Info
x
Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
|
Fosta membra 9am.ro 41 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 23:30
De la: ticu, la data 2009-07-30 19:04:30De la: gitanaisa, la data 2009-07-30 18:51:33daca un cuplu de acelasi sex se saruta in public de ce noi...homosexualii si lesbienele sa nu ne sarutam?......sa li se interzica si lor atunci nu vom mai zice nimic...eu sunt lesbi si chiar daca fac unii mishto nu imi reneg orientarea sexuala si ma expun cu persoana iubita...atunci cand simt ..o sarut....ar fi imoral...sa facem sex in public.....si cui nu-i place sa nu se uite ....nu va pune nimeni sa va UITATI LA NOI ca la niste ANORMALI cum ziceti voi? ce inseamna pt noi anormalitatea? unii dintre voi sunt asa zisi ANORMALI fara sa fie homosexuali ......:)...asa ca nu ne mai condamnati...ca nu sunteti DUMNEZEU...lasati-L pe EL sa ne judece...voi traiti-va viata...ca veti muri uitandu-va in curtea vecinului!!!! deci recunosti ca Vadim e nebun
|
|
Fosta membra 9am.ro 147 mesaje Membru din: 8/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:02
De la: vaneamarin, la data 2009-07-30 20:44:23De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 07:53:43.Pacat ca tot mai multi considera erijarea in aparatori ai acestor bolnavi mintali(care desigur in alte privinte pot fi oameni normali) cred tot mai mult ca ei sunt o elita de "destupati"in vreme ce noi ceilalti "contra" suntem incuiati. Nu pot sa ma abtin si sa nu adaug: “Toate evolutiitle în gandire si conduita trebuie mai intai sa fie considerate erezii si greseli.” George Bernard Shaw
Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 14:03
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 18:17:01Nu numai ca nu m-a lasat "paf",ci chiar mi-a dat apa la moara!!Nu am nimic frate sau soro impotriva placerii lui deviate sexualenchiar nu-i treaba mea,dar daca mi se pune intrebarea,am si eu un raspuns!Daca nu se doreste raspunsul,sa nu se mai puna intrebarea!Nu ma intereseaza si nici nu ma doare de ce-i intra altuia-n ...undeva,dar asta chiar nu inseamna ca chiar ar trebui sa ma prosternez in fata anormalitatii lor,prefer sa n-o vad! Jura-te matale ca daca vezi doua lesbiene facute bine iubindu-se in pat, stai nepasator ! Cred ca umpli un lighean de saliva !!! Asa am patit eu !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 14:13
De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-30 23:30:56De la: ticu, la data 2009-07-30 19:04:30De la: gitanaisa, la data 2009-07-30 18:51:33daca un cuplu de acelasi sex se saruta in public de ce noi...homosexualii si lesbienele sa nu ne sarutam?......sa li se interzica si lor atunci nu vom mai zice nimic...eu sunt lesbi si chiar daca fac unii mishto nu imi reneg orientarea sexuala si ma expun cu persoana iubita...atunci cand simt ..o sarut....ar fi imoral...sa facem sex in public.....si cui nu-i place sa nu se uite ....nu va pune nimeni sa va UITATI LA NOI ca la niste ANORMALI cum ziceti voi? ce inseamna pt noi anormalitatea? unii dintre voi sunt asa zisi ANORMALI fara sa fie homosexuali ......:)...asa ca nu ne mai condamnati...ca nu sunteti DUMNEZEU...lasati-L pe EL sa ne judece...voi traiti-va viata...ca veti muri uitandu-va in curtea vecinului!!!! Nu, nu-i nebun , este foarte lucid, nu inseamna ca daca sunt puncte , cu care nu putem sa fim de acord, este nebun ! Ex; sunt in PRM oameni care sunt de acord cu votul unimominal, el nu e, asta nu inseamna ca e nebun!
Ticu
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:06
De la: machu_picciu, la data 2009-07-29 14:55:44:))) ma faci sa rad 9am081418:)))nu este o boala,este chiar o chestie genetica dovedita,exista din toate timpurile homosexualitate doar ca nu erau vremurile de acum,iar pe voi nu stiu ce va intereseaza cu cine dorm homosexualii in pat?ce nu v-au platit chiria?va fura femeile/barbatii?chiar nu inteleg de unde atata minte scurta la noi la romani,treziti-va frate ,emancipati-va ca o sa muriti in mediocritate si e vai de curu vostru Exact cum spuneam!!Daca suntem pentru inseamna ca ne-am emancipat(!?!?)Daca suntem impotriva ramanem de caruta(?!).Vai de ...curul vostru emancipatilor!!Nu multumesc,prefer sa-mi mentin parerea si sa ii numesc bolnavi-mintali din vreme ce sunt deviati in comportamentul sexual,decat sa ma "inrolez" intr-o" elita" de KKT ! |
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:10
De la: vaneamarin, la data 2009-07-30 20:44:23De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 07:53:43.Pacat ca tot mai multi considera erijarea in aparatori ai acestor bolnavi mintali(care desigur in alte privinte pot fi oameni normali) cred tot mai mult ca ei sunt o elita de "destupati"in vreme ce noi ceilalti "contra" suntem incuiati. |
|
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:16
De ce esti tendentios si incorect domnule?Eu nu condamn pe nimeni,citeste mai atent si ai sa vezi ca esti tendentios in aceasta acuza,eu sunt de parere ca a se saruta in public nu este de "premiat"nimeni indiferent de orientare sexuala,mi se pare o lipsa de bun simt,dar ca sa mai si "premiem"pe aceia care fac acest lucru avand si o orientare ANORMALA mi se pare o mare prostie facuta in numele unei false deschideri de idei ,sau chiar a emanciparii !!Adica ,nu inteleg de ce dvs aici,care ma puneti la zid tocmai in numele pretinsei mele intolerante nu dati dovada deloc de toleranta !Nici nu simt nevoia,am mai spus-o,am curajul sa-mi sustin ideile chiar daca ele sunt "demodate"sau depasite de vremuri...si deschideri !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 20:56
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-31 19:16:06De ce esti tendentios si incorect domnule?Eu nu condamn pe nimeni,citeste mai atent si ai sa vezi ca esti tendentios in aceasta acuza,eu sunt de parere ca a se saruta in public nu este de "premiat"nimeni indiferent de orientare sexuala,mi se pare o lipsa de bun simt,dar ca sa mai si "premiem"pe aceia care fac acest lucru avand si o orientare ANORMALA mi se pare o mare prostie facuta in numele unei false deschideri de idei ,sau chiar a emanciparii !!Adica ,nu inteleg de ce dvs aici,care ma puneti la zid tocmai in numele pretinsei mele intolerante nu dati dovada deloc de toleranta !Nici nu simt nevoia,am mai spus-o,am curajul sa-mi sustin ideile chiar daca ele sunt "demodate"sau depasite de vremuri...si deschideri ! Domnule ,nu va pune nimeni la zid.Faptul ca nu va impartasesc ideile si radicalismul (nu conteaza ca este fata de homosexuali,nu imi place radicalismul sub orice forma, iar dumnevoastra, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, dati dovada de radicalism) nu inseamna pus la zid .Un forum este un loc unde si dumneavoastra si eu, ne spunem liber parerea si NE PUTEM CONTRAZICE CIVILIZAT .Nu trebuie sa ajungem la o parere comuna,este chiar interesant sa gandim diferit cat timp ne putem sustine parerile civilizat si argumentat .Acum am intels mesajul dumnevoastra :nu va deranjeaza homosexualitatea pe care o priviti ca "ANORMALITATE"(CANCERUL este NORMALITATE?) ci ...sarutul in locuri publice, INDIFERENT DE ORIENTAREA SEXUALA .In acest caz problema dumnevoastra este una mult prea complexa. Trebuie lamurit pe cine si de ce deranjeaza sarutul in public! .Imi puteti spune ce anume va deranjeaza la un baiat si o fata care se saruta in parc ?PS:Regret ca ma considerati " tendentios si incorect ".Am fost doar tendentios ,incorect din punctul meu de vedere deloc.Tendentios am fost (in sensul DEX " care urmãreºte un anumit scop")deoarece m-am gandit ca ne va ajuta in comunicare .
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:43
romtar
1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:05 Citeaza Raspunde romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44 Modifica Citeaza Raspunde Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important. Succes la cercetari care va stau lesne la indemana! Raporteaza abuz de limbaj romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55 Modifica Citeaza Raspunde IN ATENTIA TA, VANEAMARIN! Pari destupat, informat(izat),rascolitor, curios din fire si...incapatanat! Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT. CITESTE SI DA MAI DEPARTE!... Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia! Raporteaza abuz de limbaj Raporteaza abuz de limbaj 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:06 Citeaza Raspunde romtar55@yahoo.com-adresa unde se primesc injuraturi,urari de bine si alte blesteme Raporteaza abuz de limbaj Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. |
|
Fosta membra 9am.ro 56 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 August 2009, ora 15:53
Homosexualitatea, chiar este o anormalitate, dar stim ca ea a existat decand lumea, alaturi de alte anormalitati. De vreme ce ea nu ne afecteaza personal, spre a nu o scoate in evidenta mai mult, trebuie tratata cu indiferenta. Eu nu sunt asa, dar nici nu-i condam, ptr. ca ei ptr. ''DRAGOSTEA" lor, lupta mai mult decat cei normali, de vreme ce-si permit sa se afiseze!
FDO
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 14:54
De la: 9am094523, la data 2009-08-05 15:53:09 Homosexualitatea, chiar este o anormalitate, dar stim ca ea a existat decand lumea, alaturi de alte anormalitati. De vreme ce ea nu ne afecteaza personal, spre a nu o scoate in evidenta mai mult, trebuie tratata cu indiferenta. Eu nu sunt asa, dar nici nu-i condam, ptr. ca ei ptr. ''DRAGOSTEA" lor, lupta mai mult decat cei normali, de vreme ce-si permit sa se afiseze! Nu inteleg de ce este anormalitate, dar imi place logica postata . !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 6 August 2009, ora 15:14
nu este adevarat ca homo esti normal ca si hetero, doar ca fizic sa zic,,insa moral nu esti, ...in ceea ce priveste activitatea sexuala esti"chior" nu vezi ca faci sex cu acelasi fel de om cum esti tu?, poate il iubesti ca prieten dar in nici un caz la pat, ce tot te faci ca nu intelegi si un copil de 6 ani si-ar da seama cand se saruta in public cu un copil de genul sau......hai ca nu mai postez, poti sa-mi zici orice esti deplasat mintal, un om normal isi da seama ca nu e voie, nu e bine, nu e corect, nu e normal, nu e religios , cum vrei tu s-o iei, deci nue normal sa faci sex cu genul tau, cit de urit este ca tu barbat sa faci sex cu alt barbat? fa-ti o poza, fa-ti un film sa vezi , si apoi uita-te cum fac dragoste un barbat si o femeie, indragostiti fiind unul de altul, asa ca 2 barbati sau 2 femeie se iubesc ca prietenie f bine si frumos dar sa continuie dragostea la pat e absurd, e o porcarie si nici macar sa perpetuieze specia nu pot.........pa, mai desteptule
|
|
Burrrt 42 mesaje Membru din: 29/06/2009 |
Postat pe: 7 August 2009, ora 03:25
Hai relaxati-va cu muzica !!!! Putin pian
Si nu va ganditi la prostii ca astia 2 is fratzi !!
Burta...verde
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 7 August 2009, ora 07:05
Nu suport acesti tip de oameni, sunt desgustatori in public, am vazut atitea pe unde am umblat, poate numai familia lor ii aproba, dar in rest sunt huiduiti.....
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 17:50
De la: crinado, la data 2009-08-06 15:14:59nu este adevarat ca homo esti normal ca si hetero, doar ca fizic sa zic,,insa moral nu esti, ...in ceea ce priveste activitatea sexuala esti"chior" nu vezi ca faci sex cu acelasi fel de om cum esti tu?, poate il iubesti ca prieten dar in nici un caz la pat, ce tot te faci ca nu intelegi si un copil de 6 ani si-ar da seama cand se saruta in public cu un copil de genul sau......hai ca nu mai postez, poti sa-mi zici orice esti deplasat mintal, un om normal isi da seama ca nu e voie, nu e bine, nu e corect, nu e normal, nu e religios , cum vrei tu s-o iei, deci nue normal sa faci sex cu genul tau, cit de urit este ca tu barbat sa faci sex cu alt barbat? fa-ti o poza, fa-ti un film sa vezi , si apoi uita-te cum fac dragoste un barbat si o femeie, indragostiti fiind unul de altul, asa ca 2 barbati sau 2 femeie se iubesc ca prietenie f bine si frumos dar sa continuie dragostea la pat e absurd, e o porcarie si nici macar sa perpetuieze specia nu pot.........pa, mai desteptule: sml-confused0067: Da, dar cand vezi doua tipe facute bine iubindu-se intre ele, ehee, cat am salivat eu la o scena din asta!- serios, nu asa se gandeste, ai auzit de cuvantul iubire ,sentimente ? nu confunda iubirea cu prietenia. Iubirea nu tine cont carui sex apartii,stii ca si ei au gelozie ca si hetero ?; actul sexual este un instinct cu care ne nastem toti , si trebuie consumat ca cer hormonii, si daca sunt persoane de acelasi sex care se iubesc , il consuma impreuna, cine iti da dreptul sa -l obligi sa-l consume cu patener de sex opus daca nu-l iubeste ? Nu mai umblati legati la ochi si vedeti cum e lumea reala ,asa ca e moral si normal. !
Ticu
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 17:51
De la: iuri_blioju, la data 2009-08-07 07:05:31 OOO, ce mai face domnul, tot prin nisipuri?
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2009, ora 18:06
De la: ticu, la data 2009-08-07 17:50:00SODOMA si GOMORADe la: crinado, la data 2009-08-06 15:14:59nu este adevarat ca homo esti normal ca si hetero, doar ca fizic sa zic,,insa moral nu esti, ...in ceea ce priveste activitatea sexuala esti"chior" nu vezi ca faci sex cu acelasi fel de om cum esti tu?, poate il iubesti ca prieten dar in nici un caz la pat, ce tot te faci ca nu intelegi si un copil de 6 ani si-ar da seama cand se saruta in public cu un copil de genul sau......hai ca nu mai postez, poti sa-mi zici orice esti deplasat mintal, un om normal isi da seama ca nu e voie, nu e bine, nu e corect, nu e normal, nu e religios , cum vrei tu s-o iei, deci nue normal sa faci sex cu genul tau, cit de urit este ca tu barbat sa faci sex cu alt barbat? fa-ti o poza, fa-ti un film sa vezi , si apoi uita-te cum fac dragoste un barbat si o femeie, indragostiti fiind unul de altul, asa ca 2 barbati sau 2 femeie se iubesc ca prietenie f bine si frumos dar sa continuie dragostea la pat e absurd, e o porcarie si nici macar sa perpetuieze specia nu pot.........pa, mai desteptule:
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
deke_15 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 August 2009, ora 21:55
Bineinteles. La fel de moral ar fi ca in urmatoarele 24h intregilor familii ale acestora sa li se confiste averile si proprietatile, sa li se stearga pana si cnp-ul din orice urma de baza de date existenta si sa fie vanduti Chinei ca potentiali donatori de organe. si uite asa in 3 zile am iesi din criza.
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2009, ora 02:27
De la: vaneamarin, la data 2009-07-30 20:44:23De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 07:53:43.Pacat ca tot mai multi considera erijarea in aparatori ai acestor bolnavi mintali(care desigur in alte privinte pot fi oameni normali) cred tot mai mult ca ei sunt o elita de "destupati"in vreme ce noi ceilalti "contra" suntem incuiati. S-avem pardon, d-le Vanea ce comparatie este asta cu cancerul -este o chestiune de alegere? (bine ai sa spui ca nici homosexualii nu aleg)produce prozeliti? -homosexualitatea tine de un defect genetic sau hormonal -dar nu este mortala ! NU este grav ca exista ,au existat dintotdeauna ,grav este ca unul tolerant ca dumneata lasa indiferent sa prolifereze fenomenul...eu cred ca nici prostituatele nu sunt lasate de la Dumnezeu asa ,e o chestie de timp si conjunctura ,asa ca multi homosexuali sunt de fapt cred niste heterosexuali ratati ,frustrati ,care si datorita dvs ajung sa creada ca fac parte dintr-o elita sexuala , Domnule Vanea ,natura (sau D-zeu daca vreti are o metoda -RADICALA (din pacate pt noi muritorii ) -SELECTIA NATURALA care nu tine cont ca X era este fratele, mama, copilul ,sotia cuiva...te-ai abatut de la regula...OUT ...numai ca atunci cand omul emite judecati de valoare ,cand se substituie ..sa spunem (de dragul multora...unui Creator ..devine un balci ieftin ...Foarte foarte grav este ca pe homosexuali ii impinge nevoia in gara sau in diverse spelunci sa-si racoleze parteneri sexuali (bunenteles contra cost)dar ce va impinge pe voi astia normalii sa le tineti palma (cum se spune)....Era o vorba care spunea ...ca nu este grav doar ca se intampla in lume atatea crime ci ...ca atatia oameni trec indiferenti pe langa ele ...ganditi-va putin ...o crima ...si cel caruia nu-i pasa ..Nu este o crima sa fii homosexual, dar in lume toate abaterile de la regula sunt catalogate cumva ,,,cel care se naste cu un defect congenital cardiac,cu sindrom Dawn ...au o incadrare intr-un grad de handicap...raportat la ce sunt considerati ..cu handicap ...nu la o normalitate ?
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:58
De la: alehin, la data 2009-08-09 02:27:34De la: vaneamarin, la data 2009-07-30 20:44:23De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 07:53:43.Pacat ca tot mai multi considera erijarea in aparatori ai acestor bolnavi mintali(care desigur in alte privinte pot fi oameni normali) cred tot mai mult ca ei sunt o elita de "destupati"in vreme ce noi ceilalti "contra" suntem incuiati. |
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:04
S-avem pardon,eu nu am spus niciodata ca as condamna,ce aveti ceva la cap?Am spus ca nu este de bun simt,mi-am permis sa-i fac doar nesimtiti sa-si etaleze simtamintele lor in public!Ba,mai mult,am spus ca daca este vorba si depre un cuplu NORMAL,adica viabil reproductiv,de doi tineri de sexe opuse nu este de bun simt sa faca acest lucru(sa se sarute)in public.Nu am condamnat pe nimeni,fiecare este dupa parerea mea liber sa faca tot ce doreste daca faptele respective nu fac rau altora.Si cand am spus acest lucru am subliniat ca drepturile lor(ale homosexualilor)trebuie ingradite de ADOPTIE .Si am explicat si de ce:puterea exemplului ESTE nociva pt un copil ce este poate normal ca orientare sexuala.Personal nu am complexe asa cum tendentios am fost acuzat,am vorbit doar de etica.
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:25
De la: deke_15, la data 2009-08-07 21:55:05Bineinteles. La fel de moral ar fi ca in urmatoarele 24h intregilor familii ale acestora sa li se confiste averile si proprietatile, sa li se stearga pana si cnp-ul din orice urma de baza de date existenta si sa fie vanduti Chinei ca potentiali donatori de organe. si uite asa in 3 zile am iesi din criza. Conceptie la nivel de parchet.; mai sus nu se poate?
Ticu
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:42
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-08-09 19:04:39S-avem pardon,eu nu am spus niciodata ca as condamna,ce aveti ceva la cap?Am spus ca nu este de bun simt,mi-am permis sa-i fac doar nesimtiti sa-si etaleze simtamintele lor in public!Ba,mai mult,am spus ca daca este vorba si depre un cuplu NORMAL,adica viabil reproductiv,de doi tineri de sexe opuse nu este de bun simt sa faca acest lucru(sa se sarute)in public.Nu am condamnat pe nimeni,fiecare este dupa parerea mea liber sa faca tot ce doreste daca faptele respective nu fac rau altora.Si cand am spus acest lucru am subliniat ca drepturile lor(ale homosexualilor)trebuie ingradite de ADOPTIE .Si am explicat si de ce:puterea exemplului ESTE nociva pt un copil ce este poate normal ca orientare sexuala.Personal nu am complexe asa cum tendentios am fost acuzat,am vorbit doar de etica. De la Alehin Eu i-am raspuns d-lui Vanea , dar referitor la ,,aveti ceva la cap ?,, vad ca dvs aveti o claie de par si niste ochelari ...doar atat ?
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 19:49
“Toate evolutiitle în gandire si conduita trebuie mai intai sa fie considerate erezii si greseli.” George Bernard Shaw De la Alehin
|
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 09:33
De la: alehin, la data 2009-08-09 02:27:34De la: vaneamarin, la data 2009-07-30 20:44:23De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 07:53:43.Pacat ca tot mai multi considera erijarea in aparatori ai acestor bolnavi mintali(care desigur in alte privinte pot fi oameni normali) cred tot mai mult ca ei sunt o elita de "destupati"in vreme ce noi ceilalti "contra" suntem incuiati. Eu am spus ,si repet,ca daca homosexualitatea este o boala atunci nu vad pentru ce trebuie condamnata.Am dat cancerul drept exemplu deoarece si cancerul este o boala iar faptul ca acea boala este sau nu mortala nu are ABSOLUT DELOC relevanta.Daca insa va cramponati in aceasta deosebire atunci aleg pojarul ,raceala sau orice alta boala care nu este mortala si revin cu intrebarea :trebuie condamnata raceala ?ESTE NORMAL SA CONDAMNAM O BOALA ? Cum puteti ajunge sa spuneti ca homosexualii datorita mie ajung sa se creada o elita sexuala ?Asta este asa o absurditate incat nici macar nu ma voi obosi sa o comentez. Mai departe spuneti ca "nu este o crima sa fii homosexual, dar in lume toate abaterile de la regula sunt catalogate cumva ,,,cel care se naste cu un defect congenital cardiac,cu sindrom Dawn ...au o incadrare intr-un grad de handicap...raportat la ce sunt considerati ..cu handicap ...nu la o normalitate ".Ce anume ati vrut sa spuneti aici ,chiar sunt curios?Trebuie sa fim intoleranti cu cei care au sindrom Down sau cu cei care au defecte congenitale cardiace ?Eu despre INTOLERANTA vorbeam,iar dumnevoastra despre catalogarea afectiunilor pe grade de handicap
|
|
abcynthia 32 mesaje Membru din: 17/03/2009 |
Postat pe: 10 August 2009, ora 10:32
funny dezbaterea dumneavoastra. as vrea sa va reamintesc ca, de fapt, intrebarea asta a pornit de la contextul daca este moral ca un cuplu gay sa se sarute in PUBLIC si s a ajuns la o paruiala in toata regula. dupa parerea mea pe care nu mi a cerut o nimeni, NU. nu este moral ca homosexualii sa se sarute in public la fel cum nu este moral ca nici cuplurile hetero sa se sarute in public, pentru un motiv foarte simplu si anume ca "in public" adica eu inteleg prin asta "pe strada" trec si copii mici, care, spun psihologii, invata prin imitatie. deci nu mi se pare normal, moral si cum mai vreti dumneavoastra sa-i expunem unor imagini care si pe noi ca adulti ne socheaza. nu este normal scandalul iscat in jurul lor pentru ca nu face nimic altceva decat sa atraga atentia asupra unor oameni care pot fi foarte cumsecade ca oameni, nu ii apar, nu ii judec, nu ma intereseaza pur si simplu dar subliniez ca este jenant sa vezi pana si un cuplu hetero ca se saruta in drum, cu atat mai ciudat mi s ar parea sa vad un cuplu gay. pentru ca strada este un spatiu public iar sarutul este un act intim deci... incongruenta!!!
|
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 10:50
De la: abcynthia, la data 2009-08-10 10:32:33funny dezbaterea dumneavoastra. as vrea sa va reamintesc ca, de fapt, intrebarea asta a pornit de la contextul daca este moral ca un cuplu gay sa se sarute in PUBLIC si s a ajuns la o paruiala in toata regula. dupa parerea mea pe care nu mi a cerut o nimeni, NU. nu este moral ca homosexualii sa se sarute in public la fel cum nu este moral ca nici cuplurile hetero sa se sarute in public, pentru un motiv foarte simplu si anume ca "in public" adica eu inteleg prin asta "pe strada" trec si copii mici, care, spun psihologii, invata prin imitatie. deci nu mi se pare normal, moral si cum mai vreti dumneavoastra sa-i expunem unor imagini care si pe noi ca adulti ne socheaza. nu este normal scandalul iscat in jurul lor pentru ca nu face nimic altceva decat sa atraga atentia asupra unor oameni care pot fi foarte cumsecade ca oameni, nu ii apar, nu ii judec, nu ma intereseaza pur si simplu dar subliniez ca este jenant sa vezi pana si un cuplu hetero ca se saruta in drum, cu atat mai ciudat mi s ar parea sa vad un cuplu gay. pentru ca strada este un spatiu public iar sarutul este un act intim deci... incongruenta!!! Ce anume va deranjeaza la doi adolescenti ,un baiat si o fata,care se saruta ?Am vazut fel si fel de reactii la asa ceva.Unii zambesc cu nostalgie ,altii se uita si nu schiteaza absolut nimic,unii se stramba dezgustati,am vazut chiar un proletar manios care a injurat doi tineri care se sarutau si i-a jignit in toate felurile in numele moralei comuniste.Eu sunt in prima categorie iar un baiat si o fata care se saruta, nu imi produc revolta ci doar bucuria ca vad doi tineri care se iubesc .Revolta imi produc "proletarii" ca cel despre care va vorbeam |
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 18:10
De la: vaneamarin, la data 2009-08-10 09:33:12De la: alehin, la data 2009-08-09 02:27:34De la: vaneamarin, la data 2009-07-30 20:44:23De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 07:53:43.Pacat ca tot mai multi considera erijarea in aparatori ai acestor bolnavi mintali(care desigur in alte privinte pot fi oameni normali) cred tot mai mult ca ei sunt o elita de "destupati"in vreme ce noi ceilalti "contra" suntem incuiati. De la Alehin: Domnule Vanea desi pe alt topic ati spus ca ,,va este scarba sa mai su cititi ce am scris eu ,vad totusi ca ori va tratati simptomul ,ori o tineti tot asa ..ma rog am sa raspund dar pe viitor daca mai veniti cu interpelari de-astea,, subtile ,,am sa va ignor probabil nu va intereseaza sa purtati un dialog (polemica) constructiv ,nu jucati nici fotbal nici bunjee -jumping, nu faceti in timpul liber(va mai descarca adrenalina ,frustrarile )si ati gasit ca e mai ieftin si comod asa.... Eu nu am spus niciodat ca as condamna homosexualii (vorbiti ce trebuie cui trebuie -nu va mai dati justitiar )dar am spus ca daca este o boala ,primul pas este sa-i pui un diagnostic ,dar si mai devreme este sa-ti dai seama ca ai boala respectiva, ce comparatii aberante cu pojarul sau cancerul ? ...atunci cand vezi ca ti-a aparut ceva pe piele sau ai niste manifestari fizice (ex durere ) vezi si singur ca este ceva in neregula si te duci la medic....cum sa compari o boala care se manifesta in plan fizic cu un comportament deviant (asta tine de o minima cultura generala .Eu cred ca un schizofrenic in veci n-o sa mearga singur la medic ,de obicei il duc apartinatorii si de multe ori nici aia nu-si dau seama ca este ceva in neregula cu ei pana nu dau foc la casa ,omoara pe cineva ...in planul asta trebuie facuta comparatie ..un om fara un picior ,cu ciroza de ex ,-ma rog toate afectiunile fizice nu au un impact negativ social decat daca sunt contagioase ..dar noi vorbim deja de un fenomen social ..daca trebuie sa fim toleranti cu devianta eu zic in logica dumitale sa organizam niste tabere de copii special pt nesatuii de pedofili ,ca sa fie totul organizat si sa fim intelegatori cu oamenii nu ? sa facem niste ferme de vaci, oi, capre pentru zoofili ca si ei tot oameni sunt nu ? si sufera saracii ....Zilele aste au fost niste articole in presa ,niste jurnalisti chiar au mers si au discutat cu aurolaci,homeless-i aflati pe la Gara de Nord -mai toti (erau mai multi minori )spuneau ca sunt folositi (ca sa nu spun altfel ) si problema lor era ca unii au primit mai multi bani si altii mai putin ,si povesteau ca se intampla asta saptamanal ,ei duc mai departe ,,flagelul,, si comportamentul deviant ca pe unul firesc Ei nu sunt cazuri izolate dar sunt mai la indemana ..Distinctia asta cu tolerant -intolerant trebuie facuta odata ce ai definit termenii normal - anormal si distinctia asta n-o faci numai in plan fizic asa cu faci dumneata -dupa logica dumitale daca nu are un picior un plus si nu te afecteaza direct sunt liberi cu totii sa-si faca si partid daca vor ,sa-si aleaga si imparat si ceara frumos si-o pepiniera de baieti sau animale (dupa caz) sa nu mai alerge prin gari dupa parteneri . Nu ma intereseaza cum gandesti in continuare ,eu nu am pretentia ca,, te-am luminat ,,nici nu m-am suparat ,dar te rog gaseste-ti alt partener de bunjee-jaumping si consuma-ti energia cu el... |
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 19:35
De la: alehin, la data 2009-08-10 18:10:07 Uf,bine ca mi-ati amintit sa-mi cer scuze .Intentionam de atunci insa din pacate am uitat .Vaccinul de col uterin recunosc ca din motive personale este o problema sensibila pentru mine insa ,evident ,nu am scuze pentru ce v-am spus acolo.Sper sa putem trece peste aceasta problema.SCUZE! Cu homosexualii este curat bunjee-jumping cu care imi mai descarc si eu ,ieftin si comod ,frustrarile acumululate in timpul zilei si deloc polemica constructiva mai ales ca de fapt nu am ce face pentru ei si nici nu ma intereseaza in mod special problema lor. ![]() O singura observatie am de facut referitor la tot ce ati postat dumnevoastra despre racolarile de aurolaci minori din Gara de Nord.Doamna,un homosexual,ca si un heterosexual, nu are dreptul sa incalce legea .Racolarea de minori este o incalcare a legii iar cel care o face trebuie privit CA UN INFRACTOR SI NU CA UN INFRACTOR HOMOSEXUAL.Daca adaugam unei infractiuni si o insusire care nu are legatura cu acea infractiune ajungem exact la ce va spuneam eu ,LA DISCRIMINARE si INTOLERANTA .Intelegeti?Spre exmplu nu exista notiunea de furt homosexual,tiganesc sau evreiesc in codul penal .Pe scurt nu putem condamna homosexualii pe ansamblu pentru aceia care racoleaza minori in gara de nord.Daca insa din Gara de Nord racoleaza parteneri cu varsta peste 18 ani atunci este pur si simplu treaba lor .Deh,nu pot toti sa-si aleaga partenerii prin biblioteci sau cluburi exclusiviste
|
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 19:59
De la: alehin, la data 2009-08-09 19:42:16De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-08-09 19:04:39S-avem pardon,eu nu am spus niciodata ca as condamna,ce aveti ceva la cap?Am spus ca nu este de bun simt,mi-am permis sa-i fac doar nesimtiti sa-si etaleze simtamintele lor in public!Ba,mai mult,am spus ca daca este vorba si depre un cuplu NORMAL,adica viabil reproductiv,de doi tineri de sexe opuse nu este de bun simt sa faca acest lucru(sa se sarute)in public.Nu am condamnat pe nimeni,fiecare este dupa parerea mea liber sa faca tot ce doreste daca faptele respective nu fac rau altora.Si cand am spus acest lucru am subliniat ca drepturile lor(ale homosexualilor)trebuie ingradite de ADOPTIE .Si am explicat si de ce:puterea exemplului ESTE nociva pt un copil ce este poate normal ca orientare sexuala.Personal nu am complexe asa cum tendentios am fost acuzat,am vorbit doar de etica. |
|
|
|

Ai dreptate gitanaisa, indiferent de orientare, sunteti persoane normale, ca toata lumea ,inca mai sufletiste ca cei hetero, prin relatia asta care e normala ca si hetero nu faceti rau nimanui, din pacate in secolul asta , mai sunt oameni care vad precum calul cu ochelari vin cu tot felul de aberatii nefondate [ nici ei habar nu au ce vorbesc , ] impotriva acestei orientari .Adica , mai clar ; incuiati la minte !
au influenta bisericii, aici biserica nu trebuie sa se bage isi depaseste rolul prin niste popi facuti la apelul de seara . Curaj, este dreptul vostru , si numai un nebun va combate , un om normal , nu !
care ...NU AR TREBUI SA ARUNCE CU PIETRE !O face insa mereu ,aruncam mereu cu pietre in TOTI CEI CARE SUNT ALTFEL DECAT NOI, DEOARECE ASTA NE FACE, IN MOD RAPID SI FALS, SA NE SIMTIM MAI BUNI FARA SA MERITAM!
Jura-te matale ca daca vezi doua lesbiene facute bine iubindu-se in pat, stai nepasator ! Cred ca umpli un lighean de saliva !!! Asa am patit eu !!!!
Nu, nu-i nebun , este foarte lucid, nu inseamna ca daca sunt puncte , cu care nu putem sa fim de acord, este nebun ! Ex; sunt in PRM oameni care sunt de acord cu votul unimominal, el nu e, asta nu inseamna ca e nebun!
Trebuie lamurit pe cine si de ce deranjeaza sarutul in public!
Nu suport acesti tip de oameni, sunt desgustatori in public, am vazut atitea pe unde am umblat, poate numai familia lor ii aproba, dar in rest sunt huiduiti.....