back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:18

De la: alehin, la data 2009-10-01 18:35:53Bolile homosexualilor, cum adica? parca ar fi boli pe orientari sexuale

Da ...! nu exista boli pe orientari sexuale ...dar exista boli specifice copilariei (asta nu inseamna ca nu le intalnesti si la adulti..) boli specifice batranilor -deasta exista geriatriia ,si boli specifice unor anumite categorii sociale (mineri ,radiatii etc ) asa ...si exista si boli specifice lucratoarelor cu sexul si ale homosexualilor ...(bolile aste exista si la ceilalti oameni insa anumite boli le intalnesti cu precadere aici ...ca de ex;: gonoreea .sifilis,HIV,virus C,herpes genital,parazitozele.....
:

-confused0067: Asa este cu bolile dar ma refer la bolile sexuale, SIDA, Sifilis Gonoreea,... care nu tin cont ca bolnavul e homo sau hetero [ cum se preciza in "citatul "acela } si se transmit prin sex indiferent de orientare .

Ticu
alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:29

BRE ....n-am ce sa-ti mai zic ....ce-i al mata ....e pus deoparte .....(vezi sa nu ti-l fure cineva)....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 21:43

De la: Tycu, la data 2009-10-01 20:18:52
De la: alehin, la data 2009-10-01 18:35:53Bolile homosexualilor, cum adica? parca ar fi boli pe orientari sexuale

Da ...! nu exista boli pe orientari sexuale ...dar exista boli specifice copilariei (asta nu inseamna ca nu le intalnesti si la adulti..) boli specifice batranilor -deasta exista geriatriia ,si boli specifice unor anumite categorii sociale (mineri ,radiatii etc ) asa ...si exista si boli specifice lucratoarelor cu sexul si ale homosexualilor ...(bolile aste exista si la ceilalti oameni insa anumite boli le intalnesti cu precadere aici ...ca de ex;: gonoreea .sifilis,HIV,virus C,herpes genital,parazitozele.....
:

-confused0067: Asa este cu bolile dar ma refer la bolile sexuale, SIDA, Sifilis Gonoreea,... care nu tin cont ca bolnavul e homo sau hetero [ cum se preciza in "citatul "acela } si se transmit prin sex indiferent de orientare .

Bolile alea lumesti se intalnesc la toti dar aici e vorba de procent -una e sa fie 5 % la hetero si alta e 60 % la homo -asta incerca sa te lamureasca Alehin-uta -dar mata in continuare intelegi dar nu pricepi !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:53

De la: karpov, la data 2009-10-01 21:43:43

:

Bolile alea lumesti se intalnesc la toti dar aici e vorba de procent -una e sa fie 5 % la hetero si alta e 60 % la homo -asta incerca sa te lamureasca Alehin-uta -dar mata in continuare intelegi dar nu pricepi !

:

sml-confused0067: Nu domnule , bolile acelea lumesti, nu tin cont de procentaj in functie de orientare sexuala, tin cont de protectie si alte lucruri !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 01:54

De la: Tycu, la data 2009-10-01 22:53:19

:

:

sml-confused0067: Nu domnule , bolile acelea lumesti, nu tin cont de procentaj in functie de orientare sexuala, tin cont de protectie si alte lucruri !

Am observat ceva in ceea ce te priveste ,mereu vrei sa ai dreptate ! Am inteles chestia cu protectia dar uiti un lucru ,homoxexualii isi desfasoara ,in mare parte ,activitatea in promiscuitate ! Se schimba des partenerii deoarece dragostea nu e la fel de puternica precum este la heterosexuali ,e mai mult o dorinta de satisfacere a unor instincte ciudate ! heteroxexualii daca isi vad de treaba in viata de cuplu nu au probleme cu bolile si nu au nevoie nici de protectie ,in schimb homoxexualii trebuie sa se protejeze mereu si de aceea placerea lor e diminuata !
Sunt convins ca in viitor nu vor fi homosexuali deoarece se poate face un control mai riguros si se va reusi starpirea acestei anomalii ! Ai putintica rabdare si nu te mai fa de ras cu sustinerea unei cauze deja pierdute !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 11:37

Cu ocazia anului nou, homosexualii ureazã celor din branºa lor: ANUS BUNUS.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 13:30

De la: Horus, la data 2009-10-02 01:54:29
De la: Tycu, la data 2009-10-01 22:53:19

:

:

Am observat ceva in ceea ce te priveste ,mereu vrei sa ai dreptate ! Am inteles chestia cu protectia dar uiti un lucru ,homoxexualii isi desfasoara ,in mare parte ,activitatea in promiscuitate ! Se schimba des partenerii deoarece dragostea nu e la fel de puternica precum este la heterosexuali ,e mai mult o dorinta de satisfacere a unor instincte ciudate ! heteroxexualii daca isi vad de treaba in viata de cuplu nu au probleme cu bolile si nu au nevoie nici de protectie ,in schimb homoxexualii trebuie sa se protejeze mereu si de aceea placerea lor e diminuata !
Sunt convins ca in viitor nu vor fi homosexuali deoarece se poate face un control mai riguros si se va reusi starpirea acestei anomalii ! Ai putintica rabdare si nu te mai fa de ras cu sustinerea unei cauze deja pierdute !

Da am dreptate in legatura cu homo,ca ii cunosc bine colegial, prietenesc,din partea lor am avut respect ,ajutor , nu s-a pus problema sa profite de mine, mi-au respectat orientarea hetero si familia .In privinta sentimentelor de iubire , la ei difera barbatul de femeie . La barbatii Gay, asa este ,e mai slab sentimentul de iubire si schimba mai des partenerii, dar numai cu conditia ca si partenerii sa fie tot gay si de acord ! pe cand la femeie,e mai puternic sentimentul intre doua lesbiene ! la ele au fost cazuri cand din cauza tradarii au ajuns la tentative de crima sau sinucideri ! Iar cu protectia de boala , e la fel ca si hetero! cu prostituatele !

Ticu
july

563 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 11:35

Sa fim sinceri...homo- sau heterosexuali, barbatilor le place sa schimbe mai des partenerii/partenerele sau macar sa aiba mai multe "prietene " in acelasi timp.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 12:14

,ca ii cunosc bine colegial, prietenesc,din partea lor am avut respect ,ajutor , nu s-a pus problema sa profite de mine, mi-au respectat orientarea hetero,,

Bre ...da ' unde naiba lucrezi de ai atatia colegi homo si lesbiene ....si ...mai si stii de ei .......ei de obicei nu prea-si fac cunoscuta orientarea....?
Eu cum naiba n-am intalnit niciunul?
Despre partea ....profitatului de mata ...haida de .!.parca astia ,daca au alta orientare devin asa niste brute....!!.nici vorba ....nu altereaza cu nimic comportamentul lor social.....sunt poate doar mai precauti cu destainuirile....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 12:25

De la: july, la data 2009-10-03 11:35:42Sa fim sinceri...homo- sau heterosexuali, barbatilor le place sa schimbe mai des partenerii/partenerele sau macar sa aiba mai multe "prietene " in acelasi timp.

Sa stii ca si femeile au mai multi barbati deodata ...bine ca din alte motive (nu presiunea ..hormonala..) ori din interes ori sa-si gaseasca perechea .....
Pentru ca suntem in plin patriarhat de ceva mii de ani ....barbatul stabileste regulile sociale ....anume ca femeia trebuie sa fie virgina...ca ...sa nu aiba mai multi barbati ...ca altfel e ........insa barbatul cu cat are mai multe femei cu atat devine mai interesant...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:05

De la: july, la data 2009-10-03 11:35:42Sa fim sinceri...homo- sau heterosexuali, barbatilor le place sa schimbe mai des partenerii/partenerele sau macar sa aiba mai multe "prietene " in acelasi timp.

Asa este, corect !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:19

De la: alehin, la data 2009-10-03 12:14:05,ca ii cunosc bine colegial, prietenesc,din partea lor am avut respect ,ajutor , nu s-a pus problema sa profite de mine, mi-au respectat orientarea hetero,,

Bre ...da ' unde naiba lucrezi de ai atatia colegi homo si lesbiene ....si ...mai si stii de ei .......ei de obicei nu prea-si fac cunoscuta orientarea....?
Eu cum naiba n-am intalnit niciunul?
Despre partea ....profitatului de mata ...haida de .!.parca astia ,daca au alta orientare devin asa niste brute....!!.nici vorba ....nu altereaza cu nimic comportamentul lor social.....sunt poate doar mai precauti cu destainuirile....

La combinatul Rm Valcea,la combinatul aluminaTulcea, in Craiova, si la institut .Important ca sunt civilizati si nu se dau in "spectacol" la cei hetero !sunt cei hetero sunt Vrei sa-i vezi ? sunt in capitala , in Craiova , Sibiu, Timisoara ...cluburi speciale unde se intalnesc !

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:25

La combinatul Rm Valcea,la combinatul aluminaTulcea, in Craiova, si la institut .Important ca sunt civilizati ,,

Aoleooo...bine ca s-a rasturnat caruta acolo ....sa dea domnu' sa fie adevarat sa se adune toti la un loc si sa-si faca un Combinat numai al lor ,,....ca acolo daca esti invers decat ei si ti-a scapat ceva pe jos .....la revedere ....n-ai curaj sa te apleci......?!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:28

De la: alehin, la data 2009-10-03 12:25:58

Sa stii ca si femeile au mai multi barbati deodata ...bine ca din alte motive (nu presiunea ..hormonala..) ori din interes ori sa-si gaseasca perechea .....
Pentru ca suntem in plin patriarhat de ceva mii de ani ....barbatul stabileste regulile sociale ....anume ca femeia trebuie sa fie virgina...ca ...sa nu aiba mai multi barbati ...ca altfel e ........insa barbatul cu cat are mai multe femei cu atat devine mai interesant...

Domnita, barbatul are dreptul sa ceara femeii sa fie virgina, { la hetero. ma refer }, la barbat nu are cum sa fie virgin, e vorba de demnitatea barbateasca ca sa fi el primul. Barbatul este capul familiei,al societatii si trebuie sa i se acorde respectul necesar !!! Femeia cu mai multi barbati, este "murdara " pe frunte, [ patata }, parasuta .!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:30

De la: alehin, la data 2009-10-03 16:25:07La combinatul Rm Valcea,la combinatul aluminaTulcea, in Craiova, si la institut .Important ca sunt civilizati ,,

Aoleooo...bine ca s-a rasturnat caruta acolo ....sa dea domnu' sa fie adevarat sa se adune toti la un loc si sa-si faca un Combinat numai al lor ,,....ca acolo daca esti invers decat ei si ti-a scapat ceva pe jos .....la revedere ....n-ai curaj sa te apleci......?!
:

sml-happy0028:

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:36

barbatul are dreptul sa ceara femeii sa fie virgina, { la hetero. ma refer }, la barbat nu are cum sa fie virgin, e,,

Cine i-a dat dreptul asta barbatului .....nu cumva biblia ??

Tocmai femeia ,care da viata ....si datorita careia ...scrii tu acum pe forum ...toacmai ea sa fie ponegrita.....se vede ca biblia a fost scrisa de un batran misogin.....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:49

De la: alehin, la data 2009-10-03 16:36:20barbatul are dreptul sa ceara femeii sa fie virgina, { la hetero. ma refer }, la barbat nu are cum sa fie virgin, e,,

Tocmai femeia ,care da viata ....si datorita careia ...scrii tu acum pe forum ...toacmai ea sa fie ponegrita.....se vede ca biblia a fost scrisa de un batran misogin.....

Stai sa vezi cum dai tu de , cu nea' Tycu ,acum i-ai deschis apetitul si pentru fecioare ! El vrea sa o puna numai cu fete virgine ,pai atunci noua muritorilor de rand ce ne mai ramane !
Daca ar functiona teoria asta nu s-ar mai casatori o multime de femei si atunci cei casatoriti ,cu fete virgine, ar avea de unde sa-si aleaga amante !

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:54

De la: karpov, la data 2009-10-03 16:49:27
De la: alehin, la data 2009-10-03 16:36:20barbatul are dreptul sa ceara femeii sa fie virgina, { la hetero. ma refer }, la barbat nu are cum sa fie virgin, e,,

Stai sa vezi cum dai tu de , cu nea' Tycu ,acum i-ai deschis apetitul si pentru fecioare ! El vrea sa o puna numai cu fete virgine ,pai atunci noua muritorilor de rand ce ne mai ramane !
Daca ar functiona teoria asta nu s-ar mai casatori o multime de femei si atunci cei casatoriti ,cu fete virgine, ar avea de unde sa-si aleaga amante !

De la Alehin :
Ticuleeeeee ...ai plecat ????

Aaaaa...un pic de istorie:
Prin secolul 5 e.n, la conciliul de atunci s-a votat problema importanta: daca femeia are sau nu suflet. In urma vorului preotilor s-a decis - femeia are suflet. Mare noroc pe capul femeii!!! Altfel n-avea acces in biserica. Daca votul diferea putin si se hotara ca "n-are suflet" (ca doara "Fomeile nu ie oameni si baietii buni n-are noroc!"), crestinismul o lua pe urmele religiei lui Mithra, religie de la care crestinismul a preluat o multime de concepte & obiceiuri, religie care punea femeile pe aceeasi treapta cu animalele care (cica) n-au suflet. Cred ca fix aceasta abordare a facut sa dispara credinta in Mithra.
Amanunt picant: cind s-a votat daca femeia are sau nu suflet, rezultatul a fost extrem de strans, s-a hotarat ca femeile au suflet datorita unei diferente de 1 (UN)!!!! vot. Astazi, in religia crestina, femeia are suflet pentru ca a existat avantajul unui singur vot!!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:34

Biblia misogina

1. Fiul meu, ia aminte la înþelepciunea mea ºi la sfatul meu cel bun pleacã urechea ta,
2. Ca sã-þi poþi pãstra judecata ºi ca buzele tale sã pãzeascã ºtiinþa.
3. Nu te uita la femeia linguºitoare, cãci buzele celei strãine picurã miere ºi cerul gurii sale e mai alunecãtor decât untdelemnul,
4. Dar la sfârºit ea este mai amarã decât pelinul, mai tãioasã decât o sabie cu douã ascuþiºuri.
5. Picioarele ei coboarã cãtre moarte; paºii ei duc de-a dreptul în împãrãþia morþii.
6. Ea nu ia seama la calea vieþii, paºii ei merg în neºtire, nici ea nu ºtie unde.
8. Fereºte-þi calea ta de ea ºi nu te apropia de uºa casei ei,
9. ªi acum, fiul meu, ascultã-mã ºi nu te îndepãrta de la cuvintele gurii mele.
9. Ca sã nu dai vârtutea ta altora ºi anii tãi unuia fãrã de milã;
10. Ca strãinii sã nu se îndestuleze de strãdania ta ºi ostenelile tale sã nu treacã în casa altuia;
11. Ca sã nu suspini la sfârºit, când trupul tãu ºi carnea ta vor fi fãrã de vlagã,
12. ªi sã zici: "Pentru ce am urât povaþa ºi de ce inima mea a urgisit certarea?
13. De ce nu am ascultat de îndemnul dascãlilor mei ºi spre cei ce mã învãþau n-am plecat urechea mea?
14. Puþin a trebuit sã nu mã nenorocesc, în plinã adunare ºi în mijlocul obºtei".
15. Bea apã din puþul tãu ºi din pârâiaºele care curg din izvorul tãu.
16. Sã nu se risipeascã izvoarele tale pe uliþã, nici pâraiele tale prin pieþe.
18. Binecuvântat sã fie izvorul tãu ºi sã te mângâi cu femeia ta din tinereþe.
19. Cerboaicã preaiubitã ºi gazelã plinã de farmec sã-þi fie ea; dragostea de ea sã te îmbete totdeauna ºi iubirea ei sã te desfãteze.
20. Pentru ce, fiul meu, sã te momeascã femeie strãinã ºi tu sã îmbrãþiºezi sânul unei necunoscute?
21. Cãci cãrãrile omului sunt înaintea Domnului ºi El ia seama la toate cãile lui.
22. Cel fãrã de lege este prins în laþurile fãrãdelegilor lui ºi de funiile pãcatelor lui este înfãºurat.
23. El va muri în pãcatele lui ºi de mulþimea nebuniei lui va pieri.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:44

(Pildele lui Solomon, cap. 5)

18. Femeilor, supuneþi-vã bãrbaþilor voºtri, precum se cuvine, în Domnul.
19. Bãrbaþilor, iubiþi pe femeile voastre ºi nu fiþi aspri cu ele.

(Epistola cãtre Coloseni a Sfântului Apostol Pavel, cap. 3)

3. Dar voiesc ca voi sã ºtiþi cã Hristos este capul oricãrui bãrbat, iar capul femeii este bãrbatul, iar capul lui Hristos: Dumnezeu.
4. Orice bãrbat care se roagã sau prooroceºte, având capul acoperit, necinsteºte capul sãu.
5. Iar orice femeie care se roagã sau prooroceºte, cu capul neacoperit, îºi necinsteºte capul; cãci tot una este ca ºi cum ar fi rasã.
6. Cãci dacã o femeie nu-ºi pune vãl pe cap, atunci sã se ºi tundã. Iar dacã este lucru de ruºine pentru femeie ca sã se tundã ori sã se radã, sã-ºi punã vãl.
7. Cãci bãrbatul nu trebuie sã-ºi acopere capul, fiind chip ºi slavã a lui Dumnezeu, iar femeia este slava bãrbatului.
8. Pentru cã nu bãrbatul este din femeie, ci femeia din bãrbat.
9. ªi pentru cã n-a fost zidit bãrbatul pentru femeie, ci femeia pentru bãrbat.
10. De aceea ºi femeia este datoare sã aibã (semn de) supunere asupra capului ei, pentru îngeri.
11. Totuºi, nici femeia fãrã bãrbat, nici bãrbatul fãrã femeie, în Domnul.
12. Cãci precum femeia este din bãrbat, aºa ºi bãrbatul este prin femeie ºi toate sunt de la Dumnezeu.

(Epistola întâia cãtre Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, cap. 11)

26. ªi am gãsit femeia mai amarã decât moartea, pentru cã ea este o cursã, inima ei este un laþ ºi mâinile ei sunt cãtuºe. Cel ce este bun înaintea lui Dumnezeu scapã, iar pãcãtosul este prins.
27. Iatã ce am aflat, zice Ecclesiastul, ºi încã ºi altele ca sã pot descoperi înþelesul,
28. Pe care sufletul meu l-a cãutat ºi nu l-a aflat. Am gãsit însã un om la o mie, dar n-am gãsit nici o femeie din toate câte sunt.

(Ecclesiastul, cap. 7)

9. Bucurã-te de viaþã cu femeia pe care o iubeºti în toate zilele vieþii tale celei deºarte, pe care þi-a hãrãzit-o Dumnezeu sub soare; cãci aceasta este partea ta în viaþã ºi în mijlocul trudei cu care te osteneºti sub soare.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:48

Biblia este Cuvantul Domnului, dar scrisa de barbati care au inteles cum au vrut acel mesaj. Eu, noi toti, Hristos, am aparut pe lume datorita unei femei. Daca ele, mama mea, mamele noastre, Maria PreaSfanta Nascatoare nu merita sa intre-n altar fiind in postura sa intineze locasul, noi, nascuti de ele, cu atat mai putin meritam.
Cuvantul Domnului a fost rastalmacit, cred eu, in sens misogin. Un preot crestin este un cineva care isi considera propria mama ca fiind nedemna, pacatoasa, capabila, prin prezenta ei, sa spurce luminosul salas!!!
Ce nu pot intelege este de ce accepta femeile niste randuieli care pur si simplu nu au cum sa vina de la adevaratul Dumnezeu, care nu poate fi misogin!? Nu e nimic divin, nimic sfant in acele scrieri. Este pur si simplu misoginism. Atata timp cat nu se schimba, altarul bisericesc nedemn e de Femeie!
Si repet, daca Dumnezeu ESTE Dumnezeu NU este misogin!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:52

(Epistola cãtre Efeseni a Sfântului Apostol Pavel, cap. 5)

21. Atunci a adus Domnul Dumnezeu asupra lui Adam somn greu; ºi, dacã a adormit, a luat una din coastele lui ºi a plinit locul ei cu carne.
22. Iar coasta luatã din Adam a fãcut-o Domnul Dumnezeu femeie ºi a adus-o la Adam.
23. ªi a zis Adam: "Iatã aceasta-i os din oasele mele ºi carne din carnea mea; ea se va numi femeie, pentru cã este luatã din bãrbatul sãu.
24. De aceea va lãsa omul pe tatãl sãu ºi pe mama sa ºi se va uni cu femeia sa ºi vor fi amândoi un trup.

(Facerea, cap. 2)

16. Iar femeii i-a zis: "Voi înmulþi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naºte copii; atrasã vei fi cãtre bãrbatul tãu ºi el te va stãpâni".
17. Iar lui Adam i-a zis: "Pentru cã ai ascultat vorba femeii tale ºi ai mâncat din pomul din care þi-am poruncit: "Sã nu mãnânci", blestemat va fi pãmântul pentru tine! Cu ostenealã sã te hrãneºti din el în toate zilele vieþii tale!

wella

100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 13:35

De la: 999florin, la data 2009-10-02 11:37:33Cu ocazia anului nou, homosexualii ureazã celor din branºa lor: ANUS BUNUS.
buna gluma eu nu cred ca e mmoral sa se pupe si nu cred ca e moral sa te forteze alti sa vezi ceea ce nu vrei sa vezi nu cred nici ca e moral sa se casatoreasca si sa creasca si ei u posibil bolnav psihic ca si ei dumnezeu a lasat femeia si barbatul nu barbatul si barbatul. daca era pe asa nu ii rupea o coasta sa ii faca o companie. .nu e moral si cu asta basta .noi nu suntem italia si spania tara travestitilor si a homosexualilor nu suntem perversi ca si ei pentru ca noua ne e frica de dumnezeu.ei sunt cei care din biserica pana la rangurile cele mai inalte isi fac favoruri pe baza parti dorsale.

im the best no matter what you see it
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:02

Domnita , nu ai inteles, in legatura cu diferenta intre barbat si femeie postata de mine ,nu are legatura cu religia, nici cu orientarea sexuala,asa este de cand e relatia de cuplu in lume, femeia nu e ponegrita,dar orice relatie oriunde , barbatul este capul familiei,parerea lui conteaza in primul rand,la el nu se tine cont de virginitate, {nu exista barbat virgin } virginitatea este cel mai frumos cadou pe care il face logodnica viitorului ei sot ! , e puritatea , curatenia spirituala a fetei !!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:11

Se vede ca esti tanar, adevarat ca e bine sa mai si glumim , sa nu mai spui "fete virgine" bre , ca normal daca e fata e virgina , ca fete nevirgine nu au cum, alea-s femei,iar cu teoria asta ,fii sigur ca functioneaza,adevarat ca mai sunt si pampalai care se casatoresc cu "femei" dar trebuie sa ai si ceva ambitie .Cand o sa ai anii de votare, sa ma intrebi cum sa-ti alegi nevasta bre ! si cauta sa crezi in Dumnezeu !

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:17

De la: Tycu, la data 2009-10-04 19:02:03

Domnita , nu ai inteles, in legatura cu diferenta intre barbat si femeie postata de mine ,nu are legatura cu religia, nici cu orientarea sexuala,asa este de cand e relatia de cuplu in lume, femeia nu e ponegrita,dar orice relatie oriunde , barbatul este capul familiei,parerea lui conteaza in primul rand,la el nu se tine cont de virginitate, {nu exista barbat virgin } virginitatea este cel mai frumos cadou pe care il face logodnica viitorului ei sot ! , e puritatea , curatenia spirituala a fetei !!

BRE ..de unde ma rog are barbatul,, de cand lumea (adica de vreo 2000 de ani de cand cu crestinismul...0 ,dreptul sa ceara ceva femeii si el sa nu dea numic ???
nu cumva e asa cum ti-am postat eu mai jos ....cum ca femeia ar fi un animal pe langa casa omului ....fara suflet .....(ai citit ce ti-am scris ??)
Daca ar fi o pereche ...ar fi egali ...el cu vanatoarea si hrana ea cu copii si casa...

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:24

Prin secolul 5 e.n, la conciliul de atunci s-a votat problema importanta: daca femeia are sau nu suflet . In urma votului preotilor s-a decis - femeia are suflet. Mare noroc pe capul femeii!!! Altfel n-avea acces in biserica. Daca votul diferea putin si se hotara ca "n-are suflet" (ca doara "Fomeile nu ie oameni si baietii buni n-are noroc!"), crestinismul o lua pe urmele religiei lui Mithra, religie de la care crestinismul a preluat o multime de concepte & obiceiuri, religie care punea femeile pe aceeasi treapta cu animalele care (cica) n-au suflet. Cred ca fix aceasta abordare a facut sa dispara credinta in Mithra.
/>
Amanunt picant: cind s-a votat daca femeia are sau nu suflet , rezultatul a fost extrem de strans, s-a hotarat ca femeile au suflet datorita unei diferente de 1 (UN)!!!! vot. Astazi, in religia crestina, femeia are suflet pentru ca a existat avantajul unui singur vot!!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:35

De la: alehin, la data 2009-10-03 16:54:38

De la Alehin :
Ticuleeeeee ...ai plecat ????

Aaaaa...un pic de istorie:
Prin secolul 5 e.n, la conciliul de atunci s-a votat problema importanta: daca femeia are sau nu suflet. In urma vorului preotilor s-a decis - femeia are suflet. Mare noroc pe capul femeii!!! Altfel n-avea acces in biserica. Daca votul diferea putin si se hotara ca "n-are suflet" (ca doara "Fomeile nu ie oameni si baietii buni n-are noroc!"), crestinismul o lua pe urmele religiei lui Mithra, religie de la care crestinismul a preluat o multime de concepte & obiceiuri, religie care punea femeile pe aceeasi treapta cu animalele care (cica) n-au suflet. Cred ca fix aceasta abordare a facut sa dispara credinta in Mithra.
Amanunt picant: cind s-a votat daca femeia are sau nu suflet, rezultatul a fost extrem de strans, s-a hotarat ca femeile au suflet datorita unei diferente de 1 (UN)!!!! vot. Astazi, in religia crestina, femeia are suflet pentru ca a existat avantajul unui singur vot!!!

Domnita, lasa matale istoria asta cu Mithra !Aceasta religie aparuta inaintea crestinismului, a mers pana in parca secolul trei [daca nu gresesc] si gata,ca noi suntem in primul rand crestini si apoi ortodoxi

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:56

De la: xandra_xandra2002, la data 2009-10-04 13:35:57
De la: 999florin, la data 2009-10-02 11:37:33Cu ocazia anului nou, homosexualii ureazã celor din branºa lor: ANUS BUNUS.
buna gluma eu nu cred ca e mmoral sa se pupe si nu cred ca e moral sa te forteze alti sa vezi ceea ce nu vrei sa vezi nu cred nici ca e moral sa se casatoreasca si sa creasca si ei u posibil bolnav psihic ca si ei dumnezeu a lasat femeia si barbatul nu barbatul si barbatul. daca era pe asa nu ii rupea o coasta sa ii faca o companie. .nu e moral si cu asta basta .noi nu suntem italia si spania tara travestitilor si a homosexualilor nu suntem perversi ca si ei pentru ca noua ne e frica de dumnezeu.ei sunt cei care din biserica pana la rangurile cele mai inalte isi fac favoruri pe baza parti dorsale.

Nu e gluma de loc, aici s-a pus problema daca e sau nu moral sa se sarute in public homosexualii, si raspunsul este ca : ce e moral sau imoral pentru heterosexali, este si pentru homosxuali ! Iar in legatura cu ce a lasat Dumnezeu si cu coasta smulsa,e simbolic ca omul a aparut altfel, si homo. nu sunt bolnavi psihic!

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:07

Daca votul diferea putin si se hotara ca "n-are suflet" (ca doara "Fomeile nu ie oameni si baietii buni n-are noroc!"), crestinismul o lua pe urmele religiei lui Mithra, religie de la care crestinismul a preluat o multime de concepte...,,

BRE vezi ...de-ai crezi in cai verzi pe pereti ..ca nu citesti deloc cu atentie......vezi mai sus ...ca eu de crestinism vorbeam si nu de mithraism....
Asa faci si cu Biblia citesti putin pe la inceput ...si doamne-ajuta ...pupati-as talpile....

Pagini: << 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: