back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Maternitati si doctori din bucuresti

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

stefaniastn

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 21:55

buna . eu am avut neplacerea de a da peste toti medici prosti din bucuresti,dupa 3(facute din septembrie pana in decembrie) interventi chirurgicale in spitalul coltea din vina d-nului profesor am avut norocul sa dau peste un domn PROFESORUL SARAFOLEANU CODRUT care m-a facut bine ,ramanandui pe viata recunoscatoare, luna aceasta m-am internat in spitalul BUCUR unde am mers la camera de garda si m-au internat cu suspiciune de sarcina extrauterina, internarea a fost facuta de doctorul POENARU, timp de 3 zile nimeni nu a venit la mine sa ma intrebe cum ma simt sau sa imi administreze ceva.dupa cele 3 zile o asistenta a venit la mine cu externarea mea, pe externare scria cu totul altceva ,adica menstruatie excesiva in conditiile in care eu nu mai aveam mentra de o luna,consiliere in urma rezultatelor de la laborator(la mine nu venise nimeni sa imi zica ce mi a iesit) si ca imi administrase tratament atiseptic si antiinflamator. starea mea la externare scria vindecata.Dupa un scandal am plecat cu un gust amar fata de spitale noastre.sunt convinsa ca sunt multe persoane care au trecut prin astfel de incidente cu medici de la noi din Romania.MULTA BAFTA

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului MATERNITATI SI DOCTORI DIN BUCURESTI
Mergi la: