VAM_CIURUIT
426 mesaje
Oras: Satu Mare
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:18
Daca stau bine sa ma gindesc,presiunea presedintelui asupra BNR ului sa dea drumul la rezerva de 12 milioane de euro pe piata,este menita sa duca Romania in dezastru ,smecherasii vor avea ocazia sa absoarba repede valuta din piata sa o transfere la bancile din strainatate si sa produca inflatie galopanta in Romania.Basescu vrea sa se razbune stiind ca nu va mai fi votat in toamna
|
|
|
VAM_CIURUIT
426 mesaje
Oras: Satu Mare
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:18
Daca stau bine sa ma gindesc,presiunea presedintelui asupra BNR ului sa dea drumul la rezerva de 12 milioane de euro pe piata,este menita sa duca Romania in dezastru ,smecherasii vor avea ocazia sa absoarba repede valuta din piata sa o transfere la bancile din strainatate si sa produca inflatie galopanta in Romania.Basescu vrea sa se razbune stiind ca nu va mai fi votat in toamna
|
BOBITA
638 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:22
Cite persoane mizerabile scriu pe acest topic,mai zice lumea ca nu stiu eu sa vorbesc,dar imbecilii de pe acest forum sint romani ?
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:33
De la: twincle, la data 2009-06-14 14:51:22 Desi am urmarit "de pe tusa "tot ce s-a scris pina acum in ultima perioada pro si anti Basescu , va spun sincer m-am blocat , vazind atitea insulte , acuzatii de o parte si de cealalta , si ma intreb nu fara uimire :nu ati obosit , sa va "balacariti ca la usa cortului "??? Credeam ca sinteti ceva mai rationali , fara sa recurgeti la injurii , indiferent de partidul din care faceti parte !! Il admir pe Basescu ? O.K. !Nu il insult pe cel ce il agreeaza pe crinisor , dudici , vadim ....Nu fac altceva decit sa ma retrag , fara sa imi insult interlocutorul !!!Fereasca-ma Dumnezeu de mintea tinuta prea mult la soare , dar nu indeajuns de coapta !Cred ca unii dintre voi , au nevoie de cite putina sare sa-si toarne pe inteligenta , altfel se strica si nu o mai pot folosi la urmatoarele alegeri prezidentiale !!!!
Bai nene, o cauti ?
Esti civilizat ?
Ce cauti aici ?
Du-te nene si lasa-ne !
Vrei sa ne faci morala ?
Ai, lasa-ne ....
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:36
De la: buldogul, la data 2009-06-14 20:18:43Daca stau bine sa ma gindesc,presiunea presedintelui asupra BNR ului sa dea drumul la rezerva de 12 milioane de euro pe piata,este menita sa duca Romania in dezastru ,smecherasii vor avea ocazia sa absoarba repede valuta din piata sa o transfere la bancile din strainatate si sa produca inflatie galopanta in Romania.Basescu vrea sa se razbune stiind ca nu va mai fi votat in toamna
Nu mai gandi, cretinel !
Basescu nu gandeste ca un bou de teapa ta !
(si poate ai vrut sa spui mld. nu mil.) mai esti si prost pe deasupra ...
Multumit ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:38
De la: 9am070302, la data 2009-06-14 20:22:29Cite persoane mizerabile scriu pe acest topic,mai zice lumea ca nu stiu eu sa vorbesc,dar imbecilii de pe acest forum sint romani ?
Da, proasto, noi, imbecilii de pe forum suntem romani !
Tu ce natie ai ?
|
pisi0007
2 mesaje
|
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 21:41
L-am votat pe Base. Acum imi pare rau. Cand vad circul de la TV... Cum face el pe durul cu Guvernul care este condus tot de el... I-au secat lacrimile pentru Stolo. Acum a venit timpul sa ne impresioneze prin lupta cu Guvernul. :))
Pai ... cand ditamai primul ministru se grabeste sa-i deschida usa la masina lu' EBA. Vai de tara noastra. Daca gasim mai mult de 2 insi care au votat "pe bune" cu EBA...Asa cum Banel Nicolita era o jignire pentru fotbal cand era convocat la Nationala..la fel... "alegerea" EBEi imi jigneste intelectul. Nimeni (in afara de familia sa...adik pdl) n-ar vota asa ceva.
|
|
|
CHIOMPALIUL
360 mesaje
Oras: Caransebes
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 07:26
De la: pisi0007, la data 2009-06-14 21:41:58L-am votat pe Base. Acum imi pare rau. Cand vad circul de la TV... Cum face el pe durul cu Guvernul care este condus tot de el... I-au secat lacrimile pentru Stolo. Acum a venit timpul sa ne impresioneze prin lupta cu Guvernul. :))
Pai ... cand ditamai primul ministru se grabeste sa-i deschida usa la masina lu' EBA. Vai de tara noastra. Daca gasim mai mult de 2 insi care au votat "pe bune" cu EBA...Asa cum Banel Nicolita era o jignire pentru fotbal cand era convocat la Nationala..la fel... "alegerea" EBEi imi jigneste intelectul. Nimeni (in afara de familia sa...adik pdl) n-ar vota asa ceva.
Stai sa vezi ce urmeaza !Circul abia incepe,spectatorii inca dorm
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 07:50
mai mizerabile in gindire si limbaj @...0566,nu te mai lauda cu voturile voastre cistigate la europarlamentare ca EBA e un caz flagrant de inselaciune electorala cu iz penal ! si doamne,n-o veni ea ziua in care vor trebui sa dea socoteala !....
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 07:55
De la: 9am068670, la data 2009-06-14 20:38:08De la: 9am070302, la data 2009-06-14 20:22:29Cite persoane mizerabile scriu pe acest topic,mai zice lumea ca nu stiu eu sa vorbesc,dar imbecilii de pe acest forum sint romani ?
Da, proasto, noi, imbecilii de pe forum suntem romani !
Tu ce natie ai ?
Subredule,vorba lui Tutea,daca voi imbecilii de pe forum (apreciez onestitatea ) sunteti romani atunci eu sunt turc ,sau oricum,alta natie.Nu vreau sa fiu roman CA VOI!
Oricum,imi place activitatea injuracilor PDL de pe forum,ma distreaza neputinta lor...Eu insa am alta treaba.Ai vazut sedinta guvernului in care Base a dat indicatii pretioase?!Ne-a spus ca o sa fie "naspa",ca o sa fie criza sociala si politica,ca suntem ca si sapati  .Ce ne-a propus in schimb presul nostru drag?  Ne-a propus ca guvernul Boc este imbecil...Adica nu ne-a propus nimic ci doar ne-a aratat ca guvernul este cel mai incapabil guvern de la Revolutie pana acum.Stiam toti asta dar speram ca daca "in sfarsit are un premier cu care poate sa colaboreze" lucrurile vor merge mai bine nu mai rau .Cum se vor termina lucrurile iti spun eu acum...ADIO BOC!Base vrea sa ne salveze SINGUR din criza.
PS:Subredule, trebuie sa se gandeasca PDLul la un candidat pentru presedentie,Base se pare ca nu prea mai are treaba cu PDLul de cand este criza.S-a inaltat iar pe norisorul lui ...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:01
De la: 9am068670, la data 2009-06-14 20:36:36
Nu mai gandi, cretinel !
Basescu nu gandeste ca un bou de teapa ta !
(si poate ai vrut sa spui mld. nu mil.) mai esti si prost pe deasupra ...
Multumit ?
Da tu gandesti ca un bou de teapa lui Basescu sau Basescu gandeste ca un bou de teapa ta?Cel mai bun partener al lui Bãsescu în perioada asta e criza. Vrea sã justifice cooptarea PSD la guvernare? Criza! Vrea sã o scalde cu un nou mandat? Criza! Vrea sã o dea la întors cu majorarea salariilor?Criza!
Nu am crezut cã Bãsescu a ajuns aºa de lipsit de imaginaþie politicianistã încât sã nu mai ºtie altceva decât criza.  .Multumit ?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:06
buna dimineata @vanea - mi-e greu sa cred ca el nu stie sau nu-i constient ca el si PDL.ul sunt legati ca mama cu pruncul ei - ombilical,adica ! si ca daca taie cordonul ombilical , se ofilesc amindoi ! el fara sustinerea partidului devine o poama uscata si partidul se dezumfla ca un balon spart !
|
Fosta membra 9am.ro
122 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:14
De la: gabigabi, la data 2009-06-15 07:50:04mai mizerabile in gindire si limbaj @...0566,nu te mai lauda cu voturile voastre cistigate la europarlamentare ca EBA e un caz flagrant de inselaciune electorala cu iz penal ! si doamne,n-o veni ea ziua in care vor trebui sa dea socoteala !....
Bravo gabi! Hai, altceva nu mai stiti? Amenintari, jigniri... Ivan zice ca e cu pnl-ul, tu sigur tii cu psd sau prm, ai virsta corespunzatoare.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:18
De la: vasileemil, la data 2009-06-15 08:14:15
Bravo gabi! Hai, altceva nu mai stiti? Amenintari, jigniri... Ivan zice ca e cu pnl-ul, tu sigur tii cu psd sau prm, ai virsta corespunzatoare.
Buna dimineata Vasile.Iar te injura si te ameninta necivilizatii astia de pe forum ?....  .
PS:Mai Vasilica ,pot sa pun mana pe tine ca sa am noroc tot anu'? Ce este cu prostia asta in care o acuzai pe Gabi ca tine cu PRMul sau cu PSDul?  .Vezi,asa se intampla daca tu NU CITESTI CE SPUN CEILALTI si SARI DIRECT LA INJURAT,pierzi contactul cu relitatea
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:23
De la: gabigabi, la data 2009-06-15 08:06:11buna dimineata @vanea - mi-e greu sa cred ca el nu stie sau nu-i constient ca el si PDL.ul sunt legati ca mama cu pruncul ei - ombilical,adica ! si ca daca taie cordonul ombilical , se ofilesc amindoi ! el fara sustinerea partidului devine o poama uscata si partidul se dezumfla ca un balon spart !
Gabi,nu m-am gandit niciodata ca il taie in mod real. O sa fie un independent gen EBA si are marele avantaj ca nu mai are treaba cu GUVERNUL si cu "realizarile" acestuia. Gata,el este independent ca asa se pretinde,asa a devenit brusc si anticomunist,a spus ca asa este el,anticomunist si gata!  Crezi ca in decembrie ,la cum vor merge lucrurile ,il va avantaja asocierea cu guvernul Boc? Nope, trebuie sa-si rezolve aceasta problema deoarece altfel nu mai pupa inca un mandat.Sau se cearta PDLul cu PSDul,sau Base candideaza ca independent sau ...amandoua.
|
Fosta membra 9am.ro
122 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:28
De la: vaneamarin, la data 2009-06-15 08:18:02De la: vasileemil, la data 2009-06-15 08:14:15
Buna dimineata Vasile.Iar te injura si te ameninta necivilizatii astia de pe forum ?.... .
PS:Mai Vasilica ,pot sa pun mana pe tine ca sa am noroc tot anu'? Ce este cu prostia asta in care o acuzai pe Gabi ca tine cu PRMul sau cu PSDul? .Vezi,asa se intampla daca tu NU CITESTI CE SPUN CEILALTI si SARI DIRECT LA INJURAT,pierzi contactul cu relitatea
Vaniuska, Vaniuska! De ce ma provoci?
Voi sunteti cei rataciti, oitele care pun boticul la toate mizerile pe care le revarsa Antenele sobolanului turnator.
Voi sunteti varza, tu cel putin imi inspiri mila prin insistenta cu care sustii penalistii tai! Cei mai idioti si controversati ministri, care s-au facut de ris prin scandalurile in care au fost implicati.
Nu ma provoca cu cererea aia ca sa ai noroc. O sa zici ca sunt mitocan!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:34
@vanea -Incurcate-s itele politichiei noastre si, cam ai dreptate : intrucit a zis ca in functie de realizarile guvernului va candida ( da' cin' sa-l creada ! ) ori nu, sigur ca trebuie neaparat sa dea impresia ca n-are nici in clin nici in mineca cu el .....
@emile - ca optiune sunt promonarhie si -n gindire, liberala ....se vede ca esti nou pe forum si nu stii cu cine stai de vorba ! : :
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:35
De la: vasileemil, la data 2009-06-15 08:28:00
Vaniuska, Vaniuska! De ce ma provoci?
Voi sunteti cei rataciti, oitele care pun boticul la toate mizerile pe care le revarsa Antenele sobolanului turnator.
Voi sunteti varza, tu cel putin imi inspiri mila prin insistenta cu care sustii penalistii tai! Cei mai idioti si controversati ministri, care s-au facut de ris prin scandalurile in care au fost implicati.
Nu ma provoca cu cererea aia ca sa ai noroc. O sa zici ca sunt mitocan!
Pai zic oricum deoarece deja asta cred despre tine,ca esti mitocan.  .Cu scandalurile insa am o singura intrebare.Cine a provocat acele scandaluri si cine s-a straduit din rasputeri sa distruga guvernul Tariceanu si imaginea acestuia?
a)-presedintele Norvegiei tara membra UE
b)- Al Quaeda
c)-Base si FSNul
Sunteti varza Vasile,sunteti chiar varza.Voi nici mcar nu mai ganditi ,voi deja nu mai stiti decat sa ii injurati pe cei care nu gandesc ca voi si sa-l adorati pe Base...
|
Theodor
77 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:45
De la: vaneamarin, la data 2009-06-15 08:14:40De la: 9am056627, la data 2009-06-14 18:13:00VENEAMIN PUISOR CE MAI FACI ?TE-AI CARAT SAU STAI SUB MASA SA TE LINGI LA C........APROPO EU STIAM CA RUSII BEAU DOAR VOTCA ,NU SI SPRAIT DAR................ VAD CA U NAI BANI DE VOTCA SI AI INVATAT CANTECUL DE LA SUGI ..NU ?????? SUNT SI IN GUREL PIS PIS ..SPER CA TE-AM ADORMIT DIN NOU OTREAPA CE ESTI !!!!!!!!
.Bai,sa le spui sefilor tai sa te trimita la reciclare! Pai daca tu iti imaginezi ca astfel de prostioare ca cele debitate de tine au influenta asupra mea inseamna ca nu ai inteles nimic din cum stau lucrurile .In din astia ca tine daca nu sunt atent pot calca zilnic pe strada de cand s-au inmultit canii vagabonzi.
PS:Ai vazut ce misto a prezentat Base stirile la sedinta de Guvern?Ziceai ca este Andreea Esca nu alta .Vorba lui Tariceanu,parea sa nu prea inteleaga ce este cu el, "nu înþelegea de ce acum câteva sãptãmâni era optimist ºi acum trebuie sã spunã cã numai sunt bani. Nici nu îºi punea problema cã oamenii se aºteaptã sã audã ce mãsuri va lua guvernul, nu doar un buletin de ºtiri...".
Acum hai,injura ,dar cand faci o pauza sa ma anunti si pe mine ca vreau sa mai vorbim despre Base .
Dle Vanea , ce ai domle de o tii asa , danga langa ,cu bietul basescul asta . Ce ai domle cu el , nare voie omu sa certe guvernu lui ca e criza si ei nu sint in stare sa-i asigure tainul de wisky , ca so trezit amaritul din betie si mahmur find no gasit strop de wisky prin tat cotroceniul (ca i lo ascuns sarmana nevastasa ca nu mai putea suporta mojicile lui care o tot chema pe nutica la el cind se pilea) si o zis ca e de la criza si o mers val virtej la guvern si io luat pe caraghiosii aia la fugarit pacolo.
de ce tot superi domle Vanea pe aplaudacii cu simbrie a lui pdl si Basescul ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 08:53
De la: 9am072582, la data 2009-06-15 08:45:28
Dle Vanea , ce ai domle de o tii asa , danga langa ,cu bietul basescul asta . Ce ai domle cu el , nare voie omu sa certe guvernu lui ca e criza si ei nu sint in stare sa-i asigure tainul de wisky , ca so trezit amaritul din betie si mahmur find no gasit strop de wisky prin tat cotroceniul (ca i lo ascuns sarmana nevastasa ca nu mai putea suporta mojicile lui care o tot chema pe nutica la el cind se pilea) si o zis ca e de la criza si o mers val virtej la guvern si io luat pe caraghiosii aia la fugarit pacolo.
de ce tot superi domle Vanea pe aplaudacii cu simbrie a lui pdl si Basescul ?
Eu nu am nimic cu Base, ma enerveaza insa teribil presedintele Romaniei  .Parca doream unu' care sa se hahaie mai putin si sa fie mai putin scandalagiu,mai putin demagog ,mai putin populist,mai putin mincinos si mai putin FSNist...Pe aplaudacii lui Base nu ma supar, ei se supara pe mine deoarece asta este singura lor treaba,sa se supere si sa faca "ordine" pe forumuri  .Cum sa ma supar pe omul care munceste si castiga si el o paine?  ...
|
Fosta membra 9am.ro
122 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 09:28
Tovarisci Vanea, pastratorul adevarului absolut, insotit de gabigabi, cred ca sunt singurii liberali care mai au curajul sa deschida gura pe forumuri si sa injure la greu pe Basescu!
Unchiule, pe cuvantul meu, esti hilar!
Pai ai tupeul sa sustii ca altii sunt vinovati pentru magariile pe care le-au facut ministrii din guvernele Tariceanu (vreo 50 in 4 ani)?
Cine facea trafic cu palinca si caltabosi? Cine isi expunea pe internet madularul?
Cine facea gafe dupa gafe la ministerul de externe? Si alte porcarii, scandaluri si mizerii.
Cine i-a intrebat pe sinistrati: Ce, vreti acum sa va fac hoteluri?
Cine a facut 6 km de autostrada in 4 ani?
Altii sunt de vina, nu-i asa?
Si in legatura cu injuraturile voastre la adresa lui Base si a pdl, nu ma deranjeaza decit ca voi nu aveti alta alternativa dar sariti cu gura si latrati ca niste potai! Va este dor de handicapatii aia care au condus in ultimii 4 ani.
V-am spus de la inceput ca nu am nicio simpatie politica, nu am o parere buna despre niciun politician. Base are multe defecte dar l-am votat si o sa-l mai votez pentru ca este varianta cea mai putin proasta!
Iar pe Boc si ai lui, lasati-l sa vedem de ce este in stare in conditiile actuale! Voi i-ati sarit in cap de la inceput cu acuzatii care demonstreaza prostia voastra: ca e mic de statura, ca e slugarnic....
Mai bine sa fiu eu mitocan decit batut in cap ca voi!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 09:55
De la: vasileemil, la data 2009-06-15 09:28:23
1Cine facea trafic cu palinca si caltabosi?
2Cine isi expunea pe internet madularul?
3Cine facea gafe dupa gafe la ministerul de externe?
4 Si alte porcarii, scandaluri si mizerii.
5Cine i-a intrebat pe sinistrati: Ce, vreti acum sa va fac hoteluri?
6Cine a facut 6 km de autostrada in 4 ani?
1)Trafic cu palinca si caltabosi ?Nu stiu ,stiu de boul de Remes care a luat spaga caltabosi si palinca,trafic insa nu stiam ca facea. Spun bou deoarece trebuia sa faca si el ca Videanu afaceri cu borduri,ca Stolojan cu ALRO sau Clabucet, ca Bitner sau Cocos cu terenuri sau ca Base cu flota.
2)Nici macar nu stiu despre ce vorbesti!Asta este noua ,cand ati fabricat si chestia asta si despre cine este vorba?...
3)Cioroianu este unul dintre cei mai inteligenti oameni .Faptul ca prin atacuri repetate in mass media un om inteligent ajunge sa fie considerat prost nu arata decat incapaitatea unei parti a populatiei de a gandi si de a analiza faptele asa cum sunt.
4)Dezvolta...
5)Cand cineva care nu a platit in viata sa un ban la stat are pretentii altele decat refacerea locuintei(care si aia este de fapt O POMANA NU O OBLIGATIE A STATULUI) atunci Tariceanu apus chiar o intrebare fireasca. Stim toti ca unii sateni stateau cat este ziua de lunga in carciuma si asteptau ca statul sa le faca case.Sa ai si pretentii insa la un animit tip de casa este doar o absurditate si o nesimtire iar Tariceanu prin intrebarea sa i-a aratat doamnei cum stau lucrurile.Nu a facut-o tiganca imputita cun i-ar fi spus Base ci doar i-a aratat ca are pretentii absurde.
6)Cine a facut TOT ce trebuia facut ,proiecte,studii de fezabilitate etc?Base cand era ministru nu le-a facut nici macar pe acestea.Probabil ca habar nu ai dar aceste lucrari nu se fac asa cum crezi tu:sa iei tarnacopu' in mana si sa te duci sa faci autostrada...
|
va_ciuruim
225 mesaje
Oras: Turnu Magurele
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 10:00
Asa sintem toti cind prindem la putere ca nu se stie cit tine si o viata are omul !Cei care vin dupa noi se multumesc cu ce ramine si pun placa cu "VECHEA MOSTENIRE"
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 10:23
RUS MIC DIN STEPA !!!!!CAND AI DE GAND SA TA CIVILIZEZI SI U ??????????SEMENI IZBITOR DE MULT CU  ...........NU CREZI ??????????CAT DESPRE EXPLICATIILE PE CARE LE DAI LA MOJICIILE FACUTE DE GUVERNUL TROTICEANU SUNT PENIBILE SI PUERILE NU CREZI ???????
IATE DE MANA CU GABI SI FACETI UN FAN CLUB AL TUTUROR SPAGARILOR DIN ROMANIA.
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 10:34
De la: 9am056627, la data 2009-06-15 10:23:34RUS MIC DIN STEPA !!!!!CAND AI DE GAND SA TA CIVILIZEZI SI U ??????????SEMENI IZBITOR DE MULT CU ...........NU CREZI ??????????CAT DESPRE EXPLICATIILE PE CARE LE DAI LA MOJICIILE FACUTE DE GUVERNUL TROTICEANU SUNT PENIBILE SI PUERILE NU CREZI ???????
IATE DE MANA CU GABI SI FACETI UN FAN CLUB AL TUTUROR SPAGARILOR DIN ROMANIA.
Stii,de fapt nu te obliga nimeni sa postezi daca nu ai ce spune ...  ."IATE" de cap cu mainile ,concentreza-te si vezi daca in afara de jigniri mai ai si altceva de spus pana sa vorbesti TU despre civilizare.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:04
auzi vanea ,eu nu vreau sa te jicnesc nu i-mi face nici o placere credema .........dar ma intriga faptul ca aperi cu atata obstinatie un guvern si ma refer la tariceanu care a fost mai mult decat jalnic iar despre ministrii pe care ia avut ce sa mai spun . in momentul de fata noi toti romanii o ducem mult mai greu pt. ca acest guvern tariceanu sia batut joc de banii nostri pt a castiga puncte in alegeri!!!!!!!!!! sincer tie ti se pare normal ???????? este ok din punctul tau de vedere ?????????
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:04
auzi vanea ,eu nu vreau sa te jicnesc nu i-mi face nici o placere credema .........dar ma intriga faptul ca aperi cu atata obsinatie un guvern si ma refer la tariceanu care a fost mai mult decat jalnic iar despre ministrii pe care ia avut ce sa mai spun . in momentul de fata noi toti romanii o ducem mult mai greu pt. ca acest guvern tariceanu sia batut joc de banii nostri pt a castiga puncte in alegeri!!!!!!!!!! sincer tie ti se pare normal ???????? este ok din punctul tau de vedere ?????????
|
PACIFISTA
299 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:17
De aici din America ,se vede o situatie jalnica in Romania.De cind este Basescu presedinte ,populatia Romaniei a scazut cu 2,5 milioane de locuitori,decesele sint duble si triple fata de nasteri,la sate populatia moare de foame,dupa exemplul lui Basescu care a vindut flora Romaniei,au fost vindute toate intreprinderile la fier vechi,irigatiile distruse,seceta face ravagii,in schimb amanta Udrea cheltuie milioane de euro cu consultanta in turismul inexistent,iar Boc face stadioane la Cluj.Trageti de sfoara si faceti sa vada realitatea si Basescu,reduceti importul de Wuisky.
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:22
EU UNUL RECUNOSC SUNT MEMBRU PD-L SI SUNT MANDU DE ASTA IAM CRITICAT SI PE EI CAND AU GRESIT DAR UITATE SI U INCEARCA SA FACA CEVA TOTUSI............CUM POT ASA FARA BANI CU CRIZA ASTA CARE NU NE TREBUIA CUM NU NE TREBUIE APA IN PANTOFI DAR ASTA E INCEARCA SA FACA CEVA SI PT NOI ASTIA AMARATI ~~~DAR CE PARERE AI DESPRE VANZAREA UNEI PORTIUNI DIN PAMANTUL ASTA ROMANESC INAINTE DE A FI CASTIGAT SICUI ..........LUI PATRICIU E CORECT ??DAR DESPRE BANII PE CARE I-AU DAT PE CONSIDERENTE POLITICE PRIMARIILOR PNL SI PSD PT, VOTURI IAR TE INTREB E OK ????LIMBAJUL PE CARE IL FOLOSESTE ANTONESCU E OK ??????CE FACE EL INCEPAND DE AZI CU DESFIINTAREA FILIALELOR PNL LOCALE DIN TARA E OK ?????? EL OARE NU ARE NICI O VINA ??????? A SPUS EL CEVA AUTOCRITIC ........NU PROSTIMEA E DE VINA SEFII NICIODATA .........E CEVA CARE TE REVOLTA SI TE PUNE PE GANDURI,NU CREZI ???????ASTA DACA NU MAI GASESTI SCUZE PT EI SI PRIVESTI REALIST ,PRIVESTI FAPTELE.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 11:25
PRIVITOR LA PRESEDINTELE BASESCU FACI O COMFUZIE TIMP DE 4 ANI EL NU A AVUT ACCES LA HOTARARILE DE DECIZIE PT ASTA E GUVERNUL NU PRESEDINTELE !!!!!!!!!!!!
|
|
|