Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:38
CO2 este gazul vietii. Nu oxigenul. In realitate noi nu putem tine viata in noi. De meditat la asta.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:20
Ce este viata in adevarul ei? o fiinta "traitoare" ori spiritul din ea?
Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:27
De la: cristianvitu, la data 2010-04-12 15:20:38Ce este viata in adevarul ei? o fiinta "traitoare" ori spiritul din ea? Spiritul. Si mai sus...si mai sus. In jos este ...casa. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:32
De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 15:27:17De la: cristianvitu, la data 2010-04-12 15:20:38Ce este viata in adevarul ei? o fiinta "traitoare" ori spiritul din ea? ma gandeam eu...totusi CO2 e un gaz destul de prezent in alcatuierea universului mineral..hm...oare, chiar el sta la baza vietii?!..cum? Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:38
De la: cristianvitu, la data 2010-04-12 15:32:02De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 15:27:17De la: cristianvitu, la data 2010-04-12 15:20:38Ce este viata in adevarul ei? o fiinta "traitoare" ori spiritul din ea? Si eu m-am mirat de aceasta informatie. Dar yoghinii asta fac. Isi retin respiratia cit mai mult. Oxigenul oxideaza. Carbonul construieste corpul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:41
Daca iti tii respiratia, corpul se incalzeste puternic. Si eu m-am mirat de aceasta informatie, ca CO2 e gazul vietii.
Totusi plantele folosesc co2 la constructie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 16:18
De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 02:47:00De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 02:23:49De la: danielnnegreanu, la data 2010-04-11 20:29:06De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 23:40:22A vazut cineva un fulger globular? Domnu' nastasemihail, eu nu inteleg ; adica intra fulgerul in casa si... interesant ca la puterea lui fiind nucleu in stare de plasma nu-i distruge casa,intra prin zid dar e sensibil la curentul de aer !!!?? Ciudat !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 16:21
De la: Tycu, la data 2010-04-10 19:35:43De la: mytcor, la data 2010-04-10 15:52:28De la: nastasemihail, la data 2010-04-10 00:44:12De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:39:51De la: Tycu, la data 2010-04-08 17:35:22 Da , exact, ce inseamna broccoliu !
Ticu
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 16:30
Da , exact, ce inseamna broccoliu
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 16:33
De la: Tycu, la data 2010-04-12 16:18:28De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 02:47:00De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 02:23:49De la: danielnnegreanu, la data 2010-04-11 20:29:06De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 23:40:22A vazut cineva un fulger globular? Majoritatea relatarilor spun asa. La cea mai mica miscare se indreapta spre tine si provoaca la explozie in cel mai fericit caz arsuri. poate mai mici ca la trasnet. Si iese pe unde vrea. Deci nu e material, normal. Energie. Incepe sa aiba comportament cu...constiinta. Dar aici sint alunecoase informatiile. S-ar putea sa fie pliat un astfel de fulger, din momentul fiintarii lui, pe acele forme de constiinta invizibile. Precum noroiul de noi. E o ipoteza. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
merisia 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 19:23
In loc sa va bucurati ca m-am coborit printre voi,si v-am spus lucruri pe care nu orice muritor ii este dat sa auda... ma luati la MISTO...Imi pare rau pt. voi. Nu sunteti pregatiti. Ramineti in micimea dimensiunii vietii voastre.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 09:14
De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 16:33:16Asai mocirla vieti cere multa energie sa poti ajunge un sfant.De la: Tycu, la data 2010-04-12 16:18:28De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 02:47:00De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 02:23:49De la: danielnnegreanu, la data 2010-04-11 20:29:06De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 23:40:22A vazut cineva un fulger globular? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 09:16
De la: nastasemihail, la data 2010-04-10 00:44:12Am fost si eu acolo cand a avut loc rapirea din Serai si nu am vazut nici o gorila !De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:39:51De la: Tycu, la data 2010-04-08 17:35:22 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 10:06
De la: merisia, la data 2010-04-13 19:23:14In loc sa va bucurati ca m-am coborit printre voi,si v-am spus lucruri pe care nu orice muritor ii este dat sa auda... ma luati la MISTO...Imi pare rau pt. voi. Nu sunteti pregatiti. Ramineti in micimea dimensiunii vietii voastre. Este deosebit de interesant faptul ca Dumneavoastră ați ajuns la așa un stadiu evolutiv încât vă hrăniți cu lumină! De asemenea lăudabil și de invidiat...doar că atitudinea ușor belicoasă pe care o etalați nu dovedește deplinătatea elevării Dvs. spirituale...Ceea ce pretindeți că ați atins este un stadiu de evoluție a ființei umane către care mulți tind, dar puțini ajung...Sunt câteva ființe umane care au atins acest stadiu al evoluției spirituale, astfel că se hrănesc cu energie pură, cu lumină...și când zic "câteva" ma refer la vreo două-cel mult trei... "Am cunoscut în Piracanga o ființă cum n-am mai întâlnit niciodată până acum. Da, tot om. Doar că un om care trăiește altfel decât marea majoritate dintre noi. O femeie. De opt ani nu bea decât apă, fără să se atingă de mâncare. Și asta nu ar fi nimic - pentru că există destui oameni în lumea asta care se hrănesc cu lumină (așa numiții sun-eaters - cei care mănâncă Soare). Însă femeia asta este singura de care am auzit eu, care a rămas însărcinată și care nu a mâncat absolut nimic vreme de nouă luni de sarcină. Nu a mâncat nimic nici toată perioada cât a alăptat. Nu mănâncă nimic nici în ziua de azi. Nu știam de nimeni care să nu fi mâncat în timpul sarcinii, nu am mai găsit nicăieri - în cărți sau pe internet - un caz asemănător, așa că nu știam cum va fi. Am decis să-mi ascult corpul și să decid în fiecare zi, din nou, dacă voi mânca sau nu. Am fost atentă la cum mă simt. La cum se simte copilul în mine. Am făcut doar două ecografii - una la începutul sarcinii și una aproape de termen. Și am născut natural, acasă, o fetiță perfect sănătoasă și grăsuță, pe care am alăptat-o luni de zile fără probleme și fără să mănânc, poveșteste ea. Fetița are deja câțiva ani și mama ei ne-a spus că, la început, o obliga să mănânce. Într-o zi copilul a întrebat: Dacă tu nu mănânci, pe mine de ce mă obligi?. Și așa am înțeles să-i respect și ei decizia. Copilul meu mănâncă aproape numai fructe și legume, și foarte puțin. Femeia de care vă vorbesc trăiește într-o comunitate din Brazilia, în Minas Gerais, un stat la sud de Bahia. E o comunitate de sun-eaters, înființată acum 18 ani, care găzduiește și un program de 21 de zile de ne-mâncat. Iar în primele șapte zile ale programului nici apă nu se bea. Chestie care lui Florian i se pare de science fiction. Mie nu mi se pare deloc SF, având în vedere ca deja trei oameni din Piracanga au trecut cu bine prin program și stau și azi cu noi la masă, bine, sănătoși. Angelina s-a întors de acolo acum o săptămână și a decis să nu mănânce în continuare, cel puțin încă șase luni. Să bea doar apă și suc de fructe. Iar acum, în timp ce vă scriu, Anita din Norvegia, o femeie trecută bine de 50 de ani, are deja șapte zile de când s-a retras într-una din cabanele de pe plajă, în singurătate și în liniște, fără apă și fără mâncare. Mai are încă două săptămâni de post negru.Toata admirația din partea mea! [...]." Sursa: Adevarul
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 12:23
De la: merisia, la data 2010-04-13 19:23:14In loc sa va bucurati ca m-am coborit printre voi,si v-am spus lucruri pe care nu orice muritor ii este dat sa auda... ma luati la MISTO...Imi pare rau pt. voi. Nu sunteti pregatiti. Ramineti in micimea dimensiunii vietii voastre. Nu merisia, nu generaliza,ca nu toti fac misto, sigur eu te cred ca si eu am trecut prin ceva asemanator !!!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 12:33
De la: nik64sc, la data 2010-04-14 09:14:00De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 16:33:16Asai mocirla vieti cere multa energie sa poti ajunge un sfant.De la: Tycu, la data 2010-04-12 16:18:28De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 02:47:00De la: nastasemihail, la data 2010-04-12 02:23:49De la: danielnnegreanu, la data 2010-04-11 20:29:06De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 23:40:22A vazut cineva un fulger globular? Da-o pe apa, sa-ti mai cureti vocabularul. Aici e vorba de fulgere globulare, nu de alcool. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 12:34
De la: merisia, la data 2010-04-13 19:23:14In loc sa va bucurati ca m-am coborit printre voi,si v-am spus lucruri pe care nu orice muritor ii este dat sa auda... ma luati la MISTO...Imi pare rau pt. voi. Nu sunteti pregatiti. Ramineti in micimea dimensiunii vietii voastre. Eu ma bucur ca ai venit pe aici. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 12:37
De la: cristianvitu, la data 2010-04-14 10:06:44De la: merisia, la data 2010-04-13 19:23:14In loc sa va bucurati ca m-am coborit printre voi,si v-am spus lucruri pe care nu orice muritor ii este dat sa auda... ma luati la MISTO...Imi pare rau pt. voi. Nu sunteti pregatiti. Ramineti in micimea dimensiunii vietii voastre. Am auzit si eu de cazuri din astea dar din scrise, nu personal. Oamenii vor ajunge asa, dar peste vreo 2000-2500 ani, dupa unele previziuni. In corp, ca in afara, asa e.
|
|
m_dutu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 13:33
Oauu foarte interesant
La inceput ma intrebam si eu daca nu cumva mintea imi joaca feste dar se pare ca nu, nu visez tot timpul dar cand visez unele din vise ma pun serios pe ganduri,nu sant foarte explicite dar de cateva ori am recunoscut visul si mi s-a parut totul foarte familiar in locuri cu totul straine de tara noastra de obicei calatoresc in multe locuri prin natura meseriei,de multe ori m-am oprit si am zis aici dupa colt etc sau m-am vazut lucrand undeva ca apoi sa ma gasesc in fata faptului implinit dar asta nu se intampla mereu am episoade si din ce in ce mai rar.Uffff.
|
merisia 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 15:23
Nu sunt eu capacul lumii si nici nu detin adevarul absolut.Insa sunt datoare poporului meu, pt. care DUMNEZEU m-a intors inapoi.Anul 89 si ce v-a urma dupa...este defapt un dezechilibru pe traiectoria timpului.DOMNUL mi-a spus ca am modificat timpul prin neascultarea mea:---FIUL TAU TREBUIA SA FIE MARE IN LUMEA ACEASTA... 20 de ani de la revolutie au trecut si poporul meu se intoarce in timp. Nu gaseste calea ...Nu are liderii ce trebuia sa-i puna pe piedestalul respectului omenirii.Traiesc cu durerea in suflet,vazind nenorocirile ce se petrec pe pamint, avind si eu ceva vina pt ele. Credeti-ma ,acolo am trait mai real decit traiesc aici. Timpul nu exista.Exista spatiu dar nu exista timp. v-am dezvaluit deja un secret. Numai pe marginea acestei constatari cine are imaginatie desi nu a trait evenimentul, poate scrie un roman ce poate captiva si poate cistiga multi bani. Cistigul meu nu vreau sa fie banii, ci dragostea voastra.Iata ce m-a convins ca IISUS HRISTOS este fiul DOMNULUI. Spune: ---O ZII A TATAL MEU IN CERURI E CIT O MIE DE ANI PE PAMINT. Lucrez la o carte in care voi scrie adevaruri ce numai divinitatea le cunoaste, iar oamenii de stiinta le vor descoperii peste putina vreme ,deoarece insusi DUMNEZEU doreste lucrul acesta spre a ne recupera de pe calea pierzaniei,pacatului mortii vesnice. Ne iubeste imens de mult mult mai mult decit va puteti imagina.... Pe pamint sunt mai putin de 10 intelepti in viata ce detin adevarul absolut. S-au rugat in momentele acelea grele ale vietii mele la DOMNUL sa nu-mi ia viata. Il implorau sa nu ma trimita in locuinta mortilor. Acesti oameni sunt cu adevarat deosebiti si DUMNEZEU ii respecta sii iubeste.Insa cind sotul meu s-a rugat CREATORULUI din toata inima si cu toata dragostea...DOMNUL mi-a daruit iar viata paminteana, care pt. mine e o pedeapsa. Recunosc insa ca e o alta sansa de a ma recupera pt viata vesnica. Insa oamenii nu mai au credinta. Fac RAUL.De DRAGOSTE nici nu mai poate fii vorba...Cum mai pot eu sa fiu un om optimist cind presimt ca vin cataclisme si nenorociri mari peste omenire...??? Nostradamus a fost un om optimist ...???Si el a vazut real nenorocirile ce vor venii. Culmea e ca oamenii descopera in catrenele sale aceste adevaruri ,dupa ce se produc....Cu 3 zile mai inainte de atacul din 11 sept . am presimtit ca ceva tragic fara precedent se v-a intimpla si am visat ceva aproape de adevar... Am povestit celor apropiati ce mi-au zis sa termin cu prostiile ca sut femeie in toata firea...Normal ca m-am retras in carapace. Insa cu 4 ore mai innainte de atac o neliniste inexplicabila mi-a cuprins sufletul. M-am asezat in genunchi plingind ,rugind pe DUMNEZEU sa indeparteze RAUL. Mi-a fost rusine de colegele cu care lucram ca am facut lucrul acesta. Apoi peste 4 ore toate erau injurul meu dindu-mi dreptate. Insa DOMNUL nu m-a ascultat.Am plins amar...IEREMIA:CAPIT. 51, verset.:53: Chiar daca Babilonul s-ar inalta pina la ceruri ,chiar daca ar face cu neputinta de ajuns CETATUILE LUI CELE INALTE ,tot voi trimite pe pustiitori impotriva lui, zice DOMNUL. Iata cum in BIBLIE sta scris distrugerea turnurilor gemene, mai inainte cu mii de ani de a se construii. Culmea e ca descoperim dupa ce se intimpla aceste lucruri cumplite. Nostradamus a pus in catrenele sale multe enigme ale viitorului.El a inteles biblia . I-a patruns taina ...Biblia e un COD, si se limiteaza la un singur cuvint, ce a devenit TRUP.Biblia cuprinde holograma viitorului. Eu nu ma mai indoiesc ca exista DUMNEZEU.Cel ce-l aude pe DUMNEZEU nu mai are drum de Intoarcere, poate infrunta lesne moartea caci ea nu exista. Nu mai revin. Cine are urechi de auzit sa auda. Va respect si va iubesc. Cu bine. Silvia Merisan.Adica Merisia.
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 16:27
Să te ajute Dumnezeu Merisia, spre binele tău suprem !...
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 09:15
De la: merisia, la data 2010-04-14 15:23:40Nu sunt eu capacul lumii si nici nu detin adevarul absolut.Insa sunt datoare poporului meu, pt. care DUMNEZEU m-a intors inapoi.Anul 89 si ce v-a urma dupa...este defapt un dezechilibru pe traiectoria timpului.DOMNUL mi-a spus ca am modificat timpul prin neascultarea mea:---FIUL TAU TREBUIA SA FIE MARE IN LUMEA ACEASTA... 20 de ani de la revolutie au trecut si poporul meu se intoarce in timp. Nu gaseste calea ...Nu are liderii ce trebuia sa-i puna pe piedestalul respectului omenirii.Traiesc cu durerea in suflet,vazind nenorocirile ce se petrec pe pamint, avind si eu ceva vina pt ele. Credeti-ma ,acolo am trait mai real decit traiesc aici. Timpul nu exista.Exista spatiu dar nu exista timp. v-am dezvaluit deja un secret. Numai pe marginea acestei constatari cine are imaginatie desi nu a trait evenimentul, poate scrie un roman ce poate captiva si poate cistiga multi bani. Cistigul meu nu vreau sa fie banii, ci dragostea voastra.Iata ce m-a convins ca IISUS HRISTOS este fiul DOMNULUI. Spune: ---O ZII A TATAL MEU IN CERURI E CIT O MIE DE ANI PE PAMINT. Lucrez la o carte in care voi scrie adevaruri ce numai divinitatea le cunoaste, iar oamenii de stiinta le vor descoperii peste putina vreme ,deoarece insusi DUMNEZEU doreste lucrul acesta spre a ne recupera de pe calea pierzaniei,pacatului mortii vesnice. Ne iubeste imens de mult mult mai mult decit va puteti imagina.... Pe pamint sunt mai putin de 10 intelepti in viata ce detin adevarul absolut. S-au rugat in momentele acelea grele ale vietii mele la DOMNUL sa nu-mi ia viata. Il implorau sa nu ma trimita in locuinta mortilor. Acesti oameni sunt cu adevarat deosebiti si DUMNEZEU ii respecta sii iubeste.Insa cind sotul meu s-a rugat CREATORULUI din toata inima si cu toata dragostea...DOMNUL mi-a daruit iar viata paminteana, care pt. mine e o pedeapsa. Recunosc insa ca e o alta sansa de a ma recupera pt viata vesnica. Insa oamenii nu mai au credinta. Fac RAUL.De DRAGOSTE nici nu mai poate fii vorba...Cum mai pot eu sa fiu un om optimist cind presimt ca vin cataclisme si nenorociri mari peste omenire...??? Nostradamus a fost un om optimist ...???Si el a vazut real nenorocirile ce vor venii. Culmea e ca oamenii descopera in catrenele sale aceste adevaruri ,dupa ce se produc....Cu 3 zile mai inainte de atacul din 11 sept . am presimtit ca ceva tragic fara precedent se v-a intimpla si am visat ceva aproape de adevar... Am povestit celor apropiati ce mi-au zis sa termin cu prostiile ca sut femeie in toata firea...Normal ca m-am retras in carapace. Insa cu 4 ore mai innainte de atac o neliniste inexplicabila mi-a cuprins sufletul. M-am asezat in genunchi plingind ,rugind pe DUMNEZEU sa indeparteze RAUL. Mi-a fost rusine de colegele cu care lucram ca am facut lucrul acesta. Apoi peste 4 ore toate erau injurul meu dindu-mi dreptate. Insa DOMNUL nu m-a ascultat.Am plins amar...IEREMIA:CAPIT. 51, verset.:53: Chiar daca Babilonul s-ar inalta pina la ceruri ,chiar daca ar face cu neputinta de ajuns CETATUILE LUI CELE INALTE ,tot voi trimite pe pustiitori impotriva lui, zice DOMNUL. Iata cum in BIBLIE sta scris distrugerea turnurilor gemene, mai inainte cu mii de ani de a se construii. Culmea e ca descoperim dupa ce se intimpla aceste lucruri cumplite. Nostradamus a pus in catrenele sale multe enigme ale viitorului.El a inteles biblia . I-a patruns taina ...Biblia e un COD, si se limiteaza la un singur cuvint, ce a devenit TRUP.Biblia cuprinde holograma viitorului. Eu nu ma mai indoiesc ca exista DUMNEZEU.Cel ce-l aude pe DUMNEZEU nu mai are drum de Intoarcere, poate infrunta lesne moartea caci ea nu exista. Nu mai revin. Cine are urechi de auzit sa auda. Va respect si va iubesc. Cu bine. Silvia Merisan.Adica Merisia. Domnita Merisa, din pacate multi au uitat sa mai creada in Dumnezeu, L-au parasit,au uitat ca noi toti traim datorita Lui,spui ca s-a rugat sotul sa scapi asa cum si la mine s-a rugat cineva sa scap cand am fost tinut de aparate in viata si am scapat dar multi au dat de gustul banului si au uitat de Dumnezeu !!!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 13/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 09:17
Nu exista fenomene inexplicbile:). Orice femnomen care este cercetat indeajuns poate fi explicat. Trebuie doar sa se vrea acest lucru. Cat despre Dumnezeu e cam oftopic... personajul asta in discutia asta...
|
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 09:33
De la: complexdecontradictii, la data 2010-04-15 09:17:33Nu exista fenomene inexplicbile:). Orice femnomen care este cercetat indeajuns poate fi explicat. Trebuie doar sa se vrea acest lucru. Cat despre Dumnezeu e cam oftopic... personajul asta in discutia asta... exista o explicatie pentru orice!..conditia acceptarii ei e sa poti demonstra ca-i corecta... Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 16:04
De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:39:51De la: Tycu, la data 2010-04-08 17:35:22 hai ca ai inceput si tu ca Karpov ....si el a intrebat asta,hat, acu' nu stiu cite luni si-ti voi spune si tie ce i-am spus lui : Adam nu avea cum sa aibe buric,caci nu era nascut dintr-o mama de care sa fi fost legat ombilical,ci Creeat din lut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 16:08
De la: gabigabi, la data 2010-04-15 16:04:20De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:39:51De la: Tycu, la data 2010-04-08 17:35:22 si femeia din coasta de lut
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 09:34
siii bai matali vezi o sangura fulgerari?Ca pi mini ma fuljera toata tartacut bai sa asa tari ma imbatat una asara ba ca diodata parca or fost mai multi pi mini.....ginii la democrataia voastra pi isisa
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 09:41
De la: gabigabi, la data 2010-04-15 16:04:20De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:39:51De la: Tycu, la data 2010-04-08 17:35:22
Ticu
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 10:25
De la: nik64sc, la data 2010-04-16 09:34:55siii bai matali vezi o sangura fulgerari?Ca pi mini ma fuljera toata tartacut bai sa asa tari ma imbatat una asara ba ca diodata parca or fost mai multi pi mini.....ginii la democrataia voastra pi isisa ești formidabil!..te-am citat pe limita grămăticii!!..merci!
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 12:46
De la: complexdecontradictii, la data 2010-04-15 09:17:33Nu exista fenomene inexplicbile:). Orice femnomen care este cercetat indeajuns poate fi explicat. Trebuie doar sa se vrea acest lucru. Cat despre Dumnezeu e cam oftopic... personajul asta in discutia asta... Daaaa, atunci spune aici pe forum cum un fulger globular iese prin usi inchise si chiar pereti? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Domnu' nastasemihail, eu nu inteleg ; adica intra fulgerul in casa si... interesant ca la puterea lui fiind nucleu in stare de plasma nu-i distruge casa,intra prin zid dar e sensibil la curentul de aer !!!??