back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:26

P.S. : Acum am parul lung si machiata , sunt chiar draguta.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 20:59

... amice, daca vrei sa fii doar IGNORAT de restul societatii, nu obliga oamenii sa intoarca capul cind te saruti ... pe linga faptul ca e jenant, e o dovada ca si tu te gindesti la parerea altora ... nu poti cere bun simt cind tu nu il ai ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 22:53

Spuneam doar ca daca nu-ti place , nu te uita , nu ca ma preocupa parerea altora . Daca m-ar interesa parerea altora , poate nu m-as saruta in public.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 15:31

De la: gaytravestit, la data 2008-11-26 22:53:27Spuneam doar ca daca nu-ti place , nu te uita , nu ca ma preocupa parerea altora . Daca m-ar interesa parerea altora , poate nu m-as saruta in public.

bai homomarcel ,da' ce pereche misto ati face voi doi ...ar iesi un mariaj pe cinste !!!!!!!!

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 18:18

Vai AZAZEL , sa sti ca am barbat dar oricum iti multumesc pentru gluma , mi-a placut . Te pup !

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 18:28

Dragut!

Draga gaytravestit,

Eu care sunt o heterosexuala ( sigur! ) ma gandesc ca pe multi barbati de aici ii intimidezi ( mai ales ca pari cam sexi in poza ) si saracii de ei sunt nevoiti sa te injure ca sa se simta mai bine.

Multi din marii anti-homosexualism sunt defapt nesiguri pe orientarea lor sexuala.
Asta orice psiholog o stie.

Fericit sa fii si nu lua in seama pe toti ca nu merita.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 21:46

... ma gindesc, e cam aiurea sa iti faci clisma de cite ori vrea ''barbatul'' ... ... altfel miroase ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 21:48

... azazel ... auzi, ba, a zis ca te pupa ... cere nr. de telefon ...

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 11:00

Insasi homosexualitatea este imorala si ar trebui strct interzisa ,Este cea mai oribila meteahna umana .

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 16:48

De la: homemarcel, la data 2008-11-27 21:48:55... azazel ... auzi, ba, a zis ca te pupa ... cere nr. de telefon ...

si daca ti-as propune s-o facem in trei ? ce zici papushe de asta ?

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 19:38

AZAZEL esti super, imi plac replicile tale. Multumesc doamna pentru atitudinea si observatiile verosimile pe care le gasesc in mesajul dumneavoastra.

minutemaid

88 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 00:21

De la: homemarcel, la data 2008-11-27 21:46:56... ma gindesc, e cam aiurea sa iti faci clisma de cite ori vrea ''barbatul'' ... ... altfel miroase ...

Haoleooooo!!!!!!!! Ai zis-o nene!!!
Ete ce stai tu sa te gandesti la clisma si mirosuri!!!! Alta treaba n-ai!!!

Esti dezgustator!!! Apropos, femeia te ce zice de posturile tale???

minutemaid

88 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 00:34

De la: AMG, la data 2008-10-10 14:36:16Pe ici pe colo vezi barbati tinindu-se de mana sau chiar sarutindu-se cu pasiune. Daca zici ceva iti sar in cap ca faci ura de sex,adica sint discriminati. Se vorbeste de 'libertate' si 'egalitate' intre sexe si genuri.Oare cum sa ne invatam copiii ca este moral sa se poarte in societate, si oare ce mai este considerat 'moral' in ziua de azi?

Copiii nostrii or sa fie mai inteligenti ca noi (ca asa e de cand lumea) iar ei vor sti singuri ce e moral si ce nu!!!
Ei va vor pune intrebari de genul : de ce a fost razboi si au murit oameni nevinovatzi sau de ce se incalzeste climatul??
Nu cred ca faptul ca vor vedea barbati sarutandu-se pe strada ii va interesa!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 14:55

De la: homemarcel, la data 2008-11-27 21:46:56... ma gindesc, e cam aiurea sa iti faci clisma de cite ori vrea ''barbatul'' ... ... altfel miroase ...

chiar asa bai homomarcel ...de ce esti scarbos ...
da' nevasta'ta ce zice cand iti citeste posturile ? nu te i-a la omor cu facaletu ' ?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 15:10

De la: alexbrateanu, la data 2008-10-25 12:23:58MESAJ ADRESAT OAMENILOR NORMALI , CARE ACCEPTA ASA CEVA !!!!

Ma, nu mai fiti asa tembeli !!! cum dracu sa vezi pe strada 2 barbati sarutandu-se???? e cel mai scarbos lucru posibil !!! nu se poate asa ceva !!! as mai avea niste calificative...dar nu cred ca e voie pe acest forum.....TREZITI-VA !!!!!!!!! de ce sa lasam sa se manifeste asa bine spiritul asta de turma si la noi??????? daca imbecilii aia din occident fac asa...si au astfel de idei.....si le permit...le accepta oficial...de ce sa ne luam dupa ei????? stiu ca in general sunt mai evoluati decat noi, dar nu si la acest capitol . Ma bucur foarte mult ca Romania nu accepta asa ceva, si sper sa nu accepte niciodata !!!sper sa continue sa discrimineze asemenea comportamente !!! tare m-as bucura sa vad 2 handicapati din aia sarutandu-sa intr-un club de oameni normali din romania....cred ca i-ar omori astia in bataie :) si bine le-ar face....pt ca...cine stie....nu e bine ca asemenea specimene sa-si transmita genele mai departe !!! SUNT BOLNAVI MA !!! chiar nu va dati seama????????????? Asa cum penisul si vaginul sunt organe complementare, adica penisul e facut sa penetreze un vagin, nu un anus !!!!, asa este si barbatul cu femeia...din toate punctele de vedere !!!! Deci, 2 barbati, nu se potrivesc deloc....in nici un caz....in nici o imprejurare.....NU se potrivesc anatomic....e aiurea....nu e natural !!!

Dar este normal sa vezi doua femei sa se sarute in public?
Nu am nimic contra lor.Fiecare traieste asa cum vrea.

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 15:11

De la: Alexa62, la data 2008-11-29 15:10:39
De la: alexbrateanu, la data 2008-10-25 12:23:58MESAJ ADRESAT OAMENILOR NORMALI , CARE ACCEPTA ASA CEVA !!!!

Ma, nu mai fiti asa tembeli !!! cum dracu sa vezi pe strada 2 barbati sarutandu-se???? e cel mai scarbos lucru posibil !!! nu se poate asa ceva !!! as mai avea niste calificative...dar nu cred ca e voie pe acest forum.....TREZITI-VA !!!!!!!!! de ce sa lasam sa se manifeste asa bine spiritul asta de turma si la noi??????? daca imbecilii aia din occident fac asa...si au astfel de idei.....si le permit...le accepta oficial...de ce sa ne luam dupa ei????? stiu ca in general sunt mai evoluati decat noi, dar nu si la acest capitol . Ma bucur foarte mult ca Romania nu accepta asa ceva, si sper sa nu accepte niciodata !!!sper sa continue sa discrimineze asemenea comportamente !!! tare m-as bucura sa vad 2 handicapati din aia sarutandu-sa intr-un club de oameni normali din romania....cred ca i-ar omori astia in bataie :) si bine le-ar face....pt ca...cine stie....nu e bine ca asemenea specimene sa-si transmita genele mai departe !!! SUNT BOLNAVI MA !!! chiar nu va dati seama????????????? Asa cum penisul si vaginul sunt organe complementare, adica penisul e facut sa penetreze un vagin, nu un anus !!!!, asa este si barbatul cu femeia...din toate punctele de vedere !!!! Deci, 2 barbati, nu se potrivesc deloc....in nici un caz....in nici o imprejurare.....NU se potrivesc anatomic....e aiurea....nu e natural !!!

Dar este normal sa vezi doua femei sa se sarute in public?
Nu am nimic contra lor.Fiecare traieste asa cum vrea.

Si inca ceva,sunt cat se poate de sanatosi!!!

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 15:16

De la: homemarcel, la data 2008-11-26 20:59:07... amice, daca vrei sa fii doar IGNORAT de restul societatii, nu obliga oamenii sa intoarca capul cind te saruti ... pe linga faptul ca e jenant, e o dovada ca si tu te gindesti la parerea altora ... nu poti cere bun simt cind tu nu il ai ...

Stau si ma intreb...zici ca esti oripilat daca vezi doi barbati ,dar daca vezi doua femei?!
Sunt convinsa ca ai savura momentul!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:05

Sarutul in public nu are a face cu MORALITATEA ci cu PUDOAREA. Iar Pudoarea si Moralitatea tin de educatie. Unui nesintit degeaba ii atragi atentia asupra unei comportari necuviincioase "ca-ti va da" in cap cu ceva la propriu ori la figurat.
Din pacate in sistemul nostru educational si in general in societatea noastra romaneasca scara valorilor este totalmente bulversata, realele valori nu sunt promovate.

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:11

scuze dar cred ca ai scurgeri de creier prin urechea dreapta,dar aoleu si prin stinga!!dar se poate sa ti faci transplant de creier.fa fi f bine pt tine caci animalele stiu ce trebuie sa faca,tu nu sti

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:18

Si ai dreptate, Marian: mai ales in contextul in care cultura obtinuta prin studiu sistematic(scoli, carti, chiar si scoala vietii): transpare din cuvintele tuturor celor ce scriu pe acest web site.
Caci altfel..cum i-am putea verifica daca ceea ce spun este adevarat, in contextul in care numai copiii mici se lauda cu frigidere, cu 'bunatatzi' si ca fac schimb de sacose si pungi, cat sunt 'in strainatate'. Haideti sa fim seriosi..copii cu 'sotzii si cu copii', lasati-ne sa ne facem treaba de cetateni romani, inzestrati cu simtz si cu educatzie civica..plecatzi de pe acest site. Punct.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:36

eu nu va inteleg...da' de loc ...mai fratilor si surioarelor (de orice orientare sexuala ati fi !)

adica ,daca par ezamplu m-as pupici in public (si nu la baia comunala ) ,cu dom' pyticot cel atotputernic si cu papushica aia de homomarcel ...de ce n-ar fi moral ...mai ipocritilor ? doar ,n-o facem pe bani ...ci din sentiment profund ...si curat...nu-i asa mai astia doi , susnumitilor ?
si nu va spun altceva ...dar azazel ...drac ,drac...dar este curatel , dragutel si se parfumeaza zilnic cu ...CHIC for man ...carollina herrera !

o nebunie...nu alt'ceva .

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 21:44

Ma, nu mai fiti asa tembeli !!! cum dracu sa vezi pe strada 2 barbati sarutandu-se???? e cel mai scarbos lucru posibil !!! nu se poate asa ceva !!! as mai avea niste calificative...dar nu cred ca e voie pe acest forum.....TREZITI-VA !!!!!!!!! de ce sa lasam sa se manifeste asa bine spiritul asta de turma si la noi??????? daca imbecilii aia din occident fac asa...si au astfel de idei.....si le permit...le accepta oficial...de ce sa ne luam dupa ei????? stiu ca in general sunt mai evoluati decat noi, dar nu si la acest capitol . Ma bucur foarte mult ca Romania nu accepta asa ceva, si sper sa nu accepte niciodata !!!sper sa continue sa discrimineze asemenea comportamente !!! tare m-as bucura sa vad 2 handicapati din aia sarutandu-sa intr-un club de oameni normali din romania....cred ca i-ar omori astia in bataie :) si bine le-ar face....pt ca...cine stie....nu e bine ca asemenea specimene sa-si transmita genele mai departe !!! SUNT BOLNAVI MA !!! chiar nu va dati seama????????????? Asa cum penisul si vaginul sunt organe complementare, adica penisul e facut sa penetreze un vagin, nu un anus !!!!, asa este si barbatul cu femeia...din toate
punctele de vedere !!!! Deci, 2 barbati, nu se potrivesc deloc....in nici un caz....in nici o imprejurare.....NU se potrivesc anatomic....e aiurea....nu e natural !!!

esti un intolerant si basta ! tu nu vei intra in uniunea europeana ...never !
si de fapt nici teoria ta nu tine...auzi la el ...penis...anus...
dar mah asta atotstiutorule , da' cu oralu' cum ramane ...ca eu am intalnit pe centura homalai care preferau numa oralu'
sa nu-mi spui ca tu n-ai incercat niciodata ! ipocritule ! dulceatzo !
te pupicesc

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 22:13

De la: gaytravestit, la data 2008-11-27 18:18:24Vai AZAZEL , sa sti ca am barbat dar oricum iti multumesc pentru gluma , mi-a placut . Te pup !

Si mai rad copios la toate replicile azazeliene! Vezi ce frumos suna azazelian, nu e asa Azazel?

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 00:10

multumesc maria oprea 75 ,
esti o dulce ca intotdeauna ...

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 14:36

De la: AZAZEL, la data 2008-11-30 21:44:49

Ma, nu mai fiti asa tembeli !!! cum dracu sa vezi pe strada 2 barbati sarutandu-se???? e cel mai scarbos lucru posibil !!! nu se poate asa ceva !!! as mai avea niste calificative...dar nu cred ca e voie pe acest forum.....TREZITI-VA !!!!!!!!! de ce sa lasam sa se manifeste asa bine spiritul asta de turma si la noi??????? daca imbecilii aia din occident fac asa...si au astfel de idei.....si le permit...le accepta oficial...de ce sa ne luam dupa ei????? stiu ca in general sunt mai evoluati decat noi, dar nu si la acest capitol . Ma bucur foarte mult ca Romania nu accepta asa ceva, si sper sa nu accepte niciodata !!!sper sa continue sa discrimineze asemenea comportamente !!! tare m-as bucura sa vad 2 handicapati din aia sarutandu-sa intr-un club de oameni normali din romania....cred ca i-ar omori astia in bataie :) si bine le-ar face....pt ca...cine stie....nu e bine ca asemenea specimene sa-si transmita genele mai departe !!! SUNT BOLNAVI MA !!! chiar nu va dati seama????????????? Asa cum penisul si vaginul sunt organe complementare, adica penisul e facut sa penetreze un vagin, nu un anus !!!!, asa este si barbatul cu femeia...din toate
punctele de vedere !!!! Deci, 2 barbati, nu se potrivesc deloc....in nici un caz....in nici o imprejurare.....NU se potrivesc anatomic....e aiurea....nu e natural !!!

esti un intolerant si basta ! tu nu vei intra in uniunea europeana ...never !
si de fapt nici teoria ta nu tine...auzi la el ...penis...anus...
dar mah asta atotstiutorule , da' cu oralu' cum ramane ...ca eu am intalnit pe centura homalai care preferau numa oralu'
sa nu-mi spui ca tu n-ai incercat niciodata ! ipocritule ! dulceatzo !
te pupicesc

rd_rmls

4 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 20:06

Ai dreptate stimata ALEXA , e delicios sa vezi douafemei sarutandu-se . Pe mine personal nu ma atrag barbatii , in schimb femeile sunt delicatese ale inimii mele si le respect pentru ca exista . Ma-nchin lor si le sarut mana !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 17:51

De la: rd_rmls, la data 2008-12-01 20:06:17Ai dreptate stimata ALEXA , e delicios sa vezi douafemei sarutandu-se . Pe mine personal nu ma atrag barbatii , in schimb femeile sunt delicatese ale inimii mele si le respect pentru ca exista . Ma-nchin lor si le sarut mana !

alexa fetitzo ,
dar hai spune drept ...cand il vezi pe dragutzu' ala de dani otil ...nu te-apuca asa un junghi pe la ...inimioara ...ca frumuselu ' ti-ar putea servi pe post de ...delicatesa ,macar pt. o seara ?
hai nu fi ipocrit si recunoaste ca te-ar atrage nitel ...pai vezi ?
te pupicesc ,papusha !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 15:20

De la: AZAZEL, la data 2008-12-02 17:51:34
De la: rd_rmls, la data 2008-12-01 20:06:17Ai dreptate stimata ALEXA , e delicios sa vezi douafemei sarutandu-se . Pe mine personal nu ma atrag barbatii , in schimb femeile sunt delicatese ale inimii mele si le respect pentru ca exista . Ma-nchin lor si le sarut mana !

alexa fetitzo ,
dar hai spune drept ...cand il vezi pe dragutzu' ala de dani otil ...nu te-apuca asa un junghi pe la ...inimioara ...ca frumuselu ' ti-ar putea servi pe post de ...delicatesa ,macar pt. o seara ?
te pupicesc ,papusha !

Azazel,chiar nu ma atrage!!
Dupa parerea mea este uratel,prea tanar...ce sa fac cu el?!Mie imi plac mai copti.

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 15:25

Deacord cu tine in ce spui,dar aici era vb de homosexualitate.Ne indepartam putin de subiect.
Cu toate ca nu tine de moralitate,zic eu,la fel de moral sau impral sunt ambele cazuri.

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 15:30

De la: Alexa62, la data 2008-12-04 15:20:38
De la: AZAZEL, la data 2008-12-02 17:51:34

alexa fetitzo ,
te pupicesc ,papusha !

Azazel,chiar nu ma atrage!!
Dupa parerea mea este uratel,prea tanar...ce sa fac cu el?!Mie imi plac mai copti.

...si inca ceva,am uitat sa-ti spun.
Nu fac parte din categoria homosexualilor,dar am toata stima si admiratia pt ei.
Mi-am crescut copii in preajma lor si uite ca nu s-a intamplat nimic.Toata lumea este bine sanatoasa.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: