back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:45

poate fi un feromon sau hormon,cine dracu' le mai tine seama si astora?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:53

homosexual cu hemoroizi ???? dureroasa combinatie

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 17:04

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-19 16:28:32Am cunoscut in ultima perioada cativa homosexuali . Parca se inmultesc pe zi ce trece . Cand aud ca nu stiu ce medic e homosexual, nu stiu ce avocat sau profesor .
Femei nu am cunoscut..si nici nu mi-as dori sa cunosc

Homosexualii sunt anomalii ale naturii

Ce aveti bre cu homosexualii si parasutele?

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:00

Pun si eu o intrebare:oare in toata Rominia asta cite persoane sunt in aceata situatie si nu dezvaluie la nimeni treaba asta tocmai pentru nu a fi injurati si asa mai departe?Credeti ca in Rominia nu sunt mult mai multi decit ne zice statistica sau chiar ei declarinduse gay s.a.m.d.?O alta intrebare:Cum ati reactiona daca o persoana de acelasi sex se da la dumneavoastra?

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:01

De ce oare numai oamenii de rang inalt SI CU O ANUMITA CULTURA sunt homosexuali? Astia de rind nu prea se aude.

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:10

De la: yonex84eu, la data 2009-03-19 19:00:10Pun si eu o intrebare:oare in toata Rominia asta cite persoane sunt in aceata situatie si nu dezvaluie la nimeni treaba asta tocmai pentru nu a fi injurati si asa mai departe?Credeti ca in Rominia nu sunt mult mai multi decit ne zice statistica sau chiar ei declarinduse gay s.a.m.d.?O alta intrebare:Cum ati reactiona daca o persoana de acelasi sex se da la dumneavoastra?

L-as pocni cu sete...apoi mi-as cere scuze...printr-o injuratura spusa din suflet!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:13

De la: Serenisimo, la data 2009-03-19 19:10:41
De la: yonex84eu, la data 2009-03-19 19:00:10Pun si eu o intrebare:oare in toata Rominia asta cite persoane sunt in aceata situatie si nu dezvaluie la nimeni treaba asta tocmai pentru nu a fi injurati si asa mai departe?Credeti ca in Rominia nu sunt mult mai multi decit ne zice statistica sau chiar ei declarinduse gay s.a.m.d.?O alta intrebare:Cum ati reactiona daca o persoana de acelasi sex se da la dumneavoastra?

L-as pocni cu sete...apoi mi-as cere scuze...printr-o injuratura spusa din suflet!

si eu la fel

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:14

De la: yonex84eu, la data 2009-03-19 19:01:43De ce oare numai oamenii de rang inalt SI CU O ANUMITA CULTURA sunt homosexuali? Astia de rind nu prea se aude.

Pt ca legea compensatziei..functzioneaza.. Nu potzi acea ceva prea mult in plus...fara sa ai ceva prea mult in minus

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:17

avea******

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:19

Faina intrebare! "Oameni de rang inalt" - fundisti! - pai, normal, c-astia au mai mult decat le trebe, nu-i dau grijile ori lipsurile afara din casa, asa ca... hai sa-ncerce si ceva nou... ori la moda, c-au fost de toate pan-amu`, numa` "fundisti" inca nu! C-o "anumita cultura" zici? Depinde ce-ntelegi prin cultura, ca daca-i "cultura" de genul celei auzite din gurita "d-lui" Iorgovan (odihneasca-se-n pace), multam fain! L-am auzit si eu cum "deborda de cultura" dupa ce-a ingurgitat un nr. mai mare de pahare cu trascau de calitate, in timpul unei "vizite" pre-electorale prin zona...

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:26

Cum poti sa fii diabolic cu un homosexual?
Sa il arunci intr-o groapa fara fund.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:31

De la: Serenisimo, la data 2009-03-19 19:10:41

De ce ,doar nu iti da in cap.Mie nu imi plac persoanele de acelasi sex dar mi s-a intimplat foarte des ca o femeie sa se dea la mine?Ce sa-i fac decit sa o refuz in mod civilizat spunindu-i ca nu-mi plac femeile.Ea este normal ca pleaca si-si vede de treaba ei.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:36

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-19 19:19:04 Faina intrebare! "Oameni de rang inalt" - fundisti! - pai, normal, c-astia au mai mult decat le trebe, nu-i dau grijile ori lipsurile afara din casa, asa ca... hai sa-ncerce si ceva nou... ori la moda, c-au fost de toate pan-amu`, numa` "fundisti" inca nu! C-o "anumita cultura" zici? Depinde ce-ntelegi prin cultura, ca daca-i "cultura" de genul celei auzite din gurita "d-lui" Iorgovan (odihneasca-se-n pace), multam fain! L-am auzit si eu cum "deborda de cultura" dupa ce-a ingurgitat un nr. mai mare de pahare cu trascau de calitate, in timpul unei "vizite" pre-electorale prin zona...

Nu ma refer la oameni neaparat cu bani multi ca si multi prosti au bani multi.Ma refer la acele persoane,multi oameni de arta ,poeti,pictori s.a.m.d care au fost homosexuali.Ma refer la anumite persoane care au o anumita afinitate nu astia care nici nu stiu de viata lor.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:39

De la: Serenisimo, la data 2009-03-19 19:26:09Cum poti sa fii diabolic cu un homosexual?

Eu una cred ca este o situatie destul de delicata sa fii homosexual?Eu una ii inteleg foarte bine din punct de vede psicologic,cred.Eu una as prefera sa am multi amici homosexuali decit cei"normali"ptr. ca ai ce discuta cu ei>Sunt foarte dar foarte sensibili.As accepta situatia lor chiar daca eu nu as face chestia asta.

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:46

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-19 15:05:31Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca, sunt in fiecare an din ce in ce mai multi
...Lasa-i fato sa fie cit de multi vor ei ...ca sa-mi ramina mie toate femeile

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:48

De la: catalliin, la data 2009-03-19 19:46:07
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-19 15:05:31Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca, sunt in fiecare an din ce in ce mai multi

Ai grija..ca multi au facut operatie de schimbare de sex....sa nu iei vreo tzeapa

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:50

...Cum as reactiona eu daca s-ar da la mine ?..simplu ,i-as crapa capul!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:51

De la: yonex84eu, la data 2009-03-19 19:39:45
De la: Serenisimo, la data 2009-03-19 19:26:09Cum poti sa fii diabolic cu un homosexual?

Eu una cred ca este o situatie destul de delicata sa fii homosexual?Eu una ii inteleg foarte bine din punct de vede psicologic,cred.Eu una as prefera sa am multi amici homosexuali decit cei"normali"ptr. ca ai ce discuta cu ei>Sunt foarte dar foarte sensibili.As accepta situatia lor chiar daca eu nu as face chestia asta.

Am avut si eu un prieten f. bun homosexual. E intr-adevar o companie placuta in jurul unei femei...dar...are o mentalitate bolnava.
Toata ziua povestea cum se indragostea de unul si de altul...si suferea mereu din dragoste...ma innebunea cu povestile lui .
Astia sufera extrem...mai - majoritatea ii identific cu mentalitaea generatiei EMO .

renesmee

59 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 20:00

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-19 19:51:49

Am avut si eu un prieten f. bun homosexual. E intr-adevar o companie placuta in jurul unei femei...dar...are o mentalitate bolnava.
Toata ziua povestea cum se indragostea de unul si de altul...si suferea mereu din dragoste...ma innebunea cu povestile lui .
Astia sufera extrem...mai - majoritatea ii identific cu mentalitaea generatiei EMO .

Suuferaaa, sufeeraaa, muuuult! Din toate "punctele " de vedere!!!!
Eu zic sa-i lasam in "suferinta" lor, sa fie la ei!
Fiecare cu ce-l doare! Si pe ei, ii doare rau!

9am15056

1 mesaj
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 20:09

Oameni buni....de ce procedati asa ?...nu sunt nici eu de acord insa acesti oameni sunt bolnavi si tebuiesc tratati ca atare ,este ca si scum ai rade de un om handicapat!!!.in olanda de ex ...,asa ceva este normal si daca veti merge acolo asta ar insemna sa va omorati cu toti si sa nu mai iesiti din case...:))credeti ma ca este mai bine sa te prefaci ca nu-i vezi si sa treci mai departe...ei sunt cei ce-si sparg r.....le ...asa ca ....

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 20:43

Desigur discutiile au deviat pentru insasi absurditatea intrebarii pentru ca nici-o persoana nu trebuie sa se sarute in public. Iar in ce priveste pe cei din topic ar provoca multa sila si boli de ficat. Doamne fereste ! Logos.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:23

De la: 9am15056, la data 2009-03-19 20:09:17Oameni buni....de ce procedati asa ?...nu sunt nici eu de acord insa acesti oameni sunt bolnavi si tebuiesc tratati ca atare ,este ca si scum ai rade de un om handicapat!!!.in olanda de ex ...,asa ceva este normal si daca veti merge acolo asta ar insemna sa va omorati cu toti si sa nu mai iesiti din case...:))credeti ma ca este mai bine sa te prefaci ca nu-i vezi si sa treci mai departe...ei sunt cei ce-si sparg r.....le ...asa ca ....
Ca sa inteleaga si ceilalti acest neadevar, e bine ca sa pui la sfarsit "parere personala" Cum o sa fie homosexualii oameni bolnavi ?; ;poate de alte boli ; Sunt perfect sanatosi si normali nu handicapati, nu e nici o diferenta intre un hetero si un homo. E bine cand vorbim de cineva, intai sa-l cunoastem, nu din auzite cum faceti multi . Cea mai mare tampenie din asazisa democratie, este interzicerea casatoriei intre ei !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:27

De la: catalliin, la data 2009-03-19 19:50:15
: sml-happy0044: Nu capul, se spune ,capetele !!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:30

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-19 19:48:44

Ai grija..ca multi au facut operatie de schimbare de sex....sa nu iei vreo tzeapa

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:32

: sml-confused0067: Le impartim, juma-juma.!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 10:37

De la: 9am15056, la data 2009-03-19 20:09:17Oameni buni....de ce procedati asa ?...nu sunt nici eu de acord insa acesti oameni sunt bolnavi si tebuiesc tratati ca atare ,este ca si scum ai rade de un om handicapat!!!.in olanda de ex ...,asa ceva este normal si daca veti merge acolo asta ar insemna sa va omorati cu toti si sa nu mai iesiti din case...:))credeti ma ca este mai bine sa te prefaci ca nu-i vezi si sa treci mai departe...ei sunt cei ce-si sparg r.....le ...asa ca ....

Se procedeaza asa din mai multe motive :
-lipsa de toleranta (care la un popor crestin ortodox cum ne pretindem noi este uluitoare )si de educatie care ne determina sa condamnam pe oricine este "altfel"
-dorinta masculilor de a-si afirma virilitatea prin homofobie ,probabil multi nu au alte variante prin care sa-si demonstreze acest lucru.
-prostia
-'uterea (scuze ) grijii fata de ce face altul din lipsa de preocupare.
-politica ,unii considera oportun sa mai castige capital si din condamnarea aceasta a homosexualilor.De fapt cred ca ati observat ca in Romania capitalul politic nu se castiga pe baza de realizari ci pe baza de injuraturi si acuzatii ale altora.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:41

De la: gigilipianu, la data 2009-03-19 20:43:58Desigur discutiile au deviat pentru insasi absurditatea intrebarii pentru ca nici-o persoana nu trebuie sa se sarute in public. Iar in ce priveste pe cei din topic ar provoca multa sila si boli de ficat. Doamne fereste ! Logos.

Dumneavoastra stiti cite topicure sunt aici pe care le gasesc absurde?Stici ce fac,nu scriu ca sa nu-mi mai provoace "boli de ficat".Ma uit si merg mai departe daca nu imi place sa discut pe aceasi tema.Noi rominii,nu generalizez,se mai baga putin si pe unde nu trebuie ca sa spuna si el ceva ca ar avea ceva de spus.Sunt mult mai inteligente persoanele care spun:ii crap capul,ii urasc sau multe alte opinii chiar foarte negative dar discutabile.Pentru mine "nu trebuie" in ziua de astazi nu exista,mai bine ziceti in opinia mea ca totusi suntem o democratie. La asemenea afirmatii va spun drept devin Fiecare ne spunem parerea cit de negativa ar fi ea dar nu este de nerespectat,Nultumesc frumos.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:49

Eu una cred ca este o diversitate si nu o malatie.Si evreii pe vremea lui Hitler erau "boala societatii" .Poate erau diversi in inteligenta lor. Poate trebuiesc tratati ca toti oamenii,insa, cred ca, daca nu ne place diversitatea lor mai trecem ,tot din punctul meu de vedere,peste acel aspect si sa-i luam ca oameni normali.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:51

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-19 19:51:49

Da intr-adevar asa este sunt cam exagerati dar foarte sensibili,asta imi place mult la ei.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:34

De la: catalliin, la data 2009-03-19 19:50:15

care din capete manca-tzi-ash ca unul din ele este deja crapat...nitel
sau matale ittzi lipseshte ...capul ala !?
shi nu te mai incorda atata ...ca daca io m-ash da la tine zau ca tzi-o placea ...si-tzi cumpar si bomboane si samantza si te duc ...shi la chermeza shi la meci ...
te pupicesc dulce papusha !

si electronica !
Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: