Info
x
Fenomene la limita cunoasterii
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 05:04
De la: Victor2009, la data 2010-04-22 19:59:13Eu cred ca urmeaza o schimbare dramatica a climei si mare patre din vietuitore sunt condamnate la extinctie. Prin urmare acele adaposturi vor proteja ceva din fauna si flora pamantului impreuna cu un numar redus de oameni. Schimbarea se produce sub ochii nostrii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 10:42
De la: nastasemihail, la data 2010-04-23 05:04:02De la: Victor2009, la data 2010-04-22 19:59:13Eu cred ca urmeaza o schimbare dramatica a climei si mare patre din vietuitore sunt condamnate la extinctie. Prin urmare acele adaposturi vor proteja ceva din fauna si flora pamantului impreuna cu un numar redus de oameni. mai ales cand ne uitam la nepotii nostri cum cresc pe zi ce trece Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 11:58
De la: camioneros70, la data 2010-04-22 20:18:05Domnu' Tycu , dar apropos de "ultimele ºtiri" vis-a vis de subiect !! Documentarul fãcut de americani pe baza acestui experiment , l-aþi vãzut ??? Dacã l-aþi vãzut , l-aþi înþeles exact , cuvânt cu cuvânt ????Pai am vazut si am citit multe informatii si recente date de americani pe baza acestui subiect ,dar ii trageau cu ceata.dar poate sa aiba si domn nastasemihail dreptate,adica sa tina ei secret, dar eu personal nu cred in asa ceva cum nu cred nici in extraterestrii ,din cauza unor legi ale fizicii care se opun acestor experimente !!!! Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
florinhged 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 12:00
salut
interesante discutii.eu va propun sa discutam despre fenomenul INEDIA.{fara hrana] oare exista asemenea persoane in Romania?se pare ca un cunoscut de al meu a patit o. a tiunt un post negru pentru ca era f bolnav, o vreme a mai baut apa iar acum nu mai poate bea nici apa ,daca bea ai vine rau si varsa. in rest e foarte ok, glicemie buna tensiune usor scazuta cateodata......cam atat. chestia e ca nu mai vrea sa manance.?????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 12:10
De la: florinhged, la data 2010-04-23 12:00:05salut Pai normal ca daca nu manca sa aiba glicemia normala si tensiunea scazuta, asa au toti care nu mananca,dar poate face perfuzii cu glucoza, ca un om sta maxim doua luni fara mancare ,fara apa maxim doua saptamani apoi vine moartea !
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
merisia 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 17:03
Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
stefanescu_gerard 95 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 21:52
De la: merisia, la data 2010-04-23 17:03:02Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide. Si totusi fizica se reinventeaza prin prisma mecanicii cuantice......si nu numai fizica,ci si microbiologia moleculara (WHERE MIND AND MATTER MEET THE NEW BIOLOGY - By Bruce Lipton Ph.D) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:01
Ne place sau nu, Quantica este activa de la inceputul universului.
Universurile paralele au fost doar ipoteze dar acum intram in cuoaterea lor etc. Traversarea tipului si spatiului prin intermediul warm hole este o realitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:02
Fizica, nu se reinventeaza, se descopere!
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:03
De la: merisia, la data 2010-04-23 17:03:02Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide. Merisia...îmi pare rãu cã trebuie sã fiu eu cea care te-anunþã...Einstein era Ateu!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:05
De la: 9am186235, la data 2010-04-23 22:01:41Ne place sau nu, Quantica este activa de la inceputul universului. Te pooop Emile!!! Mai trãieºti bãiatule?
|
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:15
De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:03:16De la: merisia, la data 2010-04-23 17:03:02Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide. ... e o moda ca savantii sa fie catalogati ''atei'', dar ca majoritatea nici einstein nu era ateu, chiar daca parea mai suparat pe propriile limite uneori ... si atunci cauta o scuza ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:24
De la: 9am186235, la data 2010-04-23 22:01:41Ne place sau nu, Quantica este activa de la inceputul universului. ... ne place sau nu habar, nu avem ce era la inceputul universului ... ... mai nou se pare ca e vorba de doua universuri si de nici un big-bag ... ... ne place sau nu, TEORETIC s-ar putea ca ipoteza calatoriei(worm hole) in timp sa fie posibila ... in baza cunostintelor si a capacitatii noastre actuale de intelegere ... dar tot TEORETIC se stie ca ar putea fi posibila intr-o singura directie ... IN TRECUT ... si fara a putea reveni vreodata de acolo ... ... ca sa fi posibila calatoria in viitor trebuie refacuta toata ''filozofia'' cu care ne mindrim ... si care nu pare mai evoluata decit testoasa din antichitate ... iar stimabilii ''savanti'' se chinuie intens sa ne grabeasca exodul pe marte dupa ce vor reusi sa faca tera nelocuibila datorita unei ''curiozitatii'' de a experimenta pe pielea tuturor ceea ce ei viseaza ...Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:38
De la: marco, la data 2010-04-23 22:15:55De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:03:16De la: merisia, la data 2010-04-23 17:03:02Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide. Dacã tu spui cã era credincios...poate ne zici ºi nouã unde ºi când a declarat asta! Nu este "o modã" Marcel...sunt unii savanþi care se declarã creºtini cum este de exemplu Dr Hugh Ross ºi sunt alþii care se declarã atei cum este de ex. Richard Dawkins! Fiecare dupã cum îi dicteazã conºtiinþa Iar Einstein era ateu...sau cel puþin aºa se ºtie...nu este un secret!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:41
În virtutea discuþiilor de pânã acum , vã pot pune o întrebare : de ce totuºi atâta lume insistã pe tema 2012 - un nou început - !!
Adicã o nouã treaptã în scara evoluþiei umane ? O nouã interpretatre a lumii ce o cunoaºtem în prezent ? O nouã fizicã ? O nouã matematicã ?.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:49
2012 este finalul calendarului Sud American. Ei pina acolo au socotit. De la 2012 incepe un alt calendar.
Atit. Dupa calendarul evreiesc sintem pe la anul 6000. Nu va speriati ca nu vine sfirsitul Lumii, inca! Se presupune, ca la 2012 Decembrie 12 vor revenii extraterestrii sharpe cu 3 pene pe cap, caci au fost gasiti sculptati in calendarul Maia. Ipoteze, presupuneri etc. Concret este ca Pamintul a fost vizitat si chiar locuit de civilizatii avansate: Sfinxul, piramidele, sculpturi in stinca de kilometri lungime si vizibile numai de la inaltime etc. Poate ca vor reveni cei care ne-au imbunatatit ADN-ul! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:50
De la: camioneros70, la data 2010-04-23 22:41:36În virtutea discuþiilor de pânã acum , vã pot pune o întrebare : de ce totuºi atâta lume insistã pe tema 2012 - un nou început - !! ...sunt doar vorbe-n vânt aiurea! S-a trezit unul într-o dimineaþã cu faþa la cearºaf zicând cã vine nu-º ce sfârºit de lume...ºi imediat s-au gãsit destui naivi care sã-l creadã! Aºa cum am trecut bine merci de anul 2000...aºa vom trece ºi de 2012...
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:50
De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:38:34De la: marco, la data 2010-04-23 22:15:55De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:03:16De la: merisia, la data 2010-04-23 17:03:02Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide. ... confunzi putin ... intre o persoana credinciosa si una religiosa ... nu e nevoie de declaratii pe proprie raspundere ca sa te definesti ca apartinind unei religii sau alteia ... nu e nevoie de declaratie pe proprie raspundere pentru a fi credincios ... bate pe google - citate einstein si te lamuresti putin ... sint diverse dezbateri pe tema asta, iar einstein a avut si el cautarile lui, ca multi altii, dar nu se poate spune ca a fost ateu pentru ca nu s-a laudat ca merge in fiecare duminica la biserica ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 22:54
De la: marco, la data 2010-04-23 22:50:48De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:38:34De la: marco, la data 2010-04-23 22:15:55De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:03:16De la: merisia, la data 2010-04-23 17:03:02Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide. ...nici mãcar la sinagogã...
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 23:05
... pentru o persoana care credea in bomba atomica si care si-a schimbat discursul dupa ce a inteles ce a creat, cred ca cuvintele si convingerile lui care pendulau nu prea ma incalzesc ... si nici pe altii ...
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 23:05
De la: 9am186235, la data 2010-04-23 22:49:212012 este finalul calendarului Sud American. Ei pina acolo au socotit. De la 2012 incepe un alt calendar. Pãrerea mea ! ªi tot spunem cã nu reprezintã nimic ... Dar multe discuþii în toate cercurile de interes pe aceastã temã , spun cã "ceva" va fi ! ªi cam multe "presupuneri" pe faptul cã vom avea contact cu altã civilizaþie !! De asta suntem siguri !! Oare anul 2012 va avea loc "întâlnirea de gradul III " ??? Oare întâlnirea va fi paºnicã sau ....? ªi dacã ar fi aºa , sã ne întâlnim cu ceilalþi , asta nu ar schimba multe în viaþa noastrã ???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 01:28
De la: marco, la data 2010-04-23 23:05:08... pentru o persoana care credea in bomba atomica si care si-a schimbat discursul dupa ce a inteles ce a creat, cred ca cuvintele si convingerile lui care pendulau nu prea ma incalzesc ... si nici pe altii ... ...well...nici Nobel nu a fost mai fericit când a vãzut ce face dinamita lui! De ce crezi cã a lãsat o avere fabuloasã în sprijinul ºtiinþei?! Nimeni nu poate rãmâne pasiv din p. de v. emoþional când vine vorba de arme ...ºi consecinþele folosirii lor!!!
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 09:29
De la: marco, la data 2010-04-23 22:15:55De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:03:16De la: merisia, la data 2010-04-23 17:03:02Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide. Enstein era un ateu convins , nu-l mai crestinati ca se supara acolo in mormant !!! ,
Ticu
|
|
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 10:40
De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:54:06De la: marco, la data 2010-04-23 22:50:48De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:38:34De la: marco, la data 2010-04-23 22:15:55De la: Dorulet, la data 2010-04-23 22:03:16De la: merisia, la data 2010-04-23 17:03:02Einsteine gindea intens...creierul lui era un intreg,o singura emisfera . Nu a fost niciodata de acord cu MECANICA QUANTICA.A respins-o categoric deoarece simtul lui atemporal adica in afara timpului ii spunea cu totul altceva...calculul matematic realizat de dinsu respingea Mecanica quantica .Dar fara M.Q.plecarea in Cosmos nu ar mai fi fost posibila:UNIVERSUL VAZUT. Savantii tineri l-au combatut si marginalizat.Au triumfat asupra lui A suferit imens ...Dar a continuat sa creada cu tarie ca exista un creator desavirsit , o fiinta ATEMPORALA. A cautat sa-l cuprinda intr-o FORMULA MATEMATICA asa cum a creat celebra formula a relativitatii. Nu degeaba v-am spus anumite lucruri : Patrunderea omului cu forta in secretele UNIVERSULUI NEVAZUT inca nu este permisa. FIINTA SUPREMA NU A DAT OK . Fenomenul PHILADELFIA a fost real. S-a creat un CIMP ELECTROMAGNETIC urias ce a dus la perturbarea traiectoriei timpului linear. Au creat un fenomen fizic pe care nu stiau sa-l stapineasca si nici le ce consecinte distrugatoare supun pe acei soldati, ...viata lor nu a insemnat nimic. Cobai in numele stiintei.TEMA E SIMPLA, MAGNETI MONOPOLARI. Totul e simplu si se rezuma la un singur cuvint: DRAGOSTEA. M-ati provocat...si nu m-am tinut de cuvint sa nu mai spun nimic...scuze. Indiferenta ucide. Asa e si nici la Mecca in pelerinaj !!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 15:07
Cumpar Vouchere pentru programul Rabla - 0745030882.
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 21:48
De la: diavolita_40, la data 2010-04-24 15:07:02Cumpar Vouchere pentru programul Rabla - 0745030882. tu vorbesti serios??? ce faci cu ele ???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 22:39
De la: florinpreda999, la data 2010-04-24 21:48:42De la: diavolita_40, la data 2010-04-24 15:07:02Cumpar Vouchere pentru programul Rabla - 0745030882. E UN HOBY AL EI!!! Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 23:25
UN FENOMEN ADEVARAT,Acum 20 de ani ,veneam spre casa de la o gradina pe care o lucram.M-am grabit spre casa pentru ca incepuse ploaia si fulgera.Cand mai aveam circ 30 de metri pana la blocul meu.Deodata am vazut o lumina care m-a inconjurat.Dar nu s'a intamplat nimic adica sa mor fulgerata sau sa ma plece la pament.Am mai mers si lumina m-a inconjurat din nou si nu s-a intamplat nimic doar am vazut-o si atat.Am mers mai departe si aproape de bloc lumina m-a inconjurat a treia oara.Apoi am intrat in bloc.Eu nu am putut sa-mi explic acest fenomen,poate puteti voi.Atat doar ca am vazut in Biblie un verset in care scrie"Eu te-am incercuit"
|
NoName 94 mesaje Membru din: 24/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 00:01
De la: 9am121159, la data 2010-04-24 23:25:10UN FENOMEN ADEVARAT,Acum 20 de ani ,veneam spre casa de la o gradina pe care o lucram.M-am grabit spre casa pentru ca incepuse ploaia si fulgera.Cand mai aveam circ 30 de metri pana la blocul meu.Deodata am vazut o lumina care m-a inconjurat.Dar nu s'a intamplat nimic adica sa mor fulgerata sau sa ma plece la pament.Am mai mers si lumina m-a inconjurat din nou si nu s-a intamplat nimic doar am vazut-o si atat.Am mers mai departe si aproape de bloc lumina m-a inconjurat a treia oara.Apoi am intrat in bloc.Eu nu am putut sa-mi explic acest fenomen,poate puteti voi.Atat doar ca am vazut in Biblie un verset in care scrie"Eu te-am incercuit"
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 00:06
De la: 9am121159, la data 2010-04-24 23:25:10UN FENOMEN ADEVARAT,Acum 20 de ani ,veneam spre casa de la o gradina pe care o lucram.M-am grabit spre casa pentru ca incepuse ploaia si fulgera.Cand mai aveam circ 30 de metri pana la blocul meu.Deodata am vazut o lumina care m-a inconjurat.Dar nu s'a intamplat nimic adica sa mor fulgerata sau sa ma plece la pament.Am mai mers si lumina m-a inconjurat din nou si nu s-a intamplat nimic doar am vazut-o si atat.Am mers mai departe si aproape de bloc lumina m-a inconjurat a treia oara.Apoi am intrat in bloc.Eu nu am putut sa-mi explic acest fenomen,poate puteti voi.Atat doar ca am vazut in Biblie un verset in care scrie"Eu te-am incercuit" doar masa fulgerului ......... probabil erau nasturii de os.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
|
|

Pai normal ca daca nu manca sa aiba glicemia normala si tensiunea scazuta, asa au toti care nu mananca,dar poate face perfuzii cu glucoza, ca un om sta maxim doua luni fara mancare ,fara apa maxim doua saptamani apoi vine moartea !
... mai nou se pare ca e vorba de doua universuri si de nici un big-bag ...
Asa e si nici la Mecca in pelerinaj !!