back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >> Sari la pagina:

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 10 August 2009, ora 20:08

este normal ca uni oameni sa faca amor cu mortii? dar adultii cu copii? este moral sa iti transezi copilul si sa il bagi in congelator? este normal ca doi frati sa faca amor? moralitatea intr-o societate este stabilita pe baza unor conventii care se schimba de la o epoca la alta...asadar ramane la latitudinea noastra sa ne stabilim normele morale si sa traim sanatos...

Omerta Vision
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 August 2009, ora 20:39

Oricum am da-o tot mi se gaseste nod in papura...Ca am ochelari ,ca am postat nu stiu cum....dar cel putin mi-am pus poza,nu postez incognito!!Nu sunt las ca altii care dau lovituri dupa colt.Chestia asta cu homosexualii are o conotatie de moda,am spus-o si o repet,esti "destupat" esti pentru,esti "incuiat" esti contra.Adica o chestie "elitista" ar fi sa fii pentru,nu mai e loc de a fi contra....Mia sai fie!Unde este toleranta in numele careia sunt pusi la zid toti cei ce sunt in dezacord cu sexul nepotrivit?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 20:44

De la: vaneamarin, la data 2009-08-10 19:35:42
De la: alehin, la data 2009-08-10 18:10:07
Domnule Vanea desi pe alt topic ati spus ca ,,va este scarba sa mai su cititi ce am scris eu ,vad totusi ca ori va tratati simptomul ,ori o tineti tot asa ..ma rog am sa raspund dar pe viitor daca mai veniti cu interpelari de-astea,, subtile ,,am sa va ignor probabil nu va intereseaza sa purtati un dialog (polemica) constructiv ,nu jucati nici fotbal nici bunjee -jumping, nu faceti in timpul liber(va mai descarca adrenalina ,frustrarile )si ati gasit ca e mai ieftin si comod asa...

Uf,bine ca mi-ati amintit sa-mi cer scuze .Intentionam de atunci insa din pacate am uitat .Vaccinul de col uterin recunosc ca din motive personale este o problema sensibila pentru mine insa ,evident ,nu am scuze pentru ce v-am spus acolo.Sper sa putem trece peste aceasta problema.SCUZE!

Cu homosexualii este curat bunjee-jumping cu care imi mai descarc si eu ,ieftin si comod ,frustrarile acumululate in timpul zilei si deloc polemica constructiva mai ales ca de fapt nu am ce face pentru ei si nici nu ma intereseaza in mod special problema lor.

O singura observatie am de facut referitor la tot ce ati postat dumnevoastra despre racolarile de aurolaci minori din Gara de Nord.Doamna,un homosexual,ca si un heterosexual, nu are dreptul sa incalce legea .Racolarea de minori este o incalcare a legii iar cel care o face trebuie privit CA UN INFRACTOR SI NU CA UN INFRACTOR HOMOSEXUAL.Daca adaugam unei infractiuni si o insusire care nu are legatura cu acea infractiune ajungem exact la ce va spuneam eu ,LA DISCRIMINARE si INTOLERANTA .Intelegeti?Spre exmplu nu exista notiunea de furt homosexual,tiganesc sau evreiesc in codul penal .Pe scurt nu putem condamna homosexualii pe ansamblu pentru aceia care racoleaza minori in gara de nord.Daca insa din Gara de Nord racoleaza parteneri cu varsta peste 18 ani atunci este pur si simplu treaba lor .Deh,nu pot toti sa-si aleaga partenerii prin biblioteci sau cluburi exclusiviste

Accept scuzele ...am de facut o precizare ..pt ca vorbim de o minoritate sexuala este clar ca ei in,, cercul lor stramt,,se invart si nu putem sa spunem ca-si gasesc cu aceeasi usurinta parteneri ca si heterosexualii ..asa ca sunt nevoiti sa-si extinda ,,oferta ,,catre o anumita categorie de heterosexuali ,unii accept sa-si ofere favorurile sexuale contra unor sume de bani ,contra unor avantaje de orice fel (vezi recentul caz cu calugarul )sau defavorizati social ,adica sa corupa ..intr-o paralaela de ex daca comentam prostitutia heterosexuala -asta se pedepseste ,la fel si traficul cu minori pt a fi exploateti sexual ...dar pt ce sunt nevoiti sa faca homosexualii ... de ex oameni toleranti ca dvs care spun ,,ca daca are 18 ani e treaba lui daca accepta ...Privit de departe nu ar fi treaba noastra ce fac ei, dar eu cred ca de la libertate la libertinaj (pt unele persoane )nu mai e decat un pas -de cativa euro ..asa ca eu consider ca nimeni si nimic nu ar trebui sa absolve pe cineva de incalcarea legii ,insa ei sunt ,,nevoiti s-o incalce mai des si este mai grav dupa mine pt ca se adreseaza unei categorii sociale defavorizate .Pot sa spun ca sa fiu si putin subiectiva ,ca fenomenul de care vorbim,, a plecat,, demult din Gara de Nord si saptamana trecuta o cunostinta mi-a spus ca a observat ceva in neregula la baietelul ei -era mai tacut ,la baie atuci cand voia sa-l spele se ferea si ma rog cu niste tactici de abordare a spus in final ca un baiat putin mai mare (din intamplare tigan) a abuzar de el i-a dat si niste banuti si i-a zis ca dca spune il omoara ...acum parinti trebuie sa adauge la trauma asta una mai mare -sa mearga la I.ML. (au mers) sa se duca la politie sa faca plangere ..Cazurile astea izolate . manifestarile astea ilegale (acum homosexualii practica legal numai ca sunt imorali)devin cu timpul si cu ajutorul (vezi indiferenta .toleranta ) nostru ..obisnuite .Granita este mica intre prostitutia heterosexuala ,trafic minori -pt exploatare sexuala si ceea ce fac homosexualii ..dar cel putin la prostitutia hetero vorbim ca trebuie legalizata si deocamdat spunem si ca este imorala dar ,..homosexualii sunt niste aberatii ..eu pur si simplu i-as castra ca si pe violatori de-asemeni .Legea trebuie sa aiba in primul rand un caracter preventiv ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 08:33

De la: alehin, la data 2009-08-10 20:44:24.homosexualii sunt niste aberatii ..eu pur si simplu i-as castra ca si pe violatori de-asemeni .Legea trebuie sa aiba in primul rand un caracter preventiv ....

Legea trebuie sa aiba caracter preventiv ?Care lege are caracter preventiv,mie imi lipsesc date despre astfel de legi preventive existente in prezent.Stiu insa ca pe vremea lui Hitler se aplicau cu evreii "legi preventive",erau toti bagati in lagare si exterminati preventiv fara sa fi facut ceva.Faptul ca dumnevoastra i-ati castra pe homosexuali ca pe violatori imi arata si ce inseamna LEGEA pentru dumnevoastra si cat de multa toleranta aveti .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 09:19

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-08-10 20:39:55Oricum am da-o tot mi se gaseste nod in papura...Ca am ochelari ,ca am postat nu stiu cum....dar cel putin mi-am pus poza,nu postez incognito!!Nu sunt las ca altii care dau lovituri dupa colt.Chestia asta cu homosexualii are o conotatie de moda,am spus-o si o repet,esti "destupat" esti pentru,esti "incuiat" esti contra.Adica o chestie "elitista" ar fi sa fii pentru,nu mai e loc de a fi contra....Mia sai fie!Unde este toleranta in numele careia sunt pusi la zid toti cei ce sunt in dezacord cu sexul nepotrivit?

Dar parca v-am mai spus domnule ca nu va pune nimeni la zid!Cu homosexualii domnule este simplu ,deoarece nu fac copii o sa dispara de la sine ,nu se pot inmulti domnule(cum bine ati sesizat)! .Mai grav insa este daca astfel de indivizi pe care ii condamnati dumnevoastra si doamna Alehin apar si din parinti "normali",heterosexuali.Va propun la amandoi,ca exercitiu de imaginatie,sa va imaginati ca aveti un baiat care se naste cu inclinatii clar homosexuale .Doamne Alehin rezolva simplu treaba ,il castreaza . Dumnevoastra insa ce ati face in acest caz domnule Marinescu ?....

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 10:34

Nu! Nu e moral, e imoral.

Huo, huo roll eyes Pictures, Images and Photosroll eyes Pictures, Images and Photosroll eyes Pictures, Images and Photos

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 10:36

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-11 10:34:03Nu! Nu e moral, e imoral.
Huo, huo

Mai aveti cucuruz?....

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 10:40

De la: vaneamarin, la data 2009-08-11 10:36:14
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-11 10:34:03Nu! Nu e moral, e imoral.

Huo, huo

Mai aveti cucuruz?....

Nuroll eyes Pictures, Images and Photos ce-i mult stricaroll eyes Pictures, Images and Photosroll eyes Pictures, Images and Photos

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 10:59

De la: vaneamarin, la data 2009-08-11 08:33:45
De la: alehin, la data 2009-08-10 20:44:24.homosexualii sunt niste aberatii ..eu pur si simplu i-as castra ca si pe violatori de-asemeni .Legea trebuie sa aiba in primul rand un caracter preventiv ....

Legea trebuie sa aiba caracter preventiv ?Care lege are caracter preventiv,mie imi lipsesc date despre astfel de legi preventive existente in prezent.Stiu insa ca pe vremea lui Hitler se aplicau cu evreii "legi preventive",erau toti bagati in lagare si exterminati preventiv fara sa fi facut ceva.Faptul ca dumnevoastra i-ati castra pe homosexuali ca pe violatori imi arata si ce inseamna LEGEA pentru dumnevoastra si cat de multa toleranta aveti .

De la Alehin :
D-le Vanea o minima cautare va scutea de raspunsul meu la intrebarea dvs ,,legea -caracter preventiv,,?:
Sunt doua functii esentiale care caracterizeaza in general sanctiunile juridice indiferent de specificul lor :
---preventiv -educativa
---represiv(reparatorie uneori)-intimidanta.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 11:38

De la: alehin, la data 2009-08-11 10:59:16
De la: vaneamarin, la data 2009-08-11 08:33:45

De la Alehin :

D-le Vanea o minima cautare va scutea de raspunsul meu la intrebarea dvs ,,legea -caracter preventiv,,?:

Sunt doua functii esentiale care caracterizeaza in general sanctiunile juridice indiferent de specificul lor :

---preventiv -educativa

---represiv(reparatorie uneori)-intimidanta.

Vreau un link doamna in care sa imi aratati ca LEGEA ARE UN CARACTER PREVENTIV.De SANCTIUNI DA,ASTA STIAM.Stiam ca PEDEAPSA este mijloc de constrangere si reeducare care are caracter PREVENTIV-educativ si represiv, NU CA LEGILE TREBUIE SA AIBA CARACTER PREVENTIV.

PS:Am dat cautare cum m-ati sfatuit dumnevoatra si nu am gasit nimic semnificativ,asta este motivul pentru care va rog sa imi dati un link.

larababydoll

24 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 11:43

Eu am cunostinte cu orientari sexuale diferite de cele "clasice" (asta ca sa nu ii cataloghez a fi homosexuali, caci eu ii privesc la fel ca pe orice alti oameni).
Nu mi se pare corect sa generalizati si sa ii bagati in aceeasi oala cu toti degeneratii. Daca fiul cunostinteti dvstra a fost violat nu inseamna ca homosexualii sunt ciuma societatii; cunostinta dvstra putea avea o fata si putea violata de un decadent.
Intamplarea face ca >homosexualii< pe care eu ii cunosc sa se invarta in niste cercuri inalte si sa aiba o educatie cu mult peste media sociatatii noastre. Ei au relatii stabile, nu isi racoleaza partenerii de te miri unde, au standarde in ceea ce priveste partenerii lor... Sunt niste oamenii normali. Se imbraca ca noi, mananca ca noi, se plimba ca noi, respira ca noi... Iar ce se intampla in dormitorul lor nu ma priveste cum nu priveste nici pe altcineva ce se intampla in dormitorul meu.

Inca ceva... Nu inteleg de ce ne raportam la Biblie cand vorbim de moral si imoral. Conform acestei scrieri noi suntem rezultatul unui incest; am avut stramosi care au ucis si "precurvit". Deci noi cei nascuti din ceva considerat imoral suntem in masura sa comdamnam?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 11:47

www.preferatele.com/docs/drept/2/responsabilitatea-ju6.php

,,Responsabilitatea juridica -garantie a drepturilor si libertatilor ,,

Eu sunt convinsa ca nu ati cautat ,numai dupa exprimarea asta malitioasa,, am cautat dupa cum m-ati sfatuit dvs doamna...,,

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 11:49

De la: larababydoll, la data 2009-08-11 11:43:40Eu am cunostinte cu orientari sexuale diferite de cele "clasice" (asta ca sa nu ii cataloghez a fi homosexuali, caci eu ii privesc la fel ca pe orice alti oameni).
Nu mi se pare corect sa generalizati si sa ii bagati in aceeasi oala cu toti degeneratii. Daca fiul cunostinteti dvstra a fost violat nu inseamna ca homosexualii sunt ciuma societatii; cunostinta dvstra putea avea o fata si putea violata de un decadent.
Intamplarea face ca >homosexualii< pe care eu ii cunosc sa se invarta in niste cercuri inalte si sa aiba o educatie cu mult peste media sociatatii noastre. Ei au relatii stabile, nu isi racoleaza partenerii de te miri unde, au standarde in ceea ce priveste partenerii lor... Sunt niste oamenii normali. Se imbraca ca noi, mananca ca noi, se plimba ca noi, respira ca noi... Iar ce se intampla in dormitorul lor nu ma priveste cum nu priveste nici pe altcineva ce se intampla in dormitorul meu.

Inca ceva... Nu inteleg de ce ne raportam la Biblie cand vorbim de moral si imoral. Conform acestei scrieri noi suntem rezultatul unui incest; am avut stramosi care au ucis si "precurvit". Deci noi cei nascuti din ceva considerat imoral suntem in masura sa comdamnam?

De la Alehin:
Cine condamna ????? Exista dupa cate stiu eu liberatea de exprimare....

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 12:08

De la: larababydoll, la data 2009-08-11 11:43:40Eu am cunostinte cu orientari sexuale diferite de cele "clasice" (asta ca sa nu ii cataloghez a fi homosexuali, caci eu ii privesc la fel ca pe orice alti oameni).

De acord cu tine.

Dar de cand este moral ca unii dintre noi sa ne dam cu parerea ce face unul sau altul cu partenerul lui, oricare ar fi acela??!! Daca intalnesc INDRAGOSTITI pe strada care se saruta, eu intorc capul, nu pt. ca m-ar deranja, ci pt. a NU-I DERANJA eu cu o privire nelalocul ei. NU MA OBLIGA NIMENI SA PRIVESC, mai ales daca mi se pare dezgustator.
Probabil ca si eu le-as parea lor dezgustatoare....CHESTIE DE GUSTURI !!
Sunt alte lucruri mult mai dezgustatoare, ca rahatii de caine...si nu se mai face o problema din asta !!

Pot fi condamnati pt. lipsa de pudoare, dar cati dintre noi, indragostiti fiind, am renunta la un sarut doar pt faptul ca ne gasim in public ?? Ganditi-va la atatea cupluri care se afla in luna de miere !!!!

CE E ANORMAL INTR-UN SARUT???

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 12:16

De la ALEHIN
Aveti dreptate ca si fetitele pot fi violate ca ex abuzuri nu numai la homosexuali dar si la hetero ,dar asta nu-i face mai putin ,,vinovati,, desprei ei vorbeam ,nu a zis nimeni ca a fi homosexual inseamna paria societatii -din multe puncte de vedere numai ca le cel sexual.... fiecare orificiu cu destinatia lui...eu cred ca daca unui orb i se amplifica simtul tactil si cel auditiv nu se crede ales de soarta ci considera un neajuns ,daca avem picioare pt mers -de ce sa mergem in maini ?! Si eu daca as avea niste prieteni cu alta orientare i-as aprecia din celelalte puncte de vedere, mi-ar poate greu sa despart ceva dintr-un intreg ,i-as privi peransamblu dar m-as considera subiectiva si cred ca i-as compatimi pt ca in :,,in lumea orbilor nu stiu daca schiopul este imparat,, ...toata viata vor trebui sa inoate impotriva curentului si cred ca natura isi regleaza conturile iar procentul cred ca va fi si a fost dintotdeauna acelasi ...vor fi in minoritate .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 12:35

De la: alehin, la data 2009-08-11 11:47:08www.preferatele.com/docs/drept/2/responsabilitatea-ju6.php

Eu sunt convinsa ca nu ati cautat ,numai dupa exprimarea asta malitioasa,, am cautat dupa cum m-ati sfatuit dvs doamna...,,

Bun,am mers la acel link insa nu am gasit fraza care sa imi spuna ca legea are caracter preventiv .Pe langa ca m-ati trimis la un referat facut de un anonim nici macar nu am gasit acolo ceea ce cautam....Va deranjez rau daca va rog sa imi dati si fraza exacta din acel referat care va face sa spuneti ca LEGEA are caracter preventiv ?Eu pur si simplu nu cred ca exista ACUM, in societatea noastra, o lege care sa sanctioneze preventiv ceva.Va repet,singura lege de acest gen,ce sanctiona preventiv , pe care o stiu eu,este cea cu arestarea evreilor sub Hitler.SANCTIUNILE date de legi da,au caracter preventiv deoarece descurajeaza pe oricine ar intentiona sa faca o astfel de fapta si ii constrang pe cei care au incalcat legea sa nu mai repete aceasta incalcare.Sanctiunile insa nu apar decat ca URMARE A INCALCARII UNEI LEGI .

Pe scurt legile iti arata ce ai voie si ce nu ai voie sa faci intr-un anumit sistem social iar sanctiunile PREVIN si penalizeaza incalcarile legii.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 12:46

De la: alehin, la data 2009-08-11 12:16:54
De la ALEHIN
Si eu daca as avea niste prieteni cu alta orientare i-as aprecia din celelalte puncte de vedere, mi-ar poate greu sa despart ceva dintr-un intreg ,i-as privi peransamblu dar m-as considera subiectiva si cred ca i-as compatimi pt ca in :,,in lumea orbilor nu stiu daca schiopul este imparat,, ...toata viata vor trebui sa inoate impotriva curentului si cred ca natura isi regleaza conturile iar procentul cred ca va fi si a fost dintotdeauna acelasi ...vor fi in minoritate .

Asa da doamna Alehin.Intre ce spuneati aici >>>

De la: alehin, la data 2009-08-10 20:44:24,..homosexualii sunt niste aberatii ..eu pur si simplu i-as castra ca si pe violatori de-asemeni .Legea trebuie sa aiba in primul rand un caracter preventiv ....

si ce ati spus mai sus este mare deosebire!Ca sa fiu sincer si eu am avut senzatia ca ati exagerat cu castratul... .Ca sunt o minoritate asta este absolut clar .Daca erau heterosexualii o minoritate va asigur ca precis se gaseau voci din partea majoritatii care sa spuna ca i-ar castra .

PS:I-am pus domnului Marinescu o intrebare ,ce anume ar face daca ar avea un fiu,un baiat care s-ar naste cu inclinatii clar homosexuale ?Dumneavoastra ce ati face ?Nu ati cauta sa-l intelegeti,sa luptati ca baiatul dumnevoastra sa aiba o viata normala fara a fi privit ca anormal,paria ,fara ca orice proletar sa-l condamne in numele unei moralitati de rahat( de fapt doar datorita faptului ca nu face efort sa-l inteleaga si se grabeste sa condamne TOT CE NU FACE EL) ?Probabil ca atunci ati fi incantata de toleranta mea fata de ei,nu ?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 13:13

De la: vaneamarin, la data 2009-08-11 12:35:22
De la: alehin, la data 2009-08-11 11:47:08www.preferatele.com/docs/drept/2/responsabilitatea-ju6.php

Bun,am mers la acel link insa nu am gasit fraza care sa imi spuna ca legea are caracter preventiv .Pe langa ca m-ati trimis la un referat facut de un anonim nici macar nu am gasit acolo ceea ce cautam....Va deranjez rau daca va rog sa imi dati si fraza exacta din acel referat care va face sa spuneti ca LEGEA are caracter preventiv ?Eu pur si simplu nu cred ca exista ACUM, in societatea noastra, o lege care sa sanctioneze preventiv ceva.Va repet,singura lege de acest gen,ce sanctiona preventiv , pe care o stiu eu,este cea cu arestarea evreilor sub Hitler.SANCTIUNILE date de legi da,au caracter preventiv deoarece descurajeaza pe oricine ar intentiona sa faca o astfel de fapta si ii constrang pe cei care au incalcat legea sa nu mai repete aceasta incalcare.Sanctiunile insa nu apar decat ca URMARE A INCALCARII UNEI LEGI .

Pe scurt legile iti arata ce ai voie si ce nu ai voie sa faci intr-un anumit sistem social iar sanctiunile PREVIN si penalizeaza incalcarile legii.

www.svedu.ro/curs/tgd_gclement.pdf
De aici faceti legatura dintre lege cu carcaterele ei ipoteza,dispozitie si sanctiune -si incalcarea normelor de drept (TEORIA GENERALA A DREPTULUI) C e doriti sa va spuna literal exact ? redus la esenta asta transmite legiuitorul ...mai cautati .daca gasesc o fraza identica si care sa aiba si un autor de drept v-o transcriu ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 13:22

Teoria generala a dreptului Teoria generala a dreptului

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 13:29

De la: vaneamarin, la data 2009-08-11 12:46:18
De la: alehin, la data 2009-08-11 12:16:54
De la ALEHIN
Si eu daca as avea niste prieteni cu alta orientare i-as aprecia din celelalte puncte de vedere, mi-ar poate greu sa despart ceva dintr-un intreg ,i-as privi peransamblu dar m-as considera subiectiva si cred ca i-as compatimi pt ca in :,,in lumea orbilor nu stiu daca schiopul este imparat,, ...toata viata vor trebui sa inoate impotriva curentului si cred ca natura isi regleaza conturile iar procentul cred ca va fi si a fost dintotdeauna acelasi ...vor fi in minoritate .

Asa da doamna Alehin.Intre ce spuneati aici >>>

De la: alehin, la data 2009-08-10 20:44:24,..homosexualii sunt niste aberatii ..eu pur si simplu i-as castra ca si pe violatori de-asemeni .Legea trebuie sa aiba in primul rand un caracter preventiv ....

si ce ati spus mai sus este mare deosebire!Ca sa fiu sincer si eu am avut senzatia ca ati exagerat cu castratul... .Ca sunt o minoritate asta este absolut clar .Daca erau heterosexualii o minoritate va asigur ca precis se gaseau voci din partea majoritatii care sa spuna ca i-ar castra .

PS:I-am pus domnului Marinescu o intrebare ,ce anume ar face daca ar avea un fiu,un baiat care s-ar naste cu inclinatii clar homosexuale ?Dumneavoastra ce ati face ?Nu ati cauta sa-l intelegeti,sa luptati ca baiatul dumnevoastra sa aiba o viata normala fara a fi privit ca anormal,paria ,fara ca orice proletar sa-l condamne in numele unei moralitati de rahat( de fapt doar datorita faptului ca nu face efort sa-l inteleaga si se grabeste sa condamne TOT CE NU FACE EL) ?Probabil ca atunci ati fi incantata de toleranta mea fata de ei,nu ?

De la Alehin
SINCER ,dupa cum gandesc acum mi-ar fi foarte greu ...pt ca societatea -oamenii nu te ,,iarta nici daca esti mai slab ,mai gras .mai inalt ,mai scund ,mai prost (mult mai prost) ,original ,foarte inteligent -orice se abate de la ,,norma,,asa ca eu din perspectiva asta gandesc si asta trebuie sa infrunte ...Eu cred ca si daca esti putin mai istet (peste medie sa spunem) nu te iarta ,iti spun ori nebun, ori ateu, ori chiar prost...Se spune ca oamenii nu recunosc in ceilalti decat valori pe care le au...Daca cineva (care e si sincer cu tine )iti spune ca esti frumos sau destept sigur are si el calitatile astea...

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 11 August 2009, ora 14:01

De la: barna_simon, la data 2008-10-25 07:45:17
De la: AMG, la data 2008-10-10 14:36:16Pe ici pe colo vezi barbati tinindu-se de mana sau chiar sarutindu-se cu pasiune. Daca zici ceva iti sar in cap ca faci ura de sex,adica sint discriminati. Se vorbeste de 'libertate' si 'egalitate' intre sexe si genuri.Oare cum sa ne invatam copiii ca este moral sa se poarte in societate, si oare ce mai este considerat 'moral' in ziua de azi?

In ciuda trendurilor existente in zilele noastre, ca cica mai nou e trendy sa fi gay, homosexualitatea in opinia mea este un lucru atit imoral cat si anormal. Si asta o spun in contextul in care eu sunt un om foarte libertin, cu o gandire foarte libera.

1. Tu consideri homosexualitatea ca fiind anormala si imorala, dar in acelasi timp ai impresia ca esti o persoana cu o gandire libera. Ce este anormalitatea, dar normalitatea? Nu ma refer la definitia din DEX. Poti oferi o definitie? Consideri ca daca majoritatea are o orientare heterosexuala, atunci comunitatea gay este formata dintr-un grup de oameni anormali si imorali? Oare cum ne privesc ei pe noi, pe asa zisii oameni normali? Suntem plini de virtuti, morali pana in varful unghiilor numai pentru ca suntem heterosexuali? Nu prea cred. Nu cunosc persoane gay, dar as fi curioasa de parerea lor.

2.Singura greseala pe care au facut-o pana acum, parerea mea, consta in modul in care s-au expus opiniei publice. Isi doresc atat de mult sa fie acceptati incat devin vulnerabili in fata majoritatii prea dispusa sa puna la zid orice nu corespunde unei definitii acceptate in unanimitate.
Pentru ca, din punctul meu de vedere, ne organizam viata dupa definitii.
Este bine sa....Este normal sa....Normalitatea este.....etc. Ce se abate de la defintie sau de la regulile nescrise este condamnat din start. Nu orice exceptie de la regula merita sa fie condamnata. Regulile sunt facute de oameni pentru oameni, dar sunt valabile 100% doar intr-o anumita perioada pentru ca societatea este de fapt un organism supus mereu schimbarii. Societatea nu este ceva rigid pe care sa o poti incadra definitiv intr-un tipar.
Sa nu uitam ca suntem o tara cu o orientare profund religioasa si ca primeaza un anumit gen de opinii dictate de catre cler. Imi pare rau sa afirm dar nu prea vad exemple de iubire crestina, ci doar aparenta unor astfel de atitudini.
Sa nu uitam nici de prima parada gay unde dragii nostri preoti, alaturi de drept-credinciosi (parerea lor), exponenti ai iubirii crestine, au instigat la acte de violenta numai pentru ca niste oameni au dorit sa fie acceptati asa cum sunt. Este usor sa judeci dintr-o pozitie comoda, cand multimea te aproba pentru ca nu inseli asteptarile nimanui.

3. Pentru AMG. Imi pare rau sa te anunt dar sarutul in public nu este imoral, indiferent ca gestul apartine unui cuplu heterosexual sau homosexual. Sunt foarte curioasa de parerea unui cuplu gay sau macar de parerea unei singure persoane referitor la imoralitatea acestui gest. Oare cum de nu afirmi acelasi lucru si despre cuplurile heterosexuale care, uneori, isi manifesta iubirea atat de agresiv in public incat ar avea nevoie de o camera de hotel dar scapa de critici pentru ca „se iubesc“ sau pentru ca „sunt tineri“.
Nici macar asta nu este imoral ci este doar dovada lipsei de educatie. Iti recomand nu un tratat de bune maniere ci Ghidul nesimtitului de Radu Paraschivescu. Pe acesti tineri indragostiti cred ca ii vei regasi in paginile cartii mentionate anterior. Am ras cu lacrimi citind-o....pana la un punct.

A nu fi gay nu implica respingerea acestor oameni. Fiecare are dreptul sa iubeasca si sa fie fericit. Nu exista anormalitate si normalitate, ci doar atitudini diferite. Si nu intotdeauna majoritatea detine adevarul.
Sper sa nu ii judec niciodata pentru ca au facut alte alegeri decat mine.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 11 August 2009, ora 14:48

ei cred in DUMNEZEU?Cred in ceva?Adevarul este ca la orce lucru care se face mai ies si rebuturi...asa ca ei sint rebuturi! Ce facem noi cu rebuturile?

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 August 2009, ora 15:32

De la: 9am103374, la data 2009-08-11 14:48:41ei cred in DUMNEZEU?Cred in ceva?Adevarul este ca la orce lucru care se face mai ies si rebuturi...asa ca ei sint rebuturi! Ce facem noi cu rebuturile?
:

sml-confused0067: Domnule, sigur cred in Dumnezeu,mai sincer ca cei hetero. ! Si nu sunt rebuturi , sunt inteligenti, cu functii mari,cu facultati cu examene nu cu plata, sunt sufletisti. si sunt normali ca noi toti ! dar vad ca matale ca si unii de pe aici sunteti straini de aceasta realitate ,!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 15:33

De la: 9am103374, la data 2009-08-11 14:48:41ei cred in DUMNEZEU?Cred in ceva?Adevarul este ca la orce lucru care se face mai ies si rebuturi...asa ca ei sint rebuturi! Ce facem noi cu rebuturile?

Ce facem ?....

larababydoll

24 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 19:15

Rebuturi?!?!?!?!?

Spuneai ceva de Dzeu... Pai, mah crestinule, rebut reiese ca esti tu; caci nici macar in spiritul moralei crestine nu te manifesti.

Fosta membra 9am.ro

37 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 20:57

De la: vaneamarin, la data 2009-08-10 10:50:20
De la: abcynthia, la data 2009-08-10 10:32:33funny dezbaterea dumneavoastra. as vrea sa va reamintesc ca, de fapt, intrebarea asta a pornit de la contextul daca este moral ca un cuplu gay sa se sarute in PUBLIC si s a ajuns la o paruiala in toata regula. dupa parerea mea pe care nu mi a cerut o nimeni, NU. nu este moral ca homosexualii sa se sarute in public la fel cum nu este moral ca nici cuplurile hetero sa se sarute in public, pentru un motiv foarte simplu si anume ca "in public" adica eu inteleg prin asta "pe strada" trec si copii mici, care, spun psihologii, invata prin imitatie. deci nu mi se pare normal, moral si cum mai vreti dumneavoastra sa-i expunem unor imagini care si pe noi ca adulti ne socheaza. nu este normal scandalul iscat in jurul lor pentru ca nu face nimic altceva decat sa atraga atentia asupra unor oameni care pot fi foarte cumsecade ca oameni, nu ii apar, nu ii judec, nu ma intereseaza pur si simplu dar subliniez ca este jenant sa vezi pana si un cuplu hetero ca se saruta in drum, cu atat mai ciudat mi s ar parea sa vad un cuplu gay. pentru ca strada este un spatiu public iar sarutul este un act intim deci... incongruenta!!!

Ce anume va deranjeaza la doi adolescenti ,un baiat si o fata,care se saruta ?Am vazut fel si fel de reactii la asa ceva.Unii zambesc cu nostalgie ,altii se uita si nu schiteaza absolut nimic,unii se stramba dezgustati,am vazut chiar un proletar manios care a injurat doi tineri care se sarutau si i-a jignit in toate felurile in numele moralei comuniste.Eu sunt in prima categorie iar un baiat si o fata care se saruta, nu imi produc revolta ci doar bucuria ca vad doi tineri care se iubesc .Revolta imi produc "proletarii" ca cel despre care va vorbeam

doi adolescenti e una si apoi depinde cum se saruta. doi adulti care nu mai termina cu sarutatul in public in schimb sunt cel putin penibili. probabil abcynthia de gesturi excesive. nici pe mine una nu ma deranjeaza dar sunt nuante si nuante. ca se tin de mana si merg pe strada sau ca se imbratiseaza nu are nimeni nimic nici cu adolescentii nici cu adultii nici cu homosexualii. dar daca NUMAI asta fac si gestul lor devine ostentativ, aici avem o problema. aveti dreptate si dv., si ea :) depinde la ce ne gandim cand spunem ca se saruta etc etc. o seara placuta :)

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 06:06

Daca citeati mai atent TOT ce am spus,ati fi comstatat ca nu le interzic existenta.Intrebarea topicului(daca o mai stiti si nu v-a luat valul asa de tare s-o uitati)era daca consideram moral ca homosexualii sa se sarute in public.Iar eu am spus ca de bun simt este ca nimeni sa nu faca acest lucru indiferent de orientare sexuala.Ca personal daca as vedea asa ceva as intoarce capul(sincer,mie mi-ar veni sa vomit-este o senzatie sincera-)este o alta problema.Dar asta nu inseamna ca i-as priva(daca as putea)de dreptul lor de a face ce vor cu ei insisi.Am spus ca fiecare are dreptul sa faca ce doreste atat timp cat nu impieteaza la drepturile si sanatatea altora.Aici revin cu ideia ca si aceste drepturi ale lor TREBUIE ingradite la capitolul adoptii,din cauza puterii exemplului ce ar face rau uni astfel de copil indrumandu-l in mod artificial catre orientari sexuale neviabile-gresite-.La fel persoana care pur si simplu ma ia in tarbaca pt parerile mele o face lata avand de comentat tunsoarea mea(?!?!).In numele tolerantei de care vorbeste face acest lucru?

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 06:29

Hai sa vedem cateva ''rebuturi''celebre,ce zici?Cezar, Hadrian, Nero,Horatiu, Ovidiu si Virgiliu nu erau prea atrasi de sexul frumos.Socrate, Platon,Sofocles si Euripide se pare ca erau si ei pidos...Isaac Newton,Leonardo da Vinci,Goethe si Oscar Wilde,Piotr Ilici Ceaikovski...alte ''rebuturi''.Ce zici ''normalule'',ce facem cu ei?Nu stiu de ce esti asa de aprins,te-a refuzat vreun bulangiu si acum iti reversi frustrarile p-aici?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 08:40

De la: monica_savu, la data 2009-08-11 20:57:52
doi adolescenti e una si apoi depinde cum se saruta. doi adulti care nu mai termina cu sarutatul in public in schimb sunt cel putin penibili. probabil abcynthia de gesturi excesive. nici pe mine una nu ma deranjeaza dar sunt nuante si nuante. ca se tin de mana si merg pe strada sau ca se imbratiseaza nu are nimeni nimic nici cu adolescentii nici cu adultii nici cu homosexualii. dar daca NUMAI asta fac si gestul lor devine ostentativ, aici avem o problema. aveti dreptate si dv., si ea :) depinde la ce ne gandim cand spunem ca se saruta etc etc. o seara placuta :)

Da,aveti dreptate.Depinde intr-adevar la ce ne gandim cand spunem sarut ,pe scurt depinde de modul in care "se saruta".Dupa mine insa nu depinde de varsta (si adultii au dreptul sa se indragosteasca )si nici de orientarea sexuala .Trebuie sa recunosc cinstit ca Gabi Marinescu are si dansul dreptate,spectacolul a doi homosexuali care se saruta nu este pentru mine o priveliste placuta.Imi dau insa seama ca logic vorbind si omeneste au si ei ca si heterosexualii acest drept asa ca intoarcerea capului ramane solutia cea mai decenta . .

Strict vorbind despre intrebarea pusa ,conform dex .MORALA inseamna "ansamblul normelor de conviețuire, de comportare a oamenilor unii fațã de alții și fațã de colectivitate și a cãror încãlcare nu este sancționatã de lege, ci de opinia publicã; eticã.Cum aceste norme de comportare nu sunt niciodata clar precizate si difera de la om la om,in functie de mentalitati,grad de cultura,inteligenta ,precum si de perioada istorica (sa nu uitam ca acum nu mult timp plaja in costul de baie era ceva indecent)practic nu se poate raspunde clar la intrebare .Ramane deci doar sa discutam unii cu altii PE MARGINEA ACESTUI SUBIECT .Mie personal toleranta imi pare esenta subiectului ,modul in care noi acceptam sau nu o minoritate care este ALTFEL decat noi majoritatea.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 07:45

In sfarsit m-ati citit atent si mi-ati inteles mesajul domnule Vanea,vedeti ca putem sa ne intelegem,nu trebuie neaparat ca oamenii sa se "impunga"daca au opinii diferite,ci pot comunica daca au disponibilitatea aceasta.Desigur ca fiecare individ are orientarile lui,placerea lui,dar BUNUL SIMT ar trebui sa-l determine sa nu le faca publice,nu legea,ci educatia,intr-adevar asta am dorit sa spun.

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: