back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 12:36

De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-24 10:41:08
De la: ticu, la data 2009-07-23 10:27:39
De la: crinado, la data 2009-07-23 09:13:49rahat, imputesc imaginile, nu se asorteaza in mediu 2 barbati sau doua femei pupandu-se, pt mine homoxexulaii sunt oameni bolnavi, indraciti, le lipseste ceva la creer, pe ei ii vindeca doar o doza buna de normal, unei asa zise lezbiene ii trebuie niste barbati solizi si incisivi sa-i scoate prostiile din cap, iar unui barbat gay, vreo 10 de sexi braileanca i-ar scoate dorintele din capul lui de nebun:), daca nici asa nu-si revin poti sa-i clasifici rebuturi ale vietii , degeaba fac umbra pamintului, poti sa le dai mincare cu sufertasul la asocitia celor rataciti si apoi nici sentiemntal nu se inteleg acesti oameni, nu vedeti ca se omoara din pasiunea lor indracita?pa! sa auzim de bine!
:

sml-confused0067: Gresesti enorm,; Ai iubit vreodata ? sti ce e iubirea ? ,cunosti ce este placerea ?Nu , nu cred .! Homosexualii sunt la fel de sanatosi ca cei hetero,ce conteaza sexul partenerilor, daca ambii parteneri fac cu placere ceea ce fac !? - sa gandim lucid, serios, da este normal homo , ca si hetero !

mai Ticule, dac` ai reusi sa fii atat de 'dragastos" cu toti semenii matale, mai te-as crede ca nu ai nici un interes. asa, stiind cat poti sa urasti o natie si vazand cat poti iubi homosexualii, sincer imi dai de gandit. citindu-te m-am convins ca esti homo. de fapt turcii, in general sunt homo. cred ca de aia te complexeaza ungurii, ori nu te-a iubit vreunul asa cum ai vrut tu

Si cum bre, acum sunt turc ? oooooaaa! turc ortodox, daca imi arati un turc sau un ungur ortodox ma rad in cap ! sa ma treci la rubrica de prieteni in avatar sa-ti spun mai multe despre mine,!;domnita bbbbbb....sa-ti spun ceva;-eu nu sunt turc, personal turc homo nu am vazut,[poate ai vazut prin Dumbrava}, nu sunt homosexual [daca dai click pe imaginea mea o sa vezi niste poze in avatar care o sa te convinga ] si nu am necaz pe nici o natie, nici unguri.-am prieteni unguri, profesor in Cluj , am langa Timisoara , in Codlea , fosti colegi la institut cu care si acum suntem in legatura, eu urasc pe cei care fac rau, pe acest UDMR , si Tokes pe PNL-PDL ,care ne-au dus unde ne-au dus ! Cred ca ar trebuii sa consulti un psiholog , iti recomand unul !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

41 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 15:26

De la: ticu, la data 2009-07-24 12:36:28
De la: crinado, la data 2009-07-23 09:13:49rahat, imputesc imaginile, nu se asorteaza in mediu 2 barbati sau doua femei pupandu-se, pt mine homoxexulaii sunt oameni bolnavi, indraciti, le lipseste ceva la creer, pe ei ii vindeca doar o doza buna de normal, unei asa zise lezbiene ii trebuie niste barbati solizi si incisivi sa-i scoate prostiile din cap, iar unui barbat gay, vreo 10 de sexi braileanca i-ar scoate dorintele din capul lui de nebun:), daca nici asa nu-si revin poti sa-i clasifici rebuturi ale vietii , degeaba fac umbra pamintului, poti sa le dai mincare cu sufertasul la asocitia celor rataciti si apoi nici sentiemntal nu se inteleg acesti oameni, nu vedeti ca se omoara din pasiunea lor indracita?pa! sa auzim de bine!
:

sml-confused0067: Gresesti enorm,; Ai iubit vreodata ? sti ce e iubirea ? ,cunosti ce este placerea ?Nu , nu cred .! Homosexualii sunt la fel de sanatosi ca cei hetero,ce conteaza sexul partenerilor, daca ambii parteneri fac cu placere ceea ce fac !? - sa gandim lucid, serios, da este normal homo , ca si hetero !

mai Ticule, dac` ai reusi sa fii atat de 'dragastos" cu toti semenii matale, mai te-as crede ca nu ai nici un interes. asa, stiind cat poti sa urasti o natie si vazand cat poti iubi homosexualii, sincer imi dai de gandit. citindu-te m-am convins ca esti homo. de fapt turcii, in general sunt homo. cred ca de aia te complexeaza ungurii, ori nu te-a iubit vreunul asa cum ai vrut tu

Si cum bre, acum sunt turc ? oooooaaa! turc ortodox, daca imi arati un turc sau un ungur ortodox ma rad in cap ! sa ma treci la rubrica de prieteni in avatar sa-ti spun mai multe despre mine,!;domnita bbbbbb....sa-ti spun ceva;-eu nu sunt turc, personal turc homo nu am vazut,[poate ai vazut prin Dumbrava}, nu sunt homosexual [daca dai click pe imaginea mea o sa vezi niste poze in avatar care o sa te convinga ] si nu am necaz pe nici o natie, nici unguri.-am prieteni unguri, profesor in Cluj , am langa Timisoara , in Codlea , fosti colegi la institut cu care si acum suntem in legatura, eu urasc pe cei care fac rau, pe acest UDMR , si Tokes pe PNL-PDL ,care ne-au dus unde ne-au dus ! Cred ca ar trebuii sa consulti un psiholog , iti recomand unul !

nene Ticule, ai scris o propozitie care suna asa: "Nu vezi ca ce spui la tine e ilar ?". scuza-ma dar e exprimare pur turceasca si nu e singura data cand te exprimi asa.
cat despre poze la avtar si eu pot sa pun poze cu 100 de barbati, asta nu dovedeste nimic. dar ceea ce ai scris pe aici, dovedeste din plin ca esti homo. nu am nimic cu ei, sunt oameni ca si noi, oameni care precis au o problema si inca una mare, dar e sigur ca nu o au din vina lor. m-a deranjat cand vedeam cum te erijai in om iubitor si intelegator cu semenii tai, dupa ce te citisem pe alt topic, unde improscai cu venin.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 16:43

De la: bbbbbbbbbbbb, la data 2009-07-24 15:26:22
De la: ticu, la data 2009-07-24 12:36:28
:

nene Ticule, ai scris o propozitie care suna asa: "Nu vezi ca ce spui la tine e ilar ?". scuza-ma dar e exprimare pur turceasca si nu e singura data cand te exprimi asa.
cat despre poze la avtar si eu pot sa pun poze cu 100 de barbati, asta nu dovedeste nimic. dar ceea ce ai scris pe aici, dovedeste din plin ca esti homo. nu am nimic cu ei, sunt oameni ca si noi, oameni care precis au o problema si inca una mare, dar e sigur ca nu o au din vina lor. m-a deranjat cand vedeam cum te erijai in om iubitor si intelegator cu semenii tai, dupa ce te citisem pe alt topic, unde improscai cu venin.

Esti muult pe departe, nu ai observat o greseala de-a mea involuntara , imi cer scuze, corect este hilar , nu ilar cuvant romanesc ,adica de ras, comic ..! Eu nu iau apararea homosexualilor, eu arat ca aceasta orientare nu incurca cu nimic pe cei din jur, sunt oameni sanatosi psihic si daca exista decand lumea inseamna ca este normala.! cum matale incercai vehement sa-i aperi pe unguri jignindu-i pe romani, nefiind unguroaica , si eu apar orientarea asta nefiind homo. Nu , eu nu sunt homo, nu sunt turc,nu sunt iubitor cu semenii mei care ma jignesc pe mine, poporul si tara asta, indiferent etnia.! ai spus ca ai avut oameni in subordine? pai atunci trebuie sa cunosti omul, ca vorba turcului ...every thing has it's beauty but not everyone can see it !

Ticu
tonsberg

24 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 17:07

indiferent ce specie traieste pe acest pamint ,un cuplu il formeaza un mascul si o femela ,de ce ,pt ca specia respectiva sa se inmulteasca si sa duca mai departe stindardul acelei specii,ce ne-am face daca am fi toti po......lumea intro n perioada ar disparea ,fara suparare aceste fiinte nu au ce cauta printre oameni normali,ar trebui izolati in lumea lor pina vor disparea

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 18:11

Tonsberg, noi cei majoritari ( heterosexuali) am dori sa ai dreptate. Dar...din pacate homosexualitatea exista de cand a aparut homo sapiens, si nu numai. Exista peste 400 de specii si in lumea animalelor care pot sa formeze cupluri de homosexuali sau cupluri de cate 3.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 19:04

De la: tonsberg, la data 2009-07-24 17:07:15indiferent ce specie traieste pe acest pamint ,un cuplu il formeaza un mascul si o femela ,de ce ,pt ca specia respectiva sa se inmulteasca si sa duca mai departe stindardul acelei specii,ce ne-am face daca am fi toti po......lumea intro n perioada ar disparea ,fara suparare aceste fiinte nu au ce cauta printre oameni normali,ar trebui izolati in lumea lor pina vor disparea
:

sml-confused0067: Daca eram toti po...nu eram pe pamant ca lumea nu se nastea,si cum adica , izolati in lumea lor"? unde e lumea lor ? sau poate se nasteau numai ungurii !

Ticu
MedeeaM

11 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 19:33

of...
Dar de ce nu spune nimeni nimic si de femile lesbiene? De ce numai despre barbati, homosexualitatea poate fi si atunci cand doua femei se iubesc, nu numai doi barbati. Ce parere aveti despre femei? As vrea sa stiu parerea barbatilor in special.... e un subiect interesant nu credeti? Si parca si putin mai placut....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 10:04

De la: AMG, la data 2008-10-10 14:36:16Pe ici pe colo vezi barbati tinindu-se de mana sau chiar sarutindu-se cu pasiune. Daca zici ceva iti sar in cap ca faci ura de sex,adica sint discriminati. Se vorbeste de 'libertate' si 'egalitate' intre sexe si genuri.Oare cum sa ne invatam copiii ca este moral sa se poarte in societate, si oare ce mai este considerat 'moral' in ziua de azi? [/quote

De la Alehin:

]E normal sa existe homosexuali asa cum e firesc sa se nasca pe lumea asta si retardati si oameni cu anomalii genetice ,pitici ,schizofrenici dar este o mare aberatie sa-i legalizeze ,,legaturile ,,atunci e corect sa infiintam legalizam si pedofilii ,zoofilii (nici astia nu sunt putini) necrofili ,gerontofili si cati or mai fi ...Voi cei care-i sustineti nu ganditi e clar prea mult .,, chestia e nu ca o fac sau nu intre 4 pereti ci ca isi creeaza tot felul de prozeliti dintre napastuitii soartei, involuati sexual,frustrati ..Se creeaza iluzia unei asa normalitati Eu zic ca atunci cand esti bolnav (sigur e vreo ccomponenta genetica defecta ) te tratezi, ...eu n-am vazut sa defileze impotentii,frigidele sau atatia care se nasc cu infantilism sexual Ideea e ca pana isi gasesc vreun partener stabil ei tot corup minori care ajung clientii lor prin cine stie ce filiere ale proxenetilor Cine a spus ca exista poponari de cand lumea are dreptate dar asta nu inseamna ca daca sunt schizofrenici de cand lumea sa ii si organizezi si eventual sa-l pui si presedinte Lipsa de informatie va face sa fiti unii dintre voi care nu sunteti popopnari ,toleranti ,eu cred ca la tara ,in locuri izolate unii barbati au devenit si zoofili de nevoie hai sa le ridicam si lor mingea la fileu si sa le oficializam legaturile .Din pacate pt minoritarii sexuali ca si in democratie ar trebui majoritatea sa decida ,daca pana acum ,de mii de ani de cand exista ,,fenomenul ,, erau asa ,priviti ,tratati cu toleranta poate acum nici eu nici voi nu mai existam ..

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:03

io chear nu vad pe cine ar deranja sau cu ce iar deranja?
eu unu nu vad nimic rau in asta si nici nu pot sai privesc alfel decat niste oameni cum suntem noi....
sa ne dam seama si sa ne uitam in jurul nostru:.......
uni gresesc mai mult decat atata cat doi barbati care se saruta:)
asta e mentaliatea ROMANULUI vede mai mult decat la ell

9am097860

3 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:18

De la: vladidec, la data 2008-10-25 11:20:11Lumea pur si simplu o ia raznaaaaaaaaa !!! Nu de alta dar e la moda !!!
Vizitati : cesafac.blogspot.com/

9am097860

3 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:21

a avut dreptate jiji cand a spus: e frumos sa vezi doua femei care se mangaie, dar cand vezi doi 'barbati'...

aurash80

1 mesaj
Oras: Targoviste

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 16:15

................definiti moralitatea ......................? granita dintre moral si imoral.....cine o pune?..........

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 16:45

9am080589

7 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 17:29

Salut, sunt student la medicina si sunt gay, voiam sa spun k nu noi (persoanele de acest gen) am ales sa fim asa, mult timp am negat cine sunt, am incercat sa reprim sentimentele de atracie fata de persoanele de acelasi sex pt k asa am fost educat, mama era foarte bisericoasa si m-a indoctrinat cu tot felul de tampenii. am urmat seminarul teologic si m-am crucit cata falsitate am vazut acolo si cum "sunt arse pe rug" persoanele care nu se supun orbeste regulilor lor stupide, o mentalitate retardata ca pe vremea Inchizitiei. Incercarile mele de a ascunde sub covor ceea ce sunt nu au dus decat la un lung sir de depresii, iar acum knd am acceptat ceea ce sunt...is mai fericit ca niciodata. Nu imi place sa ma afisez in public, nu am facut niciodata asa ceva si nici nu o voi face dar sincer cateodata simt nevoia sa ma plimb prin parc cu iubitul meu, sa-i spun ca il iubesc fara sa imi fie teama ca voi fi auzit de cineva si ridiculizat penntru asta, ma oftic cand vad un cuplu hetero k se saruta sau se tin de mana si nu poit sa inteleg de ce eu nu pot avea aceleasi drepturi k doar platesc aceleasi taxe si impozite. Nu ma consider un parazit sau schizofrenic cum au scris altii pentru ca sunt o persoana capabila, demna, cu potential si de un real ajutor acestei societati, numaui eu stiu cat invat si cate sacrificii fac sa ma perfectionez si sa ajut cat mai bine si cat mai multi oameni. cat despre dreptul de a te saruta pe strada...nu cred k a cerut vreu homosexual asa ceva, sunt o gramada de alte drepturi pe care le vrem, cum ar fi dreptul la proprietate comuna, dreptul de a lua anumite decizii pentru partenerul meu daca el nu e in stare sa o faca etc. sunt f multe persoane gay care se ascund de teama de a nu fi ridiculizati sau persecutati de societate in care traiesc, iar majoritatea prefera sa nu se afiseze in niciun mod, avem dreptul la intimitate si chiar facem uzanta de acest drept.Nu ma simt cu nimic mai prejos fata de o persoana care are 2 clase sau care asculta manele la maxim in masina si imi lezeaza timpanul si scoarta cerebrala sau care scuipa pe strada doar pentru ca sunt gay. ii multumesc lui dumnezeu ca am prieteni la medicina si nu numai care sunt ooen-minded si care nu s-au schimbat cu nimic knd au aflat ca sunt gay. Invatati sa fiti mai toleranti

9am080589

7 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 17:41

De la: Strakathus, la data 2009-04-10 14:34:38Eu unul cred ca homosexualitatea nu este morala. Eu sunt convins ca este o deviere socio-comportamentala. Instinctul sexual este orientat catre reproducere. Cum se pot reproduce doi masculi ori doua femele din orice specie?! Este prin urmare un comportament deviant care trebuie corectat sau daca acest lucru nu este posibil, izolat.
In nici un caz manifestarile homosexualitatii nu trebuie admise public si nici incurajate. Asadar nici problema moralitatii lor nu se pune in vreun fel. Din moment ce constituie o manifestare reprobabila, este clar ca nu poate fi nici morala.

la medicina in primii ani faci stiinte comportamentale, sociologie, psihologie si mai apoi psihiatrie, la examenul de psihiatrie o intrebare era legata de homosexualitate, trebuia sa o definesc, sa prezint cauzele etc. in carte citisem k homosexualitatea NU e o boala, ci o preferinta sexuala. este determinata la nivel genetic, de modificari hormonale, de producerea de anumiti anticcorpi, si de o posibila schimbare morfofunctionala a hipotalamusului. cat despre teoria ta despre reproducere, e aberant, am evoluat nu mai suntem simple animale, avem ratiune, personalitate, afectivitate, conform teoriei tale, parintii tai nu s-au casatorit si au copulat pentru ca aveau anumite sentimente ci pentru ca aveau un necontrolabil instinct de a da viata unei noi fiinte. Interesanta teorie mai Freud

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 18:27

De la: MedeeaM, la data 2009-07-24 19:33:57of...
Dar de ce nu spune nimeni nimic si de femile lesbiene? De ce numai despre barbati, homosexualitatea poate fi si atunci cand doua femei se iubesc, nu numai doi barbati. Ce parere aveti despre femei? As vrea sa stiu parerea barbatilor in special.... e un subiect interesant nu credeti? Si parca si putin mai placut....

sunt femei lesbiene, si femei isterice , adevaratele lesbiene sunt acele femei care in afara de mangaieri si saruturi fac sex numai prin cuplare de sexe, cele care folosesc oralul ,degetele sau alte obiecte fara viata, sunt isterice, la ele e impropriu spus lesbiene . ! daca mai doresti ceva sa stii , sa spui !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 18:32

De la: 9am080589, la data 2009-07-25 17:29:14Salut, sunt student la medicina si sunt gay, voiam sa spun k nu noi (persoanele de acest gen) am ales sa fim asa, mult timp am negat cine sunt, am incercat sa reprim sentimentele de atracie fata de persoanele de acelasi sex pt k asa am fost educat, mama era foarte bisericoasa si m-a indoctrinat cu tot felul de tampenii. am urmat seminarul teologic si m-am crucit cata falsitate am vazut acolo si cum "sunt arse pe rug" persoanele care nu se supun orbeste regulilor lor stupide, o mentalitate retardata ca pe vremea Inchizitiei. Incercarile mele de a ascunde sub covor ceea ce sunt nu au dus decat la un lung sir de depresii, iar acum knd am acceptat ceea ce sunt...is mai fericit ca niciodata. Nu imi place sa ma afisez in public, nu am facut niciodata asa ceva si nici nu o voi face dar sincer cateodata simt nevoia sa ma plimb prin parc cu iubitul meu, sa-i spun ca il iubesc fara sa imi fie teama ca voi fi auzit de cineva si ridiculizat penntru asta, ma oftic cand vad un cuplu hetero k se saruta sau se tin de mana si nu poit sa inteleg de ce eu nu pot avea aceleasi drepturi k doar platesc aceleasi taxe si impozite. Nu ma consider un parazit sau schizofrenic cum au scris altii pentru ca sunt o persoana capabila, demna, cu potential si de un real ajutor acestei societati, numaui eu stiu cat invat si cate sacrificii fac sa ma perfectionez si sa ajut cat mai bine si cat mai multi oameni. cat despre dreptul de a te saruta pe strada...nu cred k a cerut vreu homosexual asa ceva, sunt o gramada de alte drepturi pe care le vrem, cum ar fi dreptul la proprietate comuna, dreptul de a lua anumite decizii pentru partenerul meu daca el nu e in stare sa o faca etc. sunt f multe persoane gay care se ascund de teama de a nu fi ridiculizati sau persecutati de societate in care traiesc, iar majoritatea prefera sa nu se afiseze in niciun mod, avem dreptul la intimitate si chiar facem uzanta de acest drept.Nu ma simt cu nimic mai prejos fata de o persoana care are 2 clase sau care asculta manele la maxim in masina si imi lezeaza timpanul si scoarta cerebrala sau care scuipa pe strada doar pentru ca sunt gay. ii multumesc lui dumnezeu ca am prieteni la medicina si nu numai care sunt ooen-minded si care nu s-au schimbat cu nimic knd au aflat ca sunt gay. Invatati sa fiti mai toleranti

Domnule,o persoana gay este la fel de normala ,egala si sanatoasa psihic cu o persoana hetero, din pacate mai sunt oameni cu idei invechite, care vad precum calul cu ochelari. !

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 19:46

De la: ticu, la data 2009-07-25 18:32:15
De la: 9am080589, la data 2009-07-25 17:29:14Salut, sunt student la medicina si sunt gay, voiam sa spun k nu noi (persoanele de acest gen) am ales sa fim asa, mult timp am negat cine sunt, am incercat sa reprim sentimentele de atracie fata de persoanele de acelasi sex pt k asa am fost educat, mama era foarte bisericoasa si m-a indoctrinat cu tot felul de tampenii. am urmat seminarul teologic si m-am crucit cata falsitate am vazut acolo si cum "sunt arse pe rug" persoanele care nu se supun orbeste regulilor lor stupide, o mentalitate retardata ca pe vremea Inchizitiei. Incercarile mele de a ascunde sub covor ceea ce sunt nu au dus decat la un lung sir de depresii, iar acum knd am acceptat ceea ce sunt...is mai fericit ca niciodata. Nu imi place sa ma afisez in public, nu am facut niciodata asa ceva si nici nu o voi face dar sincer cateodata simt nevoia sa ma plimb prin parc cu iubitul meu, sa-i spun ca il iubesc fara sa imi fie teama ca voi fi auzit de cineva si ridiculizat penntru asta, ma oftic cand vad un cuplu hetero k se saruta sau se tin de mana si nu poit sa inteleg de ce eu nu pot avea aceleasi drepturi k doar platesc aceleasi taxe si impozite. Nu ma consider un parazit sau schizofrenic cum au scris altii pentru ca sunt o persoana capabila, demna, cu potential si de un real ajutor acestei societati, numaui eu stiu cat invat si cate sacrificii fac sa ma perfectionez si sa ajut cat mai bine si cat mai multi oameni. cat despre dreptul de a te saruta pe strada...nu cred k a cerut vreu homosexual asa ceva, sunt o gramada de alte drepturi pe care le vrem, cum ar fi dreptul la proprietate comuna, dreptul de a lua anumite decizii pentru partenerul meu daca el nu e in stare sa o faca etc. sunt f multe persoane gay care se ascund de teama de a nu fi ridiculizati sau persecutati de societate in care traiesc, iar majoritatea prefera sa nu se afiseze in niciun mod, avem dreptul la intimitate si chiar facem uzanta de acest drept.Nu ma simt cu nimic mai prejos fata de o persoana care are 2 clase sau care asculta manele la maxim in masina si imi lezeaza timpanul si scoarta cerebrala sau care scuipa pe strada doar pentru ca sunt gay. ii multumesc lui dumnezeu ca am prieteni la medicina si nu numai care sunt ooen-minded si care nu s-au schimbat cu nimic knd au aflat ca sunt gay. Invatati sa fiti mai toleranti

Domnule,o persoana gay este la fel de normala ,egala si sanatoasa psihic cu o persoana hetero, din pacate mai sunt oameni cu idei invechite, care vad precum calul cu ochelari. !
Da,ticule,si homosexualii sunt oameni,au aceleasi drepturi ca si hetero...Numa' unguri sa nu fie! Ujpest...Ujpest...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 21:39

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-25 19:46:23

Da,ticule,si homosexualii sunt oameni,au aceleasi drepturi ca si hetero...Numa' unguri sa nu fie! Ujpest...Ujpest...

Unguri nu, unguroaice da.;-am un clip cu doua unguroaice si o romanca, ooooaaa, te baga-n draci sa-l vezi . ! Dai ocol Craiovei !

Ticu
Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 22:01

De la: ticu, la data 2009-07-25 21:39:51
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-25 19:46:23

Unguri nu, unguroaice da.;-am un clip cu doua unguroaice si o romanca, ooooaaa, te baga-n draci sa-l vezi . ! Dai ocol Craiovei !
Aici te cred Stiam ca ai o parere buna despre lesbienele unguroaice!

danieelito

1 mesaj
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 22:02

Salut!

Te lasi pacalit de diavol daca accepti acest lucru.Ceea ce ti se intampla, arata de fapt natura umana perverrtita in toate aspectele ei si nevoia disperata de regenerare.
Toti oamenii care vin in umanitate mostenesc aceasta natura si fiecare din noi avem un potential enorm de a pacatui; de a experimenta orice pacat( chiar si homosexualitatea).
Fiecare alege ce vrea sa fie.Biblia spune:"Iata iti pun inainte viata si binele, moartea si raul."Dumnezeu iti da posibilitatea sa legi daca sa-L asculti sau nu, dar nu iti da posibilitatea sa alegi consecintele; si consecintele sunt devastatoare"Plata pacatului este moartea", spune Biblia.
Dumnezeu te indeamna sa alegi viata si binele,alegandu-l pe EL.Doar El paote sa-ti dea putere si motivatie sa traiesti moral.Respingand-ul pe El vei experimenta toata grozavia pacatului,asa ca nu ai scuze de viata pe care o traiesti.

Romani 1:18 Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu și împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăbușe adevărul în nelegiuirea lor.
Romani 1:19 Fiindcă ce se poate cunoaște despre Dumnezeu, le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu.
Romani 1:20 În adevăr, însușirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veșnică și dumnezeirea Lui, se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiți cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Așa că nu se pot dezvinovăți;
Romani 1:21 fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulțumit; ci s-au dedat la gândiri deșarte, și inima lor fără pricepere s-a întunecat.
Romani 1:22 S-au fălit că sunt înțelepți, și au înnebunit;
Romani 1:23 și au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare și târâtoare.
Romani 1:24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăției, să urmeze poftele inimilor lor; așa că își necinstesc singuri trupurile;
Romani 1:25 căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, și au slujit și s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
Romani 1:26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuințarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
Romani 1:27 tot astfel și bărbații, au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase, și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
Romani 1:28 Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoștința lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minții lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.
Romani 1:29 Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înșelăciune, de porniri răutăcioase; sunt șoptitori,
Romani 1:30 bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufași, lăudăroși, născocitori de rele, neascultători de părinți,
Romani 1:31 fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecați, fără milă.
Romani 1:32 Și, măcar că știu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totuși, ei nu numai că le fac, dar și găsesc de buni pe cei ce le fac.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 01:10

Imi vine sa vomit....

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 12:20

Mananca ceva acru ....

9am080589

7 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 15:50

De la: ticu, la data 2009-07-23 22:12:35
De la: CAMELYA_, la data 2009-07-23 21:23:38
De la: ticu, la data 2009-07-23 20:03:37 Si cu ce incurca daca se saruta in public? nu zice nimeni sa faca dragoste in public, dar un sarut ? si adica de ce hetero au voie si homo , nu ?Da, este moral !

Nea Ticule..nu te-ar deranja sa te pupe un mascul pe buze ,,,,in public?
Poate i se pune pata vreunui poponar pe tine....si te pupa fortat in public... ...ce o sa faci?
:

sml-confused0067: Nu, se pune asa problema, ei sunt foarte civilizati, nu se leaga de om daca nu este tot homo,sau asa direct sare la om sa-l pupe, ca -i place de el.Intai discuta intre ei, isi dau seama daca se plac sau nu, ce fel de inclinatii au,ce relatii , asa ca la ei nu e cu fortatul . , ! sunt civilizati.!

ai perfecta dreptate, stii foarte multe informatii despre persoanele de acest gen :)

july

563 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:04

danieelito, biblia a fost scrisa de oameni, de barbati...poate unii dintre ei erau homosexuali...nu avem de unde stii! Ucenicii, de exemplu erau tot timpul impreuna...daca credem ceea ce se povesteste.

9am080589

7 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:18

Mi-am adus aminte o intamplare, eram in Cluj si trebuia sa ajung intr-un club pt gay sa ma intalknesc acolo cu un vechi si f bun prieten, nu ne mai vazusem de foarte mult timp pentru ca eu ma mutasem de ceva timp si ajungeam f rar prin cluj pentru k imi ia cam o zi intreaga sa fac drumul cu trenul.Era prima data cand mergeam in clubul din Cj pentru ca mie sincer nu-mi plac cluburile de niciun fel, indiferent daca is pt gay sau hetero. Am vorbit cu el la telefon si mi-a dat adresa, mi-a spus k acel club e pe Memoranumului nr..., ajung deci pe Memo si surpriza, nu erau numerotate toate cladirile si cum acel club nu avea niciun banner publicitar (ma intreb de ce), era cam ascuns clubul si m-am invartit pe acolo cel putin jumatate de ora si tot nu l-am gasit. inainte sa plec in incursiunea mea, am stat la o terasa in apropiere si la o masa alaturata erau doua tipe cam de varsta mea care mi-au dat impresia ca flirteaza cu mine din priviri asa k am zis sa le tin hangul (imi place sa ma mai amuz din cand in cand), anyway, imi termin consumatia si plec inaintea lor, ajung pe Memo si cat timp ma invarteam pe acolo dau iar de ele (nu stiu daca mau urmarit sau daca era coincidenta, oricum nu-s barbatul fatal ca se devina obsedate de mine, sper...) si nu stiu ce a fost in minrea mea dar m-am dus la ele si le-am intrebat daca stiu unde e adresa pe care o cautam eu, au raspuns negativ si m-au intrebat ce ar trebui sa fie la adresa respectiva iar eu le-am spus "un bar de gay", au ramas putin socate, le-am multumit pt ajutor si am vrut sa plec, am facut 2-3 pasi si una din ele ii spune celeilalte "pacat...chiar era dragut". replica asta m-a amuzat foarte mut si ki-a dat foarte mare incredere in mine. in cele din urma am asit barul respectiv si desi sincer nu eram incantat ca am vazut si travestiti acolo m-am distrat de minune in acea seara, au venit chiar si prieteni de ai mei care nu erau gay, am facut karaoke (sper k se scrie asa), iar a doua zi eram la spital si ma ocupam de pacienti. singurul meu regret e ca trebuie sa duc o viata dubla si...e foarte dificil, dar ma gandesc ca daca m-as afisa nu as putea sa mai lucrez intr-unn spital dupa si nu pt k nu as fi capabil ci pentru ca as fi discriminat. parintii s-ar gandi probabil is pedofil si k atunci knd le consult copiii eu de fapt ii pipai sau...pacientii barbati ar fi in mod clar ofensati sa ii consulte un gay. as vrea sa avem legisklatia statelor unite...hai k am batut campii suficient, dar scriind pe acest forum ma mai eliberez si eu de frustrari

9am080589

7 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:33

De la: ioa_d, la data 2009-07-24 01:07:37
De la: MedeeaM, la data 2009-07-24 00:42:41
De la: ticu, la data 2009-07-23 22:12:35sml-confused0067: Nu, se pune asa problema, ei sunt foarte civilizati, nu se leaga de om daca nu este tot homo,sau asa direct sare la om sa-l pupe, ca -i place de el.Intai discuta intre ei, isi dau seama daca se plac sau nu, ce fel de inclinatii au,ce relatii , asa ca la ei nu e cu fortatul . , ! sunt civilizati.! :sml-confused0067

Daca sunt 'foarte civilizati' asa cum sustii atunci nu ar trebui sa se sarute in public, nu? Chiar si cei hetero daca sunt civilizati nu fac gesturi intime in public cu toate ca pentru un barbat si o femeie este un lucru cat se poate de normal. Sunt gesturi intime si ar trebui facute in intimitate, nu credeti?

asta am zis si eu un post mai sus .... ma asteptam sa ma certe careva ca gandesc depasit

oameni buni...faceti din tantar armasqar, sincer acum, cati homosexuali ati vazut sa se sarute in public? nu o fac din respect darsi pentru k in RO exista riscul sa iti iei o bataie buna de la smecherasii de cartier homofobi si cu un exagerat simt al virilitatii, ca sa nu mai spun k poti fi vazut de seful/ colegul tau etc si a doua zi sa se faca intepaturi pe seama ta sau sa fii tratat cu fundul (la figurat, nu la propriu)

9am080589

7 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:49

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 11:02:40

pe bune ca nu stiamm de existenta acestui filmulet, e cam deplasat, dar la ce sa ne asteptam doar e filmat la zero tv :)) iooooi sincer nici mie nu imi convine sa vad atata mediatizare pe tema homosexualitatii sa il / o vad pe Naomi la tv 24/7 care are cultura cat un hamster si e disperat/a dupa publicitate, ma enerveaza faptul kk aceste persoane se autointituleaza purtatori de cuvant ai comunitatii gay cand de fapt ei nu reprezinta pe nimeni, eu nu consider ca Naomi ma reprezinta pe mine, nu am nimic in comun cu astfel de persoane, sunt o persoana modesta si daca m-ai vedea pe strada nu ai avea nici cea mai mica idee ca as fi gay. sunt atatea persoane care sunt gay: actori, oameni de cultura, de stiinta, medici ce aduc un real progres societatii, pe ei de ce nu ii mediatizam? simplu nu fac raiting pt ca oamenii vor balci nu cultura si pt k ei prefera sa stea in banca lor

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 17:54

De la: 9am080589, la data 2009-07-26 16:33:20
De la: ioa_d, la data 2009-07-24 01:07:37
De la: MedeeaM, la data 2009-07-24 00:42:41
De la: ticu, la data 2009-07-23 22:12:35sml-confused0067: Nu, se pune asa problema, ei sunt foarte civilizati, nu se leaga de om daca nu este tot homo,sau asa direct sare la om sa-l pupe, ca -i place de el.Intai discuta intre ei, isi dau seama daca se plac sau nu, ce fel de inclinatii au,ce relatii , asa ca la ei nu e cu fortatul . , ! sunt civilizati.! :sml-confused0067

Daca sunt 'foarte civilizati' asa cum sustii atunci nu ar trebui sa se sarute in public, nu? Chiar si cei hetero daca sunt civilizati nu fac gesturi intime in public cu toate ca pentru un barbat si o femeie este un lucru cat se poate de normal. Sunt gesturi intime si ar trebui facute in intimitate, nu credeti?

asta am zis si eu un post mai sus .... ma asteptam sa ma certe careva ca gandesc depasit

oameni buni...faceti din tantar armasqar, sincer acum, cati homosexuali ati vazut sa se sarute in public? nu o fac din respect darsi pentru k in RO exista riscul sa iti iei o bataie buna de la smecherasii de cartier homofobi si cu un exagerat simt al virilitatii, ca sa nu mai spun k poti fi vazut de seful/ colegul tau etc si a doua zi sa se faca intepaturi pe seama ta sau sa fii tratat cu fundul (la figurat, nu la propriu)

Degeaba te superi...dar titlul topicului asta întreabă: "este moral....????" Iar eu îți răspund la fel ca și doamna de mai sus...NU, NU ESTE MORAL NICI PENTRU O PERECHE HETERO ȘI NICI PENTRU O PERECHE GAY !!!!!

Am înțeles că ești gay...și ai o părere foarte bună despre tine...no problem! Dar fiind medic, cred că știi că nu ai cum să mă faci pe mine, care sunt hetero...să te înțeleg! Chiar și numai pentru simplul fapt că nu am experimentat și nici măcar nu pot gândi din perspectiva ta!

Dacă o femeie s-ar da la mine...prin absurd și-ar lua o bătăiuță de toată frumusețea.

Harta mea mentală nu poate concepe o relație gay...și atunci cum aș putea eu să empatizez cu tine??? Pot cel mult să te compătimesc, dar probolema este că voi nu de compasiunea mea sau a celorlalți aveți nevoie.

Pentru mine tu ai un mare handicap și te privesc exact cum o privesc pe sora mea care s-a născut cu dizabilități.....oricât de inteligent și capabil ești....Eu așa te percep!

Și eu am amici care sunt gay....dar niciodată nu și-au exprimat sentimentele unii făță de ceilalți în prezența mea...deși ȘTIU.

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 19:01

lasa-ti mai oamenii astia in pace...si ei ar trai. atat timp cat nu fac anumite gesturi in fata noastra, e treaba lor ce inclinatii au. la urma urmei, cum a si zis cineva mai sus, si am mai zis si eu acum cateva pagini, nici in cazul oamenilor normali nu este tocmai moral sa te desfasori in public...ciorapii se spala acasa nu pe strada, indiferent de inclinatia sexuala.

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: