Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
merisia 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 20:45
Stiu ca nu veti da crezare ce voi spune. M-am intors din moarte clinica. Am trecut prin 3 dimensiuni diferite.In fiecare dimensiune eram cu totul altceva...nu eram om. Eram spirit.nu m-a trecut prin nici un tunel.Am facut ceva foarte rau in viata de aici. Era nerabdator sa apar cit mai repede in fata LUI. Eram un glob de lumina sii ceream sa ma primeasca acasa. Vibratiile sufletului sau imi revelau exact locul dintotdeauna stiut.Locul caruia ii apartineam. Voia sa ma primeasca dar nu avea cum...Nu aveam pe deantregul trupul de lumina. Eram doar o mica sfera. Pacatele facute pe pamint ma impiedicau.Timpul nu exita in apropierea lui. Nu pot spune tot. Am petrecut acolo ani multi...Dar cind m-a adus inapoi aici trecuse doar citeva secunde.Acum sunt un alt om.Apreciez fiecare secunda a vietii. El exista in afara timpului.DUMNEZEU.IISUS este fiul sau.Se trece usor bariera spatiu timp, doar cu acceptul sau. este adevarat ce va spun.M-a reintors ca sa indrept ce am stricat. Am facut ceva rau, rau de tot.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 20:49
De la: merisia, la data 2010-04-06 20:45:16Stiu ca nu veti da crezare ce voi spune. M-am intors din moarte clinica. Am trecut prin 3 dimensiuni diferite.In fiecare dimensiune eram cu totul altceva...nu eram om. Eram spirit.nu m-a trecut prin nici un tunel.Am facut ceva foarte rau in viata de aici. Era nerabdator sa apar cit mai repede in fata LUI. Eram un glob de lumina sii ceream sa ma primeasca acasa. Vibratiile sufletului sau imi revelau exact locul dintotdeauna stiut.Locul caruia ii apartineam. Voia sa ma primeasca dar nu avea cum...Nu aveam pe deantregul trupul de lumina. Eram doar o mica sfera. Pacatele facute pe pamint ma impiedicau.Timpul nu exita in apropierea lui. Nu pot spune tot. Am petrecut acolo ani multi...Dar cind m-a adus inapoi aici trecuse doar citeva secunde.Acum sunt un alt om.Apreciez fiecare secunda a vietii. El exista in afara timpului.DUMNEZEU.IISUS este fiul sau.Se trece usor bariera spatiu timp, doar cu acceptul sau. este adevarat ce va spun.M-a reintors ca sa indrept ce am stricat. Am facut ceva rau, rau de tot.ADICA ai omorit pe cineva? Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 20:51
Detaliaza trecerea prin dimensiuni, si daca starea ta emotiva exista si atunci.
Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 20:53
De la: IPU, la data 2010-04-06 20:51:04Detaliaza trecerea prin dimensiuni, si daca starea ta emotiva exista si atunci.CE-AI FACUT IN ANII PETRECUTI ACOLO? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 05:40
De la: merisia, la data 2010-04-06 20:45:16Stiu ca nu veti da crezare ce voi spune. M-am intors din moarte clinica. Am trecut prin 3 dimensiuni diferite.In fiecare dimensiune eram cu totul altceva...nu eram om. Eram spirit.nu m-a trecut prin nici un tunel.Am facut ceva foarte rau in viata de aici. Era nerabdator sa apar cit mai repede in fata LUI. Eram un glob de lumina sii ceream sa ma primeasca acasa. Vibratiile sufletului sau imi revelau exact locul dintotdeauna stiut.Locul caruia ii apartineam. Voia sa ma primeasca dar nu avea cum...Nu aveam pe deantregul trupul de lumina. Eram doar o mica sfera. Pacatele facute pe pamint ma impiedicau.Timpul nu exita in apropierea lui. Nu pot spune tot. Am petrecut acolo ani multi...Dar cind m-a adus inapoi aici trecuse doar citeva secunde.Acum sunt un alt om.Apreciez fiecare secunda a vietii. El exista in afara timpului.DUMNEZEU.IISUS este fiul sau.Se trece usor bariera spatiu timp, doar cu acceptul sau. este adevarat ce va spun.M-a reintors ca sa indrept ce am stricat. Am facut ceva rau, rau de tot.in momentul in care afirmi ca isusu este fiul lui dumnezeu,deja povestea ta devine o mare gogorita si numai cretinii te mai pot crede,haidi pa,sa fii iubita
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 09:50
De la: merisia, la data 2010-04-06 20:45:16Stiu ca nu veti da crezare ce voi spune. M-am intors din moarte clinica. Am trecut prin 3 dimensiuni diferite.In fiecare dimensiune eram cu totul altceva...nu eram om. Eram spirit.nu m-a trecut prin nici un tunel.Am facut ceva foarte rau in viata de aici. Era nerabdator sa apar cit mai repede in fata LUI. Eram un glob de lumina sii ceream sa ma primeasca acasa. Vibratiile sufletului sau imi revelau exact locul dintotdeauna stiut.Locul caruia ii apartineam. Voia sa ma primeasca dar nu avea cum...Nu aveam pe deantregul trupul de lumina. Eram doar o mica sfera. Pacatele facute pe pamint ma impiedicau.Timpul nu exita in apropierea lui. Nu pot spune tot. Am petrecut acolo ani multi...Dar cind m-a adus inapoi aici trecuse doar citeva secunde.Acum sunt un alt om.Apreciez fiecare secunda a vietii. El exista in afara timpului.DUMNEZEU.IISUS este fiul sau.Se trece usor bariera spatiu timp, doar cu acceptul sau. este adevarat ce va spun.M-a reintors ca sa indrept ce am stricat. Am facut ceva rau, rau de tot. Eu cred asta, sincer cred, stii de ce ? stiu ce inseamna moarte clinica !!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 09:57
florine, tu esti crestin? daca da, poate ne explici tu al cui fiu este Isus. daca nu, nu te mai osteni. Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:11
De la: merisia, la data 2010-04-06 20:45:16Stiu ca nu veti da crezare ce voi spune. M-am intors din moarte clinica. Am trecut prin 3 dimensiuni diferite.In fiecare dimensiune eram cu totul altceva...nu eram om. Eram spirit.nu m-a trecut prin nici un tunel.Am facut ceva foarte rau in viata de aici. Era nerabdator sa apar cit mai repede in fata LUI. Eram un glob de lumina sii ceream sa ma primeasca acasa. Vibratiile sufletului sau imi revelau exact locul dintotdeauna stiut.Locul caruia ii apartineam. Voia sa ma primeasca dar nu avea cum...Nu aveam pe deantregul trupul de lumina. Eram doar o mica sfera. Pacatele facute pe pamint ma impiedicau.Timpul nu exita in apropierea lui. Nu pot spune tot. Am petrecut acolo ani multi...Dar cind m-a adus inapoi aici trecuse doar citeva secunde.Acum sunt un alt om.Apreciez fiecare secunda a vietii. El exista in afara timpului.DUMNEZEU.IISUS este fiul sau.Se trece usor bariera spatiu timp, doar cu acceptul sau. este adevarat ce va spun.M-a reintors ca sa indrept ce am stricat. Am facut ceva rau, rau de tot. [/quote Nu ma atrage subiectul sa-l iau la misto! Ci pur si simplu vreau sa-ti argumentezi ce te-am intrebat daca ai puterea sa explici! Pentru ca daca e ceva confuz , nu te crede nimeni!DA! MOARTEA CLINICA E CEVA CONFUZ ,DAR,tu vii cu ceva detalii si asta explica totusi putin starile respective.Totusi mai povesteste incontinuare ce te-am intrebat! Daca nu raspunzi inteleg ce ai vrut sa faci! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:15
De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 09:57:55este simplu,orice om care cunoaste istorie adevarata si a vrut sa afle adevarul stie ca jeshua bin josef,transformat de costica incestuosu-n isusu hristu' iudeilor,a fost fiul din flori al salbaticei dar frumuselei miriam alias maria nefolosita,fecioara cu sapte copii si a soldatului roman pandera,cretinii pot inghiti orice mizerie,e dreptul lor,adevaru-i unu' singur
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:18
De la: merisia, la data 2010-04-06 20:45:16Stiu ca nu veti da crezare ce voi spune. M-am intors din moarte clinica. Am trecut prin 3 dimensiuni diferite.In fiecare dimensiune eram cu totul altceva...nu eram om. Eram spirit.nu m-a trecut prin nici un tunel.Am facut ceva foarte rau in viata de aici. Era nerabdator sa apar cit mai repede in fata LUI. Eram un glob de lumina sii ceream sa ma primeasca acasa. Vibratiile sufletului sau imi revelau exact locul dintotdeauna stiut.Locul caruia ii apartineam. Voia sa ma primeasca dar nu avea cum...Nu aveam pe deantregul trupul de lumina. Eram doar o mica sfera. Pacatele facute pe pamint ma impiedicau.Timpul nu exita in apropierea lui. Nu pot spune tot. Am petrecut acolo ani multi...Dar cind m-a adus inapoi aici trecuse doar citeva secunde.Acum sunt un alt om.Apreciez fiecare secunda a vietii. El exista in afara timpului.DUMNEZEU.IISUS este fiul sau.Se trece usor bariera spatiu timp, doar cu acceptul sau. este adevarat ce va spun.M-a reintors ca sa indrept ce am stricat. Am facut ceva rau, rau de tot.Nu ma atrage subiectul sa-l iau la misto! Ci pur si simplu vreau sa-ti argumentezi ce te-am intrebat daca ai puterea sa explici! Pentru ca daca e ceva confuz , nu te crede nimeni!DA! MOARTEA CLINICA E CEVA CONFUZ ,DAR,tu vii cu ceva detalii si asta explica totusi putin starile respective.Totusi mai povesteste incontinuare ce te-am intrebat! Daca nu raspunzi INTELEG ce ai vrut sa faci! E OMENESC ,GESTUL. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:21
De la: florinpreda999, la data 2010-04-07 14:15:51De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 09:57:55este simplu,orice om care cunoaste istorie adevarata si a vrut sa afle adevarul stie ca jeshua bin josef,transformat de costica incestuosu-n isusu hristu' iudeilor,a fost fiul din flori al salbaticei dar frumuselei miriam alias maria nefolosita,fecioara cu sapte copii si a soldatului roman pandera,cretinii pot inghiti orice mizerie,e dreptul lor,adevaru-i unu' singur am inteles. ori te straduiesti din rasputeri sa pari interesant, ori nu ai niciun Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
kart_15 7 mesaje Membru din: 27/11/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 17:00
De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 14:21:44De la: florinpreda999, la data 2010-04-07 14:15:51De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 09:57:55este simplu,orice om care cunoaste istorie adevarata si a vrut sa afle adevarul stie ca jeshua bin josef,transformat de costica incestuosu-n isusu hristu' iudeilor,a fost fiul din flori al salbaticei dar frumuselei miriam alias maria nefolosita,fecioara cu sapte copii si a soldatului roman pandera,cretinii pot inghiti orice mizerie,e dreptul lor,adevaru-i unu' singur Si de ce, ma rog? Adica ori este Isus fiul lui Dumnezeu si atunci poti crede ca Dumnezeu exista, ori nu crezi ca Dumnezeu s-a apucat sa faca copii, de nebun, prin lume ...si atunci nu mai poti crede ca Dumnezeu exista... Asta da proba de lipsa de logica... Personal cred ca, inghitind orice gogorita despre Dumnezeu, despre aceasta putere pe care inca nu o putem intelege si coborarea Lui la nivelul unei gandiri puerile este de fapt o dovada ca nu ai si nici nu meriti sa ai ...nici un Dumnezeu, asa cum dumneata te exprimi. P.S. Pentru intrebarea isteata daca Florin este crestin...Dumneata care intrebi inca nu ai reusit sa intelegi ca Dumnezeu este acelasi pentru orice om, indiferent de religia lui, chiar si pentru atei... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 19:23
De la: kart_15, la data 2010-04-07 17:00:08De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 14:21:44De la: florinpreda999, la data 2010-04-07 14:15:51De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 09:57:55este simplu,orice om care cunoaste istorie adevarata si a vrut sa afle adevarul stie ca jeshua bin josef,transformat de costica incestuosu-n isusu hristu' iudeilor,a fost fiul din flori al salbaticei dar frumuselei miriam alias maria nefolosita,fecioara cu sapte copii si a soldatului roman pandera,cretinii pot inghiti orice mizerie,e dreptul lor,adevaru-i unu' singur stimata kart_15, intrebarea adresata lui florin are un fundament logic extrem de solid, pe care insa dumneata nu-l vezi fiind ocupata sa bati campii cu gratie. l-am intrebat daca este crestin pentru ca, creºtinismul este religia acelora care mãrturisesc credinþa în Isus Hristos, pe care-l recunosc ºi-l cinstesc drept Fiu al lui Dumnezeu. cuvântul "creºtin" vine din limba latinã popularã, de la christianus, derivat de la Hristos, deoarece Isus din Nazareth este considerat în religia creºtinã ca fiind Mesia ºi fiul lui Dumnezeu. asadar, cine se considera crestin, recunoaste implicit ca fiu al lui Dumnezeu pe Isus. daca nu-l recunoaste, atunci nu-i crestin ci doar un ipocrit. in cazul in care nu revendica apartenenta la vreo alta religie, este ateu, deci om care nu crede in existenta lui Dumnezeu sau a altor divinitati. Om fara Dumnezeu. E suficient de logic pentru dumneata ? pentru florin, care nu mi-a raspuns inca, mai am o intrebare: tu ai sarbatorit Pastele? ce ai sarbatorit de fapt?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 23:39
De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 09:57:55 Fata lui tati...please...nu-mi baga religia pe topicul asta. E virgin in domeniul asta. Si asa vreau sa ramina. Sint atitea cu religia ca e pacat sa ne certam pe ceva ce nu avem cum sa intelegem fiind....nervosi...pe ceva ce nu VREM sau nu avem chemare sa intelegem. Deci liber pe acest topic cu explicatii din acele scrieri. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 23:40
De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 19:23:29De la: kart_15, la data 2010-04-07 17:00:08De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 14:21:44De la: florinpreda999, la data 2010-04-07 14:15:51De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 09:57:55este simplu,orice om care cunoaste istorie adevarata si a vrut sa afle adevarul stie ca jeshua bin josef,transformat de costica incestuosu-n isusu hristu' iudeilor,a fost fiul din flori al salbaticei dar frumuselei miriam alias maria nefolosita,fecioara cu sapte copii si a soldatului roman pandera,cretinii pot inghiti orice mizerie,e dreptul lor,adevaru-i unu' singur Sper ca ne-am inteles. La religie, cu astfel de postari. Sint multe zeci de topicuri.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 23:42
De la: nastasemihail, la data 2010-04-07 23:39:34De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 09:57:55
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 23:50
De la: merisia, la data 2010-04-06 20:45:16Stiu ca nu veti da crezare ce voi spune. M-am intors din moarte clinica. Am trecut prin 3 dimensiuni diferite.In fiecare dimensiune eram cu totul altceva...nu eram om. Eram spirit.nu m-a trecut prin nici un tunel.Am facut ceva foarte rau in viata de aici. Era nerabdator sa apar cit mai repede in fata LUI. Eram un glob de lumina sii ceream sa ma primeasca acasa. Vibratiile sufletului sau imi revelau exact locul dintotdeauna stiut.Locul caruia ii apartineam. Voia sa ma primeasca dar nu avea cum...Nu aveam pe deantregul trupul de lumina. Eram doar o mica sfera. Pacatele facute pe pamint ma impiedicau.Timpul nu exita in apropierea lui. Nu pot spune tot. Am petrecut acolo ani multi...Dar cind m-a adus inapoi aici trecuse doar citeva secunde.Acum sunt un alt om.Apreciez fiecare secunda a vietii. El exista in afara timpului.DUMNEZEU.IISUS este fiul sau.Se trece usor bariera spatiu timp, doar cu acceptul sau. este adevarat ce va spun.M-a reintors ca sa indrept ce am stricat. Am facut ceva rau, rau de tot. Cei care cred in ceva, in momentele acelea vad in functie de credinta lor. Cei din alte religii vad ce le spune religia lor. Cei din vechime vedeau tot felul de fiinte fabuloase. Cei care sint atei vad ....rudele lor si alte...fiinte. Daca tot ne anulam pe noi si semenii nostrii si punem in locul nostru NUMAI aceste 2 entitati sa nu ne miram daca sintem singuri intr-o mare de viata. Hai sa fim mai obiectivi, avem cu totii dreptul la viata, nu numai iisus si dumnezeu. VREAU SA INCETAM CU TEME DE RELIGIE PE TOPICUL ACESTA. CA NU AVEM NOI CAPACITATEA SA INTELEGEM FENOMENE DE GENUL ASTA. E TOPIC CU FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII. TEMELE RELIGIOASE SI ACUM DECLANSEAZA ANIMOZITATI INTRE OAMENI FIINDCA SINT DE NEDIGERAT, TININD COND DE MODUL DICTATORIAL IN CARE AU FOST OBLIGATI OAMENII SA CREADA IN ELE. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 23:52
De la: nastasemihail, la data 2010-04-07 23:50:49De la: merisia, la data 2010-04-06 20:45:16Stiu ca nu veti da crezare ce voi spune. M-am intors din moarte clinica. Am trecut prin 3 dimensiuni diferite.In fiecare dimensiune eram cu totul altceva...nu eram om. Eram spirit.nu m-a trecut prin nici un tunel.Am facut ceva foarte rau in viata de aici. Era nerabdator sa apar cit mai repede in fata LUI. Eram un glob de lumina sii ceream sa ma primeasca acasa. Vibratiile sufletului sau imi revelau exact locul dintotdeauna stiut.Locul caruia ii apartineam. Voia sa ma primeasca dar nu avea cum...Nu aveam pe deantregul trupul de lumina. Eram doar o mica sfera. Pacatele facute pe pamint ma impiedicau.Timpul nu exita in apropierea lui. Nu pot spune tot. Am petrecut acolo ani multi...Dar cind m-a adus inapoi aici trecuse doar citeva secunde.Acum sunt un alt om.Apreciez fiecare secunda a vietii. El exista in afara timpului.DUMNEZEU.IISUS este fiul sau.Se trece usor bariera spatiu timp, doar cu acceptul sau. este adevarat ce va spun.M-a reintors ca sa indrept ce am stricat. Am facut ceva rau, rau de tot.
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 23:56
PRICEPETI ODATA CA INAINTE DE MOARTE OMUL INTELEGE NOTIUNEA DE DUMNEZEU SI ATINGE STAREA DE DUMNEZEIRE. DACA NU INTELEGETI CONTINUATI SA VA CERTATI POATE......O ATINGETI.
ACEA STARE POATE FI MENTINUTA IN GRUPURI UMANE MARI, CARE PERMITE CONTINUAREA ACTIVITATILOR UMANE NORMALE. FIINDCA OAMENII CARE GASESC RASPUNSURI LA ASA CEVA DEVIN VULNERABILI. NU MAI SINT APTI DE LUPTA IN VIATA. MAI JUCATI-VA VOI PE TEMA ASTA SI POATE AJUNGETI LA STAREA ACEEA. NU POATE FI GASITA EXPLICATIA LA ACESTE STARI, CA ASTA SINT, PRIN CERTURI. RASPUNSURILE LA ACESTE INTREBARI APARE PRIN REVELATII, PRACTIC NECOMUNICABILE. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 23:59
Am si eu o ruda acre era sa intre in soc de la o injectie anestezica. Starea incipienta semana perfect cu ce spun oamenii reveniti din moarte clinica. Doar ca moartea clinica are probabilitate f mare sa devina ....normala. Deci nu e o joaca.
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 00:45
Eram o femeie frumoasa, plina de mine insami,nimic nu-mi rezista. Siguranta ca pot domina si orice dorinta a mea era indeplinita m-a facut sa ma consider deasupra tuturor, capacul lumii...Rideam de Isus ,si-l desconsideram.Am ris de biblie si de religia crestina, insa un lucru serios tot am facut. M-am casatorit din mare dragoste cu un barbat deosebit. Ne iubeam si eram fericiti suportind usor lipsurile materiale.Important era doar sa fim inima linga inima. Daca nu stiam o singura ora unul de altul...eram topiti...Au trecut anii si nici nu am observat ca au trecut. Dragostea in loc sa dispara s-a accentuat, devenind patologica. Ajunsesem sa respiram unul prin celelalt. Copilul ne-a legat si mai mult. in fiecare zii ne juram iubire vesnica. Rizind...imi intreb sotul .Daca asi murii ce v-a face el singurel pe lumea ac ?.In secunda urm. i-au aparut lacrimi in ochi, spunindu-mi :----Ma voi ruga asa de fierbinte la DUMNEZEU incit mi te v-a da inapoi. Au trecut 10 ani .Eram fericiti. Visez un pom urias ce acoperea pamintul si nu i se vedea coroana din nori. Sub acel copac se adaposteau oameni animale pasari. O voce de barbat imi spune ca mi-l daruieste sa am grija de el...mare grija de el. M-am trezit din acel vis ce parea real, cautind copacul acela urias...am realizat cu mare regret ca a fost un vis. Ma tulburat si m-a pus pe ginduri. Mama soacra era o femeie religioasa.I-am povestit visul. S-a bucurat aplaudind din palme a ris in hohote si i-a multumit DOMNULUI. Apoi mi l-a talmacit. Vei ramine insarcinata , peste 2 luni si jumatate vei avea un fiu daruit de DUMNEZEU. Sa nu faci avort ca vei aduce blestem asupra familiei. Stiam sa scap de sarcina. Mama m-a prevenit dar nu am ascultat-o. Asa s-a intimplat...peste 2 luni si jum. constat ca sunt insarcinata, cu toate ca am folosit contracept. Amindoi am ajuns la concluzia ca deocamdata nu vrem alt copil, ne ajunge unul. Am ris si i-am zis mamei ca a fost un vis...si nu-l iau in serios. Nu cred in crestinism si nici in DUMNEZEU. Mi-am provocat av. Am incercat o luna fara sa reusesc... Pe vrem.lui Ceausescu era ceva grav, dar mie nu -mi era frica. In fiecare noapte visam ca mi se spune sa tin copilul, altfel imi v-a lua viata. Nu credeam, pt ca nu eram religioasa...Huleam numele DOMNULUI, asa cum multi au facut-o si o fac. Am continuat sa-mi provoc. Aud real vocea Domnului.Pregate-te sa te iau dincolo, nu-l meriti...te-am considerat demna dar nu esti...m-am inselat, pregarteste-te sa te iau dincolo. Motoarele vietii incep sa se opreasca. Sunt dureri groaznice...imi ceream iertare Domnului dar nici nu voia sa auda...Barbatul meu era linga mine...nu stia ce sa-mi faca. Memoria nu se pastreaza in toate cele 3 dimensiuni, emotiile sufletesti insa se pastreaza. Aici memoria era omeneasca imi cunosteam sotul, insa atunci cind eram in fata Domnului, eram o sfera de lumina, nu-mi recunosteam sotul era o fiinta cu care nu aveam nimic in comun. Eu eram altceva...eram energie...voiam acasa, acolo unde era vocea sufletului meu ce vibra....vocea tatalui, era acasa. Ii spuneam :----Primeste-ma tata. Vocea tatalui era o voce de tunet se supara ca nu am ascultat,.. apoi vocea era melodioasa si frumoasa vibra....Mi-a spus: Fiul tau trebuia sa fie mare in lumea aceasta. Ai gresit...Iata unde ti-e locul... ma inchide intr-un locas de ispasire. Nu era iadul.Acolo in iad e foarte rau, e raul absolut din care nu mai iesi niciodata. Era un loc de ispasire cu casne destul de greu de dus. M-a tinut acolo ani ...era groaznic...Apoi s-a intimplat ceva...Sotul meu se aseaza in genunchi si se roaga Domnului sa ne ia tot ce am muncit, casa tot...dar sa ma lase sa traiesc. A plins si s-a rugat... Domnul imi spune: ---Dragostea din inima lui te-a salvat. Inca nu e timpul sa mori...insa ceia ce trebuia sa faca fiul tau vei face tu. Dar pt. tine v-a fii ca o ....nu pot sa spun cuvintul. Sunt multe lucruri pe care nu pot sa vi le spun. insa trebuie sa stiti ca v-a distruge pamintul, pentru ca nu intelegem DRAGOSTEA. Cind a spus ca nu intelegem DRAGOSTEA...a spus-o plingind in hohote.Mi-a transmis in toata fiinta mea dezamagirea profunda pe care o are ca a creat OMUL. In sufletul meu acum e ceva ...e altceva... sunt un alt om....mila si dragostea pt. semeni e adinca. Va iubesc asa de mult incit mi-as da viata pt. voi. Nu ma mai intereseaza nici o bogatie de pe pamint. Atunci cind imi lipseste ceva DOMNUL imi daruieste. Nu duc lipsa de nimic. insa ma doare imens rautatea si indiferenta oamenilor. fiti buni altfel pierdeti miracolul vietii. Ma documentez zii de zii, invat si vad maretia DOMNULUI. Nu-l huliti pe ISUS. L-am vazut cum imi vad semenii. Nu am delirat. am vorbit cu DOMNUL cum vorbesc cu voi,cum vorbesc cu familia mea. Toate sunt trecatoare si frumusetea si bogatia...suntem aici pt. a lua examenul de omenie. Pe pamint ma simt captiva.Mi-am pierdut PARADISUL. Am un adinc sentiment de pierdere de cind m-a intors...au trecut de atunci 22 de ani. 1988 ora 23 si 23 minute...experienta a fost reala. DUMNEZEU este un mare om de stiinta, EL a creat Universul vazut si nevazut unde timp nu exista.ISUS e nascut din DUMNEZEU. un termen uzual stiintific clonare. Noi suntem creati El este nascut, i-a pastrat memoria cind l-a intrupat pe pamint. Noi avem memoria stearsa cind plecam din imparatia DOMNULUI, nu o pastram dupa nastere.Acum inteleg biblia.Astept cu nerabdare intoarcerea acasa. s-ar putea ca 2012 sa fie un inceput.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 00:50
Sintem si rezultatul evolutiei, care se produce si acum, sub ochii nostrii (disparitia unor organe, marirea capului, etc), dar sint si niste interventii. Aici e greu de spus in ce constau.
Si dupa cum e evident toti oamenii sint...nascuti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 01:36
draga Merisia, foarte emotionanta povestea ta,dar daca erai in India, personajul principal era Budda. Sau poate in Arabia Saudita, profetul Mahomed. Depinde de informatile intiparite in memoria ta. Morala o au si oamenii care nu cred intr-un zeu sau altul.
Omerta Vision
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 11:53
De la: nastasemihail, la data 2009-02-20 15:46:16Fiindca am deschis un topic mai mult ptr persoane care nu vor apare pe acest topic, mai sensibile, voi intreba daca sint persoane cu vise premonitive si care s-au adeverit. Am avut foarte multe vise care mi-s-au adeverit in timp , in ani, multi ani... Un exemplu : am visat biserica Sfantul Spiridon si la putin timp, in noaptea de inviere a cedat fundatia intre altar si restul cladirii, caurmare a lucrarilor de la metrou. Am visat interiorul si la biserica noua si expriorul bisericii vechi, acum Sfanta Ecaterina. Nu am avut liniste pana nu am gasit bserica si am vazut cu ochii mei ceea ce vazusem in mai multe vise. Dar pe cine intrebam ma trimitea in alta zona.Bisericile le-am gasit dupa 1990.....exact ca in vise... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 15:47
De la: nastasemihail, la data 2010-04-07 23:39:34De la: 9am_2010, la data 2010-04-07 09:57:55
Albert Einstein
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 16:21
De la: nastasemihail, la data 2010-04-08 00:50:59Sintem si rezultatul evolutiei, care se produce si acum, sub ochii nostrii (disparitia unor organe, marirea capului, etc), dar sint si niste interventii. Aici e greu de spus in ce constau. ...cu asta sunt de acord în totalitate!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 17:35
Si eu sunt de acord cu asta, mai ales cu expresia ca toti oamenii sunt nascuti , pot sa jur pe asta !!!!!!1!!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 17:39
De la: Tycu, la data 2010-04-08 17:35:22 Tycule, Adam avea buric ?...dacã tot afirmi cã: toþi oamenii sunt nãscuþi ºi chiar poþi jura !..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:29
De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:39:51De la: Tycu, la data 2010-04-08 17:35:22 Depinde, daca o iei sub forma de gluma sigur ca avea , daca o luam serios , Adam si Eva nu au existat, Biblia se refera la ei simbolic,adica se stie ca oamenii sunt evoluati dintr-un un tip de maimute,numiti pitecantropi, dar nu toti pitecantropii au ajuns oameni , ci doar cateva perechi in urma cu 30 milioane ani, savantii de acum au numit prima pereche Adam si Eva !!! Eu ti-am explicat asta dar sunt sigur ca si matale stiai asta bre ca doar ai ceva scoala !!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 02:22
NU, NU.Omul nu a coborit din copac. Mutatii genetice nu exista. Un antropolog a descoperit cranii de maimuta datind de mii de ani ce pareau a fii ac. veriga lipsa a transformarii , insa pe parcurs s-au dovedit falsuri...revin si cu adevarat va spun nu ne tragem din maimuta. Venim din Univers,de pe o alta planeta albastra,unde am fost mult mai evoluati in tehnologie.Din cauza urii,ne-am autodistrus. In documentare despre razboaiele moderne vad cu ochii mei cum natiunile lumii se straduiesc sa sfirtece cit mai adinc pamintul sa-i produca rani ce nu se mai pot vindeca.Uita liderii lumii ca avem doar o singura planeta. Experiente nucleare subterane ce au perturbat faliile continentale... Rezultatul se vede acum ,cind se succed mega cutremure . Este ultima frontiera, ultima recuperare.Nu ne tragem din maimuta. NE REPLICAM.Acelasi lucru il fac si plantele si animalele.V-ati intrebat cum s-au format, sau de unde provin rasele umane ? Religia crestina pura nu mai exista. Cum a capatat avint...cum au preluat-o politicienii tuturor timpurilor spre a strunii si manipula masele. Religia musulmana s-a nascut dupa 600 ani de la inaltarea Mintuitorului ISUS. Musulmanii voiau si ei o religie a lor. In schimb, budismul are in el multe lucruri bune si reale. Tin sa va spun ca MARELE CREATOR atunci cind fiecare dintre noi v-a ajunge dp. moartea paminteana in fata LUI, nu-l intereseaza carei religii apartii. IL intereseaza ce ai facut cu viata ta.Faptele vor sta in fata fiecaruia la judecata... Nu-mi propun sa facem din forum ceva religios. Sincer nici pe mine nu ma intereseaza religia. Ma captiveaza stiinta. Am in minte proiecte grandioase. Proiecte de a indrepta raul tehnologiei ce duce la distrugerea pamintului.Insusi DUMNEZEU este stiinta.
|
|
|
|

Eu cred asta, sincer cred, stii de ce ? stiu ce inseamna moarte clinica !!