Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 10:49
De la: stefanludwig58, la data 2009-08-20 00:31:35homosexuali care se saruta in public arata gretos...la fel si ciinii imbarligati ... da ce poti sa le faci.?..
 Si daca era invers bre? adica homosexuali imbarligati si caini care se saruta in public , cum era ?  Eu am curaj sa mangai doi homo. cand se saruta , dar matale ai curaj sa mangai doi caini imbarligati ?
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 12:25
De la: alehin, la data 2009-08-20 02:07:19Cum D-le Karpov sa-i spanzuri de coada ....?aaaaaaaaaaaa ..pe caini ...nu-ntelesesem ...pai vezi ce parere are d-l TICU despre asta ? e voie de la imparatie ?
N-auzisi ca exista iubire si asta n-ai cum s-o interzici ? I-a vezi daca e de-acord pt el este pt o noua rasa care zice ca se cheama ,,Ia-ma Doamne stinge-mi neamul,,Da -te cu binele pe langa el si vezi ce faci ca el este cerberul lui trebuie sa-i arunci oase .... :
sml-happy0065:
Domn' Karpov ne-ar manca, precum vulpea pe gaina,
ca suntem afoni de tot si nu stim medicina
Supararea asta frate, tare rau o sa-l roada ,
de ce homo se saruta, si de ce au cainii coada !
Voie este ca sa-i spanzuri,chiar eu am sa zic amin,
ca sa fie multumiti, domn ' Karpov si Alehin !
Ticu
|
alehin
2584 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 13:04
De la: ticu, la data 2009-08-20 12:25:57De la: alehin, la data 2009-08-20 02:07:19Cum D-le Karpov sa-i spanzuri de coada ....?aaaaaaaaaaaa ..pe caini ...nu-ntelesesem ...pai vezi ce parere are d-l TICU despre asta ? e voie de la imparatie ?
N-auzisi ca exista iubire si asta n-ai cum s-o interzici ? I-a vezi daca e de-acord pt el este pt o noua rasa care zice ca se cheama ,,Ia-ma Doamne stinge-mi neamul,,Da -te cu binele pe langa el si vezi ce faci ca el este cerberul lui trebuie sa-i arunci oase .... :
sml-happy0065:
Eu am curaj sa mangai doi homo. cand se saruta , dar matale ai curaj sa mangai doi caini imbarligati ?
>
De la Alehin:
Pai ...bre mata ai curaj sa-i mangai ca poate stii de ce nu risti sau nu-ti pasa ....(vorbesc de homo) dar....eu prefer sa nu-i mangai nici pe unii nici pe altii ...bre...
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 13:50
Pt alehin:
Ma vad nevoit sa imi cer scuze. Nu am intentionat nici o secunda sa jignesc - si as fi socotit ca nu e nici o jignire cuprinsa in ceea ce am scris. Eu personal nu as avea nici o problema sa mi se spuna ca unele pareri ale mele sunt aberante. Asta nu as interpreta-o ca si cum eu sunt aberant, mai ales daca mi se aduc argumente de ce sunt aberante acele pareri. Totusi , daca tu asa o simti , imi cer scuze.
Ceea ce am spus avea urmatorul sens: orice parere fie ca e a ta , fie ca e a mea trebuie argumentata cumva. Eu nu gasesc multumitor un argument de genul - mie mi se pare nenatural ce fac ei (homosexualii) si deci trebuie sa interzicem.
O afirmatie pe care am facut-o este ca nu exista absolut nici o legatura intre homosexualitate si pedofilie , desi adesea se doreste confuzia celor doua notiuni. In realitate exista suficiente date statistice care arata ca e mult mai probabil ca pedofilii sa provina din mediul heterosexual decat din cel homosexual.
Daca vrei sa iti dai seama de un comportament jignitor uita-te la raspunsul lui karpov. Una este sa ataci parerile cuiva , alta este sa ataci persoana , aplicandu-i diferite epitete. Ma rog, eu nu am de gand sa raspund la fel.
Tot ce pot sa zic este - afirmatiile trebuie sustinute cu dovezi, altfel nu au nici o valoare. Deci o afirmatie de genul - "homoinizii tai e posibil sa fie bolnavi sau nascuti din parinti cu defecte genetice grave" , ne fiind sustinuta de dovezi, de cercetari care sa arate ca e intradevar asa , e doar o simpla afirmatie precum "apa fierbe la 50 grade". In realitate cercetarile arata ca nu e nimic in neregula cu parintii homosexualilor. Un alt indiciu ar putea fi faptul ca se constata comportamente homosexuale in lumea animala. Se prea poate ca asemenea concluzii la care s-a ajuns in urma cercetarilor sa nu ne convina. Se prea poate ca noi sa preferam ideea ca homosexualitatea este imorala. Insa ceea ce preferam sa credem nu este intotdeauna si adevarat.
Am vazut pe alte topicuri ca avem pareri similare - spre exemplu in priviinta existentei divinitatii. Vei fi poate de acord cu afirmatia ca multi oameni prefera sa creada in existenta divinitatii , ca sa isi poata explica un sens al vietii. Din pacate preferinta asta a lor nu inseamna ca e adevarata existenta divinitatii. Pentru asta nu exista dovezi care sa ne justifice credinta.
Ei bine , acelasi rationament se poate aplica si aici. Faptul ca unii prefera sa creada ca homosexualii sunt bolnavi mintal si ca trebuie sa se trateze , nu are valoare de dovada. E doar o parere , care trebuie sustinuta cu dovezi. Ba chiar mai mult , in acest domeniu exista studii facute care arata exact contrariul , adica ei nu sunt bolnavi mintal.
Desigur , imi dau seama ca o asemenea concluzie nu convine multora, insa intrebarea pe care ar trebui fiecare sa si-o puna este : in fata dovezilor care contravin propriilor pareri , prefer sa imi schimb parerea sau prefer sa ignor dovezile?
|
|
|
claudia_nistor
2 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 14:05
Nu este moral , este o "uraciune" asa o numeste Biblia, cititi in Levitic 18:22 si toti cei ce au astfel de pofte au mintea intunecata de Diavol care ii inseala zi de zi, dominandu-le gandirea cu pofte inselatoare, ptr. ca asta e scopul lui sa distorsioneze tot ce Dumnezeu a creat(familie,femeia ptr.barbat- ca altfel ii creea un barbat lui Adam, daca asta era bine ptr.el sau stim noi mai bine (noi care avem o intelepciune limitata, iar Dumnezeu are intelepciune desavarsita) ce ne implineste decat Dumnezeu ?? ...si tot ce nu e conform cu voia Domnului e de la Diavol, in privinta acestor pacate, in Romani 1:32 se spune : " Cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte" !!!
|" RAUL TRIUMFA PTR.CA BINELE STA DEOPARTE " !
|
K_M
3 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 14:16
Nu vreau sa-i judec, asta o face numai Dumnezeu, dar nici nu vreau sa-i vad pe strada!!!!!!!!! In nici un fel!!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 14:18
De la: alehin, la data 2009-08-20 13:04:01De la: ticu, la data 2009-08-20 12:25:57De la: alehin, la data 2009-08-20 02:07:19Cum D-le Karpov sa-i spanzuri de coada ....?aaaaaaaaaaaa ..pe caini ...nu-ntelesesem ...pai vezi ce parere are d-l TICU despre asta ? e voie de la imparatie ?
sml-happy0065:
Eu am curaj sa mangai doi homo. cand se saruta , dar matale ai curaj sa mangai doi caini imbarligati ?
De la Alehin:
Pai ...bre mata ai curaj sa-i mangai ca poate stii de ce nu risti sau nu-ti pasa ....(vorbesc de homo) dar....eu prefer sa nu-i mangai nici pe unii nici pe altii ...bre...
 Pe homo am curaj sa-i mangai , ca ei nu musca bre,ei se gadila, dar cainii musca, mai ales ca sunt in actiune !
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 14:20
De la: K_M, la data 2009-08-20 14:16:57Nu vreau sa-i judec, asta o face numai Dumnezeu, dar nici nu vreau sa-i vad pe strada!!!!!!!!! In nici un fel!!
sml-confused0067: Si dupa ce ii cunosti pe strada , daca nu fac nimic ?
Ticu
|
|
|
clinciudana
1 mesaj
Oras: Brasov
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 15:12
este obtiunea lor, dar pe ei chiar nu vreau sa-i vad sarutandu-se
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 15:15
De la: clinciudana, la data 2009-08-20 15:12:29este obtiunea lor, dar pe ei chiar nu vreau sa-i vad sarutandu-se saruta-i tu...poate renunta la obicei...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabymarinescu_pulsar
375 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 15:52
Intrebarea topicului era daca "este moral ca homosexualii sa se sarute in public?"
Eu spun NU,si asta repet nu este valabil numai pt ceai cu orientari sexuale deviate si anormale,ci pt TOTI oamenii.Acest lucru tine exclusiv de educatie si nu de lege,pt ca asa cum foarte bine remarca cineva pe pagina anterioara si cand vezi caini "imbarligati" te simti jenat mai ales daca esti cu iubita/sotia de brat.Ce diferenta mai este intre cei ce se saruta fara rusine (si fara bun-simt spun eu)si situatia descrisa mai inainte?Se sustine ca oamenii au mai mult discernamant ,aici cum stau lucrurile?
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 19:32
MISU Neculae zis Miseta (41 de ani), fost angajat al Direcþiei pentru Protecþia Copilului sector 3, a fost reþinut miercuri, pentru pedofilie, în zona Nerva Traian din Capitalã. El este acuzat cã racola minori din centrele de plasament pe care îi „vindea” apoi la diverse petreceri gay.
(+) Click pentru a mãri
Poliþia Capitalei continuã ancheta
Totodatã, fostul lucrãtor al Primãriei Sectorului 3 este acuzat de copii cã a întreþinut relaþii sexuale cu ei. Miºu Niculae era capul reþelei de pedofilie din care mai fãceau parte Nicolae Daniel Stoicovici (32 de ani) ºi Silviu Ionescu (30 de ani).
Cazul a fost preluat de poliþie dupã ce mai mulþi asistenþi sociali din cadrul Direcþiei pentru Protecþia Copilului Sector 3 au sesizat dispariþia unor copii din centrele de plasament.
Anchetatorii au stabilit cã, în perioada decembrie 2008 – iunie 2009, reþeaua condusã de Miºu Neculae a traficat cinci minori cu vârste între 14 ºi 15 ani. Aceºtia erau momiþi cu bani, telefoane mobile ºi alte bunuri, dupã care li se promitea cã vor fi duºi la petreceri la care veneau persoane importante din lumea modei.
În realitate, copii erau plasaþi la petreceri gay, unde erau abuzaþi sexual. Cei cinci minori au petrecut ºi câteva weekend-uri al munte împreunã cu Miºu Niculae ºi acoliþii sãi. Acolo au întreþinut raporturi sexuale orale ºi anale.
Miºu Neculae, care este ºi preºedintele Asociaþiei pentru Tinerii cu Probleme Sociale, a fost reþinut pentru infracþiunea de întreþinere de acte sexuale cu minori ºi va fi prezentat în faþa magistraþilor cu propunerea de arestare preventivã.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 20:42
De la: 999florin, la data 2009-08-19 13:37:55io zic sa-i impuscam sau sa construim romania de maine cu ei pe post de puscariasi lucrativi[sau sa-i ardem pe rug?!]
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
nonelyoo
31 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 20:55
Nu nu este.......dupa cum nu este moral ca zoofilii sa se sarute cu ratele
|
larababydoll
24 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 21:38
La ce fel de sarut va referiti? La ceva mai pasional sau doar la un simplul "pupat" pe buze?
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 22:29
PT Ticu
Pe homo am curaj sa-i mangai , ca ei nu musca bre,ei se gadila, dar cainii musca, mai ales ca sunt in actiune !
Pai de unde stiti ca nu musca ? .../ati incercat?
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 01:40
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 05:53
De la: karpov, la data 2009-08-20 19:32:49MISU Neculae zis Miseta (41 de ani), fost angajat al Direcþiei pentru Protecþia Copilului sector 3, a fost reþinut miercuri, pentru pedofilie, în zona Nerva Traian din Capitalã. El este acuzat cã racola minori din centrele de plasament pe care îi „vindea” apoi la diverse petreceri gay.
(+) Click pentru a mãri
Poliþia Capitalei continuã ancheta
Totodatã, fostul lucrãtor al Primãriei Sectorului 3 este acuzat de copii cã a întreþinut relaþii sexuale cu ei. Miºu Niculae era capul reþelei de pedofilie din care mai fãceau parte Nicolae Daniel Stoicovici (32 de ani) ºi Silviu Ionescu (30 de ani).
Cazul a fost preluat de poliþie dupã ce mai mulþi asistenþi sociali din cadrul Direcþiei pentru Protecþia Copilului Sector 3 au sesizat dispariþia unor copii din centrele de plasament.
Anchetatorii au stabilit cã, în perioada decembrie 2008 – iunie 2009, reþeaua condusã de Miºu Neculae a traficat cinci minori cu vârste între 14 ºi 15 ani. Aceºtia erau momiþi cu bani, telefoane mobile ºi alte bunuri, dupã care li se promitea cã vor fi duºi la petreceri la care veneau persoane importante din lumea modei.
În realitate, copii erau plasaþi la petreceri gay, unde erau abuzaþi sexual. Cei cinci minori au petrecut ºi câteva weekend-uri al munte împreunã cu Miºu Niculae ºi acoliþii sãi. Acolo au întreþinut raporturi sexuale orale ºi anale.
Miºu Neculae, care este ºi preºedintele Asociaþiei pentru Tinerii cu Probleme Sociale, a fost reþinut pentru infracþiunea de întreþinere de acte sexuale cu minori ºi va fi prezentat în faþa magistraþilor cu propunerea de arestare preventivã.
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 11:53
De la: The_Mole, la data 2009-08-20 13:50:25Pt alehin:
Ma vad nevoit sa imi cer scuze. Nu am intentionat nici o secunda sa jignesc - si as fi socotit ca nu e nici o jignire cuprinsa in ceea ce am scris. Eu personal nu as avea nici o problema sa mi se spuna ca unele pareri ale mele sunt aberante. Asta nu as interpreta-o ca si cum eu sunt aberant, mai ales daca mi se aduc argumente de ce sunt aberante acele pareri. Totusi , daca tu asa o simti , imi cer scuze.
Ceea ce am spus avea urmatorul sens: orice parere fie ca e a ta , fie ca e a mea trebuie argumentata cumva. Eu nu gasesc multumitor un argument de genul - mie mi se pare nenatural ce fac ei (homosexualii) si deci trebuie sa interzicem.
O afirmatie pe care am facut-o este ca nu exista absolut nici o legatura intre homosexualitate si pedofilie , desi adesea se doreste confuzia celor doua notiuni. In realitate exista suficiente date statistice care arata ca e mult mai probabil ca pedofilii sa provina din mediul heterosexual decat din cel homosexual.
Daca vrei sa iti dai seama de un comportament jignitor uita-te la raspunsul lui karpov. Una este sa ataci parerile cuiva , alta este sa ataci persoana , aplicandu-i diferite epitete. Ma rog, eu nu am de gand sa raspund la fel.
Tot ce pot sa zic este - afirmatiile trebuie sustinute cu dovezi, altfel nu au nici o valoare. Deci o afirmatie de genul - "homoinizii tai e posibil sa fie bolnavi sau nascuti din parinti cu defecte genetice grave" , ne fiind sustinuta de dovezi, de cercetari care sa arate ca e intradevar asa , e doar o simpla afirmatie precum "apa fierbe la 50 grade". In realitate cercetarile arata ca nu e nimic in neregula cu parintii homosexualilor. Un alt indiciu ar putea fi faptul ca se constata comportamente homosexuale in lumea animala. Se prea poate ca asemenea concluzii la care s-a ajuns in urma cercetarilor sa nu ne convina. Se prea poate ca noi sa preferam ideea ca homosexualitatea este imorala. Insa ceea ce preferam sa credem nu este intotdeauna si adevarat.
Am vazut pe alte topicuri ca avem pareri similare - spre exemplu in priviinta existentei divinitatii. Vei fi poate de acord cu afirmatia ca multi oameni prefera sa creada in existenta divinitatii , ca sa isi poata explica un sens al vietii. Din pacate preferinta asta a lor nu inseamna ca e adevarata existenta divinitatii. Pentru asta nu exista dovezi care sa ne justifice credinta.
Ei bine , acelasi rationament se poate aplica si aici. Faptul ca unii prefera sa creada ca homosexualii sunt bolnavi mintal si ca trebuie sa se trateze , nu are valoare de dovada. E doar o parere , care trebuie sustinuta cu dovezi. Ba chiar mai mult , in acest domeniu exista studii facute care arata exact contrariul , adica ei nu sunt bolnavi mintal.
Desigur , imi dau seama ca o asemenea concluzie nu convine multora, insa intrebarea pe care ar trebui fiecare sa si-o puna este : in fata dovezilor care contravin propriilor pareri , prefer sa imi schimb parerea sau prefer sa ignor dovezile?
De la Alehin :
Accept scuzele , nu era chiar nevoie nu m-am simtit jignita era de-ajuns sa observi si tu atitudinea ta ... parea una superioara ....ma simteam ca un copil scos la tabla sau ca era vreun fel de extemporal.....n-am inteles nici ca sunt aberanta (doar n-am mania persecutiei ) insa ma gandeam ca daca abordezi (pt inceput) pe cineva cu tonul ala ...urmatorul nivel care ar fi....
Legatura intre homosexualitate si pedofilie nu exista decat ca si comportament anormal sexual ....ca dpdv moral si mai ales legal exista mari dif ....ok Exista asemanarea la capitolul devianta ...ca legea spune acum ca homosexualii sunt in legalitate si vor sa intre intr-o,, normalitate ,,....nu stiu ce sa zic pt ca multe lucruri se intampla indiferent de vointa mea ,si pe care eu le consider anormale ...insa din pacate ....se spune ca intr-un grup cel mai inteligent individ ,pare un idiot ...exista un comportament mimat ,indus , --se spune ca un individ face intr-un grup si acte de eroism dar si actiuni iresponsabile ....ceea ce n-ar fi facut daca era singur ...oamenii isi creeaza in permanenta norme noi ....Toate astea (cu aprox) le-a spus Gustav Le Bon in cartea sa PSIHOLOGIA MULTIMILOR -excelenta carte ...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 18:41
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 18:47
Ticu
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2009, ora 00:54
hmm...
Ce o fi oare asa de speriat in ideea ca homosexualitatea se doreste acceptata ca normalitate?
De ce n-ar fi accceptata asa? Eu pot sa ma gandesc la cateva exemple de homosexuali care ma bucur ca au existat - Freddie Mercury e primul care imi vine in minte.
Pot sa inteleg parerea celor cu o anumita credinta in divinitate , pentru ca asa sunt preceptele crestine, musulmane , etc. Dar parerea celor care nu cred in asta si totusi numesc imorala homosexualitatea? Pe mine ma depaseste de ce cred asta.
Sunt convins ca se vor gasi unii care sa traga concluzia din opiniile mele ca eu as putea fi gay. Ei bine , imi pare rau sa va dezamagesc , dar nu sunt. Fata de prietenii mei adesea glumesc spunand - las' sa fie cat mai multi gay , ca imi raman mie mai multe femei.
Bineinteles ca imi dau seama ca probabil exista in egala masura si suficiente lesbiene , care desigur nu au nici o intentie sa ma includa si pe mine in jocurile lor, lucru pe care il gasesc revoltator.
Lasand gluma la o parte , nu vad nici un motiv pentru care (si aici ma adresez doar celor care nu se ghideaza dupa precepte religioase, ca in priviinta voastra inteleg motivatia) se poate numi imorala homosexualitatea. Imorala in raport cu ce?
Criteriul de baza pe care il aplic eu cand spun ca nu e catusi de putin imorala , este ca nu fac rau nimanui. Daca sunt indeplinite conditiile de consensualitate si discernamat - nu ma priveste. Daca mie imi place sa ma sarut cu o fata pe strada , de ce as interzice homosexualilor sa faca acelasi gest?
(in particular pentru cei care afirma ca sunt ofensati si de sarutul pe strada intre un baiat si o fata - get a life!)
Prevad un posibil raspuns la intrebarea de ce homosexualii nu pot fi tratati egal si o sa incerc sa il abordez de pe acum.
Acest posibil raspuns il deduc din exemplul lui karpov (apropo: felicitari! macar de data asta ai incercat sa aduci argumente) referitor la Misu Neculae zis Miseta.
Nu ma intelegeti gresit - in priviinta acelui individ, daca e vinovat de ceea ce scrie in articol, imi doresc sa il bage la bulau pentru multi ani.
Insa acel exemplu nu are putere de demonstratie a legaturii intre homosexualitate si pedofilie. Niciodata nu am afirmat pe undeva ca homosexualii or fi toti niste sfinti. Desigur ca se vor gasi uscaturi si printre ei ca printre toti ceilalti oameni. De aici insa pana la a generaliza - toti sunt la fel - e un pas destul de mare. Ceea ce trebuie demonstrat este - putem afirma pe baza unor dovezi ca sunt sanse mai mari ca un homosexual sa aiba vreo legatura cu pedofilia decat un heterosexual?
Nu cred ca exista vreun barbat care sa fi facut afirmatia ca Michael Jackson s-a dat la el , deci asta nu era homosexual , dar exista indicii destul de clare ca ar fi fost pedofil (desi nedovedit , pt ca au lasat balta ancheta).
Pe de alta parte - as putea oare sa propun interzicerea profesiunii de preot catolic in baza scandalurilor cu unii preoti si cu copiii de altar? (De fapt aici s-ar putea sa existe niste argumente care sa arate o legatura intre respectiva profesiune si sansa sa devii pedofil - la urma urmei daca nu ai voie la sex , frustrarile se acumuleaza si se rasfrang asupra celor pe care ii ai la indemana, asa cum se intampla si cu cei din inchisoare , care in afara inchisorii nu sunt homosexuali) Totusi - ar fi logic sa interzicem profesiunea doar in baza acelor scandaluri?
E foarte important felul cum se fac legaturi intre fapte.
In stirea pe care o prezinta karpov , se vorbeste despre un homosexual care e anchetat pentru pedofilie si prostitutie. Daca de aici veti trage concluzia ca toti homosexualii sunt asa va propun urmatoarea logica:
Hitler avea mustata - deci toti mustaciosii sunt suspecti ca potentiali dictatori ucigasi.
Sa nu votati mustaciosi!
Ave
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2009, ora 01:51
Pt The Mole
E u nu cred in niciun zeu-Dumnezeu inventat / adaptat de oameni ...deci nu mie teama de vreo divinitate ....eu ,,condamn homosexualitate asa cum condamn prostitutia ,i compromisul ,promiscuitatea sexuala ... ...intr-adevar nu ma afecteaza personal ,dar cred ca normalul este reprezentat de majoritate , de ce unii sunt considerati prosti ?in functie de cine ? ..presupun ca in functie de cei care gandesc altfel (si sunt desigur mai multi)..Pana la urma reactia mea si-a altora nu este a noastra personala ci una instinctuala ....
Este foarte logic ce ai spus tu ,eu cred ca reactiile individuale ...cel putin in cazul meu tin de subconstient ...imprimat genetic de-a lungul generatiilor si manifestat subconstient ...Oricum asta spune ca ....vorba lui Richard Dawkins exista gena egoista care tinde sa perpetueze genetic formula cea mai buna pt supravietuire..
|
lauraalexianis
2 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2009, ora 15:29
Nu am nimic cu homosexualii, nici cu alte categorii care nu fac rau copiilor sau celor din jur. Dar nu sunt de acord cu acest gen de manifestare publica...( saruturi si alte tandreturi). Aceste semne de iubire ar fi bine sa ramana in intimitatea unui spatiu intim deoarece nasc intrebari copiilor nostri de la o varsta mult prea frageda, intrebari a caror raspuns devine o ambiguitate datorita lipsei unor informatii esentiale caracteristice varstei. Si asa ne este destul de greu sa le explicam copiilor de pana in 13 ani ce sunt violatorii si pedofilii si de ce nu trebuie sa mai aiba incredere in nimeni cand sunt singuri. Sunt destul de dezorientati copiii nostri atunci cand religia ii invata ce ne tragem din Adam si Eva, biologia da vina pe maimute si parintii pe berze! Ne e destul de greu sa le explicam procedeul tehnologic care sta la baza venirii lor pe lume...mai ales ca sunt prin definitie curiosi si incearca sa inteleaga cu mintea lor limpede cum se asambleaza mami cu tati de rezulta un copil! Nu vrem sa ii dezorientam definitiv cu comportamente mai putin firesti, ca cele ale homosexualilor sau travestitilor. Nu vrem sa le ofertam spre testare si alte variante decat cele patologic firesti. Copilul meu , la 7 ani, intrebat fiind de catre un prieten de aceeasi varsta...cum se numeste " cand se pupa doi barbati"....a raspuns simplu : GHINION!
|
gabymarinescu_pulsar
375 mesaje
|
Postat pe: 23 August 2009, ora 23:08
Cred xca totusui cel mai corect raspuns ar fi"hai siktir!"
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 04:54
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
4 mesaje
|
Postat pe: 24 August 2009, ora 12:28
Nu sunt deranjata de manifestarile de afectiune (tinut de mana, dupa gat sau chiar un scurt "pupic"), fie ca este vorba de un cuplu homo sau hetero; este depasirea acestei limite si trecerea la manifestari erotice, care se subordoneaza intimitatii, care denota lipsa de respect fata de tine insuti, in primul rand, si apoi fata de "publicul spectator"; repet, fie ca e vb de cuplu homo sau hetero.
Cat despre latura educativa, copilul poate fi facut sa inteleaga ca 2 oameni se tin de mana din prietenie, pt a-si manifesta afectiunea si grija unul fata de celalalt, insa vor fi la fel de socati si/sau dezgustati de un "preludiu" in toata regula, indiferent de apartenenta cuplului la o orientare sau alta.
Nu ma lezeaza catusi de putin ca doi oameni arata discret ca impartasesc cel mai frumos sentiment din lume: au dreptul sa-l traiasca si sa-l simta fata de cine vor, atata timp cat manifestarile lui sunt ingenue, nonagresive, noninvazive si nondisturbante- in raport cu el insusi,cu partenerul, cu societatea.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 17:43
 Da , este moral daca este moral si la hetero, ambele stari se bazeaza pe sentimente, si homo sunt oameni normali ca si hetero . ! si relatia lor este normala ca si hetero !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 17:46
De la: 999florin, la data 2009-08-24 04:54:41
 Domnu' Florin , unde ai gasit clipul asta bre, ca vreau si eu sa-l postez pe forumul Grace ?
Ticu
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 17:53
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|