Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 19:45
De la: yozzos, la data 2009-02-12 18:37:49la noi in tara inca se pune problema egalitatii femeilor, ce sa mai vorbim de alte probleme cotidiene...
locu vostru e la oala INCUIATILOR
Îmi pare rău pentru tine că nu te simți egală cu restul lumii, dar asta nu-ți dă dreptul să jignești așa aiurea, după cum am văzut în postările tale anterioare.
Eu sunt femeie și pot să spun cu mâna pe inimă că u m-am simțit vreodată marginalizată.
Eu n-am nimic cu homosexualii, dar chiar nu mi-ar place să-i văd lingându-se pe stradă. Așa cum nu-mi place să-i văd nici pe heterosexuali. Sunt lucruri care se fac în intimitate.
Se vede că ești plină de ură....poate de atâta stat la oală !
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 16:51
De la: doinas123, la data 2009-02-12 17:51:11ASADAR TREBUIE SA ACCEPTAM HOMOSEXUALITATEA, DREPTUL FEMEILOR LA AVORT, DROGURIILE USOARE, PROSTITUTIA ETC... DACA NU SUNTEM INCUIATI LA MINTE??? NO COMMENT. FIECARE ARE DREPTUL DE A ALEGE
Ce bine ca nu depind de tine toate chestiile astea....
DA! TREBUIE SA ACCEPTI DREPTUL FEMEILOR LA AVORT! SIC!!!!!
Omule bun, uita-te la ce ai scris! Te opui la drepturile pe care le cer CEI CARE NU SUNT CA TINE!
Ma intreb cu care drepturi ai fi de acord.
DACA TE ADRESEZI MIE, TE SFATUIESC SA CONSULTI UN PSIHIATRU CAT MAI URGENT !
INTERPRETEZI AIUREA CE SPUN EU !
|
kali13
233 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 18:20
De la: andreimire, la data 2009-02-12 08:31:27"o conventie stabilita si acceptata aproape unanim". Stabilita de cine? Acceptata de cine? Orice tara care ishi respecta limba nu o batjocoreshte. Poti sa iei shi tu exemplu de la nemtzi, unguri, francezi... au tastaturi in limba proprie... ce proshti. In loc sa apese pe o tasta care sa aibe o semnificatzie precisa (o litera) mai bine scrii o combinatie de taste pentru ca e mai "tare"... shi apoi arunci superior ca e o conventzie stabilita shi acceptata aproape unanim... de totzi tampitzii. Pentru informatzia ta, sa shtii ca exista literele "sh", "tz" si celelalte diacritice ale limbii romane in tabelul intern de caractere (unicode)... doar ca nimeni nu shi-a batut capul sa creeze nishte tastaturi "pentru limba romana". Nu ma intzelege greshit, in mare parte comunic in engleza, dar mie mi se pare o tampenie (din cate shtiu specific romaneasca) sa inventezi o "sub-limba" care sa reprezinte o "sub-cultura" si care apoi sa devina omniprezenta pe net... ceva in genul manelishtilor... Si nu mai compara cu abrevierile de gen wtf sau lol sau mai shtiu eu ce care sunt de fapt niste acronime... nu rahaturi inventate.
Cat despre moralitate/nemoralitate... ai dreptul la opinia ta. Eu raman la parerea mea: NU este moral. Daca eu o fac in intimitate, mi se pare normal sa o faca si ei in intimitate. Daca tu ai alta parere, ei bine... ai dreptul inalienabil la ea.
"Greata". Ai si citit-o sau doar ai auzit de ea? Esti shi tu cumva un voyeur? (o voyeur-ista?) Pentru asha ceva exista tratamente... shi apropos, in afara de "vome" (poate eshti gravida) si pareri aruncate superior, nu am vazut nimic din partea ta. Asta este o atitudine de adept al existentzialismului? S-ar intoarce Sartre in pamant... si nu ca sa-l tzuce pe vecinu'. Sal.
Te camuflezi intr-un invatator rural, cu valente de indragostit incurabil de ortografia natonala si flosofia franceza. Oricum, este un salt remarcabil de la stereotipurle pe care le foloseai la vocabule putin mai evoluate, desi nu poti exclude dn tiparul tau false probleme freudiene pe care le atribui in necunostiinta de cauza. Apropo de starea de graviditate, probabil, te simti, un baietzel excitat care priveste prin gaura cheii de la camera mamei. Eronat, din nou. Din fericire, tu nu trebuie sa "vezi" nimic, desi, ai demonstrat, ca tot ceea ce esti capabil sa sesisezi sunt aparentele, cliseele si "regulile" de tastare la calculator.
Legat de topic, Sartre era homofil ( ptr. ca am "auzit" si de marea majoritate a eseurilor pe care le-a scris vis-a-vis de homosexualitate si pe marginea optiunii sexuale si literare ale lui M.Proust), asadar, probabil, se intoarce in pamant, inspre vreun alt barbat ingropat alaturi! Si, uite asa, in inconstienta ta "activa", oferi un + mare manifestarii libere a homosexualitatii in public. Iar eu subscriu.....
|
Fosta membra 9am.ro
44 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:37
Anunta-ma si pe mine cand termini de vomitat.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
975 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:39
De la: andreimire, la data 2009-02-14 13:37:25Anunta-ma si pe mine cand termini de vomitat.
VREI SA TE AVORTEZ?
|
Fosta membra 9am.ro
44 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:46
"vrei sa te avortez?" ete... bucurati-va de acest drept... e mare pacat ca nu au facut-o mamele voastre...
|
Fosta membra 9am.ro
975 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:50
De la: andreimire, la data 2009-02-14 13:46:48"vrei sa te avortez?" ete... bucurati-va de acest drept... e mare pacat ca nu au facut-o mamele voastre...
ESTI SIGUR?AI GRIJA CEEA CE-TI DORESTI CA TI-I S-AR PUTEA INTAMPLA.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
975 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:51
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
474 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:57
eu cunosc doua lesbi , se pun si astea la homo? nu le cunosc personal, dar le vad mereu venind imptreuna acasa si altele>>>>>  si altele.... si nu pot spune ca ma simt prea bine. Cred ca au cam 14 ani si mie groaza sa ma gandesc de la varsta asta incepi sa ai astfel de inclinatii.
SpitzeDumy
|
k_asper18
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:05
sa se sarute 2 barbati in fata mea k apoi ii fac eu fomei le rup capatana
|
stejerean_vasile
672 mesaje
Oras: Bistrita
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:28
De la: doinas123, la data 2009-02-12 17:51:11ASADAR TREBUIE SA ACCEPTAM HOMOSEXUALITATEA, DREPTUL FEMEILOR LA AVORT, DROGURIILE USOARE, PROSTITUTIA ETC... DACA NU SUNTEM INCUIATI LA MINTE??? NO COMMENT. FIECARE ARE DREPTUL DE A ALEGE
Ce bine ca nu depind de tine toate chestiile astea....
DA! TREBUIE SA ACCEPTI DREPTUL FEMEILOR LA AVORT! SIC!!!!!
Omule bun, uita-te la ce ai scris! Te opui la drepturile pe care le cer CEI CARE NU SUNT CA TINE!
Ma intreb cu care drepturi ai fi de acord.
Ai idee ce inseamna un avort??? Te gandesti ce dezechilibru psihic se creeaza??? si pedofilii nu sunt ca si mine, azi maine trebuie sa le accept si lor drepturile? sau nacrofililor? Sunt niste legii morale, care trebuie sa primeze in fata dorintelor individului. Eu nu am nimic cu homosexualii, atata timp cat nu creaza circ si dezechilibre. Pentru ca oamenii care se cred Napoleon ii bagam la nebunii. Barbatii care se imbraca in femei... Ar trebui sa ne punem serios intrebarea pana in ce limite merge libertatea individului? Sa legalizezi o crima(avortul) mi se pare de neconceput.
Omerta Vision
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 15:58
De la: andreimire, la data 2009-02-14 13:37:25Anunta-ma si pe mine cand termini de vomitat.
Se va intampla cand iti vei inchide tu gura.
|
stejerean_vasile
672 mesaje
Oras: Bistrita
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 19:00
Omerta Vision
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 19:34
De la: alexbrateanu, la data 2008-10-25 12:23:58MESAJ ADRESAT OAMENILOR NORMALI , CARE ACCEPTA ASA CEVA !!!!
Ma, nu mai fiti asa tembeli !!! cum dracu sa vezi pe strada 2 barbati sarutandu-se???? e cel mai scarbos lucru posibil !!! nu se poate asa ceva !!! as mai avea niste calificative...dar nu cred ca e voie pe acest forum.....TREZITI-VA !!!!!!!!! de ce sa lasam sa se manifeste asa bine spiritul asta de turma si la noi??????? daca imbecilii aia din occident fac asa...si au astfel de idei.....si le permit...le accepta oficial...de ce sa ne luam dupa ei????? stiu ca in general sunt mai evoluati decat noi, dar nu si la acest capitol . Ma bucur foarte mult ca Romania nu accepta asa ceva, si sper sa nu accepte niciodata !!!sper sa continue sa discrimineze asemenea comportamente !!! tare m-as bucura sa vad 2 handicapati din aia sarutandu-sa intr-un club de oameni normali din romania....cred ca i-ar omori astia in bataie :) si bine le-ar face....pt ca...cine stie....nu e bine ca asemenea specimene sa-si transmita genele mai departe !!! SUNT BOLNAVI MA !!! chiar nu va dati seama????????????? Asa cum penisul si vaginul sunt organe complementare, adica penisul e facut sa penetreze un vagin, nu un anus !!!!, asa este si barbatul cu femeia...din toate punctele de vedere !!!! Deci, 2 barbati, nu se potrivesc deloc....in nici un caz....in nici o imprejurare.....NU se potrivesc anatomic....e aiurea....nu e natural !!!
Bine zis!
|
tmardare
1 mesaj
Oras: Constanta
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 19:46
 bine zis!
 .Ideea este ca nu sunt de acord sub nici o forma  , dar ...NO FUCKING WAY!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 20:12
De la: dagaio, la data 2008-10-26 09:04:58ESTE MORAL SA TE SARUTI CU SOTIA/SOTUL IN PUBLIC? DA.
ESTE MORAL SA TE SARUTI CU AMANTA... IN PUBLIC? NU.
ESTE MORAL CA DOI IUBITI HOMOSEXUALI SA SE SARUTE IN PUBLIC? DA.
ESTE MORAL CA UN HOMOSEXUAL CU ALTUL STRAIN ( strain de relatia "oficiala" ) SA SE SARUTE IN PUBLIC? NU.
Sper sa intelegeti.
Este moral sa ucizi? Este moral sa furi? Este moral sa fii desfranat? Este moral sa nu-ti respecti parintii? Este moral sa minti?
Despre ce morala vorbim?
Libertatile oamenilor devin ucigatoare de morala. Pentru ca morala e una si libertatile sunt alta. Dupa cum se vede, toti oamenii sunt liberi sa faca ce vor, cu conditia sa nu-i deranjeze pe ceilalti. Dar in curand oamenii nu vor mai avea voie sa se declare deranjati, ca sa nu discrimineze sau sa nu incalce vreo libertate a cuiva.
Parerea mea e ca sarutul in public este o dovada de dragoste. Dar nu orice fel de sarut. Cat poti sa te saruti in public? Limita intre intimitate si public nu o stabilim noi, este undeva in bunul simt al nostru.
Homosexualitatea este imorala. De aici rezulta ca inclusiv saruturile intre homosexuali sunt imorale, mai ales acelea care vor sa sublinieze acest aspect in public: noi suntem homosexuali si iata ca ne sarutam.
Oricum problema pusa si la acest topic este de natura sa cerceteze cat de toleranti suntem la fenomen. Care ar fi reactia la chestia asta. Adica pe undeva un fel de pregatire sa stim ca ar urma sa intalnim sa vedem din ce in ce mai des pe strada homosexuali care se saruta, pe de o parte si sa incurajeze pe cei care sunt homosexuali sa se manifeste liber, pe de alta parte. Eu am mai scris si la topicul "divinitatea si homosexualitatea" care e parerea mea despre homosexualitate.
Reactia mea la doi homosexuali care vor sa-mi arate in public faptul ca sunt homosexuali si ca se saruta ostentativ este una de scarba. Indiferent daca cei doi sunt barbati sau femei. Asta e reactia mea. Fiecare e liber sa aibe reactia lui. Imi doresc insa ca la noi in tara homosexualitatea sa nu devina un criteriu de a defini o minoritate, adica sa fie cat mai putini si sa se mentina in manifestarile lor cat mai retrasi, adica in intimitatile nepublice ale lor.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 14:36
 Homosexualii sunt persoane , sanatoase, relatia lor este normala ca si a celor heterosexuali. Daca pentru heterosexuali este normal sa te saruti in public, pentru homosexuali de ce sa nu fie ? Din pacate sunt unii ingusti la minte care nu stiu nici ce inseamna homo, si se baga cu idei tampite impotriva lor ; rog biserica sa nu se mai bage impotriva homosexualilor, ca nu intra in atributiunile ei. !
Ticu
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 14:52
De la: ticu, la data 2009-02-15 14:36:28 Homosexualii sunt persoane , sanatoase, relatia lor este normala ca si a celor heterosexuali. Daca pentru heterosexuali este normal sa te saruti in public, pentru homosexuali de ce sa nu fie ? Din pacate sunt unii ingusti la minte care nu stiu nici ce inseamna homo, si se baga cu idei tampite impotriva lor ; rog biserica sa nu se mai bage impotriva homosexualilor, ca nu intra in atributiunile ei. !
Nu pot să cred că ai putut să scri așa ceva! Cum adică, ți se pare normal și firesc?
Eu nu sunt bisericoasă, nu mă închin la nimic....dar totuși să spui că e ok, ca doi homosexuali să meargă de mână în biserică și să pretinzi ca biserica să accepte așa ceva este de-a dreptul stupid!
Iar dacă le este interzisă biserica, loc public de altfel...de ce ar trebui să ne scârbească pe noi restul cu decadența lor? Iar noi de ce să fim obligați să-i acceptăm?
|
chiritoiugabriela
1 mesaj
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:01
gandeste te numai nitel tu asta care tot critici chiar daca vrem sau nu si ei sunt oameni si au sentimente....gandeste te alti fc parade pt ei si restu nici macar nu putem sa i acceptam ...ce e asa de scarbos ...?????
|
andreealex_2005
12 mesaje
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 19:08
credeam ca aici se vorbeste despre morala nu despre parerea bisericii referitoare la acest subiect.Nu cred ca sunt o "incuiata" daca nu aprob acest gen de relatii .Sunt la fel de scirbita si de unul care scuipa pe strada cum sunt si de homosexuali.Probabil ca daca nu as avea un copil nu m-ar interesa dar asa...
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 01:52
De la: nicoletibi, la data 2009-02-14 20:12:57De la: dagaio, la data 2008-10-26 09:04:58ESTE MORAL SA TE SARUTI CU SOTIA/SOTUL IN PUBLIC? DA.
ESTE MORAL SA TE SARUTI CU AMANTA... IN PUBLIC? NU.
ESTE MORAL CA DOI IUBITI HOMOSEXUALI SA SE SARUTE IN PUBLIC? DA.
ESTE MORAL CA UN HOMOSEXUAL CU ALTUL STRAIN ( strain de relatia "oficiala" ) SA SE SARUTE IN PUBLIC? NU.
Sper sa intelegeti.
Este moral sa ucizi? Este moral sa furi? Este moral sa fii desfranat? Este moral sa nu-ti respecti parintii? Este moral sa minti?
Despre ce morala vorbim?
Libertatile oamenilor devin ucigatoare de morala. Pentru ca morala e una si libertatile sunt alta. Dupa cum se vede, toti oamenii sunt liberi sa faca ce vor, cu conditia sa nu-i deranjeze pe ceilalti. Dar in curand oamenii nu vor mai avea voie sa se declare deranjati, ca sa nu discrimineze sau sa nu incalce vreo libertate a cuiva.
Parerea mea e ca sarutul in public este o dovada de dragoste. Dar nu orice fel de sarut. Cat poti sa te saruti in public? Limita intre intimitate si public nu o stabilim noi, este undeva in bunul simt al nostru.
Homosexualitatea este imorala. De aici rezulta ca inclusiv saruturile intre homosexuali sunt imorale, mai ales acelea care vor sa sublinieze acest aspect in public: noi suntem homosexuali si iata ca ne sarutam.
Oricum problema pusa si la acest topic este de natura sa cerceteze cat de toleranti suntem la fenomen. Care ar fi reactia la chestia asta. Adica pe undeva un fel de pregatire sa stim ca ar urma sa intalnim sa vedem din ce in ce mai des pe strada homosexuali care se saruta, pe de o parte si sa incurajeze pe cei care sunt homosexuali sa se manifeste liber, pe de alta parte. Eu am mai scris si la topicul "divinitatea si homosexualitatea" care e parerea mea despre homosexualitate.
Reactia mea la doi homosexuali care vor sa-mi arate in public faptul ca sunt homosexuali si ca se saruta ostentativ este una de scarba. Indiferent daca cei doi sunt barbati sau femei. Asta e reactia mea. Fiecare e liber sa aibe reactia lui. Imi doresc insa ca la noi in tara homosexualitatea sa nu devina un criteriu de a defini o minoritate, adica sa fie cat mai putini si sa se mentina in manifestarile lor cat mai retrasi, adica in intimitatile nepublice ale lor.
"Este moral sa ucizi? Este moral sa furi? Este moral sa fii desfranat? Este moral sa nu-ti respecti parintii? Este moral sa minti?"
Este moral ca unii heterosexuali sa-si violeze copiii?.Nimic din ce ai intrebat tu si ce am intrebat eu,nu este moral.Ma deranjeaza ca un barbat ii scapa limba in stomac unei femei in locuri publice(doi gay chiar nu am vazut),autobuze,tramvaie,trotuare mai ales in parcuri unde parintii isi plimba copiii.Asa ca lasa-ma cu criteriile tale...singulare.
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 02:27
De la: AMG, la data 2008-10-10 14:36:16Pe ici pe colo vezi barbati tinindu-se de mana sau chiar sarutindu-se cu pasiune. Daca zici ceva iti sar in cap ca faci ura de sex,adica sint discriminati. Se vorbeste de 'libertate' si 'egalitate' intre sexe si genuri.Oare cum sa ne invatam copiii ca este moral sa se poarte in societate, si oare ce mai este considerat 'moral' in ziua de azi?
Din greseala am dat peste tine,din ceea ce ai tastat...la tine prostia este ridicata la rang de arta.Pe copiii tai nu ai cum sa-i inveti ceea ce tu nu ai.Lasa homosexualii si ai grja de educatia(nu maghiara) copiilor tai.
|
Fosta membra 9am.ro
44 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 09:02
In aceasta discutie se trece cu vederea peste contextul general. Intr-o tara civilizata, discutia nu-si avea rostul. "Moral sau nu?". Intr-o tara in care e plin de scuipatori de coji de seminte, intr-o tara in care lipsa de cultura este aproape unanim acceptata e normal sa fie plin de semidocti care au destule cunostinte ca sa poata deschide gura si sa "dea bine pe sticla" dar care sa nu aibe nici cea mai vaga idee ce spun... intr-o tara "bananiera" (ca sa-l citez pe AN) se naste si aceasta intrebare. "Moral sau nu?". Raspunsul e foarte simplu: NU. Eu personal nu voi crapa capete (asa cum cineva se lauda ca ar face) pentru simplul motiv ca nu merita niste... aberatii ale naturii sa fac puscarie pentru ele. Am mai spus-o... as face cumva ca sa nu aibe posibilitatea intretinerii de relatii heterosexuale. Si ar "disparea" singuri... bye bye...
|
yozzos
47 mesaje
Oras: Caracal
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:42
@lorduljohn, si restul
regret ca s-a ajuns la aruncat cu venin, poate intr-adevar a fost greseala mea, ca eu am inceput, voi nu aveti nici o vina ca sunteti prost informati. statul va vrea asa, sunteti cetateanii perfecti, din punct de vedere a statului
-nu va indoiti de nimic, luati de bun orice vi se ofera prin mass media, fara sa va puneti intrebarea ca de ce la conducere mass-media exista politicieni (conducatori de partid chiar), fapt stiut de toata lumea
-va ghidati dupa niste "legi nescrise" care v-au fost intiparite in mod sistematic la scoala, si daca bine vedeti, statul ne vrea prosti, nu aloca nimic invatamantului, tocmai pentru a mentine clasa medie sub un nivel decent de educatie (vedeti si voi ce e cu noile generatii)
vad ca sunt si unele mamici pe forum, ingrijorate de viitorul copiilor, lucru firesc de altfel, trist este ca va ghidati dupa niste coduri ce v-au fost date de bune de niste oameni care nu na vor liberi, care vor sa fiti sclavii banului si sa traiti in frica. e foarte greu sa accepti ca ai trait pana acum o iluzie
daca stati umpic sa priviti toata situatia in ansamblu va las pe voi singuri sa trageti concluziile
daca traiam pe perioada inchizitiei, sigur ma ardeau pe rug, zicand ca sunt vrajitor, si vreau sa intorc civilizatia la o alta credinta.
religia a omorat oameni nevinovati, guvernele au omorat oameni nevinovati, homosexualii nu au omorat pe nimeni, dar totusi, saptamana asta au iesit in strada 100 de oameni sa protesteze impotriva marsuli lezbi...
oameni buni, de ce nu iese nimeni in strada pentru taxele de poluare, de ce nu iese nimeni in strada cand procurorii lasa criminali in libertate pe fond de boala? sau pentru ca au datorii la banci?
eu incerc sa va deschid ochii, voi ma faceti nebun si ma vedeti la Socola. in replica la lucrurile astea nu aveti altceva de oferit decat jigniri (m`ati facut prost, incult, nebun si altele) dar eu nu am luat chestia asta personal, pentru ca nu ma simt. ma puteti face in toate felurile, nu ma simt deranjat, poate chiar amuzat, trist este ca va pierdeti timpul si energia aruncand cu pietrii in oameni ce nu va fac absolut nici un rau, doar sunt in contrast cu valorile voastre.
PS: mamelor, nu va faceti griji ca veti avea copii gay, nu tine de educatie treaba asta. e o dereglare naturala, o boala, dar boala asta nu face cu nimic mai incapabil sa duca o viata normala in societate, sa lucreze si sa puna umarul la binele tarii, dar ei sunt judecati pt faptul ca au erectie cand vad penis si nu pasarica. si atractia pentru sexul opus sau acelasi sex se poate identifica de la varsta de 3-4 ani. si nu tine de educatie, e ceva natural, dar gresit in cazurile gay. Greseste si natura din cand in cand. V-ati pus vreodata intrebarea ca DACA fiul/fiica mea e GAY? atunci ce veti face? il/o veti marginaliza?
va las pe voi sa cugetati asupra acestor lucruri si daca gresesc, ardeti`ma pe rug.
Pace voua oameni buni
Nu am drept de semnatura
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:46
De la: Madalinutza, la data 2008-12-06 21:35:03Citesc "parrerile" ex-con-cetatzenilor mei iubitzi si nu pot sa afirm decat: DOAMNE AJUTA(acum in prag de Sarbatori...mai ales) K NU MAI TRAIESC IN ROMANIAAAA!!!!!! YUPIIIII!!!!!! La asa oameni,asa tzara (daca nimeni celebru nu a rostit fraza asta, vreau drept de autor)....de aceea traim in lumea a treia.Cu asemenea inteligentzi poate ajungem intr-a patra...Pup totzi homofobii
Asa zic si eu de tine: bine ca ai plecat dintre noi, din Romania. Suntem fericiti ca esti tu cea mai fericita. Daca nu eram noi asa cum te mai vedeai pe tine mai deasupra noastra? Te salut romaneste: sa fii sanatoasa si fericita.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:54
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-15 14:52:31De la: ticu, la data 2009-02-15 14:36:28 Homosexualii sunt persoane , sanatoase, relatia lor este normala ca si a celor heterosexuali. Daca pentru heterosexuali este normal sa te saruti in public, pentru homosexuali de ce sa nu fie ? Din pacate sunt unii ingusti la minte care nu stiu nici ce inseamna homo, si se baga cu idei tampite impotriva lor ; rog biserica sa nu se mai bage impotriva homosexualilor, ca nu intra in atributiunile ei. !
Nu pot să cred că ai putut să scri așa ceva! Cum adică, ți se pare normal și firesc?
Eu nu sunt bisericoasă, nu mă închin la nimic....dar totuși să spui că e ok, ca doi homosexuali să meargă de mână în biserică și să pretinzi ca biserica să accepte așa ceva este de-a dreptul stupid!
Iar dacă le este interzisă biserica, loc public de altfel...de ce ar trebui să ne scârbească pe noi restul cu decadența lor? Iar noi de ce să fim obligați să-i acceptăm?  Obiceiu nostru , sa ne aruncam in niste idei stupide, false fara sa avem o baza , ceva dovezi clare . Da , este normal si firesc , daca nu este fortare , viol .; si de ce n-ar fi ? Pai stimata dora visinescu, ce rau au facut aceste persoane celor din jur prin fapta lor ??-unde vezi pacatul Dumnezeiesc ?Eu cunosc bine religia si istoria ei, asa ca spune-mi si mie [arata-mi o dovada] unde sa vad ca Dumnezeu sau Isus a spus ca homo sexualii vor fii pedepsiti ?; biserica nu are asemenea dovezi! Si de ce sa nu-i acceptam, mai rau, daca am impune lor sa faca cum vrem noi aici ar fi pacat.O sa spui ca da exemplu prost la copii? -gresita gandire - . Spune-mi un motiv care sa ne cauzeze noua, unul singur si eu o sa-i urasc !
Ticu
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:57
Auzi Ticu, dar de sodomie ai auzit????
|
calincalin
5 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:00
Este normal ca NIMENIi sa nu se sarute, pasional si ostentativ, in public! Fie el homo sau hetero. Cum v-ati simti, oricare dintre voi, sa stati pe bancheta unui tren si in fatza voastra doua persoane-nu conteaza de ce gen sunt- sa se sarute cu pasiune, ca in dormitor?! Cred ca foarte bine, nu?
|
yozzos
47 mesaje
Oras: Caracal
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:03
stimate dora, daca ai afla ca cineva iti sodomizeaza fiul,lumina ochilor tai, si el o face din placere si iubire, l`ai arde pe rug? sau l`ai accepta asha cum e - GAY.
Nu am drept de semnatura
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:10
De la: yozzos, la data 2009-02-16 15:03:38stimate dora, daca ai afla ca cineva iti sodomizeaza fiul,lumina ochilor tai, si el o face din placere si iubire, l`ai arde pe rug? sau l`ai accepta asha cum e - GAY.
Stimate domn,
Nu aș fi de acord niciodată să se arate în public....
Poate nu ați vizionat paradele gay la televizor.....nici nu am cuvinte să exprim scârba ....
Perechile gay, nu au nici o legătură cu divinitatea. Asta este clar, orice creștin știe asta.
Și-apoi n-au decât să sodomizeze liniștiți în intimitatea lor dar nu pe domeniul public. E clar că nu au ce căuta într-o biserică...nu au ce să caute acolo, doar dacă nu cumva iertarea și pocăința....
|
|
|