Info
x
Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 20:09
De la: alehin, la data 2009-10-04 19:17:38De la: Tycu, la data 2009-10-04 19:02:03De la: alehin, la data 2009-10-03 16:36:20barbatul are dreptul sa ceara femeii sa fie virgina, { la hetero. ma refer }, la barbat nu are cum sa fie virgin, e,, sml-confused0006: Aooo, pai asa am spus eu ?am precizat ca postarea asta nu are legatura cu religia si nici cu orientarea sexuala, normal ca barbatul trebuie sa ofere si el femeii sa contribuie la bunul mers al familiei, asa e traditia , ca barbatul e capul familiei si are dreptul sa aiba pretentii la cinstea femeii. !! sa lasam asta ca matale vad ca nu intelegi !
Ticu
|
|
bbogdan 46 mesaje Membru din: 2/10/2009 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:44
Vad ca va bateti pe aici in varii moduri.
Nu e moral sa se sarute homosexualii pe strada cum nu e moral nici sa umble femeile cu sanii aproape goi sau cu fuste scurte cat mintea lor.Totusi,afisarea ostentativa a bolii psihice numita homosexualitate e mai mult decat imorala,intr-o societate imorala ca asta e obscenitate. |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 01:32
TYCU-LE !!!
Pai daca barbatul e cap de familie ce facem cu familiile de homosexuali -acolo sunt doi " capi ( i ) " de familie ? Si cu lesbi-enele ce facem-ca raman fara cap de familie,saracele !
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 01:56
Karpov ...tu nu-ntelegi nimic......la homo ,bbre activu' e capu' familiei si pasivu' e coada ....!?
Ce e asa de greu de inteles ..daca D-zeu a zis ....inmultiti-va (sau cum o fi spus ...ceva asemanator oricum...) ei chiar asta fac ...se inmultesc pe zi ce trece ......din ce in ce mai bine ... Tycu e ocupat acum .....cred ca a ramas fara hartie igienica ....si a luat la rand toata maculatura din W.C ....si pt chestia asta ii trebuie ceva timp...
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 03:41
De la: alehin, la data 2009-10-06 01:56:39Karpov ...tu nu-ntelegi nimic......la homo ,bbre activu' e capu' familiei si pasivu' e coada ....!? Poate daca il botezam din nou, intra si el pe topicul de normali ! Eu zic sa-i dam numele de Tycu Lee ,poate o ia pe urmele lui Bruce Lee si devine si el barbat ,adevarat ! O sa discut maine cu domnul Ioan Botezatorul ,asta are relatii mari ,am inteles ca are si un var ... sus pus - poate se vindeca si nenea Tycu , nu de alta dar aude nenea Mithra si-l trimite in iadul lui - apropo nenea Mithra a patentat pentru prima oara iadul -are drepturi de autor - Satana cred ca a cumparat o franciza ,printr-un intermediar ,unul Lucifer ,dupa ce i-a dezlipit contractul de munca dumnezeu , maimarele dracilor -L-a trimis cu job-ul tocmai la mama -la Talpa iadului ,la Scara-Oski -a nu se confunda cu Scara-Richter sau cu Scara -Mercali !
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:06
De la: karpov, la data 2009-10-06 01:32:43TYCU-LE !!!: sml-confused0067: Pai se poate domnu' Karpov ? sa -ti explice domnita Alehin cu activul si pasivul ?asa este! La lesbiene merge si fara cap ! cum e in tara ! cate se fac fara cap si merge !!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:13
De la: karpov, la data 2009-10-06 03:41:01De la: alehin, la data 2009-10-06 01:56:39Karpov ...tu nu-ntelegi nimic......la homo ,bbre activu' e capu' familiei si pasivu' e coada ....!? Lasa, nu am nevoie de nas bre;si fii sigur ca-s barbat adevarat cat timp am familie, vezi la matale bre , ca mai ai de crescut ca sa nu cresti burlac !!!!
Ticu
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 01:50
De la: alehin, la data 2009-10-01 18:38:52forma anormala de aface sex !ex.sexul oral ! ,, Daca asta e criteriul de judecata , afla ca exista si comportamente homosexuale in lumea animala , deci cu argumentatia asta ti-ai cam tras un glont in picior. |
|
|
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 01:56
iata un link pentru cei care vor sa afle mai multe:
en.wikipedia.org/wiki/Animal_homosexuality Argumentul "pacatului contra naturii" nu prea pare sa tina .... |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 01:58
afla ca exista si comportamente homosexuale in lumea animala ,,
Cine a zis ca nu exista??? Ce ai vazut tu acolo reprodus cu ghilimele este o fraza scoasa din context si-i apartine lui Ticu ...pt el era comentariul ala ...dupa un lung sir de alte ,,argumente...
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 02:00
iar pentru cei care sustin ca homosexualitatea este o boala a psihicului , inca un link:
en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_and_psychology Am sa reproduc o fraza de acolo care mi se pare relevanta: "In 1973 the American Psychiatric Association declassified homosexuality as a mental disorder. The American Psychological Association Council of Representatives followed in 1975" |
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 13:26
Ca sa raspund direct la subiect:NUUUUU!!! Mi-e greata mie si la 95% din populatie...Adica copii mei sa vada 2 oratanii din astea ca se pupa pe strada si eu ce sa le spun:ca se iubesc?!!!!
Nu!!! Daca ar fi sa vada asa ceva le-as spune ca sint 2 oameni bolnavi ,foarte bolnavi .Cred ca si Dumnezeu isi intoarce fata de la ei!!! Nu spun ca sint subiecte TABU,chiar trebuie discutate dar trebuie discutate contra lor,acest lucru nu trebuie privit ca normalitate.Nu stiu clar cum ar trebui clasificate:boala,anomalie,contra naturii,psihoza,nu stiu...Nu trebuie discriminati?!! Ba,da.Nu e normal ca 2 femei,2 barbati sa formeze un cuplu,ba mai mult sa creasca copii..Nu e etic,e antisocial,antireligios..e contra tuturor.E ca o tumora uriasa,oribila intr-un organism sanatos. |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:06
De la: crio, la data 2009-10-08 13:26:04Ca sa raspund direct la subiect:NUUUUU!!! Mi-e greata mie si la 95% din populatie...Adica copii mei sa vada 2 oratanii din astea ca se pupa pe strada si eu ce sa le spun:ca se iubesc?!!!!: sml-confused0067: Si de unde cunosti matale bre ca sunt 95 % din populatie care au greata cand vad ca se pupa doua gaini ?nici cu tot targul Ieºului nu fac 95%. , sau poate pe coline sa mai fie ceva procente . Eu sunt satul de asa boierismede care dai matale dovada si ma rog, ce rau ti-au facut aceasta orientare bre de sunt bolnavi? Si de ce nu e normal ca 2 persoane de acelas sex sa formeze un cuplu ?sau sa creasca un copil ? Ii cunosti asa de bine ? e bine ca fiecare sa vorbeasca pe ce cunoaste , nu din auzite !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 17:34
auzi nene,cu tot respectu iti spun sa nu ma iei la misto.Crezi ca nu stiu ca homosexualii sint oameni ca toti ceilalti ,au sentimente,au dorinte au suflet poate chiar mai nobil decit oricare altii si ii cred ca-si doresc o familie dar nu pot sa le sustin orientarea sexuala si nici nu pot sa sustin ca un copil sa traiasca intr-o familie de homosexuali.Nu e vorba neaparat de discriminare sau de faptul ca acel copil va deveni si el homosexual dar macar copii sa aiba valori normale dupa care sa se ghideze in viata.Si nu-mi spune ca a fi homosexual e normal.Ok ,nu e cel mai rau lucru din lume dar nici bine nu e si nu e ceva de dat exemplu pozitiv copilor nostri.
Este parerea mea,nu mi-o schimb si am mai multe argumente contra.N-am timp destul.
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 13:15
crio, noi stabilim ce este normal si ce nu!
Pe de alta parte copiii crescuti de homosexuali nu vor deveni neaparat homosexuali...nu devii homosexual doar pt ca ai acest model in familie sau in anturaj! Vedem in jurul nostru agresivitate, viol ,crima...aceste lucruri nu ne deranjeaza?De ce nu le cerem celor de la televiziune sa nu mai difuzeze desene tampite in care sunt prezentate porcarii care intr-adevar ii pot afecta pe copii? Macar homosexualitatea este ceva real...poate generatia viitoare va fi mai tolerant daca ii cunoaste. |
|
bbogdan 46 mesaje Membru din: 2/10/2009 |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 15:15
Nu noi stabilim ceea ce e normal sau nu,ci eventual psihiatrii ,daca nu accepti o scara de valori acceptata.Atat de mult va plac vorbele multe ca daca apare cineva NORMAL pe aici,gata,pe el sa-l linsam.Asa cum scrie sai mai sus putin,homosexualitatea a fost considerata tulburare (sau boala)psihica pana in anii '70.De ce pana atunci,uite asa ca pana atunci nu decazuse societatea suficient ca sa se declare anormalul ca e normal.
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 15:32
De la: july, la data 2009-10-09 13:15:13crio, noi stabilim ce este normal si ce nu! Tocmai spuneam in mesaj ca nu ptr ca acel copil va deveni in mod necesar homosexual,am spus ca homosexualitatea nu e cel mai rau lucru posibil dar...tu chiar vrei sa spui ca e normala? Daca nu noi,atunci cine poate spune ce e normal sau nu? Animalele? Extraterestrii E chiar necesar sa-i incurajam? Sa le oferim nunti in biserici,organizatii,drepturi,familii normale in societate,parade,carnavaluri cu zimbetul pe buze? Asta e normal? Eu zic ca nu. Ca om cu un psihic stabil si o viata nu conform standardelor ci conform legilor nescrise a pamintului si a vietii de cind a fost lasata pe pamint imi asum acest drept de a spune ca homosexualitatea nu ar trebui incurajata ,nu ar trebui sa existe. |
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 18:08
De la: crio, la data 2009-10-08 17:34:24auzi nene,cu tot respectu iti spun sa nu ma iei la misto.Crezi ca nu stiu ca homosexualii sint oameni ca toti ceilalti ,au sentimente,au dorinte au suflet poate chiar mai nobil decit oricare altii si ii cred ca-si doresc o familie dar nu pot sa le sustin orientarea sexuala si nici nu pot sa sustin ca un copil sa traiasca intr-o familie de homosexuali.Nu e vorba neaparat de discriminare sau de faptul ca acel copil va deveni si el homosexual dar macar copii sa aiba valori normale dupa care sa se ghideze in viata.Si nu-mi spune ca a fi homosexual e normal.Ok ,nu e cel mai rau lucru din lume dar nici bine nu e si nu e ceva de dat exemplu pozitiv copilor nostri.: sml-confused0067: Pai asa ai inteles matale , ca eu fac misto ? aaaooooo! pai daca matale nu esti de acord cu ei , nu inseamna ca sunt nebuni, bolnavi bre , ca eu am cunostinte dintre ei!si cu copilul e parerea personala , a lu' matale! '!
Ticu
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 18:40
De la: crio, la data 2009-10-09 15:32:01De la: july, la data 2009-10-09 13:15:13crio, noi stabilim ce este normal si ce nu! Da, sunt normali ca hetero, si au dreptul la biserici, nunti , si toate drepturile ca si hetero !!
Ticu
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 18:45
De la: july, la data 2009-10-09 13:15:13crio, noi stabilim ce este normal si ce nu! :sml-confused0067Domnita, ce se intampla cu noi, ca de la un timp sunt de acord cu postarile matale , imi place cum pui matale problema! : corect, asa e ! O sa trec in avatarul de prieteni pe forum !
Ticu
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 23:38
Bree ...nea Ticule am si eu o intrebare (poti sa nu raspunzi ...nu ma supar) dar sincer ...ai o mama nu???(sigur ai sa-mi spui ca toata lumea are ...dar depinde daca ai si cunoscut-o .....exista si situatii din-astea)si ...??
daca raspunsul e ..da ! o iubesti??? ..cum ??? tot ca pe un rau necesar ???cum vezi mata femeile ???? S-ar putea dispensa (pe viitor )omenirea de ,,serviciile .,,,fiintei astea cu minte scurta si poale lungi??,, daca prin absurd s-ar inmultii mult prea mult cei cu obiceiuri pidosnice ..care ar fi viitorul lumii?? Extinctia ???
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 20:05
Scuze ca raspund mai tarziu, dar am fost impiedicat de un mic incident! Da, parinti normal ca am avut si eu, au decedat de mult , nu-i prea mai tin minte,m-au crescut statul si strainii mai mult ! Femeia o vad ca pe un om, asa cum il vad si pe barbat , eu de fapt tin cont de sufletul lor de afectiunea lor , de comportament si nu ca e femeie sau barbat, nu ma intereseaza ce fel de sex au ! Sunt casatorit din dragoste, cu copil, singura orientare a mea este heterosexuala,La sotia mea am vazut si vad ce-mi doresc sa vad, ca nu sunt homo este faptul ca mi-ar fi sila sa practic asta, dar daca altii au placerea asta, trebuie sa le-o respectam !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 20:26
De la: Tycu, la data 2009-10-11 20:05:45 Iti multumesc ca ai fost sincer si mi-ai raspuns ...poate gasesc o explicatie ,.....de ce ai fii asa ingaduitor ,......oricum apreciez sinceritatea ...si ai o mare bila alba ....din partea mea ... Sa nu te superi pe viitor daca mai vreau sa glumesc cu mata, pt ca am vazut ca ai simtul umorului ...si sa stii orice -ar spune altcineva ,....asta tine de inteligenta...
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 00:53
De la: crio, la data 2009-10-09 15:32:01De la: july, la data 2009-10-09 13:15:13crio, noi stabilim ce este normal si ce nu! Nu e vorba de a incuraja ci de a tolera. Nu-i acelasi lucru. Eu sunt de parere ca homosexualii trebuie sa beneficieze de drepturi egale cu toti ceilalti membri ai societatii , cand e vorba despre lucrurile care ii privesc doar pe cei 2 implicati. Insa cand vine vorba de adoptie .. e o alta discutie. Acolo mai este implicat un om. Nu stiu ca sa zic in priviinta asta. Cred ca asta e un lucru care poate avea doar un raspuns particular fiecarei situatii. Asa cum exista o comisie care hotaraste daca da un copil spre adoptie si unui cuplu obisnuit. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 01:01
Eu le-as da pedeapsa astora inversati sa stea in pielea goala intr-o camera cu femei goale. Daca nu se vindeca, sa se incerce si in urmatoarele zile.
continuu pina la victoria finala....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 01:05
De la: nastasemihail, la data 2009-10-12 01:01:05Eu le-as da pedeapsa astora inversati sa stea in pielea goala intr-o camera cu femei goale. Daca nu se vindeca, sa se incerce si in urmatoarele zile. Daca se va promulga o asemenea lege , ma declar urgent homosexual !
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 01:07
De la: The_Mole, la data 2009-10-12 01:05:17De la: nastasemihail, la data 2009-10-12 01:01:05Eu le-as da pedeapsa astora inversati sa stea in pielea goala intr-o camera cu femei goale. Daca nu se vindeca, sa se incerce si in urmatoarele zile. Eu nu. Pot fi in situatia asta si fara....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 01:17
De la: nastasemihail, la data 2009-10-12 01:01:05Eu le-as da pedeapsa astora inversati sa stea in pielea goala intr-o camera cu femei goale. Daca nu se vindeca, sa se incerce si in urmatoarele zile. Eventual cu fecioare voluntare, ca sa nu fie discriminati. Ca si ei sint "feciori".
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 01:21
Mihai
Lasa-i pe dereglatii astia mintali, si vino sa-ti dau vesti. Nu mai umbla brambura pe forum! |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 01:24
Imi pare rau ptr tine dar aici nu vin...
|
|
|
|

-la Talpa iadului ,la Scara-Oski -a nu se confunda cu Scara-Richter sau cu Scara -Mercali !
La lesbiene merge si fara cap ! cum e in tara ! cate se fac fara cap si merge !!!!!!
continuu pina la victoria finala....
Eu nu. Pot fi in situatia asta si fara....