back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 00:23

De la: herra, la data 2010-04-25 00:06:15
De la: 9am121159, la data 2010-04-24 23:25:10UN FENOMEN ADEVARAT,Acum 20 de ani ,veneam spre casa de la o gradina pe care o lucram.M-am grabit spre casa pentru ca incepuse ploaia si fulgera.Cand mai aveam circ 30 de metri pana la blocul meu.Deodata am vazut o lumina care m-a inconjurat.Dar nu s'a intamplat nimic adica sa mor fulgerata sau sa ma plece la pament.Am mai mers si lumina m-a inconjurat din nou si nu s-a intamplat nimic doar am vazut-o si atat.Am mers mai departe si aproape de bloc lumina m-a inconjurat a treia oara.Apoi am intrat in bloc.Eu nu am putut sa-mi explic acest fenomen,poate puteti voi.Atat doar ca am vazut in Biblie un verset in care scrie"Eu te-am incercuit"

doar masa fulgerului ......... probabil erau nasturii de os.....

... Și fi-miu are lanternă d'aia cu "lumină laser"...și se mai joacă urmărind de la etaj persoane sau mașini...

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 00:28

De la: 9am045616, la data 2010-04-23 10:42:00
De la: nastasemihail, la data 2010-04-23 05:04:02
De la: Victor2009, la data 2010-04-22 19:59:13Eu cred ca urmeaza o schimbare dramatica a climei si mare patre din vietuitore sunt condamnate la extinctie. Prin urmare acele adaposturi vor proteja ceva din fauna si flora pamantului impreuna cu un numar redus de oameni.

Schimbarea se produce sub ochii nostrii.

mai ales cand ne uitam la nepotii nostri
cum cresc pe zi ce trece

Mie-mi vor creste nepotii departe de mine, Datorita "bunatatii", unora. Asa ca lasa-ma sa-mi vad de topic.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
merisia

52 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 01:33

Citat Einstein :Stiinta fara religie este schioapa. Religia fara stiinta este oarba. Vedeti dragilor...ca sunteti subiectivi...Procesati adinc, citatul acesta al domnului Einstein.Eu vad religia ca o mare stiinta. Asta incerc sa va spun.Viteza luminii la puterea 9 inseamna timp 0.Acolo exsista FIINTA ATEMPORARA ce stapineste timpul.Poarta haina de lumina. Noi insine dupa moarte suntem lumina, ne intoarcem in marea de lumina. Daca credeti sau nu lucrul acesta, bine...daca nu , iarasi bine. Eu nu ma supar. Einstein avea o cunoastere superioara inalta perceptia lui era alta, tocmai pt. faptul ca a fost ALES. Voia sa-l cuprinda pe DUMNEZEU intr-o singura formula.Voia sa-l surprina la lucru. Asa spunea el. Vad ca sunteti cam in urma . Mai documentati-va...Nu a fost ateu. Dar s-a stapinit, si nu s-a declarat credincios tocmai spre a nu jigni paturi sociale.In privinta ac. ii dau dreptate.

merisia

52 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 01:57

In alt citat spune: Vreau sa stiu cum gindeste Dumnezeu,restul sunt detalii fara importanta. Altul: Cred in acel Dumnezeu al lui Spinoza care se manifesta prin armonia legilor Universului. Nu intr-unul care se ocupa de destinul si faptele omenirii. In alt citat spune ca omul nu trebuie constrins de frica pedepsei si sperantei rasplatei dp. moarte de nici o religie. Are dreptate. Sunt multe citate in care-l admira pe Dumnezeu. Cum ati inteles dv. ca este ateu nu vad...Un ateu il combate pe Dumnezeu.Mai grav, nici nu-l mentioneaza in scrierile sale. Ori Einstein vrea sa stie cum gindeste Dumnezeu. Si aici ii dau dreptate.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 03:00

De la: merisia, la data 2010-04-25 01:33:26Citat Einstein :Stiinta fara religie este schioapa. Religia fara stiinta este oarba. Vedeti dragilor...ca sunteti subiectivi...Procesati adinc, citatul acesta al domnului Einstein.Eu vad religia ca o mare stiinta. Asta incerc sa va spun.Viteza luminii la puterea 9 inseamna timp 0.Acolo exsista FIINTA ATEMPORARA ce stapineste timpul.Poarta haina de lumina. Noi insine dupa moarte suntem lumina, ne intoarcem in marea de lumina. Daca credeti sau nu lucrul acesta, bine...daca nu , iarasi bine. Eu nu ma supar. Einstein avea o cunoastere superioara inalta perceptia lui era alta, tocmai pt. faptul ca a fost ALES. Voia sa-l cuprinda pe DUMNEZEU intr-o singura formula.Voia sa-l surprina la lucru. Asa spunea el. Vad ca sunteti cam in urma . Mai documentati-va...Nu a fost ateu. Dar s-a stapinit, si nu s-a declarat credincios tocmai spre a nu jigni paturi sociale.In privinta ac. ii dau dreptate.

Lasa-l pe Einstein, ca sughite. Ca tinde sa devina un fel de iisus al stiintel. Si nu e chiar asa. Teoria lui el insusi a revizuit-o si nu ne-a mai spus-o. Deci frica a fost mai mare decit inteligenta.
de unde stii de viteza luminii la puterea a 9-a?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 03:04

Merisia, daca mai pronunti cuvintul Dumnezeu, de nu stiu cite ori intr-o fraza, pe linga faptul ca isi pierde din valoare, nu mai citeste mai nimeni ce ai scris.
Nu cred ca a descoperit mai nimeni teoremele si aplicatiile practice cu gindul tot timpul la divinitate.
De unde stii de viteza luminii la nu stiu ce putere.?

merisia

52 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 11:04

Am fost acolo. Vin din locul acela.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 15:16

doar masa fulgerului ......... probabil erau nasturii de os.....
--------------
Purtam pulover si fusta fara nasturi.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 15:37

De la: 9am121159, la data 2010-04-25 15:16:40doar masa fulgerului ......... probabil erau nasturii de os.....
--------------
Purtam pulover si fusta fara nasturi.

inseamna ca erai deshidratata.......apa este conductor de electricitate....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 15:51

De la: merisia, la data 2010-04-25 01:57:23In alt citat spune: Vreau sa stiu cum gindeste Dumnezeu,restul sunt detalii fara importanta. Altul: Cred in acel Dumnezeu al lui Spinoza care se manifesta prin armonia legilor Universului. Nu intr-unul care se ocupa de destinul si faptele omenirii. In alt citat spune ca omul nu trebuie constrins de frica pedepsei si sperantei rasplatei dp. moarte de nici o religie. Are dreptate. Sunt multe citate in care-l admira pe Dumnezeu. Cum ati inteles dv. ca este ateu nu vad...Un ateu il combate pe Dumnezeu.Mai grav, nici nu-l mentioneaza in scrierile sale. Ori Einstein vrea sa stie cum gindeste Dumnezeu. Si aici ii dau dreptate.

Marisia, tu confunzi agnosticismul cu vreo religie....hai le iau pe subpuncte...că văd că distorsionezi realitatea după bunul tău plac, iar acest forum este citit de foarte multă lume!
1. În primul rând dai prea multă importanță citatelor pe care le-a dat Einstein, care, oricât de "grozav" ți se pare ție că a fost, era în definitiv și la urma urmei doar un om...nu vreun zeu! A avut și el, la fel ca și toți ceilalți calități și defecte.
2. Expresia adevărată a fost următoarea:
"I want to know God's thoughts; the rest are details/ Vreau să știu gândurile lui Dumnezeu; restul sunt detalii... Prin acest citat, el a spus sub formă de metaforă că de fapt vrea să cunoască toate secretele Universului.....nu altceva! Dacă tu ai crezut că se referă chiar la ce gândește un zeu...greșești!
3. Nu credea într-un D-zeu biblic...asta este clar!
4. Ai fi surprinsă, având în vedere că ne naștem, creștem și suntem educați într-un anumit mod, cât de des folosim expresii despre câte un zeu...chiar dacă nu credem în sfinți, îngeri sau alte misticisme! Deci faptul că folosim anumite expresii cum ar fii: "Doamne ferește, Isuse, D-zeule, ș.a.m.d."...este total eronat să presupui că toți cei care folosim aceste expresii suntem credincioși...Îți spun eu: Nu suntem!!!
5. Un ateu spui că îl combate pe D-zeu sau nu-l pomenește în scrierile lui...este FALS!!!! Un ateu nu crede în D-zeu, punct! Nu poți combate ceva ce nu crezi că există!!! Este fără logică ce spui tu!!!
Pot să-ți dau destule exemple de persoane care nu cred în nici un zeu, dar îi pomenesc...în scrierile lor...de ce? Ți-am scris mai sus, la pct-ul patru!

P.S. Îl consider mult mai inteligent pe cel care a inventat roata!!!

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:37

De la: nastasemihail, la data 2008-11-03 03:49:31HAIDETI SA DEZBATEM FENOMENE DE GENUL: ENERGETICA UMANA, ENERGETICA VIULUI IN GENERAL, FENOMENE NATURALE INEXPLICABILE SI ALTELE.

Din punct de vedere medical, unele persoane se masturbeaza si de 2 – 3 ori pe zi, altele de 2 – 3 ori pe saptamana. Masturbarea devine o problema atunci cand apare o problema medicala si brusc apetitul creste sau cand este facuta in public, ori este preferata in locul partenerului, cand este refuzat orgasmul pe care l-ar produce partenerul, ca si atitudine de pedepsire a celuilalt. Este ca si cum ai spune: "poti sa-mi oferi placere dar eu nu vreau sa primesc de la tine, nu vreau sa-ti fac orgasmul meu cadou pentu ca atunci increderea ta ar creste... si de fapt eu vreau sa te simti nesigur/nesigura, incapabil/incapabila de a ma implini sexual. In acest fel te pot controla’’.Este un fenomen natural !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:38

De la: merisia, la data 2010-04-25 11:04:40Am fost acolo. Vin din locul acela.

Din punct de vedere medical, unele persoane se masturbeaza si de 2 – 3 ori pe zi, altele de 2 – 3 ori pe saptamana. Masturbarea devine o problema atunci cand apare o problema medicala si brusc apetitul creste sau cand este facuta in public, ori este preferata in locul partenerului, cand este refuzat orgasmul pe care l-ar produce partenerul, ca si atitudine de pedepsire a celuilalt. Este ca si cum ai spune: "poti sa-mi oferi placere dar eu nu vreau sa primesc de la tine, nu vreau sa-ti fac orgasmul meu cadou pentu ca atunci increderea ta ar creste... si de fapt eu vreau sa te simti nesigur/nesigura, incapabil/incapabila de a ma implini sexual. In acest fel te pot controla’’.

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:51

De la: bseceta, la data 2010-04-25 17:38:23

Din punct de vedere medical, unele persoane se masturbeaza si de 2 – 3 ori pe zi, altele de 2 – 3 ori pe saptamana. Masturbarea devine o problema atunci cand apare o problema medicala si brusc apetitul creste sau cand este facuta in public, ori este preferata in locul partenerului, cand este refuzat orgasmul pe care l-ar produce partenerul, ca si atitudine de pedepsire a celuilalt. Este ca si cum ai spune: "poti sa-mi oferi placere dar eu nu vreau sa primesc de la tine, nu vreau sa-ti fac orgasmul meu cadou pentu ca atunci increderea ta ar creste... si de fapt eu vreau sa te simti nesigur/nesigura, incapabil/incapabila de a ma implini sexual. In acest fel te pot controla’’.

brrrrr

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 17:58

Masturbarea nu poate fi substituita relatiei sexuale intime, deoarece prima este legata de nevoia de a intra in contact cu propril corp si a-ti produce placere prin si doar prin acesta iar relatia sexuala cu un partener/partenera presupune contact cu celalalt atat fizic dar si emotional. Masturbarea are ca scop satisfacerea imediata iar a face dragoste presupune preludiu, jocuri, atingeri, saruturi, mangaieri, in primul rand oferirea placerii celuilalt si placere produsa de catre partener/partenera, reciproc, prin celalalt si pentru celalalt. Exista si situatii sau cupluri care traiesc sexualitatea ca pe o ’’masturbare in doi’’ sau cum sa-l folosesti pe celalalt ca pe un obiect sexual, dar acesta este un subiect separate.

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 19:58

Lasa-ti timpeniile spuse mai sus, ca sint spuse cu scopul devierii de la topic.
Sint unii obsedati numai de sex.Peste tot astia vad numai sex. altceva nu stiu. Sa-l faca unde vor ei, nu pe topicul meu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:00

De la: florinhged, la data 2010-04-23 12:00:05salut
interesante discutii.eu va propun sa discutam despre fenomenul INEDIA.{fara hrana] oare exista asemenea persoane in Romania?se pare ca un cunoscut de al meu a patit o. a tiunt un post negru pentru ca era f bolnav, o vreme a mai baut apa iar acum nu mai poate bea nici apa ,daca bea ai vine rau si varsa. in rest e foarte ok, glicemie buna tensiune usor scazuta cateodata......cam atat. chestia e ca nu mai vrea sa manance.??????????

De cit timp? Si ai verificat ca este chiar asa.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:01

Unde?

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:05

Toti am fost acolo, venim de acolo, si mergem acolo!
Acolo? Planeta X

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:12

De la: herra, la data 2010-04-25 17:51:38

brrrrr

Concentreaza-te pe portenerul tau si va fi f bine. Orice persoana care induce o stare de neliniste prin ce spune, e fals. In realitate viata sexuala a fiecaruia il priveste pe el si partenerul/a lui/ei,. Nimeni nu are dreptul sa induca astfel de serpilisme intre oameni. Viata intre 2 parteneri se rezolva intre cei 2, nu la sfaturile altora. care doar distrug. Na ca si eu dau sfaturi. Tac.
Cei care culpabilizeaza categorii de oameni cam fac parte din ea.

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:20

trebuie sa se deshida un topic: La limita placerii, si acolo sa mearga toti obsedatii sexual

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:27

Nesimtitii astia numai asa o tin. Peste tot. Se pare ca e doar o persoana. De ce naiba nu-si deschide topic.

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 20:30

Bai obsedatilor! uite va deschid un topic pentru sex, pentru ca nu aveti creer in capul ala!

merisia

52 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 21:26

Atomul are spatiu gol 99%. E fenomenal cum compune materia solida .Eu va spun totusi ca traim intr-o lume imaginara, creata de divinitate. Da voi vorbii despre DUMNEZEU tot timpul ,pina la sf. zilelor mele. Si eu am fost ca voi, si tare mult am pierdut...Acum sunt un om fericit datorita LUI.Nefericit pt. ca vad rautatea si ignoranta oamenilor. Einstein a fost un mare savant. In alt citat spune: DUMNEZEU este subtil, nu rau intentionat. Altul:Atunci cind solutia e simpla ,Dumnezeu iti raspunde. Sper sa nu fim un vis al lui Dumnezeu zice tot Einstein. Imi cer scuze daca v-am deranjat.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 22:43

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 23:59

De la: merisia, la data 2010-04-25 21:26:32Atomul are spatiu gol 99%. E fenomenal cum compune materia solida .Eu va spun totusi ca traim intr-o lume imaginara, creata de divinitate. Da voi vorbii despre DUMNEZEU tot timpul ,pina la sf. zilelor mele. Si eu am fost ca voi, si tare mult am pierdut...Acum sunt un om fericit datorita LUI.Nefericit pt. ca vad rautatea si ignoranta oamenilor. Einstein a fost un mare savant. In alt citat spune: DUMNEZEU este subtil, nu rau intentionat. Altul:Atunci cind solutia e simpla ,Dumnezeu iti raspunde. Sper sa nu fim un vis al lui Dumnezeu zice tot Einstein. Imi cer scuze daca v-am deranjat.

Nu deranjezi. Cit esti pe topic e in regula.

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 01:29

------------------
Din punct de vedere medical,distruge sanatatea si in fata lui Dumnezeu este o uraciune.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 02:07

Ai trecut prin coma sau moarte clinica?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 09:45

De la: merisia, la data 2010-04-25 21:26:32Atomul are spatiu gol 99%. E fenomenal cum compune materia solida .Eu va spun totusi ca traim intr-o lume imaginara, creata de divinitate. Da voi vorbii despre DUMNEZEU tot timpul ,pina la sf. zilelor mele. Si eu am fost ca voi, si tare mult am pierdut...Acum sunt un om fericit datorita LUI.Nefericit pt. ca vad rautatea si ignoranta oamenilor. Einstein a fost un mare savant. In alt citat spune: DUMNEZEU este subtil, nu rau intentionat. Altul:Atunci cind solutia e simpla ,Dumnezeu iti raspunde. Sper sa nu fim un vis al lui Dumnezeu zice tot Einstein. Imi cer scuze daca v-am deranjat.

Domnita da ai dreptate, atomul are 99%spatiu gol, se refera la spatiul liber intre nucleu si electroni, un spatiu care inca nu se stie daca e vid sau poate alta materie !! Asta o spune si fizica, si asa e ca ca lumea e creatia divinitatii !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 10:44

De la: nastasemihail, la data 2010-04-25 19:58:51Lasa-ti timpeniile spuse mai sus, ca sint spuse cu scopul devierii de la topic.
Sint unii obsedati numai de sex.Peste tot astia vad numai sex. altceva nu stiu. Sa-l faca unde vor ei, nu pe topicul meu.

.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 19:58

De la: nastasemihail, la data 2010-04-25 20:12:25
De la: herra, la data 2010-04-25 17:51:38

brrrrr

Concentreaza-te pe portenerul tau si va fi f bine. Orice persoana care induce o stare de neliniste prin ce spune, e fals. In realitate viata sexuala a fiecaruia il priveste pe el si partenerul/a lui/ei,. Nimeni nu are dreptul sa induca astfel de serpilisme intre oameni. Viata intre 2 parteneri se rezolva intre cei 2, nu la sfaturile altora. care doar distrug. Na ca si eu dau sfaturi. Tac.
Cei care culpabilizeaza categorii de oameni cam fac parte din ea.

esti bun de sfaturi....de ce sa nu dai? da' vezi sa si merite cui dai.....

Pagini: << 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: