Yorick
1014 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 02:44
Azazel, aia care da citate din molitfelnic e o femeie (cel putin dupa profil pe site). Deci nu e UN tampit.
I suppose she never had it good...
Poor thing.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
22 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 03:09
iote ca am mai aflat ceva... si io care credeam ca PREACURVIA reprezinta CURVIA IN CONDITII DE EXAGERARE  . geez... oare omul ala, nevinovat dealtfel, Isus, a folosit el aceste cuvinte? ntz ntz... parca prea se uita cu jind dupa marioara lui. ba, cand or fi facut fetitza, s-or fi limitat la prescpriptiile viitoarei biblii? neah... prea are ochii aia albastriii... si maria, cum o fi agatzat-o? parca era dama de consum, nu?
mah, uitati-va ce fac preotii aparatori ai credintzei mai intai, chiar aia de la Vatican (sau mai ales...)! veniti cu citate din micofenderele voastre, cand spurcatii aceia mai au putin si o fac in public!
geez, si cand te gandesti ca speciile astea merg la vot... oare pe ce criterii voteaza??
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:59
|
iolanda
62 mesaje
|
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:27
dea...ce o sa spun eu acum poate ca s-a mai spus....nu am avut rabdare sa citesc....
titlul temei este" Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?"
dar...toata lumea ii critica pe barbati....
mergeti voi intr-un club....si vedeti 2 tipe bune cum se saruta si se ating...toti barbatii isi culeg balele de pe jos....aha...va place, e sexy....dar cu barbatii ce aveti?
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 00:06
Este moral ca homosexualii să se sărute în public?
Nu, nu este moral!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 10:04
sUNT O GROAZA DE PERESCHI HETERO CASE SE "LING" PRIN MIJLOACELE DE TRANSPORT SAU PRIN PARCURI...DE TI-E MAI MARE SCARBA.......ASA CA...IMORALITATE IN COMPORTAMENT EXISTA IN AMBELE CUPLURI: SI HETERO SI GAY.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 10:19
|
|
|
maryusflorin
33 mesaje
Oras: Sibiu
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 15:35
De la: dracusor, la data 2008-10-26 15:03:11alex brateanu, tu esti ori homosexual ori ipocrit daca zici ca nu te excita doua lesbeinene sarutandu-se ;) nu credeam sa spun asta,dar in sfirst ai si tu dreptate odata
|
|
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:05
Care homosexuali domnule in Romania ? Poate in filme unde cineva doreste neaparat diparitia oamenilor de pe pamant. Cum sa existe asa ceva ? Va distrati cu prostiile altora. Nu am vazut roman care sa nu se inchine si sa nu scuipe in san cand aude de asa ceva. Dar am umblat si prin Europa si nu am vazut asa ceva. Ce inchipuiri bolnave au cate unii ? Numai televiziunile sunt in stare de a arata mereu niste prostii de-ti vine sa vomiti daca privesti mai mult de 5 minute. Nu inteleg la ce le folosesc asa ceva. Acestea sunt poate niste deviatii de comportament de care nu ar trebui sa pomenim. Lasati-i in plata Domnului daca vor fi existand pe undeva si asa ceva si ocupati-va de ceva mai folositor. Am mai spus pe un topic. De asta ne arde noua acum. Noi suntem deja pe drumul spre cimitir pe care ne imping unii si acum doriti sa luam si un taxi ? Hai sa fim ami seriosi si sa ne preocupam de adevaratele probleme ale romanilor: incapacitatile managementului politic, locurile de munca, salariile, pensiile, sanatatea, preturile, locuintele, infractiunile si multe alte necazuri. Logos.
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 14:26
Asa cum se saruta in public o fata cu un baiat, asa pot sa o faca si homosexualii, si relatia lor este normala ca si relatia hetero. Un om cu gandire sanatoasa , asa o vede !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
44 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 14:39
@TICU: NORMALA??? O relatie homosexuala este NORMALA??? Bai baietas... o fi normal pentru tine sa te pupi in bot cu unu', dar eu (personal) as interzice relatii hetero pentru homosexuali. V-as face un cadou: un oras intreg, dotat cu de toate, numai al vostru. Nu ma intelege gresit, nu e vorba de deportare... aveti voie sa iesiti si sa intrati ca orice alt om. Ideea este simpla: sa vi se limiteze (sau chiar interzica) relatiile heterosexuale. In rest... bucurati-va de viata. De ce as face asta? Ca ati disparea intr-o generatie-doua... de aia.
Homosexualitatea exista de cand lumea. Corect. Dar ganditi-va, homosexualii exista numai si numai datorita heterosexualilor. Punct. Daca unul sau altul are o deviere de la normalitate nu-l opreste nimeni... in intimitatea dormitorului. Dar asa cum mie mi se pare o lipsa de respect fata de mine, partenera si fata de ceilalti sa ii bag limba'n gat sotiei in public (pardon de expresie), am aceeasi pretentie si de la ceilalti... chiar si de la homosexuali.
Asa ca... sa raspund la tema discutiei: este moral? NU. Intre moralitate si normalitate este o diferenta... dar din punctul meu de vedere este si anormal. Parerea mea.
|
stejerean_vasile
672 mesaje
Oras: Bistrita
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 15:01
Elitele hotarasc ce este moral si ce nu... iar noi muritorii trebuie sa acceptam sau nu. Cam asa sta treaba. Cand e sa o puna de o poponareala, imediat apar cativa barbatii imbracati in roz pe strada, doua trei filme americane si cateva articole, binenteles semnate de un intelectual.
Personal nu mi se pare moral si nici normal. Cred ca daca acum unul dintre noi se imbraca in Mihai Viteazu si marsalueste pe strazii este imediat bagat la balamuc. Insa cum sa distrugi o societate... divide si cucereste... asadar impartiti in mici grupulete nu mai avem forta necesara sa luptam pt idealuri marete. Pace
Omerta Vision
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 15:12
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 23:57
De la: ticu, la data 2009-02-03 14:26:59Asa cum se saruta in public o fata cu un baiat, asa pot sa o faca si homosexualii, si relatia lor este normala ca si relatia hetero. Un om cu gandire sanatoasa , asa o vede !
Esti crestin?
Un crestin practicant nu poate fi de acord cu homosexualitatea si cu atat mai mult cu manifestarile ei.
|
rosalindarosa37
1 mesaj
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:58
NU SI IAR NU/ NOI PARINTI CE EDUCATIE MAI DAM COPIILOR NOSTRI /NU SINT DE ACORD E IMORAL CE SA MAI E DE PLINS TARA ASTA /ASTI A NE MAI TREBUIE IN PUBLIC
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 17:05
De la: rosalindarosa37, la data 2009-02-07 15:58:33NU SI IAR NU/ NOI PARINTI CE EDUCATIE MAI DAM COPIILOR NOSTRI /NU SINT DE ACORD E IMORAL CE SA MAI E DE PLINS TARA ASTA /ASTI A NE MAI TREBUIE IN PUBLIC
Nu,si iar nu, agramatilor care uita ca educatia se face si acasa.
Nu,si iar nu,fariseilor si bocitoarelor care nu stiu de ce sa se mai agatze in lamentarile lor.
Este imoral ca astfel de bipezi sa dea lectii de etica si moralitate publica.
|
Fosta membra 9am.ro
44 mesaje
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 21:35
@KALI: Ok, "v-as" am remarcat-o din momentul in care am dat ok... dar era prea tarziu. Dar intre o liniuta grmaticala si o "liniuta"... e o mare diferenta, la unii. Dar probabil pentru tine e tot una.... da tu lectii de morala...
|
KANMI
2 mesaje
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 21:53
VREI SA SPUI CA HOMOSEXUALII NU CONSUMA ALCOOL,NU FUMEAZA SAU NU IAU DROGURI?, HAIDA -DE, CHIAR CA ESTI HOMO DACA ASTA CREZI. ....
|
Fosta membra 9am.ro
44 mesaje
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 22:03
@MIRCEA-CANTOR: .... te refereai la post-ul meu?
|
KANMI
2 mesaje
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 22:08
CRED CA DA. NU VA INTELEG,SI NU VA APROB ,DAR IN FOND ESTE TREABA VOASTRA.
|
Fosta membra 9am.ro
44 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 08:43
Daca din ceea ce am scris eu ai inteles ca sunt de acord cu exprimarile publice ale homosexualilor, esti prost / proasta. Numai bine.
|
andreealex_2005
12 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:38
am un baietel de 3 ani care a fost martorul unui sarut prelungit intre homosexuali .S-a intimplat la mare in parcul de distractii linga carusel.Spune-mi tu ce ar fi trebuit sa-i raspund cind m-a intrebat ce fac nenea aia
|
yozzos
47 mesaje
Oras: Caracal
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:45
Nu am drept de semnatura
|
andreealex_2005
12 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:11
Cind o sa ai copii o sa vezi ca nu e asa usor.Ei tind sa experimenteze totul si chiar si nu imi doresc sa-l vad sarutind un coleg de gradinita pt ca asa a vazut el si eu i-am spus ca se iubesc deci e ceva normal
|
yozzos
47 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:25
oricum nu stie sa sarute cu limba si faptul ca iubesti un prieten nu mi se pare o problema. si nu o sa vezi niciodata doi homo ca sh`o trag, ca sa vada si el sa faca la fel la gradinita.
din aceasta problema de cenzura a iubirii multi copii cresc cu gandul ca un sarut e ceva rau (chiar si intre fata si baiat) si ajung la varsta la care incep sa isi dezvolte sexualitatea si vor fi inhibati de aceste ganduri. nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ca o devina homosexual ca a vazut doi barbati sarutandu-se. TU AI VAZUT CE DESENE ANIMATE DAU LA TELEVIZOR ASTIA?
problema e ca la noi, violenta e interzisa pana la 13 ani, iar iubirea pana la 18 ani.
oricum sunt sigur ca esti destul de creativa sa inventezi o poveste haioasa legata de acest incident cum ar fi "le-a lipit Babau limbile ca au mintit"
poate si tipii aia au devenit homo ca cineva le-a interzis candva accesul la iubire si ei au inceput sa o caute cum ii duce capu si si-au bagat degetul in fund si le-a placut. nu ai de unde stii.
cert este ca cenzura este mult mai grava decat homosexualii ce isi manifesta iubirea in public. ce zici de scuipatul in public, sau de mancatul semintelor in public, sau de a fi beat in public? eu zic ca lucruile astea dauneaza mult mai mult decat sarutatul in public, care dezgusta pe cei mai ingusti la minte.
Nu am drept de semnatura
|
yozzos
47 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:41
cenzura realitatii este la fel de grava ca si consumul de droguri.
voi vreti un mediu public anarhist, fara tigani, fara homosexuali, unde tot timpul e senin si nu exista nici un pericol.
o mare prostie, pericolele exista la orice pas. inchizand ochii, pericolele sigur nu dispar. si chestia asta cu moralitatea a ramas de la comunisti, oricum suntem niste necivilizati si niste nespalati in ochii occidentului, poate ca ar trebui sa lucram mai mult pe planul asta, sa reducem riscul de hepatita, nu la riscul de a "strica" privelistea frumoaselor bulevarde pline de pomi infloriti si fanatani arteziene ale prea purei patrii noastre, cu doi poponari ce-si baga limba in gat.
TZARA ARDE SI PE VOI VA DOARE DE AIA CE SI-O TRAG IN FUND! LA MUNCA CU VOI, LENESILOR!
Nu am drept de semnatura
|
stejerean_vasile
672 mesaje
Oras: Bistrita
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:57
De la: yozzos, la data 2009-02-09 17:41:46cenzura realitatii este la fel de grava ca si consumul de droguri.
voi vreti un mediu public anarhist, fara tigani, fara homosexuali, unde tot timpul e senin si nu exista nici un pericol.
o mare prostie, pericolele exista la orice pas. inchizand ochii, pericolele sigur nu dispar. si chestia asta cu moralitatea a ramas de la comunisti, oricum suntem niste necivilizati si niste nespalati in ochii occidentului, poate ca ar trebui sa lucram mai mult pe planul asta, sa reducem riscul de hepatita, nu la riscul de a "strica" privelistea frumoaselor bulevarde pline de pomi infloriti si fanatani arteziene ale prea purei patrii noastre, cu doi poponari ce-si baga limba in gat.
TZARA ARDE SI PE VOI VA DOARE DE AIA CE SI-O TRAG IN FUND! LA MUNCA CU VOI, LENESILOR!
Doar sclavii muncesc fara sa gandeasca. nu???  morala nu e de pe vremea comunismului. Iti recomand o carte despre istoria cuvintelor. Si chiar ai impresia ca suntem nespalati si occidentalii sunt vai de mine...buricul pamantului? Pe unii oamenii chiar ii intereseaza ce se intampla in jurul lor...pentru ca, poate peste vreo trei ani vom trebui sa acceptam si iubirea dintre un cioban si o oaie, ca doar nu om fi noi inapoiati... trebuie sa urmam directive. Poporul roman are pacatele lui, dar fata de cei din Occident suntem ceva mai sus. Nu am mers noi sa facem debandada prin Africa si Asia, nu am facut noi Inchizitia, nu am inceput noi sa legalizam drogurile, prostitutia homosexualitatea cum fac iubitii nostrii frati europeni de la Vest. Ai grija ce iti doresti, pentru ca s-ar putea sa ti se intample.
Omerta Vision
|
yozzos
47 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 18:26
@vasile
ce am facut noi ca popor, totusi?
am gandit mult, si am dezbatut si mai mult. poate au fost cativa copaci mai verzi ce au facut ceva pentru padurea de sucaturi, dar noi ca padure ce suntem, CE AM REALIZAT??
faptul ca sunt oameni ce vor sa schimbe ceva ma bucura foarte mult, insa de la vointa pana la fapta mai este multa cale de parcurs. dar totusi, interzicere nu inseamna moralitate. si ei sunt oameni si au dreptul la fericire la fel ca noi, cu toate ca au o dereglare, tot romani sunt si noi ii iubim, pentru ca ne iubim neamul. toate interdictiile astea care sunt in "moralitatea romanului" au avut ca rezultat ura fata de semenii nostri. o regula ce a convenit foarte mult comunistilor si multor popare din istorie DIVIDE ET IMPERA. e momentul sa privim peste aceste granite si sa ne iubim si sa ne acceptam toti asa cum suntem si sa condamnam hotia, minciuna, poluarea si coruptia. cand vom lua masuri sa scapam de acest cancer? homosexualii sunt doar o acnee pe fata tarii.
daca occidentalii nu ar fi mers in africa, india sau america, ei tot in copac ar fi trait. si pe noi de nu ne invadau romanii tot niste barbari am fi ramas. razboaiele si cuceririle au fost un pas important in evolutie.
Nu am drept de semnatura
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 22:14
De la: andreimire, la data 2009-02-08 21:35:54@KALI: Ok, "v-as" am remarcat-o din momentul in care am dat ok... dar era prea tarziu. Dar intre o liniuta grmaticala si o "liniuta"... e o mare diferenta, la unii. Dar probabil pentru tine e tot una.... da tu lectii de morala...
Legat de "lniutze", presupun (ca sa te pot intelege) ca ai masurat-o intr-o stare de sevraj, daca te preocupa atat de mult. Conserva-ti narile si citeste cu atentie: nu dau lectii de morala si nici nu ma intereseaza lungimea liniutzelor in spatiile alocate mesajelor. Prizare placuta in continuare si vb. cand te "trezesti"
|
kali13
233 mesaje
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 22:18
De la: yozzos, la data 2009-02-09 16:45:39raspunde-i ca se iubesc.
 excelenta si lucida abordare. Oricum, se evita, astfel, intrebarile ivite in clasa a V-a despre Ahile si Patrocle surprinsi de Homer imbratisandu-se!
Bravo ptr. raspuns
|
|
|