Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 16:52
care-i deosebirea intre "oamenii de bine" ai lui Iliescu si fanii lui Basescu de-i asigura baile de multime, poti sa-mi spui cinstit ? cum pot dovedi eu chestia cu alegerea EBA ?nu-i nevoie s-o fac eu,au recunoscut ei cu gurita lor - Cezar Preda- ca fara ajutorul PDL.ului nu se putea ajunge la acea performanta pentru un independent !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 17:01
De la: vasileemil, la data 2009-06-12 16:31:26 Auzi bai, de la ce dracu' scoala va scot astia ?.. .Unde dracu' va gasesc?Ce mancati dom'le dimineata si ce fel de urechi aveti ?Bai m-ar bucura sa va studiez amanuntit...Aproape plangi pentru cat de nedreptata este lumea cu EBA ,Boc sau Base dar bagi la greu tot felul de porcarii legate de oricare altii.Si PDLul si Base tot asa fac,se plang ca sunt atacati chipurile cand de fapt ei sunt cei care mereu ataca si asta este de fapt singura lor strategie. Bai ,lucrurile stau clar .Boc duce tara de rapa prin cele mai imbecile masuri luate de un guvern ,EBA este proasta de bubuie si si-a obtinut voturile prin sarcina de partid desi ea chipurile era independenta (adica IMORAL) iar guvernul Tariceanu a obtinut CELE MAI BUNE REZULTATE PE CARE UN GUVERN LE-A AVUT IN ROMANIA DE LA REVOLUTIE PANA ACUM.Intelgi bai ?Faptele sunt acestea iar ce spui tu sunt doar baliverne portocalii.Ia spune mai Vasile ,iti mai amintesti cum v-au dat astia de la PDL teapa cand v-au zis ca cica daca vreti sa votati IMPOTRIVA PSDului ala corupt , TREBUIE SA VOTATI CU EI ?Da cand a zis Base ca vrea vot uninominal deoarece se curata clasa politica(cand de fapt prin acest sistem doar sunt avantajate enorm primele doua partide clasate,este un fapt stiut de oricine) iti mai amintesti ?Dar cand a spus ca in fiecare luna se va intalni cu poporu' in Piata Universitatii si nu a venit nici macar la prima intalnire ,iti mai amintesti ?Da' cand spunea ca justitia este corupta si apoi se arata mahnit ca exista unii (cine dracului oare?!) care decredibilizeaza si ataca mereu justitia ?Da cand a spus ca s-au marit salariile de la ANL cu 440% iar apoi incoltit de reporteri s-a hahait si a zis ca nu a citit atent ?Dar cand a spus ca sunt bani pntru marirea de salarii a profesorilor si ca doar Tariceanu ala este baiat rau si nu vrea sa o faca ?Dar cand a talharit telefonul mobil al acelei reportere iti mai amintesti ?Bai,astea sunt FAPTELE,ASTA ESTE REALITATEA .Lupta cu coruptia si buna intentie a lui Basescu sunt nu fapte ci doar imaginatia voastra dirijata de demagogia lui.Mai ai si tupeul sa vorbesti de argumente!Pai daca vorbesti de argumente ATUNCI SPUNE-MI SI MIE UN SINGUR LUCRU BUN FACUT PENTRU TARA DE PRESEDINTELE BASESCU!Vreau sa stiu si eu un singur lucru bun facut de Base.Nu vreau scandalurile ,demagogia si intentiile sale minunate CI REALIZARILE.Este presedinte de 5 ani,CE A FACUT IN ACESTI 5 ANI ALTCEVA DECAT SCANDALURI SI CRIZE ARTIFICIAL GENERATE?
|
|
SOGUNUL 389 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 17:03
Onorati cetateni,fratilor,tot dati cu presupusul,asupra celor ce cunoasteti mai mult ,mai putin si deloc,va place sa va invrajbiti pe forum.Daca eu ma ofer sa candidez la toamna si ma simt capabil sa conduc aceasta natiune,sigur nu ma votati.Stiu dece,nu va convine sa avem o industrie nationala si in paralel una privata,sa existe o concurenta loiala.Nu va convine sa aveti locuri de munca stabile,nu va convine sa avem invatamint si cultura adaptata tarii noastre,vreti modelul de nimic american,nu va convine sa avem o agricultura care sa redevina grinarul Europei si doriti numai produse de import infestate cu tot felul de toxine,nu va convine ,dar ce spun eu nimic nu va convine ,va convine sa clevetiti si sa birfiti.VOTATI INTELUS LA TOAMNA SI VE-TI FI CEI MAI FERICITI MEMBRII AI COMUNITATII EUROPENE !
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 17:07
De la: vasileemil, la data 2009-06-12 16:47:54Domnu' Vanea (un diminutiv al lui Ivan, nu?), Da sunt agent FSB (fost KGB) si acolo am vazut aceste cifre.Apar si in presa romaneasca,si in Monitorul Oficial dar jur ca nu de acolo le stiu eu .In privinta lui Base nu am misiunea sa-l dau jos,o fac doar din placere.... .Oricum,si tu si Subredul traiti intr-o lumea a voastra imaginara in care toti ceilalti in afara de Base si de voi ,sunt suspecti,corupti,mafioti,etc.Vedeti mai ca va defecteaza Base la tartacuta cu isteriile lui si ajungeti paranoici ...In curand o sa jurati ca va urmarea Patriciu pe strada ca sa va puna piedica sau ca Tariceanu v-a zgaraiat masina in parcarea blocului .
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 17:10
De la: intelus1946, la data 2009-06-12 17:03:17Onorati cetateni,fratilor,tot dati cu presupusul,asupra celor ce cunoasteti mai mult ,mai putin si deloc,va place sa va invrajbiti pe forum.Daca eu ma ofer sa candidez la toamna si ma simt capabil sa conduc aceasta natiune,sigur nu ma votati.Stiu dece,nu va convine sa avem o industrie nationala si in paralel una privata,sa existe o concurenta loiala.Nu va convine sa aveti locuri de munca stabile,nu va convine sa avem invatamint si cultura adaptata tarii noastre,vreti modelul de nimic american,nu va convine sa avem o agricultura care sa redevina grinarul Europei si doriti numai produse de import infestate cu tot felul de toxine,nu va convine ,dar ce spun eu nimic nu va convine ,va convine sa clevetiti si sa birfiti.VOTATI INTELUS LA TOAMNA SI VE-TI FI CEI MAI FERICITI MEMBRII AI COMUNITATII EUROPENE ! Inelus,frate roman,patriotule....daca ajungi in turul doi cu Base JUR CA TE VOTEZ!
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 17:26
DACA VOI CANDIDA,LA CITA NENOROCIRE ESTE IN TARA SI IN SUFLETUL POPORULUI ROMAN-NU VA EXISTA TURUL DOI !
INTELUS DAINUIESTE DIN 1982- A FACUT O INCERCARE IN 1989,ACTIUNEA " z" din noaptea de 22-23 decembrie la demobilizat,acum SORTII ROMANIEI SINT ALTII-DACA CANDIDEZ-NU VA FI TURUL DOI !
|
|
Fosta membra 9am.ro 116 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tecuci |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 17:27
Nea "intelus1947",
daca ai cinci milioane de euro, poti iesi presedinte, nu te bate nimeni. Dar cum banuiesc ca nu ai, asta e, stam cu Base in continuare. Ca sa invingi masinariile de partid din teritoriu, trebuie sa-ti faci si tu o masinarie.Dar costa cum ti-am spus, cinci milioane de euro. Masinaria. Si se poate face foarte usor.
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 17:35
De la: dorudascalu, la data 2009-06-12 17:27:23Nea "intelus1947",L LA CITA JAGMANEALA ESTE PE BIATA TARISOARA-5 MILIOANE DE EURO AR PUTEA AVEA FIECARE FAMILIE IN CONT-VOM VEDEA !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 17:52
De la: vaneamarin, la data 2009-06-12 17:01:02nea marine,tot ce ai scris este purul adevar[cu exceptia celui mai bun guvern-taricelu]dar totusi, iubitii mei consateni,io nu-l votez pe marinel,dar trebuie recunoscut cinstit[chiar daca a facut-o doar pt.imagine sau din inconstienta] ,base a fost singurul conducator de stat al romanilor[de la tablou' incoace] care a avut curajul sa spuna in politica externa ceea ce a simtit- vezi kosovo,vezi refuzul semnarii unor noi tratate cu moldova si ucraina,vezi marea neagra,,lac rusesc''De la: vasileemil, la data 2009-06-12 16:31:26
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 18:04
si cit bine ne-a facut acest "adevar "spus de el ? e tot atit de subtil ca o stripteuza ce-si etaleaza toate cele !
|
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 18:20
De la: intelus1946, la data 2009-06-12 17:03:17Onorati cetateni,fratilor,tot dati cu presupusul,asupra celor ce cunoasteti mai mult ,mai putin si deloc,va place sa va invrajbiti pe forum.Daca eu ma ofer sa candidez la toamna si ma simt capabil sa conduc aceasta natiune,sigur nu ma votati.Stiu dece,nu va convine sa avem o industrie nationala si in paralel una privata,sa existe o concurenta loiala.Nu va convine sa aveti locuri de munca stabile,nu va convine sa avem invatamint si cultura adaptata tarii noastre,vreti modelul de nimic american,nu va convine sa avem o agricultura care sa redevina grinarul Europei si doriti numai produse de import infestate cu tot felul de toxine,nu va convine ,dar ce spun eu nimic nu va convine ,va convine sa clevetiti si sa birfiti.VOTATI INTELUS LA TOAMNA SI VE-TI FI CEI MAI FERICITI MEMBRII AI COMUNITATII EUROPENE ! Tati, dupa ce iti iei diseara pastilele, mai pine si tu mina pe Gramatica Limbii Romane! Se scrie VETI, nu VE-TI! |
|
illudere 13 mesaje Membru din: 9/06/2009 |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 18:51
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia in tara orbilor, chior/basescu este imparat...mai sunt si altii competenti, dar nu se implica |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 20:11
1. Constantinescu a fost un presedinte de paie, o marioneta care nu s-a implicat in nimic si care i-a lasat pe toti in pace sa-si faca mendrele.
2.Ce merite ar avea Constantinescu in plata unor imprumuturi? L-ai vazut ca a venit de acasa cu valizele cu bani ca sa plateasca datoriile? De ce s-a imprumutat Romania acum? Deja sunt probleme cu plata pensiilor si salariilor.Sper sa putem face fata si sa nu avem soarta letonilor. 3.Constantinescu si taranistii au fost votati de foarte multa lume care a dorit schimbarea, scaparea de comunisti si securisti, dar ei au produs cea mai mare deziluzie. De ce atunci nu a fost condamnat oficial comunismul? In timpul lui Basescu s-a intimplat! 4.Da, prefer un presedinte care sa se bage peste parlament! Ce merite au parlamentarii? Ca isi voteaza propriile salarii, ca deconteaza bani nejustificati pentru cazare, desi au apartamente in Bucuresti! Ca fac legi care sa le serveasca in primul rind intereselor lor? Iata ca exempu legea initiata de Voiculescu prin care sa nu se mai retrocedeze fostilor proprietari locuintele confiscate de comunisti, daca au fost cumparate de chiriasi, urmind sa fie despagubiti de stat. Basescu a refuzat sa o promulge si mie mi se pare corect. Statul ar urma sa plateasca si din banii pe care ii dau eu, ca impozite. Si asta pentru ce? Pentru ca toti fostii securisti, activisti PCR si alti favorizati ai vechiului regim s-au improprietarit cu ce nu-i al lor! 5. Cu asemenea "jurnalisti" ca ai lui Voiculescu sau Vintu, tu cum ai reactiona? Eu i-as batea cu ranga pe dinti pentru aroganta lor si felul in care se adreseaza! Sunt de acord ca presa trebuie sa fie incisiva, sa fie in permanenta cu ochii pe cei de la putere,dar astia, gen gidea, badea, ciutacu si dementul ala de stan au depasit orice masura a bunului simt. Trebuie sa respecti daca vrei sa fi respectat! Eu prefer un presedinte mai golan, mai spurcat la gura, dar care sa se ia cu toti hotii la trinta,decit o marioneta precum Constantinescu sau criminal precum Iliescu. Si daca fi-sa e la tineret la partid, sau europarlamentar, cu ce te deranjeaza? Se incadreaza in peisaj, atita timp cit ajung in Europa alde Vadim & Becali. Daca o punea ministrul sanatatii atunci m-ar fi afectat si pe mine. Vreti consens? Vreti batista pe tambal? Eu nu! [/quote] Nici eu, nene Vasile, Ma bucur ca a mai aparut cineva care gandeste ca mine, pentru ca figuri sinistre precum Vanea, Gabi, Janice si altii ca ei lasau impresia ca daca sunt mai multi, e ca ei. Vanea asta e un PNL-ist tampit rau. Stiu, e pleonasm, dar asta e. Unde dracu' sa-l ia vede el realizarile alea ale lui Tariceanu, el si prostii lui stiu .... Tembelii de seama lui, daca e o realizare, atunci e meritul guvernului, daca e o nerealizare, o neimplinire atunci este a lui Basescu, pentru ca asa i se spune tontului in fiecare seara de catre Badea si Gadea si Ciutacu si cati si mai cati slugoi d-astia pe la Antena 3 si realitatea. ... N--ai ce sa scoti din berbecii astia ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 20:17
De la: gabigabi, la data 2009-06-12 15:04:19@vasile emil - nu mi s-a pus nici-o pata pe Basescu ! mi s-a pus pe cei care,ca si tine, nu inteleg ce mult rau a facut acest om acestei tari ; ca, sub inalta lui obladuire,LEGEA a devenit o chestie oarecum Optionala Vorbesti ca sa te afli in treaba. Ce spui tu e valabil pentru Tariceanu, mamaita. Cine te crezi mamaita, La Fontain ? Ai fi citit si mataluta o fabula si ti se pare ca se potriveste. Nu ! Nu se potriveste. Bati campii !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 20:21
De la: 9am056627, la data 2009-06-12 17:32:42 Stiu ca nu este treaba mea si ca nu cu mine vorbeai dar sunt un om saritor de felul meu si imi place sa ajut semenii ca tine aflati in dificultate.Deci,daca tu ai inteles ce ai spus atunci este clar ca este pe intelesul unui tembel.(daca te simti jignit sa-mi spui si mie din ce motive). Ca sfat asa,actioneaza singur de acum incolo si nu mai intreba dusmanii .Te pot induce in eroare .Tu singur iti poti lamuri dilemele de genul asta , esti baiat mare (hm,sper ca esti major).Doar te intrebi daca ai inteles ce spui si gata!
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 20:27
De la: 9am068670, la data 2009-06-12 20:11:40Ma bucur ca a mai aparut cineva care gandeste ca mine, pentru ca figuri sinistre precum Vanea, Gabi, Janice si altii ca ei lasau impresia ca daca sunt mai multi, e ca ei.Vanea asta e un PNL-ist tampit rau. Subredule,faptul ca incerci sa ma jignesti nu ma deranjeaza,iti inteleg furia oarba si inteleg perfect ca tu fara jigniri nu existi si nu ai ce spune .Sa pretinzi insa ca "gandesti" este mult prea mult ,exagerezi rau.Tu doar SIMTI de partea lui Base si doar ce vrea el.
|
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 20:34
De la: vaneamarin, la data 2009-06-12 17:01:02De la: vasileemil, la data 2009-06-12 16:31:26 Eeeee, vezi asta nu-mi place mie la voi astia, de puneti botu' la intoxicarile motanului Felix si cadeti in popou ca bobocii de rata de atita extaz cind apare maimutoiu ala de Bdea la tv, va sare tandara repede cind vi se demonstreaza cit sunteti de papagali! Vaniucika tata, nu ma lua cu bai ca eu sunt domn cu domnii dar si golan cu golanii si s-ar putea sa nu-mi faci fata! Spui ca duce Boc tara de rapa? Dar mascariciul ala de Tariceanu unde a dus-o. De ce tragea atita cu taxa de poluare, ca sa-si vinda el masinile la Citroen? Ce a facut cu concesionarea zacamintului de gaze din zona pe care inca nu o primise Romania? Vaniucika, pui de dac, sincer m-as bucura daca tu ai fi macar un oligofren. Ptiu drace, oligarh vroiam sa zic! Macar daca te-ai agita cu folos in toata campania asta, dar parca vad ca nu esti decit un biet pufarez dus de nas de baietii destepti! |
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 22:08
De la: vasileemil, la data 2009-06-12 20:34:15 O sa iti trec cu vederea limbajul mitocanesc , stiu ca voi sustinatorii PDL si ai lui Base nu puteti decat sau sa puneti intrebari absurde sau sa injurati.Pe de alta parte insa,uman vorbind, inteleg ca incercati sa va depasiti conditia si ca vreti sa discutati si voi cu oameni mai inteligenti decat voi ca sa va largiti orizontul. Voi incerca deci sa te ajut sa-ti REZOLVI problemele deoarece sunt un om milos din fire. La cea cu "zacamantul de gaze" uite raspunsul : www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/20543/SA-DEMONTAM-CRTINIS... Cea cu Citroenul este prea jenanta ca sa-ti raspund la ea. Imi cer scuze ca te pun la efortul de a incerca sa-ti lamuresti singur aceasta "problema" insa este pur si simplu un mic exercitiu intelectual pentru tine.Daca nu reusesti iti voi da si raspunsul, insa este atat de jenant pentru tine incat cred ca iti vei schimba user nameul sau vei renunta sa postezi pe acest forum.Eu unul nu vreau aceste lucruri asa ca iti propun sa iti lamuresti singur intrebarea cu Citroenul. |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:18
fratele meu,nu vrei sa-l iei pe acest presedinte de 2 lei si sa va duceti amadoi undeva departe ,sa nu mai aiba tara asta parte de toti cretiniii........vreau sa fiu mandru ca sunt roman si din pricina lui si a celor ce conduc nu prea pot.cred ca orice om din romania care a facut o afacere cinstita poate sa conduca tara de mii de ori mai bine decit acest cretin.AM UITAT ,LUATI-O SI PE EBA CA FICA CEA MARE ARE CEL PUTIN BUNUL SIMT SA STEA IN BANCA EI.TREZESTE-TE ROMANE!!!!!!!!!!!!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 23:28
poate in alta viata ne-o putea si noi mandri si noi ca suntem romani.dar atat timp cit tamptii astia o sa conduca tara ,singura solutie e sa ne vedm de drum..........
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 06:44
Vanea, esti irecuperabil, nene.
Nu incerc sa te jignesc. Spun ce cred. La fe ca tine. Esti PNL. Am inteles. Ajunge cu circul. Nu vad de ce sa ne oparim aici din moment ce fiecare o tine pe a lui. La ce slujeste batalia asta ? La nimic.
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 07:31
De la: 9am030762, la data 2009-06-12 23:18:02fratele meu,nu vrei sa-l iei pe acest presedinte de 2 lei si sa va duceti amadoi undeva departe ,sa nu mai aiba tara asta parte de toti cretiniii........vreau sa fiu mandru ca sunt roman si din pricina lui si a celor ce conduc nu prea pot.cred ca orice om din romania care a facut o afacere cinstita poate sa conduca tara de mii de ori mai bine decit acest cretin.AM UITAT ,LUATI-O SI PE EBA CA FICA CEA MARE ARE CEL PUTIN BUNUL SIMT SA STEA IN BANCA EI.TREZESTE-TE ROMANE!!!!!!!!!!!! DA ACUM SINTEM DOI BASESTI SI EU PLEC LA STRASBOURG SI BRUXELLES,NU INELEG CE TE NEMULTUMESTE
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 07:46
De la: 9am070302, la data 2009-06-13 07:31:07Tu esti fata lui Basescu?De la: 9am030762, la data 2009-06-12 23:18:02fratele meu,nu vrei sa-l iei pe acest presedinte de 2 lei si sa va duceti amadoi undeva departe ,sa nu mai aiba tara asta parte de toti cretiniii........vreau sa fiu mandru ca sunt roman si din pricina lui si a celor ce conduc nu prea pot.cred ca orice om din romania care a facut o afacere cinstita poate sa conduca tara de mii de ori mai bine decit acest cretin.AM UITAT ,LUATI-O SI PE EBA CA FICA CEA MARE ARE CEL PUTIN BUNUL SIMT SA STEA IN BANCA EI.TREZESTE-TE ROMANE!!!!!!!!!!!!
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 08:12
De la: intelus1946, la data 2009-06-12 17:35:37 Imi place cand candidatii la presedentie isi bazeaza strategiile electorale pe calcule economice clare. .Heh, poate rezista romanul la 10 000Euro,la 20 000 Euro...Nu va rezista insa nimeni la o promisiune de 5milioane de Euro in cont pentru fiecare familie.Veti iesi deci presedinte cu 99,99% si deja vreau sa va felicit.Spun 99,99% deoarece mai sunt si din cei care au castigat deja banii astia la Loto ... PS:Sper ca nu ati prognozat de fapt O INFLATIA INGROZITOR DE MARE...
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 08:16
De la: vaneamarin, la data 2009-06-13 08:12:56Cine delireaza pe aici? Ce 5 milioane de euro? Ati dormit bine?De la: intelus1946, la data 2009-06-12 17:35:37
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 08:20
De la: 9am068670, la data 2009-06-13 06:44:16Vanea, esti irecuperabil, nene. Evident ca nu slujeste la nimic,ai dreptate....Stiu Subredule ca spui ce crezi, ma deranjeaza insa maniera in care spui ce crezi. Pot sa discut cu cei care sunt impotriva monarhiei,cu republicanii, fara probleme, ei cred ceva ,eu altceva dar se poate discuta cu ei foarte placut .Pot sa discut cu PRMistii foarte placut (dom'Ticu,profit de ocazie sa va salut ) desi nu gandim deloc asemanantor. La fel pot discuta si cu cei care il critica pe Duda,ei cred ceva,eu altceva dar se poate discuta civilizat. Nu reusesc insa Subredule sa discut civilizat cu sustinatorii lui Basescu .Din cate stiu eu nimeni nu poate deoarece acesti sustinatori sunt cei mai fanatizati ,cei mai agresivi si singura lor politica este minciuna si bagatul pumnului in gura tuturor celor care nu gandesc ca ei.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 08:24
De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 08:16:32Cine delireaza pe aici? Ce 5 milioane de euro? Ati dormit bine? De ce te miri ?Ce poate sa fie mai firesc decat o tara in care fiecare familie sa aiba 5 milioane amarate de euro in cont pentru vremuri grele. .Traiasca protectia sociala si cele 5 milioane din contul nostru !VOTATI INTELUS PRESEDINTE, CA DA BANU' SI NU MINTE! NE VA DA CINCI MILIOANE SA STAM CU BURTA LA SOARE... |
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 08:34
De la: vaneamarin, la data 2009-06-13 08:24:31De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 08:16:32Cine delireaza pe aici? Ce 5 milioane de euro? Ati dormit bine? Ai fost la plaja ieri, sau ai stat in ploaie? Ia un paracetamol, cu cafea.....
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 08:43
De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 08:16:32Ati dormit bine? Cam ciudata intrebarea asta Mihai cand vine de la un om care in noaptea asta, la ora 4, posta pe topicul "Unde mergeti in concediu,vara aceasta"? ....Eu unul am dormit bine,tu insa MACAR ai dormit? De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 04:52:08 PS:Te si inteleg ca puneai doar emoticonuri, ce altceva mai puteai spune la 4:52?!...Poate mai bine procedezi si acum tot asa.... |
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 08:52
De la: vaneamarin, la data 2009-06-13 08:43:43De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 08:16:32Ati dormit bine? Nu stii de gluma? Eu ma refeream la cei 5 milioane, nu la politica. Nu, nu am dormit.
|
|
|
|

.Unde dracu' va gasesc?Ce mancati dom'le dimineata si ce fel de urechi aveti ?Bai m-ar bucura sa va studiez amanuntit...Aproape plangi pentru cat de nedreptata este lumea cu EBA ,Boc sau Base dar bagi la greu tot felul de porcarii legate de oricare altii.Si PDLul si Base tot asa fac,se plang ca sunt atacati chipurile cand de fapt ei sunt cei care mereu ataca si asta este de fapt singura lor strategie. Bai ,lucrurile stau clar .Boc duce tara de rapa prin cele mai imbecile masuri luate de un guvern ,EBA este proasta de bubuie si si-a obtinut voturile prin sarcina de partid desi ea chipurile era independenta (adica IMORAL) iar guvernul Tariceanu a obtinut CELE MAI BUNE REZULTATE PE CARE UN GUVERN LE-A AVUT IN ROMANIA DE LA REVOLUTIE PANA ACUM.Intelgi bai ?Faptele sunt acestea iar ce spui tu sunt doar baliverne portocalii.Ia spune mai Vasile ,iti mai amintesti cum v-au dat astia de la PDL teapa cand v-au zis ca cica daca vreti sa votati IMPOTRIVA PSDului ala corupt , TREBUIE SA VOTATI CU EI ?Da cand a zis Base ca vrea vot uninominal deoarece se curata clasa politica(cand de fapt prin acest sistem doar sunt avantajate enorm primele doua partide clasate,este un fapt stiut de oricine) iti mai amintesti ?Dar cand a spus ca in fiecare luna se va intalni cu poporu' in Piata Universitatii si nu a venit nici macar la prima intalnire ,iti mai amintesti ?Da' cand spunea ca justitia este corupta si apoi se arata mahnit ca exista unii (cine dracului oare?!) care decredibilizeaza si ataca mereu justitia ?Da cand a spus ca s-au marit salariile de la ANL cu 440% iar apoi incoltit de reporteri s-a hahait si a zis ca nu a citit atent ?Dar cand a spus ca sunt bani pntru marirea de salarii a profesorilor si ca doar Tariceanu ala este baiat rau si nu vrea sa o faca ?Dar cand a talharit telefonul mobil al acelei reportere iti mai amintesti ?Bai,astea sunt FAPTELE,ASTA ESTE REALITATEA .Lupta cu coruptia si buna intentie a lui Basescu sunt nu fapte ci doar imaginatia voastra dirijata de demagogia lui.Mai ai si tupeul sa vorbesti de argumente!Pai daca vorbesti de argumente ATUNCI SPUNE-MI SI MIE UN SINGUR LUCRU BUN FACUT PENTRU TARA DE PRESEDINTELE BASESCU!Vreau sa stiu si eu un singur lucru bun facut de Base.Nu vreau scandalurile ,demagogia si intentiile sale minunate CI REALIZARILE.Este presedinte de 5 ani,CE A FACUT IN ACESTI 5 ANI ALTCEVA DECAT SCANDALURI SI CRIZE ARTIFICIAL GENERATE?
.In privinta lui Base nu am misiunea sa-l dau jos,o fac doar din placere....
.Oricum,si tu si Subredul traiti intr-o lumea a voastra imaginara in care toti ceilalti in afara de Base si de voi ,sunt suspecti,corupti,mafioti,etc.Vedeti mai ca va defecteaza Base la tartacuta cu isteriile lui si ajungeti paranoici ...In curand o sa jurati ca va urmarea Patriciu pe strada ca sa va puna piedica sau ca Tariceanu v-a zgaraiat masina in parcarea blocului .
daca ai cinci milioane de euro,
poti iesi presedinte,
nu te bate nimeni.
Dar cum banuiesc ca nu ai,
asta e, stam cu Base in continuare.
Ca sa invingi
masinariile de partid
din teritoriu, trebuie sa-ti faci si tu o masinarie.Dar costa cum ti-am spus, cinci milioane de euro.
si Democratia e din ce in ce mai mult un cuvint fara acoperire reala si,in general,se aplica pentru "dulai si nu pentru catei " !