back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 10:02

De la: ticu, la data 2009-07-29 08:55:32
De la: CAMELYA_, la data 2009-07-29 08:40:14
De la: Bi_anca, la data 2009-07-28 23:11:02
De la: CAMELYA_, la data 2009-07-28 22:49:15

ce romantic!!!!!

Da' ce-o fi vazut BUCATA aia de tip la tzatza travestita in tracorist in tricou bleu ???!!!

Cred ca are funduletzul stramt...si cu asta l-a cucerit
Daca i-as vedea pe strada as arunca cu oua dupa ei
Panarame de specimene umane

Pai de unde atatea oua , ca sunt multi homo .? ca nu are toata piata Mangalia atatea oua, numai sa comande domnulTusac Mihai, o remorca de oua, sa te urci pe acoperisul hotelului Paradiso, ca-i mai inalt si sa arunci cu ele !

Ce gluma seaca

In primul rand tin sa te anunut nea Ticule ca ...de cand locuiesc in Mangalia nu am vazut niciodata poponari cum " se ling pe bot" in locuri publice sau pe strada

de pe Hotel Paradiso..poate nimeresti tu sa arunci la tinta...eu una detest sa ma urc la mare inaltime

Si ce treaba are primarul nostru cu oualele ????

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 11:46

Mda,vad ca e asa o moda sa ai anumite pareri si sa mai si sustii pana in panzele albe!Deci sa inteleg ca cei ce apara "cauza" sunt "open minds" in vreme ce altii cu vederi clasice sunt incuiati?Adica acum ca sa "FII" in o asa zisa "elita" TREBUIE sa fii "pentru"?Multumesc,asta se cheama manipulare,persuasiune si a te supune numai pt a epata inseamna sa fii si prost si sa-ti mai faci si treba in poteca.Mi se rupe mie ce zic "elitistii" astia,nu dau doi bani pe ei,si in primul rand "subiectii" se vor vindeca prin simpla disparitie,pt nu pot procrea,asemeni unei boli....chiar daca mintale.

cosmin_covalcic

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 13:38

intrebarea e pusa gresit. nu e moral sa existe homosexuali. este total impotriva legilor lasate de Dumnezeu. dar din moment ce ne tot chinuim sa il scoatem pe Dumnezeu afara din vietile noastre... restul vine de la sine

karmen_popescu_2

1 mesaj
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 14:35

Nu am nicio treaba cu homosexualii, nu am vazut niciodata 2 barbati tinandu-se de mana, femei am mai vazut, da asta nu inseamna ca sunt lesbiene. Mie mi se pare trist, si zic acelasi lucru ca atunci cand aud ca se casatoresc 2 persoane: " s-a mai dus inca unu'..., acum din nr total al barbatilor disponibili, a plecat unul, pt homosexuali, definitiv iar pt cei care se casatoresc, nu se stie..."

Elisei

5 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 14:36

Bulangii au fost ºi bulangii vor mai exista. Atâta timp cât totul se reduce la dormitorul lor, atâta timp cât nu cer legalizarea cãsãtoriei ºi adopþiei nu am nimic de comentat, deºi mã oripileazã ideea în sine. Altfel, i-aº detona ºi i-aº dinamita în grup! Bã, eºti prost, ai tupeul sã mã consideri intolerant ºi criminal? Nu sunt, boule, atâta timp cât nu soliciþi legalizarea ANORMALITÃÞII ºi NEFIRESCULUI! Nu-þi trebuie carte sã constaþi de ce e nefireascã homosexualitatea. Idem lesbianismul, malahia, scatofilia...

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 14:42

eu consider homosexualitatea ca o boala...o problema hormonala ... dupa cum stiti toti avem hormoni masculini si feminini in corp si conteaza cei care predomina asa ca nu au nici o vina ca doar si aia sunt dati de Dumnezeu nu?

machu_picciu

3 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 14:52

:))da am cititsi eu ce a-ti scris voi astia moralii...dar e moral sa te prostituezi?asta e moral normal..ca nah daca nu ar mai fi ele ce ar mai face soferii de tir si bogatanii cu femei "batrane " acasa?Cand trec pe strada si vad cupluri normale ca se ling poeste tot si intrec orice bun simt ma gandesc cat de imoral este,voi nu credeti?Eu nu am vazut nic un cuplu de homosexuali sau lesbiene care sa se sarute cu foc,mi se pare ca toti trebuie sa ii respectam pe cei din jur nu numai comunitate lgbt(lesbiene,gay,bisexuali,travestiti).Nu mi se pare moral din partea nimanui sa semanifeste cu nesimtire pe strada .a da sa se tine de mana ,sa se mai pupe ,e ok dar nu spectacol.

PS:imi cer scuze pt greselile gramaticale daca sunt ,am scris cu graba si putina furie:)

machu_picciu

3 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 14:55

:))) ma faci sa rad 9am081418:)))nu este o boala,este chiar o chestie genetica dovedita,exista din toate timpurile homosexualitate doar ca nu erau vremurile de acum,iar pe voi nu stiu ce va intereseaza cu cine dorm homosexualii in pat?ce nu v-au platit chiria?va fura femeile/barbatii?chiar nu inteleg de unde atata minte scurta la noi la romani,treziti-va frate ,emancipati-va ca o sa muriti in mediocritate si e vai de curu vostru

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 14:57

De la: machu_picciu, la data 2009-07-29 14:55:44:))) ma faci sa rad 9am081418:)))nu este o boala,este chiar o chestie genetica dovedita,exista din toate timpurile homosexualitate doar ca nu erau vremurile de acum,iar pe voi nu stiu ce va intereseaza cu cine dorm homosexualii in pat?ce nu v-au platit chiria?va fura femeile/barbatii?chiar nu inteleg de unde atata minte scurta la noi la romani,treziti-va frate ,emancipati-va ca o sa muriti in mediocritate si e vai de curu vostru
nu are nimeni nimic cu nimeni,da' tre' sa se trateze dom'ne,sa puna mana sa mai citeasca biblia si alte scrieri sfinte ortodoxe

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
machu_picciu

3 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 15:04

ai citit tu biblia?daca ai citit cu atentie in biblie se vbste si despre incest?despre asta ce mai zici?

LauraS

7 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 15:18

Mare dreptate ai! Nu au nici o vina! Si atunci d c sa nu-si traiasca viatza si ei la fel cum o facem si noi astia "normali"?! Va ganditi c viatza trebuie sa aiba sa stea ascunsi toata viatza sa-si ascunda orientarea precum niste hoti, si ei doar nu au gresit cu nimic! D c noi avem toate drepturile si ei nu ar avea...doar pt ca noua astia "normali" ni s pare "imoral"?! Imorali suntem noi ca nu stim sau nu vrem sa-i acceptam printre noi asa cum sunt ei! Nu e vina lor! Sunt oameni si au si ei viata care trebuie traita din plin asa cum facem si noi?! D c nu ar avea voie?! Pt ca este "imoral"?!
Imorali suntem noi!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 15:22

De la: machu_picciu, la data 2009-07-29 15:04:32ai citit tu biblia?daca ai citit cu atentie in biblie se vbste si despre incest?despre asta ce mai zici?
unde,ca sunt foarte curios?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 15:33

De la: 999florin, la data 2009-07-29 15:22:30
De la: machu_picciu, la data 2009-07-29 15:04:32ai citit tu biblia?daca ai citit cu atentie in biblie se vbste si despre incest?despre asta ce mai zici?

Care-i problema cu incestul? E si la indemana, si ieftin.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 15:36

De la: CAMELYA_, la data 2009-07-29 15:33:12
De la: 999florin, la data 2009-07-29 15:22:30

Care-i problema cu incestul? E si la indemana, si ieftin.
ba s-ar putea unii sa-l considere o reala placere

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 17:59

De la: CAMELYA_, la data 2009-07-29 10:02:50
De la: ticu, la data 2009-07-29 08:55:32
De la: CAMELYA_, la data 2009-07-29 08:40:14
De la: Bi_anca, la data 2009-07-28 23:11:02
De la: CAMELYA_, la data 2009-07-28 22:49:15

ce romantic!!!!!

Da' ce-o fi vazut BUCATA aia de tip la tzatza travestita in tracorist in tricou bleu ???!!!

Cred ca are funduletzul stramt...si cu asta l-a cucerit
Daca i-as vedea pe strada as arunca cu oua dupa ei
Panarame de specimene umane

Pai de unde atatea oua , ca sunt multi homo .? ca nu are toata piata Mangalia atatea oua, numai sa comande domnulTusac Mihai, o remorca de oua, sa te urci pe acoperisul hotelului Paradiso, ca-i mai inalt si sa arunci cu ele !

Ce gluma seaca

In primul rand tin sa te anunut nea Ticule ca ...de cand locuiesc in Mangalia nu am vazut niciodata poponari cum " se ling pe bot" in locuri publice sau pe strada

de pe Hotel Paradiso..poate nimeresti tu sa arunci la tinta...eu una detest sa ma urc la mare inaltime

Si ce treaba are primarul nostru cu oualele ????

Si nu sunt poponari in Mangalia? ii deranjeaza briza marii ? primarul,prin functia lui, poate sa comande mai usor ,multe oua. !Iar cu inaltimea , te obisnuiesti repede , !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 18:05

Ce treaba are incestul cu homosexualitatea ?

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 18:09

De la: ticu, la data 2009-07-29 18:05:32

da' talica ce treaba ai cu fizica?

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 18:42

DOAMNELOR SI DOMNILOR, HOMOSEXUALI SAU NU,PRO SAU CONTRA, TOTI TREBUIE SA VA GANDITI LA UN ASPECT IMPORTANT.

IN TOATA ACEASTA LUME NU CRED CA EXISTA O SINGURA FAMILIE CARE SA AIBA CA SCOP NASTEREA UNUI COPIL CARE APOI,PRIN MIJLOACE INTENTIONATE INDUSE DE PARINTI ,SA DEVINA HOMOSEXUAL. NIMENI DINTR-O FAMILIE FORMATA DIN BARBAT SI O FEMEIE NU O SA SE BUCURE CA FIUL/FIICA LOR A AJUNS,DINTR-O BOALA SAU DIN ALTE MOTIVE, HOMOSEXUAL. NICI MACAR IN TARILE ASA ZIS TOLERANTE CU ACEST FENOMEN,FAMILIILE NU PRIMESC CU BUCURIE O ASEMENEA VESTE DESPRE UN MEMBRU AL FAMILIEI LOR.IN CONSECINTA CEI IN CAUZA,HOMOSEXUALII TREBUIE SA INTELEAGA: CA SA SE AJUNGA CA ABSOLUT TOATA LUMEA SA FIE DE ACORD CU ASTA,CA PARINTII HETERO SA DEA PETRECERI IN CINSTEA COPILULUI LOR CARE TOCMAI A DESCOPERIT CA E HOMOSEXUAL SI SA LI SE TOLEREZE ORICE FEL DE COMPORTAMENT IN PUBLIC (LA FEL CA UNUI CUPLU HETERO) AR TREBUI CA PARINTII DIN TOATA LUMEA SA NU SE MAI MIRE, SUPERE SAU INGROZEASCA CA FIUL LOR A AJUNS HOMOSEXUAL.CEEA CE EU NU AS DORI SA SE INTAMPLE PENTRU CA S-AR DISTRUGE INSASI NOTIUNEA DE FAMILIE CARE ARE DARUL DE A FACE COPII.NU AM NIMIC IMPOTRIVA HOMOSEXUALILOR ,DAR CE FACE FIECARE IN PAT E TREABA LUI .EU NU IES CU O PANCARTA IN MANA SA SPUN CU CINE VREAU SA MA CULC,FIIND IMBRACAT CU PENE SI CU FUSTE COLORATE IN FEL SI CHIP.NU TREBUIE SA DUCEM O PLACERE TRUPEASCA MAI DEPARTE DECAT AR FI FIRESC.EI VOR COPIII NOSTRI,NICI MACAR NU POT SA-SI FACA COPIII LOR SI EU NU VREAU SA SE INTAMPLE ASA CEVA.SUNT DE ACORD CA FIECARE FACE CE VREA CU CORPUL LUI DAR DE AICI PANA LA A IMPUNE DICTATURA MINORITATII E UN PAS CAM MARE.SUNT DE ACORD CA PARTENERILOR SA LI SE ACORDE ANUMITE DREPTURI DAR NU SA INFIEZE COPII.SUNT DE ACORD CA OFICIALITATILE SA SE GANDEASCA LA LEGALIZAREA CUPLURILOR HOMOSEXUALE PRNTR-O FORMA DE CONCUBINAJ PENTRU PROTECTIA AMANDORURA DAR NU CASATORIE.TREBUIE BINE ANALIZATA ACEASTA PROBLEMA DEOARECE,LA NIVEL MONDIAL,NUMARUL PRODUCTIILOR ARTISTICE (FILME,TEATRU,ARTICOLE DE PRESA,ETC) CU UN CONTINUT CARE SA AIBA CA SUBIECT UN CUPLU DE HOMOSEXUALI A CRESCUT IAR MIE NU-MI PLACE SI NU VREAU CA,COPILUL MEU SA DEVINA UNUL DIN EI.INCA FAC PARTE DIN FAMILIA NORMALA CARE DORESTE CA FIII LUI SA FIE CRESCUTI IN LEGEA FIRESCULUI.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 07:53

De la: machu_picciu, la data 2009-07-29 14:52:02:))da am cititsi eu ce a-ti scris voi astia moralii...dar e moral sa te prostituezi?asta e moral normal..ca nah daca nu ar mai fi ele ce ar mai face soferii de tir si bogatanii cu femei "batrane " acasa?Cand trec pe strada si vad cupluri normale ca se ling poeste tot si intrec orice bun simt ma gandesc cat de imoral este,voi nu credeti?Eu nu am vazut nic un cuplu de homosexuali sau lesbiene care sa se sarute cu foc,mi se pare ca toti trebuie sa ii respectam pe cei din jur nu numai comunitate lgbt(lesbiene,gay,bisexuali,travestiti).Nu mi se pare moral din partea nimanui sa semanifeste cu nesimtire pe strada .a da sa se tine de mana ,sa se mai pupe ,e ok dar nu spectacol.

PS:imi cer scuze pt greselile gramaticale daca sunt ,am scris cu graba si putina furie:)

Da!Este mult mai moral!Este o meserie ca oricare alta.Dar cum am spus,sa n-o mai dam dupa cires:sexul ne intereseaza din cauza instinctului sexual ce este in tot regnul animalcu scopul perpetuarii speciei;omul,fiind dotat cu imaginatie are de aici o satisfactie marita,pe care (functie si de IQ-ul fiecaruia desigur)o foloseste mai special pt placerea din timpul actului sexual.Dar,atractia intre doi oameni de acelasi sex este GRESITA pt ca ei nu pot perpetua,nu pot avea copii,deci este ANORMALA.Asa cum si fata de la comentariul urmator spune ca "s-a dovedit ca nu este anormala,ci este genetica problema"dupa mine spune destul incercand sa justifice ceea ce nu se poate justifica:este DEVIATIE,este ANORMALITATE,indiferent din ce motiv,adica acesti oameni sufera de o boala,e acelasi lucru.Pt. ca se doreste acapararea de voturi,clasa politica exploateaza acest lucru pt ca votul lor este un numar ce poate face diferenta,in jurul acestui lucru de fapt ne invartim.Pacat ca tot mai multi considera erijarea in aparatori ai acestor bolnavi mintali(care desigur in alte privinte pot fi oameni normali) cred tot mai mult ca ei sunt o elita de "destupati"in vreme ce noi ceilalti "contra" suntem incuiati.Niciodata mai mult ca in prezent ,manipularea nu a fost mai eficienta,dar cum prostul nu e prost destul daca nu e si fudul....Ce ne facem daca le dam toate drepturile si urmeaza pasul urmator cand vor dori un drept de parinti,adica sa mai si infieze?!?Acel copil ,prin puterea exemplului(doar parintii nu vor recunoaste ca sunt "dusi" ca si orientare,va deveni el insusi un derapat sexual,avem oare acest drept?Eu sustin cu tarie ca nu.Si a te saruta in public,oricum ramane o dovada de lipsa de bun-simt,indiferent cu cine o faci,ce doresti sa demonstrezi cu asta?Maine poimine se va pune intrebarea daca si-o si pun pe scena este de to;lerat nu-i asa?Fiecare generatie mai adauga ceva nu-i asa?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 12:27

De la: 999florin, la data 2009-07-29 18:09:40
De la: ticu, la data 2009-07-29 18:05:32

da' talica ce treaba ai cu fizica?

De multe ori fizica e greu digerata de catre unii !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 12:38

De la: georgegrigoras, la data 2009-07-29 18:42:09DOAMNELOR SI DOMNILOR, HOMOSEXUALI SAU NU,PRO SAU CONTRA, TOTI TREBUIE SA VA GANDITI LA UN ASPECT IMPORTANT.

IN TOATA ACEASTA LUME NU CRED CA EXISTA O SINGURA FAMILIE CARE SA AIBA CA SCOP NASTEREA UNUI COPIL CARE APOI,PRIN MIJLOACE INTENTIONATE INDUSE DE PARINTI ,SA DEVINA HOMOSEXUAL. NIMENI DINTR-O FAMILIE FORMATA DIN BARBAT SI O FEMEIE NU O SA SE BUCURE CA FIUL/FIICA LOR A AJUNS,DINTR-O BOALA SAU DIN ALTE MOTIVE, HOMOSEXUAL. NICI MACAR IN TARILE ASA ZIS TOLERANTE CU ACEST FENOMEN,FAMILIILE NU PRIMESC CU BUCURIE O ASEMENEA VESTE DESPRE UN MEMBRU AL FAMILIEI LOR.IN CONSECINTA CEI IN CAUZA,HOMOSEXUALII TREBUIE SA INTELEAGA: CA SA SE AJUNGA CA ABSOLUT TOATA LUMEA SA FIE DE ACORD CU ASTA,CA PARINTII HETERO SA DEA PETRECERI IN CINSTEA COPILULUI LOR CARE TOCMAI A DESCOPERIT CA E HOMOSEXUAL SI SA LI SE TOLEREZE ORICE FEL DE COMPORTAMENT IN PUBLIC (LA FEL CA UNUI CUPLU HETERO) AR TREBUI CA PARINTII DIN TOATA LUMEA SA NU SE MAI MIRE, SUPERE SAU INGROZEASCA CA FIUL LOR A AJUNS HOMOSEXUAL.CEEA CE EU NU AS DORI SA SE INTAMPLE PENTRU CA S-AR DISTRUGE INSASI NOTIUNEA DE FAMILIE CARE ARE DARUL DE A FACE COPII.NU AM NIMIC IMPOTRIVA HOMOSEXUALILOR ,DAR CE FACE FIECARE IN PAT E TREABA LUI .EU NU IES CU O PANCARTA IN MANA SA SPUN CU CINE VREAU SA MA CULC,FIIND IMBRACAT CU PENE SI CU FUSTE COLORATE IN FEL SI CHIP.NU TREBUIE SA DUCEM O PLACERE TRUPEASCA MAI DEPARTE DECAT AR FI FIRESC.EI VOR COPIII NOSTRI,NICI MACAR NU POT SA-SI FACA COPIII LOR SI EU NU VREAU SA SE INTAMPLE ASA CEVA.SUNT DE ACORD CA FIECARE FACE CE VREA CU CORPUL LUI DAR DE AICI PANA LA A IMPUNE DICTATURA MINORITATII E UN PAS CAM MARE.SUNT DE ACORD CA PARTENERILOR SA LI SE ACORDE ANUMITE DREPTURI DAR NU SA INFIEZE COPII.SUNT DE ACORD CA OFICIALITATILE SA SE GANDEASCA LA LEGALIZAREA CUPLURILOR HOMOSEXUALE PRNTR-O FORMA DE CONCUBINAJ PENTRU PROTECTIA AMANDORURA DAR NU CASATORIE.TREBUIE BINE ANALIZATA ACEASTA PROBLEMA DEOARECE,LA NIVEL MONDIAL,NUMARUL PRODUCTIILOR ARTISTICE (FILME,TEATRU,ARTICOLE DE PRESA,ETC) CU UN CONTINUT CARE SA AIBA CA SUBIECT UN CUPLU DE HOMOSEXUALI A CRESCUT IAR MIE NU-MI PLACE SI NU VREAU CA,COPILUL MEU SA DEVINA UNUL DIN EI.INCA FAC PARTE DIN FAMILIA NORMALA CARE DORESTE CA FIII LUI SA FIE CRESCUTI IN LEGEA FIRESCULUI.

Toate bune, dar pe terra sunt peste cinci miliarde de oameni si nu e bine sa vorbesti in numele la toti! Si cum adica, doi homosexuali in relatie,nu pot sa fie o familie? -obligatoriu de sexe diferite ? interesant . !Toate bune, dar de ce homo. sa nu aiba voie sa infieze copil ? aici nu inteleg!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:02

De la: ticu, la data 2009-07-30 12:38:24
De la: georgegrigoras, la data 2009-07-29 18:42:09DOAMNELOR SI DOMNILOR, HOMOSEXUALI SAU NU,PRO SAU CONTRA, TOTI TREBUIE SA VA GANDITI LA UN ASPECT IMPORTANT.

Toate bune, dar pe terra sunt peste cinci miliarde de oameni si nu e bine sa vorbesti in numele la toti! Si cum adica, doi homosexuali in relatie,nu pot sa fie o familie? -obligatoriu de sexe diferite ? interesant . !Toate bune, dar de ce homo. sa nu aiba voie sa infieze copil ? aici nu inteleg!
ticusor,problema infierii de copii de catre un cuplu de homo,a explicat vadim noaptea trecuta la OTV

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:32

De la: 999florin, la data 2009-07-30 13:02:13
De la: ticu, la data 2009-07-30 12:38:24

ticusor,problema infierii de copii de catre un cuplu de homo,a explicat vadim noaptea trecuta la OTV

Am vazut emisiunea, ce aspus el e parerea lui, eu o am pe a mea; exemplu: el nu vrea vot uninominal, eu vreau, el nu vrea parlament unicameral, eu vreau , el e cu UE si americanii , eu sunt anti.!

Ticu
9am9208

1 mesaj
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 17:21

ce mai e normal in ziua de azi?

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 18:13

De la: machu_picciu, la data 2009-07-29 14:55:44:))) ma faci sa rad 9am081418:)))nu este o boala,este chiar o chestie genetica dovedita,exista din toate timpurile homosexualitate doar ca nu erau vremurile de acum,iar pe voi nu stiu ce va intereseaza cu cine dorm homosexualii in pat?ce nu v-au platit chiria?va fura femeile/barbatii?chiar nu inteleg de unde atata minte scurta la noi la romani,treziti-va frate ,emancipati-va ca o sa muriti in mediocritate si e vai de curu vostru

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 18:17

Nu numai ca nu m-a lasat "paf",ci chiar mi-a dat apa la moara!!Nu am nimic frate sau soro impotriva placerii lui deviate sexualenchiar nu-i treaba mea,dar daca mi se pune intrebarea,am si eu un raspuns!Daca nu se doreste raspunsul,sa nu se mai puna intrebarea!Nu ma intereseaza si nici nu ma doare de ce-i intra altuia-n ...undeva,dar asta chiar nu inseamna ca chiar ar trebui sa ma prosternez in fata anormalitatii lor,prefer sa n-o vad!

gitanaisa

1 mesaj
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 18:51

daca un cuplu de acelasi sex se saruta in public de ce noi...homosexualii si lesbienele sa nu ne sarutam?......sa li se interzica si lor atunci nu vom mai zice nimic...eu sunt lesbi si chiar daca fac unii mishto nu imi reneg orientarea sexuala si ma expun cu persoana iubita...atunci cand simt ..o sarut....ar fi imoral...sa facem sex in public.....si cui nu-i place sa nu se uite ....nu va pune nimeni sa va UITATI LA NOI ca la niste ANORMALI cum ziceti voi? ce inseamna pt noi anormalitatea? unii dintre voi sunt asa zisi ANORMALI fara sa fie homosexuali ......:)...asa ca nu ne mai condamnati...ca nu sunteti DUMNEZEU...lasati-L pe EL sa ne judece...voi traiti-va viata...ca veti muri uitandu-va in curtea vecinului!!!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 19:04

De la: gitanaisa, la data 2009-07-30 18:51:33daca un cuplu de acelasi sex se saruta in public de ce noi...homosexualii si lesbienele sa nu ne sarutam?......sa li se interzica si lor atunci nu vom mai zice nimic...eu sunt lesbi si chiar daca fac unii mishto nu imi reneg orientarea sexuala si ma expun cu persoana iubita...atunci cand simt ..o sarut....ar fi imoral...sa facem sex in public.....si cui nu-i place sa nu se uite ....nu va pune nimeni sa va UITATI LA NOI ca la niste ANORMALI cum ziceti voi? ce inseamna pt noi anormalitatea? unii dintre voi sunt asa zisi ANORMALI fara sa fie homosexuali ......:)...asa ca nu ne mai condamnati...ca nu sunteti DUMNEZEU...lasati-L pe EL sa ne judece...voi traiti-va viata...ca veti muri uitandu-va in curtea vecinului!!!!

Ai dreptate gitanaisa, indiferent de orientare, sunteti persoane normale, ca toata lumea ,inca mai sufletiste ca cei hetero, prin relatia asta care e normala ca si hetero nu faceti rau nimanui, din pacate in secolul asta , mai sunt oameni care vad precum calul cu ochelari vin cu tot felul de aberatii nefondate [ nici ei habar nu au ce vorbesc , ] impotriva acestei orientari .Adica , mai clar ; incuiati la minte ! au influenta bisericii, aici biserica nu trebuie sa se bage isi depaseste rolul prin niste popi facuti la apelul de seara . Curaj, este dreptul vostru , si numai un nebun va combate , un om normal , nu !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 19:08

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 18:17:01Nu numai ca nu m-a lasat "paf",ci chiar mi-a dat apa la moara!!Nu am nimic frate sau soro impotriva placerii lui deviate sexualenchiar nu-i treaba mea,dar daca mi se pune intrebarea,am si eu un raspuns!Daca nu se doreste raspunsul,sa nu se mai puna intrebarea!Nu ma intereseaza si nici nu ma doare de ce-i intra altuia-n ...undeva,dar asta chiar nu inseamna ca chiar ar trebui sa ma prosternez in fata anormalitatii lor,prefer sa n-o vad!

Intai trebuie sa cunosti ce e normal si anormal ,sa faci diferenta , ca sa postezi fara sa cunosti diferenta , n-ai facut nimic !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 20:44

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-07-30 07:53:43.Pacat ca tot mai multi considera erijarea in aparatori ai acestor bolnavi mintali(care desigur in alte privinte pot fi oameni normali) cred tot mai mult ca ei sunt o elita de "destupati"in vreme ce noi ceilalti "contra" suntem incuiati.

Domnule Marinescu ,pur si simplu nu va inteleg .Condamnati "bolnavii mintali",condamnati bolnavii in general pentru bolile lor ?!Cancerul trebuie cumva si el condamnat?Tot boala este .Daca homosexualitatea este dupa dumneavoastra o boala ,o dereglare, chiar nu inteleg de ce o condamnati !Si eu tot asa vad lucrurile,homosexualitatea este o boala ,o BOALA cu care ne nastem sau pe care o dobandim pe parcurs.In acest caz ce este de condamnat la ea ?!

Hai lasati domnule Marinescu ,sa multumim lui Dumnezeu ca nu suntem homosexuali deoarece ne-ar injura prea multi "crestini" ca dumnevoastra .Bravo domnule Marinescu dumneavoastra nu sunteti homosexual ,sunteti in schimb un om care nu face nici cel mai mic efort in a intelege alti oameni .Condamnatul este mai rapid si ne da si senzatia de superioritate morala in fata unor oameni huliti in general de toata societatea noastra, PROFUND CRESTINA care ...NU AR TREBUI SA ARUNCE CU PIETRE !O face insa mereu ,aruncam mereu cu pietre in TOTI CEI CARE SUNT ALTFEL DECAT NOI, DEOARECE ASTA NE FACE, IN MOD RAPID SI FALS, SA NE SIMTIM MAI BUNI FARA SA MERITAM!

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: