Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:27
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 11:04:29auzi vanea ,eu nu vreau sa te jicnesc nu i-mi face nici o placere credema .........dar ma intriga faptul ca aperi cu atata obsinatie un guvern si ma refer la tariceanu care a fost mai mult decat jalnic iar despre ministrii pe care ia avut ce sa mai spun . in momentul de fata noi toti romanii o ducem mult mai greu pt. ca acest guvern tariceanu sia batut joc de banii nostri pt a castiga puncte in alegeri!!!!!!!!!! sincer tie ti se pare normal ???????? este ok din punctul tau de vedere ????????? Din punctul meu de vedere guvernul Tariceanu a fost cel mai bun guvern de dupa Revolutie(toate cifrele arata asta,nu este concluzia mea) iar acest guvern Boc ,este cel mai incapabil de dupa Revolutie.Stiu ca este vorba si de criza insa masurile luate de guvernul Boc sunt parca menite sa agraveze criza.Deci,nu o duci rau din cauza lui Tariceanu ci din cauza guvernului Boc,asta este ADEVARUL dupa mine si din pacate O VEI DUCE SI MAI RAU.Pana si Base si-a dat seama de acest lucru. Faptul ca tu ai pus suflet si ai crezut toate injuraturile lansate de PDL la adresa lui Tariceanu (si su fost enorm de multe) este problema ta,nu inseamna insa si ca ai dreptate ci doar ca te-ai lasat pacalit cu naivitate de jocul FSNului .Ia spune, nu ai votat cu PDLul IMPOTRIVA PDS ?... |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:35
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 11:22:17DAR CE PARERE AI DESPRE VANZAREA UNEI PORTIUNI DIN PAMANTUL ASTA ROMANESC INAINTE DE A FI CASTIGAT SICUI ..........LUI PATRICIU E CORECT ??. www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/20543/SA-DEMONTAM-CRTINIS... www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/20620/SA-DEMONTAM-CRETINI... |
|
Theodor 77 mesaje Membru din: 11/06/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:45
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 11:04:29auzi vanea ,eu nu vreau sa te jicnesc nu i-mi face nici o placere credema .........dar ma intriga faptul ca aperi cu atata obsinatie un guvern si ma refer la tariceanu care a fost mai mult decat jalnic iar despre ministrii pe care ia avut ce sa mai spun . in momentul de fata noi toti romanii o ducem mult mai greu pt. ca acest guvern tariceanu sia batut joc de banii nostri pt a castiga puncte in alegeri!!!!!!!!!! sincer tie ti se pare normal ???????? este ok din punctul tau de vedere ????????? Nu vreau , chiar deloc , sa-i iau apararea acestui om imposibil de suportat, de voi pedelebaistii , dl Vanea , pentru ca, asa cum il vad, se apara, si chiar bine si cu umor , singur. Insa nu pot sa nu ma asociez cu un roman care judeca corect , cel putin asa cred eu , intr-o multime de "drogati" de un sistem parsiv , criminal , anticrestin , asa cum a fost acela controlat de securisto-comunistii care din pacate controleaza si in zi de astazi viata social - politica din Romania . Dle numaru...nu am motive sa-i iubesc pe liberalii din Romania postdecembrista pentru ca si ei nu sunt altceva decat o adunatura de capuse rapace lacome ariviste puse pe capatuiala , bine coordonate din "off" de aceiasi zglobii inraiti in relele Romaniei lui Ceausescu , securistii decare faceam vorbire mai sus si care fii convins sunt bine de tot "asezati" in toate dar absolut toate partidele cu sonorizare din tara noastra , insa , insa fata de fesenistii de acum au fost cu vre-o doua-trei clase mai buni . O sa vezi singur , atunci cand o sa cresti mare ,ca Romania postdecembrista a consemnat oarecare reviriment economic , mereu atunci cand un guvern cu adevarat de dreapta a fost la putere . Din pacate insa aceasta rotatie permanenta nu le permite sa-si faca vizibile rezultatele dupa doar 2 ani - caci mereu primii 2 de guvernare trebuie sa "curete" in urma fesnistilor"rahatul" lasat de astia ! Cand sa vedem si noi astia "drogatii" niscaiva rezultate vin iar alegerile si ne prostesc iar capusele, aceleasi, care l-au omorat pe Ceausescu cu teoriile lor "social-democrate " care sunt doar teorii pentru ca daca am analiza mai atenti guvernarile lor am vedea si noi ca defapt au fost mai hoti si banditi decat ne erau noua ilustrati la orele de istorie pe vremuri de (oare?) trista amintire - guvernele taraniste si liberale din perioada implementarii comunismului sovietico-evreiesc in Romania, cand au pierit asasinati o mare parte din fruntasii intelectuali si patrioti romani. Dar mai multe o sa "vezi" singur cand o sa cresti mare , si dumneata si toti ceilalti care sariti acum la Vanea ori sunteti in solda pedelebistilor ! |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:46
FELICITARI VANEA PNL AR TREBUI SA TE PREMIEZE PT PERSEVERENTA DAR CREDEMA NU EU SUNT ORB CI U !!!!!!!!! TU CHIAR CREZI IN VIATA BUNA DUSA PE VREMEA LUI TARICEANU ? PAI DACA INVOCI CIFRELE DE CE DEFICIT DE 5,2 ???????????DE CE BOC DUCE TARA DE RAPA ????????PT CA INCEARCA SA O TINA LA SUPRAFATA FARA BANI SA NU NE PRABUSIM ????????? U NU ESTI NAIV DAR ESTI INCRANCENAT SA CREZI CA TARICEANU A CONDUS TARA......TE AMAGESTI SINGUR A CONDUS PATRICIU SI PSD EL ERA DOAR PAPUSAR UN EXECUTANT. APROPO I-TI ADUCI AMINTE ????????? DE TOATE DECIZIILE LUATE SI CARE S-AU DOVEDIT DEZASTRUOASE DE GUV TARICEANU ??????????? DE MINISTRII PE CARE IA AVUT ???????? JALE CU J MARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:51
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 11:22:17EU UNUL RECUNOSC SUNT MEMBRU PD-L SI SUNT MANDU DE ASTA IAM CRITICAT SI PE EI CAND AU GRESIT DAR UITATE SI U INCEARCA SA FACA CEVA TOTUSI............CUM POT ASA FARA BANI CU CRIZA ASTA CARE NU NE TREBUIA CUM NU NE TREBUIE APA IN PANTOFI DAR ASTA E INCEARCA SA FACA CEVA SI PT NOI ASTIA AMARATI Foarte bine ca esti membru PDL, asta nu ma deranjeaza pe mine,bravo tie .Cunosc multi membrii PDL cu functii foarte importante asa cum de fapt cunosc in toate partidele. Unii insa inteleg ce se intampla,nu pierd contactul cu realitatea ,isi recunosc cinismul sau politicianismul ,daca este cazul,macar in discutiile private,altii sunt naivi sau pedaleaza pe linia demagogiei cu perseverenta. 056627, de sloganuri si injuraturi sunt satul,vreau sa discutam doar pe fapte si cu argumente concrete. Nu am ceva impotriva PDLului ,cel putin nu ceva special ,nu ceva in plus fata de PSD sau PRM. Ma deranjeaza insa cand vad ca acest partid a ajuns un fel de PCR la cheremul lui Basescu. Niciodata un partid nu merge bine daca se supune orbeste unui singur om.In toate partidele mai exista tensiuni,discutii,alegeri,tabere etc.PDLul insa doar primeste ordine de la Base si le executa ca un soldat disciplinat. |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:53
TIE 82 CE POT SA-TI SPUN CA HABAR NU AI DE POLITICA DUTE LA SCOALE CA AI TEZA ...............
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:58
De la: 9am010893, la data 2009-06-15 11:17:17De aici din America ,se vede o situatie jalnica in Romania.De cind este Basescu presedinte ,populatia Romaniei a scazut cu 2,5 milioane de locuitori,decesele sint duble si triple fata de nasteri,la sate populatia moare de foame,dupa exemplul lui Basescu care a vindut flora Romaniei,au fost vindute toate intreprinderile la fier vechi,irigatiile distruse,seceta face ravagii,in schimb amanta Udrea cheltuie milioane de euro cu consultanta in turismul inexistent,iar Boc face stadioane la Cluj.Trageti de sfoara si faceti sa vada realitatea si Basescu,reduceti importul de Wuisky. Bina ca nu "privesti" situatia din Romania i de acasa , s-o vezi asa cum o vedem noi romanii de aici . Crezi ca de aici se vede altfel ? Dar n-avem incotro , cei tineri pleaca care-n cotro , cei batrani ar pleca dar nu mai au unde ca nu-i mai primeste nimeni ori nu au curajul de a lua viata din libertate in piept dupa ce s-au obisnuit cu capastrul securisto-comunist cu care s-au nascut ...ori inca sunt , si astia vor fi pana la moarte , sub influenta tratamentului de indobitocire la care a fost supus poporul roman de nenorocitii implementati de sovieto- comunisti in tara noastra in anii 21 din sec.trecut si ai caror copii si nepoti , bine instruiti si "hraniti" ne prostesc si in zi de azi , controleaza bine de tot viata politico-economica a Romaniei din anii 2000. |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:58
RASPUNS JALNIC VANEA ........PARCA ESTI O PLACA ZGARIATA !!TE REPETI SI AI ACELAS REFREN VEZI PAIUL DAR NU VEZI BARNA ASTA E PROBLEMA TA ESTI PREA NAIV CA SA MA EXPRIM ELEGANT,ESTI IRECUPERABIL NAM CE SA I-TI FAC ASTA E SITUATIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! APROPO ESTI PENSIONAR NU ???? SI DACA ESTI PENSIONAR LA VARSTA ASTA INSEAMNA CA AI LUCRAT IN MILITIE NU ?????????????
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 12:03
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 11:53:17TIE 82 CE POT SA-TI SPUN CA HABAR NU AI DE POLITICA DUTE LA SCOALE CA AI TEZA ............... ESTI JALNIC , DEMN DE MILA SI , SINCER , TE COMPATIMESC . SOMN USOR ! |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 12:04
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 11:53:17TIE 82 CE POT SA-TI SPUN CA HABAR NU AI DE POLITICA DUTE LA SCOALE CA AI TEZA ............... O singura observatie am de facut .Trebuie sa procedezi si cu acest indemn,cu acest "dute" asa cum ai procedat cu "sa-ti".Adica il mai fragmentezi,ii mai pui o liniuta. Nu simti ca parca mai trebuia ceva? !...Cu tezele cred ca ai avut emotii mari,nu ?Deh,"ani de liceu cu emotii la Romana"... ![]() PS:Nu te simti "jicnit" ,educatia trebuie sa continue indiferent de varsta.Este de altfel o idee desprinsa din programul lui Base pentru educatie,nu neglija spusele lui Base. |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 12:42
ETI TARE!!!!!!!!!!!!!! CE MAI STII SA SI SCRII........STII SI POLITICA .........CE MAI BARBATUL PERFECT..............PACAT INSA CA ESTI PNLIST ALTFEL............................
|
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 12:46
De la: 9am010893, la data 2009-06-15 11:17:17De aici din America ,se vede o situatie jalnica in Romania.De cind este Basescu presedinte ,populatia Romaniei a scazut cu 2,5 milioane de locuitori,decesele sint duble si triple fata de nasteri,la sate populatia moare de foame,dupa exemplul lui Basescu care a vindut flora Romaniei,au fost vindute toate intreprinderile la fier vechi,irigatiile distruse,seceta face ravagii,in schimb amanta Udrea cheltuie milioane de euro cu consultanta in turismul inexistent,iar Boc face stadioane la Cluj.Trageti de sfoara si faceti sa vada realitatea si Basescu,reduceti importul de Wuisky. Ai dreptate, dar Basescu mai este vinovat si pentru: 1. Aparitia crizei financiare in America 2. Subtierea stratului de ozon. 3.Incalzirea globala. 4. Aparitia gripei porcine. 5. Daca a vindut flora, a vindut-o cu tot cu fauna Frate, asa ma unge pe suflet cand vad cit de prosti/proaste sunteti! Duduie, LA TINE IN AMERICA, exista Distonocalm? Daca da, sfatul meu, ia 3 pe zi, dimineata, la prinz si seara. Ai sa vezi ca o sa te simti mai bine! Ca a scazut populatia Romaniei e firesc, au plecat foarte multi odata cu intrarea in UE, asa cum ai plecat probabil si tu, ca sa castigi o paine. Hai ma, decesele sunt duble si triple fata de nasteri? Si tot din 2004, ca pina atunci se impuiau romanii pe rupte, a venit Basescu si le-a pus centuri de castitate! Seceta face ravagii, taranii mor de foame, tara e pirjolita, ciuma si holera bantuie! Te compatimesc! Ma, de unde stii tu ca udrea e amanta? Ati facut-o in trei, sau care e problema? Presupui? Iti mai trebuie ceva pe linga Distonocalm, o pastila de cal mare! Asa se scrie la voi in America, Wuisky? Fugi cucoana de aici cu america ta! Mirosi de la o posta a Statele Unite ale Falticeniului! |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 12:46
MAI GANDAC DACA NU DISPARI ..ADUC FLITUL !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 12:54
DAR CE FRATE U CREZI CA ASTA A VAZUT AMERICA ??????????PUN PARIU CA NICI PE HARTA NU STIE UNDE E ...........U NU VEZI MAI ERA UNA CARE SE PLANGEA CA S-A UITAT BASESCU LA DOSUL EI SI DE ATUNCI A PLECAT LA TURCI
ALTA CA PLEACA LA PARLAMENTUL EUROPEI DAR SARACA NU STIE CA UNDE CREDE EA CA E PARLAMENTUL E CLADIREA CU FELINARE ROSII LA INTRARE......ALTUL CARE SE CREDE CRITIC LITERAR DAR DACA-I FACI LUI ANALIZAPE TEXT E JALE ALTUL CARE NU STIE NICI EL CE CAUTA PE PAMANT ???????DAR SE CREDE FILOZOF.........FAUNA BOGATA CE MAI ...............
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 13:57
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 12:54:23DAR CE FRATE U CREZI CA ASTA A VAZUT AMERICA ??????????PUN PARIU CA NICI PE HARTA NU STIE UNDE E ...........U NU VEZI MAI ERA UNA CARE SE PLANGEA CA S-A UITAT BASESCU LA DOSUL EI SI DE ATUNCI A PLECAT LA TURCI Asta-i necazul cu cei de teapa ta si a celor ca tine : dimineata dupa cele trei-patru pahare obligatorii de "tarie" sunteti buricu' targului , ai mai destepti si "citati" baieti ; pe la ora pranzului cadeti , din nou , in mahmureala , ca apoi ,mai pe inserat , sa plangeti unii pe umerii celorlalti de jalea celor din jurul vostru . Vezi ca se apropie seara cu pasi repezi si va asteapta Basescu la colt, langa "leu" , sa plangeti impreuna. Pana atunci ramane cum am mai spus: Somn usor ! |
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 14:25
De la: vaneamarin, la data 2009-06-15 11:27:55Din punctul meu de vedere guvernul Tariceanu a fost cel mai bun guvern de dupa Revolutie(toate cifrele arata asta,nu este concluzia mea) iar acest guvern Boc ,este cel mai incapabil de dupa Revolutie.Stiu ca este vorba si de criza insa masurile luate de guvernul Boc sunt parca menite sa agraveze criza.Deci,nu o duci rau din cauza lui Tariceanu ci din cauza guvernului Boc,asta este ADEVARUL dupa mine si din pacate O VEI DUCE SI MAI RAU.Pana si Base si-a dat seama de acest lucru. Faptul ca tu ai pus suflet si ai crezut toate injuraturile lansate de PDL la adresa lui Tariceanu (si su fost enorm de multe) este problema ta,nu inseamna insa si ca ai dreptate ci doar ca te-ai lasat pacalit cu naivitate de jocul FSNului .Ia spune, nu ai votat cu PDLul IMPOTRIVA PDS ?...Marine, sa fim echitabili, este adevarat ca perioada guvernului Tariceanu a fost una propice pentru Romania cum tot la fel de adevarat este ca intreaga zona balcanica si nu numai a cunoscut aceasta prosperitate. Problema acum este alta si o stim cu totii: criza economica si financiara. Este adevarat ca actualul guvern este unul jalnic, este adevarat ca actualul presedinte este PENIBIL dar tot la fel de adevarat este ca si daca PNL-ul s-ar fi aflat la guvernare .... Asa ca, sa spunem mersi ca azi PNL-ul nu este la guvernare. Gandeste-te cate avantaje vor fi pentru PNL la urmatoarele alegeri. Numai bine. Cat despre Basescu: vant la pupa!
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 14:25
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 11:58:43RASPUNS JALNIC VANEA ........PARCA ESTI O PLACA ZGARIATA !!TE REPETI SI AI ACELAS REFREN VEZI PAIUL DAR NU VEZI BARNA ASTA E PROBLEMA TA ESTI PREA NAIV CA SA MA EXPRIM ELEGANT,ESTI IRECUPERABIL NAM CE SA I-TI FAC ASTA E SITUATIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! APROPO ESTI PENSIONAR NU ???? SI DACA ESTI PENSIONAR LA VARSTA ASTA INSEAMNA CA AI LUCRAT IN MILITIE NU ????????????? Lasa asta ,nu am lucrat in militie si nu sunt pensionar. Hai sa vorbim despre alta chestie .Ce zici de declaratia lui Base cum ca avem nevoie de mecanici auto si de ...ospatari nu de filozofi?!Grija dansului pentru ospatari o inteleg ,ii este omului frica ca ar putea candva sa strige degeaba la Golden Blitz si sa nu apara nimeni dar cu filozofii este nasoala treba. Vrea oare sa ramana Liiceanu si Patapievici singurii filozofi din tara? .Cautatul pe Google da,este curata "scoala",gasesti acolo tot ce vor muschii tai ,cele mai fanteziste teorii prezentate ca adevaruri.De altfel sunt convins ca asta cauta tineretul tarii pe Google ,informatii despre Herodot nu poze cu Nicoleta Luciu,Andreea Marin sau Monica Columbeanu "Dacã vrea sã ºtie despre istoria anticã, Herodot, intrã pe Google. Hai sã revenim pe o programã adecvatã, neîncãrcatã ºi pe cât posibil adaptatã economiei româneºti, pentru cã toate semnalele sunt cã nu mai avem mecanici auto, tinichigii pregãtiþi în ºcoli. Nu mai sunt licee de alimentaþie, sã facem ospãtari, sã facem ce ne trebuie! Ne facem filozofi ºi ãia neîncadrabili în câmpul muncii cu uºurinþã”, a spus Bãsescu." |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 14:27
Vad ca scandalul decurge normal, fara ajutorul meu.
Dar, mai pun si eu un pic de gaz. Io, in locul lui Basescu, n-as mai candida in toamna. M-as retrage frumusel la pensia si casa pe care legea mi el ofera in calitate de fost sef al statului, cu SPP-isti si masina la scara si i-as lasa, pentru cinci ani, pe alde Crin, Geoana si altii asemenea sa duca tara pe cele mai inalte cumi de progres si civilizatie. Nu m-as mai baga in nici un partid dar as pastra legaturile cu oamenii de valoare din toate partidele. In acest fel, domnul Vanea si compania ar fi fericiti si toate problemele s-ar rezolva. Cu Patriciu in frunte, vom avea realizari marete. Sau cu Vadim. Sau cu Becalii. I-as lasa pe fraieri sa plateasca imprumutul de la FMI. Cu conditiile lor. In acest fel profesorii ar avea salariile dublate, judecatorii ar face dreptate si toate s-ar aranja fara aportul si hahaila lui Basescu, si fara tariile lui sai fara scandalurile pe care el le provoaca, dupa cum sustin unii. E bine asa ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 14:43
De la: 9am068670, la data 2009-06-15 14:27:31Vad ca scandalul decurge normal, fara ajutorul meu. Este excelent,sa-i dai ideea asta !In ceea ce priveste fraierii care platesc imprumutul FMI asta se va intampla oricum si daca va candida si daca nu va mai candida Base .Tot fraierii vor plati... |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 14:49
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-15 14:25:39De la: vaneamarin, la data 2009-06-15 11:27:55Din punctul meu de vedere guvernul Tariceanu a fost cel mai bun guvern de dupa Revolutie(toate cifrele arata asta,nu este concluzia mea) iar acest guvern Boc ,este cel mai incapabil de dupa Revolutie.Stiu ca este vorba si de criza insa masurile luate de guvernul Boc sunt parca menite sa agraveze criza.Deci,nu o duci rau din cauza lui Tariceanu ci din cauza guvernului Boc,asta este ADEVARUL dupa mine si din pacate O VEI DUCE SI MAI RAU.Pana si Base si-a dat seama de acest lucru. Faptul ca tu ai pus suflet si ai crezut toate injuraturile lansate de PDL la adresa lui Tariceanu (si su fost enorm de multe) este problema ta,nu inseamna insa si ca ai dreptate ci doar ca te-ai lasat pacalit cu naivitate de jocul FSNului .Ia spune, nu ai votat cu PDLul IMPOTRIVA PDS ?...Marine, sa fim echitabili, este adevarat ca perioada guvernului Tariceanu a fost una propice pentru Romania cum tot la fel de adevarat este ca intreaga zona balcanica si nu numai a cunoscut aceasta prosperitate. Problema acum este alta si o stim cu totii: criza economica si financiara. Este adevarat ca actualul guvern este unul jalnic, este adevarat ca actualul presedinte este PENIBIL dar tot la fel de adevarat este ca si daca PNL-ul s-ar fi aflat la guvernare .... Asa ca, sa spunem mersi ca azi PNL-ul nu este la guvernare. Sa spunem mersi ca nu mai este la guvernare PNLul? Adica sa ma bucur ca nu mai este la guvernare PNLul dar ca tara se duce de rapa?Ciudate bucurii ai Dorine...Pai singura varianta prin care puteam iesi din criza erau masurile de politica economica liberala.Ce face Boc acum,politica "stransului curelei" este exact politica dupa care Ceausescu a falimentat economia Romaniei .Trebuia relaxata fiscalitatea si incurajate investitiile,altfel din criza vom iesi cu picioarele inainte. Ia vezi ce zice Tariceanu de chestia asta ,mie imi pare ca are mare dreptate... www.tariceanu.ro/Blog/CalinPopescuTariceanu/art/205/De-ce-nu-tre... |
|
nicolae_angelescu2001 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 14:51
MAi dracusor,
Toti membrii de la PDL sunt asa de "pregatiti" ca tine? Nu ma mir ca tara merge "asa de bine" cu astfel de conducatori!!!! Mai bine Basescu,ar face o campanie si v-ar duce la scoala primara sa mai invatati cate ceva |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 14:56
De la: nicolae_angelescu2001, la data 2009-06-15 14:51:32MAi dracusor, Nu-i nevoie de scoala,cica cine vrea sa invete o poate face pe Google...
|
|
Fosta membra 9am.ro 964 mesaje Membru din: 7/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:02
De la: vaneamarin, la data 2009-06-15 14:49:06Ia vezi ce zice Tariceanu de chestia asta ,mie imi pare ca are mare dreptate...
Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare.
Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:36
bai 82 obiceiurile tale chiar nu ma intereseaza..........huschestete repede gandacule !!!!!!!!!
|
|
mirceanedelcuhd 139 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:38
'Dorin_Ilie
Marine, Tariceanu ar avea dreptate daca Romania ar avea o economie sustenabila, una cat se poate de reala. Eu l-am sustinut si inteles pe Tariceanu de cele mai multe ori ... dar el omite totusi ceva important, si anume ca politica Roamniei nu se dicteaza de la Bucuresti, Romania este un ... pion ca multe alte state pe tabla de sah al intereselor marilor puteri. Numai bine. : . : TRIST dar este CORECTA afirmatia ! : |
|
illudere 13 mesaje Membru din: 9/06/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:01
De la: marinescus2001, la data 2008-10-11 10:28:17basescu este de departe cel mai bun presedinre post decembrist Basescu este de departe, cel mai HOT presedinte |
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:09
De la: Dorin_Ilie, la data 2009-06-15 15:02:36Marine, Tariceanu ar avea dreptate daca Romania ar avea o economie sustenabila, una cat se poate de reala. Eu l-am sustinut si inteles pe Tariceanu de cele mai multe ori ... dar el omite totusi ceva important, si anume ca politica Roamniei nu se dicteaza de la Bucuresti, Romania este un ... pion ca multe alte state pe tabla de sah al intereselor marilor puteri. Numai bine. Dorine,nu prea am inteles ce vrei sa spui cu asta dar o sa-ti raspund si eu la ce am inteles urmand ca tu sa ma corectezi daca te-am inteles gresit.Evident ca Romania este un pion pe tabla de sah a marilor puteri,asa a fost mereu.Lucrul acesta evident ca este stiut de TOTI conducatorii Romaniei .Sa spui insa ca politica Romaniei nu se face SI la Bucuresti este absurd,inseamna ca absolvi de responsabilitate toti conducatorii Romaniei. Comparatia cu sahul este buna dar doar daca nu o exageram. Pe tabla de sah un pion face mereu doar ce vor jucatorii ,nu intreaba nimeni un pion daca vrea sa fie sacrificat .In politica insa "pionul",prin conducerea unei tari, poate sa dea dovada de insusiri ca :inteligenta, onoarea, abilitatea politica, respectul fata de poporul sau, capacitate organizatorica si administrativa etc. etc.De altfel Dorine, exista pioni albi si negri si niciodata nu se joaca cu piese de o singura culoare.
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:15
VANEA REFERITOR LA CE A SPUS PRESEDINTELE ,U CREZI CA NU ARE DREPTATE ? STII DESTUL DE BINE CA PE TIMPURI NEDEMOCRATICE SE INVATA CARTE NU CA ACUM. TOATE DOMENIILE ERAU ACOPERITE ,FIECARE DUPA PUTEREA SI GLAGORIA DE CARE DADEA DOVADA SI DEASEMENI CA SA INTRI LA O FACULTATE TREBUIA SA STII CARTE. ACUM ARE BABACU BANI NICI NU MAI MERGI LA CURSURI IL CUMPERI SI PE PROFESOR SI PE DECAN CUMPERI TOT IN ROMANIA . ADEVARUL CA LA ANTENE LA REALITATEA APAR TOT SOIUL DE ANALISTI POLITICI CARE HABAR NU AU CE VB. SUBECTUL LOR E DAI IN BASESCU PENTRU UN PUMN DE EURO,AI SA SPUI CA AU DREPTATE CA MANANCA SI EI O PAINE ASA CUM A SPUS SI VOICULESCU CAND A FOST DOVEDIT CA A FOST TURNATOR LA SECU.EI BINE ACUM SUNTEM INTR-O CRIZA SI DE MESERIASI IN MAI TOATE DOMENIILE,SI E PACAT DECAT SA MA DUC SA CULEG CAPSUNI MAIBINE MESERIAS BUN IN TARA MEA,DAR .........FIECARE CU OPTIUNEA LUI !!!!!!
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:22
CE SPUI DRAGUTA,TIA FURAT TIE PRESEDINTELE CEVA ? VEZI CA PE CENTURA ALTCINEVA TIA LUAT CLIENTUL NU .............
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:33
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 16:15:00VANEA REFERITOR LA CE A SPUS PRESEDINTELE ,U CREZI CA NU ARE DREPTATE ? STII DESTUL DE BINE CA PE TIMPURI NEDEMOCRATICE SE INVATA CARTE NU CA ACUM. TOATE DOMENIILE ERAU ACOPERITE ,FIECARE DUPA PUTEREA SI GLAGORIA DE CARE DADEA DOVADA SI DEASEMENI CA SA INTRI LA O FACULTATE TREBUIA SA STII CARTE. ACUM ARE BABACU BANI NICI NU MAI MERGI LA CURSURI IL CUMPERI SI PE PROFESOR SI PE DECAN CUMPERI TOT IN ROMANIA . ADEVARUL CA LA ANTENE LA REALITATEA APAR TOT SOIUL DE ANALISTI POLITICI CARE HABAR NU AU CE VB. SUBECTUL LOR E DAI IN BASESCU PENTRU UN PUMN DE EURO,AI SA SPUI CA AU DREPTATE CA MANANCA SI EI O PAINE ASA CUM A SPUS SI VOICULESCU CAND A FOST DOVEDIT CA A FOST TURNATOR LA SECU.EI BINE ACUM SUNTEM INTR-O CRIZA SI DE MESERIASI IN MAI TOATE DOMENIILE,SI E PACAT DECAT SA MA DUC SA CULEG CAPSUNI MAIBINE MESERIAS BUN IN TARA MEA,DAR .........FIECARE CU OPTIUNEA LUI !!!!!! Are dreptate intr-o singura privinta ,a faptului ca programa scolara este foarte aglomerata,dupa mine absurd de aglomerata .Asta insa o stiam toti si nu este ceva nou. In privinta studierii lui Herodot pe Google se inseala rau de tot, iar stabilirea prioritatilor in favoarea unor meserii "practice" si in dauna celor "abstracte" si a celor "muncitoresti" in dauna celor "intelectuale" este de sorginte comunista.De altfel aceste mecanisme se regleaza de la sine si nu este nevoie sa intervina presedintele aici dand sfaturi minunate.Daca o meserie are cautare se vor orienta multi catre ea,daca nu are cautare se vor orienta catre altele care au. Pare insa ca nu are ce face si isi da cu parerea despre orice. Cu facultatile ai dreptate insa nu despre asta a vorbit Basescu.Nu stiu ca EBA sa fi facut facultate la stat ci,cum spui tu, platita de Babacu.Oricum,si Elena are atractie tot catre meserii care presupun utilizarea intelectului si nu pare sa isi doreasca sa ajunga ospatarita.
|
|
|
|

Nu simti ca parca mai trebuia ceva?
!...Cu tezele cred ca ai avut emotii mari,nu ?Deh,"ani de liceu cu emotii la Romana"... 
ALTA CA PLEACA LA PARLAMENTUL EUROPEI DAR SARACA NU STIE CA UNDE CREDE EA CA E PARLAMENTUL E CLADIREA CU FELINARE ROSII LA INTRARE......ALTUL CARE SE CREDE CRITIC LITERAR DAR DACA-I FACI LUI ANALIZAPE TEXT E JALE ALTUL CARE NU STIE NICI EL CE CAUTA PE PAMANT ???????DAR SE CREDE FILOZOF.........FAUNA BOGATA CE MAI ...............
,ii este omului frica ca ar putea candva sa strige degeaba la Golden Blitz si sa nu apara nimeni dar cu filozofii este nasoala treba.
si niciodata nu se joaca cu piese de o singura culoare.