Info
x
Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 12:06
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-25 20:32:40poponarii nu vor scapa de urmatorul cutremur,fie ca se saruta sau nu in public,avertismentul a fost dat: sml-confused0067: Domnu' Florin, Dumnezeu nu-i alege dupa orientarea sexuala , ci dupa faptele care le-au facut fiecare !
Ticu
|
|
rebecaalina 3 mesaje Membru din: 13/12/2008 |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 17:12
eu cred ca un pusi discret si sa se tina de mina este ok atit cit este cu bun simt nu este nici o problema dar ce fac in pat e problema lor am multi prieteni gay sau lessby si sunt cei mai buni prieteni pe care poate sa ii aiba cineva .adevarul ca societatea nu ii accepta inca si e bine sa fie discreti de ex naomi nu a fost discreta si uite ce a patit loredana
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 22:02
De la: rebecaalina, la data 2009-04-26 17:12:16
Ticu
|
|
crimpex 55 mesaje Membru din: 29/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 09:24
e inteles gresit ,Societatea noastra este bazata pe relatia dintre Barbat si Femeie ,cel putin asa am auzit de la "Ofiterul starii civile "asa ca relatia dintre barbat si barbat nu este inclus in datele tehnice ale acestei Societati si deasta Homosexualii au trebuit sa-si introduca oameni in structurile societatii ca sa poata si ei sa fie recunoscuti .
Sa fim intelesi ,nu am nimic cu Homosexualii Pt. mine sant ca "PATRUNJELU IN CIORBA "ADICA SI CU EI SI FARA EI E TOT UNA . Si daca reusiti sa va faceti copii pe cale naturala sa fiti sanatosi ,dar sa Infiati copii vezi doamne sai "cresteti bine' asta e inpotriva oricarui bun simt .(vreti cumva sai comvertiti in noi Homosexuali ?) Si apropo de topic din partea mea puteti sa va pupati unde vreti ,si in c.r daca vreti ,NUMAI SA NU VA DATI LA AL MEU CA VA
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 14:06
De la: crimpex, la data 2009-04-27 09:24:13e inteles gresit ,Societatea noastra este bazata pe relatia dintre Barbat si Femeie ,cel putin asa am auzit de la "Ofiterul starii civile "asa ca relatia dintre barbat si barbat nu este inclus in datele tehnice ale acestei Societati si deasta Homosexualii au trebuit sa-si introduca oameni in structurile societatii ca sa poata si ei sa fie recunoscuti . Nu cred ca ai auzit bine la "Ofiterul starii civile ", eu am fost de doua ori in fata lui si am auzit [am inteles ] mai bine.! Acel ofiter se referea la copii care rezulta din relatia barbat femeie.,.. : dar foarte bine si ei, pot sa infieze copii,si sa-i creasca ! ca in alte tari ! ;- exemplu, ce diferenta este intre fetita mea din samanta mea si creste la casa mea , si un copil infiat si crescut de ei ? - nici una ! vedeti si ganditi realitatea fara sa o deformati !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 15:33
o sa raspund la intrebare cu alta intrebare.
un "numar" comun, practicat in cadrul orgiilor homosexuale, este urmatorul: se face o clisma cu lapte, dupa care "licoarea" rezultata este consumata de participanti. intrebarea (ironica, bineinteles) mea este: este morala sau nu aceasta practica? sa ma mai slabeasca toti sceleratii care ii tot dau cu "toleranta", cu "normalitatea" homosexualitatii... homosexualitatea este un comportament deviant, iar cei care o practica ar trebui sa se trateze |
|
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 16:24
De la: velig4tb, la data 2009-04-27 15:33:43o sa raspund la intrebare cu alta intrebare.: sml-confused0067: Si unde ai vazut bre asa numere comune cu lapte ?. poate la vreun ospiciu, ca la orgii sexuale in nici un caz, homosexualii nu le au bre cu bautul, ei le au cu f....ul ! [scuze] ! ceva mai seriozitate in postari !
Ticu
|
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 12:09
pai, da, locul lor este la ospiciu... exact asta zic si eu.
scatofilia este intrinsec legata de homosexualitate, prin fiziologia activitatilor lor "sexuale". apropos, ce fac ei se cheama sodomie despre frecventa contactelor fecal-orale si oral-anale (si despre alte aspecte, cum ar fi promiscuitatea) in mediile homosexuale si despre patololgiile ce rezulta de aici vezi cartea "bolile homosexualilor"- este scrisa de un cadru medical si este foarte bine documentata. despre practica la care am facut referire, te asigur ca este cat se poate de reala. |
|
|
|
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 17:51
De la: velig4tb, la data 2009-04-28 12:09:48pai, da, locul lor este la ospiciu... exact asta zic si eu. Pai iar incepi sa exagerezi ? La ospiciu sunt internati cei care au probleme de la brau in sus, indiferent de orientarea lui, ca sunt si hetero destui,iar homosexualii , au de la brau in jos ! Cu sodomia e teorie fumata , asa si sa furi se cheama hotie, sa ucizi se numeste crima, sex cu forta se numeste viol e.t.c Bolile homosexualilor sunt aceleas ca si la heterosexuali, nu au nimic in plus . EX.SIDA si venerice,! . iar cu bautul laptelui , e un lucru facut de nebuni, poate de MISA ca aia sunt nebuni, si nu au legatura cu homosexualitatea, pot sa fie si hetero, tot nebuni sunt .!Homosexualii sunt persoane normale ca noi toti. !
Ticu
|
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:56
habar nu ai pe ce lume traiesti...
cum sa fie normali niste oameni definiti de o practica impotriva naturii? cati homosexuali ai cunoscut? ti-a facut vreunul avansuri? pana nu treci printr-o asemenea experienta , nu ai nici un drept sa vorbesti despre normalitatea lor...nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla cu un copil infiat de o "familie" de homosexuali... la ce abuzuri si perversiuni ar fi supus... |
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 22:33
De la: velig4tb, la data 2009-04-28 19:56:47habar nu ai pe ce lume traiesti...La cat de bine cunosti fenomenul,crede-ma ca mi-e greu sa-mi dau seama din ce categori faci parte!
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 09:08
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-28 22:33:50De la: velig4tb, la data 2009-04-28 19:56:47La cat de bine cunosti fenomenul,crede-ma ca mi-e greu sa-mi dau seama din ce categori faci parte! |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 09:34
De la: velig4tb, la data 2009-04-29 09:08:06De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-28 22:33:50Eu,dintre cei rai!Jidan bulangiu,dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare!De la: velig4tb, la data 2009-04-28 19:56:47La cat de bine cunosti fenomenul,crede-ma ca mi-e greu sa-mi dau seama din ce categori faci parte! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 09:56
uite ce propun eu sa facem o lista cu poponari,alta cu lezbi,alta cu cei care sunt de acord cu ei si pe urma-i impuscam sau le dam foc,nu e crestineste asa?intreb si eu,ca doar nu-i bai,cine intreaba are mari sanse sa nu ramana prost,dar cine tace o inghite si face buba la cerebel
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 13:11
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 09:56:50uite ce propun eu sa facem o lista cu poponari,alta cu lezbi,alta cu cei care sunt de acord cu ei si pe urma-i impuscam sau le dam foc,nu e crestineste asa?intreb si eu,ca doar nu-i bai,cine intreaba are mari sanse sa nu ramana prost,dar cine tace o inghite si face buba la cerebel Eu as inchide un poponar impreuna cu o lesbi..impreuna..intr-o camera vreo cateva luni...sa vedem daca o sa "arunce cu hormonii " unul intr-altul E clar ca la toate aceste anormalitati le-ar trebui spalate creierele
|
|
Septembrie 147 mesaje Membru din: 28/04/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 14:41
Eu sunt mai bland.....
mai intai...i-as chinui...apoi cu multa mila...le-as da foc... ..
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:54
De la: velig4tb, la data 2009-04-28 19:56:47habar nu ai pe ce lume traiesti... Avansuri nu mi-au facut, dar bine da. Si nu sunt impotriva naturii.;am dreptul sa vorbesc despre normalitatea lor ca sunt normali. ! Poate ii confunzi cu transexualii. ; nu au nici o legatura .Un copil la o familie de homo creste la fel ca si un copil la o familie hetero.
Ticu
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 15:57
De la: SEPTEMBRIE, la data 2009-04-29 14:41:02Eu sunt mai bland..... Le mai poti face ceva, dar nu pot sa spun ca ma cenzureaza forumul si-mi e rusine !
Ticu
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 16:02
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-29 13:11:46De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 09:56:50uite ce propun eu sa facem o lista cu poponari,alta cu lezbi,alta cu cei care sunt de acord cu ei si pe urma-i impuscam sau le dam foc,nu e crestineste asa?intreb si eu,ca doar nu-i bai,cine intreaba are mari sanse sa nu ramana prost,dar cine tace o inghite si face buba la cerebel Daca ii inchizi vreo cateva luni in camera, trebuie sa le dai si mancare,! ;s-ar descurca bine, lesbi are fund asa ca poponarul e salvat , iar poponarul are limba , asa ca si lesbi e salvata !
Ticu
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 16:06
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 09:56:50uite ce propun eu sa facem o lista cu poponari,alta cu lezbi,alta cu cei care sunt de acord cu ei si pe urma-i impuscam sau le dam foc,nu e crestineste asa?intreb si eu,ca doar nu-i bai,cine intreaba are mari sanse sa nu ramana prost,dar cine tace o inghite si face buba la cerebel Pai bine domnu Florin eu care sunt de acord cu ei si mie mi-ai da foc ? si eu care credeam ca......!
Ticu
|
|
gabrianalecu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 16:23
NU, NU ,NU .In apartamentul lor nu intereseaza pe nimeni ce fac dar in locuri publice se schimba situatia
nu este permis.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 16:45
Eu as propune sa deschidem un nou topic :
:CE-AR FI DACA S-AR SARUTA IN PUBLIC UN POPONAR CU O LESBIANA??? "
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:05
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-29 16:45:25Eu as propune sa deschidem un nou topic : Ce ar fi ? pai ori se saruta pe obraz, altfel poponarul ala de fapt nu e poponar, si lesbiana nu e lesbiana , si sunt hetero.
Ticu
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:08
TICUSOR,DACA PROMITI CA TE ABTII SI NU-I MAI FACI ANTICAMPANIE LU' NEA CORNEL PE TINE TE ARD PE RUG
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:58
Nu stiu daca tu ai fost de doua ori la starea civila dar cu siguranta pot sa-ti spun ca eu am fost tot de doua ori si sant sigur ca asa a spus .asa ca daca mai mergi o data te rog asculta cu atentie daca nu auzi nici de data asta eu sant de parere sa te insori pana auzi cum trebuie .
De la: ticu, la data 2009-04-27 14:06:48De la: crimpex, la data 2009-04-27 09:24:13e inteles gresit ,Societatea noastra este bazata pe relatia dintre Barbat si Femeie ,cel putin asa am auzit de la "Ofiterul starii civile "asa ca relatia dintre barbat si barbat nu este inclus in datele tehnice ale acestei Societati si deasta Homosexualii au trebuit sa-si introduca oameni in structurile societatii ca sa poata si ei sa fie recunoscuti . |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 20:34
De la: crimpex, la data 2009-04-29 19:58:11Nu stiu daca tu ai fost de doua ori la starea civila dar cu siguranta pot sa-ti spun ca eu am fost tot de doua ori si sant sigur ca asa a spus .asa ca daca mai mergi o data te rog asculta cu atentie daca nu auzi nici de data asta eu sant de parere sa te insori pana auzi cum trebuie . De ce nu vrei sa intelegi ? cand acel "ofiter se refera la societatea care e bazata pe relatia barbat femeie, adica la rezultatul relatiei,; copilul: ; copiii sunt baza societatii . ! Ia intreaba-i !
Ticu
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 20:44
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 19:08:48TICUSOR,DACA PROMITI CA TE ABTII SI NU-I MAI FACI ANTICAMPANIE LU' NEA CORNEL PE TINE TE ARD PE RUG: sml-confused0006: Anticampanie nu i-am facut niciodata si nici nu-i fac . !-- : am uitat sa intreb : -in legatura cu cutremurul , ce rol are apa calda de la tample ?
Ticu
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 20:47
pai cum care-i scopul,scopul scuza mijloacele,vrei sa sti mai multe? vino la noi pe www.www.www.ro
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 03:30
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 19:08:48TICUSOR,DACA PROMITI CA TE ABTII SI NU-I MAI FACI ANTICAMPANIE LU' NEA CORNEL PE TINE TE ARD PE RUG |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 17:16
De la: ticu, la data 2009-04-29 20:34:51De la: crimpex, la data 2009-04-29 19:58:11Nu stiu daca tu ai fost de doua ori la starea civila dar cu siguranta pot sa-ti spun ca eu am fost tot de doua ori si sant sigur ca asa a spus .asa ca daca mai mergi o data te rog asculta cu atentie daca nu auzi nici de data asta eu sant de parere sa te insori pana auzi cum trebuie . auzi ? tu cred ca deaia ai divortat ca nu prea ai reusit sa intelegi ce zicea acolo si ce ti-ai zis tu "hai sa ma insor inca o data da de inteleg si eu ce zice ala cu banderola aia pe piept " Te uiti prea mult dupa deduceri vezi contextul in adevaratul lui sens . Oricum sant inpotriva infieri copiilor de catre cupluri de homodsexuali. |
|
|
|

eu cred ca un pusi discret si sa se tina de mina este ok atit cit este cu bun simt nu este nici o problema
dar ce fac in pat e problema lor am multi prieteni gay sau lessby si sunt cei mai buni prieteni pe care poate sa ii aiba cineva .adevarul ca societatea nu ii accepta inca si e bine sa fie discreti de ex naomi nu a fost discreta si uite ce a patit loredana
Societatea ii admite, numai cei ingusti la minte nu-i accepta !
CA VA
Si unde ai vazut bre asa numere comune cu lapte ?. poate la vreun ospiciu, ca la orgii sexuale in nici un caz, homosexualii nu le au bre cu bautul, ei le au cu f....ul ! [scuze] !
ceva mai seriozitate in postari !
, nu ai nici un drept sa vorbesti despre normalitatea lor...
E clar ca la toate aceste anormalitati le-ar trebui spalate creierele
mai intai...i-as chinui...apoi cu multa mila...le-as da foc...
Le mai poti face ceva, dar nu pot sa spun ca ma cenzureaza forumul si-mi e rusine !