back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:48

Homosexualitatea este o deviere sexuala - este o boala psihica. Nu,psihologica.Motiv pentru care,cei in cauza nu-si pierd rationamentul si sunt persoane normale exceptind ,devierea sexuala... E vorba de o personalitate dizarmonica.
Homosexualitatea,lesbianismul si orice forma de perversiune sexuala(raport sexual contra naturii),intra in aceeasi oala cu alte devieri:
Exhibitionismul - satisfactia sexuala deriva dintr-o varietate mare de strategii utilizate pentru a-si expune organele genitale unor persoane necunoscute.

Voyerismul - caracterizat prin obtinerea placerii observind din locuri ascunse activitatile sexuale ale altor persoane.

Troilismul - se refera la schimbarea partenerului sexual cu o alta persoana in timp ce a treia persoana priveste, sau la doua cupluri care au relatii sexuale in acelasi timp, uitindu-se unii la altii.

Travestismul - folosirea hainelor celuilalt sex.

Incestul - contactul sexual dintre doua persoane care sunt rude foarte apropiate.

Pedofilia - angajarea in relatii sexuale cu minori, indiferent de sex.

Zoofilia - intretinerea de raporturi sexuale cu animale

Urofilia - urofilii pot obtine satisfactie sexuala daca pot urina sau se lasa urinati de catre partener.

Sadismul - satisfactia deriva din provocarea durerii fizice sau psihice partenerului sexual.

Masochismul - individul simte placere sau este satisfacut sexual cind este lovit fizic sau umilit psihic de catre partener.

Necrofilia - intretinerea de raporturi sexuale cu cadavre.

Sa toleram homosexualitatea e una si s-o consideram normalitate e...buba la cap a unei societati bolnave!
O boala,se trateaza.Nu se promoveaza.Cu atit mai mult cu cit ea,provoaca suferinta celui in cauza.

claudiu_bajenaru1

2 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 16:04

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-20 15:48:54Homosexualitatea este o deviere sexuala - este o boala psihica. Nu,psihologica.Motiv pentru care,cei in cauza nu-si pierd rationamentul si sunt persoane normale exceptind ,devierea sexuala... E vorba de o personalitate dizarmonica.
Homosexualitatea,lesbianismul si orice forma de perversiune sexuala(raport sexual contra naturii),intra in aceeasi oala cu alte devieri:
Exhibitionismul - satisfactia sexuala deriva dintr-o varietate mare de strategii utilizate pentru a-si expune organele genitale unor persoane necunoscute.

Voyerismul - caracterizat prin obtinerea placerii observind din locuri ascunse activitatile sexuale ale altor persoane.

Troilismul - se refera la schimbarea partenerului sexual cu o alta persoana in timp ce a treia persoana priveste, sau la doua cupluri care au relatii sexuale in acelasi timp, uitindu-se unii la altii.

Travestismul - folosirea hainelor celuilalt sex.

Incestul - contactul sexual dintre doua persoane care sunt rude foarte apropiate.

Pedofilia - angajarea in relatii sexuale cu minori, indiferent de sex.

Zoofilia - intretinerea de raporturi sexuale cu animale

Urofilia - urofilii pot obtine satisfactie sexuala daca pot urina sau se lasa urinati de catre partener.

Sadismul - satisfactia deriva din provocarea durerii fizice sau psihice partenerului sexual.

Masochismul - individul simte placere sau este satisfacut sexual cind este lovit fizic sau umilit psihic de catre partener.

Necrofilia - intretinerea de raporturi sexuale cu cadavre.

Sa toleram homosexualitatea e una si s-o consideram normalitate e...buba la cap a unei societati bolnave!
O boala,se trateaza.Nu se promoveaza.Cu atit mai mult cu cit ea,provoaca suferinta celui in cauza.

Camelia, imi pare rau sa-ti spun, dar daca te-ai documenta mai mult, vei citi ca homosexualitatea si chestiile celelalte pe care le-ai mai spus tu acolo, nu sunt puse in aceeasi oala.
S-au facut o groaza de studii sa se descopere cauza homosexualitatii si din niciun studiu nu a reiesit ca ar fi vreo boala psihica.
Intr-un studiu facut in Vest (nu mai stiu exact in ce tara), s-a ajuns la concluzia ca barbatii homosexuali au hipotalamusul (formatiune neuroendocrina care "stabileste" indentitatea sexuala - hetero, homo) de aceeasi marime ca si hipotalamusul femeii. Deci, prin chestia asta, se demonstreaza ca nu este niciun fel de boala psihica/psihologica, ci pur si simplu o malformatie. Desigur, homosexualitatea poate aparea si din alte motive: educatie primita. Tot dintr-un studiu, a relevat faptul ca baietii care cresc fara tata si fara o prezenta masculina in familie, ajung de foarte multe ori homosexuali. Nu stiu sa-ti spun exact daca schimbarea asta in educatie are efecte si asupra hipotalamusului mai sus mentionat.
Oricum, eu sunt foarte convins de orientarea mea sexuala(heterosexual) si nici nu am nimic cu cuplurile homosexuale. Consider ca este o chestie care nu ar trebui sa ne deranjeze atata timp cat nu ne afecteaza direct. A accepta sau nu homosexualitatea este o chestie de a fi open-minded. Daca nu esti open-minded si traiesti in continuare constrans de prejudecatile impuse de societate, atunci te chinui degeaba.

klin

1 mesaj
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:38

Da! Hai sa stam in cutiutile noastre impuse de societate si sa condamnam homosexualitate asa cum o fac toti "manelistii" zilelor noastre. IIn niciun caz nu este o boala sau cva de genu asta, este o alegere si lumea ar trebui sa aiba acest drept de a fi homosexual, se numeste constitutie si democratie. Va amintiti babele care faceau panarama tinerilor care se sarutau in public, ca cica nu e bine, sau etic, sau politicos...un rahat...le injuram atunci, ni se pareau nebune, de ce sa fim ipocriti? calinmihalcea.wordpress.com/2009/03/17/dezvoltare-prin-gandire/ cititi ca asta este toata parerea mea si se leaga oarecum si de homosexualotate.
In fine, consider ca nu e sub nicio forma de condamnat!

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:47

De la: AZAZEL, la data 2009-03-20 15:34:13
De la: catalliin, la data 2009-03-19 19:50:15
De la: yonex84eu, la data 2009-03-19 19:00:10Pun si eu o intrebare:oare in toata Rominia asta cite persoane sunt in aceata situatie si nu dezvaluie la nimeni treaba asta tocmai pentru nu a fi injurati si asa mai departe?Credeti ca in Rominia nu sunt mult mai multi decit ne zice statistica sau chiar ei declarinduse gay s.a.m.d.?O alta intrebare:Cum ati reactiona daca o persoana de acelasi sex se da la dumneavoastra?
...Cum as reactiona eu daca s-ar da la mine ?..simplu ,i-as crapa capul!

care din capete manca-tzi-ash ca unul din ele este deja crapat...nitel
sau matale ittzi lipseshte ...capul ala !?
shi nu te mai incorda atata ...ca daca io m-ash da la tine zau ca tzi-o placea ...si-tzi cumpar si bomboane si samantza si te duc ...shi la chermeza shi la meci ...
te pupicesc dulce papusha !
: sml-confused0067: Nuu, nu-mi lipseste nici un cap , toate sunt la inventar, si nu te da la mine, ca ne prinde doamna Gheorghe, si nu mai vezi cald diseara!

Ticu
claudiu_bajenaru1

2 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:48

Bai fratilor, toata lumea vorbeste de libertate, de ingradirea drepturilor, s.a.m.d. Mai tineti minte ce tam-tam s-a facut pe marginea legii aleia prin care ni se "ascultau" telefoanele?! Toata lumea era innebunita ca ne ingradeste guvernul libertatea si intimitatea. Asta este EXACT acelasi lucru. Homosexualii sunt tot oameni cu drepturi si libertatile lor. Ei vor sa-si exprime sentimentele unul fata de celalalt pe strada. Asta este libertatea de exprimare, care este si ea trecuta in Drepturile Omului, cum este si cea a libertatii mai sus mentionate. Asa ca decat sa judecam pe altii, haideti mai bine sa ne uitam intai in "ograda" noastra si sa vedem ce e de schimbat aici si dupa aia sa incercam sa schimbam pe altii sau chiar intregul sistem.

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 21:33

De la: claudiu_bajenaru1, la data 2009-03-20 17:48:08Bai fratilor, toata lumea vorbeste de libertate, de ingradirea drepturilor, s.a.m.d. Mai tineti minte ce tam-tam s-a facut pe marginea legii aleia prin care ni se "ascultau" telefoanele?! Toata lumea era innebunita ca ne ingradeste guvernul libertatea si intimitatea. Asta este EXACT acelasi lucru. Homosexualii sunt tot oameni cu drepturi si libertatile lor. Ei vor sa-si exprime sentimentele unul fata de celalalt pe strada. Asta este libertatea de exprimare, care este si ea trecuta in Drepturile Omului, cum este si cea a libertatii mai sus mentionate. Asa ca decat sa judecam pe altii, haideti mai bine sa ne uitam intai in "ograda" noastra si sa vedem ce e de schimbat aici si dupa aia sa incercam sa schimbam pe altii sau chiar intregul sistem.
..Si daca isi exprima homosexualu sentimentele fața de unul care este hetero si il hartuie atunci ce se intimpla??

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 22:15

De la: catalliin, la data 2009-03-21 21:33:47
De la: claudiu_bajenaru1, la data 2009-03-20 17:48:08Bai fratilor, toata lumea vorbeste de libertate, de ingradirea drepturilor, s.a.m.d. Mai tineti minte ce tam-tam s-a facut pe marginea legii aleia prin care ni se "ascultau" telefoanele?! Toata lumea era innebunita ca ne ingradeste guvernul libertatea si intimitatea. Asta este EXACT acelasi lucru. Homosexualii sunt tot oameni cu drepturi si libertatile lor. Ei vor sa-si exprime sentimentele unul fata de celalalt pe strada. Asta este libertatea de exprimare, care este si ea trecuta in Drepturile Omului, cum este si cea a libertatii mai sus mentionate. Asa ca decat sa judecam pe altii, haideti mai bine sa ne uitam intai in "ograda" noastra si sa vedem ce e de schimbat aici si dupa aia sa incercam sa schimbam pe altii sau chiar intregul sistem.
..Si daca isi exprima homosexualu sentimentele fața de unul care este hetero si il hartuie atunci ce se intimpla??
Domnule, un homosexual e prea inteligents, nu o sa vezi nicio data un homosexual ca se da la un hetero, daca acesta il refuza>

Ticu
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:35

da n-ar fi mai bine sa nu se ''dea'' de loc si sa stea dracu in banca lui ?..asta asa daca vrea sa mai apuce ziua de maine.... poate unora(majoritatea) care sunt hetero nu suporta sub nici o forma, nici macar sa i se faca ochi dulci ,daramite sa se mai dea si la el ,...n-am nimic cu ei si de altfel cu nimeni ,dar oare n-ar fi mai bine sa se stabileasca niste reguli?...si sa stea fiecare pe teritoriul lui?

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 00:42

Homosexualii = Deviatii
Lesbienele = Deviatele
Sa fie clar!!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 09:56

De la: catalliin, la data 2009-03-22 00:35:05da n-ar fi mai bine sa nu se ''dea'' de loc si sa stea dracu in banca lui ?..asta asa daca vrea sa mai apuce ziua de maine.... poate unora(majoritatea) care sunt hetero nu suporta sub nici o forma, nici macar sa i se faca ochi dulci ,daramite sa se mai dea si la el ,...n-am nimic cu ei si de altfel cu nimeni ,dar oare n-ar fi mai bine sa se stabileasca niste reguli?...si sa stea fiecare pe teritoriul lui?
Bine, si asa daca vrei, ; un homo , e prea inteligent, si nu se da la un hetero, daca stie ca e hetero, si daca nu-l cunoaste, ce scrie pe spinarea lui ca e hetero ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 09:57

De la: lerolv4, la data 2009-03-22 00:42:18 Homosexualii = Deviatii
Lesbienele = Deviatele
Sa fie clar!!!
: sml-confused0006: Clar, dar neadevarat. !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 11:07

L naiba in puii mei!....ahhh suna telefonul ,la naiba in puii mei iar tre sa raspund!... .....Nenea MIticu tu ce orientare ai daca nu te superi?

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:24

De la: catalliin, la data 2009-03-22 11:07:45L naiba in puii mei!....ahhh suna telefonul ,la naiba in puii mei iar tre sa raspund!... .....Nenea MIticu tu ce orientare ai daca nu te superi?

nea miticu ? este de-al nostru "
dar ce puii mei ...shi tua eshti de-al nostru' ...
deci...bulangii totzi !
ca in dansu' "fetelor" de la capalna ...

si electronica !
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:41

De la: catalliin, la data 2009-03-22 11:07:45L naiba in puii mei!....ahhh suna telefonul ,la naiba in puii mei iar tre sa raspund!... .....Nenea MIticu tu ce orientare ai daca nu te superi?
: sml-happy0044: Ce orientare sa am eu un om, cu sotie si copil acasa ?dar am cunoscuti gay si lesbiene, oameni sanatosi psihic, lucizi,;; ce ma uimit? foarte sufletisti,fata de cei hetero .!!asa ca sunt oameni normali ca noi toti !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 19:58

Eu sun HETERO cu H mare...asta chiar daca nu reprezint eu idealul pt o femeie si nu stirnesc nici un interes feminin....dar nu-i nimic ca s-o gasii ea una si pt mine chiar daca o fi in fundul pamintului....''Bety cea urita'',nasoala grasa cu par pe limba ,mustata sau batrina cum o fi ea tot o gasesc eu si asta chit ca va trebuii sa ma imbat de fiecare data cind trebuie sa-mi manifest afectiunea fața de ea si ....Gata !,va salut pe toti eu m-am carat de aici pe un topic cu mai multe femei...si inca ceva nenea Mitica am o rugaminte la tine daca se poate ,transmitele salutari din partea mea unor matracuce de pe KUDIKA (se numesc;D_ora si Karos ,astea doua scorpii care nu ma suportau de loc si ma mincau de fund peste tot)..eu m-am delogat de pe forumul acela si nu ma mai pot inscrie de loc ...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 23:39

De la: catalliin, la data 2009-03-22 19:58:29Eu sun HETERO cu H mare...asta chiar daca nu reprezint eu idealul pt o femeie si nu stirnesc nici un interes feminin....dar nu-i nimic ca s-o gasii ea una si pt mine chiar daca o fi in fundul pamintului....''Bety cea urita'',nasoala grasa cu par pe limba ,mustata sau batrina cum o fi ea tot o gasesc eu si asta chit ca va trebuii sa ma imbat de fiecare data cind trebuie sa-mi manifest afectiunea fața de ea si ....Gata !,va salut pe toti eu m-am carat de aici pe un topic cu mai multe femei...si inca ceva nenea Mitica am o rugaminte la tine daca se poate ,transmitele salutari din partea mea unor matracuce de pe KUDIKA (se numesc;D_ora si Karos ,astea doua scorpii care nu ma suportau de loc si ma mincau de fund peste tot)..eu m-am delogat de pe forumul acela si nu ma mai pot inscrie de loc ...
In privinta femeilor ,nu te vaita , ca de asa ceva , nu ducem lipsa .In legatura cu cele doua personaje de pe KUDIKA, ai dreptate, matracuce e putin spus, cred ca sunt adevarate parasute !

Ticu
kali13

233 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 00:16

De la: catalliin, la data 2009-03-22 19:58:29Eu sun HETERO cu H mare...asta chiar daca nu reprezint eu idealul pt o femeie si nu stirnesc nici un interes feminin....dar nu-i nimic ca s-o gasii ea una si pt mine chiar daca o fi in fundul pamintului....''Bety cea urita'',nasoala grasa cu par pe limba ,mustata sau batrina cum o fi ea tot o gasesc eu si asta chit ca va trebuii sa ma imbat de fiecare data cind trebuie sa-mi manifest afectiunea fața de ea si ....Gata !,va salut pe toti eu m-am carat de aici pe un topic cu mai multe femei...si inca ceva nenea Mitica am o rugaminte la tine daca se poate ,transmitele salutari din partea mea unor matracuce de pe KUDIKA (se numesc;D_ora si Karos ,astea doua scorpii care nu ma suportau de loc si ma mincau de fund peste tot)..eu m-am delogat de pe forumul acela si nu ma mai pot inscrie de loc ...

S-a gasit euglena verde sa vorbeasca...imi nchipui in ce hal arati daca ti-ai pus in avatar o poza copiata de pe site-uri de profil cu baietei care presteaza la videochat...vai de ce nu ai

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:03

Mai Kali!...mai gagico!...ce spuneam eu despre fufele alea doua Karos si Do_ra sa sti ca aveam totusi dreptate la fel cum a comfirmat si Miticu...tot respectul pt femeile de pe Kudika !..dar in caz ca n-ai observat tipele alea sunt IMPOSIBILE ....mai ales de abordat si de discutat cu ele ,chiar si daca nu sunt bagate in seama ele tot te atig si te ironizeaza iar altceva nu fac decit sa muste de dos pe mai toti barbatii de pe acolo jignindu-i si mascaridu-i in tot felul...''greasla mea fața de ele'' a fost atunci cind am postat si eu pe un topik in care se discuta despre probleme sexuale o intrebare in care mi-am devaluit cei 27 de cm si de atunci au sarit ca arse spunind ca reprezin un exemplar care trebuie anihilat si exterminat ...e.t.c..si de atunci ma fac in tot felulul urmaridu-ma pe toate topicurile ,desii eu le-am tolerat de fiecare data...acum referitor la poza mea hai sa-ti spun si adevarul pe care am tot ezitat sa-l dezvalui la insistentele unor doamne de pe KUDIKA, iar faptul ca nu ma crezi este problema ta pt ca eu stiu ce spun Poza aceea am facut-o in cadrul unui pictorial pt coperta unei reviste dedicata femeilor al carui nume nu-l pot dezvaluii si a fost facuta pe o plaja din Vama Veche intr-un decor amenajat in graba de echipa tehnica a acelei reviste si asta s-a intimplat cu 2 ani in urma cind m-am dus si eu mai mut in gluma si din curiozitatea la o preselectie de castin undeva prin centru (zona Teatru Notara) care afost organizata de Costin Marculescu...iar diferenta dintre felul cum aratam atunci si felul cum arat acum consta in faptul ca acum port parul scurt si m-am lasat de catinguri si alte treburi din acelea....iar inca o data spun!... faptul ca nu ma crezi este problema ta pe mine nu m afecteaza cu absolut nimic pt ca de altef pot comfirma acest lucru dar bineinteles NU prin intermediul netului.......NUMAI BINE!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 16:14

De la: Terente27, la data 2009-03-23 21:03:47Mai Kali!...mai gagico!...ce spuneam eu despre fufele alea doua Karos si Do_ra sa sti ca aveam totusi dreptate la fel cum a comfirmat si Miticu...tot respectul pt femeile de pe Kudika !..dar in caz ca n-ai observat tipele alea sunt IMPOSIBILE ....mai ales de abordat si de discutat cu ele ,chiar si daca nu sunt bagate in seama ele tot te atig si te ironizeaza iar altceva nu fac decit sa muste de dos pe mai toti barbatii de pe acolo jignindu-i si mascaridu-i in tot felul...''greasla mea fața de ele'' a fost atunci cind am postat si eu pe un topik in care se discuta despre probleme sexuale o intrebare in care mi-am devaluit cei 27 de cm si de atunci au sarit ca arse spunind ca reprezin un exemplar care trebuie anihilat si exterminat ...e.t.c..si de atunci ma fac in tot felulul urmaridu-ma pe toate topicurile ,desii eu le-am tolerat de fiecare data...acum referitor la poza mea hai sa-ti spun si adevarul pe care am tot ezitat sa-l dezvalui la insistentele unor doamne de pe KUDIKA, iar faptul ca nu ma crezi este problema ta pt ca eu stiu ce spun Poza aceea am facut-o in cadrul unui pictorial pt coperta unei reviste dedicata femeilor al carui nume nu-l pot dezvaluii si a fost facuta pe o plaja din Vama Veche intr-un decor amenajat in graba de echipa tehnica a acelei reviste si asta s-a intimplat cu 2 ani in urma cind m-am dus si eu mai mut in gluma si din curiozitatea la o preselectie de castin undeva prin centru (zona Teatru Notara) care afost organizata de Costin Marculescu...iar diferenta dintre felul cum aratam atunci si felul cum arat acum consta in faptul ca acum port parul scurt si m-am lasat de catinguri si alte treburi din acelea....iar inca o data spun!... faptul ca nu ma crezi este problema ta pe mine nu m afecteaza cu absolut nimic pt ca de altef pot comfirma acest lucru dar bineinteles NU prin intermediul netului.......NUMAI BINE!
Domnule Terente 27 , in llegatura cu cele doua matrafufe , ai dreptate; sunt imposibile; au mai incercat si cu mine , dar eu le cam zic in fata,adica cu mine nu prea le merge, am impresia ca aceste "parasute" sunt de pe linia de centura ,sau nascute in Ferentari, ca au vocabular de cort! In rest numai bine !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 21:49

De aceea mi-am schimbat si eu repede numele real de la avatarul care-l am pe forumul asta,ca sa nu ma gaseasca si aici si sa-mi faca zile negre....Oricum scopurile acestor forumuri cred ca au fost unele ''nobile'' pt schimburi de imformatii,idei,pareri ,socializari ...chiar amicitii si nicidecum pt ironii,jigniri si sfidarii ,chair daca uneori se mai ajunge si la controverse aprinse ...pacat ca astfel de femei ca cele doua ajung sa influenteze uneori si pe altele ..desii asa cum ai spus si tu mai sunt destule femei care mai au caracter si demnitate si care zic eu ca merita tot respectul nostru ...............

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 23:13

De la: Terente27, la data 2009-03-24 21:49:51De aceea mi-am schimbat si eu repede numele real de la avatarul care-l am pe forumul asta,ca sa nu ma gaseasca si aici si sa-mi faca zile negre....Oricum scopurile acestor forumuri cred ca au fost unele ''nobile'' pt schimburi de imformatii,idei,pareri ,socializari ...chiar amicitii si nicidecum pt ironii,jigniri si sfidarii ,chair daca uneori se mai ajunge si la controverse aprinse ...pacat ca astfel de femei ca cele doua ajung sa influenteze uneori si pe altele ..desii asa cum ai spus si tu mai sunt destule femei care mai au caracter si demnitate si care zic eu ca merita tot respectul nostru ...............
: sml-confused0006: Da ai dreptate, dar ce m-a uimit mai mult ? au spus ca sunt maritate. Ma intreb, sotii lor stiu ce "poame" au acasa?! sau scriu cand sunt ei la lucru sau la piata.!decat cu asa neveste, mai bine GAY.Te plangi de femeie? de una ca ele sa ai parte !,-numai bine.

Ticu
costel_stroila

6 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 16:39

da ai dreptate eu le as da un singur drept sa isi alega o ghilotina pt fiecare homosexual dupa marimea capui si a cefei

costydim

7 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 15:53

eu cred ca nu este deloc moral sa tesaruti in public, in afar salutului normal si firesc, acxceptat si recunoscut de toi. vrei sa te saruti, dute acasa si sarutate de cate ori vrei

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:17

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

9am1838

16 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 09:28

domnule costel stroila, ai dreptate! si eu le-as da astora care au gandirea ca dumneata 2 lucruri ; FUNIE de calitate si SAPUN cat mai mult. SUCCES ! SPER sa NU vi sa rupa funia. adio.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 17:45

De la: 9am1838, la data 2009-04-05 09:28:44domnule costel stroila, ai dreptate! si eu le-as da astora care au gandirea ca dumneata 2 lucruri ; FUNIE de calitate si SAPUN cat mai mult. SUCCES ! SPER sa NU vi sa rupa funia. adio.

Bine zis

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 17:48

Si eu dau copacul cu ramuri groase si scaunelul ! sa tina !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 18:10

În pledoaria pentru cauza Măriei Sale “Limba Română”, mi-am propus ca întotdeauna să încerc să-i ajut pe tineri să descopere în limba pe care o vorbesc, în “limba maternă”, aerul acela care primenește sufletul și aprinde candela înțelepciunii, oaza de liniște și credință în care conștiința de sine este semnul inconfundabil prin care se instituie marca identității noastre și se cristalizează sentimental că aparținem unui popor. În momentul în care am descoperit că în paginile acestui săptămânal se poate promova un dialog civilizat cu tinerii, cred că din taifunul schimbărilor fără noimă al atâtor evenimente petrecute în zilele noastre, în ritmul debusolant al acestor schimbări, în mod surprinzător, am descoperit vectorii unui anumit interes prin care tinerii se doresc și parteneri ai dialogului, nu doar niște simpli receptori ai fluxului informațional vehiculat pe criterii comerciale și fără un suport educațional pe care îl asigură cultivarea limbii române.
Trăim, vrem sau nu vrem, într-o lume a vitezei amețitoare și a traumelor pe care le provoacă boala vitezei necontrolate, iar dacă provocările sunt din ce în ce mai multe, deciziile sunt mai rapide, zgomotul este mai mare, fiecare dintre noi dovedindu-se mai nepregătit pentru ceea ce va să vină, de aceea, de multe ori, nu mai avem timp să cântărim ceea ce e bine și ceea ce e rău, motiv pentru care sub semnul timpului care anunță sfârșitul inevitabil, preferăm să luăm drept bun ceea ce alții ne spun că este bine sau rău. Dacă, în străvechime, cei care dădeau sfaturi aveau tradiția și experiența ca baze de pornire, astăzi, cei care dau sfaturi se bazează mai mult pe reacții și pe principii abstracte. Orice s-ar spune, limbajul nostru nu este doar un sistem formal-sintactic, ci și un sistem semantic, o succesiune de conținuturi care pun în evidență o organizare ierarhizată de tip arborescen și concentric ce gravitează în jurul Eului nostru, devenit poate mult prea sărac și fragil! Unitatea structurală de bază o constituie cuvântul, care poartă în sine cea mai redusă cantitate semantică de informație, astfel încât din relaționarea după criterii de conținut (semantice) a două sau mai multe cuvinte, se obțin structuri comunicaționale de nivel din ce în ce mai înalt, cu o încărcătură informațională progresiv crescătoare, trecându-se succesiv de la determinări cantitativ-descriptive, la expresii explicativ-interpretative.
Nu este moral ca homosexualii să se sărute în public.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 22:26

Femeia este'' Drumul'' spre iad sau rai, este'' legatura'' omului cu Dumnezeu . Ea este o MAMA ptr. copil, o SOTIE ptr un barbat,o AMANTA ptr un iubit,o SORA ptr un frate ,etc.Avem nevoie de femeie la fel cum FUMATORUL are nevoie de tigara ,ALCOOLISTUL are nevoie de alcool, BOLNAVUL are nevoie de medicamente si FLAMANDUL de mancare.La fel ca orce fiinta de pe pamant si FEMEIA poate sa fie un INGER sau un DEMON .Atat femeia cat si barbatul este un rau necesar sau o binecuvantare ,deoarece impreuna se completeaza.Cei lipseste unuia are celalant ,impreuna sunt un intreg .Unii spun ca FEMEIA este ''coasta de drac'', biblia spune ca FEMEIA este facuta din coasta barbatului ,in concluzie barbatul este la fel un . Nu vreau sa i-mi imaginez lumea fara unul din noi (barbat sau femeie )Chiar si AMAZOANELE cautau barbati (bineinteles puternici ) ptr a putea sa se immulteasca si prospera tribul . In locuri retrase unde sunt calugari sau pusnici si nu exista legatura cu o femeie ,tot este unul care este ''penetrant '' si unul ''penetrat''(am folosit termen militar ptr a nu pricepe copii)asta dovedeste ca totusi avem nevoie de FEMEIE .Barbatul ar face orce ptr o femeie (bineinteles pe cea care o doreste)iar femeia ar face orce sa fie admirata de un barbat (unde este o femeie trebuie sa fie si o oglinda ).Scuzati de ''filozofia ''mea si sper sa nu va suparati ,fiecare persoana este diferita de cealalta ,deci avem pareri diferite .

....barbatul si femeiea, doua jumatati care tind sa devina intregul ideal ,dar pentru a forma acel intreg ideal ,fiecare jumatate trebuie la randul ei sa fie un intreg ....
.....nimeni nu este perfect si asta face viata frumoasa , caci daca am fi perfecti , ne-am plictisi de nu am mai putea , spre exemplu ce se intampla cu copii aia care vin din famili bune si primesc absolul orce vor si cand vor? ... , se plictisesc si apeleaza la droguri , la ilegalitati , sa creasca adrenalina , sa fie ceva interesant , sa poata sa traiasca, avem nevoie de provocari , de probleme , de enigme , pentru ca fara rau nu ar fi bine , la fel si cu perfecttiunea ....
eu nu zic ca femeia este un rau necesara , ca suna de parca ar veni din gura unuia care are o relatie plictisitoare si obisnuinta il face sa nu schimbe nimica , unu care nu isi iubeste femeia , dar care nu poate sa o pararseasca si sa isi caute o jumatate care sa ii implineasca viata cu adevarat ...,caci asa s-a obisnut,sau ca mu are curajul (sa isi traiasca viata) , si deci nici fara nici cu .....
fara fete si femei , eu ca si barbat pot sa fiu fericit sa imi traiesc viata din plin , nu am nevoie de o femeie ca sa fiu fericit , o femeie este o binecuvntare , ea iti imbunatateste viata ,o face mai frumoasa .... , mai dulce , mai interesanta , caci nimic nu este mai placut decat sa iubesti cu adevarat si sa sti ca iesti iubit la randul tau ... , dar asa ceva nu este obligatoriu ca sa poti sa fi fericit ...

la inceput D-zeu a facut Pamantul...Pamantul era gol si a facut Barbatul...vazand ca el se plictiseste s-a gandit sa faca Femeia...iar din ziua aceea nici Barbatul, nici D-zeu nu mai are liniste

” Oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu ! “
Imbatranirea este un proces specific tuturor animalelor. Cresterea este prerogativul fiintelor umane. Insa numai cateva isi cer acest drept..

Asa ar trebui sa fim,FERICITE! Dar ,din pacate,foarte putine reusim.Cred ca este vina noastra.Ne complace in situatii care ne aduc in pragul disperarii si ne inconjuram numai de lucruri negative.Trebuie sa gandim pozitiv! Cand ne trezim dimineata sa mergem la job ,daca ne enervam si spunem "m am saturat" nu vom atrage decat nervi si negativism.Vom merge sa ne spalam pe dinti si poate pasta in loc sa cada pe periuta va cadea pe langa...alti draci,nu?"OFFF,NU MAI SUPORT ,LA DRAQ CU TOATE!" Va suna cunoscut?Vreau si stiu ca trebuie sa fiu optimista si sa alung gandurile rele din mintea mea asa ca ma trezesc energica si daca mi cade pasta pe jos incerc sa ma amuz!
Ce rezolv daca incep o noua zi cu nervi?Probabil toata ziua voi ramane intr o stare deplorabila dar daca ma opresc putin si ma uit in jur voi descoperi o lume frumoasa!O lume asa cum mi o doresc!
Toti avem probleme si griji,toti suntem mereu pe fuga,vrem bani si alergam dupa averi sau poate traim de pe o zi pe alta dar scopul este acelasi: lupta pentru supravietuire !
De ce sa nu incercam sa privim altfel lucrurile,sa ne amuzam de mici tampenii sa traim cu zambetul pe buze!? Oare nu mai sunt lucruri frumoase care sa ne bucure?Poate nu le mai observam...cu atate griji pe cap cred si yo dar hai sa incercam sa ne facem un bine singure! Sa incercam sa fim mai buni,mai intellegatori mai permisivi.Sa nu mai vedem doar partea urata a vietii!Daca acum nu ne este bine poate maine vom reusi sa readucem fericirea in casa si viata noastra!Nu exista NU POT ci NU VREAU!
Esti intr o relatie si ai incercat sa facib sa fie bine dar nu se poate? Treci mai departe! Meriti sa fii fericita!Daca oferi si nu ti se ofera incearca in alta parte ,poate nu ofereai cui trebuia!Daca in jurul tau vor fi oameni care nu sunt la nivelul tau vei ajunge si tu la fel dar daca vrei sa inveti ceva de la viata incearca sa ti creezi un anturaj care sa te ridice si nu sa te afunde....
Viata este scurta si fericirea greu de gasit dar daca nu o cauti ....
Merita sa vrei mai mult de la tine,sa te apreciezi si sa ti cunosti limitele.Nu te lasa manipulata si incearca sa ti traiesti viata asa cum iti doresti.Nu regreta ce ai facut in viata ,gandeste pozitiv,invata din greseli si incearca sa ti aduici singura soarele in casa!
POTI DAR TREBUIE SA CREZI IN TINE!

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:13

am citit o parte din mesajele postate pentru acest subiect. ma indigneaza nu atat intoleranta multora dintre mesaje, ci tonul superior, de instanta morala cu care unii decid ce este moral si ce nu. trist...

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: