Info
x
Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:11
De la: Dorulet, la data 2009-08-26 17:53:12:De la: ticu, la data 2009-08-26 17:43:36 sml-confused0067: Da , m-au platit cu niste sange ; am avut colegi in combinat cu orientarea asta, si au fost singurii care au venit cu niste sange la spital sa ma ajute, ii apar ca stiu despre ei ce fel de oameni sunt; - sunt normali, politicosi , saritori sa ajute omul, sufletisti,nu fac rau prin orientarea asta nimanui inteligenti [ EX. doctora lesbiana , redactor la un ziar local gay ..} si trebuie cunoscut ca homosexualitatea tine de sentiment, de iubire si nu are nimeni dreptul sa oblige un om pe cine sa iubeasca !Din pacate mai sunt oameni incuiati la minte care condamna asta , fara sa stie ce inseamna !
Ticu
|
|
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 11:00
Da este moral, daca nu fac rau la nimeni !!
Ticu
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 15:33
Mie mi se pare imoral sa te saruti in public...indiferent ca esti homosexual sau heterosexual.
|
|
serapis_hell 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 20:56
De la: july, la data 2009-09-16 15:33:56Mie mi se pare imoral sa te saruti in public...indiferent ca esti homosexual sau heterosexual. Yap! sincer, indiferent daca sunt doi de acelasi sex (Masculin sau Feminin) sau doi de sexe diferite, mie personal mi se pare scarbos sa ii vad " mozolindu-se " in public..... ce fac in intimitate e problema lor.... Banuiesc ca pentru un voyorist privelistea e incantatoare, dar unora le poate taia pofta de mancare pentru o saptamana...... (sau sunt singura care pateste asa?? )Si apoi nu vad de ce ar trebui sa faci atata parada cu faptul ca ti s-au aprins calcaile dupa careva..... pe cine intereseaza cat de mult te excita noua ta cucerire???..... |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 21:35
De la: Tycu, la data 2009-09-16 11:00:12 Nea Ticule, si daca in timp ce se saruta beietzeii pe strada , incep sa se pipaie la oua? Cum ti se pare? Sa-i vezi asa limba-n limba pe strada in timp ce se joaca copilasii in jurul lor?
|
|
NZim 7 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 23:10
Cine suntem noi sa decidem criteriile moralitatii?
Luand exemplul sarutului, personal, mi se pare o discriminare a'l interzice homosexualilor, lesbienelor, sau oricarei persoane, indiferent de orientarea sexuala. Gandeste'te cum ar fi sa fii considerat "scarbos" fiindca iti saruti iubita in public. E doar un gest de afectiune/dragoste. Iar copiii; le poti explica de la o varsta frageda ce relatie e normala, iar mai tarziu, le poti explica cum ca multe sunt posibile din punctul de vedere al orientarii sexuale. Iar daca asista de mici la o scena de genu, nu e atat de greu sa amani un raspuns si o explicatie pentru cativa ani: "sunt adulti, iar ce fac e traba lor"; copiii, oricum, de mici, pun o anumita bariera intre ei si adulti, fiind constient ca anumite lucruri nu'i privesc; dar e de datoria noastra sa le limitam libertatea (internet, filme) pana la varsta cand sunt capabil sa inteleaga. (si ma uimeste cum ca multi nu inteleg importanta limitarii libertatii copiilor; dar nu realizeaza ca exista si cazuri de viol, violenta si alcoolism printre copii de varste foarte fragede care doar si'au explorat curiozitatea in functie de site'urile pe are au intrat). In mare, consider ca nu avem niciodata dreptul sa judecam, indiferent de "crima", fiindca, pusi in locul acuzatului, majoritatea am actiona la fel. |
|
mms_grup 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 12:33
NU. ESTE O BOALA SI ASTA ( HOMOSEXUALITATEA). PROBLEMA GRAVA ESTE CA SE INTINDE PESTE TOT.
|
|
cdoroftei 1 mesaj Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 13:08
Am si eu o intrebare, ce poate si si un poll:
Este moral sa existe o asftel de intrebare??? Regards Cata |
|
|
|
|
9am108224 2 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 13:50
Parerea mea este ca Romania secolului XXI nu este pregatita sa vada asa ceva in public si spun acest lucru nu pentru ca ar fi moral sau imoral.Spun acest lucru deoarece noi(societatea) am trait dupa niste sisteme de gandire invechite(la 20 ani trebuie sa te mariti sa faci copii sau femeia e facuta sa stea la cratita-ceea ce NU se mai intampla in 99% din cazuri dar indivizii tot sunt axati pe aceasta gandire).Mie personal nu mi se pare normal k 2 tipi sa se sarute in public la fel cum nu mi se pare normal nici sa vad un cuplu hetero ca isi baga limba pe gat la coltul strazii,daca intr-un sens este considera MORAL,in cazul cuplurilor gay de ce nu este?.Oare este imoral acest lucru?Ce este de fapt moralitatea?Cum se defineste ea?
Fiecare are propria-si definitie de moralitate,dar aceasta moralite este axata pe anumite pareri nerealiste despre comunitatea gay din Romania.Nu toti membrii acestei comunitati se regasesc in personajele care ies la inaintare(gen Naomi Solcanu etc),eu de exemplu ca membru al comunitatii nu consider ca aceste personaje ar trebui folosite ca eticheta pentru toata comunitatea. In Romania foarte rar se intampla sa vezi 2 barbati care sa se tina de mana sau sa se sarute si acest lucru se intampla tocmai din cauza prejudecatilor.Nu suntem oameni la randul nostru?NU putem avea o viata fara sa fim judecati?.Este foarte usor sa stai pe baricada si sa judeci,dar nu extrapolam....De ce sa mergem atat de departe pana in secolele 13-15 cand in acea perioada Leonardo da Vinci,Michelangelo,Salvador Dali,Van Gogh,Lord Byron,Victor Hugo,Isaac Newton s.m.d se declarau gay?????Oare ei atunci trebuia considerati paria societatii???Nu era cultura mondiala mai saraca daca acesti oameni erau blamati????? Exemplu din viata personala.Vacanta intr-o tara straina cu prietenul meu.S-a intamplat sa ne sarutam pe strada.NIMENI din jurul nostru nu a avut o problema,nu s-a uitat,fiecare isi vedea de treaba plus ca NU eram singurul cuplu care facea acest lucru,puteti ghici ce nationalitate de oameni erau cu gura cascata si comentau??ROMANII bineinteles!!! Nu pot sa inteleg de ce este atat de greu sa accepti un fapt implinit,homosexualitatea nu este nascuta ieri-alataieri,Grecia antica,Roma antica era populata de homosexuali. Eu personal nu inteleg aceste prejudecati,este libertatea de alegere a fiecaruia cum doreste sa se comporte sau cum doreste sa actioneze. Cu ceea ce nu sunt de acord insa sunt adoptiile.Aici sunt perfect de acord cu restul lumii ca un copil ar trebui sa traiasca intr-o familie normala nu din punctul de vedere ca ar putea fi influentat si sa devina gay NU!Acest lucru nu este o optiune.vreau sau nu sa fiu gay! Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu parerile mele |
|
ciupir 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 14:03
Homosexualitatea este o boala psihologica ce nu tine de moralitate . Nu vreau sa discut cazurile intamplatoare ca viol (in puscarie) sau dorinta (lipsa unei femei vreo 5 ani ) cauze care pot duce spre un act homosexual. Dar ca si canibalismul este una de nevoie si alta de voie. Din punctul meu de vedere ar trebui sa n se mai acorde atatea drepturi handicapaior mintali si minoritatilor lu peste ci sa ni se acorde noua, cetatenilor acestei tari si copiilor nostri . Nu cerd ca este un parinte care sa spuna "Lasa fiule e normal si asa ca de- tot gaura e" . Prin urmare homosexualii adica poponarii nu au decat sa se duca pe o insula pustie sa se inece de vor caci acest "trend" al secolului 21 este complet deplasat. Si cand spun ca este o boala am dreptate , cel putin a fost considerat o boala de psihologii vremii pana cand "drepturile primatelor" au interzis acest lucru. I-mi cer scuze maimutelor si animalelor jicnite-ele sunt normale fata de oameni.
Legat de homosexualitatea printre femei- nici acolo nu e normal da macar e frumos . Concluzie NU MAI PROTEJATI HANDICAPATII -lasati sa mai existe si oameni pe lumea asta |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 14:39
De la: july, la data 2009-09-16 15:33:56Mie mi se pare imoral sa te saruti in public...indiferent ca esti homosexual sau heterosexual.: sml-happy0065: Asta asa este !!
Ticu
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 14:46
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-16 21:35:08:De la: Tycu, la data 2009-09-16 11:00:12 sml-confused0006: Pai cum sa mi se para!!!? la fel cum mi se pare cand vad doi hetero. sarutandu-se limba-n limba si fata il pipaie pe baiat la oua.!!! Dar nu fac baieteii homo asa ceva in public, sunt mai civilizati ca hetero !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 15:29
De la: ciupir, la data 2009-09-17 14:03:29 Homosexualitatea este o boala psihologica ce nu tine de moralitate . Nu vreau sa discut cazurile intamplatoare ca viol (in puscarie) sau dorinta (lipsa unei femei vreo 5 ani ) cauze care pot duce spre un act homosexual. Dar ca si canibalismul este una de nevoie si alta de voie. Din punctul meu de vedere ar trebui sa n se mai acorde atatea drepturi handicapaior mintali si minoritatilor lu peste ci sa ni se acorde noua, cetatenilor acestei tari si copiilor nostri . Nu cerd ca este un parinte care sa spuna "Lasa fiule e normal si asa ca de- tot gaura e" . Prin urmare homosexualii adica poponarii nu au decat sa se duca pe o insula pustie sa se inece de vor caci acest "trend" al secolului 21 este complet deplasat. Si cand spun ca este o boala am dreptate , cel putin a fost considerat o boala de psihologii vremii pana cand "drepturile primatelor" au interzis acest lucru. I-mi cer scuze maimutelor si animalelor jicnite-ele sunt normale fata de oameni. Nuu, homo. nu este o boala, este normala ca si hetero. Nu exista boala psihologica, ;psihologia este o stiinta care se ocupa cu studiul stiintific al proceselor mentale si a comportamentului individual , adica printre altele si cum se comporta un homosexual, si nu de ce este homo .[ psihiatria se ocupa cu asta } - nu face confuzii. ! Homo. in societate si cu cei din jur, se comporta normal, civilizat , ca si hetero. Am studiat psihologia relatiei de cuplu si planningul familial si cunosc . !!!Daca e moral sau nu sa se sarute in public, asta tine de civilizatia fiecariua , indiferent orientarea sexuala . !!
Ticu
|
|
larababydoll 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 17:40
Am constatat ca majoritatea persoanelor de peste 40 de ani sunt de parere ca a te saruta in public este "deranjant". De ce este imoral sau "deranjant" ca eu sa imi sarut iubitul in public? Este un semn de pudicitate? De fustrare? De ce odata cu inaintarea in varsta incepem sa ne reprimam anumite trairi? Sau, vreti sa imi spuneti ca voi cei care dezaprobati sarutul in public de orice fel nu v-ati sarutat niciodata pe strada? Daca sunteti atat de retinuti si politicosi (a se intelege politete din anii '40) ma intreb oare cum decurg actele dvstre sexuale...
Revenind; eu sarutul il percep ca pe un act de tandrete si daca cineva simte nevoia de a-si exprima anumite sentimente fata de partener o poate face si public. De ce este deranjant sarutul si nu si declararatiile de dragoste facute "pe strada"? Pentru ca sarutul este inceputul de preludiu, si de aici se poate ajunge la sex? Chiar nu inteleg si va rog sa imi explicati cum si de ce... Va multumesc anticipat! |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 21:22
De la: Tycu, la data 2009-09-17 15:29:02De la: ciupir, la data 2009-09-17 14:03:29 Homosexualitatea este o boala psihologica ce nu tine de moralitate . Nu vreau sa discut cazurile intamplatoare ca viol (in puscarie) sau dorinta (lipsa unei femei vreo 5 ani ) cauze care pot duce spre un act homosexual. Dar ca si canibalismul este una de nevoie si alta de voie. Din punctul meu de vedere ar trebui sa n se mai acorde atatea drepturi handicapaior mintali si minoritatilor lu peste ci sa ni se acorde noua, cetatenilor acestei tari si copiilor nostri . Nu cerd ca este un parinte care sa spuna "Lasa fiule e normal si asa ca de- tot gaura e" . Prin urmare homosexualii adica poponarii nu au decat sa se duca pe o insula pustie sa se inece de vor caci acest "trend" al secolului 21 este complet deplasat. Si cand spun ca este o boala am dreptate , cel putin a fost considerat o boala de psihologii vremii pana cand "drepturile primatelor" au interzis acest lucru. I-mi cer scuze maimutelor si animalelor jicnite-ele sunt normale fata de oameni. Homosexualitatea trebuie reprimata, dar in sensul de a nu se permite acceptarea ei ca o componenta "normala" a vietii sociale si expunerea publica a manifestarilor homosexuale...! Cei care sufera de aceasta afectiune trebuiesc supusi tratamentelor medicale, nu bagati in puscarie sau lasati de izbeliste,- sunt niste oameni bolnavi, nu niste criminali. Homosexualitatea nu mai este considerată a fi o moștenire genetică, ci o consecință a conviețuirii cu părinți homosexuali, o consecință a incestului, a abuzului sexual în copilărie sau a relațiilor cu profesorii homosexuali, care nu sunt nici pe departe inofensivi
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:51
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-17 21:22:36:De la: Tycu, la data 2009-09-17 15:29:02De la: ciupir, la data 2009-09-17 14:03:29 Homosexualitatea este o boala psihologica ce nu tine de moralitate . Nu vreau sa discut cazurile intamplatoare ca viol (in puscarie) sau dorinta (lipsa unei femei vreo 5 ani ) cauze care pot duce spre un act homosexual. Dar ca si canibalismul este una de nevoie si alta de voie. Din punctul meu de vedere ar trebui sa n se mai acorde atatea drepturi handicapaior mintali si minoritatilor lu peste ci sa ni se acorde noua, cetatenilor acestei tari si copiilor nostri . Nu cerd ca este un parinte care sa spuna "Lasa fiule e normal si asa ca de- tot gaura e" . Prin urmare homosexualii adica poponarii nu au decat sa se duca pe o insula pustie sa se inece de vor caci acest "trend" al secolului 21 este complet deplasat. Si cand spun ca este o boala am dreptate , cel putin a fost considerat o boala de psihologii vremii pana cand "drepturile primatelor" au interzis acest lucru. I-mi cer scuze maimutelor si animalelor jicnite-ele sunt normale fata de oameni. sml-love0049: Cum de nu ne intelegem noi cei din SEstul tarii, ! domnita , matale cunosti cum arata un om bolnav ?? pai homosexualii , arata ei a oameni bolnavi ? cum sa fie reprimati bre ? au facut rau la cineva ? sunt oameni normali, relatia homo., este o relatie normala, asa ca..!sa vedem realitatea !
Ticu
|
|
darksethstorm 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 17:58
lara, ai mare dreptate :)
eu cred ca reprimarea trairilor e o consecinta a unei educatii aiurea. cred ca reprimarea duce la refulare si nu face altceva decat sa te faca nefericit, un personaj alb-negru intr-o lume TFT color :)
http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
|
|
wella 100 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 20:24
De la: AMG, la data 2008-10-15 10:52:11pentru royan32.nu contest ca ai vazut sau nu e adevarat e dezgustator si mai dezgustator e ca sodomia vrea sa intre in rand cu lumea e josnic ,si scarbos la fel ca si femeile dar macar cele lesbi nu practica sodomia...e inutil sa te faci ca e normal doar pentru ca alti au probleme psihice sau sunt prea plicisiti de normal .e scarbos ei si boschetari.
im the best no matter what you see it
|
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 15/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 14:52
De la: drphantom, la data 2008-10-26 08:46:28OMG in public, moral nu este, dar daca se manifesta in intimitatea apartamentului propriu pot sa faca orice, este dreptul lor.
I never seen before a wild thing who cry himself
|
|
Fosta membra 9am.ro 39 mesaje Membru din: 21/01/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 16:16
Perfect și întru totul de acord cu dumneavoastră, între patru pereți poate oricine să facă ce dorește, indiferent care le este dorința, dar pe stradă trebuie să ai câtuși de puțină decență, un minim respect pentru cei care se află pe stradă, căci despre stradă este vorba . Dacă este moral ? Haideți să fim serioși, homosexualii sunt oameni CURAJOȘI, nu le este teamă că s-ar putea să li se ÎNFUNDE !!!. Pe ei nici în FUND nu-i doare că oamenilor normali le provoacă repulsie chiar și existența lor printre ceilalți .
Și să vă mai spun ceva, poate nu ați auzit încă : un cuplu de homosexuali din România au conceput un copil, fapt ce a stârnit o vie agitație în toată lumea ; organisme internaționale, chiar și cartea recordurilor au venit la fața locului, să vadă "minunea". Cei doi parteneri au explicat cu luy de amănunte cum au ajuns la un asemenea rezultat, după care au urmat întrebări de tot felul . "Mama" repeta de fiecare dată că noul născut este perfect normal, că nu prezintă nici o anomalie de comportament, etc., etc. Un reporter mai neconvins întreabă dacă - totuși - copilul nu manifestă chiar nici o genă dela părinții lui anormali, la care "tatăl" răspunde simplu și firesc : - Ei, da, când îi scoatem suzeta din funduleț, începe să plângă !!
Da , este moral daca este moral si la hetero, ambele stari se bazeaza pe sentimente, si homo sunt oameni normali ca si hetero . ! si relatia lor este normala ca si hetero !
Ar trebuii să primești măcar câte un premiu...ceva din când-în-când!
care condamna asta , fara sa stie ce inseamna !
Da este moral, daca nu fac rau la nimeni !!
)