back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Maternitati si doctori din bucuresti

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 12:51

VREAU SA REALIZAM UN TOP AL CELOR MAI BUNE MATERNITATI DIN BUCURESTI SI AL CELOR MAI BUNI DOCTORI DIN BUCURESTI

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 12:48

Nu cred ca exista un TOP al celor mai bune maternitati ...pentru ca toate sunt bune daca bagi banii personalului in buzunare ...traim in Romania

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 15:00

Pot sa iti spun ca cel mai catastrofa spital in care am intrat (ce-i drept acum 2 ani, intre timp am auzit ca e ceva mai bine) a fost Caritas, in Bucuresti.

Rezonabil este la Municipal, CF 2 si... am auzit iarasi lucruri bune despre fostul Titan actualul Judetean Ilfov (despre acesta iti pot spune mai multe pe la jumatatea lui ianuarie pentru ca atunci am sa nasc acolo).

Daca vrei conditii extraordinare iti recomand Spitalul Memorial Medlife dar acolo costa nu incurcatura.

o dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana :)
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 14:53

Exista si OAMENI medici, care nu asteapta bani in buzunar.
Dr. Adrian Berindan, de la Spitalul Municipal. Il propun candidat la primul loc.

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 15:42

Un OM ZEU in acest domeniu : Dr. Iulian Badea de la Fostul Spitalul Municipal (acum nu stiu cum se mai numeste). Deaseemenea doamna dr. Tamara Panait de la Maternitatea Polizu. Le doresc tot binele din lume si ii port mereu in suflet. Deasemenea, numai lucruri bune despre dr. Lemnetei. Acestia in mod sigur sunt si OAMENI si MEDICI si ZEI. Dau vieti, re-dau vieti si ajuta viata in chip aproape magic.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
iulianajm

5 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 17:12

FERITI-va daca ajungeti la FILANTROPIA de "medic' MILITARU DUMITRA,pe mine m-a nenorocit,dintr-o operatie de fibron., amfcut infectie,de acolo am facut hidronefroza si am ajuns la DIALIZA,feriti-va ca e o catastrofa nu un medic si nici nu are simtul raspunderii,nici cu" recompense"

purcelusha

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 22:57

Poate exista si medici prosti, dar nu prea cred asta. Ca sa fii medic, trebuie sa pui burta pe carte nu gluma!! Si daca Doamne fereste se intampla ceva, nu trebuie sa te gandesti "Gata! Doctorul a fost de vina ca e prost!", asa a fost sa se intample! Iar daca esti convins/a ca a fost din vina medicului, da-l in judecata si atunci o sa primesti si o "recompensa". Si un lucru pe care nu trebuie sa-l uitam: "NU SUNTEM NEMURITORI! Necazuri se intampla!" Scuze daca am fost off topic... Sarbatori fericite si multa sanatate!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 00:25

De la: purcelusha, la data 2008-12-26 22:57:17Poate exista si medici prosti, dar nu prea cred asta. Ca sa fii medic, trebuie sa pui burta pe carte nu gluma!! Si daca Doamne fereste se intampla ceva, nu trebuie sa te gandesti "Gata! Doctorul a fost de vina ca e prost!", asa a fost sa se intample! Iar daca esti convins/a ca a fost din vina medicului, da-l in judecata si atunci o sa primesti si o "recompensa". Si un lucru pe care nu trebuie sa-l uitam: "NU SUNTEM NEMURITORI! Necazuri se intampla!" Scuze daca am fost off topic... Sarbatori fericite si multa sanatate!

... " poate exista medici prosti, dar nu prea cred asta '' ... ce chestie ... rastoarna toata realitatea din spitale ... zau ... dar medici indiferenti, ahtiati dupa bani, care fiecare iti da alt diagnostic si te trimite de la unul la altul, exista ? ... cum naiba se face, ca esti tratat ca un animal la medic si apoi ar trebui sa fi convins ca a fost o ''mica'' neintelegere sau greseala ... cum ? ... cind fara sa scoti SPAGA nu deschide niciunul gura sau o face in scirba ? ... dar asistentele care fura medicamentele bolnavilor si fara spaga nu le dau, tot asa nu exista ? ... dar anestezistii care fac anestezii doar in functie de cuantumul SPAGi, nici aia nu exista ? ... dar doctorii de garda care nu se uita toata noaptea decit la pacietii lor, pe ceilalti lasindu-i efectiv de izbeliste, nici aia nu exista ? ... dar doctorii care fac avorturi pe banda, fara a informa pacienta si familia ei, si doar le iau banii, nici aia nu exista ? ... dar cum se face ca la reaminare, imediat ce lipseste 15 minute cel din familie, pacientul mai in virsta, este declarat mort si dus imediat la morga, nici asta nu exista ? ... intradevar atunci se pare ca traim in lumi paralele ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 00:30

... inseamna ca am dat ''doar'' eu de astfel de doctori ... in maternitate daca o pacienta se prezinta cu extrauterina si nu are bani (SPAGA) de anestezist si chirurg ... nici nu se pune problema recuperarii trompei ... I SE SCOATE TOTUL ... este sterilizata pe viata ... i se da o explicatie oarecare si via ... du-te de unde ai venit ... nici asta nu exista ? ...

ptdorel

2 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 13:57

doar doctori din materintati?

ptdorel

2 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 13:59

Eu o propun pe Doamna dr. Eva Gheorghita, sefa Sctiei Terapie Intensiva de la Spitalul Bagdasar Arsenie: este un profesionist desavirsit si un Om de aleasa omenie. Sarut-mina Doamna Doctor!

iulianajm

5 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 18:43

SI DACA TI S_AR INTAMPLA TIE ? CUM AR FI
AI MAI GANDI LA FEL ?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:11

!!!

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:12

De la: purcelusha, la data 2008-12-26 22:57:17Poate exista si medici prosti, dar nu prea cred asta. Ca sa fii medic, trebuie sa pui burta pe carte nu gluma!! Si daca Doamne fereste se intampla ceva, nu trebuie sa te gandesti "Gata! Doctorul a fost de vina ca e prost!", asa a fost sa se intample! Iar daca esti convins/a ca a fost din vina medicului, da-l in judecata si atunci o sa primesti si o "recompensa". Si un lucru pe care nu trebuie sa-l uitam: "NU SUNTEM NEMURITORI! Necazuri se intampla!" Scuze daca am fost off topic... Sarbatori fericite si multa sanatate!

BA SA CREZI! SI SA TE PAZESTI DE EI! Ca pacient, trebuie sa cauti sa fii cat mai bine informat si sa nu te lasi cu toata increderea pe mana medicului. Nimeni nu e perfect iar in acest domeniu a gresi inseamna durere, mutilare, suferinta fizica si morala, neputinta, pierderea vietii, copii ramasi orfani, etc. (???)

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:37

Parerea mea este ca si in meseria de medic (ca peste tot dealtfel) exista si buni si rai... si oameni interesati de ceea ce au de facut fara sa fie nevoie sa le dai bani si oameni care nu misca un deget pana nu-si primesc plicul. M-am lovit si de unii si de altii. Din pacate (pentru mine) nu imi place sa dau... si nu pot sa dau daca ma simt obligata sa o fac.

in concluzie, poate nu e cazul sa generalizam pe tema asta... orice padure are si uscaturi... sau... mai bine spus orice padure uscata mai are si ramuri verzi...

o dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana :)
iulianajm

5 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 17:24

DAR UDCATURILE DIN SISTEM AR TREBUI SA DISPARA

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 11:09

Salut!! eu am lucrat 6 ani in bucuresti si am avut nevoie pe la spitalele din capitala.....am plecat de 5 ani , dar nu am fost in maternitate in bucuresti....eu va spun doar ca am fost de 4-5 ori in Sp.Floreasca si pot sa spun jos palaria....niste oameni deosebiti medicii pe sectia de chirurgie .....dar ce ne facem cu restul personalului(asistente femei de serviciu) care iti fac viata un calvar....ai impresia ca sunt cel putin Onassis puse sa lucreze in mizerie si sa faca sclavagism........sunt execrabile !!!!! ........De nascut am nascut in spitalul1 din Craiova........Doamne fereste.....daca nu ai buzunarele doldora de bani.....vai si amar.....de la portar , femeia de serviciu si pana la doctori, asistente, neonatologi ....cumplit....la final au fost 1000 euro timp de 5 zile ........nu se poate asa ceva ......stiu ca toata lumea vrea sa traiasca mai bine....dar dragi romani trebuie sa NE TREZIM LA VIATA SI LA REALITATE..................sa luam o atitudine fata de societate si stat........asa nu se poate trai

dcontes

1 mesaj

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:31

exista multi doctori buni dar eu pot spune despre 3 doctori care mi se par minunati mai ales pt ca le-au salvat pe fata mea cea mica nascuta acum 5 zile si pe sotia mea care nu se simtea asa de bine.
Este vorba de d-nul dr.Parvu Ioan de la Elias, d-na dr Petrescu, dna dr Popa (toti de la Elias)
ma rog pt sanatatea lor si fie ca astfel de doctori sa mai ramana in Romania si sa salveze alte si alte vieti!

robumihaela2004

1 mesaj

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:38

BUNA ,EU AM 4 COPII SI TOTI SUNT SANATOTI SLAVA DOMNULUII.I-AM NASCUT PE TOTI LA POLIZU CU DNA DOCTOR SAI CLAUDIA CARE E O SUPER FINUTA SI DE TREABA DOCTORA IAR CONDITIILE SUNT SUPER ACUM IN POLIZU

eduard87_2005

77 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:04

upload your muzic.upload funny pictures and meet new frends
got-you.org/

lorenaradacina

5 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 18:36

am o intrebare va rog , vis a vis de cei mai buni medici DIN BUCURESTI ( EU SUNT DIN SUCEAVA ) DAR VREAU SA ZIC CA AICI ISI BAT JOC DOCTORII DE FEMEILE CARE VIN SA NASCA LA GREU NU ASA , ZBIARA , LA ELE , NU TIPA CA DE TIPAT E FRUMOS , ZBIARA SI LE FACE CE VOR EI ADICA CEZARIANA CHEAR DACA TREBUIE SA NASCA NORMAL . DATI MI VA ROG EXEMPLU DE UN MEDIC CARE DUPA O CEZARIANA , LA PRIMA NASTERE DOAR CA DR DIN SUCEAVA ASA AU VRUT ( ASATA AU CONSTATAT SI DR DIN CLUJ ) DECI NU ESTE SPUSA ACEASTA ASA LA PLESNEALA , DAR CER UN DR CARE DUPA CEZARIANA SA FACA NASTERE NORMALA , MULTUMESC ,

9am001880

85 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 20:06

De la: madaroxi28, la data 2009-02-08 11:09:55Salut!! eu am lucrat 6 ani in bucuresti si am avut nevoie pe la spitalele din capitala.....am plecat de 5 ani , dar nu am fost in maternitate in bucuresti....eu va spun doar ca am fost de 4-5 ori in Sp.Floreasca si pot sa spun jos palaria....niste oameni deosebiti medicii pe sectia de chirurgie .....dar ce ne facem cu restul personalului(asistente femei de serviciu) care iti fac viata un calvar....ai impresia ca sunt cel putin Onassis puse sa lucreze in mizerie si sa faca sclavagism........sunt execrabile !!!!! ........De nascut am nascut in spitalul1 din Craiova........Doamne fereste.....daca nu ai buzunarele doldora de bani.....vai si amar.....de la portar , femeia de serviciu si pana la doctori, asistente, neonatologi ....cumplit....la final au fost 1000 euro timp de 5 zile ........nu se poate asa ceva ......stiu ca toata lumea vrea sa traiasca mai bine....dar dragi romani trebuie sa NE TREZIM LA VIATA SI LA REALITATE..................sa luam o atitudine fata de societate si stat........asa nu se poate trai

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 15:43

De la: 9am001880, la data 2009-04-29 20:06:09
De la: madaroxi28, la data 2009-02-08 11:09:55Salut!! eu am lucrat 6 ani in bucuresti si am avut nevoie pe la spitalele din capitala.....am plecat de 5 ani , dar nu am fost in maternitate in bucuresti....eu va spun doar ca am fost de 4-5 ori in Sp.Floreasca si pot sa spun jos palaria....niste oameni deosebiti medicii pe sectia de chirurgie .....dar ce ne facem cu restul personalului(asistente femei de serviciu) care iti fac viata un calvar....ai impresia ca sunt cel putin Onassis puse sa lucreze in mizerie si sa faca sclavagism........sunt execrabile !!!!! ........De nascut am nascut in spitalul1 din Craiova........Doamne fereste.....daca nu ai buzunarele doldora de bani.....vai si amar.....de la portar , femeia de serviciu si pana la doctori, asistente, neonatologi ....cumplit....la final au fost 1000 euro timp de 5 zile ........nu se poate asa ceva ......stiu ca toata lumea vrea sa traiasca mai bine....dar dragi romani trebuie sa NE TREZIM LA VIATA SI LA REALITATE..................sa luam o atitudine fata de societate si stat........asa nu se poate trai

Am fost operat la spitalul Floreasca de doctor Lica.Un om deosebit,bun profesionist si om in primul rand.Datorita modului cum m-a tratat astazi,dupa 5 ani sunt in viata.Cu nimic nu ma pot revansa pentru bunavointa sa.Domnul sa-l aiba in paza.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 16:31

Corect ! Sunt medici adevarati oameni si profesionisti la superlativ. Putem deschide un topic unde sa-i mentionam si sa le multumim.
...dar exista si medici care considera ca majoritatea oamenilor se imbolnavesc singuri din vina lor si altii se nasc cu boli genetice asa ce asa le trebuie bolnavilor, nu merita deranjul sa-i acorzi serviciile, sa-i ingrijesti, sa-i respecti durearea si sa-litratetezi. Ii intreb pe ecasti "medici" , atunci de ce mai exista meseria lor, pentru oameni sanatosi ? Pentru ce mai pierd vremea prin scoala atata timp, numai pentru a obtine un blazon care sa-l plaseze neconditionat intr-o pozitie sociala ? Numai pentru a imbraca un halat alb si a se fatai cu nasul pe sus prin spitale ? Daca opinia lor ar fi adevarat, atunci ei n-ar mai trebui sa existe si am lasa selectia naturala sa-si urmeze curcul.

EI EXISTA PENTRU CA EXISTA BOLNAVI CARE TREBUIE DIAGNOSTICATI SI TRATATI !

Vorbind despre maternitati, eu am avut o experienta oribila cu 9 ani in urma, in ciuda faptului ca doamna doctor Tamara Panait care ma ajutat sa-l aduc pe lume pe fiul meu este un om deosebit si un profesionist desavarsit ! Sistemul, atmosfera, birocratia in schimb darama tot ce fac acesti medici si toata stradania lor. Au o grea misiune in acest sistem al hartogariilor. Poate s-au mai schimbat lucrurile, nu stiu !

Cassey

3 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 12:57

hi

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 13:02

De la: WYO_WYO, la data 2008-10-10 12:51:33VREAU SA REALIZAM UN TOP AL CELOR MAI BUNE MATERNITATI DIN BUCURESTI SI AL CELOR MAI BUNI DOCTORI DIN BUCURESTI
Prima ae maternitatea unde m-am nascut eu...dar nu mai stiu care e....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 13:06

De la: Cassey, la data 2009-06-29 12:57:12hi
hi hi

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 15:26

Acest mesaj catre voi rezulta din dorinta de a va oferi un mijloc de informare cu privire la drepturile voastre ca si pacienti ai sistemului medical romanesc si de a va face cunoscuta modalitatea prin care Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor va poate sprijini in apararea acestor drepturi.

Asociatia este produsul unor eforturi imense si singura de acest gen, avand deja mai mult de un an de activitate intensa si multiple realizari, care in ultima vreme sunt si mediatizate:

- rambursari de cheltuieli efectuate de pacienti pe perioada spitalizarii pentru medicamente, dispozitive si materiale medicale
- somatie pentru ridicarea plafoanelor la medicamente
- combaterea proiectului de ordin al Ministrului Sănătății care triază bolnavii ce pot sau nu pot beneficia de îngrijire în terapie intensivă
- monitorizarea unitatilor medicale spitalicesti si informarea presei cu privire la incalcarea drepturilor pacientilor
- sprijinirea pacientilor in solutionarea unor sesizări legate de încalcari ale drepturilor lor (medicina fara spaga, mal praxis)
- reprezentare si consiliere pacienti – exista oameni care doar pe noi ne mai au ca sprijin
- colaborarea cu nenumarate personalitati din lumea medicala romaneasca si internationala

Cine este ANPP?

A.N.P.P. este o organizație nonguvernamentala, de drept privat, fara scop lucrativ, independenta, apolitica, ce are drept obiectiv principal protecția reala a pacientilor, protectie ce se concretizează în:
- promovarea drepturilor pacientilor si sprijin acordat în solutionarea unor sesizări legate de încalcari ale drepturilor pacientilor,
- oferirea de asistentă medicala, asistenta sociala și asistenta juridica
- actiuni privind promovarea reformarii sistemului de sanatate si oferirea de informatii verificate sau de notorietate privind sistemul de sanatate
- desfasurarea unor programe de educatie pentru sanatate si mediatizarea actiunilor asociatiei
- sesizarea instituțiilor sau a autorităților competente pentru încălcari ale drepturilor pacienților în general si reprezentarea membrilor săi în relațiile cu autoritățile și instituțiile guvernamentale și nonguvernamentale, interne și internaționale;
- promovarea accesului la asistența medicală transfrontalieră în cadrul Uniunii Europene și acționarea prin mijloace legale privind reducerea birocrației legată atât de utilizarea, cât și de furnizarea de servicii de sănătate transfrontaliere;
- organizarea de centre de consultanță și informare, în condițiile legii, privind drepturile pacienților în general, atât în România, cât și în Uniunea Europeană;
- desfășurarea de activități alături de alți parteneri, constând în furnizarea de informații, recomandări și consultanță privind problemele legate de achiziționarea unui produs sau serviciu în domeniul îngrijirii sănătății.
- colaborarea cu partenerii săi la organizarea educației medicale continue în rândul pacienților în general și a furnizorilor de servicii de sănătate, prin mijloace specifice: campanii de educație medicală, organizarea de cursuri, manifestări științifice, congrese naționale și internaționale, mese rotunde, editarea de publicații de specialitate, etc;
- promovarea și susținerea unor inițiative privind îmbunătățirea cadrului legislativ din domeniul medical si susținerea înființării prin lege a unei instituții cu rang de autoritate națională independentă de control și protecție a drepturilor pacienților;

Programe in derulare si Programe propuse:

Promovarea Consiliului pentru protectia drepturilor pacientilor
Program de promovare a donarii de sange
Program de promovare a transplantului medular pentru bolnavii de leucemie
Program de promovare a transplantului de tesuturi, organe, celule
Monitorizarea activitatii din unitatile medicale
Medicina fara “spaga”
Boala Lyme
etc.

Doriti sa deveniti membru pacient protejat sau sa sprijiniti eforturile ANPP?
Aveti plangeri la adresa Sistemului Romanesc de Sanatate?
Aveti nevoie de informatii de specialitate din partea medicilor care sunt colaboratori ai ANPP?
Daca aveti nevoie de serviciile noastre sau credeti ca ati putea ajuta unul din cazurile critice care ne sunt sub supraveghere (din punct de vedere al sanatatii), contactati-ne la:

office@protectiapacientilor.ro

Cu cele mai bune ganduri,

Monica Radulescu
PR Manager
Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
dinugrigoras

10 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 17:34

Exista o expresie inteleapta care suna cam asa:Orice femeie,oricat de frumoasa ar fi,nu poate da mai mult decat are.Breasla medicilor nu face exceptie pentru ca,la fel ca in breasla artistilor,a actorilor exista diferentieri in functie de talentul cu care te-a inzestrat natura.Dupa parerea mea,cam 80% dintre medici si-au ales aceasta meserie,nu dintr-un indemn launtric,nu dintr-o inzestrare anume de la natura ci din lacomie,din dorinta de inavutire si din dorinta de a ocupa un loc aparte in societate.La acesti medici singura tinta in viata este aceea de a se imbogati si,daca se poate,cat mai repede.Asadar exusta medici oameni si medici neoameni,mai bine zis sarlatani,care,sub masca unei profesii onorabile nu doresc altceva decat de a obtine bani.Si,in final,trebuie sa explic afirmatia facuta la inceputul mesajului:oricati bani ar primi MITA(SPAGA) un medic,nu poate face mai mult decat stie.Asadar,oricat de multi sau putini bani a-ti da unui medic,rezultatul va fi acelasi.Ce s-ar intampla oare daca nimeni nu ar da SPAGA ?Ar muri toti bolnavii din spitale ?

isa2u2005

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 20:35

Am avut o experienta cumplita, am pierdut gemeni, baietel si fetita, ar fi fost primii mei copilasi dealtfel, din cauza unei doctorite incompetente, o criminala dealtfel !! Doctorita Costea,lucra intr-un timp la Medsana si la Spitalul Municipal...Ar fi trebuit sa imi recomande cerclaj dar nu s-a obosit..Asa ca , ai mei copilasi au trait o saptamana si atat, rupandu-ne sufletele....de durere!!
Criminala !! Nici nu s-a sinchisit!!! Bestia umana !! O intalnesc cateodata prin Kaufland Vacaresti si-mi vine s-o fac de comanda..dar la ce bun?? Mai pot rezolva ceva cu acele suflete nevinovate pe care ea le-a ucis??
Feriti-va de Costea "Ucigasa de copii" !!!

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului MATERNITATI SI DOCTORI DIN BUCURESTI
Mergi la: