back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 09:04

ESTE MORAL SA TE SARUTI CU SOTIA/SOTUL IN PUBLIC? DA.
ESTE MORAL SA TE SARUTI CU AMANTA... IN PUBLIC? NU.
ESTE MORAL CA DOI IUBITI HOMOSEXUALI SA SE SARUTE IN PUBLIC? DA.
ESTE MORAL CA UN HOMOSEXUAL CU ALTUL STRAIN ( strain de relatia "oficiala" ) SA SE SARUTE IN PUBLIC? NU.

Sper sa intelegeti.

vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 14:22

Am vazut multe femei ce se sarut-au pe strada...chiar si imbratisai si atingeri fara sa le pese, si se uitau toti barbatii dupa ele, mosii mai ales....si zambeau....2 barbati sa faca asa....iuuu.....iti vine sa vomiti....asta e adevarul...d c ?....femeia e privita altfel...ca un frumos...fata de barbat....ASTA E SINGURUL MOTIV....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 15:03

alex brateanu, tu esti ori homosexual ori ipocrit daca zici ca nu te excita doua lesbeinene sarutandu-se ;)

loryana_me

2 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 17:24

inca ceva ,cam gretos sa vezi 2 MAIMUTE sarutandu`se pe strada

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 11:11

Homosexualitatea , este o ofensa la adresa lui DUMNEZEU si un pericol grav pentru omenire . Trebuie strct interzisa !

MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 11:29

NU CRED CA ESTE BINE FORMULATA INTREBAREA ! MORAL = LEGAL ! CE ESTE ILEGAL IN A SE SARUTA DOI OAMENI, DOI CATEI, DOUA PISICUTE, DOUA TURTURELE, DOI PORUMBEI ? CEI CARE INTREABA, SE PARE CA NU AU PROBLEME PERSONALE LA CARE SA SE GANDEASCA, PE CARE SA LE REZOLVE ... SI CE DACA SE PUPA ? DACA BUNUL DUMNEZEU CARE, POATE DIN AMUZAMENT, II LASA SA TRAIASCA PRINTRE NOI SI PE ACESTI "CIUDATI" NU-I "TRAZNESTE" FURIOS, INSEAMNA CA ESTE OK ! NOI, OAMENII ,CE PUTEM FACE ? OBSERVAM SI TRECEM MAI DEPARTE ...DACA SUNTEM TINERI SI FOARTE TOLERANTI, LE FACEM CU OCHIUL, APROBANDU-I TACIT ... , CA NU PREA STIM CE INSEAMNA ! FIECARE IA ATITUDINE - IN NICI UN CAZ VIOLENTA - , IN FUNCTIE DE PROPRIILE PRINCIPII DE VIATA ! NUMAI DE BINE, TUTUROR !!!

DDR
ovi762

3 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 16:02

ovi762

3 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 16:02

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 22:36

De la: vasix, la data 2008-10-18 10:24:19NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

adica ce NU !
daca eu te-as saruta pe gura in public care ar fi problema ?
ce ,esti chiar asa timid ?
pt.100 euro nu te-ai lasa sarutat de mine in public ? hai ca ma faci sa rad !

si electronica !
motanika_kiss

5 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 13:21

mi se pare foarte normal ca oricine sa se sarute in public.....asa cum vezi o pereche sarutandu-se , asa ar trebui sa fie valabil si pentru homsexuali...probabil ppeste vreo 10 ani o sa se obisnuiasca lumea si n-o sa mai fie asa mirati cand or sa vada asa ceva . Iar copiii n-au nici o legatura. Ei au dreptul sa vada ce vor si sa auda ce vor. Bine, asta daca au peste 10 ani.....Daca au mai putin , ar fi foarte mirati daca ar vedea pur si simplu o fata si-un baiat....asa ca nu conteaza.
Oricum ideea e ca nu e ca si cum ar face sex. Daca 2 persoane ar face sex pe strada, sau cum sunt unele persoane care-si fac nevoile (asta chiar nesimtire!) atunci da, probabil ca nu as vrea sa vad asa ceva pe strada :D
Dar cine stie , poate peste 50 ani si asta o sa fie ceva normal....

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 13:37

Sarutul este ceva intim si trebuie tratat si actionat ca atare. In opinia mea nu este moral ca nimeni sa se sarute in public ! Este vorba de respectul fata de ceilalti !

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 14:38

De la: adycucu_85, la data 2008-10-29 13:37:01Sarutul este ceva intim si trebuie tratat si actionat ca atare. In opinia mea nu este moral ca nimeni sa se sarute in public ! Este vorba de respectul fata de ceilalti !

Adycucu se pare ca nu intelegi ce inseamna intim. Inseamna ca ii priveste doar pe cei 2 implicati si nicidecum pe altcineva. Cu alte cuvinte daca faptul ca 2 barbati se pupa pe strada este ceva intim - tu nu ai dreptul sa comentezi. Cat priveste respectul pentru ceilalti (despre care vorbesti) asta inseamna ca si tu trebuie sa respecti dreptul altora la intimitate.

Problema moralitatii - ei bine asta e cu totul altceva. E o problema a intregii comunitati - cum defineste aceasta moralitatea. Totusi moralitatea nu e acelasi lucru cu legalitatea. Adica poti sa ai o parere personala despre faptul ca o fi sau nu moral. Legal insa nu ai dreptul sa impui altora parerea ta personala.

Sper ca asta te va ajuta sa intelegi concepte precum intimitate, moralitate, legalitate si pe viitor vei vorbi cunoscand semnificatia lor.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 20:47

Nu inteleg de ce intereseaza pe cineva cine si de ce se saruta in public sau nu ...
Cui ii pasa ?
Cat se pot saruta homosexualii astia pe strada ? Cat de multi pot fi sa devina obositor peisajul cu doi tipi care s-ar saruta in public ?
Nu-mi pasa pur si simplu daca se saruta doi tipi sau doua tipe sau un tip si o tipa sau cine vrea sa se sarute in public....
Cert este ca daca pe mine m-ar apuca cheful sa ma sarut cu o tipa in public nu mi-ar placea sa ma deranjeze cineva si nici sa-si dea cu parerea despre ce si cum fac eu ... si gasesc de cuviinta sa privesc la fel lucrurile si din punctul de vedere al celuilalt....

Acum nu e momentul !
adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 16:19

Foarte corect Mole. Eu stiu foarte bine toate aceste concepte. Se pare ca nu am fost destul de explicit. Sa luam un exemplu simplu: eu sunt in autobuz, in care, pe langa mine, mai sunt si persoane in varsta, copii mici, oameni obositi care se intorc de la serviciu. In autobuz inghesuiala de n-ai loc sa arunci un ac. Doi tineri indragostiti se saruta pasional asa incat ii deranjeaza pe ceilalti, din lipsa spatiului si din cauza faptului ca respiratia lor a aburit efectiv ochelarii altei persoane. Asa ti se pare tie normal ? Eu vorbeam de bun simt si respectul pt. ceilalti pt. ca eu actionez intocmai in acest mod. Respect si sunt respectat. Daca spre ex. ii vad pe unii in parc pe banca ca sa saruta, nu e treaba mea, e ceva intim adica ii priveste pe ei 2. Nu am absolut nicio problema cu asta si sunt tolerant !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 14:42

De la: adycucu_85, la data 2008-10-29 13:37:01Sarutul este ceva intim si trebuie tratat si actionat ca atare. In opinia mea nu este moral ca nimeni sa se sarute in public ! Este vorba de respectul fata de ceilalti !

io nu te prea inteleg ce vrei sa spui...fii te rog mai explicit ;

te referi la sarutul ...locurilor intime (adica nu ...numai...pe gura ...ci ...stii tu unde ...!?) sau sa saruti in ...locuri intime ...(garaj ,lift, wc sau ghena de gunoi ?!)

dar ,oricum ar fi ...ce are moralitatea cu ...pohta ce-am pohtit ...

si electronica !
o_fata_buna

2 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 00:40

Moral?Cred ca glumiti...v-as intreba ce explicatie dam copiilor nostri cind vad asemenea anomalii pe strazi?

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 11:47

De la: pirvuanina, la data 2008-11-22 00:40:57Moral?Cred ca glumiti...v-as intreba ce explicatie dam copiilor nostri cind vad asemenea anomalii pe strazi?

dar ce explicatii dai copilului cand vede pe strada pe una care-si pupa in bot catelu ' sau chiar converseaza cu el ?!

si electronica !
rica162001

6 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 12:52

Fiecare cu intimitatea lui, dar sa ii respecte pe ceilalti. Nu condamn pe nimeni, fieacre avem cate o fantezie, o orientare, o dorinta mai ascunsa dar care ar trebui pastrata doar pt. el. Urasc oamenii libidinosi, urasc sa vad cum doi oameni de acelasi sex care se saruta. Asta sunt eu. Imi respecta cineva asta de bine, daca nu e treaba lui. Si ca sa va aduc niste argumente cat de cat plauzibile pt. ceea ce am scris mai sus: 1.fata sau baiat fiind nu cred ca ti-ar placea sa fii chemat de un director, coleg sau cineva cu o alta functie a unei companii, unei scoli, facultati sau orice altceva care se uita la tine cu o sete de parca nu ar mai fi vazut pana atunci asa ceva si ar mai vrea sa puna mana pe tine sa iti si propuna sa faci ceva, sa se indrepte spre usa ca sa o incuie si tu sa fii impotriva a ceea ce ar vrea el.....Ti se face pur si simplu Scarba!!!!! sau pe strada treci pe langa cineva si sa traga de tine si sa strige ''ce ti-as .... daca ...' Daca ar avea bun simt si respect ar fi trecut linistit dar...
2. nu cred ca ai vrea sa vezi grupuri de gay pe la colturi de strada, la gurile de metrou sau in metrou, in parcuri, prin curtile scolilor, a facultatilor, la teatru, la cinema, prin cofetarii, supermarket-uri si sa ii vezi in actiune (mai mult sau mai putin depinde de loc) .Nu cred ca ai vrea sa vezi asa ceva si (cu atat mai mult copiii tai).Altceva sa mai fii si platit ca sa faci sau sa vezi asa ceva. Un NU categoric acelor care incearca sa faca asa ceva, cel putin nu in public. Daca altii ii respecta sa ii respecte si ei pe ceilalti! Macar atat!
Desi cum in ziua de azi bunul simt lipseste....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:21

Cata ignoranta, din partea celor care-i condamna pe homosexuali!
Ati citit vreodata ,ca ei au o deviatie a hipotalamusului, deci este genetic, s-au nascut asa, nu au devenit peste noapte??
Multi dintre ei, nu ar vrea sa fie asa, sunt nefericiti,unii s-au sinucis, tot datorita mentalitatii, societatii in care traiau!
Sunt printre ei destui monogami, bineinteles, ca exista si destui care isi schimba partenerii, dar parca heterosexualii nu o fac?
Sunt plecata de mult din tara, stau in Olanda, o tara "toleranta", dar unde sunt
suficienti oameni, cu aceleasi idei ,pe care le au unii dintre voi . Acestia considera, ca trebuie sa-si faca dreptate, deoarece nu le plac homosexualii si ii maltrateaza, ii bat... vi se pare normal, mie nu!!
Nu pot sa spun, ca ma simt in largul meu ,cand ii vad ca se saruta, dar nu sunt indignata, nu intorc capul, sunt putin mirata si atat, nu-i condamn!
De multe ori, cei mai vehementi anti-homo, sunt chiar unii homo!!
Stiti proverbul cu "lupul moralist", vi se potrivesti unora!

wind27gis

39 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 14:03

Categorisim fara sa ne gandim! Cam asta se intampla la noi. Moral este ceea ce am invatat noi de la parintii nostri, restul este imoral, naspa s.a.m.d. Copiii nostri vor fi asa cum ii educam si probabil ca vor incrimina si ei daca vor vedea homosexualism pe strazi. dar ce te faci in momentul cand fiul tau sau fiica ta devine imoral(a)? Ce-ai face daca dupa toata educatia pe care ai dat-o copilului tau, devine homosexual sau lesbiana? daca e baiat il bati de-i sar capacele si daca e fata faci o laba???? Aruncam cu pietre fara sa ne gandim! Pentru unii este moral sa o tragi pe una de tate in cluburi... este moral sa o f*** prin parcuri dar daca se saruta doi barbati e naspa... Orientarile sexuale ni le formam pe parcursul vietii... un profesor de franceza mi-a spus odata: "cand eram in facultate abia se auzise despre homosexuali si m-am dus la un amic de-al meu de la medicina sa-l intreb care e treaba cu astia... tipul spune: NU INCERCA! s-ar putea sa-ti placa.... Anusul este de 1000 de ori mai sensibil decat vaginul femeii" Deci... ce facem? eu zic sa-i lasam in pace pentru ca la un moment dat vor diparea sau nu ne va mai pasa... cum s-a intamplat cu curentul HIPPIE.... Aia si-o trageau peste tot.... si tot au disparut... asta e...

budrin_lica

2 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 14:55

daca este moral ca heterosexualii sa se sarute pe strada consider ca si sarul homosexualilor este moral.cum noua ni se face sila cand ii vedem in astfel de posturi,ii cred si pe ei indreptatiti sa pateasca acelasi lucru,caci totul este pana la urma genetic.mai rau e ,ce ne facem cu cei fitosi care fac din asta o moda ,nu ca ar fi homosexsuali

alinalauracan

3 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 14:55

EEEEEe... Eu pot sa va spun ca a trbuit sa lucrez pentru 2 lesbiene si nu am putut... Slujba era OK banii OK dar cind le vedeam pupindu-se si mingiindu-se si nu vorbim de 2 pustoaice care se joaca, nu am rezistat. IMI TREBUIA NORMALITATEEEEEEEE!

quidproquo

9 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 16:32

Pai, aici sunt doua probleme:
1. acceptarea homosexualitatii si modalitatile de manifestare ale acesteia, in general si
2. acceptarea sarutului homosexual in public, in special.
Cum intrebarea se refera numai la al doilea punct, in opinia mea, consider ca nu este moral ca homosexualii sa se sarute in public. De ce? Am sa raspund printr-un dialog imaginar intre minoritate si majoritate:
"Ma numesc X si sunt OBSEDAT SEXUAL ! Va rog sa-mi dati si mie niste drepturi, acolo ! Daca se poate cat mai multe... Oricum, noi vrem mai multe drepturi decat voi, pentru ca suntem mai putini si trebuie sa ne ocrotiti ! Altfel, am putea disparea ! Brrrr, ne ingrozeste perspectiva acesta.... Un motiv in plus este ca asa ne-am nascut, suntem bolnavi si avem nevoie de ingrijire, consiliere si intelegere....
Da, recunostem ca existati si va putem acorda aceleasi drepturi pe care le avem si noi....
Noi vrem mai multe, ca altfel am fi discriminati....Noi, obsedatii sexual, vrem sa ne manifestam in public ! Dorim sa exprimam liber orientarile noastre sexuale ! Vrem sa va violam femeile, copii, si chiar sa ne biciuim unii pe altii si sa ne batem cu "rahat" ! Ce distractiv ar fi ! La radio, la TV, in autobuze, pe stadioane, pe campuri, in paduri si in parcuri, in podurile caselor, in parcari, in scoli si, mai ales, in..... gradinite ! ! ! Unde ar fi toata distractia daca am face toate aceste lucruri intre 4 pereti ???!!! Vrem sa fim urmariti si admirati; asta ne incita !
Aaaa, asa ceva este inadmisibil ! Va putem recunoaste in Constitutie, va putem accepta alaturi de noi sa va castigati existenta, va oferim consiliere psihologica, etc. dar NU ne cereti sa va oferim mai mult decat putem !"
Cu alte cuvinte, avem toata disponibilitatea de a va accepta existenta dar nu va putem accepta manifestarea in public.
NU ne puteti cere sa renuntam la dreptul nostru la moralitate !

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 23:14

HOMOSEXUALI ???
Acestia sunt mizeria pleava si stricaciunea societatii in care traim.
Eu nu am vazut inca in Romania astfel de manifestari in public, dar daca as vedea ar ramane cu doi paraziti ai societatii mai putin.
Acestia trebuiesc luati si inchisi intr-un loc, separati de tot ce inseamna civilizatie.
Rusinre lor si cinste celor ce se opun acestor imbecili.

tudor_lory

4 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 00:11

Salut. Homosexualii sunt considerati un cuplu asa cum este un barbat si o femeie, nu?
Daca un barbat si o femeie au dreptul sa se sarute in public, homosexualii de ce nu ar avea voie?
Da, mie mi se pare moral. Referitor la copi, nu trebuie sa ne plangem ca invata lucruri rele vazandu-le pe strada. Sunt diferite programe la televizor, pe internet mult mai vulgare decat un simplu sarut. Acum, pana si desenele animate sunt cu acte de violenta, limbaj vulgar, s.a.m.d.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 11:18

Va salut pe toti . Sunt un gay pasiv multumit de sine. Doresc sa reamintesc faptul ca cei care au permis prin lege HOMOSEXUALITATEA sunt in deplinatatea facultatilor mintale . Deci , homosexualitatea nu este un stil de viata anormal . Eu personal , consider etilismul (alcoolismul), tabagismul ,dependenta de droguri manifestari anormale care pot influenta distructiv dezvoltarea mintala a copiilor care asista zilnic si involuntar la acest spectacol al acestor vicii ucigase , pe care lumea nu le nu le critica cu atata vehementa cu cat o face in cazul homosexualilor . Aici se vede extrem de clar tendinta obsedanta si neconditionata ,a societatii , de a condamna homosexualitatea adesea cu o ferocitate de neinteles pentru mintile sanatoase . Sper ca va veni , cat de curand vremea libertatii noastre astfel incat sa nu ne mai fie pusa viata in pericol .

padrian54

1 mesaj
Oras: Braila

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 18:29

daca este moral ca un barbat si cu o femeie sa se sarute in public de ce nu ar fi moral ca si barbatii sa se sarute in public

clara_make_fun

3 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 16:53

ce e moral din punctul de vedere al oamenilor? si imi e indiferent daca doi homosexuali se saruta pe strada sunt liberi sa faca ce vor, depinde de mentalitatea fiecaruia... mi se pare mult mai imoral sa lovesti un copil sau un animal lipsit de aparare decat sa se sarute 2 oameni de acelasi sex daca privesti dintr-un anumit unghi la urma urmei e o dovada de iubire

alionadovghei

2 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 17:01

mda

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:24

Cu toate ca sunt gay pasiv si imi place sa port imbracainte de dame , doamnele pe care le intalnesc in fiecare zi , ma respecta si mi se adreseaza cu :doamna Rodica (acesta fiindu-mi numele de dama pe care mi l-au dat vecinele mele ).Iubitul meu ,le-a marturisit vecinelor mele ca ma iubeste si ma va lua de nevasta de indata ce se va legaliza acest lucru . In cartierul nostru sunt cunoscut si oamenii s-au obisnuit si ne accepta si ne respecta , iar eu le multumesc pentru acest lucru .L-am sarutat in parc chiar duminica trecuta si am fost fericiti .Cred ca cei carora nu le place sa ne vada sarutandu-ne ar trebui sa nu se uite . Asta e.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
Mergi la: