Info
x
Legea impotriva fumatului
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:48
De la: theo_sr, la data 2009-01-30 23:54:06 Bravo fata!...... Te pup !
|
|
mitrut10 10 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:26
mai nene dagaio,daca asa esti in viata de toate zilele, cred ca o sa te ia GAIA intr-una din zile si raminem nestiutori despre opiniile altora nefumatori!!!Daca totusi ai sila asa mare de nu faci o gaura in pamint sa sta in ea,si astfel nu mai dai ochii cu fumatorii.Si eu as putea sa imi rezerv DREPTUL de a te face IDIOT ptr ca in viata ta ai sarutat si alte fete inafara de cea ce ti-a devenit nevasta!!!Imi este mila de tine ca trebuie sa traiesti in fiecare zi in suflet cu rautatea asta .Faptul ca fumez e OPTIUNEA mea si nu trebuie sa-mi fie sila ptr ca tu mirosi a transpiratie poate...,vorbesti oribil...si esti un silnic in felul tau!!!
|
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 21:39
De la: Cain3_TurbaT, la data 2009-01-23 12:36:46Adresa: Agronomie.. Bulevardul Marasti, Nr. 59, Camin A7.. O zi de examen oarecare din viata unui student la Politehnica. Examen la o materie nerelevanta. Sa zicem... "Materiale". Mai pe intelesul tuturor, echivalentul unui curs de "Managementul fostelor ceapeuri" la ASE, "Cultura plantei de iasomie" la Agronomie sau "Doctrine staliniste" la SNSPA. Ora 6:00 Trezirea, constientizarea situatiei critice "zi de examen". Palpitatii, gaze stomacale, etc... Ora 6:15 Pregatirea mapei: cursul(carte + foi xeroxate), rezumate schematizate, servite + eventuale copiute. (ca si cand ai voie cu toata biblioteca pe banca) Ora 6:30 Realizarea inutilitatii mapei "stufoase" la examenul respectiv. Reorganizarea mapei: 3 coli A4 + pix. Ora 6:40 Plecarea conform orarului pentru a prinde "loc bun, first class" Ora 7:15 Intrarea in sala de examen, ocuparea unui "loc prost, first desk". Locurile bune se terminasera deja de la ora 5:00. ...Excentrici... Ora 8:00 Intrarea profesorului in sala de examen. Intrarea supraveghetorilor in sala de examen (primele reactii ale studentilor: Sugestii la adresa rudelor apropiate ale supraveghetorilor: mame, fii, fiice, neam, etc.) Ora 8:01:00 Anuntarea subiectelor.... Ora 8:01:30 Reactii la aflarea subiectelor ("Fu**-** ****** ***** ** ****** ***** de jegos!!!") Ora 8:02 "Hai ba, ce facem? Mergem?" "Mai stai ba 5 minute, nu acum ca bate la ochi" Ora 8:03 "Hai ba, ce facem? Mergem?" ... Ora 8:30 Planul de calamitate A: Scriere in afara subiectului. Ora 8:31 Terminat de scris. Ora 8:32 Planul de calamitate B: auto-incurajarea ("Cu siguranta ca si ceilalti scriu in afara subiectului...") Ora 10:00 Epuizarea timpului alocat examenului. Predarea foilor, zambitor catre profesor. Iesirea din sala. Ciudat, insa intrebarile gen "Ce-ai facut, ma?" sunt insotite de raspunsuri strans legate de organe de reproducere. Ora 11:30 Reintoarcerea in sala pentru corectarea tezei. (De)punctare corecta, cu argumente si explicatii ale profesorului extrem de bine intemeiate: "Nu, Nu, Nu. Hmmm... nu." Ora 11:31 Cuvinte de ramas bun colegilor, incurajari, si traditionalul "Bag **** in ea de facultate. Mai bine dadeam in p*** mea la ASE!" Ora 13:00 Acasa... Yahoo Messenger.... status adecvat situatiei. Invisible pentru dobitocii cu intrebari stupide. Ora 14:00 Somnul de frumusete... noi sa fim sanatosi...
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
mmarians 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 15:00
cat timp nu ma afecteaza direct e ok dar in momentul in care sunt nevoit sa respir fumul altuia nu mai e in regula
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:27
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-24 10:40:35Tampenie europeana . Se fumeaza de secole . Otravurile , vin din alimentele sintetice , apa clorinata , sedentarism , aerul poluat , stres , radiatiile cauzate de televizoare , calculatoare si celulare . |
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:27
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:28
De la: mmarians, la data 2009-02-04 15:00:15cat timp nu ma afecteaza direct e ok dar in momentul in care sunt nevoit sa respir fumul altuia nu mai e in regula |
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 16:29
da despre faptul ca toti trebuie sa respiram fumurile catorva cretini care conduc tara si planeta de ce nu spui nimic?astea nu sunt mai importante decat un biet fum de tigara?
|
|
|
|
|
sad_devil69 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 01:15
obliografic nu cumva esti la RAU ?:))
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:53
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 21:54
De la: sad_devil69, la data 2009-02-09 01:15:10obliografic nu cumva esti la RAU ?:))
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
mmarians 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 14:23
ma refeream la fumul material /sigur ca si fumurile despre care vorbesti dauneaza
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 04:32
Nu ne mai tragem in piept.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
szocs_csaba 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 19:06
eu sint fumator dar cel mai bine ar fii daca ar inchide fabricile de tigara si sa fie pedepsiti care furnizeaza exact cum sint pedepsiti pentru drog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 19:10
De la: szocs_csaba, la data 2009-03-08 19:06:31eu sint fumator dar cel mai bine ar fii daca ar inchide fabricile de tigara si sa fie pedepsiti care furnizeaza exact cum sint pedepsiti pentru drog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
szocs_csaba 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 19:10
Daca nu esti fumator tacati din gura ca nu stii ce inseamna . tu chiar faci totul bine poate faci ma multe rau decit bine sii nu-ti dai seama nu crezi i ea uitate bine in jurul tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 19:11
nu e perfect nici ce propui tu,daca ar fi asa s-ar incuraja specula si piata neagra,prohibitia nu aduce nimic bun
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
ana_ab 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 09:55
Marile interese internationale fac obiectul altei dezbateri, care nu-si afla locul aici. Adevarul tau nu il inlatura automat pe al nostru; si nu va disculpa pentru tupeul de a ne transforma in fumatori pasivi.
Multumesc Dagaio.. pentru ca ai spus toate acele lucruri urate in locul meu. Subscriu.. |
|
ana_ab 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 09:58
De la: , la data 2008-11-08 11:28:21v-am promis dezvaluiri despre industria petrolului si tutun,iata-le:care credeti voi ca sunt adevaratele substraturi ale acestei campanii bezmetice impotriva fumatului?aveti impresia oare ca pe toti asa zisii oameni de bine i-a apucat dintr-o data dragostea de aproapele lor sau li s-a facut mila de bietii oameni care nu fumeaza si sunt obligati sa suporte fumurile altora?gresit dragii mosului ,adevarata grija a lor sunt banii lor investiti in petrol si titei si in industria prelucratoare de petrol.DE CE ?Tocmai pt.ca cei mai mari investitori si detinatori de actiuni in aceste industrii sunt marii producatori din industria tutunului,asadar cei care au lansat aceste campanii sunt cei care dirijeaza din umbra finantele lumii,cei care au fost deranjati de ascensiunea si scaparea de sub controlul ocultei mondiale a acestor producatori de tigari si alte produse din tutun,au mirosit o oarecare independenta financiara a acestora si riscul de a-i scapa de sub control datorita acestor actiuni din industria petroliera detinute si fructificate eficient,in concluzie trebuiau pusi cu botul pe labe si adusi din nou la ascultare,acesta este purul adevar restul e tacere si praf in ochii celor care mai cred ca ii pasa cuiva de pe aceasta planeta [din randul bogatilor] de sanatatea celor multi si rupti in fund Marile interese internationale fac obiectul altei dezbateri, care nu-si afla locul aici. Adevarul tau nu il inlatura automat pe al nostru; si nu va disculpa pentru tupeul de a ne transforma in fumatori pasivi. Multumesc Dagaio.. pentru ca ai spus toate acele lucruri urate in locul meu. Subscriu.. |
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:30
Tigara este un drog.
Se moare din tigara la fel ca din orice fel de drog. Prin intoxicare si distrugerea sistemului nervos in special.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
onischor 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:49
Eu cred ca ai o problema de tulburare. Poate daca ai fuma, te-ai mai calma. De unde ideea ca fumatorii isi lasa copiii orfani? Ai efectuat statistici? Efectueaza un tratament de control al furiei.
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:53
Mai DAGAIO< dar de la noxele emise de masini nu te sufoci? De la fabricile care elimina tot felul de porcarii in aer nu te sufoci? Nu te deranjeaza mizeria care ne umple strazile tarii? Probabil ca nu. Problema umanitatii sunt fumatorii. Of, of.....Daca ar fi plina tara cu oameni ca tine, ne-am duce naibii....
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:58
De la: dagaio, la data 2008-12-24 06:24:10De la: black4ever001, la data 2008-12-24 01:02:11fuma-v-as in nas. Cine dracu te tot afuma, bai? Pe unde puii mei tot umbli de te afuma toata lumea? Te afuma cineva in autozub, in metrou, la tine acasa? Ce naiba tot vorbesti acolo? Hai ca deja exagerezi. Mai invata sa te si opresti. |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:03
De la: bb_ess, la data 2009-01-22 20:17:52Salutare Evident, Ce se mai lauda asta pe aici............ Si acum trebuie sa ne speriem de tine ca ai 190 cm?
|
|
luiza_iliescu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:11
DRAGA NEFUMATORULE,
OBSERV CU PLACERE CA MAI EXISTA INCA, INTR-UN SECOL IN CARE OMUL TINDE SA-SI LARGEASCA CIRCUMFERINTELE CERVICALE, SI OAMENI CARE SUNT GATA IN ORICE MOMENT SA ACUZE, SA JUDECE SI SA CONDAMNE NUMAI DE DRAGUL DE A-SI EXERCITA DREPTUL LA AGRESIVITATE SI VIOLENTA VERBALA. NU ESTI DE VINA PENTRU CA UN FUMEZI. ESTI DE ADMIRAT, BRAVO! DAR TE ROG TOTUSI SA IEI IN CONSIDERARE SA ACEST VICIU PE CARE TU IL CONDAMNI CU MARINIMIE CONTRIBUIE IN MOD GENEROS LA CRESTEREA BUGETULUI DE STAT PRIN PLATIREA DE TAXE SI ACCIZE. NE ASUMAM RESPONSABILITATEA PENTRU VICIUL NOSTRU SI PLATIM PENTRU EL. DESPRE DUHOAREA DESPRE CARE VORBESTI… SA FIM SERIOSI. AI TRECUT VREODATA PE STRADA PE LANGA TIGANI, PE LANGA BETIVI…SAU PUR SI SIMPLU PE LANGA MAGAZINE ? AI MERS VREODATA PE STRAZILE PATRIEI NOASTRE SA CONSTATI CA DE FAPT CANALIZEAREA NU E FUNCTIONALA? SA FIM SERIOSI, TU TE PLANGI DE FUMATORI? IGIENA PERSONALA E O CHESTIE CARE TINE DE BUN SIMT, NU DE VICIU. CAT DESPRE FAPTUL CA NOI, FUMATORII, AM UCIDE CU SANGE RECE PERSOANELE DIN JURUL NOSTRU….AI DREPTATE. SI NE VOM CERE SCUZE CU ACEASTA OCAZIE PENTRU TOT CE AM GRESIT: PENTRU FAPTUL CA DECLANSAM RAZBOAIELE, CA AM INVENTAT GRIPA SPANIOLA, AM CREAT EBOLA, AM SCAZUT NIVELUL DE TRAI, TRANSMITEM SIDA, TBC SI HEPATITA PRIM FUMUL EXPIRAT, RASISMUL, URA RASIALA, FRUCTELE SI LEGUMELE MODIFICATE GENETIC, RADIATIILE SOLARE, FORTAM COPII SA FIE VACCINATI CU DIVERSE VARIANTE DE ANTIVIRUSI EXPERIMENTALI ETC. DIN NEFERICIRE, MOARTEA ESTE UNICA DATORIE A VIETII DE LA CARE NU SE POATE SUSTRAGE NIMENI, INDIFERENT PRIN CE FORMA O INDEPLINESTE. ARATA-MI DE CE LUMEA VA FI SCHIMBATA IN MOMENTUL IN CARE NU SE VA MAI FUMA, SI VOI FI PRIMA CARE VA RENUNTA. UN SFAT PRIETENOS: NU DE MOARTE TREBUIE SA TE TEMI, CI DE FAPTUL CA NU-TI TRAIESTI VIATA. LASA DE-O PARTE PARANOIA ASTA CU FUMATUL PASIV UCIDE. FUMATUL PASIV UN VA APUCA NICIODATA SA UCIDA UN OM, PENTRU CA SUNT MULTE ALTELE PE CARE NU LE POTI OCOLI SI CARE O VOR FACE INAINTE. “CATA IROSIRE, PROSTIE, SLABICIUNE SI EGOISM IN ULTIMA FAZA!!!!” CATA PREJUDECATA, AGRESIVITATE, SNOBISM SI MEDIOCRITATE IN GANDIREA TA. NU-TI FIE SILA DE NOI! NU-TI FIE SILA DE MIROSUL DE FUM DE TIGARA, CI SE SMOG, DE POLUARE, DE GAZELE DE ESAPAMENT, DE FABRICILE FARA FILTRE PE COSURI! NU-TI FIE SILA CA SUNTEM NEGRI PE DINAUNTRU, CI DE FAPTUL CA VIITORUL E NEGRU! UN TE TEME, NU NE CERTAM CU PERSOANELE CARE NE IUBESC, PENTRU CA ELE NE INTELEG. NU-TI FIE SILA CA-MI LAS COPIII ORFANI, PENTRU CA NICI AI TAI NU AU SANSE PREA MULTE! IN MOMENTUL IN CARE RAUL E DEJA FACUT, E CAM TARZIU SA FACI ACUZATII, SI E SI INUTIL. E DREPTUL TAU SA TE PROTEJEZI, OCOLESTE FUMATORII, DAFAIMEAZA-I, UCIDE-I DACA VREI. AMINTESTE-TI DE VICIILE TALE, PENTRU CA SI ELE NEMULTUMESC LA FEL DE MULT PERSOANELE DIN JURUL TAU, INDIFERENT CA E: DEPENDENTA DE DROGURI, DE ALCOOL, DE ZAHAR, DE TELEVIZOR, DE CAFEA, DE CALCULATOR, DE OAMENII PE CARE II IUBESTI, DE DRAGOSTE, DE SOCIETATE. SA-TI FIE RUSINE CA ESTI OM! |
|
luiza_iliescu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:25
De la: dagaio, la data 2008-11-11 01:50:36DRAGI FUMATORI, DRAGA NEFUMATORULE, OBSERV CU PLACERE CA MAI EXISTA INCA, INTR-UN SECOL IN CARE OMUL TINDE SA-SI LARGEASCA CIRCUMFERINTELE CERVICALE, SI OAMENI CARE SUNT GATA IN ORICE MOMENT SA ACUZE, SA JUDECE SI SA CONDAMNE NUMAI DE DRAGUL DE A-SI EXERCITA DREPTUL LA AGRESIVITATE SI VIOLENTA VERBALA. NU ESTI DE VINA PENTRU CA UN FUMEZI. ESTI DE ADMIRAT, BRAVO! DAR TE ROG TOTUSI SA IEI IN CONSIDERARE SA ACEST VICIU PE CARE TU IL CONDAMNI CU MARINIMIE CONTRIBUIE IN MOD GENEROS LA CRESTEREA BUGETULUI DE STAT PRIN PLATIREA DE TAXE SI ACCIZE. NE ASUMAM RESPONSABILITATEA PENTRU VICIUL NOSTRU SI PLATIM PENTRU EL. DESPRE DUHOAREA DESPRE CARE VORBESTI… SA FIM SERIOSI. AI TRECUT VREODATA PE STRADA PE LANGA TIGANI, PE LANGA BETIVI…SAU PUR SI SIMPLU PE LANGA MAGAZINE ? AI MERS VREODATA PE STRAZILE PATRIEI NOASTRE SA CONSTATI CA DE FAPT CANALIZEAREA NU E FUNCTIONALA? SA FIM SERIOSI, TU TE PLANGI DE FUMATORI? IGIENA PERSONALA E O CHESTIE CARE TINE DE BUN SIMT, NU DE VICIU. CAT DESPRE FAPTUL CA NOI, FUMATORII, AM UCIDE CU SANGE RECE PERSOANELE DIN JURUL NOSTRU….AI DREPTATE. SI NE VOM CERE SCUZE CU ACEASTA OCAZIE PENTRU TOT CE AM GRESIT: PENTRU FAPTUL CA DECLANSAM RAZBOAIELE, CA AM INVENTAT GRIPA SPANIOLA, AM CREAT EBOLA, AM SCAZUT NIVELUL DE TRAI, TRANSMITEM SIDA, TBC SI HEPATITA PRIM FUMUL EXPIRAT, RASISMUL, URA RASIALA, FRUCTELE SI LEGUMELE MODIFICATE GENETIC, RADIATIILE SOLARE, FORTAM COPII SA FIE VACCINATI CU DIVERSE VARIANTE DE ANTIVIRUSI EXPERIMENTALI ETC. DIN NEFERICIRE, MOARTEA ESTE UNICA DATORIE A VIETII DE LA CARE NU SE POATE SUSTRAGE NIMENI, INDIFERENT PRIN CE FORMA O INDEPLINESTE. ARATA-MI DE CE LUMEA VA FI SCHIMBATA IN MOMENTUL IN CARE NU SE VA MAI FUMA, SI VOI FI PRIMA CARE VA RENUNTA. UN SFAT PRIETENOS: NU DE MOARTE TREBUIE SA TE TEMI, CI DE FAPTUL CA NU-TI TRAIESTI VIATA. LASA DE-O PARTE PARANOIA ASTA CU FUMATUL PASIV UCIDE. FUMATUL PASIV UN VA APUCA NICIODATA SA UCIDA UN OM, PENTRU CA SUNT MULTE ALTELE PE CARE NU LE POTI OCOLI SI CARE O VOR FACE INAINTE. “CATA IROSIRE, PROSTIE, SLABICIUNE SI EGOISM IN ULTIMA FAZA!!!!” CATA PREJUDECATA, AGRESIVITATE, SNOBISM SI MEDIOCRITATE IN GANDIREA TA. NU-TI FIE SILA DE NOI! NU-TI FIE SILA DE MIROSUL DE FUM DE TIGARA, CI SE SMOG, DE POLUARE, DE GAZELE DE ESAPAMENT, DE FABRICILE FARA FILTRE PE COSURI! NU-TI FIE SILA CA SUNTEM NEGRI PE DINAUNTRU, CI DE FAPTUL CA VIITORUL E NEGRU! UN TE TEME, NU NE CERTAM CU PERSOANELE CARE NE IUBESC, PENTRU CA ELE NE INTELEG. NU-TI FIE SILA CA-MI LAS COPIII ORFANI, PENTRU CA NICI AI TAI NU AU SANSE PREA MULTE! IN MOMENTUL IN CARE RAUL E DEJA FACUT, E CAM TARZIU SA FACI ACUZATII, SI E SI INUTIL. E DREPTUL TAU SA TE PROTEJEZI, OCOLESTE FUMATORII, DAFAIMEAZA-I, UCIDE-I DACA VREI. AMINTESTE-TI DE VICIILE TALE, PENTRU CA SI ELE NEMULTUMESC LA FEL DE MULT PERSOANELE DIN JURUL TAU, INDIFERENT CA E: DEPENDENTA DE DROGURI, DE ALCOOL, DE ZAHAR, DE TELEVIZOR, DE CAFEA, DE CALCULATOR, DE OAMENII PE CARE II IUBESTI, DE DRAGOSTE, DE SOCIETATE. SA-TI FIE RUSINE CA ESTI OM! |
|
geomail1984 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 16:23
esti varza. in primul rand nu trebuie sa se lase toti de fumat pentru ca tu nu mai fumezi. este un pic nesimtire din partea ta sa le pretinzi tuturor colegilor tai sa iasa in pauze in curtea scolii si sa fumeze dupa colt cu elevii.
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 03:47
De la: geomail1984, la data 2009-04-10 16:23:23esti varza. in primul rand nu trebuie sa se lase toti de fumat pentru ca tu nu mai fumezi. este un pic nesimtire din partea ta sa le pretinzi tuturor colegilor tai sa iasa in pauze in curtea scolii si sa fumeze dupa colt cu elevii. Eu personal daca as fuma, as iesi in aer ca sa fumez. Nu in cladiri. In mod normal in cladiri nu are ce sa caute FUM.
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 10/04/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 17:16
dar prosti si scarbe ordinare mai sunteti.daca vreti interzicerea fumatului ,interziceti si fabricarea si vanzarea lor .in multe tari occidentare se fumeaza mai abitir ca la noi.cu alte cuvinte noi fumatori platim cu mult si indesat aceasta taxa de viciu , insa daca o platim nu inseamna ca ne ofera ceva pt asta ci din contra nu-ti da nimic in schimb pt aceasta taxa.sa vezi dupaia lipsa mare la buget ce va fi.nimeni nu va obliga sa respirati fumul nostru asa ca nu-l respirati.cat despre nocivitatea fumatului ramane foarte clara treaba ca alte lucruri sunt mult mai nocive pe care voi scarbelor care va exprimati aici cu asa oroare contra fumatului , le folosit in exces. cand eram copil am vazut in o localitate un mosneag de 92 de ani .avea mustati rasucite si fuma marasesti.cred ca a mai trait mult de atunci.cu alte cuvinte voi care sunteti contra de fapt aveti ceva la cap,care va afecteaza prostilor si dati vina pe noi fumatori sau aveti o rezistenta la boli ce degradeaza rasa umana.in concluzie nu am auzit pana in ziua de azi de un savant care sa nu fie fumator(ex:Enstein)
Pe scurt intrebati autoritatile de ce sar lipsi mai degraba de legea pe taxa de viciu sau de o lege care sa interzica cu desavarsire atat fabricarea si comercializarea tutunului in romania. |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 22:41
De la: 9am24018, la data 2009-04-13 17:16:48dar prosti si scarbe ordinare mai sunteti.daca vreti interzicerea fumatului ,interziceti si fabricarea si vanzarea lor .in multe tari occidentare se fumeaza mai abitir ca la noi.cu alte cuvinte noi fumatori platim cu mult si indesat aceasta taxa de viciu , insa daca o platim nu inseamna ca ne ofera ceva pt asta ci din contra nu-ti da nimic in schimb pt aceasta taxa.sa vezi dupaia lipsa mare la buget ce va fi.nimeni nu va obliga sa respirati fumul nostru asa ca nu-l respirati.cat despre nocivitatea fumatului ramane foarte clara treaba ca alte lucruri sunt mult mai nocive pe care voi scarbelor care va exprimati aici cu asa oroare contra fumatului , le folosit in exces. cand eram copil am vazut in o localitate un mosneag de 92 de ani .avea mustati rasucite si fuma marasesti.cred ca a mai trait mult de atunci.cu alte cuvinte voi care sunteti contra de fapt aveti ceva la cap,care va afecteaza prostilor si dati vina pe noi fumatori sau aveti o rezistenta la boli ce degradeaza rasa umana.in concluzie nu am auzit pana in ziua de azi de un savant care sa nu fie fumator(ex:Enstein) io n-ash f*te una care fumeaza sa ma omori ! asha ca draga mea 9am24018' , i-atzi gandu' de la mine !
si electronica !
|
|
|
|

Nu am mai avut antrenament de multa vreme..