ca voi fii invinsa. Insa acum pt. propria-mi liniste stiu ,am deslegat misterul. Stiu ce v-a urma...dar la ce bun sa spun,,,???M-am impacat cu DUMNEZEU. Dar ce credeti ca DUMNEZEU ne-a creat numai pe noi...???Acum deveniti si egoisti...!!!Normal ca a creat alte fiinte ,alte civilizatii in vastul Univers. Rasele umane....????iata un mister in plus pe care Oamenii de stiinta inca nu l-au deslegat . Marea biodiversitate ? Lucruri simple inca neelucidate.Vedeti...suntem asa de mici...si totusi asa de importanti pt. EL. Stiti ce conteaza cel mai mult pe lumea aceasta ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 15:38

De la: merisia, la data 2010-04-30 13:59:02Total neinteles BRE...nu mor de grija extraterestrilor. Dupa ce m-am trezit din visul spus mai sus am multumit DOMNULUI ca a fost doar vis si convinsa total ca exista MARELE CREATOR DUMNEZEU mi-am revenit sufleteste.Normal ca atomul are masa.Normal ca fara atom nu ar exista materie niciunde in Univers.Problema e cu totul alta, foarte simpla pt. mine, pt dv.pare fff.complicat.Legile fizicii nu sunt aceleasi peste tot in Univers. Materia poate actiona cu totul diferit in alt mediu in alte zone . Chiar pe Tera sunt zone in care aceste fenomene se produc.Anomalii electromagnetice...ENERGII NECUNOSCUTE si nu numai...Iarasi revin si spun, la nivelul de stiinta al omenirii, nu cunoastem decit 0,99% din tainele Universului. Dupa ce am trecut prin cele 3 dimensiuni ala UNIVERSULUI NEVAZUT, subliniez am trecut in mod real nesedata, neamortita...perfect constienta...stiu lucruri ce ar pune pe ginduri oamenii ce vor sa primeasca,dar pe care marii savanti ai lumii le-ar combate cu argumente stiintifice, pe cind eu voi fii considerata nebuna, neputind aduce argumente. Bineinteles ca voi fii invinsa. Insa acum pt. propria-mi liniste stiu ,am deslegat misterul. Stiu ce v-a urma...dar la ce bun sa spun,,,???M-am impacat cu DUMNEZEU. Dar ce credeti ca DUMNEZEU ne-a creat numai pe noi...???Acum deveniti si egoisti...!!!Normal ca a creat alte fiinte ,alte civilizatii in vastul Univers. Rasele umane....????iata un mister in plus pe care Oamenii de stiinta inca nu l-au deslegat . Marea biodiversitate ? Lucruri simple inca neelucidate.Vedeti...suntem asa de mici...si totusi asa de importanti pt. EL. Stiti ce conteaza cel mai mult pe lumea aceasta ?

Ceea ce spui tu ca in alte conditii legile facute de noi ale fizicii nu mai sint valabile. Ca materia se comporta diferit in alte conditii, apar acum sub forma de asa zise anomalii. Iar unii oameni se chinuia sa le ...remedieze.
Chiar asta e titlul topicului. Si eu stiu de astfel de manifestari. Si ca orice e posibil, dar deocamdata spiritual, ideatic. Spune-i unuia care vrea sa ramina el singur pe Pamint asta, si ai un nou monstru, daca accede la putere. De aceea e bine sa nu se dea accesul la o astfel de cunoastere tuturor. De fapt mai toti.
Iar chestia cu Domnul, ti-am mai spus. Efectul e contrar daca ...daca. Intelegi. Oamenii sint satui de dogme de orice fel, religioase, ideologice. Au produs atita suferinta si s-a ajuns intr-un impas cu ele.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 15:39

De la: Tycu, la data 2010-04-30 10:59:38
Ipoteza lui de Broglie:

Domn' nastase mihail, electronul are masa ca e materie, norul de electroni este format din electronii care din motive fizice parasesc atomii, Nu exista nor de electroni in interiorul atomului,Electronii se rotesc in jurul nucleului cu viteza luminii pe un spatiu circular si datorita inertiei si a campului magnetic nu cad pe nucleu ca ar insemna dezastru ! intre straturile de electroni si nucleu sunt spatii foarte mici . Exemplu , daca se aseaza doua metale unul peste altul , normal ele stau departate intre ele cu o distanta foart mica,si omul daca se aseaza pe o placa de metal normal sezutul lui e la o distanta mica fata de metal,[ se mai spune " pluteste " ] asta datorita campului magnetic de acelasi semn din cele doua corpuri ,! altfel s-ar ciocnii electronii intre ei si ar fi dezastru [ exemplu fulgerul ] Domnu nastasmihail , nucleul nu se divide , decat numai in reactoare speciale cu degajare de energie, iar indiferent cat de mici sunt particulele, au masa ca sunt materii !!!

Materia este energie inghetata, sau cu proprietati care acum sint elucidate. De fapt exista DOAR ENERGIE.

merisia

52 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:06

DA .ATI INCEPUT SA INTELEGETI. DAR TREABA CU DUMNEZEU NU PREA....E SIMPLU: EL E ENERGIE PURA.ESTE CEL MAI MARE OM DE STIINTA.EL A CREAT TOTUL. DATORITA LUI SUNTEM MARTORI AI VIETII.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:14

De la: merisia, la data 2010-04-30 16:06:08DA .ATI INCEPUT SA INTELEGETI. DAR TREABA CU DUMNEZEU NU PREA....E SIMPLU: EL E ENERGIE PURA.ESTE CEL MAI MARE OM DE STIINTA.EL A CREAT TOTUL. DATORITA LUI SUNTEM MARTORI AI VIETII.

Merisia, stii ceva, nu esti in masura sa dai lectii. Mai sint si altii care stiu de astfel de notiuni. Intelegem cu totii de cind ne nastem, doar ca sintem ocupati cu traitul.
Dumnezeu nu poate fi explicat in cuvinte, decit f vag. Si aici ne ocupam nu cu aceasta problema. Ptr religie sint alte topicuri. Sintem satui de aceste notiuni.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:17

De la: nastasemihail, la data 2010-04-30 16:14:06
De la: merisia, la data 2010-04-30 16:06:08DA .ATI INCEPUT SA INTELEGETI. DAR TREABA CU DUMNEZEU NU PREA....E SIMPLU: EL E ENERGIE PURA.ESTE CEL MAI MARE OM DE STIINTA.EL A CREAT TOTUL. DATORITA LUI SUNTEM MARTORI AI VIETII.

Merisia, stii ceva, nu esti in masura sa dai lectii. Mai sint si altii care stiu de astfel de notiuni. Intelegem cu totii de cind ne nastem, doar ca sintem ocupati cu traitul.
Dumnezeu nu poate fi explicat in cuvinte, decit f vag. Si aici ne ocupam nu cu aceasta problema. Ptr religie sint alte topicuri. Sintem satui de aceste notiuni.

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 16:20

Ce parere aveti de fenomenul din Norvegia? Unii spun ca ar fi celalt capat de la o gaura calda, adica sosirea din timp si spatiu a unui obiect imens.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 20:09

De la: nastasemihail, la data 2010-04-30 15:39:34
De la: Tycu, la data 2010-04-30 10:59:38
Ipoteza lui de Broglie:

Materia este energie inghetata, sau cu proprietati care acum sint elucidate. De fapt exista DOAR ENERGIE.

Cum adica energie inghetata,? "inghetata" adica ghiata ? sau "inghetata " adica oprita, ca energia nu este materie si nu are cum sa inghete [ numai materia inghiata ] !!

Ticu
merisia

52 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 23:48

Spirala luminoasa din Norvegia este experiment militar uman scapat de sub control al carui efect distrugator a fost anihilat de OZN. Adica extraterestri vegheaza ca omul sa nu distruga pamintul.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 04:22

De la: 9am186235, la data 2010-04-30 16:20:55Ce parere aveti de fenomenul din Norvegia? Unii spun ca ar fi celalt capat de la o gaura calda, adica sosirea din timp si spatiu a unui obiect imens.

E posibil orice, pina se stie mai exact.
Si eu am avut senzatia ca ar fi ceva artificial. Natura nu creeaza astfel de perfectiuni.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 04:23

De la: merisia, la data 2010-04-30 23:48:14Spirala luminoasa din Norvegia este experiment militar uman scapat de sub control al carui efect distrugator a fost anihilat de OZN. Adica extraterestri vegheaza ca omul sa nu distruga pamintul.

Tu de unde stii exact asta?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:19

De la: nastasemihail, la data 2010-04-30 02:06:09
De la: nastasemihail, la data 2010-04-30 01:42:39Am acum o a 2-a confirmare a unui om celebru ca extraterestrii nu sint, cum credem noi, ingerasi. Hawkins avertiza ca e bine sa nu intram in contact cu ei. El a procesat probabil informatiile care le are oricine vrea sa le aiba. Si nu sint chiar atit de inofensivi. Parerea mea e ca noi ii luam la periculozitate. Dar ei fiind mai evoluati nu se incurca de noi. De fapt sint multe date ca se cam poarta la rapiri nu asa cum ar dori oamenii.

Si cind un om de talia lui Hawkins, spune asa ceva, informatiile ca fiintele respective sint prin jur, au fost vazute. Si are informatii ca noi toti dar cei din jurul lui si el le discern mai bine ca un om oarecare/

Aici am fost confuz. Hawkins are o capacitate recunoscuta de a procesa informatiile pe care le avem si noi. Faptul ca el si Reagan ne avertizeaza sa fim atenti cu aceste fiinte, spune multe. De fapt ce spun si persoanele rapite. Nu sint umani ca noi. Dar gindesc diferit, din moment ce nu ne-au anihilat. Nu au de ce.

marco

627 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:22

... extraterestri si omuletzi verzi ... ''inlocuitorii'' lui d-zeu ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:29

De la: marco, la data 2010-05-01 05:22:33... extraterestri si omuletzi verzi ... ''inlocuitorii'' lui d-zeu ...

Sint prea mici. Nu-i baga nimeni in seama. Au fost mai degraba confundati cu dracii. Sint frustrati saracii

marco

627 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 05:37

De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 05:29:03
De la: marco, la data 2010-05-01 05:22:33... extraterestri si omuletzi verzi ... ''inlocuitorii'' lui d-zeu ...

Sint prea mici. Nu-i baga nimeni in seama. Au fost mai degraba confundati cu dracii. Sint frustrati saracii

... acum 20 de ani am citit o carte a unui italian (sint dati naibii italienii astia la previziuni/premonitii) ... parca traiesc cartea acum ... si mai urmeaza ... putin se gindesc ca totul este doar ... religie ... si tehnologie ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 06:10

De la: marco, la data 2010-05-01 05:37:37
De la: nastasemihail, la data 2010-05-01 05:29:03

... acum 20 de ani am citit o carte a unui italian (sint dati naibii italienii astia la previziuni/premonitii) ... parca traiesc cartea acum ... si mai urmeaza ... putin se gindesc ca totul este doar ... religie ... si tehnologie ...

Italienii infloresc totul. Vezi cea a fost cu nebunia de acum un an.
Fiintele acelea totusi au capacitati mentale mai deosebite. Si noi oamenii le vom avea, dar vor mai trece mii de ani. De aceea si dureaza evolutia atit. E ceva ce se realizeaza in timp. Nu se face prin genetica. Capacitatile noesice (sau enisice) si supraenisice.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 10:09

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Pagini: << 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: