back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:09

este dreptul tau,ficior,dar este si stangul meu sa te avertizez ca nu calci pe urmele care trebuie,hai capito?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:10

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-20 19:09:04
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-20 18:49:56pai daca am ajuns la kama sutra de ce n-am trece la arborele cu cama?nu,mie asa mi s-a parut,ca-i totuna,nu e,ce daca,tot cu coama sau fara coama ,oameni suntem,sau gresesc?gresesc,pai de ce nu spuneti asa,atunci,va invit la un ceai,la mine pe terasa blocului,filozofand vom ajunge sa ne cunoastem si ce poate fi mai frumos decat sa ne abtinem cand focul clocoteste-n vene,sau iar am gresit pasajul?oricum s-a deschis pasajul unirii,unde toti golanii dau frau liber inimii,hai sa fiti iubiti!

Florin, nu am mai considerat necesar să-i răspund băiețelului, dar sincer nu văd nimic rău, din când-în-când "să ți-o tragi" lent ...cu lumânări aprinse....poziția chiar nu contează.....
Chiar și în Kama-Sutra scrie asta....

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:13

DORA,chiar nu conteaza ce scrie in cartile alea cu care se-ncalzesc tiganii cand nu au lemne,important este sa faci dragoste cu cine-ti place,cand si unde vrei[chiar si-n gaura de sarpe daca-ti provoaca excitatie],in rest totu=i ok,viata-i frumoasa si s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 23:54

"ai grija sa nu iti bati tu funduletzul generos (e in concordanta cu "capsorul",nu?) cu prea multe griji..."
... adica funduletul tau generos (hmmm) este in concordanta cu capsorul tau blondut? Gasesc doar doua explicatii: sau esti o persoana "generoasa" atat cu funduletul cat si cu capsorul, sau pur si simplu gandesti cu funduletul. Tinand cont de multitudinea de "brain fart"-uri ce vin din partea ta, o sa inclin catre doua varianta. Pari mult prea (f)rigida pentru prima.

kali13

233 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 05:40

De la: andreimire, la data 2009-02-20 23:54:31"ai grija sa nu iti bati tu funduletzul generos (e in concordanta cu "capsorul",nu?) cu prea multe griji..."

... adica funduletul tau generos (hmmm) este in concordanta cu capsorul tau blondut? Gasesc doar doua explicatii: sau esti o persoana "generoasa" atat cu funduletul cat si cu capsorul, sau pur si simplu gandesti cu funduletul. Tinand cont de multitudinea de "brain fart"-uri ce vin din partea ta, o sa inclin catre doua varianta. Pari mult prea (f)rigida pentru prima.

Esti un adevarat "hermeneut", care crede ca daca vorbeste in stereotipii ieftine si umbla cu centimetrul in buzunar (ai ce sa masori?) stie tot? Femeile care nu iti (re)gasesc obiectul masculin (nici chiar in discutii), nu sunt frigide, ci doar ingaduitoare, sa stii!

Iar aluzia la funduletz ti se adresa (e o lipsa de imaginatie elementara a apela la argumentele interlocutorului!)....doar esti pe un topic unde intamplator mai intra si cate un homosexual si poate te remarca cineva....sa ne anunti cum a fost primul sarut pe bancuta....de dragul discutiei.....Macar iti folosesti limba si pentru alte actiuni, decat doar pentru a te limita sa rostesti oligofrenic...blond, blond, blond, blond, blond....

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 10:25

cand mai scrii pe aici, mai ia ochii din oglida... blonduto (sau trebuie sa scriu blondutzo?... ).

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 10:28

...cat despre oligofrenie... cine te-a mintit? 69 este ceea ce vor de la tine(ma rog, 68), nu IQ-ul tau. Pentru masurarea IQ-ului inca nu se folosesc virgule deci tot la zero te incadrezi... dar nu-ti pierde speranta. Candva, cuiva i se va face mila de tine...

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 10:35

si in final... m-am plictisit de tine. Te las sa te zbati in ignoranta. Am incercat, am vrut, m-am straduit, dar esti un caz pierdut. Singura ta sansa de a mai iesi din mocirla in care se zbate capsorul tau dragalas este sa te conectezi la o sursa de inteligenta cat mai des posibil... daca nu stii cum, atunci chiar ca esti pierduta pentru omenire.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 22:11

De la: scheletif_sisif, la data 2009-02-20 18:52:29Revenind la topic eu am vazut homosexuali care se "sarutau" in public. Nu este "moral" asa ceva cum nici comportamentul lor feminizat la maxim nu este.Desi nu am nimic cu lesbienele pot spune ca nu-i suport pe homosexuali din simplul motiv ca, in comparatie cu femeile, duc comportamentul feminin la extrem ceea ce e foarte penibil

asculta pusi ,
daca te mai iei de noi ,o sa-tzi f*t o poshetutza peste ochi ,de nu te vezi !?

si electronica !
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 10:57

Da este normal , sunt oameni normali,sanatosi mintal , pentru cine gandeste clar si sanatos homosexualii sunt oameni normali !

Ticu
mariusr78

26 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 23:37

ba nu stiu homosexualii, dar daca vb de lesbiene atunci e "DA"

chandramuki_md

173 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:17

Rog pe cei care au citit sau vazut lunga mea postare sa nu o ia in consideratie. A fost o prostie. Scuze. Multumesc !

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:11

... chiar ai incercat chestia aia?

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:54

De la: evulescuf, la data 2009-02-20 18:59:36si mie imi plac lesbienele si mi-ar place sa le vad in "actiune", dar homoxesualii nu ii suport.

De ce toti barbatii spun asta???

Mie una, nu mi-ar place sa vad 2 femei cum se saruta in public
Chiar a mai moral in cazul lesbienelor?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 10:22

Hei, fete si baieti: exista un topic la social "Am nevoie de ajutor" postat de Koka. Va sugerez sa verificati sa analizati.In functie de cum considerati ati putea pune o caramida la indeplinirea unui vis. Ar fi certitudinea faptului ca nu batem campii degeaba pe aici. Implinirea acestui vis ar putea fi o izbanda a noastra, a membrilor acestei comunitati.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:48

De la: camelia_mng, la data 2009-02-25 20:54:13
De la: evulescuf, la data 2009-02-20 18:59:36si mie imi plac lesbienele si mi-ar place sa le vad in "actiune", dar homoxesualii nu ii suport.

De ce toti barbatii spun asta???

Mie una, nu mi-ar place sa vad 2 femei cum se saruta in public
Chiar a mai moral in cazul lesbienelor?

depinde unde se ...saruta (nu ma refer la locatie !)

si electronica !
rebecaalina

3 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 17:28

parerea mea despre acesc subiect este urmatorul ..am multi prieteni gay si lesby in timisoara si am discutat despre aceasta tema si cred ca normal si corect daca esti lesby sau gay ce faci in pat nu faci in societate deocamdata lumea nu ii accepta si decit sa se uite lumea la ei ca la avioane mai bine sa stea cuminti chiar exista un club al lor si se distreaza foarte fain

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 17:40

De la: rebecaalina, la data 2009-03-13 17:28:40parerea mea despre acesc subiect este urmatorul ..am multi prieteni gay si lesby in timisoara si am discutat despre aceasta tema si cred ca normal si corect daca esti lesby sau gay ce faci in pat nu faci in societate deocamdata lumea nu ii accepta si decit sa se uite lumea la ei ca la avioane mai bine sa stea cuminti chiar exista un club al lor si se distreaza foarte fain

Buna cum se numeste ??
Pot sa agat 2 lesby?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 09:00

Homosexualii sunt oameni normali, cu gandire normala, asa cum cei hetero. pot sa se sarute in public, si homosexualii au dreptul asta .Cu ce incurca ei , mersul vietii ?Nicaeri nu spune ca Dumnezeu ii pedepseste, numai biserica a inventat asta !

Ticu
getapitariu

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 09:06

Normal o fi, dar doar pentru ei, pentru toti ceilalti, ciudat, dar cred ca nu deranjeaza pe nimeni, cel mult amuza.

mugurdumitriu

3 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 09:12

Mda... daca asta crede lumea... incep sa ma ingrijorez...

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 09:20

Daca este moral si normal , in cadrul bunelor maniere ,sarutul in public atunci este pentru oricine. Pe de alta parte, cred ca fiecare om are dreptul sa traiasca asa cum se simte "fericit".Si cine suntem noi ,oricine ,sa comentam despre viata si comportamentul oricarui om??????????????

9am013039

3 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 09:36

p_lei_boi

19 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:03

De la: andreea_nastasa, la data 2008-10-13 09:44:42AMG traiesti in Spania sau in Franta?

eu in Romania nu am vazut asa ceva

Iar moral ?

verifica ce inseamna moral ...
acum 10o de ani femeile nu puteau fuma sau purta pantaloni...ca era amoral ?

mai gandeste-te inaite sa folosesti morala, in pofida dretpurilor individuale.
daca le vorbesti fumatorilor de interdictia de a fuma in locuri publice acum 5 ani te linsau acum ca au aflat si ei de cancer..se mai gandesc...
si e moral sa ma gazezi si pe mine doar pentru ca cunt ei dependenti...de nicotina ?

Iar un copil daca il educi corect stie pana unde e libertate si unde e "tupeu"...de a-ti impune " bunul plac"

Andreea ai pus-o ca ai inhalat fum de tigara. o sa faci cancer acuma. in anglia sti ce faci daca cineva fumeaza si te deranjeaza? spui frumos "I'm sorry but the cigarette smoke bothers me" si o sa o stinga sau o sa mearga mai incolo. da daca e prea sensibil pt nasucu tau ar trebui interzis fumatul.
cat despre homosexuali... sunt si ei oameni. dar mi s-ar face putin greata daca as vedea 2 puffy sarutandu-se in fata mea asa ca nu cred ca ar trebui sa o faca. aici sunt mai constienti ca unii oameni nu se simt confortabil vazandu-i si nu o fac in public. e vorba de hormoni si unii oameni simt un disconfost vazand asa ceva, nu e rasism. la urma urmei e ceva nu prea natural. ca si cum ai vedea persoane case se saruta cu mama sau cu tatal lor pe strada.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 23:40

Homosexualitatea e normala ca si relatia hetero sexuala ! nu are in ea nimic amuzant sau ciudat !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 23:44

De la: ticu, la data 2009-03-15 23:40:22 Homosexualitatea e normala ca si relatia hetero sexuala ! nu are in ea nimic amuzant sau ciudat !

dar are in ea ceva scarbos......bleach!!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 08:57

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-15 23:44:02
De la: ticu, la data 2009-03-15 23:40:22 Homosexualitatea e normala ca si relatia hetero sexuala ! nu are in ea nimic amuzant sau ciudat !

sml-confused0006: Ce are scarbos ? poate te referi la viol sa aiba ceva scarbos ! Nu, nu are nimic scarbos , pentru ca este normala ca si cea hetero, atat timp cat e facuta din placere ,cu voia lor de cei doi parteneri. Inimii nu-i poti comanda pe cine sa iubeasca! nici nu avem dreptul asta .

Ticu
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 10:21

Homosexualii nu sunt oameni normali, au gandirea anormala, exact invers fata de hetero. Chiar daca pot sa se sarute in public, homosexualii au dreptul asta, ca orice alti oameni. Ei incurca, mersul vietii pentru ca arata mintea lor rasucita si celor normali si starnesc scarba!
Dumnezeu nu ii pedepseste pe homosexuali, in mod deosebit fata de alti pacatosi, iar cine spune ca biserica a inventat pedepsele pentru homosexiali, este un om care nu crede in Dumnezeu, pentru ca homosexualitatea este un pacat strigator la cer, cunoscut ca uriciune lui Dumnezeu dintotdeauna nu doar de pe vremea lui Moise cand a fost exemplificat concret.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 21:09

De la: nicoletibi, la data 2009-03-16 10:21:42Homosexualii nu sunt oameni normali, au gandirea anormala, exact invers fata de hetero. Chiar daca pot sa se sarute in public, homosexualii au dreptul asta, ca orice alti oameni. Ei incurca, mersul vietii pentru ca arata mintea lor rasucita si celor normali si starnesc scarba!
Dumnezeu nu ii pedepseste pe homosexuali, in mod deosebit fata de alti pacatosi, iar cine spune ca biserica a inventat pedepsele pentru homosexiali, este un om care nu crede in Dumnezeu, pentru ca homosexualitatea este un pacat strigator la cer, cunoscut ca uriciune lui Dumnezeu dintotdeauna nu doar de pe vremea lui Moise cand a fost exemplificat concret.
: sml-confused0006: Asta e parerea ta personala,!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 21:54

De la: ticu, la data 2009-03-16 08:57:23
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-15 23:44:02

sml-confused0006: Ce are scarbos ? poate te referi la viol sa aiba ceva scarbos ! Nu, nu are nimic scarbos , pentru ca este normala ca si cea hetero, atat timp cat e facuta din placere ,cu voia lor de cei doi parteneri. Inimii nu-i poti comanda pe cine sa iubeasca! nici nu avem dreptul asta .

da....dar numai cand ma gandesc la modul cum se iubesc.....ma trece asa...un fior.....

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: