Info
x
Este moral ca homosexualii sa se sarute in public?
|
teoeuroyspania 4 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 12:19
ESTE IMORAL IN PUBLIC FARA RESPECT FARA BUN SIMT FATA DE OAMENI SUNT MULE LUCRURI URITE CE SE FAC PE ASCUNS DAR NU IN PUBLIC IN FATA PERSOANELOR VIRSTNICE SAU MINORII COPII
ESTE IADUL PE PAMINT OARE NU VA PEDEPSI D-ZEU LUMEA?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 12:43
Daca deschizi televizorul acum ..numai de parada homosexualilor auzi la stiri !!!! Eu cred ca mass-media :"le cresc cornitele acestor dezaxati mintali " prin faptul ca le face atata publicitate. Ii vad prin emisiuni pe travestiti deghizati in papagali , le ia interviuri acestor panarame ...e dezgustator .Nici eu nu sunt pentru discriminare ...dar macar sa nu le vad mereu moaca pe la tv si prin ziare
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 15:35
De la: grecu_maryn, la data 2009-05-24 11:13:44NU OBSERVATI CA SE APROPIE SFARSITUL LUMII? EXISTA O LUPTA INTRE BINE SI RAU..DE CE PRIVIM PRIN ALTE TARI SI LUAM CE-I RAU DE LA EI..HAIDETI SA PRIVIM PUTIN IN BIBLIE ,SA NE LAMURIM DE CAND EXISTA HOMOSEXUALITATEA SI DACA ESTE PERMISA DE CREATOR...CITITI IN GENESA CAP.19..DACA ERA LEGALIZATA HOMOSEXUALITATEA,MAI PEDEPSEA D-ZEU SODOMA?EU STIU CA LA INCEPUT D-ZEU A CREAT DOUA FIINTE,(BARBAT SI FEMEIE) SI LE-A ZIS CRESTETI,,INMULTITI-VA SI UMPLETI PAMANTUL..NU PUTEA FACE DOI BARBATI?DA ,DAR SCOPUL LUI D-ZEU ERA ALTUL..IN TOT CEEA CE S-A INTAMPLAT ULTERIOR A FOST INTERVENTIA DIAVOLULUI IN A DETERIORA PLANUL LUI D-ZEU..ACUM TOTUL DEPINDE DE NOI,CUI VREM SA-I FIM CREDINCIOSI DIN CEI DOI STAPANI...EU VA RECOMAND SA ALEGETI CREATORUL(D-ZEU)CA SA TRAITI VESNIC..CITITI BIBLIA SI VEDETI CINE SI-A DAT VIATA PT.NOI..(D-L ISUS). DIAVOLUL ESTE CONTRA LEGILOR LUI D-ZEU ,DAR VINE O ZI CAND VA ARDE CU TOTI HOMOSEXUALII SAI..AM MAI CITIT MS. SI AM VAZUT INTREBAREA (CUM SE INMULTESC HOMOSEXUALII?)CU CAT APAR MAI MULT LA TV.., SE PUBLICA EXISTENTA LOR,SI DACA SE MAI SI LEGALIZEAZA,,CU ATAT MAI MULT SE VOR INMULTI..ASTFEL DE (OAMANI) POT FI COMPARATI MACAR CU ANIMALELE SAU CU ALTE FIINTE?UNDE ESTE SUPREMATIA OMULUI CU CARE A FOST CREAT?GANDURILE OAMENILOR SUNT INDREPTATE NUMAI SPRE RAU..LA CE NE ASTEPTAM CAND FACEM RAU? LA PEDEAPSA..VA ROG IN NUMELE D-LUI ISUS SA VA POCAITI CA SA SCAPATI DE PEDEAPSA..ROMANIA TARA CRESTINA(MINCIUNA VIZIBILA SI DE ORBI)PRIVITI FAPTELE CARE SE FAC IN TARA SI DUPA ACEEA CARACTERIZATI..O TARA POATE FI NUMITA CRESTINA ATUNCI CAND TOT POPORUL RESPECTA LEGILE LUI D-ZEU..CREDE IN D-L ISUS SI VEI FI MANTUIT..AMIN.. Domnu'Grecu, sa nu exageram .! Daca matale nu esti la curent cu noile descoperiri, afla ca s-a aflat ca la Sodoma si Gomora , a fost un meteorit,si nu lucrare Dumnezeiasca ,si nu are treaba sfarsitul lumii cu orientarea sexuala a nimanui . Nu vezi ca biserica , in loc sa-si vada de datoria ei , se amesteca in relatia homosexualitatii.?-Nu-l baga pe Isus in asa ceva ! homo.sunt persoane normale ca noi toti,cu credinta in Dumnezeu ca toti crestinii, si nu fac nimanui rau !
Ticu
|
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 15:39
De la: teoeuroyspania, la data 2009-05-24 12:19:48ESTE IMORAL IN PUBLIC FARA RESPECT FARA BUN SIMT FATA DE OAMENI SUNT MULE LUCRURI URITE CE SE FAC PE ASCUNS DAR NU IN PUBLIC IN FATA PERSOANELOR VIRSTNICE SAU MINORII COPII Dar e moral sa vezi in parcuri pe banci cum stau fetele pe genunchii baiatului si se ling acolo , fara bun simt, in fata trecatorilor si a copiilor ?
Ticu
|
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 15:46
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-24 12:43:42 Domnita Camelya,nu exagera, ca ei sunt sanatosi mintal , si acei travestiti sunt transexualii, care nu au legatura cu homosexualii. - nu e acelasi lucru , chiar daca defileaza impreuna.!.!acesti transexuali, au probleme cu capul, dar nu homo . !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 15:51
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-24 12:43:42
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|
|
9am058811 2 mesaje Membru din: 24/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:04
De la: royan32, la data 2008-10-15 10:15:06pt andreea nastasa- acum 100 de ani femeile nu puteau fuma ? poate in ro la tara, unde femeia purta batic sa nu i se vada nici parul, 2 fuste si statea toata ziua pe camp ! fumatul ca moda, dulceata si cafeaua erau rezervate altei clase sociale ! cat despre pantaloni, pur si simplu nu se vedeau imbracate in asa ceva, nu le vedeau utilitatea, nu era o moda, nu se gandise nimeni. dupa ce coco channel a revolutionat conceptia asupra vestimentatiei, cred ca o sportiva a folosit pentru prima data pantalonii. ea a fost copiata de alte femei si astfel au descoperit comoditatea acestui articol vestimentar.
adinne
|
|
9am058811 2 mesaje Membru din: 24/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:06
e strigator la cer!!!!!!!!!!!!nu mi-ar comveni sa vad asa ceva intr-un loc public!doamne e chiar scarbos!!!!!!!1
adinne
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 22:06
Tabere de calarie si Tabere de zi.
Te gandesti la vacanta? DISTRACTIA e principala ta activitate? De ce sa alegi sa iti petreci timpul liber in fata blocului, la TV sau pe mess, cand poti fi TABERIST alaturi de noi? Fii original, fii TABERIST! Informatii pe site-ul nostru www.taberelemele.ro |
|
9am048576 3 mesaje Membru din: 10/05/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:38
da nu ma deranjeaza sant oameni si ei ca si negri ,handicapatii etc.www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19021.html#
|
|
9am048576 3 mesaje Membru din: 10/05/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:41
da nu ma deranjeaza sant oameni si ei ca si negri ,handicapatii etc.www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19021.html#
|
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:02
|
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:11
De la: 9am058811, la data 2009-05-24 22:06:28 Daca e scarbos ce vezi, incearca sa mergi cu ochii inchisi pe strada, si sigur nu ai sa mai vezi scarbosenii. !
Ticu
|
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:26
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 11:02:40 Simpatic, amuzant filmuletul , ca sa vezi ca asa arata un transexual, de multe ori , din nestiinta sunt confundati cu homosexualii.!- nu este acelasi lucru .! nu trebuie luati in deradere nici ei, au dreptul sa traiasca printre noi,nu trebuiesc marginalizati [ cum fac multi ,] nu produc scarba, chiar daca au probleme cu capul independent de vointa lor .! Daca ai pus clipul , doar ca sa rada altii de ei, nu ai procedat corect . !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:08
Buna ziua tuturor .
Este impral ca homosexualii sa se sarute in public . Nu ma intereseaza viata lor dar trebuie sa li se asigure si lor o protectie cat de cat . In urma cu 5-6 ani am ajuns in Londra iar o cunostinta ma dus intr-o zona unde homosexualii aveau practic o strada si erau protejati de politie . Trebuie sa recunoastem ca acesti oameni au ceva cu capul . De asemeni si lesbienele fac parte din acea zona dar sunt foarte rele in momentul cand le priveste un barbat . Asa ca eu sunt contra acestor persoane care isi dau in petec la noi pe stada si de asemeni cred ca as reactiona violent . |
|
Septembrie 147 mesaje Membru din: 28/04/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:02
De la: ticu, la data 2009-05-25 11:26:46De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 11:02:40 In acea emisiune au fost prezentati 2 homosexuali pentru faptul ca ar fi fost casatori de un preot Intr-adevar , mass-media le face multa publicitate homosexualilor asa cum spunea Camelya . Aceste emisiuni sunt de prost gust
|
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:10
De la: ticu, la data 2009-05-25 11:26:46De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 11:02:40 Prin acel filmulet am vrut sa demonstrez cum mass-media face reclama homosexualilor |
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:13
De la: virgilvlad, la data 2009-05-25 13:08:28Buna ziua tuturor .: Domnu'virgilvlad,interesant cum privesti lucrurile, Intentie buna, cu protectia politiei,dar cam miroase a marginalizare. Sa aiba strada lor, zona lor, politia cu protectie, ce inseamna asta ?cum adica "a lor"? ce au ei deosebit fata de noi ? au boli contagioase? de ce mai persista inapoismul asta ?si ne batem cu pumnii in piept ca sa se respecte drepturile omului .! au facut vreun rau celor din jur? ataca la drumul mare ? Trebuie inteles ca ei au aceleasi drepturi ca noi, si trebuie sa traiasca printre noi .!Cine ne da dreptul sa le interzicem cum vor ei sa se iubeasca, si unde sa se sarute? Unde se saruta hetero, acolo au dreptul si homo .!si fii sigur ca sunt sanatosi mintal, unii au si functii , scoli superioare . Scuza-ma , dar postarea ca lesbienele sunt rele, m-a pus pe ras .Unde ai vazut bre, asa ceva ? poate devin "rele" intre ele.! Eu am colege lesbiene, si sunt foarte prietenoase . Ca sunt rele sau bune, sunt la fel ca cele hetero.! Sa vedem lucrurile , la normal .
Ticu
|
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:22
De la: Septembrie, la data 2009-05-25 14:02:32De la: ticu, la data 2009-05-25 11:26:46De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 11:02:40 Si daca le face reclama, care-i necazul ? nu le face deajuns si heterosexualilor ?acolo nu e prost gust ? si nu-i bagati in aceeasi oala pe homosexuali cu transexuali, sunt lucruri diferite !
Ticu
|
|
crimpex 55 mesaje Membru din: 29/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 16:16
De la: ticu, la data 2009-05-25 14:22:27De la: Septembrie, la data 2009-05-25 14:02:32De la: ticu, la data 2009-05-25 11:26:46De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 11:02:40 Ba ticu Tu esti bulangiu si nu vrei sa recunosti (te-am prins ,nu-i asa?) sau bulangii sant transexuali sau homosexuali?,ca vad ca tu-i recunosti. |
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 17:53
De la: crimpex, la data 2009-05-25 16:16:50De la: ticu, la data 2009-05-25 14:22:27De la: Septembrie, la data 2009-05-25 14:02:32De la: ticu, la data 2009-05-25 11:26:46De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 11:02:40 Bulangiu, inseamna smecher ce se da la fetele mai ales cele cu prieten sau logodnic .! Eu cu sotie si copil , nu mai merge sa fiu asa !
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:46
Ticule daca citeai cu atentie intelegeai .
Nu se intampla in ROMANIA acolo au alte legi . Referitor la lesbiene eu m-am uitat mai cu atentie la un grup din acesta si era sa o incurc . Daca nu stii ele sunt foarte geloase si nu o spun eu ci persoane care le cunosc comportamentul . Poate vei avea posibilitatea sa ajungi acolo si vei simti pe pielea ta cea ce am simtit eu din simpla curiozitate . Asa ca te pot contrazice oricand pentru ca sunt patit . Am mai spus de multe ori ca nu am nimic impotriva acestor persone si daca tii neaparat sa afli mai multe intra si putem vorbi in particular despre asa ceva . Cu mult respect . |
|
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:23
De la: virgilvlad, la data 2009-05-26 15:46:35Ticule daca citeai cu atentie intelegeai . In primul rand , multumesc pentru aprecierea la adresa mea .; o sa vorbim si in particular. In legatura cu lesbienele, depinde si felul cum te uiti.! Cum adica , "m-am uitat mai cu atentie" ? ce sa inteleg prin "atentie ?"pai si la hetero e la fel. una e sa te uiti normal la sotia altuia si alta e sa te uiti..." mai cu atentie"! te trezesti si pocnit ! !
Ticu
|
|
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 20:07
Ticule tu nu ai inteles ori eu nu m-am exprimat corect.
La englezi este alta regula . Noi suntem mai cu picioarele pe pamant decat multi alti europeni . Acolo regula bulangiului se respecta cea a lesbienelor la fel s.a.m.d Asa ca noua ne mai trebuie multa vreme pana sa-i intelegem pe oamenii astia care sa recunoastem au ceva cu capul . |
|
larababydoll 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 21:13
De la: virgilvlad, la data 2009-05-27 20:07:32Ticule tu nu ai inteles ori eu nu m-am exprimat corect. Cine "sa recunoastem"? Cei care te aproba sau cei care te dezaproba (a se intelege a fi de o alta parere)? Eu ii respect si in Romanica tara de... pacat si in afara granitelor acestui stat. Ii respect asa cum si eu la randul meu, ca hetero, sunt respectata. A fi diferit nu inseamna a fi "gresit", bolnav sau imoral. Iar ca sa revin la moralitate; cine stie ce este moralitatea? Aceasta moralitate capata noi sensuri odata cu emanciparea societatii si a fiecarui individ. Ce este moral pt mine poate fi imoral pt altii. Nu exista nicaieri scris ce este moral si ce nu face parte din aceasta categorie. Eu cred ca ar trebui cu totii sa fim mai deschisi si receptivi, si sa fim oripilati si "sa ne agitam" pt lucruri cu adevarat serioase, nu pt ca doua persoane de acelasi sex au sentimente diferite fata de ceea ce simte "masa". |
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 23:49
De la: ticu, la data 2009-05-24 15:35:05De la: grecu_maryn, la data 2009-05-24 11:13:44NU OBSERVATI CA SE APROPIE SFARSITUL LUMII? EXISTA O LUPTA INTRE BINE SI RAU..DE CE PRIVIM PRIN ALTE TARI SI LUAM CE-I RAU DE LA EI..HAIDETI SA PRIVIM PUTIN IN BIBLIE ,SA NE LAMURIM DE CAND EXISTA HOMOSEXUALITATEA SI DACA ESTE PERMISA DE CREATOR...CITITI IN GENESA CAP.19..DACA ERA LEGALIZATA HOMOSEXUALITATEA,MAI PEDEPSEA D-ZEU SODOMA?EU STIU CA LA INCEPUT D-ZEU A CREAT DOUA FIINTE,(BARBAT SI FEMEIE) SI LE-A ZIS CRESTETI,,INMULTITI-VA SI UMPLETI PAMANTUL..NU PUTEA FACE DOI BARBATI?DA ,DAR SCOPUL LUI D-ZEU ERA ALTUL..IN TOT CEEA CE S-A INTAMPLAT ULTERIOR A FOST INTERVENTIA DIAVOLULUI IN A DETERIORA PLANUL LUI D-ZEU..ACUM TOTUL DEPINDE DE NOI,CUI VREM SA-I FIM CREDINCIOSI DIN CEI DOI STAPANI...EU VA RECOMAND SA ALEGETI CREATORUL(D-ZEU)CA SA TRAITI VESNIC..CITITI BIBLIA SI VEDETI CINE SI-A DAT VIATA PT.NOI..(D-L ISUS). DIAVOLUL ESTE CONTRA LEGILOR LUI D-ZEU ,DAR VINE O ZI CAND VA ARDE CU TOTI HOMOSEXUALII SAI..AM MAI CITIT MS. SI AM VAZUT INTREBAREA (CUM SE INMULTESC HOMOSEXUALII?)CU CAT APAR MAI MULT LA TV.., SE PUBLICA EXISTENTA LOR,SI DACA SE MAI SI LEGALIZEAZA,,CU ATAT MAI MULT SE VOR INMULTI..ASTFEL DE (OAMANI) POT FI COMPARATI MACAR CU ANIMALELE SAU CU ALTE FIINTE?UNDE ESTE SUPREMATIA OMULUI CU CARE A FOST CREAT?GANDURILE OAMENILOR SUNT INDREPTATE NUMAI SPRE RAU..LA CE NE ASTEPTAM CAND FACEM RAU? LA PEDEAPSA..VA ROG IN NUMELE D-LUI ISUS SA VA POCAITI CA SA SCAPATI DE PEDEAPSA..ROMANIA TARA CRESTINA(MINCIUNA VIZIBILA SI DE ORBI)PRIVITI FAPTELE CARE SE FAC IN TARA SI DUPA ACEEA CARACTERIZATI..O TARA POATE FI NUMITA CRESTINA ATUNCI CAND TOT POPORUL RESPECTA LEGILE LUI D-ZEU..CREDE IN D-L ISUS SI VEI FI MANTUIT..AMIN.. |
|
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:27
De la: virgilvlad, la data 2009-05-27 20:07:32Ticule tu nu ai inteles ori eu nu m-am exprimat corect. Am inteles, dar nu inteleg ce are regula din anglia cu caracterul lesbienelor !! regulile adica legi .Pai in Anglia , sunt legi ca lesbienele sa fie rele ? -rautatea sau bunatatea unui om nu tine cont de tara, ci de caracterul omului .! E adevarat ca noi suntem mai cu picioarele pe pamant, e adevarat ca acolo, se respecta mai bine drepturile homo. dar caracterul omului, e individualist ,nu tine cont de reguli .!
Ticu
|
|
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 14:47
De la: AMETYST, la data 2009-05-27 23:49:00De la: ticu, la data 2009-05-24 15:35:05:De la: grecu_maryn, la data 2009-05-24 11:13:44NU OBSERVATI CA SE APROPIE SFARSITUL LUMII? EXISTA O LUPTA INTRE BINE SI RAU..DE CE PRIVIM PRIN ALTE TARI SI LUAM CE-I RAU DE LA EI..HAIDETI SA PRIVIM PUTIN IN BIBLIE ,SA NE LAMURIM DE CAND EXISTA HOMOSEXUALITATEA SI DACA ESTE PERMISA DE CREATOR...CITITI IN GENESA CAP.19..DACA ERA LEGALIZATA HOMOSEXUALITATEA,MAI PEDEPSEA D-ZEU SODOMA?EU STIU CA LA INCEPUT D-ZEU A CREAT DOUA FIINTE,(BARBAT SI FEMEIE) SI LE-A ZIS CRESTETI,,INMULTITI-VA SI UMPLETI PAMANTUL..NU PUTEA FACE DOI BARBATI?DA ,DAR SCOPUL LUI D-ZEU ERA ALTUL..IN TOT CEEA CE S-A INTAMPLAT ULTERIOR A FOST INTERVENTIA DIAVOLULUI IN A DETERIORA PLANUL LUI D-ZEU..ACUM TOTUL DEPINDE DE NOI,CUI VREM SA-I FIM CREDINCIOSI DIN CEI DOI STAPANI...EU VA RECOMAND SA ALEGETI CREATORUL(D-ZEU)CA SA TRAITI VESNIC..CITITI BIBLIA SI VEDETI CINE SI-A DAT VIATA PT.NOI..(D-L ISUS). DIAVOLUL ESTE CONTRA LEGILOR LUI D-ZEU ,DAR VINE O ZI CAND VA ARDE CU TOTI HOMOSEXUALII SAI..AM MAI CITIT MS. SI AM VAZUT INTREBAREA (CUM SE INMULTESC HOMOSEXUALII?)CU CAT APAR MAI MULT LA TV.., SE PUBLICA EXISTENTA LOR,SI DACA SE MAI SI LEGALIZEAZA,,CU ATAT MAI MULT SE VOR INMULTI..ASTFEL DE (OAMANI) POT FI COMPARATI MACAR CU ANIMALELE SAU CU ALTE FIINTE?UNDE ESTE SUPREMATIA OMULUI CU CARE A FOST CREAT?GANDURILE OAMENILOR SUNT INDREPTATE NUMAI SPRE RAU..LA CE NE ASTEPTAM CAND FACEM RAU? LA PEDEAPSA..VA ROG IN NUMELE D-LUI ISUS SA VA POCAITI CA SA SCAPATI DE PEDEAPSA..ROMANIA TARA CRESTINA(MINCIUNA VIZIBILA SI DE ORBI)PRIVITI FAPTELE CARE SE FAC IN TARA SI DUPA ACEEA CARACTERIZATI..O TARA POATE FI NUMITA CRESTINA ATUNCI CAND TOT POPORUL RESPECTA LEGILE LUI D-ZEU..CREDE IN D-L ISUS SI VEI FI MANTUIT..AMIN..
Ticu
|
|
angifgs 23 mesaje Membru din: 11/05/2009 |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 00:01
draga domnule, deviez putin de la sub topicului au mai fost in istorie multe momente cand s a preconizat ca vine sfarsitul lumii ca sunt semne ca etc si totusi sfarsitul n a venit sa ne amintim ca biblia spune ca nimeni nu stie ziua si ceasul nici chiar fiul ci numai tatal deci sa nu dam si noi amploare acestei idei a sfarsitului si cred eu ,vorba unui parinte pustnic de pe la noi ca inainte de a ne preocupa de sfarsitul lumii ar trebui sa ne preocupe mai mult propriul nostru sfarsit ca e mai aproape
apropo de homosexualii astia...inainte de toate sunt si ei oameni si ar fi normal sa stea in banca lor si sa si vada de ale lor daca nu vor sau nu pot sa devina ca noi ceilalti,nu cred ca i normal sa aruncam cu pietre in ei ca inainte de toate sunt si ei suflete dar nici sa ia asa amploare si sa fie asa mediatizati,pana la urma toti sunt corupti ei ca sunt asa si ca si au luat o in cap ca vor drepturi anormale,massmedia ca le da nas si cei care fac legile sunt sunt la fel de corupti mental si bolnavi sufleteste
angel
|
|
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:58
De la: angifgs, la data 2009-05-29 00:01:02draga domnule, deviez putin de la sub topicului au mai fost in istorie multe momente cand s a preconizat ca vine sfarsitul lumii ca sunt semne ca etc si totusi sfarsitul n a venit sa ne amintim ca biblia spune ca nimeni nu stie ziua si ceasul nici chiar fiul ci numai tatal deci sa nu dam si noi amploare acestei idei a sfarsitului si cred eu ,vorba unui parinte pustnic de pe la noi ca inainte de a ne preocupa de sfarsitul lumii ar trebui sa ne preocupe mai mult propriul nostru sfarsit ca e mai aproape Domnita, m-am uitat prin album ,cu ID-urile astea nici nu mai sti sexul, masculin sau feminin .! Cu sfarsitul lumii, adevarat ca nu stim cand e,dar parerea mea , cauza e clima . Cu homosexualii , inca nu sunt intelesi ; cum adica , ei si noi ?- nu exista asa ceva .De ce multi ii condamna dupa cum , si cu cine fac ei sex ? atat timp cat se face cu consimtamantul ambilor parteneri, nu vad cu ce-i incurca pe ceilalti ,!!! Ce treaba am eu , ca noaptea am un sex opus in pat langa mine care-mi face voile , cu un homo. care are in pat un sex la fel ca al lui >? sunt sanatosi mintal, sunt normali in societate ,asa ca ,cum adica ei si noi ?- ei nu cer drepturi anormale, ei vor drepturi egale ca toti ceilalti si nu am vazut ca massmedia le da nas. si nici mediatizati exagerat .
Ticu
|
|
|
|

prin faptul ca le face atata publicitate.
Ii vad prin emisiuni pe travestiti deghizati in papagali , le ia interviuri acestor panarame ...e dezgustator
.
Domnu'Grecu, sa nu exageram .! Daca matale nu esti la curent cu noile descoperiri, afla ca s-a aflat ca la Sodoma si Gomora , a fost un meteorit,si nu lucrare Dumnezeiasca ,si nu are treaba sfarsitul lumii cu orientarea sexuala a nimanui . Nu vezi ca biserica , in loc sa-si vada de datoria ei , se amesteca in relatia homosexualitatii.?-Nu-l baga pe Isus in asa ceva ! homo.sunt persoane normale ca noi toti,cu credinta in Dumnezeu ca toti crestinii, si nu fac nimanui rau !
Domnita Camelya,nu exagera, ca ei sunt sanatosi mintal , si acei travestiti sunt transexualii, care nu au legatura cu homosexualii. - nu e acelasi lucru , chiar daca defileaza impreuna.!.!acesti transexuali, au probleme cu capul, dar nu homo . !
e strigator la cer!!!!!!!!!!!!nu mi-ar comveni sa vad asa ceva intr-un loc public!doamne e chiar scarbos!!!!!!!1