back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 12:19

De la: alehin, la data 2009-10-11 20:26:47
De la: Tycu, la data 2009-10-11 20:05:45 Scuze ca raspund mai tarziu, dar am fost impiedicat de un mic incident! Da, parinti normal ca am avut si eu, au decedat de mult , nu-i prea mai tin minte,m-au crescut statul si strainii mai mult ! Femeia o vad ca pe un om, asa cum il vad si pe barbat , eu de fapt tin cont de sufletul lor de afectiunea lor , de comportament si nu ca e femeie sau barbat, nu ma intereseaza ce fel de sex au ! Sunt casatorit din dragoste, cu copil, singura orientare a mea este heterosexuala,La sotia mea am vazut si vad ce-mi doresc sa vad, ca nu sunt homo este faptul ca mi-ar fi sila sa practic asta, dar daca altii au placerea asta, trebuie sa le-o respectam !!!

Iti multumesc ca ai fost sincer si mi-ai raspuns ...poate gasesc o explicatie ,.....de ce ai fii asa ingaduitor ,......oricum apreciez sinceritatea ...si ai o mare bila alba ....din partea mea ...
Sa nu te superi pe viitor daca mai vreau sa glumesc cu mata, pt ca am vazut ca ai simtul umorului ...si sa stii orice -ar spune altcineva ,....asta tine de inteligenta...

Nu, nu ma supar ca si mie -mi plac glumele, de ce sunt ingaduitor ? eu nu sunt cu ei ingaduitor ca oameni, ci cu relatia lor , atat timp cat aceasta relatie nu face rau la cei din jur, indiferent de orientare. Exemplu , sotia lucreaza la spital , si vad de multe ori cazuri de tentative de sinucideri, cum alearga personalul medical sa-i salveze! Aici nu inteleg , daca ei au vrut asta de buna voie, eu zic ca e dreptul lor si nu fac rau la cei din jur , sa fie lasati in pace!!!!!!,asa si cu homo! cine ne da dreptul sa-i obligam sa -si schimbe orientarea ?sa fie lasati in pace !!!

Ticu
Mariana_Cristescu

4 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 13:05

De la: drphantom, la data 2008-10-26 08:46:28OMG in public, moral nu este, dar daca se manifesta in intimitatea apartamentului propriu pot sa faca orice, este dreptul lor.

Mariana
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 14:54

De la: nastasemihail, la data 2009-10-12 01:01:05Eu le-as da pedeapsa astora inversati sa stea in pielea goala intr-o camera cu femei goale. Daca nu se vindeca, sa se incerce si in urmatoarele zile. continuu pina la victoria finala....

Mihai..nu stiu de ce ...dar in pielea goala...intr-o camera cu femei goale....baaaa..ai deveni homo brusc!!!! Stii cum,ti-am mai spus eu:ce-i prea mulr strica.Nuuu!!! Dar sint femei,unicat de altfel care-i trezesc si pe morti.Dar nu mai multe..una.Si buna.
Tin minte ca ...eram mica,ai mei nu si-au dat seama,au spus ca-s mica si ajunsesem in Italia pe o plaja de nudisti.Am vazut barbati!!! Multi!!! Si ai cuvintul meu era cit pe ce sa ajung lesbiana
Deci...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 14:58

De la: crio, la data 2009-10-12 14:54:48
De la: nastasemihail, la data 2009-10-12 01:01:05Eu le-as da pedeapsa astora inversati sa stea in pielea goala intr-o camera cu femei goale. Daca nu se vindeca, sa se incerce si in urmatoarele zile. continuu pina la victoria finala....

Mihai..nu stiu de ce ...dar in pielea goala...intr-o camera cu femei goale....baaaa..ai deveni homo brusc!!!! Stii cum,ti-am mai spus eu:ce-i prea mulr strica.Nuuu!!! Dar sint femei,unicat de altfel care-i trezesc si pe morti.Dar nu mai multe..una.Si buna.
Tin minte ca ...eram mica,ai mei nu si-au dat seama,au spus ca-s mica si ajunsesem in Italia pe o plaja de nudisti.Am vazut barbati!!! Multi!!! Si ai cuvintul meu era cit pe ce sa ajung lesbiana
Deci...
Neeee, stiu asta la femei. Eu vorbeam de barbati. S-ar putea sa functioneze. Ar trebui facut un experiment din asta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 15:31

Vai!!! Sintem chiar atit de diferiti?Adica barbati de femei? E adevarat ca la voi..apetitul se ridica cum vedeti o coperta pe cind la noi!!!! OHOHOHOHOHOOOOO!!!! Dar...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 17:37

De la: crio, la data 2009-10-12 15:31:17Vai!!! Sintem chiar atit de diferiti?Adica barbati de femei? E adevarat ca la voi..apetitul se ridica cum vedeti o coperta pe cind la noi!!!! OHOHOHOHOHOOOOO!!!! Dar...

Nu la toate femeile e OHOHOOHOHOOOOO!!!!!!sunt si femei unde coperta isi face efectul repede !!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 17:57

De la: Tycu, la data 2009-10-12 17:37:15
De la: crio, la data 2009-10-12 15:31:17Vai!!! Sintem chiar atit de diferiti?Adica barbati de femei? E adevarat ca la voi..apetitul se ridica cum vedeti o coperta pe cind la noi!!!! OHOHOHOHOHOOOOO!!!! Dar...

Nu la toate femeile e OHOHOOHOHOOOOO!!!!!!sunt si femei unde coperta isi face efectul repede !!!!!

Oh,ouau...cred ca sint niste femei deosebite..in cazul asta....cu simtul adevaratelor valori

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 19:38

De la: crio, la data 2009-10-12 17:57:18
De la: Tycu, la data 2009-10-12 17:37:15

Oh,ouau...cred ca sint niste femei deosebite..in cazul asta....cu simtul adevaratelor valori
:

sml-love0049: Sigur, asa este !

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 20:19

asa si cu homo! cine ne da dreptul sa-i obligam sa -si schimbe orientarea ?sa fie lasati in pace !!! ,,

Nea Ticule . ..in cazul asta nu ai deloc dreptate ...mai venise si The Mole ...sa arate ca si in lumea animalelor exista relatii homo ...am vazut si eu ...dar totusi ..avem pretentia ca noi avem constiinta ...ca stim ca aia e mama, ca aia e sora ...si nu se poate .!!!....ca ala e barbat ...si ne ...abtinem, chiar daca om fi la inchisoare ,in manastire ,razboi ,,,...sau mai stiu eu ce .situatii ..
.Sunt aberatii ....orice ati spune ...!!
Nu e vorba ca treaba lor ce fac intre 4 pereti,... dar asemenea comportamente ajung prin neglijare sau indulgenta ,toleranta sa fie privite ca ..normale ...si nu trebuie sa le incurajam .. .
Ele corup ....tineri fara prea mult discernamant ,fara posibilitati materiale ,dar si oameni cu comportament hetero ....perversi ...care-si intind granitele ,,normalului,,
Fiecare orificiu cu treaba lui ....daca mata ai face pipi pe gura in loc sa mananci ...ar fi in regula?????

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 20:27

Cum sa fie moral??????????????????Cat de inconstient poate fi cineva incat sa incurajeze asa ceva????S-a prostit lumea cu totul!!!!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 20:29

Astea sunt niste chestii anormale.....parerea mea,dar probabil la unii(unele)anumite instincte sunt mult mai puternice,decat normalitatea,.....fiecare dupa cum isi alege orientarea ,ei oricum vor exista,fie ca suntem pro ,sau contra

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 20:42

Ok,hai sa pun o intrebare intrebatoareee:
Care se excita cind vede 2 barbati facind sex?
La femei..cunosc parerea deci nu intrebati:stiu.Nu ca as fi de acord.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 22:53

De la: alehin, la data 2009-10-12 20:19:48asa si cu homo! cine ne da dreptul sa-i obligam sa -si schimbe orientarea ?sa fie lasati in pace !!! ,,

Nea Ticule . ..in cazul asta nu ai deloc dreptate ...mai venise si The Mole ...sa arate ca si in lumea animalelor exista relatii homo ...am vazut si eu ...dar totusi ..avem pretentia ca noi avem constiinta ...ca stim ca aia e mama, ca aia e sora ...si nu se poate .!!!....ca ala e barbat ...si ne ...abtinem, chiar daca om fi la inchisoare ,in manastire ,razboi ,,,...sau mai stiu eu ce .situatii ..
.Sunt aberatii ....orice ati spune ...!!
Nu e vorba ca treaba lor ce fac intre 4 pereti,... dar asemenea comportamente ajung prin neglijare sau indulgenta ,toleranta sa fie privite ca ..normale ...si nu trebuie sa le incurajam .. .
Ele corup ....tineri fara prea mult discernamant ,fara posibilitati materiale ,dar si oameni cu comportament hetero ....perversi ...care-si intind granitele ,,normalului,,
Fiecare orificiu cu treaba lui ....daca mata ai face pipi pe gura in loc sa mananci ...ar fi in regula?????

Draga Alehin , imi pare rau ca trebuie sa iti atrag atentia asupra unor erori de judecata pe care le comiti.
1.poti vorbi despre constiinta doar in ceea ce te priveste, nu si pentru altii. Altii pot sa argumenteze ca propria constiinta nu ii lasa sa impuna propria parere altora.
2.chestia cu "ne abtinem" - implica ideea ca cei care aleg asta sunt in situatii extreme (inchisoare, manastire, etc.) ceea ce e fals. Desi asemenea cazuri exista , totusi majoritatea nu se afla in situatia asta. Majoritatea aleg pentru ca nu se regasesc in lumea hetero. (inca ramane sa stabilim motivele, din punct de vedere stiintific)
3. "asemenea comportamente ajung prin neglijare sau toleranta sa fie privite ca normale..." - si ce daca? Cum argumentezi ca nu ar trebui sa fie privite asa? Exista 2 tipuri de argumentatie in directia asta , din cate am observat. Primul este raportat la moralitatea religioasa ("dumnezeu zice ca e un pacat"). Nu ma obosesc sa demontez tipul asta de argumentatie pentru ca am constatat pe alte topicuri ca nu il imbratisezi. Al doilea tip de argumentatie se refera la ideea ca homosexualii sunt cumva un motor al pervertirii mintilor inocente. Am mai discutat despre "mitul" asta mai demult cand cineva daduse un exemplu cu un homosexual care facuse diverse. Inca ma surprinde faptul ca nu sesizezi eroarea de logica in argumentatie. Eroarea provine din prejudecata. Cand e vorba de un homosexual esti inclinata sa crezi ca una are legatura cu alta. Cand e vorba de un heterosexual (precum dementul ala din Austria care si-a violat fiica 24 de ani) nu faci nici o legatura. Sa interzicem oare heterosexualitatea din cauza aluia? Nu are nici o relevanta daca vei gasi un exemplu sau douazeci cu homosexuali care se fac vinovati de tot soiul de chestii abominabile. Daca vei dori sa generalizezi exemplul respectiv la nivelul intregii mase a celor ce se identifica drept homosexuali comiti o eroare din prejudecata. Pana cand nu poti dovedi cu date concrete , statistice ca homosexualii in general sunt un pericol social mai mare decat heterosexualii din punctul asta de vedere - nu ai nici o baza de argumentatie. Si apropo - daca ar fi existat o asemenea diferentiere statistica , te asigur ca organizatiile "crestine" ar fi fost absolut incantate sa o foloseasca pana acum ca sa arate cata dreptate au.
4. "Fiecare orificiu cu treaba lui ....daca mata ai face pipi pe gura in loc sa mananci ...ar fi in regula?????" - asta e un pic amuzant , avand in vedere ca facem pipi cu penisul, respectiv vaginul - si in acelasi timp le folosim si pentru sex

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 23:47

The Mole :
"Fiecare orificiu cu treaba lui ....daca mata ai face pipi pe gura in loc sa mananci ...ar fi in regula?????" - asta e un pic amuzant , avand in vedere ca facem pipi cu penisul, respectiv vaginul - si in acelasi timp le folosim si pentru sex,,

Daca nu ai aflat pana acum ...afla :...femeile nu fac pipi prin vagin ci . ..spre deoasebire de barbati ...au un meat urinar ...adica orificiu separat..situat deasupra vaginului ......
Nu asta era important ,ci faptul ca esentialul ..l-ai ocolit ...fiecare orificiu cu destinatia lui..(...Fara comentarii )chestia cu sexul si cu pipi la barbati ....nu contrazicea cu nimic teoria...ca doar la barbati e ...normal...
Prejudecata vis-a-vis de homosexuali ...nu are legatura cu incestul monstrului dinAustria ...si da incestul este infractiune asa cum era si homosexualitatea candva si era si prevazuta in codul penal in randul perversiunilor (am vazut ca mi-ai postat un link ....da ..!au scos homosexualitatea din randul perversiunilor .....mai nou....?!)
Eu nu sunt ingaduitoare nici cu incestuosii nici cu pedofilii s.a perversi ..nu conteaza de unde provin ...
Eu nu invinovatesc homosexualii (adica pe toti ) de chestii abominabile ..doar ca eu ma raportez intotdeauna la un etalon ....si cine e ??????heterosexualul.....nu ????
Nu pot sa zic acum ca tu esti retardat........ pt ca ma raportez la ceilalti (majoritatea ) si-ti spun ca ..da ai cred un intelect peste medie ...
Asa ma raportez ...
Eu in chestia asta ...a sexualitatii nu vad decat in alb si negru ...nuantele ...nu-s sanatoase...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 00:18

De la: alehin, la data 2009-10-12 23:47:43The Mole :
"Fiecare orificiu cu treaba lui ....daca mata ai face pipi pe gura in loc sa mananci ...ar fi in regula?????" - asta e un pic amuzant , avand in vedere ca facem pipi cu penisul, respectiv vaginul - si in acelasi timp le folosim si pentru sex,,

Daca nu ai aflat pana acum ...afla :...femeile nu fac pipi prin vagin ci . ..spre deoasebire de barbati ...au un meat urinar ...adica orificiu separat..situat deasupra vaginului ......
Nu asta era important ,ci faptul ca esentialul ..l-ai ocolit ...fiecare orificiu cu destinatia lui..(...Fara comentarii )chestia cu sexul si cu pipi la barbati ....nu contrazicea cu nimic teoria...ca doar la barbati e ...normal...
Prejudecata vis-a-vis de homosexuali ...nu are legatura cu incestul monstrului dinAustria ...si da incestul este infractiune asa cum era si homosexualitatea candva si era si prevazuta in codul penal in randul perversiunilor (am vazut ca mi-ai postat un link ....da ..!au scos homosexualitatea din randul perversiunilor .....mai nou....?!)
Eu nu sunt ingaduitoare nici cu incestuosii nici cu pedofilii s.a perversi ..nu conteaza de unde provin ...
Eu nu invinovatesc homosexualii (adica pe toti ) de chestii abominabile ..doar ca eu ma raportez intotdeauna la un etalon ....si cine e ??????heterosexualul.....nu ????
Nu pot sa zic acum ca tu esti retardat........ pt ca ma raportez la ceilalti (majoritatea ) si-ti spun ca ..da ai cred un intelect peste medie ...
Asa ma raportez ...
Eu in chestia asta ...a sexualitatii nu vad decat in alb si negru ...nuantele ...nu-s sanatoase...

Mai Alehin ,nu inteleg de ce nu pricepi !
Toata lumea a aflat numai tu, nu !

Exista homoxexualitate la animale deci e normal si la oameni !
Exista animale carnivore sau ierbivore sau omnivore deci e normal sa fim si noi !
Exista animale care isi omoara progeniturile ,uneori le si mananca ,deci e normal sa procedam si noi la fel
Exista animale incestuoase sau ""pedofile"" deci e normal si la oameni

Noi fiind fiinte rationale nu avem dreptul sa fim rationali sau umani -trebuie sa fim animale !

Acum ai inteles de ce tu nu intelegi sa intelegi ce intelege toata lumea sa inteleaga ca a inteles ca intelege intelesul intelegerii homosexualitatii !!

E ceva psihologie la mijloc e ceva legat si de filozofie ,poate si ceva despre meandrele concretului -e greu de inteles -trebuie sa depasesti intelegerea -sinele homoxexualilor a depasit concretul ,ei au stabilit o legatura cu natura ,pe alte canale -informatiile pentru ei se scurg altfel -nu ai cum sa intelegi ,tu faci pipi prin " vagin " -ei fac prin alta parte si asta ii ajuta sa gandeasca la un alt nivel !
Si criza economica actuala cred ca este din cauza faptului ca oamenii nu sunt homoxexuali !
A fi homosexual e o adevarata fericire -poti sa-i tratezi pe toti politicienii cu .... spatele !
Ei sunt iubiti si de dumnezeu si de uniunea europeana !

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 02:45

Asa ma raportez ...

Eram aproape convins ca asta va fi pima ta replica.
Am zis ca femeile fac pipi prin vagin ca sa nu zic altceva si sa fiu raportat pentru abuz de limbaj. Apropo, si in cazul barbatilor e valabil acelasi lucru. Sau poate crezi ca urina vine din testicole si nu din vezica urinara. Daca preferi , ok : ma folosesc de cuvantul puta , esti multumita?
Eu sunt din randul celor care se intreaba : ce ma indreptateste sa cred un lucru sau opusul lui?
Faptul ca vezi doar alb sau negru - e de apreciat onestitatea. Din pacate propozitia cum ca nuantele nu ar fi sanatoase necesita un pic mai multa argumentatie din punctul meu de vedere.
Inainte de a-mi raspunde as mai avea de spus:
Recomand spre vizionare filmul "The People vs Larry Flynt" , in special ultimul pasaj in care avocatul prezinta cazul in fata Curtii Supreme a SUA. Acolo se discuta despre virtutile libertatii de exprimare , magistral exprimate in dictonul "Desi urasc ce ai de spus , mi-as da viata pentru dreptul tau de a exprima ce ai de spus" .
Cel mai adesea nu ne dam seama ca impunerea propriilor pareri asupra celor care nu cred ca si noi deschide calea catre impuneri impotriva noastra insine.
Dupa cum spune Larry Flynt in film : daca Constitutia ma va apara pe mine , puteti fi siguri ca si voi veti fi aparati , pentru ca eu sunt cel mai rau.

Ganditi inainte de a interzice!

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 02:51

De la: karpov, la data 2009-10-13 00:18:23

Asa ma raportez ...

Exista animale carnivore sau ierbivore sau omnivore deci e normal sa fim si noi !
Exista animale care isi omoara progeniturile ,uneori le si mananca ,deci e normal sa procedam si noi la fel

Noi fiind fiinte rationale nu avem dreptul sa fim rationali sau umani -trebuie sa fim animale !

Acum ai inteles de ce tu nu intelegi sa intelegi ce intelege toata lumea sa inteleaga ca a inteles ca intelege intelesul intelegerii homosexualitatii !!

E ceva psihologie la mijloc e ceva legat si de filozofie ,poate si ceva despre meandrele concretului -e greu de inteles -trebuie sa depasesti intelegerea -sinele homoxexualilor a depasit concretul ,ei au stabilit o legatura cu natura ,pe alte canale -informatiile pentru ei se scurg altfel -nu ai cum sa intelegi ,tu faci pipi prin " vagin " -ei fac prin alta parte si asta ii ajuta sa gandeasca la un alt nivel !
Si criza economica actuala cred ca este din cauza faptului ca oamenii nu sunt homoxexuali !
A fi homosexual e o adevarata fericire -poti sa-i tratezi pe toti politicienii cu .... spatele !

Karpov, incearca macar sa ai o argumentatie , fie si proasta .

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 10:28

De la: The_Mole, la data 2009-10-13 02:51:28
De la: karpov, la data 2009-10-13 00:18:23

Asa ma raportez ...

Karpov, incearca macar sa ai o argumentatie , fie si proasta .

Era sa zicem o gluma proasta insa si homoxexualitatea e o gluma proasta deci s-ar parea ca are nevoie de o argumentatie pro sau contra ...proasta !
Ar fi de rasul lumii sa-i acordam acestui subiect dreptul la o atentie deosebita !
E vorba de niste oameni care sunt inafara normalului ,a normalului impus de catre o societate ,in mii de ani ,simtim anormalul si instinctual -sunt sigur bolnavi ,indiferent ca e vorba de o anomalie genetica sau pe latura psihica !
Nu putem incadra chiar totul la normal deoarece din ce in ce mai multi anormali precum pedofilii sau incestuosii vor dori sa fie si ei incadrati la normali !
E bine sa existe o limita sau sa cadem de acord sa procedam fiecare cum ne duce capul !
Sa fim lasati sa evoluam ca si animalele -caz in care s-ar putea sa avem ceva surprize -oamenii sunt rai si imprevizibili

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 10:38

Tycule esti periculos de prost... ce spuneai?! ca placerea si sentimentul nu tin de creier?!! ca pedofilia este o "afectiune hormonala"?! ..nu mai citi atata, pierde-ti timpul cu ceva ce intelegi, ca viata-i scurta si e pacat...

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 11:49

De la: karpov, la data 2009-10-13 10:28:42
Era sa zicem o gluma proasta insa si homoxexualitatea e o gluma proasta deci s-ar parea ca are nevoie de o argumentatie pro sau contra ...proasta !
Ar fi de rasul lumii sa-i acordam acestui subiect dreptul la o atentie deosebita !
E vorba de niste oameni care sunt inafara normalului ,a normalului impus de catre o societate ,in mii de ani ,simtim anormalul si instinctual -sunt sigur bolnavi ,indiferent ca e vorba de o anomalie genetica sau pe latura psihica !
Nu putem incadra chiar totul la normal deoarece din ce in ce mai multi anormali precum pedofilii sau incestuosii vor dori sa fie si ei incadrati la normali !
E bine sa existe o limita sau sa cadem de acord sa procedam fiecare cum ne duce capul !
Sa fim lasati sa evoluam ca si animalele -caz in care s-ar putea sa avem ceva surprize -oamenii sunt rai si imprevizibili

1. Normalul impus de societate in mii de ani? Prin ce? Prin majoritate?
Prin acest rationament ar trebui sa te convertesti la vreo religie, ca sa te conformezi "normalitatii".
2. Sunt sigur bolnavi?
Pana cand vei obtine vreo recunoastere ca specialist in vreo ramura a stiintei care studiaza psihicul uman, cred ca voi continua sa imi plasez increderea in parerea majoritatii specialistilor din domeniu.
3. Nu-i putem incadra in normalitate de teama ca alte categorii precum pedofilii vor solicita aceeasi incadrare?
Am mai spus cu alta ocazie care este diferenta esentiala intre cele doua categorii. Homosexualitatea se manifesta pe baza CONSENSULUI intre ADULTI cu DISCERNAMANT. Sper ca realizezi ca nici una dintre conditii nu este indeplinita in cazul pedofiliei, deci avem un criteriu foarte simplu pe care il putem aplica cand dorim sa stabilim ce este si ce nu este permis intr-o societate.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 13:25

La chestia cu discernamantul nu cred ca ai dreptate !
Tu crezi ca Becali ,Eba,adultii retardatii,oligofreni sau senilii , taranii aia prosti de pe la tara ,prostii de la oras ,au mai mult discernamant decat un copil de 14 ani ?
Eu nu cred si cu toate astea ei beneficiaza de teoria " consensului dintre adulti " in momentul in care ar hotara ,in oligofreneala lor sa aiba relatii homoxexuale !
Daca mergem pe ideea ca oamenii sunt fiinte rationale ,alegerile lor trebuie sa fie putin diferite de cele ale animalelor !
Daca mergem pe principiul ca specia umana este heterosexuala ,caci altfel nu s-ar perpetua ,atunci ei homosexualii sa se declare alta specie -o specie care in viitor poate ,dupa mai multe generatii de homoxexualism,sa fie in stare sa procreeze fara noi !
Nu inteleg ,daca tot vor sa aiba si copii de ce nu se asociaza cu lesbienele ,sa-si faca ei intre ei urmasi si poate astfel, in timp, se transforma in altceva si scapam noi hetero de grija de a le crea lor urmasi !
Oricum sunt de condamnat ca nu-si asuma handicapul ,e ca si cum un surdo-mut ,din nastere ar avea pretentia ca el aude si vorbeste ,ca de fapt e normal !

omul este privit ca normal în momentul în care este liber de anomalii mintale sau fizice, când se înscrie într-o medie și atunci când își îndeplinește scopul existențial.

la Socrate normalul reiese din întrebarea: "cum trebuie să trăim pentru a trăi conform binelui" și "orice om cu mintea sănătoasă are în vedere prin actele sale un rezultat pe care-l consideră bun"[1], la Platon normal este să trăim după lumea ideilor, la Aristotel normal este să trăim după ființa ca ființă, și să ne mulțumim cu "justa măsură"[2], stoicii consideră normal că "omul care dorește ceea ce nu depinde de el este un sclav"[3], epicureii consideră normală "ataraxia" și "înțeleptul este fericit și sigur de fericirea sa, pentru că nu se teme de nici o pierdere"

Grecii erau renumiti pentru orientarea homoxexuala si cu toate acestea filozofii greci s-au cam abtinut sa-i ridice in slavi ,mai mult chiar ,i-au ignorat !
Astazi homosexualitatea desi e mai mult decat minoritara se vrea in fruntea bucatelor ,ies in strada sa-si arate normalitatea !
Ce-ar fi sa iasa in strada si oamenii inteligenti si sa ceara sa aiba aceleasi drepturi cu prostii ,sa aiba dreptul sa castige alegerile un presedinte agreat de ei ,nu de prostime !
Homosexualii in marea lor majoritate au un comportament manelistic ,de gang ! Nu cred ca un intelectual rasat,homosexual, se simte bine ca face parte din tagma celor care isi etaleaza orientarile ,in strada !
E vorba de niste vitregiti ai sortii care-si cauta identitatea si care fac alegeri proaste atunci cand e vorba sa se manifeste !
Ar trebui ca statul si medicii psihiatrii si psihologii sa se implice in educarea lor -sa le traseze o conduita ,sa inteleaga si ei ca deranjeaza ,sa inteleaga ca au manelizat fenomenul !
Daca as fi adeptul unui cult sau intr-o asociatie oarecare si cei care mi-ar fi parteneri de opinie s-ar comporta ,in strada, precum homoxexualii ,a doua zi m-as schimba la 180 de grade !
Ei nu sunt in stare de altceva ,sa ne comunice mesajul sub alta forma ,sa-si creeze o filozofie proprie ,se comporta precum animalele !
Nici macar nu se obosesc sa-si inteleaga menirea ,lasa totul pe mana cecetatorilor heterosexuali ! Ei nu au alta preocupare decat sexul si cum sa-si castige cat mai multe drepturi ,nu fac nimic pentru ei sau societate !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 13:51

De la: magdaz2001, la data 2009-10-13 10:38:50Tycule esti periculos de prost... ce spuneai?! ca placerea si sentimentul nu tin de creier?!! ca pedofilia este o "afectiune hormonala"?! ..nu mai citi atata, pierde-ti timpul cu ceva ce intelegi, ca viata-i scurta si e pacat...
:

sml-confused0006: Asa am spus eu ? Ce traba are placerea cu tema topicului !!!! Normal ca tot ce face si simte omul tin de creier ! pedofilia ca si celelalte orientari sexuale sunt instincte, primare ! Sa nu se confunde dorinta de a face sex cu iubirea, nu au legatura !! dorinta de a face sex este un instinct , cu care se naste fiecare vietuitoare pe pamant,indiferent ca e om sau alt animal si indiferent ca e de acelasi sex sau diferit , de aceea multi vad pe la animale sau pasari tendinta de act sexual homo .Iubirea este un sentiment , pe care il au toate vietuitoarele, dar se manifesta diferit si nu au legatura cu actul sexual !Faptul ca unele persoane au sentimentul de iubire si instinctul sexual pentru persoane de acelasi sex sau copii , este individual si nu are nimeni dreptul sa condamne asa ceva! Retine asta !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 14:11

bai tycule,
chiar esti asha de macho cum te dai ?
ma baiatule, da' spune lu' azazel , cu dotarea cum stai ?
ca io te citesc cam...bulangiu !
hai recunoashte , nu fii timid !

si electronica !
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 14:21

De la: crio, la data 2009-10-12 20:42:30Ok,hai sa pun o intrebare intrebatoareee:
Care se excita cind vede 2 barbati facind sex?
La femei..cunosc parerea deci nu intrebati:stiu.Nu ca as fi de acord.

la barbati nu se excita, dar ca sa vezi doua femei ....., care barbat ar sta nepasator ?!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:09

De la: AZAZEL, la data 2009-10-13 14:11:42bai tycule,
chiar esti asha de macho cum te dai ?
ma baiatule, da' spune lu' azazel , cu dotarea cum stai ?
ca io te citesc cam...bulangiu !
hai recunoashte , nu fii timid !

Eeeeeeeeiiii! lume noua in topic vechii, bine ati revenit,cate ganduri negre imi treceau prin minte,...!Eu iti spun direct, pe sleau,nu sunt macho cum ma dau si al naibi sa fiu, daca eu sunt bulangiu.!Cu dotarea stau bine frate, si in fata dar si in spate ! recunosc, nu sunt timid, nici nu ma arunc ca un bolid !!

Ticu
Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:11

De la: karpov, la data 2009-10-13 13:25:14

La chestia cu discernamantul nu cred ca ai dreptate !
Tu crezi ca Becali ,Eba,adultii retardatii,oligofreni sau senilii , taranii aia prosti de pe la tara ,prostii de la oras ,au mai mult discernamant decat un copil de 14 ani ?
Eu nu cred si cu toate astea ei beneficiaza de teoria " consensului dintre adulti " in momentul in care ar hotara ,in oligofreneala lor sa aiba relatii homoxexuale !
Daca mergem pe ideea ca oamenii sunt fiinte rationale ,alegerile lor trebuie sa fie putin diferite de cele ale animalelor !
Daca mergem pe principiul ca specia umana este heterosexuala ,caci altfel nu s-ar perpetua ,atunci ei homosexualii sa se declare alta specie -o specie care in viitor poate ,dupa mai multe generatii de homoxexualism,sa fie in stare sa procreeze fara noi !
Nu inteleg ,daca tot vor sa aiba si copii de ce nu se asociaza cu lesbienele ,sa-si faca ei intre ei urmasi si poate astfel, in timp, se transforma in altceva si scapam noi hetero de grija de a le crea lor urmasi !
Oricum sunt de condamnat ca nu-si asuma handicapul ,e ca si cum un surdo-mut ,din nastere ar avea pretentia ca el aude si vorbeste ,ca de fapt e normal !

omul este privit ca normal în momentul în care este liber de anomalii mintale sau fizice, când se înscrie într-o medie și atunci când își îndeplinește scopul existențial.

la Socrate normalul reiese din întrebarea: "cum trebuie să trăim pentru a trăi conform binelui" și "orice om cu mintea sănătoasă are în vedere prin actele sale un rezultat pe care-l consideră bun"[1], la Platon normal este să trăim după lumea ideilor, la Aristotel normal este să trăim după ființa ca ființă, și să ne mulțumim cu "justa măsură"[2], stoicii consideră normal că "omul care dorește ceea ce nu depinde de el este un sclav"[3], epicureii consideră normală "ataraxia" și "înțeleptul este fericit și sigur de fericirea sa, pentru că nu se teme de nici o pierdere"

Grecii erau renumiti pentru orientarea homoxexuala si cu toate acestea filozofii greci s-au cam abtinut sa-i ridice in slavi ,mai mult chiar ,i-au ignorat !
Astazi homosexualitatea desi e mai mult decat minoritara se vrea in fruntea bucatelor ,ies in strada sa-si arate normalitatea !
Ce-ar fi sa iasa in strada si oamenii inteligenti si sa ceara sa aiba aceleasi drepturi cu prostii ,sa aiba dreptul sa castige alegerile un presedinte agreat de ei ,nu de prostime !
Homosexualii in marea lor majoritate au un comportament manelistic ,de gang ! Nu cred ca un intelectual rasat,homosexual, se simte bine ca face parte din tagma celor care isi etaleaza orientarile ,in strada !
E vorba de niste vitregiti ai sortii care-si cauta identitatea si care fac alegeri proaste atunci cand e vorba sa se manifeste !
Ar trebui ca statul si medicii psihiatrii si psihologii sa se implice in educarea lor -sa le traseze o conduita ,sa inteleaga si ei ca deranjeaza ,sa inteleaga ca au manelizat fenomenul !
Daca as fi adeptul unui cult sau intr-o asociatie oarecare si cei care mi-ar fi parteneri de opinie s-ar comporta ,in strada, precum homoxexualii ,a doua zi m-as schimba la 180 de grade !
Ei nu sunt in stare de altceva ,sa ne comunice mesajul sub alta forma ,sa-si creeze o filozofie proprie ,se comporta precum animalele !
Nici macar nu se obosesc sa-si inteleaga menirea ,lasa totul pe mana cecetatorilor heterosexuali ! Ei nu au alta preocupare decat sexul si cum sa-si castige cat mai multe drepturi ,nu fac nimic pentru ei sau societate !

offf...
Atatea idei lipsite de logica la un loc, mai rar.

1. Nu conteza ce as crede eu sau tu despre Becali, EBA sau altii ci conteza ce criterii aplicam pentru a determina prezenta sau lipsa discernamantului. Dupa criteriile general aplicate in societate - da , au discernamant. Daca vrei sa sustii ca nu au mai mult discernamant decat un copil de 14 ani consecinta imediata ar fi ca nu pot fi judecati ca adulti. Un copil fara discernamant nu poate fi judecat pentru evaziune fiscala, ori eu nu as dori sa acord imunitatea asta lui Becali.
Pe de alta parte faci un soi de artificiu de judecata spunand ca in "oligofreneala" lor ar beneficia de teoria consensului intre adulti , daca ar hotara sa aiba relatii homosexuale. Ignori complet faptul ca in realitate , in "oligofreneala" lor aleg sa aiba relatii heterosexuale. Cu ce te ajuta in demonstratie? Mi se pare ca iti tragi singur un glont in picior.
2. "Sunt de condamnat ca nu-si asuma handicapul , precum un surdo-mut care are pretentia ca aude si vorbeste."
Las la o parte faptul ca afirmatia despre handicap n-ai dovedit-o nicicum si iti atrag atentia asupra unei alte confuzii majore - nu e vorba despre capacitatea surdomutului de a auzi si vorbi , ci e vorba despre faptul ca societatea permite surdomutului sa traiasca , sa aiba aceleasi drepturi (a se casatori, a vota, a munci, dreptul la asistenta sociala etc.) pornind de la premiza ca e un om ca toti ceilalti membri ai societatii.
3. ideile exprimate de filosofii greci la care tu faci referire nu au nici o legatura cu subiectul.
"Socrate - urmarirea unui rezultat bun" - nu ai definit ce anume ar fi un rezultat bun si nu ai demonstrat in vreun fel ca un rezultat bun exclude optiunea homosexuala
"Platon - normal este sa traim in lumea ideilor" - so what? Ai demonstrat cumva ca unui homosexual ii este inaccesibila lumea ideilor?
"Aristotel si justa masura" - nici o legatura
stoicii - daca tu iti doresti ceva ce nu depinde de tine , adica sa intervii in viata altora - inseamna ca esti un sclav?
epicureii - de ce pierdere te temi tu cand te opui acceptarii lor?
4. homosexualitatea nu se vrea "in fruntea bucatelor" asa cum spui tu. Ei fac manifestari de strada exact asa cum in urma cu multi ani se manifestau pe strada alte grupuri - sufragetele , miscarea de emancipare a negrilor. Scopul este tocmai tragerea unui semnal de alarma : "si noi suntem oameni ca voi - nu ne mai discriminati"
5. homosexualii au comportament manelistic - sa nu te auda Guta! Cred ca ar fi extrem de iritat si ar spori numarul gagicilor care dau din fund pe videoclipurile sale
6. Intelectualul rasat homosexual - nu stim daca se simte bine sau nu sa faca parte din acea tagma. Presupun ca in mod egal ne putem intreba despre felul cum se simte intelectualul care urmareste fenomenul fotbalistic sa fie asociat cu cei care se scuipa si isi dau pumni pe la meciuri.
7. menirea psihologilor si a psihiatrilor nu este sa educe sau sa traseze conduite - asta e valabil indiferent de cine le este pacient.
8. daca ai fi adeptul unui cult ai carui membri s-ar comporta [...] ti-ai schimba opinia cu 180 de grade.
Imi pare rau pentru tine daca asta e adevarat.
In logica exista o eroare care se numeste "argumentum ad hominem" . Adica te apuci sa respingi o idee orientandu-te dupa sustinatorii acelei idei. O idee trebuie judecata prin valoarea ei intrinseca , indiferent cine o sustine. Daca 100 de aurolaci vor sustine o idee buna , nu voi respinge ideea datorita faptului ca este sustinuta de 100 de aurolaci.
9."Nici macar nu se obosesc sa-si inteleaga menirea ,lasa totul pe mana cecetatorilor heterosexuali ! Ei nu au alta preocupare decat sexul si cum sa-si castige cat mai multe drepturi ,nu fac nimic pentru ei sau societate ! "
Faptul ca cercetarile sunt facute de cercetari heterosexuali are in realitate un avantaj. Elimina suspiciunea de partinire pe care am fi inclinati sa o avem noi , restul societatii.
Pe de alta parte, ma indoiesc sincer ca ai o baza pentru afirmatia pe care o faci - ai la indemana vreun studiu despre cercetatorii implicati in asemenea cercetari? (In particular fie vorba - si eu cred ca majoritatea sunt heterosexuali , dar asta doar pentru ca heterosexualii sunt majoritari in general in societate)
Cand afirmi "ei nu au alta preocupare decat sexul" ma lasi nedumerit . Pe ce te bazezi ?
"Nu fac nimic pentru ei sau societate" - iarasi sunt nedumerit . Ce ar trebui sa faca? Sunt la fel cu ceilalti oameni - platesc taxe, muncesc, Poti numi vreo actiune anume facuta de membrii heterosexuali ai societatii , pe care cei homosexuali nu o fac?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:15

Mai mulți dintre voi spuneți că homosexualitatea este o opțiune personală. Voi argumenta de ce homosexualitatea este o problemă socială, dar înainte de asta v-aș pune întrebarea dacă ați cunoscut vreodată homosexuali, pentru că una este când vorbești în cunoștință de cauză și alta este când doar presupui. Eu am cunoscut trei cazuri, în două dintre ele bărbații erau și pedofili,(The Mole abtine-te ca asta nu inseamna ca nu sunt pedofili si hetero ) iar un al treilea caz era un cuplu de adulți.

O problemă personală este alegerea unei cariere, alegerea unui stil de viață, chestiuni legate de sex ca de exemplu celibatul și onania, pe care nu le susțin.
Dar...... homosexualitatea este o problemă socială, deoarece sunt implicați mai mulți oameni al căror comportament influențează la rândul lor pe alții. Și acum să privim lanțul slăbiciunilor: homosexualul adult și pedofil stabilește relații sexuale cu un copil sau cu chiar mai mulți, iar aceștia, la rândul lor, stabilesc relații sexuale cu alți copii mai slabi decât ei, și uite așa se propagă un stil de viață greșit care se numește corupere, stil de viață care va fi adoptat și la maturitate. Același sistem funcționează și în cazul relațiilor dintre homosexualii adulți, pentru că unul mai viril va corupe un personaj mai slab, influențabil, care să ia rolul femeii. Acest mod de a corupe poate apare în urma consumului de alcool, droguri și a anumitor „materiale de propagandă...asta nu inseamna ca ,,fratii,, lor intr-ale promiscuitatii sexuale nu sunt si hetero...
Si ....sunt la fel de condamnat ...numai ca tendinta asta catre nediscriminare ...duce ..la discriminare pozitiva.

The Mole... spui că nu trebuie să ne băgăm nasul în ceea ce fac homosexualii!? Eu cred că ar trebui să ne implicăm pentru stoparea contagiunii homosexuale, pentru că aceasta nu va mai da înapoi ușor. Paradele gay nu se vor opri pur și simplu, nici cererile pentru drepturi suplimentare. Vor cere și ca și în România să aibă ce au în alte țări, adică posibilitatea de a încheia căsătorii legal acceptate și de a înfia copii și, în cazul lesbienelor, posibilitatea de a concepe prin inseminare artificială. De ce s-ar opri, dacă oricum nimeni nu li se opune?

Vor apărea baruri și plaje pentru homosexuali, va apărea chiar o cultură pentru homosexuali așa cum există în America. Homosexualii își vor crea o viață separată de a noastră în care își vor forma o comunitate puternică ce le va susține interesele. Europarlamentarii sunt într-un procent destul de mare homosexuali și este de prevăzut că aceștia ne vor impune și nouă acceptarea cuplurilor de homosexuali ca și cupluri perfect normale.

Deci acesta este viitorul nostru alături de homosexuali, dacă îi acceptăm. Iar copii nostri vor fi supuși avansurilor și presiunii homosexualilor.

Iar problema homosexualității nu este una personală, ci una socială, o contagiune în lanț.....

Fiecare cultură are insulte bazate pe considerarea homosexualității ca pe ceva neonorabil, iar nimeni nu renunță ușor la demnitatea asumării propriului sex, cu tot ce înseamnă acest rol. De cele mai multe ori se renunță în urma unui șoc.

Dacă furtul este o lipsire de un bun material, homosexualitatea este un furt care lipsește persoana de demnitatea sa. Cel abuzat sau șocat într-un anume fel și care devine homosexual suferă o transformare care îi schimbă felul normal de a gândi. Schimbarea se poate produce sub influența modei, a abuzurilor, a unui sistem care o promoveaz㠖 vezi societatea spartană care promova homosexualitatea în rândul soldaților.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:28

Ești normal dacă trăiești normal, dacă generezi normalitate.

Linia de demarcație între normalitate și nebunie devine tot mai subțire

Random Hause Webstrer�s Dictionary, definește starea de normalitate ca: "starea conformă cu standardul sau cu tipul comun, uzual, natural", "sănătos", "liber de anomalii mentale", "liber de boală sau malformații" sau ca stare conformă cu o normă egală cu "media caracteristicilor umane".

Despre împăratul Traian istoricul Dio Cassius a scris următoarele: Știu, bineînțeles, că era devotat băieților și vinului, dar dacă ar fi făcut vreodată ceva josnic ar fi fost criticat; în realitate el a băut cât a vrut însă a rămas sobru, și în relațiile lui cu băieții nu a făcut rău nimănui. (Dio Cassius, Istoria romană, 68.7.4)

Cercetările științifice arată că homosexualitatea nu este înnăscută, ci este rezultatul unor interacțiuni complexe între diferiți factori - familiali, sociali și posibil biologici.

Întrucât atracțiile și comportamentul homosexual sunt niște condiționări psihologice, ele se pot reduce și elimina din viața persoanei, dacă persoana dorește aceasta și este dispusă să își asume un proces de cunoaștere personală și auto-educare, care începe cu o informare corectă.

Când nu existau decât homosexuali și normali era mai simplu. Acum însă, identitatea sexuală este un continuum foarte complex de heterosexuali, homosexuali (inclusiv lesbiene), bisexuali, pansexuali, polisexuali, asexuali, transsexuali, travestiți, ciudați, androgini, mobili, intersexuali și autoginefili.

Nu putem elimina niciodată traumele trecutului; totuși, relația terapeutică cu un terapeut bine "acordat" poate crea legături neurologice noi, pozitive, peste amintirile neurologice vechi și traumatice.

În primul rând un homosexual trebuie să învețe să-și schimbe percepția asupra sinelui și să se vindece de traumele trecutului, pentru că aceste atracții sunt determinate de anumiți factori care i-au influențat existența.

Concluzia este că, în Olanda, incidența ridicată a tulburărilor psihiatrice asociate cu comportamentul homosexual nu poate fi asociată cu respingerea socială și homofobia. Studiul olandez, publicat în Arhiva de Psihiatrie Generală, a constatat o incidență ridicată a tulburărilor psihiatrice asociată cu comportamentul homosexual.

De asemenea, un studiu recent apărut în Revista Americană de Sănătate Publică arată că 39% dintre bărbații homosexuali fuseseră abuzați de alți bărbați cu atracții homosexuale.

Lista bolilor identificate foarte des la bărbații homosexuali, ca urmare a comportamentului homosexual anormal, este alarmantă: cancer anal, chlamydia trachomatis, cryptosporidium, giardia lamblia, herpes simplex virus, HIV, virus papilloma uman (HPV), isospora belli, microsporidie, gonoree, hepatită virală tip B și C și sifilis.

Transmiterea sexuală a unora dintre aceste boli este atât de rară în rândul populației exclusiv heterosexuale încât aceste boli sunt practic necunoscute. Altele, deși apar și la heterosexuali, sunt în mod clar predominante la cei implicați în activități homosexuale.

Aceste boli, cu consecințe care merg de la tulburări grave și pericol de deces până la tulburări ușoare, includ hepatita A, giardia lamblia, entamoeba histolytica, virusul Epstein-Barr, neisseria meningitides, shigellosis, salmonellosis, pediculosis, scabie și campilobacter.

....o serie de foști homosexuali care renunțaseră la acest comportament de cinci ani și a constatat că 64% dintre bărbați și 43% dintre femei se considerau heterosexuali după tratament

Într-un studiu realizat de o revistă cunoscută pe bărbați, s-a constatat că bărbații aflați în uniuni homosexuale au rămas împreună pe o perioadă medie de doi ani, având relații sexuale și cu alți bărbați din afara relației.

În acest studiu realizat în Amsterdam, 86% dintre noile infecții cu HIV apăruseră la bărbații care se considerau "căsătoriți" cu alți bărbați.

Uniunile homosexuale generează traume emoționale și durere la nivel individul, dar afectează și societatea. A pune semn de egalitate între uniunile homosexuale și căsătorie este o înșelătorie.

"tinerii homosexuali, lesbiene și bisexuali se expun unui risc sporit de afecțiuni psihiatrice și comportamente sinucigașe."

Tinerii care sufereau de aceste tulburări aveau de patru ori mai multe șanse să sufere depresii majore, de trei ori mai multe șanse să sufere de anxietate generalizată, de aproape patru ori mai multe șanse să sufere de tulburări de comportament, de cinci ori mai multe șanse să sufere de dependentă de nicotină, de sase ori mai multe șanse să sufere de afecțiuni multiple și de peste sase ori mai multe șanse să aibă tentative de sinucidere.

""Când aveam cam 5-6 ani, am fost implicată într-o anumită activitate sexuală cu o fată de vârsta mea. De atunci am observat că eram atrasă de femei. Mă uitam mereu la femei, la trupul lor, dar încercam să ignor acest sentiment. ""

Unii bărbați cu atracții homosexuale s-au detașat defensiv de masculinitate în așa măsură încât orice activitate tipic masculină le declanșează un răspuns de teamă sau incapacitate

Aceste nouă studii arată că copiii crescuți de părinți homosexuali sau bisexuali au de aproximativ 7 ori mai multe șanse decât restul populației să dezvolte preferințe sexuale non-heterosexuale.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:53

Daca intr-un proces judecatorul da castig de cauza celui care isi sustine cu argumente legale ..dreptatea ....si
homosexualitatea era pana nu demult ilegala ...... ,
.acum obiceiurile vremii au evoluat(involuat!) si prostitutia mascata/nemascata /camuflata /fatisa ..sunt acum cucoane serioase de predat lectii sexuale ...
Promiscuitatea sexuala nu mai exista...se numeste acum comportament sexual deziinhibat ....
Noi evoluam ...cu toata poluarea ,cu toata inarmarea chimica ,atacuri bioteroriste ,cu comportament sexual exacerbat ....spre ...animalism ...degenerere ...autodistrugere ...
Mulți homosexuali argumentează că nu ei și-au ales această condiție a lor, ci s-au născut așa, comportamentul homosexual fiind natural pentru ei.

Dacă ceva nu a fost ales nu înseamnă însă că este înnăscut. Unele dorințe pot fi dobândite sau consolidate prin obișnuință și condiționare, și nu printr-o alegere conștientă. De exemplu, nimeni nu alege să fie un alcoolic, dar poate dobândi obiceiul de a consuma alcool. Așa cum cineva poate dobândi dorința de a bea (îmbătându-se repetat) fără a alege aceasta în mod conștient, cineva poate dobândi dorințe homosexuale (prin angajare în fanteziile și comportamentul homosexual) fără a alege aceasta în mod conștient.

Deoarece la oameni dorința sexuală este în mare măsura condiționată de cunoaștere (nu se poate explica biologic de ce anumite mirosuri, forme ale îmbrăcămintei sau forme ale lenjeriei intime stimulează din punct de vedere sexual), ar fi și mai neobișnuit dacă dorințele homosexuale nu ar fi supuse aceleiași condiționări cognitive.

Chiar dacă ar exista o predispoziție genetică spre homosexualitate (rezultatele studiilor în acest sens sunt neconcludente), comportamentul acesta rămâne nefiresc pentru că homosexualitatea nu este parte a modelului natural uman. Un comportament nu poate fi acceptat doar pentru faptul că există o predispoziție genetică spre el.

De exemplu, cercetările științifice sugerează că unele persoane se nasc cu o dispoziție ereditară spre alcoolism, dar nimeni nu va susține că acele persoane trebuie să își împlinească aceste dorințe înnăscute devenind alcoolice. Alcoolismul nu este un "stil de viață" acceptabil, așa cum nu este nici homosexualitatea.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 18:42

NEA TICULE ...ia fii atent ...dedicatie pt mata .....cum interpretezi ??? si asta-i ..,,.sectanta,,????

n timp ce regulile rituale impuse ale Vechiului Testament nu mai sunt obligatorii, exigențele lor morale sunt însă obligatorii. Dumnezeu poate da diferite reguli pentru diferite timpuri și culturi, dar cerințele sale morale sunt veșnice și obligatorii în toate culturile.

Confirmând ideea de mai sus, Noul Testament respinge deasemenea, în mod vehement, comportamentul homosexual. În Romani 1, Paul atribuie dorințele homosexuale unui refuz de a mărturisi și venera pe Dumnezeu. El spune: "Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci și femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii; asemenea și bărbații lăsând rânduiala cea după fire a părții femeiești, s-au aprins în pofta lor unii pentru alții, bărbați cu bărbați, săvârșind rușinea și luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor. Și precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoștință, așa și Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine. Aceștia, deși au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le și încuviințează celor care le fac" (Romani 1, 26-28, 32).

Pagini: << 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: