Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 08:56
De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 08:52:31 Chiar ma gandeam ca poate esti in America undeva si ca asta ar fi o explicatie si a orei de postare si a neincrederii tale in cele 5 milioane....Nemancand cu noi "salam cu soia" nu te intereseaza nici cele 5 milioane promise de Intelus
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 09:05
De la: vaneamarin, la data 2009-06-13 08:56:24De la: nastasemihail, la data 2009-06-13 08:52:31 sint in America cu imaginatia. Ce Intelus, lasa-ma sa dorm normal nu pe minciuni. Cind o sa avem banii astia probabil vor valora cam cit 5000 euro. A mai spus unul ca vom fi milionari. Prin 90. Si am fost, dar prin 98. In lei vechi....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:03
Se pare ca amti rams pe topic doar cei alesi si culesi, doar cei tunati si adunati...Sper ca Vaneamarin sa isi dea seama ca trebuie sa se retraga. Pare sa aiba caracter, educatie, bun simt...
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:04
De la: 9am070302, la data 2009-06-13 07:31:07De la: 9am030762, la data 2009-06-12 23:18:02fratele meu,nu vrei sa-l iei pe acest presedinte de 2 lei si sa va duceti amadoi undeva departe ,sa nu mai aiba tara asta parte de toti cretiniii........vreau sa fiu mandru ca sunt roman si din pricina lui si a celor ce conduc nu prea pot.cred ca orice om din romania care a facut o afacere cinstita poate sa conduca tara de mii de ori mai bine decit acest cretin.AM UITAT ,LUATI-O SI PE EBA CA FICA CEA MARE ARE CEL PUTIN BUNUL SIMT SA STEA IN BANCA EI.TREZESTE-TE ROMANE!!!!!!!!!!!! Nimic draga mea!! Noi toti suntem fericiti ca stii sa scrii...ca de vorbit... Cam asta!
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:07
De la: vaneamarin, la data 2009-06-13 08:12:56De la: intelus1946, la data 2009-06-12 17:35:37 EXACT!!!!!! Ai pus punctul pe J. Subscriu
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:12
De la: monacrom2000, la data 2009-06-13 12:03:24Se pare ca amti rams pe topic doar cei alesi si culesi, doar cei tunati si adunati...Sper ca Vaneamarin sa isi dea seama ca trebuie sa se retraga. Pare sa aiba caracter, educatie, bun simt... Pai are...dar incearca din rasputeri sa gaseasca sustinatori, pt ca il sperie de moarte acelasi lucru ca si pe mine: Astia care vorbesc urat sau incoerent pe topic AU DREPT DE VOT!!!!!!! AJUUUTOOOR!!!!!!! Romani, unde sunteti?
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:18
De la: intelus1946, la data 2009-06-12 17:03:17Onorati cetateni,fratilor,tot dati cu presupusul,asupra celor ce cunoasteti mai mult ,mai putin si deloc,va place sa va invrajbiti pe forum.Daca eu ma ofer sa candidez la toamna si ma simt capabil sa conduc aceasta natiune,sigur nu ma votati.Stiu dece,nu va convine sa avem o industrie nationala si in paralel una privata,sa existe o concurenta loiala.Nu va convine sa aveti locuri de munca stabile,nu va convine sa avem invatamint si cultura adaptata tarii noastre,vreti modelul de nimic american,nu va convine sa avem o agricultura care sa redevina grinarul Europei si doriti numai produse de import infestate cu tot felul de toxine,nu va convine ,dar ce spun eu nimic nu va convine ,va convine sa clevetiti si sa birfiti.VOTATI INTELUS LA TOAMNA SI VE-TI FI CEI MAI FERICITI MEMBRII AI COMUNITATII EUROPENE ! CRETINULE!!!! MARS LA SCOALA SA INVETI SA SCRII !!!!! De-alde tine au dus tara de rapa..... Sa nu indraznesti sa ma contrazici ma "5 milioane" ca ma faci sa vin sa te caut ...........DA' NU CA SA TE VOTEZ!!!!!
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:24
De la: monacrom2000, la data 2009-06-13 12:03:24Se pare ca amti rams pe topic doar cei alesi si culesi, doar cei tunati si adunati...Sper ca Vaneamarin sa isi dea seama ca trebuie sa se retraga. Pare sa aiba caracter, educatie, bun simt... E VALABIL SI PENTRU GABIGABI! SAU CU ATAT MAI MULT... |
|
|
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:31
Mai are cineva ceva de zis de Basescu?
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:32
C,V.TUDOR SI BECALI
NE SCAPA-VOR DE CANALII. BASE, BECALI, VADIM: CEL MAI ...FUTURIST REGIM! |
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:35
De la: monacrom2000, la data 2009-06-13 12:24:35De la: monacrom2000, la data 2009-06-13 12:03:24Se pare ca amti rams pe topic doar cei alesi si culesi, doar cei tunati si adunati...Sper ca Vaneamarin sa isi dea seama ca trebuie sa se retraga. Pare sa aiba caracter, educatie, bun simt... Da, stiu...si cred ca si pt. tine... |
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:36
De la: DanubianKnight, la data 2009-06-13 12:31:33Mai are cineva ceva de zis de Basescu? Cred ca tot ce trebuia spus a fost spus....DAR 1000 DE VORBE NU FAC 2 BANI.... |
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:56
.VOTATI INTELUS LA TOAMNA SI VE-TI FI CEI MAI FERICITI MEMBRII AI COMUNITATII EUROPENE !
CRETINULE!!!! MARS LA SCOALA SA INVETI SA SCRII !!!!! C,V.TUDOR SI BECALI NE SCAPA-VOR DE CANALII. BASE, BECALI, VADIM: CEL MAI ...FUTURIST REGIM! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 13:05
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-12 17:52:54Base a fost singurul conducator de stat al romanilor[de la tablou' incoace] care a avut curajul sa spuna in politica externa ceea ce a simtit- vezi kosovo,vezi refuzul semnarii unor noi tratate cu moldova si ucraina,vezi marea neagra,,lac rusesc'' In privinta Kosovo a fost prima data de la "tablou" (vorba ta....) pana acum, cand aproape toata clasa politica (in afara de UDMR) a actionat unit si nu au existat deloc divergente.Si Parlamentul,si Guvernul si Base s-au opus recunoasterii Kosovo .Nu Base a stabilit acest lucru ci Parlamentul care a votat pozitia Romaniei fata de Kosovo (au existat doar 27 de voturi pentru recunosastere). Tratatul cu Ucraina A FOST PRELUNGIT DE BASESCU CU INCA INCI ANI iar cu Moldova daca nu vom semna candva un tratat, moldovenii nu vor putea intra in UE si vor ramane acolo unde sunt,in sfera de influenta a Rusiei Declaratiile lui Base referitoare la "lacul rusesc" sunt acte de mare barbatie in schimb noi luam gazele la un pret de "prostii Europei", nici macar direct de la rusi ci prin intrmediul Germaniei.Care sunt avantajele Romaniei de pe urma unor astfel de declaratii ?Simplu,NU EXISTA AVANTAJE PENTRU ROMANIA, exista doar pentru Base care stie ca majoritatea romanilor urasc comunismul, pe rusi si coruptia.Eh,el le condamna pe toate ca nu-l doare gura ... .Daca sondajele vor arata candva ca romanii urasc caprele negre sau florile de colt atunci Base va iesi "la rampa" si le va condamna din toata inima.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 13:47
vaneamarin CE GANGURESTI U DRAGUTA ????U NU STII CA NU E FRUMOS SA TE JOCI CU DEGETELE CA SEFUL TAU PACURARU ?SAU POATE VREI SA DEVII SI U VEDETA .......SA STII CA ESTI O LICHEA FARA RUSINE SI UN NESIMTIT ,AMI AI CURAJUL SA SCHIMBI OPINII FIIND DE PARTEA PNL ??????DUPA TOT CE A FACUT GUVERNUL TARICEANU ????DUPA TOT DISPRETUL SI HOTIA INIMAGINABILA DE CARE A DAT DOVADA ,DAR PE DE O PARTE EU II INTELEG PT, CA EI STIAU CA NU VOR MAI GUVERNA NICIODATA SI AU FURAT TOT CE AU PUTUT BA CHIAR IAU INTRECUT SI PE PSD !!!!!!!!!MAI AVETI GLAS ????????? IN GAURA DE SOARECE CU VOI TOTI SI CONSUMATI CE ATI FURAT NESIMTITILOR .
MARE TREBUIE SA FIE NESIMTIREA VOASTRA !!!!!!!E INIMAGINABIL !!!!!!!!!!!!!111
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 14:31
De la: vaneamarin, la data 2009-06-13 08:20:28De la: 9am068670, la data 2009-06-13 06:44:16Vanea, esti irecuperabil, nene. Atunci e foarte bine, vorbeste cu cei pa care i-ai enumerat si nu ne mai baga in seama pe astia, nenorocitii, care tinem cu Basescu. De ce dracu' ne tot dai replici ? Pupa-te-n bot cu PRM-ul si cu PSD-ul si cu cine mai vrei tu, si pe noi ignora-ne ! E greu ? Ce te racaie la noi. 15% la cat a ajuns PNL-ul ? Mai Vanea, mai, tu ai tupeu cat cuprinde, mai baiete, la fel ca majoritatea celor din PNL.... Neobrazare la modul absolut.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 2/06/2009 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 14:33
base -voda cel mai slab conducator de tara de la burebista incoace......ne-a facut de rusine pe unde s-a dus,poate scapam de el , indiferent cine va fi sef la cotroceni ....va fi mai bun...cu siguranta ...DOAMNE AJUTA-NE....
|
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 15:57
De la: vaneamarin, la data 2009-06-12 22:08:11De la: vasileemil, la data 2009-06-12 20:34:15 |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 16:29
acu'c-am scapat de circotasii astia si i-am pus pe fuga,hai sa vorbim,asaaa,ca-ntre noi despre dragul nostru ! astia chiar nu-nteleg ca-i un barbat adevarat.... si chiar de-i mic de stat,e mare-n fapte si ei nu suporta asta; nu inteleg ca asa zisa sete de putere-ca asa zic ei,nu d'aci vine ...nuuuu, el vrea sa nu-l mai trateze lumea ca pe un neica-nimeni si nici nu se ridica pe virfuri ca micutul Boc...
asta-i chiar mai mic decit el si d'aia l-a si facut prim ministru ,ca sa aibe de cine face misto ca n-ajunge la microfon ....bine ca n-are coloana vertebrala si nu s-a suparat, ca m-am si speriat atunci ; nu l-a bagat in si nici demisia nu si-a dat-o ....prietenii stiu de ce !
|
|
ralucaturcut 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 16:55
in opinia mea basescu este cel mai bun presedinte pe care l-am avut dupa revolutie.normal ca are si el defectele lui dar este de departe mult mai bun decat iliescu nastase si toti ai lor.in loc sa aruncati cu noroi mai bine propune-ti un alt presedinte.aratati-mi unul care e mai bun decat el si sustineti-va parerea prin argumente.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 17:05
Raluca Turcanu,tu esti,draga ? vaaai draga, detractorii astia ar trebui bagati la pirnaie gaozarii dracului !
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 17:55
De la: ralucaturcut, la data 2009-06-13 16:55:39in opinia mea basescu este cel mai bun presedinte pe care l-am avut dupa revolutie.normal ca are si el defectele lui dar este de departe mult mai bun decat iliescu nastase si toti ai lor.in loc sa aruncati cu noroi mai bine propune-ti un alt presedinte.aratati-mi unul care e mai bun decat el si sustineti-va parerea prin argumente. Mai Rluca, te rog eu nu-i supune la astfel de cazne! Daca ii fortezi sa gandeasca este posibil sa se intimple o mare nenorocire, sa faca un scurt-circuit si sa li se arda si singurul neuron ramas! Si ar fi pacat sa pierdem niste intelectuali de soi cum sunt Ivaneamarian, gabygaby si shanice. Din cati neuroni au avut numai unul le-a supravietuit si ala e programat sa-l injure pe Basescu. Restul li s-au atrofiat de atita holbat in extaz la coprofagi ca Badea, Gadea, Ciutacu... Astia sunt programati, li s-au spalat creierii si nu stiu decit atit, Basescu e cel mai rau! Nu mai pot fi resetati. Nu spera ca vei primi un raspuns logic, argumentat de ce au fot mai buni Iliescu si Constantinescu si care ar fi altenativa acum. |
|
9am11067 2 mesaje Membru din: 12/03/2009 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 18:03
mergi la pshiholog ,se vede ca nu ai habar ce se intimpla in tara noastra!
|
|
9am11067 2 mesaje Membru din: 12/03/2009 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 18:08
scuze ,pshiolog !nu ca doream safiu inculta ca si tine Raluca,dar faptul ca Basescu pentru tine e cel m ai bun presedinte de pina acum???????? spune-mi si mie care este diferenta dintre Basescu si ceilalti daca tot ti-ai permis sa il inalti la ceruri! Te rog!!!!
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 18:42
De la: 9am11067, la data 2009-06-13 18:08:17scuze ,pshiolog !nu ca doream safiu inculta ca si tine Raluca,dar faptul ca Basescu pentru tine e cel m ai bun presedinte de pina acum???????? spune-mi si mie care este diferenta dintre Basescu si ceilalti daca tot ti-ai permis sa il inalti la ceruri! Te rog!!!! Mai pisicoloaga lu' tata! Mai ce repede va napustiti voi! Si de ce este inculta Raluca? Pentru ca ea are alta parere decit voi? Lamureste-o tu pe cine altcineva sa voteze la toamna, daca esti in stare! Daca nu, da fuga la televizor ca poate apare Ciutacu si-ti mai da el ceva cultura. Ei, nu se poate pune nimeni cu voi pentru ca voi ati fost copii precoce, la 3 ani aveati mintea de acum. Ce ar trebui sa-ti spuna ca sa te convinga de ce este mai bun Basescu decit Iliescu???? Atazi se implinesc 19 ani de la un eveniment legat strins de iliescu. Dar sunt convins ca nu ai habar! Tu pe vremea aia te jucai in tarina! |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 20:11
De la: vasileemil, la data 2009-06-13 17:55:19De la: ralucaturcut, la data 2009-06-13 16:55:39in opinia mea basescu este cel mai bun presedinte pe care l-am avut dupa revolutie.normal ca are si el defectele lui dar este de departe mult mai bun decat iliescu nastase si toti ai lor.in loc sa aruncati cu noroi mai bine propune-ti un alt presedinte.aratati-mi unul care e mai bun decat el si sustineti-va parerea prin argumente. Constantinescu, chiar daca a pacatuit uneori prin nepricepere si naivitate si s-a lasat pacalit de unii smecheri, a fost cel mai bune presedinte al Romaniei dupa revolutia din 1989 deoarece: 1. A incurajat declansarea reformelor economice in 1997, dupa cei 7 ani de stagnare ai primului regim Iliescu. Au fost astfel create premisele pentru cresterea economica din anii 2000-2008. 2. A reorientat politica externa a Romaniei, punand-o pe acel curs care avea sa duca la admiterea in NATO in 2004 si in UE in 2007, chiar daca pe el avea sa-l coste presedintia, din cauza campaniei NATO din Serbia din 1999. 3. Chiar daca a semnat tratatul cu Ucraina, conditie a primirii in NATO, s-a dus la Cernauti sa-i intalneasca pe romanii de acolo si, in general, a reluat politica traditionala a Romaniei de sprijin pentru romanii de peste granite, politica abandonata cu totul in perioada 1948-1996. 4. A incercat sa impiedice caderea guvernului Ciorbea, cadere la care actualul presedinte a contribuit din plin, si care a destabilizat echilibrul fragil al unei guvernari esentiale pentru revenirea Romaniei dupa izolarea internationala post-mineriade. 5. In loc sa stea indiferent la Cotroceni, a incercat sa gestioneze numeroasele crize interne ale unei coalitii guvernamentale macinata de conflicte ideologice si rivalitati personale. 6. Ca si presedinte a avut o tinuta si o demnitate prezidentiale care au lipsit si lui Iliescu si lui Basescu, neconsumandu-se in mahalagisme si in manelisme. 7. A incercat sa schimbe sistemul, cel putin mult mai mult decat ceilalti, dar a fost blocat din toate directiile. 8. A tratat elegant Opozitia, fara a folosi serviciile secrete si parchetele ca si instrumente personale, cum o face Basescu, chiar daca el a fost pus in 1999 in fata unor mineriade, incurajate de pedeseristi si peremisti. 9. A stiut sa se retraga si sa nu mai candideze, cand toate oalele sparte majoritatea de altii urmau sa-i fie imputate pe nedrept lui si ca sa permita CDR sa vina cu un candidat in stare sa impiedice realegerea lui Iliescu; numai ca PNL si PNTCD au propus candidati diferiti, iar in turul doi au intrat Iliescu si Vadim. Prin comparatie, si Iliescu si Basescu sunt politicieni mult mai buni; dar asta nu inseamna nimic daca ne gandim ca unul si-a folosit talentele ca sa izoleze Romania prin mineriade si sa-i intarzie dezvoltarea prin sapte ani de stagnare (cu varful in perioada Vacaroiu din 1993-1996), a continuat sa serveasca interesele Moscovei (tratatul cu URSS in 1991, nehotarata gestionare a chestiunii moldovenesti, incalcarea embargoului fata de fosta Iugoslavie alaturi de Rusia si de Ucraina) si, cel mai grav, a patronat inflorirea coruptiei in jurul sau, iar celalalt a folosit statul si structurile statului in micile sale jocuri personale, nu a facut absolut nimic din ceea ce a declarat ca va face, si a dovedit o incompetenta criminala in probleme de politica externa.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 20:29
De la: 9am11067, la data 2009-06-13 18:03:06mergi la pshiholog ,se vede ca nu ai habar ce se intimpla in tara noastra! In schimb tu debordezi de habar. Ce sa-ti povestesc ... Tu de ce n-ai avea nevoie de psiholog si Raluca ar avea. Ca nu inghite pe nepusa masa toate dejectiile A3 la fel cum fac multi printre care te numeri si tu ? Ia-te de manuta cu Gabi, Ivan, Janice si cu alti cativa experti anti-Basescu. Si mergeti si mergeti ... Sa veniti inapoi cand v-oi chema eu !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 20:43
Scuza-ma, ce spui tu sunt niste generalitati de genul: a incurajat..., a creat premizele, ...a incercat sa... Toate astea nu prea pot fi probate, suna frumos dar rezultatele de fapt au fost 0! A fost o mare dezamagire pentru ca a inselat asteptarile a milioane de romani care doreau cu disperare aflarea adevarului despre revolutie si mineriade si judecarea vinovatilor. Parerea mea este ca vrut prea mult sa faca pe intelectualul rasat si s-a izolat in turnul lui de fildes, lasandu-i pe cei din Conventie sa-si faca de cap si sa distruga tot capitalul politic acumulat. A fost o sansa mare sa scapam de comunisti si securisti iar el a irosit-o! A facut loc PSD-ului sa revina in forta la guvernare cu o foame si mare a baronilor. |
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 20:53
Da tovarasul Ivan, puteti sa luati gaze gratis daca-i slujiti cu ardoare pe rusi! De ce sa nu ne ploconim in continuare la rusi? Pentru gaze mai ieftine faceti orice! |
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 20:54
De la: 9am068670, la data 2009-06-13 20:29:46De la: 9am11067, la data 2009-06-13 18:03:06mergi la pshiholog ,se vede ca nu ai habar ce se intimpla in tara noastra! M-ati chemat??!! Nu prea stiu sa citesc, dar imi aduc aminte ca pe topicul asta se dezbatea DOSUL MEU!! Va rog frumos sa continuati, se accepta si pariuri si dari cu presupusul. Pt ca prefer sa ma insultati decat sa va vad discutand politica. Macar la insulte va pricepeti ! Respectele mele!!!!
|
|
|
|

nu te intereseaza nici cele 5 milioane promise de Intelus
.Heh, poate rezista romanul la 10 000Euro,la 20 000 Euro...Nu va rezista insa nimeni la o promisiune de 5milioane de Euro in cont pentru fiecare familie.Veti iesi deci presedinte cu 99,99% si deja vreau sa va felicit.Spun 99,99% deoarece mai sunt si din cei care au castigat deja banii astia la Loto ...
asta-i chiar mai mic decit el si d'aia l-a si facut prim ministru ,ca sa aibe de cine face misto ca n-ajunge la microfon ....bine ca n-are coloana vertebrala si nu s-a suparat, ca m-am si speriat atunci ; nu l-a bagat in