back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

larababydoll

24 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 18:20

Salutare!

Da, eu am vazut 2 tipi sarutandu-se (la inceput am crezut ca era o tipa cu un tip deoarece persoana aflata cu spatele la mine avea parul lung, dar intorcandu-se am vazut ca aveau amandoi barba - nu femei cu barba, ci barbati cu barba). Si ca sa completez; mi s-a parut un gest foarte tandru si plin de afectiune. Se cam fereau si s-au simtit jenati cand au realizat ca i-am vazut.

Si ce daca erau 2 barbati? S-a dovedit stiintific ca homosexualitatea este ceva cu care te nasti (nu ma refer aici la cei care din diferite motive "devin" pe parcurs).

Daca majoritatea ar fi gay, inseamna ca a fi "straight" ar fi straniu.

Am vazut si 2 tipi tinandu-se de mana "pe furis", si acest lucru nu a facut decat sa imi fure un zambet nu sa imi creasca tensiunea si sa mi "se urce stomacul in gat".

Una este sa ni se para nelalocul lui si alta sa ni se para imoral. Si ce este moral pana la urma? Este undeva scris ce este imoral si ce nu este?

in DEX >>IMORÁL adj., s. 1. adj. (rar) neetic, nemoral. (Aspecte morale și imorale.) 2. adj. v. corupt. 3. adj., s. depravat, desfrânat, destrăbălat, dezmățat, stricat, (pop.) curvar, (înv.) preacurvar, preacurvitor. (Un bărbat imoral.) 4. adj. v. obscen.
Eu nu percept lucrurile asa!
Eu cred ca oamenii au dreptul sa fie fericiti si sa fie ei insisi. Spiritul e captiv corpului. Lasa-ti sa se iubeasca.
Bine ca va revolta iubirea altora si nu nedreptatile...

Maresalul_A

6 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 18:38

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-27 11:11:41Homosexualitatea , este o ofensa la adresa lui DUMNEZEU si un pericol grav pentru omenire . Trebuie strct interzisa !

Helloooo, un' te crezi tovarase? La sedinta de partid?

Septembrie

147 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 07:44

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-13 20:56:40 Eu asa propune ca tuturor "popnarilor" carte se saruta in public sa le oferim un premiu !!!!!!!!!!

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 07:44

un tub de vaselina... cu praf de ardei iute

Septembrie

147 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 07:45

si o unghiera... sa-si taie unghiile

nicoararg

2 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 08:15

homosexuali = dezorientati

Fosta membra 9am.ro

38 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 00:34

Paradoxul existentei:
Pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali, cu toate ca ei intre ei nu se inmultesc!

Fosta membra 9am.ro

38 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 00:35

- Tata, am doua vesti: una buna si una proasta.
- Zi-o pe aia proasta.
- Aseara am fost la un bal de ho mo sexuali.
- Si aia buna?
- M-au ales regina balului!

Fosta membra 9am.ro

38 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 00:38

Manastire....
Staretu hotaraste ca trebuie un control sa vada cum mai stau calugarii cu viciile.
"Maine toata lumea, ia cate o pereche de clopotei, o leaga de membru si va prezentati in curte".
Zis si facut. ln momentul intalnirii, staretu aduce o super lady sa dea un erotishe-striptease. Fata incepe sa danseze goala.........Nici un zgomot...... dupa o ora se aude un ding-ding....
" Aha, iesi din rand pacatosule... 2 saptamani de rugaciuni, post negru, stai inchis, speli porcii....".
Zis si facut. Dupa alte 3 saptamani acelasi test. De data asta cu doua fete.
Dans-lins tzitze..... Dupa o ora ding-ding acelasi calugar.
"Nemernicule, nu te-ai linistit? Meriti biciuit, maine toata lumea-n curte.'"
A doua zi intalnire mare, pacatosu in centru.Staretu da exemplu:
"Uitati-va la pacatosu' pamantului, merita biciuit, ridicati-i sutana si treizeci de lovituri"
Toata curtea: ding-ding-cling-ding-diiing

sper sa nu se supere nimeni, e doar o gluma.

crimpex

55 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 12:55

De la: sybeel, la data 2009-05-18 00:34:14Paradoxul existentei:
Pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali, cu toate ca ei intre ei nu se inmultesc!

gabriela_david_2

1 mesaj
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 15:05

nu mi se pare moral nici ca un barbat si o femei sa sarute intr-un loc public. In rest fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui

sorin_0_9

15 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 17:19

Ar trebui impuscati !!!! Adunati toti intr-un loc si puse niste bombe sa nu aiba sansa sa scape prea multi

haihui09

38 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 20:50

Te gandesti la vacanta?
w w w.taberelemele . ro

adriana_chis33

4 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2009, ora 10:40

Sun de acord cu Gabriela : nu e moral nici sa vad doi "normali" zmotocindu-se in public...E o chestie de intimitate...Cred ca mai degraba aceste gesturi in public sunt o provocare la adresa celor din jur,indiferent din partea cui ar veni...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2009, ora 14:07

De la: sorin_0_9, la data 2009-05-19 17:19:58Ar trebui impuscati !!!! Adunati toti intr-un loc si puse niste bombe sa nu aiba sansa sa scape prea multi

Si daca ii omori, se nasc alti bre ! ca asta-i de cand lumea, si ce rau ti-au facut bre ? fii mai serios in afirmatii din astea .

Ticu
office10_8

35 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 20 Mai 2009, ora 14:52

Un urs alearga dupa un iepure.
Ursul: " Am sa te prind, iepure idiot."
Iepurasul: " Ba s-o crezi tu ! "
Amandoi traverseaza un camp si la un moment dat le iese inainte o broscuta
magica....
Broscuta: Stop ! Sunt broscuta magica si pot sa va indeplinesc 3 dorinte
fiecaruia. Cine incepe?
Ursul: " Eu, ca sunt cel mai mare!"
Broscuta: " Ia sa te aud ursule, care este prima ta dorinta?
Ursul: " Vreau ca toti ursii din padure sa fie femele, in afara de mine!"
Broscuta: " Nici o problema ! Si tu, iepurasule, ce iti doresti ?"
Iepurasul: " Eu vreau o casca de motocicleta."
Ursul uitandu-se mirat la iepuras : " Pe bune ca esti prost, stii ? "
Broscuta: " Nici o problema, dorinta ta e realitate, uite-ti casca. Si tu,
ursule, care e a 2 a dorinta ? "
Ursul: " Vreau ca toti ursii din padurile vecine sa fie femele. "
Broscuta: " Nici o problema ! Iepurasule, care este a doua dorinta a ta?"
Iepurasul: " Eu vreau o motocicleta de inaltimea mea, super puternica, ultra
turbo. "
Broscuta : " Poftim. "
Ursul uitandu-se cu mirare la iepuras: " Nu, dar ori o faci intentionat, ori esti
extraordinar de prost....?"
Broscuta: " Bun, acum gata cu cearta, hai sa terminam cu dorintele."
Ursul: " Ultima mea dorinta este ca toti ursii din univers sa fie femele!
Broscuta: " Dorinta iti este indeplinita, ursule. Iar tu iepurasule, care e ultima
ta dorinta ?
Iepurasul isi pune casca, urca pe motocicleta sa, demareaza din tromba si tipa,
intorcandu-se: "Vreau ca ursul sa fie homosexual!!!"

mihay51

5 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 14:17

Nu este moral,ba chiar este dezgustator,eu sunt de moda veche si am alergie la asa ceva

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 11:17

De la: mihay51, la data 2009-05-21 14:17:21Nu este moral,ba chiar este dezgustator,eu sunt de moda veche si am alergie la asa ceva

Sunt medicamente antialergice , mers la medic dermatolog , de moda noua !

Ticu
AMG

15 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 11:54

SCUFIȚA ROȘIE
Analiză și Critică literară

De ce Scufița Roșie ?

Din start, ne dăm seama că este vorba despre o minoră de care copiii,
în răutatea lor, și-au bătut joc cu această poreclă, probabil din cauza unei căciulițe roșii croșetate de mămica ei, pe care fetița o poartă des din cauza unei sensibilități fizice la frig în regiunea craniului.
Așadar avem de-a face cu o bolnavă marginalizată și descurajată de societatea din jurul ei.
Scufița merge zi de zi cu coșulețul cu mâncare la bunicuța care locuiește în pădure. Nicio bunică normală nu locuiește în pădure. Singura explicație este că această bunică a primit în urma retrocedărilor câteva hectare de teren împădurit. Este știut că țăranii nu se gândesc mult până să taie pădurea, mai ales înainte de venirea iernii.
Așadar, această bunică este o scorpie zgârcită care și-a făcut casa în pădure (oare nu tot din lemn tăiat fără aprobare de la Ocolul Silvic?) și stă acolo ca să-și păzească avutul.
Teoria că este vorba de o babă ticaloasă se verifică prin faptul că în loc să plătească un serviciu de livrare la domiciliu a hranei, a silit-o pe nepoata ei (o ființă neajutorată și bolnavă) să facă zilnic naveta din oraș în pădure,
fără să-i pese de pericolele la care o expune pe biata fată.
Scufița Roșie se întâlnește cu lupul care o descoase în privința drumului ei. Deja intrăm într-o zonă a fanteziei bolnave. Unu la mână că în România lupi nu prea mai sunt, doi la mână că se feresc de om ca de dracu,
iar trei la mână, nu vorbesc și chiar de ar face-o, ar intreba de cel mai apropiat braconier sau unde e cea mai apropiată stână.
Singura explicație este că Scufița Roșie s-a uitat atât de mult la Animal
Planet încât cunoaște obiceiurile lupilor și le poate înțelege scheunăturile.
Lupul o ia înaintea Scufiței, care se oprește la cules de flori, își preface vocea, intra la bunică și o înghite. Nu mai stăm să analizăm faptul că în pădure nu prea sunt flori. Dar trebuie spus că e dăunator să înveți copiii că e corect ca atunci când ai o treabă de făcut, să te oprești la cules flori fără să știi dacă nu-s cumva specii protejate și în consecință, pe cale de dispariție.
Lupul în schimb pare un personaj menit să fie bătaia de joc a creatorilor de basme. Lupul este un individ mânat de dorința perpetuă de a năvăli în casele oamenilor. Folosește toate tertipurile: imită voci și dacă nu-i iese, vadit frustrat, face casa praf.
Concluzie: Lupul este comis-voiajorul actual.
Bunica mușcă momeala și-i dă drumul. Iată cum este prezentată imaginea unei persoane în vârstă: o senilă care nu știe să facă deosebirea între un urlet de lup și glasul propriei nepoate. Cu această imagine vor rămâne copiii noștri.
Lupul se îmbracă cu hainele bunicii, se așează în pat unde îl găsește Scufița Roșie. O ademenește prin vorbe șirete să se apropie și o înghite și pe ea. Lupul fiind îmbrăcat în hainele bunicii, induce în mintea copilului sensul noțiunii de travestit, putându-i afecta grav viitoarea orientare sexuală.
Ce fel de minte bolnavă poate spune la copii așa porcării?
Iar dialogul, purtat cu Scufița, e plin de aluzii sexuale: toate la lup sunt mari, urechile, labele, dinții și mai ce?!...
Iar el răspunde invariabil cu minciuni menite să o aduca pe Scufița în pat lângă el. De aici deducem: corupere de minori și perversiuni sexuale!
Apare vânătorul care împușcă lupul și le eliberează pe Scufița Roșie
și bunica. Ce caută vânătorul în casa bunicii? Înseamnă că nu e prima dată. Un vânător tânăar și o femeie bătrână, singuri în mijlocul pădurii. Și ne mai mirăm că "Știrile de la ora 5" abundă în relatări despre violuri săvârșite asupra unor bătrâne?
Dintr-un studiu publicat de Ministerul de Interne aflam că toți acești infractori au citit în copilărie Scufița Roșie și iată consecințele: ani grei de pușcărie! Apoi ce căuta la vânătoare de lupi pe proprietate privată?
Din două una: sau e un braconier nenorocit sau e un ștab mare de la București care plătește sume imense doar pentru satisfacerea nevoilor sale
sadice. În oricare dintre variante, ar trebui să fie înfierat de creatorul basmului și nicidecum glorificat pentru fapta sa.
Finalul poveștii este sinistru: lupul zbătându-se în ghearele morții
"eliberează" cele două femei. Adică, avem oroarea să asistăm la apariția a două făpturi parțial digerate care se pare că nu au murit, ci cu nonșalanâă își reiau firul vieții. Mai rău ca în filmele horror! Și ne mai întrebăm de ce există copii dereglați din toate punctele de vedere.
Asemenea închipuiri ale unei minți bolnave se "servesc" copiilor
între 2 și 7 ani! Nici nu mai vorbesc despre marea oroare a literaturii mondiale: "Albă ca Zăpada" - auzi albă, imaculată și ea trăiește sub același acoperiș nu cu unul, ci cu 7 bărbați!
Rușine! Rușine! Rușine!

Asta pentru descretirea fruntilor. Sper sa va placa. :-))

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 16:10

De la: AMG, la data 2009-05-22 11:54:19SCUFIȚA ROȘIE
Analiză și Critică literară

De ce Scufița Roșie ?

Din start, ne dăm seama că este vorba despre o minoră de care copiii,
în răutatea lor, și-au bătut joc cu această poreclă, probabil din cauza unei căciulițe roșii croșetate de mămica ei, pe care fetița o poartă des din cauza unei sensibilități fizice la frig în regiunea craniului.
Așadar avem de-a face cu o bolnavă marginalizată și descurajată de societatea din jurul ei.
Scufița merge zi de zi cu coșulețul cu mâncare la bunicuța care locuiește în pădure. Nicio bunică normală nu locuiește în pădure. Singura explicație este că această bunică a primit în urma retrocedărilor câteva hectare de teren împădurit. Este știut că țăranii nu se gândesc mult până să taie pădurea, mai ales înainte de venirea iernii.
Așadar, această bunică este o scorpie zgârcită care și-a făcut casa în pădure (oare nu tot din lemn tăiat fără aprobare de la Ocolul Silvic?) și stă acolo ca să-și păzească avutul.
Teoria că este vorba de o babă ticaloasă se verifică prin faptul că în loc să plătească un serviciu de livrare la domiciliu a hranei, a silit-o pe nepoata ei (o ființă neajutorată și bolnavă) să facă zilnic naveta din oraș în pădure,
fără să-i pese de pericolele la care o expune pe biata fată.
Scufița Roșie se întâlnește cu lupul care o descoase în privința drumului ei. Deja intrăm într-o zonă a fanteziei bolnave. Unu la mână că în România lupi nu prea mai sunt, doi la mână că se feresc de om ca de dracu,
iar trei la mână, nu vorbesc și chiar de ar face-o, ar intreba de cel mai apropiat braconier sau unde e cea mai apropiată stână.
Singura explicație este că Scufița Roșie s-a uitat atât de mult la Animal
Planet încât cunoaște obiceiurile lupilor și le poate înțelege scheunăturile.
Lupul o ia înaintea Scufiței, care se oprește la cules de flori, își preface vocea, intra la bunică și o înghite. Nu mai stăm să analizăm faptul că în pădure nu prea sunt flori. Dar trebuie spus că e dăunator să înveți copiii că e corect ca atunci când ai o treabă de făcut, să te oprești la cules flori fără să știi dacă nu-s cumva specii protejate și în consecință, pe cale de dispariție.
Lupul în schimb pare un personaj menit să fie bătaia de joc a creatorilor de basme. Lupul este un individ mânat de dorința perpetuă de a năvăli în casele oamenilor. Folosește toate tertipurile: imită voci și dacă nu-i iese, vadit frustrat, face casa praf.
Concluzie: Lupul este comis-voiajorul actual.
Bunica mușcă momeala și-i dă drumul. Iată cum este prezentată imaginea unei persoane în vârstă: o senilă care nu știe să facă deosebirea între un urlet de lup și glasul propriei nepoate. Cu această imagine vor rămâne copiii noștri.
Lupul se îmbracă cu hainele bunicii, se așează în pat unde îl găsește Scufița Roșie. O ademenește prin vorbe șirete să se apropie și o înghite și pe ea. Lupul fiind îmbrăcat în hainele bunicii, induce în mintea copilului sensul noțiunii de travestit, putându-i afecta grav viitoarea orientare sexuală.
Ce fel de minte bolnavă poate spune la copii așa porcării?
Iar dialogul, purtat cu Scufița, e plin de aluzii sexuale: toate la lup sunt mari, urechile, labele, dinții și mai ce?!...
Iar el răspunde invariabil cu minciuni menite să o aduca pe Scufița în pat lângă el. De aici deducem: corupere de minori și perversiuni sexuale!
Apare vânătorul care împușcă lupul și le eliberează pe Scufița Roșie
și bunica. Ce caută vânătorul în casa bunicii? Înseamnă că nu e prima dată. Un vânător tânăar și o femeie bătrână, singuri în mijlocul pădurii. Și ne mai mirăm că "Știrile de la ora 5" abundă în relatări despre violuri săvârșite asupra unor bătrâne?
Dintr-un studiu publicat de Ministerul de Interne aflam că toți acești infractori au citit în copilărie Scufița Roșie și iată consecințele: ani grei de pușcărie! Apoi ce căuta la vânătoare de lupi pe proprietate privată?
Din două una: sau e un braconier nenorocit sau e un ștab mare de la București care plătește sume imense doar pentru satisfacerea nevoilor sale
sadice. În oricare dintre variante, ar trebui să fie înfierat de creatorul basmului și nicidecum glorificat pentru fapta sa.
Finalul poveștii este sinistru: lupul zbătându-se în ghearele morții
"eliberează" cele două femei. Adică, avem oroarea să asistăm la apariția a două făpturi parțial digerate care se pare că nu au murit, ci cu nonșalanâă își reiau firul vieții. Mai rău ca în filmele horror! Și ne mai întrebăm de ce există copii dereglați din toate punctele de vedere.
Asemenea închipuiri ale unei minți bolnave se "servesc" copiilor
între 2 și 7 ani! Nici nu mai vorbesc despre marea oroare a literaturii mondiale: "Albă ca Zăpada" - auzi albă, imaculată și ea trăiește sub același acoperiș nu cu unul, ci cu 7 bărbați!
Rușine! Rușine! Rușine!

Asta pentru descretirea fruntilor. Sper sa va placa. :-))

Ce 7 barbati? ca Alba -ca Zapada , tot virgina a plecat ! - Alba ca Zapada, si Scufita Rosie sunt povesti de talie mondiala ,!

Ticu
9am1838

16 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 08:42

astazi este gay-fast la bucuresti.bravo lor. e timpul lor liber si n-au decat sa mearga la gay-fast.iar dak femeile au voie sa se sarute an publik dc nu si barbatzii? an orice caz,romanii nu se pot caca de foame plini de datorii pe la banci si camatari iar ei de aia nu mai pot...ca ce fac homosexualii an patul lor.de aceea merge totul prost an tzara asta fiindca ne ocupam de petrecerile homosexualilor si de alte tampenii,an loc sa ne ocupam de coruptzii acestei tzari si de hotii care ne sparg casele si masinile si ne dau an cap pt.un amarat de tel.mobil.asta-i realitatea domnilor.de homosexuali nu mai pot eu ce sa-ti povestesc ? n-au decat sa se sarute cat vor si unde vor.pe mine ma intereseaza faptul ca saraciaancepe sa ne cuprinda tot mai mult iar alti ne abat atentia la magarii!

moshunasty

8 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:03

mda...as vrea sa spun si eu ceva. imi pare tare rau sa vad atata discriminare. ce aveti voi cu oamenii nu stiu, ce daca se saruta sau se tin de mana in public? intrebare pt baieti: dar 2 fete v-ar placea sa le vedeti sarutandu-se in public? tot comportament gay e si asta nu tre sa fie neaparat 2 barbati. si daca ei se iubesc cu ce va deranjeaza pe voi??? nu sunt nici gay si nici nu vreau sa iau apararea unei minoritati dar in cazul de fata ma simt oarecum obligat pt ca e vb de oameni.incetati sa mai persecutati pe altii si vedeti-va de viata. asta inseamna adevarata libertate sa fii acceptat si la randul tau sa accepti pe altii. eu ca tot romanul am fost plecat o perioada in Italia...ei si acolo mi-am facut f multi prieteni si toti italieni printre care se numara si un cuplu gay, doi baieti foarte respectuosi si la locul lor si chiar foarte cultivati si deloc provocatori.pana sa-i cunosc aveam si eu aceasta prejudecata, credeam ca daca am sa vad un cuplu gay manifestand tandreturi in public imi va fi scarba...nu a fost deloc asa si uite asa am descoperit ca e f usor sa accepti diversitatea. recunosc ca prima oara cand i-am vazut am fost putin indignat, dar...mi-a trecut cand am vazut persoanele si nu orientarea lor sexuala. majoritatea gaylor considera ca nu sexul conteaza ci dragostea ce se infiripeaza intre 2 persoane, deci ei sunt atat de deschisi la minte incat vad dincolo de sexul partenerului. si....mai ganditi-va ca Italia e un stat catolic, religie care respinge aceasta orientare sexuala, dar sunt multi care ii accepta asa cum sunt pana si biserica ii accepta, chiar daca nu le recunoaste statutul de minoritate sexuala. va multumesc!

K_M

3 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:04

" Asa cum penisul si vaginul sunt organe complementare, adica penisul e facut sa penetreze un vagin, nu un anus !!!!, asa este si barbatul cu femeia...din toate punctele de vedere !!!! Deci, 2 barbati, nu se potrivesc deloc....in nici un caz....in nici o imprejurare.....NU se potrivesc anatomic....e aiurea....nu e natural !!! "
ASA ESTE! FARA COMENTARII!!!!!1

cozeagabriel

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:20

nu este moral sa existe homosexuali dar intr-o societate decazuta moral intr-o lume anormal educata se poate orice

danydesilva

2 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 14:29

Normal? Nimic nu e normal in ziua de azi! Dar hai sa gandim in prezent nu in urma cu 20 de ani. V-ati intrebat din ce timpuri exista homosexuali,lesbiene sau bisexuali in Anglia? Din totdeauna! In metrouri, in trenuri,autobuze, pe strazi, vezi la tot pasul homosexuali ,incepand de la varste fragede pana la 70 si... Sunt oameni ca si noi si au aceleasi drepturi ca ale nostre. Iar daca vorbim despre "cum sa ne m-ai educam copii?" Totul consta in prima educatie- cea familiala(parinteasca), totul depinde de familie nu ceeace vede in lume.

arsenic

6 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 17:04

acesti homosexuali nu pot fi comparati nici cu animalele deoarece acestea sunt mai destepte decat ei
ati vazut voi animale de acelasi sex sa faca ...sex
eu unul .nu
daca ar fi dupa mine i-as izola pe o insula sa nu mai stie nimen de ei
acestia nu sunt decat niste deviati mintal
pacat ca unele posturi de televiziune le acorda spatiu de emisie
asa pot deveni si uni copii deviati ca ei
cred ca tot ce era rau in occident a inceput sa se dezvolte la noi
tinerii din ziua de azi nu mai stiu de respct ,bun simt ..etcdaca ei vor fi viitorul Romaniei e foarte grav.
ar trebuie inteleasa altfel lbertatea asta pentru care unii romani sau sacrificat
totul porneste de la educatia pe care cei tineri o primesc de la parinti
nu este normal ca un copil de 14,15 anila ora 22.00,23.00..sa stea prin jurul bloculu si sa faca fel de fel de porcarii ,incepand cu fumatul,drogatul,scandaluri..etc
cred ca cea mai importanta problema pe care ar trebui noi parintii sa punem accent ar fi educatia
daca acest lucru exista ,totul o sa functioneze bine
parinti reflectati

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 17:37

Dragilor noi nu trebuie sa facem comparatie .
Dupa mine astia trebuie sa fie pe undeva cu capul ca strutul.
Daca eu vad asa ceva pe strada cred ca va lua foc si jumatate din Braila .
NU ESTE NORMAL ASA CEVA SI NICI CORECT .

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 19:52

De la: moshunasty, la data 2009-05-23 12:03:22mda...as vrea sa spun si eu ceva. imi pare tare rau sa vad atata discriminare. ce aveti voi cu oamenii nu stiu, ce daca se saruta sau se tin de mana in public? intrebare pt baieti: dar 2 fete v-ar placea sa le vedeti sarutandu-se in public? tot comportament gay e si asta nu tre sa fie neaparat 2 barbati. si daca ei se iubesc cu ce va deranjeaza pe voi??? nu sunt nici gay si nici nu vreau sa iau apararea unei minoritati dar in cazul de fata ma simt oarecum obligat pt ca e vb de oameni.incetati sa mai persecutati pe altii si vedeti-va de viata. asta inseamna adevarata libertate sa fii acceptat si la randul tau sa accepti pe altii. eu ca tot romanul am fost plecat o perioada in Italia...ei si acolo mi-am facut f multi prieteni si toti italieni printre care se numara si un cuplu gay, doi baieti foarte respectuosi si la locul lor si chiar foarte cultivati si deloc provocatori.pana sa-i cunosc aveam si eu aceasta prejudecata, credeam ca daca am sa vad un cuplu gay manifestand tandreturi in public imi va fi scarba...nu a fost deloc asa si uite asa am descoperit ca e f usor sa accepti diversitatea. recunosc ca prima oara cand i-am vazut am fost putin indignat, dar...mi-a trecut cand am vazut persoanele si nu orientarea lor sexuala. majoritatea gaylor considera ca nu sexul conteaza ci dragostea ce se infiripeaza intre 2 persoane, deci ei sunt atat de deschisi la minte incat vad dincolo de sexul partenerului. si....mai ganditi-va ca Italia e un stat catolic, religie care respinge aceasta orientare sexuala, dar sunt multi care ii accepta asa cum sunt pana si biserica ii accepta, chiar daca nu le recunoaste statutul de minoritate sexuala. va multumesc!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 19:53

De la: arsenic, la data 2009-05-23 17:04:10acesti homosexuali nu pot fi comparati nici cu animalele deoarece acestea sunt mai destepte decat ei
ati vazut voi animale de acelasi sex sa faca ...sex
eu unul .nu
daca ar fi dupa mine i-as izola pe o insula sa nu mai stie nimen de ei
acestia nu sunt decat niste deviati mintal
pacat ca unele posturi de televiziune le acorda spatiu de emisie
asa pot deveni si uni copii deviati ca ei
cred ca tot ce era rau in occident a inceput sa se dezvolte la noi
tinerii din ziua de azi nu mai stiu de respct ,bun simt ..etcdaca ei vor fi viitorul Romaniei e foarte grav.
ar trebuie inteleasa altfel lbertatea asta pentru care unii romani sau sacrificat
totul porneste de la educatia pe care cei tineri o primesc de la parinti
nu este normal ca un copil de 14,15 anila ora 22.00,23.00..sa stea prin jurul bloculu si sa faca fel de fel de porcarii ,incepand cu fumatul,drogatul,scandaluri..etc
cred ca cea mai importanta problema pe care ar trebui noi parintii sa punem accent ar fi educatia
daca acest lucru exista ,totul o sa functioneze bine
parinti reflectati

Ticu
grecu_maryn

16 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 11:13

NU OBSERVATI CA SE APROPIE SFARSITUL LUMII? EXISTA O LUPTA INTRE BINE SI RAU..DE CE PRIVIM PRIN ALTE TARI SI LUAM CE-I RAU DE LA EI..HAIDETI SA PRIVIM PUTIN IN BIBLIE ,SA NE LAMURIM DE CAND EXISTA HOMOSEXUALITATEA SI DACA ESTE PERMISA DE CREATOR...CITITI IN GENESA CAP.19..DACA ERA LEGALIZATA HOMOSEXUALITATEA,MAI PEDEPSEA D-ZEU SODOMA?EU STIU CA LA INCEPUT D-ZEU A CREAT DOUA FIINTE,(BARBAT SI FEMEIE) SI LE-A ZIS CRESTETI,,INMULTITI-VA SI UMPLETI PAMANTUL..NU PUTEA FACE DOI BARBATI?DA ,DAR SCOPUL LUI D-ZEU ERA ALTUL..IN TOT CEEA CE S-A INTAMPLAT ULTERIOR A FOST INTERVENTIA DIAVOLULUI IN A DETERIORA PLANUL LUI D-ZEU..ACUM TOTUL DEPINDE DE NOI,CUI VREM SA-I FIM CREDINCIOSI DIN CEI DOI STAPANI...EU VA RECOMAND SA ALEGETI CREATORUL(D-ZEU)CA SA TRAITI VESNIC..CITITI BIBLIA SI VEDETI CINE SI-A DAT VIATA PT.NOI..(D-L ISUS). DIAVOLUL ESTE CONTRA LEGILOR LUI D-ZEU ,DAR VINE O ZI CAND VA ARDE CU TOTI HOMOSEXUALII SAI..AM MAI CITIT MS. SI AM VAZUT INTREBAREA (CUM SE INMULTESC HOMOSEXUALII?)CU CAT APAR MAI MULT LA TV.., SE PUBLICA EXISTENTA LOR,SI DACA SE MAI SI LEGALIZEAZA,,CU ATAT MAI MULT SE VOR INMULTI..ASTFEL DE (OAMANI) POT FI COMPARATI MACAR CU ANIMALELE SAU CU ALTE FIINTE?UNDE ESTE SUPREMATIA OMULUI CU CARE A FOST CREAT?GANDURILE OAMENILOR SUNT INDREPTATE NUMAI SPRE RAU..LA CE NE ASTEPTAM CAND FACEM RAU? LA PEDEAPSA..VA ROG IN NUMELE D-LUI ISUS SA VA POCAITI CA SA SCAPATI DE PEDEAPSA..ROMANIA TARA CRESTINA(MINCIUNA VIZIBILA SI DE ORBI)PRIVITI FAPTELE CARE SE FAC IN TARA SI DUPA ACEEA CARACTERIZATI..O TARA POATE FI NUMITA CRESTINA ATUNCI CAND TOT POPORUL RESPECTA LEGILE LUI D-ZEU..CREDE IN D-L ISUS SI VEI FI MANTUIT..AMIN..

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: