back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 17:02

Daca despre exp Phildelphia s-a facut totul sa dispara urmele, dar a iesit in media ce trebuia. Despre fen Tunguska, e o enigma mare.
Se asemana cu acea explozie de la noi de acum citiva ani, fara nici o urma. Doar ca in Siberia, sint urme, si inca ce urme. Si nu au legatura cu ceva material, solid.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 17:19

De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 17:02:35Daca despre exp Phildelphia s-a facut totul sa dispara urmele, dar a iesit in media ce trebuia. Despre fen Tunguska, e o enigma mare.
Se asemana cu acea explozie de la noi de acum citiva ani, fara nici o urma. Doar ca in Siberia, sint urme, si inca ce urme. Si nu au legatura cu ceva material, solid.

Domnu nastasemihail, eu zic ca mai bine sa luam ca enigma exp. Philadelphia, cu fenomenul din Siberia e lamurita , e vorba de meteorit, clar , dar hai sa luam ca in Philadelphia asa sa fi fost, ce rost aveau americanii acum sa mai tina secret si sa minta o lume cu ceata , mai ales ca a fost unicul experiment ! Apoi e vorba de niste legi ale fizicii, chiar Enstein sa nu le fi stiut ? ca la viteza luminii numai infranarea se face pe mii de Km , apoi orice materie se descompune la nivelul electronului,cum sa faci asa ceva cu un om si apoi sa-l faci om la loc ? ma gandesc ca a participat si Enstein, dar cum e adevarat ca exista Dumnezeu , o fi si experimentul asta adevarat !!!! Mi-a placul ultima fraza a lu' matale "ce e secret ...moare" asa e !!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 17:26

De la: Tycu, la data 2010-04-22 17:19:12
De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 17:02:35Daca despre exp Phildelphia s-a facut totul sa dispara urmele, dar a iesit in media ce trebuia. Despre fen Tunguska, e o enigma mare.

Domnu nastasemihail, eu zic ca mai bine sa luam ca enigma exp. Philadelphia, cu fenomenul din Siberia e lamurita , e vorba de meteorit, clar , dar hai sa luam ca in Philadelphia asa sa fi fost, ce rost aveau americanii acum sa mai tina secret si sa minta o lume cu ceata , mai ales ca a fost unicul experiment ! Apoi e vorba de niste legi ale fizicii, chiar Enstein sa nu le fi stiut ? ca la viteza luminii numai infranarea se face pe mii de Km , apoi orice materie se descompune la nivelul electronului,cum sa faci asa ceva cu un om si apoi sa-l faci om la loc ? ma gandesc ca a participat si Enstein, dar cum e adevarat ca exista Dumnezeu , o fi si experimentul asta adevarat !!!! Mi-a placul ultima fraza a lu' matale "ce e secret ...moare" asa e !!!!!!!!

Sint dovezi ca a avut loc exp. Oameni, care au fost pe nava. Si generatorul cu o lipsa in greutateaa navei de 300 t. E scris in acte. Astea au fost principalele dovezi. Oricum un generator de 300 t.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 17:27

A avut ub efect atit de distructiv asupra oamenilor, ca au sistat tot. dar unii spun ca s-a continuat in mare secret cu experimentele.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:31

Eu nu cred cã exp. Philadelphia s-a sistat !! Din contrã , importanþa este atât de mare , iar firea umanã prin excelenþã , este o fire curioasã ºi cerecetãtoare ....încât nu cred cã nu a continuat ....
Iar în Siberia , existã teorii cum cã ar fi fost vorba de altceva ....
Totul este secretizat oricum !! Foarte bine încã !!!

Mã întreb însã , de unde teoria asta cu 2012 - schimbare , un nou început - ?
Cã ea nu a ieºit întâmplãtor "pe piaþã"......
Ca dealtfel toate teoriile astea secretizate ºi "lãsat" puþin sã scape în public ...ªti la ce mã refer ...
Ai vãzut cazul acelui producãtor de televiziune canadian care a interceptat mii de ore de transmisii între Huston ºi spaþiu ...Nu degeaba , crede-mã .....
Cã la Nassa nu lucreazã Ciobi ºi cu Piºtiche ....

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:36

Faptul ca in tarile scandinave se construiesc in regim de urgenta adaposturi subterane cu o capacitate uriasa(pana la 20000 de locuri) nu spune ceva?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:39

De la: Victor2009, la data 2010-04-22 19:36:55Faptul ca in tarile scandinave se construiesc in regim de urgenta adaposturi subterane cu o capacitate uriasa(pana la 20000 de locuri) nu spune ceva?

Vulcanii din Islanda....
Si noi de ce nu construim? Fiindca la noi nu prind exagerarile.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:41

De la: Victor2009, la data 2010-04-22 19:36:55Faptul ca in tarile scandinave se construiesc in regim de urgenta adaposturi subterane cu o capacitate uriasa(pana la 20000 de locuri) nu spune ceva?

Victor , de "depozitul de seminþe" ai auzit ??????
Sã vezi ãla cât e !!!!!!!!!!! ªi acolo este o poveste interesantã , cu "depozitele" de acest gen ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:44

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 19:31:07Eu nu cred cã exp. Philadelphia s-a sistat !! Din contrã , importanþa este atât de mare , iar firea umanã prin excelenþã , este o fire curioasã ºi cerecetãtoare ....încât nu cred cã nu a continuat ....

Ca dealtfel toate teoriile astea secretizate ºi "lãsat" puþin sã scape în public ...ªti la ce mã refer ...
Ai vãzut cazul acelui producãtor de televiziune canadian care a interceptat mii de ore de transmisii între Huston ºi spaþiu ...Nu degeaba , crede-mã .....

Cu 2012 nu e gogorita. Activarea asta telurica, din acest an, e ceva. Incalzirea e inca un factor. Dar nu se stie ce va fi exact.
Sint mai multe surse care spun de o inflexiune in 2012. Nu numai mayasii. Ptr ei va fi sfirsitul lumii lor cinice. Care mai mult a fost. Un sfirsit al modului lor brutal de a vedea viata.
S-a uitat ca si pastele crestin lipsea intre 2005 si 2012. Interesant ca era dupa. Si a aparut inainte de 2005, ptr 2005-2012. Undeva si cei cu religia oficiala stiau ceva. Atit ca nu spun.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:45

Ceva dpdv al oamenilor s-a evitat. Au mai ramas cele naturale.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:47

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 19:41:05

Victor , de "depozitul de seminþe" ai auzit ??????
Sã vezi ãla cât e !!!!!!!!!!! ªi acolo este o poveste interesantã , cu "depozitele" de acest gen ...
Corect, dar sunt construite in regim de urgenta si ,,depozite'' pentru oameni! (cu capacitate uriasa)

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:49

Miºule , ieºirea la rampã a Vaticanului , sã accepte cã existã ºi alceva decît .... nu mai zic , sã nu dau ocazii la polemici religioase (cã nu despre asta discutãm ...) , nu face decât sã pregãteascã o altã "etapã" de educaþie .... cred eu ....
ªi fac asta acum , în preajma anului cu deja semnificaþie aparte !!!....

Întreb aºa ºi io ca opinia publicã ....

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:50

De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 19:44:06
De la: camioneros70, la data 2010-04-22 19:31:07Eu nu cred cã exp. Philadelphia s-a sistat !! Din contrã , importanþa este atât de mare , iar firea umanã prin excelenþã , este o fire curioasã ºi cerecetãtoare ....încât nu cred cã nu a continuat ....

Cu 2012 nu e gogorita. Activarea asta telurica, din acest an, e ceva. Incalzirea e inca un factor. Dar nu se stie ce va fi exact.
Sint mai multe surse care spun de o inflexiune in 2012. Nu numai mayasii. Ptr ei va fi sfirsitul lumii lor cinice. Care mai mult a fost. Un sfirsit al modului lor brutal de a vedea viata.
S-a uitat ca si pastele crestin lipsea intre 2005 si 2012. Interesant ca era dupa. Si a aparut inainte de 2005, ptr 2005-2012. Undeva si cei cu religia oficiala stiau ceva. Atit ca nu spun.
Intradevar si Papa a grait ceva .

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:53

Pânã acum , nu mult timp în urmã , Area 51 , Guvernul american o "dãdea" drept halucinaþie ...
Acum este o realitate !! O realitate mult dezbãtutã în presã , la radio ºi tv. ....

De ce ?? ªi ce se întâmplã acolo ????

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:53

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 19:49:58Miºule , ieºirea la rampã a Vaticanului , sã accepte cã existã ºi alceva decît .... nu mai zic , sã nu dau ocazii la polemici religioase (cã nu despre asta discutãm ...) , nu face decât sã pregãteascã o altã "etapã" de educaþie .... cred eu ....
ªi fac asta acum , în preajma anului cu deja semnificaþie aparte !!!....

Întreb aºa ºi io ca opinia publicã ....

Acele secrete ale lor nu se refera la 2012 ci la 3005 si 3792. Dar probabil nici ei nu stiu anul. Si nu depind de oameni. Stai linistit ca atunci oamenii vor fi atit de mindrii de realizarile lor ca nici nu vor gindi la asa ceva. Si vor supravietui.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:56

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 19:53:06Pânã acum , nu mult timp în urmã , Area 51 , Guvernul american o "dãdea" drept halucinaþie ...
Acum este o realitate !! O realitate mult dezbãtutã în presã , la radio ºi tv. ....

De acolo a iesit pina acum acel avion stealth. Tot cu reactie si invizibil ptr radar. Dar cam atit. Se pare ca au obiecte extraterestre dar sint indescifrabile, deocamdata. Sint astfel de obiecte in mai multe tari. Degeaba, pina acum. E ca si cum ai da unui om obisnuit un circuit integrat sa-l copieze. Pune paharul pe el, pe post de farfurie.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 19:59

Eu cred ca urmeaza o schimbare dramatica a climei si mare patre din vietuitore sunt condamnate la extinctie. Prin urmare acele adaposturi vor proteja ceva din fauna si flora pamantului impreuna cu un numar redus de oameni.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:03

De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 19:56:17
De la: camioneros70, la data 2010-04-22 19:53:06Pânã acum , nu mult timp în urmã , Area 51 , Guvernul american o "dãdea" drept halucinaþie ...

De acolo a iesit pina acum acel avion stealth. Tot cu reactie si invizibil ptr radar. Dar cam atit. Se pare ca au obiecte extraterestre dar sint indescifrabile, deocamdata. Sint astfel de obiecte in mai multe tari. Degeaba, pina acum. E ca si cum ai da unui om obisnuit un circuit integrat sa-l copieze. Pune paharul pe el, pe post de farfurie.

Nu se pare !! Au !!! ªi mai au multe ei !!!
Nu vindeau americanii Stealth altor naþii , dacã nu deþineau ei ceva muuult mai tare !!!!
ªi dupã cum ºti , au vândut !!!
Deci ???
Cineva din "in side" a gâlgâit ceva precum ar fi stabilit niºte legãturi cu una din speciile ce ne viziteazã ... Ãia buni !! Dar cicã sunt ºi "ãia rãi" .....
Asta cu contactul cu alte "specii" e supusã tãcerii , dar nu negatã vehement !!! Asta spune multe ...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:04

De la: Victor2009, la data 2010-04-22 19:59:13Eu cred ca urmeaza o schimbare dramatica a climei si mare patre din vietuitore sunt condamnate la extinctie. Prin urmare acele adaposturi vor proteja ceva din fauna si flora pamantului impreuna cu un numar redus de oameni.

Nu ºtim Victore !! Summerienii nu mai preziceau nimic dupã ....Asta este !! Vom trãi ºi vom vedea !!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:11

De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 17:26:22

Sint dovezi ca a avut loc exp. Oameni, care au fost pe nava. Si generatorul cu o lipsa in greutateaa navei de 300 t. E scris in acte. Astea au fost principalele dovezi. Oricum un generator de 300 t.....

Eu am urmarit noutatile care apar cu acest experiment, dar nu am vazut sa spuna de dovezi mai ales oameni, asa o fi bre daca zici matale, dar de ce sa tina secret daca a fost singurul experiment ? domn nastasemihail, e o vorba care spune ca un secret pe care il stiu minim doua persoane, in curand nu o sa mai fie secret !!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:16

De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 19:39:27

Vulcanii din Islanda....
Si noi de ce nu construim? Fiindca la noi nu prind exagerarile.

adica sa construim vulcani ???????

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:18

Domnu' Tycu , dar apropos de "ultimele ºtiri" vis-a vis de subiect !! Documentarul fãcut de americani pe baza acestui experiment , l-aþi vãzut ??? Dacã l-aþi vãzut , l-aþi înþeles exact , cuvânt cu cuvânt ????

Întreb ºi io aºa , ca opinia publicã ???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:18

De la: Tycu, la data 2010-04-22 20:11:32
De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 17:26:22

Eu am urmarit noutatile care apar cu acest experiment, dar nu am vazut sa spuna de dovezi mai ales oameni, asa o fi bre daca zici matale, dar de ce sa tina secret daca a fost singurul experiment ? domn nastasemihail, e o vorba care spune ca un secret pe care il stiu minim doua persoane, in curand nu o sa mai fie secret !!!!

Acum citeva luni am citit de cele mai teribile efecte. ca mi s-a facut parul maciuca.
Oameni ramasi incastrati in pereti si podea. Si strigau. De aceea o parte din supravietuitori au innebunit.
Iar cei care au supravietuit, dispareau in fata unor persoane care au spus de asta. Efectele au fost teribile asupra oamenilor.
Deci:
Disparuti pe loc in nava
oameni innebuniti
incastrati in metal
dupa experiment, dispareau, cu martori. Unii reveneau daca puneau mina pe ei altii din jur. Respectivii mergeau numai insotiti
Au fost martori la aceste fenomene.

De aceea intreb daca se stie ceva mai sigur, ca astea aduc a sf.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:23

In favoarea faptului ca experimentul ar putea fi real, este ceata verde complet netransparenta. Vasul nu se mai vedea.
O astfel de ceata s-a mai vazut la disparitia regimentului din Turcia, Norfolk
La unele ozn-uri camuflate in nori, ce mergeau odata cu avioanele.
La fenomene din Triunghiul bermudelor
se pare ca e o interactionare a cimpului electromagnetic cu alte forme de cimpuri energetice.

De fapt se stie ca ozn-urile sint propulsate de electromagnetism invers. O informatie ciudata. Ce e asta?

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:26

Miºule , pãrerea mea : Au fãcut experimentul . Dupã ce au vãzut "rezultatele" , neoficial s-a spus cã a încetat orice activitate în ce priveºte acest experiment .... Eu nu prea cred !!
Ce cred eu însã , este cã voit au bãgat o fricã în persoanele ce aveau contact cu experimentul , aºa fel încât sã continue ei în liniºte !! ªi într-un secret absolut !!!
Îþi dai seama ce "aplicaþii" poate avea stãpânirea unui astfel de experiment ... Cum l-am înþeles noi din "descrierile" apãrute pânã acum ....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:29

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 20:26:02Miºule , pãrerea mea : Au fãcut experimentul . Dupã ce au vãzut "rezultatele" , neoficial s-a spus cã a încetat orice activitate în ce priveºte acest experiment .... Eu nu prea cred !!
Ce cred eu însã , este cã voit au bãgat o fricã în persoanele ce aveau contact cu experimentul , aºa fel încât sã continue ei în liniºte !! ªi într-un secret absolut !!!
Îþi dai seama ce "aplicaþii" poate avea stãpânirea unui astfel de experiment ... Cum l-am înþeles noi din "descrierile" apãrute pânã acum ....

Se pare ca au murit toti cei din nava. in citiva ani.Nu mai avea cine sa bage frica in ei, cind au trecut in alta dimensiune si au revenit. Terminat cu frica. dar oamenii nu au rezistat.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:34

Si la experiment nu a fost numai Einstein. Au fost mai multi oameni celebri.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 20:41

De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 20:29:55
De la: camioneros70, la data 2010-04-22 20:26:02Miºule , pãrerea mea : Au fãcut experimentul . Dupã ce au vãzut "rezultatele" , neoficial s-a spus cã a încetat orice activitate în ce priveºte acest experiment .... Eu nu prea cred !!

Se pare ca au murit toti cei din nava. in citiva ani.Nu mai avea cine sa bage frica in ei, cind au trecut in alta dimensiune si au revenit. Terminat cu frica. dar oamenii nu au rezistat.

Eu mã refeream la perioada imediat urmãtoare producerii fenomenului ...
Cã ani dupã , toþi martorii s-au îmbolnãvit de deces , asta ei ºtiau dinainte !!!
Atunci , dupã imediat s-a jucat cartea !! Dacã mã înþelegi ...
Pãrerea mea ! Adevãrul poate îl ºtie numai Einstein & co. ... Dar e mort ºi ãsta !!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:58

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 20:41:29
De la: nastasemihail, la data 2010-04-22 20:29:55

Eu mã refeream la perioada imediat urmãtoare producerii fenomenului ...
Cã ani dupã , toþi martorii s-au îmbolnãvit de deces , asta ei ºtiau dinainte !!!
Atunci , dupã imediat s-a jucat cartea !! Dacã mã înþelegi ...
Pãrerea mea ! Adevãrul poate îl ºtie numai Einstein & co. ... Dar e mort ºi ãsta !!!

Nu stie nimeni ce fenomene au declansat. Oamenii nu au murit din cauza altor oameni, ci de la experiment. Majoritatea au disparut. cu martori. Invizibilitate, la fel ca nava. Doar ca la oameni a fost vorba de vieti.
Einstein, de-abia la sf vietii a mai descoperit ceva din virful creionului. Dar nu a mai spus.
Eu pe alt topic am spus de o teorie care spune ca viteza luminii e cu f putin gresita. Iar corectarea ei, duce la rezultate uluitoare. Nu stiu daca e asta, si daca aceasta corectie e valabila.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:59

www.nasa.gov/multimedia/nasatv/

emisiuni in timp real.

Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: